World Nomads Travel Insurance

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

World Nomads Travel Insurance

Interesse in het verzekeringsaanbod van World Nomads Travel Insurance, maar wil je eerst weten hoe het eerdere reislustige consumenten is vergaan toen er nood aan de man was? Hier kun je je laten adviseren, dankzij de reviews van ervaringen, gedeelde meningen en beoordelingen van anderen.

Op vakantie

Waar je ook heen gaat, het is iets waar de meeste wel heel erg naar uitkijken. Lekker ontspannen, natuur, strand en zee, bergen, outdoor, camperen of via hostels, en ga zo maar door. Dan denk je liever niet aan al die dingen die er eventueel fout zouden kunnen gaan. Begrijpelijk, maar heel handig is het niet. Feit is dat er ongelukken waarbij sprake is van schade kunnen gebeuren. Niemand belandt voor de lol in een ziekenhuis als je liever van de omgeving, de historie of de cultuur geniet, maar het gebeurt wel. Net als beroving of diefstal, of het eerder afbreken van de rondreis omdat er problemen zijn aan het thuisfront. Onder het mom van ‘beter meegelegen dan ongelegen’ is een goede reisverzekering dus geen overbodige luxe. Het gaat hier dus wel over iets meer dan alleen een annuleringsverzekering op de vliegtickets, want die dekt bijvoorbeeld geen medische kosten en helpt je ook niet als je in paniek belt over iets heel anders.Lees reviews over Scuba Diving Insurance, Schengen Travel Insurance en veel meer!


 


Risico van het vermaak?

Sommige outdooractiviteiten laten de adrenaline sneller stromen, anderen zijn meer ter vermaak en ontspanning. Denk bijvoorbeeld maar eens aan snowboarden of skiën tijdens de wintersport in de sneeuw, of schaatsen op het ijs. Maar als dat te saai voor je is, kun je altijd nog bobsleeën, ijshockey, sneeuwkiten of racen met een sneeuwscooter overwegen. Op het water doen mensen met goed weer graag aan windsurfen, paddleboarden, kanoën, kayakken, snorkelen of duiken. Diepzeeduiken bij een mooi koraalrif is zeker geen verkeerd tijdsverdrijf. En anders kun je altijd nog gaan skydiven, bungeejumping uitproberen, in een hete luchtballon het luchtruim verkennen of onder een kabelbaan een dal door zoeven. Tenzij je daar natuurlijk niet van houdt. Dan is er gelukkig altijd nog wandelen, fruitplukken, tennis, basketballen, en het plaatselijke restaurant.Verzekeren bij World Nomads Travel Insurance

Er zijn legio reisverzekeringen en dit is er een van. Naar eigen zeggen gemaakt voor en door reizigers. Daardoor vallen er ook 150 avontuurlijke activiteiten onder de door hen aangeboden verzekering, waardoor je misschien sneller geneigd bent om onbezorgd je grenzen te gaan verleggen. Het is mogelijk jezelf of je hele gezin te verzekeren gedurende de reis. Vooraf aanvragen is niet noodzakelijk, dus last minute, terwijl je in de trein naar het vliegveld zit zou theoretisch mogelijk moeten zijn. Verder ben je niet per se aan de eerder afgesproken duur van de verzekering gebonden. Mocht de wereldreis onverhoopt nog meer backpacken gaan inhouden, is dit zo geregeld. Tenminste, dat staat er te lezen. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar delen de teruggekeerde globetrotters die bij hen verzekerd waren deze mening ook in hun recensies?

Tot slot een leuk weetje: World Nomads Travel Insurance doneert een deel van de door jouw betaalde poliskosten aan liefdadigheid op diverse reisbestemmingen. Tenminste, als je deze niet verbrast aan een gipsen been.

Reviews van reislustige ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij

Als we de website van de aanbieder mogen geloven, worden ze toevertrouwd door bekende namen zoals Lonely Planet (die van de reisgidsen), Nomadic Matt, Eurail, Intrepid Tourradar, en International Volunteer HQ. Maar hoe zit dit met de ‘gewone consument’? Wat is hun mening over deze verzekeraar? Hoe hebben zij hun 24/7 Emergency Assistance ervaren? Lees het hier in de reviews en beoordelingen. Uiteraard kun je ook jouw ervaring met ons delen door een recensie te schrijven. Daarmee help jij op jouw beurt weer de geïnteresseerden na jou. Goed voor je karma dus.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)