NederlandReview

  Ervaringen Banden.nl

  Een van de belangrijkste dingen aan je auto is een stel goede banden. Deze zorgen immers voor de grip die je nodig hebt om goed op de weg te liggen. Je kunt naar een garage toe voor nieuwe banden, maar daar betaal je vaak de hoofdprijs. Je kunt ze ook zelf halen bij bijvoorbeeld Banden.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun zomerbanden zijn? Zullen hun winterbanden in de koude, natte maanden echt zoveel meer grip geven? Zal het lang duren voor je motorbanden worden bezorgd door de bezorgservice van Banden.nl? En hoe vriendelijk en betrouwbaar is de klantenservice van Banden.nl als je ze benadert? Hierover kun je het beste horen van klanten die al banden van Banden.nl onder hun voertuig hebben zitten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe zij over Banden.nl denken. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien wat je van Banden.nl kunt verwachten.

  Over Banden.nl

  Banden.nl is een winkel die banden verkoopt. De website fungeert als een soort bandenmarkt waar je de prijzen van verschillende banden en andere producten kunt vergelijken. Ze hebben een assortiment zomerbanden, winterbanden en all-season banden van verschillende merken. Er zijn merken zoals Continental, Dunlop, Bridgestone, Michelin, Yokohama, Hankook, Pirelli en andere bekende merken te vinden. Er zijn niet alleen banden voor je auto. Ook voor vrachtwagens en motoren, tractoren, golfwagens, en aanhangwagens hebben ze een special assortiment. Er zijn zelfs een aantal fietsbanden. Een speciale vermelding verdienen de off-road banden voor voertuigen die het ruwe terrein onveilig maken. Naast banden heeft Banden.nl ook nog een aantal aluminium of stalen velgen waar je uit kunt kiezen. En als laatste heeft Banden.nl dan pok nog sneeuwkettingen, antivries en brandstofadditief. Maar je vindt op Banden.nl niet alleen banden en producten. Er worden ook diensten aangeboden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand die je auto kan wassen of repareren, dan zo je hier eens kunnen kijken. Ook voor het huren of financieren van een auto kun je hier terecht. Zelfs autoverzekeringen worden niet vergeten.


  De 7 tips voor goede zomerbanden.

  Diensten van Banden.nl

  De banden en andere producten van Banden.nl zijn online te bestellen. De bezorgservice van Banden.nl is bereid om de banden naar je op te sturen. Zo hoef je niet zelf met vier nieuwe banden te lopen slepen en kun je ze meteen onder je auto zetten. Ook heeft Banden.nl een eigen klantenservice die je van advies kan voorzien of kan helpen een probleem op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Banden.nl

  Zitten er al banden van Banden.nl onder je auto? Dan willen wij graag weten hoe jouw ervaring met deze bandenwinkel is verlopen. Was het makkelijk om een set van vier nieuwe banden te bestellen op hun website? Hoe diep is het profiel van die winterbanden nou echt? Ben je tevreden over hun zomerbanden? Kon je echt door diepe sneeuw met hun sneeuwkettingen? Duurde het lang voor de velgen door de bezorgservice van Banden.nl werden bezorgd? En wat voor een klantenservice biedt Banden.nl aan? Schrijf je eigen Banden.nl review en laat ons weten hoe jij echt over Banden.nl denkt.

  Banden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Banden.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Banden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Banden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Banden.nl actief?

  Banden.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.