Big Green Smile
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

Totaal

9

Bestellen

9,6

Service

9,2

Prijs

7,6

Leveren

9,4
17 rating90 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

28-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janine Meulenbroek

Big Green Smile - duurzame webshop leuk

Hele leuke webshop en mijn bestelling was snel in huis! En goed dat het duurzaam is, vind ik belangrijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


10-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bram

Big Green Smile - Natuurproducten bestellen

Ze hebben best een goed assortiment, daarom had ik er besteld. Ik had wat dingetjes van Weleda besteld en het werd snel geleverd.

Vind het niet echt goedkoop alleen, maar dat zijn natuurproducten meestal niet. Jammer is dat, want ik vind deze producten vaak beter en fijner.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mariana

Big Green Smile - Perfecte service!

Service is top net zoals het bestelde product. Absoluut geen klachten, integendeel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: RK Rafi

Big Green Smile - Service

Snelle levering en correcte service! Bij problemen word er snel naar een oplossing gezocht!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jannat

Big Green Smile - Vandaag besteld morgen in huis

Prima prijs / kwaliteit verhouding / simpel te bestellen / snelle levering / absoluut een aanrader.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vera

Big Green Smile - Goede service!

Gebruiksvriendelijke website met een goed aanbod. Per ongeluk de verkeerde bestelling ontvangen, aangezien het niet "groen" is om te retourneren, mocht ik deze houden en krijg ik mijn eigen bestelling nu alsnog. Dat is goede service en geeft blijk van hart voor het milieu.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: josephine

Big Green Smile - groen groen groen

Hele leuke site, er zijn te weinig van dit soort , ik moet altijd naar de ekoplaza als ik echt iets ecologisch wil hebben. Nergens anders zijn er zoveel ecologische dingen te vinden als hier echt top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Madeliefje

Big Green Smile - Blij maar duur

Ik word blij van Groen, maar waarom moet dat toch altijd zo duur zijn? Douchegel voor zes euro, zeep voor zes euro, wasmiddel voor meer dan een tientje. Jammer!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tess

Big Green Smile - Blij mee

Je kunt kiezen uit een groot assortiment en goed zoeken op basis van veel criteria. Bestellen gaat ook gemakkelijk en de kwaliteit van de producten is gewoon goed. En dat het milieuvriendelijk is, vind ik sowieso essentieel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Christa D.

Big Green Smile - Heerlijke spullen

Ik ben een echte gezondheidsfreak en heb de dag en nachtcreme (avalon) geprobeerd en ik wil niet meer anders. Alles mag van mij ecologisch worden en we zien er tegenwoordig steeds meer van op de markt gelukkig. (worden meer mensen verstandig?) Jammer dat ze volgende dag in huis beloven maar (pas) 2 dagen later leveren. Voorderest was het prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Douglas

    Douglas

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Urban Outfitters

    Urban Outfitters

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Big Green Smile

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Big Green Smile?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Big Green Smile

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile NL? Lees dan op NederlandReview de beoordelingen van andere consumenten en doe je voordeel met hun ervaringen. Misschien heb je zelf al weleens iets op deze site gekocht en ook je ervaring met anderen gedeeld. Op de site zelf kun je je beoordeling geven. En de site scoort met maar liefst een 9,4 uitstekend! Maar wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaring? Laat het ons weten. 

Over Big Green Smile
Wanneer je voor Big Green Smile kiest, dan kies je bewust voor natuurlijke producten. Big Green Smile biedt je namelijk ruime keuze uit een breed assortiment van ecologische schoonmaakproducten en natuurlijke cosmetica. In 2006 is Big Green Smile in Engeland gestart met de verkoop van waterbesparende douchetimers. Dit werd zo een groot succes en de vraag naar meer ecologische en milieuvriendelijke producten werd steeds groter. Naar aanleiding van die vraag en de onmogelijkheid om deze producten ook online te kunnen kopen, besloten de oprichters in 2008 een online shop te openen. Ook dit bleek een succes en sinds 2012 is Big Green Smile ook in Nederland een favoriete aanbieder voor al uw natuurlijk producten.

Een kijkje achter de schermen bij de big green smile!

Het aanbod
De producten die de Big Green Smile aanbiedt zijn gegarandeerd milieuvriendelijk en niet op dieren getest. Koop je bij de Big Green Smile dan winkel je met een grote groene glimlach en kies je voor natuurlijke schoonheid voor jou, je dierbaren en de wereld om je heen. Het aanbod is opgesplitst in een aantal segmenten. Tenslotte zijn ieders behoeften anders.  Je vindt er de categorie persoonlijke verzorging met tal van natuurlijke verzorgingsproducten. Bij moeder en baby vind je de producten die voor deze kwetsbare groep passend zijn. De huid van de moeder die het zwaar te verduren heeft en het tere babyhuidje verdienen extra aandacht. De mannen hebben ook een eigen lijn. Verzorgingsproducten voor mannen die natuurlijk stoer en verzorgend zijn. Heb je problemen met je huid? Zoek je daarvoor een oplossing? Grote kans dat je deze in de categorie gezondheid vindt. Ook voor de grote schoonmaak van je huis vind je hier een groot aanbod van ecologische milieuvriendelijke schoonmaakartikelen voor een natuurlijk schoon huishouden. Ben je op zoek naar een cadeau en heb je geen inspiratie, kijk dan eens bij de cadeau en travel producten. 

Diensten
Wat betreft diensten lijkt Big Green Smile zich nog niet heel erg van andere aanbieders te onderscheiden. Bestellingen vinden plaats via een slim systeem dat de actuele bestellingen en voorraden bijhoudt. Zo wordt er alleen verkocht wat er ook daadwerkelijk op voorraad is. Verder wordt er bezorgd door DPD en bestellingen voor twaalf uur ’s middags gedaan, worden de volgende werkdag bezorgd. 

Klachten
Big Green Smile zegt klachten zeer serieus te nemen. Als je de goede beoordelingen mag geloven, kun je er in ieder geval vanuit gaan dat ze tevreden klanten hebben. De site adviseert je een mail te sturen wanneer je een klacht hebt en belooft binnen twee werkdagen te beantwoorden. Je kunt er dan voor kiezen een artikel terug te sturen en je aankoopbedrag retour te ontvangen. Ofwel je ruilt je product voor iets anders. Heb je zelf ook een ervaring met Big Green Smile? Laat het dan weten en zet je beoordeling online. Zo help jij een ander weer kiezen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!