Meeùs | AON IAK

5.7
6

Bestellen

5.5

Service

5.6

Prijs

5.8

Levering

72.7%

Zou hier weer kopen

Meeùs | AON IAK

Benieuwd naar wat andere mensen vinden van de diensten Meeùs? Lees hier de ervaringen van andere gebruikers. Als u van plan bent om een verzekering af te sluiten, dan is het goed om eerst te kijken hoe de ervaringen van andere klanten met die verzekeraar zijn. Aan een verzekeraar die niet uitkeert, of een slechte service biedt heeft natuurlijk niemand iets!

Over Meeùs | AON IAK

Meeùs | AON IAK is een tussenpersoon bij verzekeringen met meer dan 85 jaar ervaring in de branche. Meeùs is ooit opgericht in 1927 door Joseph Meeùs. Joseph Meeùs raakte betrokken bij een auto-ongeluk. Na het auto-ongeluk is hij zich gaan interesseren in het verkopen van goede verzekeringen. Voor een goede verzekering is altijd wel interesse en al snel groeide het bedrijf. Snel moest Joseph Meeùs mensen in dienst nemen en het bedrijf groeide nog verder. Ruim 80 jaar later werken er 1300 bij Meeùs. Allemaal met 1 doel: een goede en betaalbare verzekering leveren waar de klant ook echt wat aan heeft.

 

 

Meeùs | AON IAK heeft als doel het aanbieden van een goede verzekering. Een goede verzekering wordt pas afgesloten als er goed advies is gegeven en de risico’s goed in kaart zijn gebracht. Door de juiste risico’s te verzekeren wordt het bedrijfsleven zorgen ontnomen, terwijl er niet te veel aan verzekeringen wordt betaald. Meeùs biedt goede verzekeringen echter niet alleen aan voor zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten kunnen voor een goede verzekering bij Meeùs terecht. Denk bijvoorbeeld aan een goede autoverzekering, een goede motorverzekering, of een goede rechtsbijstandsverzekering. Meeùs biedt echter nog veel meer particuliere verzekeringen aan.

Diensten Meeùs | AON IAK

Als tussenpersoon tussen verzekeraars en particulieren heeft Meeùs veel goede verzekeringen in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een van deze verzekeringen:
·      Rechtsbijstandsverzekering
·      Reisverzekering
·      Zorgverzekering
·      Opstalverzekering
·      Studentenverzekering
·      Annuleringsverzekering
·      Aansprakelijkheidsverzekering

Dit is echter maar een kleine greep uit alle verzekeringen die Meeùs aanbiedt. Wij bijvoorbeeld op zoek is naar een fietsverzekering, of een inboedelverzekering kan ook bij Meeùs terecht.

Naast dat Meeùs zich bezighoudt met het aanbieden van goedkope verzekeringen, kunt u bij Meeùs ook terecht als het gaat om sparen of lenen. Bent u op zoek naar een instelling om uw spaargeld te parkeren, dan kunt u bij Meeùs terecht. Wilt u echter het omgekeerde doen: geld lenen, dan is dit ook mogelijk. Meeùs verstrekt namelijk ook een hypotheek of een persoonlijke lening aan particulieren of zakelijke klanten. Ook andere vormen van leningen wordt door Meeùs verstrekt, denk bijvoorbeeld aan een senioren lening. Ook op het gebied van aanvullende pensioenen is Meeùs actief.

Klachten Meeùs | AON IAK

Heeft u klachten over Meeùs, dan kunt u deze klachten online indienen. U kunt uw klacht achterlaten via het web formulier. Ook is het mogelijk om even te bellen met Meeùs. Heeft u geen zin om in de wachtrij te staan? Dan biedt Meeùs u de ‘bel-me-terug’ functie. U hoeft dan alleen een formulier op de website in te vullen en u wordt dan teruggebeld. Ook via social media kunt u uwe klachten kwijt. Op werkdagen wordt er tussen 09:00 en 17:00 binnen 2 uur op uw klachten gereageerd. Uiteraard is het ook mogelijk om een brief te sturen of langs te gaan bij een van de kantoren van Meeùs.

Bent u zelf tevreden over de dienstverlening van Meeùs, of juist ontevreden. Als u uw reactie hieronder achterlaat, kunnen andere mensen een beter beeld van Meeùs krijgen. Zo kunnen zij beter beslissen of ze ook een dienst van Meeùs af moeten gaan nemen.

Welke verzekeringen zijn goed of slecht van meeus? Lees ervaringen voordat u er zelf 1 afsluit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook