10trade

9

Bestellen

9

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

10trade

Wilt u ook weten of beleggen met 10trade een opstap voor u kan zijn om meer vermogen op te kunnen bouwen? Lees alle reviews van klanten die al reeds ervaring hebben met 10trade. Wanneer u overweegt om te beleggen met een beleggingsmaatschappij, wilt u vooraf alle risico’s goed in kunnen schatten. Handelen in binaire opties is de meest riskante vorm van beleggen. Bij 10trade kunt u zich goed informeren over de verschillende manieren van beleggen, alvorens u een keuze maakt. Daarom is het goed om de ervaringen van andere beleggers te lezen. En wie kan u beter op weg helpen dan andere investeerders?


Over 10trade

Bij 10trade kunt u op een veilige manier beleggen of speculeren. Het bedrijf is gelicenseerd en gereguleerd door de CySEC, de Cyprus Security en Exchange Commission. Het voldoet aan alle EU eisen om te kunnen opereren op de Europese markt. Privacy en veiligheid staan bij 10trade hoog in het vaandel. Omdat het bedrijf eerlijk en transparant opereert, kunt u bij 10trade veel informatie vinden over de risico’s van beleggen. Ze geven duidelijk uitleg over het handelen in binaire opties en bieden extra informatie aan om de beginnende investeerder de kneepjes van het vak bij te brengen. Door de reviews van andere beleggers te lezen, krijgt u een goed beeld van het bedrijf.
Diensten

Bij 10trade kun je 24 uur per dag investeren in aandelen, valuta’s, commodities en indices. Uw tegoed wordt gestort op geïsoleerde accounts bij grote internationale banken. Zo weet u zeker dat er veilig wordt omgegaan met uw geld. Vanuit uw pc of tablet kunt u zelf het tijdstip bepalen wanneer u handelt in de binaire opties. In het resource center kunt u gebruik maken van video cursussen, Webinars en e-Books zodat u zichzelf kunt verdiepen in de materie. Op de website worden wekelijkse rapporten gepubliceerd en markt updates gegeven. 


Klachten

Mocht u niet tevreden zijn over de dienstverlening van 10trade dan kunt u online een klachtenformulier downloaden. Dit formulier kunt u op de website van de Vennootschap uploaden en uw klacht wordt in behandeling genomen. U kunt ook altijd een e-mail sturen. Binnen één werkdag ontvangt u een schriftelijke bevestiging en gaat de klachtenprocedure in zijn werking. U kunt op de website van 10trade onder het kopje klachten meer informatie vinden over de klachtenprocedure. 


Risico’s van beleggen

Beleggen gaat gepaard met eventuele verliezen. Bij 10trade zijn ze daar heel eerlijk en helder over. Handelen in binaire opties is erg riskant. Deze vorm van handelen is dan ook niet voor iedere investeerder weggelegd. Een advies die zij geven, is dat u nooit met geld moet beleggen dat u niet kunt missen, zoals uw pensioengeld. Mocht u wel willen investeren, maar zo min mogelijk risico willen lopen? Waarschijnlijk past een andere vorm van beleggen dan beter bij uw situatie. 


U kunt vooraf veel informatie vinden op de website van 10trade over de risico’s, maar ook over wat het handelen in binaire opties precies inhoudt. Zo is het aan te raden om eerst eens een kijkje te nemen in het resource center. Hier doet u kennis op over het handelen in binaire opties. Wees verstandig en lees vooraf alle ervaringen van andere beleggers om te bepalen of deze beleggingsvorm iets voor u is. Mocht u zelf al klant zijn bij 10trade? Beginnende beleggers zijn erg blij met uw review.  


Lees hier ervaringen van klanten van 10trade, waar je binaire opties kunt verhandelen. Hoe veilig is dat? Is dit makkelijk geld verdienen of gevaarlijke afzetterij?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Goede hulp bij het verhandelen van opties

Lang gezocht naar een goede website om binaire opties te kopen, maar heb er inmiddels eentje gevonden. De eerste aankopen zijn inmiddels gedaan bij 10trade en ik moet er nog wel een beetje inkomen. Voor mij de eerste keer, maar de website maakt het allemaal behoorlijk makkelijk. Je kunt namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week terugvallen op een team van experts die al je vragen kunnen beantwoorden. Dit heeft mij al veel opgeleverd. De prijs voor de opties is gunstig en ik heb al de nodige winst gemaakt. Moet alleen wel oppassen dat ik niet te hard van stapel ga lopen.

J

Jan Kok

03-02-2017

58

Voorzichtig beginnen bij winst meer

Klein bedrag dat ik kan missen geïnvesteerd om mee te beginnen. ik Ben al heel lang geïnteresseerd in handelen en binaire opties en financiële zaken en probeer het nu uit via 10trade. Er is ruimte voor vragen en ondersteuning zoals de live chat. Als het bevalt en winst geeft, investeer ik meer.

J

Jannes

24-10-2016

58