Be2

8

Bestellen

7.7

Service

7

Prijs

7.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Be2

Bent u ook benieuwd of andere mensen gelukkig in de liefde geworden zijn door Be2? Steeds meer mensen vinden de liefde van hun leven door online te daten. Online daten heeft als voordeel dat je heel makkelijk buiten je sociale netwerk kunt treden en zo de liefde van je leven kunt vinden. Sommige mensen zien echter nog wel op tegen online daten. Op deze pagina leest u de ervaringen van andere mensen met Be2.
 

Over Be2

 
Be2 is een site waarop online daten wordt mogelijk gemaakt. Be2 wil meer zijn dan een gewone datingsite. Be2 ziet zichzelf als een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. De missie van dit bedrijf is om zoveel mogelijk singles bij elkaar te brengen en hen zo aan een gelukkige relatie te helpen.
 
Be2 is in 2004 opgericht. Het bedrijf is daarna sterk gegroeid en is in meer dan 30 landen verspreid over meer dan 6 continenten verspreid. Inmiddels staan er bij dit bedrijf meer dan 16 miljoen singles geregistreerd. Verder groeit het online datingnetwerk nog steeds. Ieders dag schrijven zich meer dan 20.000 mensen in die op zoek zijn naar een gelukkige relatie.
 
Het bedrijf probeert een toegevoegde waarde te bieden in de online datingmarkt. Dit probeert het bedrijf te doen door te voorkomen dat het alleen maar snelle dates genereert. Door op zoek te gaan naar “kwaliteits” matches, denkt het bedrijf mensen in staat te stellen om betere dates te krijgen.

 

Diensten Be2

 
Be2 biedt verschillende diensten aan. De hoofdactiviteit van Be2 is natuurlijk het bij elkaar brengen van singles. Dit doet het bedrijf naar eigen zeggen anders dan andere bedrijven doordat het op zoek gaat naar kwalitatief hoogstaande matches. Online dating wordt daardoor volgens het bedrijf naar een ander niveau getild. Het bedrijf biedt extra service door het aanbieden van een wetenschappelijke test. Middels deze wetenschappelijke test worden er aan de hand van psychologische, sociologische en antropologische data geschikte matches gevonden.
 
Be2 gaat dus verder dan het alleen maar in contact brengen met andere singles, het wil ook proberen om online dating makkelijker te maken en te zorgen voor betere kansen om een goede partner te vinden. Registeren op de site is gratis, om echter volwaardig van dit platform gebruik te kunnen maken zal er echter betaald moeten worden. Voordat een foto of profiel op de site geplaatst kan worden, worden deze door het bedrijf eerst gescreend. Dit voorkomt dat er teksten of profielen worden geplaatst die niet in lijn zijn met de voorwaarden van de site.


Klachten Be2

 
Als je een vraag of klacht hebt over dit bedrijf dan kan je deze niet per telefoon stellen. Be2 heeft namelijk geen telefoonnummer dat door klanten van de site kan worden gebeld. Mailen kan gelukkig wel. Dat kan naar klantenservice@be2.nl. Verder zijn er nog mogelijkheden om op andere manieren schriftelijk met het bedrijf in contact te komen. Je kunt een brief schrijven, maar die moet wel naar Luxemburg verstuurd worden. Daar is namelijk het hoofdkantoor van Be2 gevestigd. Als je nog een fax hebt, dan zou je eventueel ook een fax kunnen sturen.
 
Heb je zelf ervaringen met online dating via Be2? Deel deze dan op deze site. Heb je de liefde van je leven gevonden en zou je dit bedrijf aanraden aan onze bezoekers? Laat je reactie achter. Vond je het bedrijf waardeloos? Laat het dan ook weten!
 


Ervaringen en review over dating bij Be2. Succesverhalen en negatieve ervaringen, alle Nederlanders vertellen u of deze datingsite de moeite waard is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

be2

Nou heb het gevoel dat het oplichterij is. Nep profielen heb ik het idee. Allemaal met dezelfde reactie (4x) en kan het niet voor een week of maand proberen. gelijk 3 maanden . Wel een beetje duur voor gebakken lucht. Aan echte liefde hang geen prijs maar rijk worden over de rug van ander dat kunnen ze goed. Als ze waar maken wat ze beweren bied het een week gratis aan dan gaan mensen echt wel voor betalen als het echt is en geen nep profielen heeft

P

papendrecht

02-09-2023

0

dates

goede site met echte profielen, prettigere stijl dan veel andere sites. heb al een aantal echte dates gehad inmiddels. nog niet veel vervolgdates gepland, maar ik ben wel bezig met daten. werkt voor mij beter dan apps

R

rogier

20-01-2020

1

Proef voor 1 maand

Na de proefmaand werd het abonnement stilzwijgend verlengd en ze hebben elke 3 maanden 149.70 van mijn creditcard afgeschreven . Ik ben nu naar de politie gegaan, en mijn bank gevraagd het geld terug te vorderen. Ik heb nooit toestemming gegeven. Het is een schande en ik raad iedereen af met hen in zee te gaan. Pas op ! Ze hebben veel dating sites onder een andere naam.

R

Ruud schuribg

30-08-2019

0

Serieuze relatie

Mooie nette website met gedegen contacten en relaties. Het is echt iets heel anders dan bijvoorbeeld Tinder, die meer voor eenmalig contact lijkt te zijn bedoeld of daar in ieder geval voor wordt bedoeld. Ik ben 22 en je zou zeggen dat je dan toch overal makkelijk een date kunt regelen, maar het valt me tegen. De meeste mannen van mijn leeftijd zijn vooral uit op vluchtige contacten die eenmalig zijn, ze voelen zich nog te jong en te vrij voor een relatie. Maar ik wil wel settelen. Ik heb mijn school af en wil gewoon een serieuze relatie en misschien al gauw een gezin. Bij Be2 heb ik nu met twee mensen contact, maar ik ben nog voorzichtig met afspreken om niet de indruk te wekken dat ik voor de korte termijn zoek. Tot nu toe stonden de mensen die ik hier sprak meer open voor een vaste relatie dan ik op veel andere datingsites ben tegengekomen, dus wat dat betreft ben ik tevreden.

B

Biene Overbeek

13-06-2017

0

nieuwe vriend via be2

Mijn huidige vriend heb ik leren kennen via be2. We hebben een aantal keer gedate en we hebben nu voor 'vast'. Vond het eerst een beetje een lastige site en dat daten online ook, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Heel blij dat ik toch weer een leuke vriend heb gevonden!

J

Jolanda

17-01-2017

0

Professioneel en betrouwbaar - beter ervaringen dan elders

Zeer slechte ervaringen met een andere datingsite waar mijn gegevens op straat waren beland en waar ik niet het idee had dat de profielen echt waren. Be2 is veel professioneler en betrouwbaarder. Ik kan zelf goed wijs op de website en ik ben al meerdere mensen tegengekomen die ik interessant vind. Met eentje heb ik nu al meerdere dates gehad en daar zit denk ik nog wel veel meer in.

R

Robert J

02-01-2017

0

Relatiebemiddeling ipv verdienen aan profielen!

Bij deze website doen ze gewoon echt nog hun best om jou aan een date en misschien zelfs een relatie te helpen. Dit is echt nog relatiebemiddeling, geen sparen van zoveel profielen om wat dan ook mee te doen.

C

Char. P.

03-12-2016

0

Relatiebemiddeling, niet alleen seks voor een avondje

Je kunt je gratis aanmelden. Laagdrempelig dus! Verder vind ik Be2 professioneler dan andere datingsites die ik heb geprobeerd. Het lijkt hier minder om de seks voor een avondje te gaan; ze doen hier meer aan relatiebemiddeling om jou dus echt een relatie te laten vinden, niet alleen voor een avondje. Dat spreekt mij aan.

A

Alicia

05-09-2016

0

Datingsites

De vrouwen van de advertenties die vind je hier niet. Net zoals op die andere datingsites. Het inloggen en alles is wel gemakkelijk, maar verder vind ik het niet erg afwijken van al die andere sites. Ik sta gewoon op zoveel mogelijk ingeschreven, in de hoop zo de ware liefde ooit tegen te komen.

A

Andries Thunissen

20-05-2016

0

geen viezeriken

Juist toen ik het wilde opgeven, nooit meer een datingsite wilde zien, probeerde ik er nog eentje dan. Dat was be2. en op be2 trof ik ineens geen viezeriken maar wel Orme Dus nu hoef ik ook nooit meer op een datingsite of ergens anders want ik ben klaar Dank je wel!

J

Jooske

20-10-2015

1

Prima site

Prima site hoor. Makkelijk om contacten te leggen en ook leuke dates gehad! Helaas nog niet iets voor vast tegen mogen komen.

J

Jeanneke

05-08-2015

0

Slechte ervaringen gehad

Be2 gesprobeerd maar super ongemakkelijke dates. Weet niet zeker of dit door Be2 kwam of gewoon door mij, al heb ik doorgaans wel prima dates. Dat is dan weer omdat je die mensen eerst leert kennen en dan pas op date gaat wat het misschien wat minder ongemakkelijk maakt omdat je die persoon al een beetje kent. Maar zo ineens met iemand op date gaan en een drankje doen..als het dan niet klikt zit je daar maar. Dus misschien is het internetdaten voor mij uberhaupt niet het beste ding. Maar ik wil op zich nog wel eens een andere proberen. Misschien dat daar andere soort mensen opzitten of dat het toch echt aan mij ligt...

W

W. vd P.

21-07-2015

0