247 Parking

6

Bestellen

6.7

Service

6

Prijs

6

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

247 Parking

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die op een andere manier parkeerden op Schiphol? Lees dan dit artikel! Vliegen kan niet zonder eerst naar de luchthaven te gaan. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om naar de luchthaven te gaan. Met het openbaar vervoer, je weg laten brengen door bekenden, of zelf met de auto gaan. Wie zelf met de auto gaat moet parkeren op de luchthaven. En dat parkeren kan nog fors in de papieren lopen. Wie vanaf Schiphol vliegt kan echter op de kosten besparen door gebruik te maken van 247 parking.
 

Over 247 Parking

 
247 parking houdt zich bezig met het aanbieden van een parkeerservice voor gebruikers van de luchthaven Shiphol. Parkeren op Schiphol kan nogal prijzig zijn, zeker wanneer je voor een langere periode je auto moet parkeren op Schiphol. Goedkoop parkeren op Schiphol is een stuk dichterbij gekomen met de diensten van 247 parking. De naam 247 verwijst natuurlijk naar 24/7, ofwel 24 uur per dag. Dit kan zoveel betekenen dat het bedrijf 24 uur per dag voor u klaar staat, daarnaast kan het slaan op de manier waarop de auto’s die geparkeerd staan bij 247parking beveiligd worden. De auto’s worden namelijk continu beveiligd.
 

Diensten 247parking.nl

 
Goedkoop parkeren op Schiphol wordt door dit bedrijf mogelijk gemaakt. Daarnaast biedt het bedrijf nog een ander voordeel: gemak. Parkeren op Schiphol wordt gemakkelijker door de diensten van dit bedrijf. Het leuke is dat u zelf kunt kiezen hoeveel gemak u wilt. Het bedrijf biedt namelijk 3 soorten parkeren aan:
 
In de eerste plaats biedt het bedrijf Valet Parking aan. Als u kiest voor deze manier van parkeren dan rijdt u naar Schiphol, geeft uw sleutels af en de auto wordt voor u weggereden. Wanneer u terug komt van uw reis geeft u even een seintje als u geland bent en de auto staat voor u klaar als u door de douane heen bent.
 
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor de zogenaamde Shuttle service. U rijdt naar het bij de luchthaven gelegen parkeerterrein, parkeert uw auto en neemt de shuttle naar Schiphol. Deze manier van parkeren is iets goedkoper en u bent in staat om de sleutels in eigen zak te houden.
 
Het bedrijf biedt ook nog een derde optie voor goedkoop parkeren op Schiphol. Deze manier is meer een mix van beide opties. U parkeert bij vertrek zelf op het parkeerterrein van 247 Parking en bij aankomst na uw reis wordt u opgehaald met uw eigen auto.

 

Klachten 247Parking.nl

 
Als u een klacht over 247Parking.nl heeft dan kunt u deze per mail kenbaar maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om één van de mensen aan te spreken als u ze ziet. Bent u niet meer in de gelegenheid om direct een klacht te uiten, dan kunt u ook gewoon bellen met het bedrijf. Op de website van dit bedrijf staat een 06-nummer.
 
Heeft u zelf al eens gebruik gemaakt van de diensten van 247Parking? Laat dan op deze site weten hoe het is bevallen. Op deze manier kunnen andere mensen beter beoordelen of ze ook gebruik moeten maken van de diensten van dit bedrijf.


Makkelijk, snel en betrouwbaar? Kortingscodes beschikbaar voor schiphol parkeren? Lees alle ervaringen van Nederlanders over 247 parking!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

NIET PARKEREN HIER

50 minuten staan wachten voordat men je ophaalt, auto vervolgens compleet smerig terug gekregen alsof hij 2 weken op een bouwplaats heeft gestaan. Reactie van hun "Excuus, het terrein is in de zomer nogal stoffig" "Vervelend dat zonder meer, maar that's it!". 50 euro betalen en verder kan je basten daar!

D

De with

12-09-2016

0

Relaxte manier om je vakantie te beginnen

Altijd moeilijk gedaan om iemand te vragen om ons naar schiphol te brengen. En aangezien de goedkope vluchten altijd midden in de nacht opstaan is, altijd vervelend. Nu hadden we 247 parking geprobeerd en is superrelaxed. Gewoon je auto wat verder parkeren en afgezet worden op plaza. Ik doe nooit meer anders!

L

Lieselot V.

28-07-2015

0

Ideaal!

Niet duur en bus haalde ons op tot aan plaza. Aanrader.

A

A. Hoornstra

21-07-2015

0