Skala

5.7

Bestellen

4.5

Service

4.6

Prijs

5.7

Levering

35.5%

Zou hier weer kopen

Skala

Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goede deal? Via Skala kóóp je je technische apparatuur niet, je huurt ze. En zo lijkt ook die nieuwe koel-vriescombinatie ineens heel voordelig, want je betaalt slechts een klein bedrag per maand. Niet iedereen heeft de financiële middelen om allerlei apparaten aan te schaffen en deze bovendien telkens te vervangen voor de nieuwste versie. Voor anderen is het vooral gemakkelijk dat een apparaat onbeperkte garantie geniet en dus wordt vervangen of gerepareerd zonder dat dat extra tijd of geld hoeft te kosten. Maar voordat je in zee gaat met een bedrijf dat meerdere tientjes per maand van je ontvangt, is het belangrijk om te weten hoe de ervaringen van eerdere klanten zijn. Bieden ze inderdaad de nieuwste producten aan, is de service goed en zijn de kosten zo laag als ze beloven? Lees het hier op NederlandReview!


Over Skala

Skala verhuurt een scala aan apparatuur. Van huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine, droger of witgoed in het algemeen tot luxe elektronica zoals een zonnehemel, een iPad of ebike. Tegen een laag maandbedrag krijg je niet alleen het gewenste apparaat, maar ook een volledige en onbeperkte garantie over de gehele huurperiode. Bovendien wordt alles gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd, met een landelijke dekking. Raak je gehecht aan je apparatuur en mocht je je apparaat na de huurperiode willen kopen, dan kan dat ook. Het grote voordeel van huren boven een afbetaalregeling bij de koop van een product is dat je vaak nog doorbetaalt, terwijl je het product al niet meer gebruikt. Of, erger nog, dat het apparaat al is gesneuveld, maar niet meer gedekt wordt door de garantie en je dus doorbetaalt voor een apparaat dat niet eens meer werkt. Dan is het handiger om te huren en huren via Skala kan dus een ideale oplossing zijn.


Diensten van Skala

Via de website skala.nl kun je allerhande apparaten uitkiezen, zowel nieuw als tweedehands. In de categorie Beeld & Geluid vind je bijvoorbeeld LED-televisies, home cinema sets en gaming consoles van merken als Philips, Samsung, Sony, Panasonic, LG en Xbox. In de categorie Computers vind je laptops, complete computersets en beeldschermen met wisselende groottes en verdiensten van merken als Apple, Asus en HP. Veel Bosch en Miele, maar ook andere merken vind je bij Koelen & Vriezen met allerlei koelvriescombinaties en bij Wassen & Drogen in de verschillende vaatwassers, wasmachines en Eco Bubbles. Ook huishoudelijke apparatuur zoals een gasfornuis of een stofzuiger is te huren via Skala. Tot slot kun je er terecht voor de populaire fietshybride Gazelle Orange. Kun je tussen al deze apparatuur niet kiezen? Verschillende Combi-deals zorgen voor extra korting.


Klachten over Skala

Skala is vooral bereikbaar via de website (onder andere met een contactformulier), maar als je vragen hebt, dan kun je op werkdagen tot 17.00 uur ook even bellen. Ze beloven dan een vriendelijke medewerker die al je vragen zal beantwoorden.


Heb jij je huishouden verrijkt met de apparaten van Skala? Deel dan hier je ervaringen met dit bedrijf! 


Wilt u weten of u goed geholpen wordt bij skala? Zijn ze goedkoop en doen ze wat ze beloven? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

gekocht je koop niks

5 jaar gehuurd en daarna kom ze je kan het kopen moet je nog 240 euro voor een tv en playstation die maar totaal 1200 euro waard is heb je 4000 euro betaal kansloos site

M

michael

18-07-2022

0

Tv

Er zijn helaas geen plus punten maar alleen min punten voor Skala want ze willen alle informatie van je hebben en dan verstuur je het voor een aanvraag te beoordelen en dan wordt je terwijl helemaal niks maar dan ook niks geen schulden heb of zo afgewezen dus ik zal alle mensen afraden om met Skala in zee te gaan,

H

Harry Gerritsen

24-04-2022

0

Zeer slecht service

Ik probeer klant te worden bij Skala omdat we een televisie wilde huren. Men heeft geprobeerd ons te bellen, maar omdat we aan het werk waren konden we niet opnemen. We hebben toen een mailtje gekregen met het verzoek terug te bellen. Daartoe heb ik Skala gebeld, maar de juiste persoon was niet beschikbaar. Ik zou terug gebeld worden. Helaas is dat niet gebeurd. Dus heb ik wederom gebeld en ook een ander 06 nummer doorgegeven, welke wel bereikbaar is. De medewerker zou het doorgeven aan de juiste persoon. Helaas werd er weer niet terug gebeld. Voor de derde keer gebeld. Zelfde medewerkster aan de lijn die vertelde dat de aanvraag geannuleerd was! Ze zou een e-mail sturen aan degene die mij terug zou bellen. Vandaag weer gebeld omdat ik nog steeds niets had gehoord. Medewerker zei ook dat de aanvraag op geannuleerd staat! Er is dus niets met mijn aanvraag gedaan, ik ben niet terug gebeld. Het enige dat ik kon doen was een nieuwe aanvraag indienen! Sorry hoor, dat ik klant wil worden! Wat een slechte service! Kan ik alsnog een telefoontje verwachten?

T

Tim

15-04-2022

0

laptop

heb tv en laptop tv is top maar laptop is echt waardeloos al drie keer door vriendelijk service op afstand voor laptop geholpen maar gaat dan 3 weken goed maar dan begint de ellende alweer neem nooit meer een refrused laptop ook heel oud model blijkt nu en service om andere wordt totaal niet gegeven NOOIT MEER blijven met service geven op afstand maar verder niets j alangs komen wat moet die dan doen meer dan hulp op afstand kom op skala doe je ding en vervang deze !!!!!!!

T

theo monde

22-01-2022

0

Fiets

De site klopt niet volgende dag hersteld is niet waar . Duurde minimaal 10 dagen ! Zit je dan zonder fiets terwijl je moet werken . Geen compensatie niks .

Sanne

20-11-2021

0

75" tv

Wil je een 75" tv huren, wijzen ze dat af. Het is niet dat ik te weinig inkomsten heb, verdien juist genoeg. Graag of niet, maar dan zal ik verder ook helemaal nooit iets van skala huren

R

R De Vries

27-05-2021

0

Tv

Begon met een huye van 29. 95. Iedere maand ging deze omhoog, nu betaal ik 33.44 per maand. Hou dit nog op? Tv beeld is voor 3/4 zwart. Kan dus bijna niks zien. Gebeld pas over 5 dagen kunnen ze komen kijken naar tv. Krijg ik korting was de vraag voor deze dagen? Denk ik niet, was antwoord. Dus dit ia geen service. Denk echt aan om op te zeggen.

S

Sherline DAANTJI

14-05-2021

0

Huur van Laptop Asus

Ik heb een laptop gehuurd ,voor mijn zoon ,maar deze laptop heeft niet eens Windows 10 ,Als ik deze wil moet ik betalen ,bestanden zoals zip moet ik betalen ,om van een lang verhaal kort te maken ,deze kwam beschadigd binnen ,zat geen Muis bij ,De man die deze bracht was uiterst vriendelijk ,deze was van Elbuco ,Maar de twee maanden van gratis zijn om , en als ik alles moet betalen heb ik alleen voor de omvang van het apparaat gehuurd , Dit is te gek voor woorden ,wij zijn misleid ,ik kan ze ook niet berijken ,mijn zoon heeft er helemaal niets aan ,wie kan mij advies geven .Het apparaat voldoet niet aan de eisen zoals het staat bij huur ,en daarbij is het een oude Laptop,

M

Monsieurs

18-04-2021

0

Televisie en wasmachine al jaren lang klant

Huur hier nooit meer!! Jarenlang klant, kom met acuut hartinfarct in het ziekenhuis terecht en het enige wat hun roepen omdat er nog niet betaald is... omdat ik even wat anders aan me hoofd had... " Wij hebben een probleem dan en is onacceptabel dat er achterstand is. Nu zijn betalingen door tegenslag soms moeilijk verlopen en later betaald maar, uiteindelijk wel betaald, anders had ik al jaren geleden geen klant meer geweest en hadden ze spullen opgehaald. Dit is wat ze dan terug kaatsen, ja maar zus en ja maar zo.... het is betaald!! Ook al is het later, dan hadden ze direct de stekker eruit moeten trekken en niet nu als bal teruggezien. Geen enkel greintje menselijkheid en fatsoen in die botte honden Has en Mourik. Een stel geldgraaiende honden zijn het en raad iedereen aan om NOOIT bij Elbuco aka Skala ook maar iets te huren! Het is dat ik nog aan me contract vastzit anders hadden ze vandaag nog alles mogen komen ophalen en diep in hun kanaal mogen rammen. Wat een stel onmenselijke honden zijn het die totaal geen fatsoen in hun lijf hebben zitten!! Het interesseert ze geen ene moer wat je probleem is, zolang je maar betaald. Ze denken alleen maar aan geld geld geld en maakt ze niet uit wat er in je leven tegenzit, is hun probleem niet. Ik hoop dat ze failliet gaan doordat er niemand meer iets huurt bij dit onmenselijke onfatsoenlijke respectloze piepbedrijf! Het boeit ze namelijk geen reet. Ze moeten zich de ogen uit hun hersenloze kop schamen!

E

Erik van der Made

15-03-2021

2

ik wil mijn huurcon tract opzeggen kan het niet meer betalen

kan het niet meer betalen ar ik kom er niet vanaf,ik moet nu van mijn pensioentje rondkomen dus kan het niet meer betalen ik zit er nog vier jaar aanvast .al dik 8jaar bij skala ze verdienen er wel lekker aan zo

M

meintje bosch rodenhuis

04-11-2020

0

Playstation 4 en LG tv

Bestellen, levering en installatie super... Ik heb hier voor gekozen omdat ik toendertijd geen TV en playstation in 1 keer kon betalen. Dit was een prima oplossing. Maar als ik alles uitreken dan heb ik bijna 3x het bedrag betaald als ik het had gekocht. En het ergste is ook nog dat je na afloop van je termijn een bedrag dient over te maken als je de producten wilt afnemen. En dit bedrag is belachelijk hoog. Ik moet na 60 maanden gehuurd te hebben nog 124,- bij betalen als ik m wil kopen. Een nieuwe playstation 4, kost 100 euro meer! Daarnaast moest ik mijn contract voor september 2021 opzeggen, dit heb ik zojuist gedaan. Ik heb aangegeven dat ik kies voor de aankoop van de producten na afloop van de looptijd. Toen werd mij aangegeven dat het aankoopbedrag voor oktober 2021 bijgeschreven moet staan, anders gaan ze er vanuit dat ik mijn huurcontract wil aanhouden en wordt deze verlengd voor 12 maanden! Let dus goed op als je met dit soort bedrijven in zee gaat. Ik heb op het einde van de rit 2800 euro betaald, terwijl als ik deze zelf aangeschaft had maar 800 euro kwijt was geweest! Ik kies hier iig nooit meer voor.

C

Claudia

28-10-2020

0

Wasmachine Siemens

Grootste ellende met de wasmachine. Klantenservice hoogst onvriendelijk. Pas 3 maanden een abonnement en ze zijn al 4x hier geweest, steeds gewisseld van wasmachine. Maar het ergste is nog wel de onbeschoftheid van de klantenservice. Zeer onbegripvol en niet willen meedenken voor een oplossing. Het maakt ze niks uit dat je vol stress zit door een niet functionerende wasmachine. Planning stuurt je door naar klantenservice en zij op hun beurt weer naar de planning. Niemand die iets weet. Heel frustrerend.

R

Renate Louis

20-10-2020

0

TV

had een vraag gesteld ivm verminderd inkomen of de tv opgehaald kon worden. Door de klantenservice bij het eerste contact uitermate onbeschoft behandeld. Vraag me werkelijk af of er maar een medewerker op die klantenservice zit omdat ik de naam al een paar keer voorbij heb zien komen. Het interesseert Skala werkelijk geen HOL in wat voor een positie je zit. Ze hebben liever dat je schulden opbouwt waardoor de apparatuur toch opgehaald gaat worden als dat ze je helpen door zich coulant op te stellen. Coulant komt niet voor in het woordenboek Skala/

F

Familie

13-05-2020

1

Niets.

Mensen koop hier niet. Het lijkt goedkoop omdat u per maand moet betalen. Maar u zit aan een contract van minimaal vijf jaar vast. U bent in alle gevallen extreem veel duurder uit. Normaal sparen mensen als ze iets willen hebben. Wees verstandig en doe dat ook gewoon! Skala is zonde van uw geld.

P

Peter Hyll

15-02-2020

0

p.c

in mei 2018 mocht ik een nieuwer model p.c. kiezen er werd mij telefonisch verteld dat ik een p.c. zou krijgen met videokaart deze zat er niet in na ruim een jaar bellen blijkt nu dat ze zulke modellen helemaal niet hebben dus heb ik de overeenkomst als niet rechtsgeldig aangemerkt en terugbetaling gevorderd dit word geweigerd waardoor nu de p.c. door mij in gijzeling is genomen tot terugbetaling heeft plaatsgevonden of tot er een rechtszaak is geweest dus wees gewaarschuwd huur hier niet je word alleen maar voorgelogen en opgelicht

J

j.h.

18-12-2019

0

Compliment

Sedert 1978 huur ik tv toestellen bij scala: prettige medewerkers en goede service. Aanrader nooit meer moeite met monteurs of callcenters: elbuco(scal) komt binnen 24 uur keurig op tijd(sms met.verwachte aankomsttijd monteur).

M

M.B.V. Jansen

24-02-2019

0

Foutenfestijn bij Skala

Pluspunten: -Bestellen ging makkelijk -Levertijd was snel Minpunten: -Service is zeer slecht -Heel erg duur Tv die ik geleverd kreeg was kapot. Bezorger zou de dag erna contact met mij opnemen om het verder af te handelen. Dit is niet gebeurd en kon er uit eindelijk zelf achter aan bellen. Toen ik een bevestiging kreeg van de afspraak over de nieuwe levering zag ik dat ze het maandbedrag opeens verhoogd hadden. Na bellen met Skala bleek dit een fout te zijn en het werd hersteld. Tv werd uiteindelijk goed geleverd. Maar toen kwam de eerste betaling.. Ik zou een korting krijgen, eerste half jaar voor maar 10 euro per maand. Maar opeens bleek dat ze een lagere korting in de huurovereenkomst hadden gezet. Toen ik dit aangaf bij Skala kreeg ik alleen de huurovereenkomst toegestuurd, geen uitleg niks. Alsof ze niet al genoeg geld verdienen..

D

D Barelds

26-01-2019

0

Aanvraag huren tv

Ik had netjes een aanvraag gedaan maar het is van zotte dat de aanvraag niet wordt vervolgt omdat het een camping betreft terwijl het gewoon een adres op mijn naam is en netjes bij de gemeente ingeschreven sta en normaal huur en belasting betaal en naar mijn mening maakt het niet uit of je op een boot woont of een echt huis of in een stacaravan zoals in mijn geval. Als je wilt huren moet het gewoon kennen dus bij deze omdat ik het belachelijk vind de aanvraag niet doorgaat

D

Duncan rizzi

16-07-2018

0

voor en nadelen

Na mijn scheiding kreeg k isnel een woning, op dat moment geen geld om het hoognodige aan te schaffen, heb ik besloten van de mogelijkheden van Skala gebruik te maken. het is op termijn misschien duurder, maar het helpt jou wel uit de brand en zo mezelf behelpen.

L

LW

27-06-2018

0

Nooit doen

Ga hier nooit iets huren want het is schreeuwend duur. Het lijkt allemaal prachtig maar reken maar eens je maandbedrag keer 60 (5 jaar) dan val je steil achterover want je betaald zeker 2X de nieuwwaarde. Als je het niet in 1X kan of wil betalen ga dan naar een postorder bedrijf. Dat is ook niet goedkoop maar altijd nog beter dan deze woekerprijzen. EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2

D

De Graaf

22-04-2018

1