NederlandReview

  Ervaringen Justlease

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je auto's kunt leasen? Wellicht is Justlease een interessante optie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Justlease bekend zijn. Je leest op deze pagina alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Justlease?

  Via Justlease kun je auto's leasen. Het bedrijf is onderdeel van Terberg Leasing. Het verhaal is in 2012 begonnen met het veranderen van de ambities in de wereld van autolease. Ze wilden dit ook bereikbaar maken voor particulieren. Dit doel heeft het bedrijf gerealiseerd via hun product: private lease. Er wordt op dagelijkse basis gewerkt met 120 betrokken collega's. Ze werken aan zaken zoals verbetering, vernieuwing en uitbreiding van hun product. Er wordt aangegeven dat ze leasen als specialiteit hebben en hun klanten slimme mobiliteitsoplossingen bieden. Dit doen ze onder andere door klanten een luisterend oor te bieden. Ze willen de diensten die ze verlenen echt afstemmen op de wensen van de klanten. Vanuit die gedachte willen ze jouw mobiliteit op een slimme manier realiseren.

  Een nieuwe auto ophalen is altijd een feest bij Justlease

  Acceptatieproces

  Voordat je een auto kunt leasen zal het acceptatieproces doorlopen moeten worden. Na dit proces wordt bepaald of de persoon een auto mag leasen. Je moet namelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze procedure bestaat uit stappen die gevolgd dienen te worden. Allereerst zul je belangrijke documenten moeten aanleveren. Denk aan een kopie van je rijbewijs en een loonstrook. Bij het rijbewijs wordt gekeken of deze nog geldig is en je dus de weg op mag. Met de loonstrook gaat het bedrijf aan de slag om te kijken of je wel kredietwaardig bent.

  Kredietwaardigheid

  Deze kredietwaardigheid wordt ook bekeken naar aanleiding van je NAW-gegevens. Samen met EDR Credit Services krijg je inzicht in je kredietwaardigheid. Als Justlease het een te groot kredietrisico vindt dan moeten ze je aanvraag helaas afkeuren. Mocht je afgewezen worden dan zul je hier per e-mail op de hoogte van gesteld worden. Mocht je meer behoefte aan informatie hebben, dan kun je contact opnemen met de EDR Credit Services. Mocht je kredietwaardigheid wel in orde zijn, dan zul je ook een e-mail van het bedrijf ontvangen.

  Inloggegevens

  Als je kredietwaardigheid goed is gekeurd ontvang je een e-mail met je inloggegevens voor MijnJustlease, de online omgeving waar alles gerealiseerd moet worden in relatie tot jouw lease auto. Om het acceptatieproces definitief te maken zul je een aantal documenten moeten overleggen. Deze documenten heeft het bedrijf nodig om je lease aanvraag helemaal te kunnen afronden. Je kunt deze belangrijke documenten uploaden via de MijnJustlease omgeving.

  Belangrijke documenten

  Alle documenten die je nodig hebt zijn een kopie van je rijbewijs (voor en achterkant), kopie loonstrook (maximaal 2 maanden oud) en een kopie van je bankafschrift van de gemachtigde rekening (niet ouder dan twee maanden). Op het bankafschrift moet het bedrijf de woonlasten zoals huur of hypotheek kunnen bekijken. Daarnaast moet je salaris inzichtelijk zijn. De kopie van je bankafschrift mag niet langer dan een maand oud zijn. De volledige acceptatieprocedure staat van a tot z beschreven op de website van Justlease.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je al klant bij Justlease? Heb je weleens een auto geleend via deze organisatie? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je mening deelt via deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kan blijven.

  Justlease
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Justlease

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Justlease een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Justlease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Justlease actief?

  Justlease is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Justlease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.