NederlandReview

    Ervaringen Kredietspotter

    Bent u benieuwd hoe andere mensen denken over Kredietspotter.nl? Lees dan dit stuk. Kredietspotter.nl is een tussenpersoon bij het verstrekken van leningen. Het kan voorkomen dat je een lening nodig hebt om een nieuwe uitgave te financieren. Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goedkope lening, tegen een lage rente. Het bedrijf zegt zelf dat ze een lening tegen lage rente aan particulieren kan leveren. Als u op zoek bent naar een goedkope lening, dan zou dit bedrijf wel eens wat voor u kunnen zijn! Maar let wel op: Geld lenen kost geld1

    Over Kredietspotter.nl

    Kredietspotter.nl verstrekt zelf geen leningen. Het bedrijf functioneert als een tussenpersoon tussen mensen die een goedkope lening nodig hebben en de bedrijven die geld uitlenen. Het bedrijf brengt dus vraag en aanbod bij elkaar.

    De partijen die Kredietspotter bij elkaar brengt zijn diverse partijen. Dat kunnen banken zijn, maar ook andere geldverstrekkende partijen zijn welkom. Het bedrijf staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van Ster BV. Kredietspotter is wel ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten.

    Lenen & kopen op krediet...goed opletten altijd!

    Diensten Kredietspotter

    Geld lenen aan particulieren, dat is wat dit bedrijf doet. Geld lenen doet het bedrijf dan niet zelf, maar het brengt de instellingen die geld willen lenen aan particulieren bij elkaar. Door uit verschillende aanbieders van kapitaal te kiezen denkt Kredietspotter een aantrekkelijke rente op de leningen te kunnen bieden.

    Het bedrijf levert twee soorten kredieten. Een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Geld lenen bij dit bedrijf kan al vanaf 4.1% rente. Dit geldt voor beide leningen.


    Een doorlopend krediet is een maximaal bedrag wat u rood mag staan. Dit is bijvoorbeeld handig als u vooraf niet weet hoeveel geld u precies moet lenen. Bij een doorlopend krediet betaalt u alleen rente over het bedrag wat u daadwerkelijk in de min staat. Een doorlopend krediet geeft u dus gewoon wat extra geld achter de hand, wat voor u vrij te besteden is. Een doorlopend krediet wat u aangaat via Kredietspotter mag boetevrij eerder afgelost worden.

    Een persoonlijke lening is net iets anders. Bij een persoonlijke lening weet u vooraf redelijk zeker welk bedrag u nodig heeft. U gaat bijvoorbeeld een auto kopen, maar u heeft het geld niet. Als u een persoonlijke lening aangaat maakt de kredietverstrekker direct dat bedrag naar u over. U betaalt dan voor een vaste periode een vast bedrag terug met rente. Een persoonlijke lening is nadrukkelijk bedoeld voor duurzame goederen zoals een auto, een boot of een keuken.

    Klachten Kredietspotter.nl

    Hoe u een klacht in moet dienen bij Kredietspotter.nl is niet duidelijk als u er zelf nog geen lening heeft afgesloten. Op geen enkele manier is duidelijk hoe u met dit bedrijf in contact zou moeten komen. Het staat gewoon nergens op de website. Wel kunt u uw gegevens achterlaten en krijgt u dan een offerte toegestuurd. Het bedrijf kan dan wel contact met u opnemen, en wellicht bent u dan ook in de mogelijkheid om contact met hen op te nemen.

    Of dit ook echt zo is, is vanaf hier niet te beoordelen. Bent u klant bij Kredietspotter, deel dan hieronder uw ervaringen. Krijgt u na klant geworden te zijn wel de mogelijkheid om contact op te nemen en wat zijn uw overige bevindingen?

    Hoe hoog is de rente? En zijn ze betrouwbaar? Allemaal vragen waar wij van NederlandReview antwoord op geven! Lees reviews!

    Kredietspotter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    8,4
    76% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    8,8

    Prijs

    7,2

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

    Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

    Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

    Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

    Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

    Door: Maureen13-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    need a loan

    Hallo,

       Bent u op zoek naar een lening? zo ja, contact opnemen met: rgarret2244@gmail.com of
    WhatsApp + 60-16-248-3018 voor meer info als je geïnteresseerd bent, reageer dan terug
    zsm..

    Dank je...
    Van Robin Garret

    Door: Robin Garret10-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    CREDIT

    Heb je een lening nodig? Hier is een kans voor mensen met een financieel probleem en degenen die een financiële opleving in hun leven willen, we geven leningen tegen een zeer redelijke rente, we geven allerlei leningleningen, zakelijke leningen, medische leningen, woningkredieten, studenten lening enz. om de natie te helpen bij financiële stress. Bedrijfsnaam: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Neem vandaag nog contact met ons op
    E-mail voor financiële hulp: plutocreditfinancier@gmail.com
    WhatsApp: +18474539904

    Door: timothy kober24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lening

    Goedendag,
    Ik ben Rose Govera allemaal dank aan Thomas Ryan van Carl Mosley, een leningverstrekker voor het geven van een lening van 35.000 euro. Ik was blut en ik had niets om een bedrijf op te zetten. ik bedoelde deze geweldige leningverstrekker die me een lening van 35.000 euro leent om mijn rekeningen te betalen en een bedrijf te starten. Ik heb contact met hem opgenomen via e-mail op Carlmosleyloanfirm@yahoo.com

    Vriendelijke groeten,
    Rose Govera

    Door: Rose Govera23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    loan offer

    Het verkrijgen van een geldige lening is altijd al een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM maakte een verschil in de uitleensector. we kunnen een lening regelen in het bereik van 5.000.00Euros tot 50.000.000.00Euros, onze diensten omvatten het volgende: - * Investors Loans ....... * Consolidatie van schulden * Tweede hypotheek ......... * Zakelijk leningen ...... * Persoonlijke leningen ........ * Internationale leningen ... ..... * Home Loans ............ * Studieleningen .... .... * Autoleningen zijn geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten wat u precies wilt, en we maken uw droom zeker waar. SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM zegt JA, wanneer uw banken NEE zeggen. Ten slotte financieren we een kleinschalig leningkantoor, tussenpersonen, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De aflossing van de lening start 1 (één) jaar na ontvangst van de lening en de terugbetalingsperiode loopt van 3 tot 35 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW AANVRAAG VOOR DE GRENS Binnen 2 WERKDAGEN,
    Neem rechtstreeks contact met ons op via deze brief: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als lening: ________________
    lening Duur: _________________________
    Het doel voor de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad / postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek voor een onmiddellijke reactie op: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    bedankt

    DIRECTEUR. DE HEER RYAN ROBERTS
    SWIFT LENDING FINANCIËLE LENINGSFIRM
    Gmail: Swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

    Door: Ryan Roberts05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Speciale gelegenheid om je leven te veranderen

    Goedendag, 2% interesseren tarief Lening aanbod. we kunnen u helpen en een eind maken aan die zoektocht naar hulp. De oplossing is: leylarodriguez9499@gmail.com

    Door: Leyla Rodriguez03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Heb je een lening nodig ??

    Mijn naam is Sokoto, ik kom uit Nederland. Ik kwam op de site om te verwijzen naar hoe ik een lening van € 50.000 kreeg van een bedrijf genaamd Stella Rene, een leningskantoor dat hier het beste en beste kredietverleningsbedrijf is in mijn land en dat ik ook wil gebruiken deze mogelijkheid om iedereen die in een financiële crisis verkeert op de hoogte te stellen dat Stella Rene een echt en legitiem leenbedrijf is en vandaag zijn ik en mijn vrouw heel blij omdat onze problemen zijn opgelost en een zeer grote dank aan haar en hier is het contactadres aan Stella Rene lening onderneming e-mail hieronder (mrsstellareneloanfirm1@gmail.com) Neem nu contact op met het bedrijf voor uw veilige en veilige lening om een bedrijf te starten of een schuld te betalen of welk probleem dan ook dat u zou kunnen tegenkomen en het gegarandeerd 100% zeker voor uw veilige en beveiligde lening vandaag van haar.

    Sokoto

    Door: Sokoto16-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ok maar let op wat je doet

    Best wel ok. Snel geregeld en zonder problemen. Let wel op dat het vaak toch wat duurder uitvalt dan je in eerste instantie denkt. (ook als je termijnen niet op tijd betaald)

    Door: Gert-Jan30-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    geld zo mee hard nodig

    ik kreeg het geld zo mee, ging echt heel snel, had ik eigenlijk niet verwacht
    probeer het wel zsm terug te betalen en niet nog een keer nodig te hebben, want duur is het wel
    maar ik had gewoon echt dringend geld nodig om een aantal lang openstaande rekeningen te betalen...
    goed dat dit er is want ik ben er echt mee geholpen.

    Door: nee29-09-2016
    Robin Garret10-07-2019

    Hallo,    Bent u op zoek naar een lening? zo ja, contact opnemen met: rgarret2244@gmail.com of WhatsApp + 60-16-248-3018 voor meer info als je geïnteresseerd bent, reageer dan terug zsm.. Dank je... Van Robin Garret

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    e-mail contact..?..

    Goedendag directie Krediet spotter, 2 -aug -2016
    het is moeilijk om met jullie in contact te komen, ik woon momenteel in `n chalet, en ik betaal Eur1400 pacht per jaar, ik heb solar-systeem dus stroom/water is ong eur 10 per maand,
    het is ong 40mtr bij 10mtr, dus ik groei mijn eigen groentes, ik kook graag dus ik leef redelijk goedkoop, Ik heb deze Eur5.000 waarschijnlijk 5 maanden nodig en betaal het ZSM terug, voor eventuele vragen kunt u mij bellen,Met vriendelijke groet,
    Ruud Arends..!..

    Door: ruud arends02-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Snel geld nodig en dat lukte

    Moest ineens een schuld aflossen die ik was vergeten en ik kon gelukkig bij Krediet Spotter terecht. Probleem opgelost, heel fijn!

    Door: Ak.Ve.06-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    geloof er niks van

    Dit kan toch niet goed zijn, of wel? Ik vind het altijd lastig met kredietverstrekkers. Aan de andere kant, de reviews hier lijken wel goed, dus misschien is Kredietspotter de uitzondering op de regel?

    Door: Thomas van L.29-09-2015
    Gert-Jan30-04-2017

    Hi THomas. Ja het is wel degelijk ok. Maar let wel op met wat je doet. Vaak zijn leningen net iets duurder dan je zelf denkt en vooral als je betaaltermijnen niet redt. Maar voorderest kan het op zich. Maar lenen kost altijd geld dus sparen is beter ;-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Zeer snel krediet

    Ik had binnen een dag een krediet waar ik blij mee was. goede partij dit.

    Door: P. Bollen12-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Snel duidelijk

    Ik had binnen een uur duidelijkheid of ik wel (wel dus!) een lening kon krijgen. Snel en prettig dus. Kosten vallen mee.

    Door: D.i van der Goes15-07-2015
    Robin Garret10-07-2019

    Hallo,    Bent u op zoek naar een lening? zo ja, contact opnemen met: rgarret2244@gmail.com of WhatsApp + 60-16-248-3018 voor meer info als je geïnteresseerd bent, reageer dan terug zsm.. Dank je... Van Robin Garret

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Niet de goedkoop maar wel makkelijk

    Voor iedereen die even krap zit en iets snel moet kopen (voor mij was het de wasmachine) dan is het prima. Goede voorwaarden en snel terugbetaald.

    Door: B. Teunisse15-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Hielp me door de recessie heen

    Ik ben ZZP'er als grafisch vormgever en kreeg door de crisis bar weinig opdrachten. Gelukkig kon ik een doorlopend krediet krijgen bij krediet spotter en de rente (4,5%) viel mee. Daardoor kon ik mijn hypotheek en lopende kosten betalen. Nu dat het weer beter gaat heb ik het hele bedrag boetevrij in 1 keer kunnen terugbetalen dus blij dat dit er is in moeilijke tijden.

    Door: Aida Verbrugge10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Kredietspotter - onduidelijk!

    Ik snap er niks van. Volgens mij voldoe ik aan alle criteria om geld te kunnen lenen (en zoveel was het nou ook weer niet) en ik word telkens afgewezen omdat ik niet kredietwaardig zou zijn. Maar waarom vertellen ze niet. Paar keer geprobeerd en elke keer afgewezen. Dus ik ga wel ergens anders heen.

    Door: Alischa Beekhuizen10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Kredietspotter

    Uw beoordeling