Kredietspotter
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

8,8

Service

8

Prijs

6,2

Leveren

8,6
13 rating70 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gert-Jan

Kredietspotter - Ok maar let op wat je doet

Best wel ok. Snel geregeld en zonder problemen. Let wel op dat het vaak toch wat duurder uitvalt dan je in eerste instantie denkt. (ook als je termijnen niet op tijd betaald)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


29-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: nee

Kredietspotter - geld zo mee hard nodig

ik kreeg het geld zo mee, ging echt heel snel, had ik eigenlijk niet verwacht
probeer het wel zsm terug te betalen en niet nog een keer nodig te hebben, want duur is het wel
maar ik had gewoon echt dringend geld nodig om een aantal lang openstaande rekeningen te betalen...
goed dat dit er is want ik ben er echt mee geholpen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: ruud arends

Kredietspotter - e-mail contact..?..

Goedendag directie Krediet spotter, 2 -aug -2016
het is moeilijk om met jullie in contact te komen, ik woon momenteel in `n chalet, en ik betaal Eur1400 pacht per jaar, ik heb solar-systeem dus stroom/water is ong eur 10 per maand,
het is ong 40mtr bij 10mtr, dus ik groei mijn eigen groentes, ik kook graag dus ik leef redelijk goedkoop, Ik heb deze Eur5.000 waarschijnlijk 5 maanden nodig en betaal het ZSM terug, voor eventuele vragen kunt u mij bellen,Met vriendelijke groet,
Ruud Arends..!..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ak.Ve.

Kredietspotter - Snel geld nodig en dat lukte

Moest ineens een schuld aflossen die ik was vergeten en ik kon gelukkig bij Krediet Spotter terecht. Probleem opgelost, heel fijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Thomas van L.

Kredietspotter - geloof er niks van

Dit kan toch niet goed zijn, of wel? Ik vind het altijd lastig met kredietverstrekkers. Aan de andere kant, de reviews hier lijken wel goed, dus misschien is Kredietspotter de uitzondering op de regel?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Gert-Jan30-04-2017

Hi THomas. Ja het is wel degelijk ok. Maar let wel op met wat je doet. Vaak zijn leningen net iets duurder dan je zelf denkt en vooral als je betaaltermijnen niet redt. Maar voorderest kan het op zich. Maar lenen kost altijd geld dus sparen is beter ;-)

12-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Bollen

Kredietspotter - Zeer snel krediet

Ik had binnen een dag een krediet waar ik blij mee was. goede partij dit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: D.i van der Goes

Kredietspotter - Snel duidelijk

Ik had binnen een uur duidelijkheid of ik wel (wel dus!) een lening kon krijgen. Snel en prettig dus. Kosten vallen mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: B. Teunisse

Kredietspotter - Niet de goedkoop maar wel makkelijk

Voor iedereen die even krap zit en iets snel moet kopen (voor mij was het de wasmachine) dan is het prima. Goede voorwaarden en snel terugbetaald.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Aida Verbrugge

Kredietspotter - Hielp me door de recessie heen

Ik ben ZZP'er als grafisch vormgever en kreeg door de crisis bar weinig opdrachten. Gelukkig kon ik een doorlopend krediet krijgen bij krediet spotter en de rente (4,5%) viel mee. Daardoor kon ik mijn hypotheek en lopende kosten betalen. Nu dat het weer beter gaat heb ik het hele bedrag boetevrij in 1 keer kunnen terugbetalen dus blij dat dit er is in moeilijke tijden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Alischa Beekhuizen

Kredietspotter - Kredietspotter - onduidelijk!

Ik snap er niks van. Volgens mij voldoe ik aan alle criteria om geld te kunnen lenen (en zoveel was het nou ook weer niet) en ik word telkens afgewezen omdat ik niet kredietwaardig zou zijn. Maar waarom vertellen ze niet. Paar keer geprobeerd en elke keer afgewezen. Dus ik ga wel ergens anders heen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Kredietspotter

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Kredietspotter?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Kredietspotter

Bent u benieuwd hoe andere mensen denken over Kredietspotter.nl? Lees dan dit stuk. Kredietspotter.nl is een tussenpersoon bij het verstrekken van leningen. Het kan voorkomen dat je een lening nodig hebt om een nieuwe uitgave te financieren. Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goedkope lening, tegen een lage rente. Het bedrijf zegt zelf dat ze een lening tegen lage rente aan particulieren kan leveren. Als u op zoek bent naar een goedkope lening, dan zou dit bedrijf wel eens wat voor u kunnen zijn! Maar let wel op: Geld lenen kost geld1

Over Kredietspotter.nl
Kredietspotter.nl verstrekt zelf geen leningen. Het bedrijf functioneert als een tussenpersoon tussen mensen die een goedkope lening nodig hebben en de bedrijven die geld uitlenen. Het bedrijf brengt dus vraag en aanbod bij elkaar.

De partijen die Kredietspotter bij elkaar brengt zijn diverse partijen. Dat kunnen banken zijn, maar ook andere geldverstrekkende partijen zijn welkom. Het bedrijf staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van Ster BV. Kredietspotter is wel ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten.

Lenen & kopen op krediet...goed opletten altijd!

Diensten Kredietspotter
Geld lenen aan particulieren, dat is wat dit bedrijf doet. Geld lenen doet het bedrijf dan niet zelf, maar het brengt de instellingen die geld willen lenen aan particulieren bij elkaar. Door uit verschillende aanbieders van kapitaal te kiezen denkt Kredietspotter een aantrekkelijke rente op de leningen te kunnen bieden.

Het bedrijf levert twee soorten kredieten. Een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Geld lenen bij dit bedrijf kan al vanaf 4.5% rente. Dit geldt voor beide leningen.


Een doorlopend krediet is een maximaal bedrag wat u rood mag staan. Dit is bijvoorbeeld handig als u vooraf niet weet hoeveel geld u precies moet lenen. Bij een doorlopend krediet betaalt u alleen rente over het bedrag wat u daadwerkelijk in de min staat. Een doorlopend krediet geeft u dus gewoon wat extra geld achter de hand, wat voor u vrij te besteden is. Een doorlopend krediet wat u aangaat via Kredietspotter mag boetevrij eerder afgelost worden.

Een persoonlijke lening is net iets anders. Bij een persoonlijke lening weet u vooraf redelijk zeker welk bedrag u nodig heeft. U gaat bijvoorbeeld een auto kopen, maar u heeft het geld niet. Als u een persoonlijke lening aangaat maakt de kredietverstrekker direct dat bedrag naar u over. U betaalt dan voor een vaste periode een vast bedrag terug met rente. Een persoonlijke lening is nadrukkelijk bedoeld voor duurzame goederen zoals een auto, een boot of een keuken.

Klachten Kredietspotter.nl
Hoe u een klacht in moet dienen bij Kredietspotter.nl is niet duidelijk als u er zelf nog geen lening heeft afgesloten. Op geen enkele manier is duidelijk hoe u met dit bedrijf in contact zou moeten komen. Het staat gewoon nergens op de website. Wel kunt u uw gegevens achterlaten en krijgt u dan een offerte toegestuurd. Het bedrijf kan dan wel contact met u opnemen, en wellicht bent u dan ook in de mogelijkheid om contact met hen op te nemen.

Of dit ook echt zo is, is vanaf hier niet te beoordelen. Bent u klant bij Kredietspotter, deel dan hieronder uw ervaringen. Krijgt u na klant geworden te zijn wel de mogelijkheid om contact op te nemen en wat zijn uw overige bevindingen?
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!