NederlandReview

  Ervaringen Lease.Auto

  Een auto bij de hand hebben kan erg handig zijn. Mocht er echter iets met de auto aan de hand zijn dan kun je echter best voor problemen komen te staan. Daarbij is er misschien de kans dat je de auto opeens niet meer nodig hebt. Lease kan dan een goede optie zijn. Deze lease wordt aangeboden door Lease.Auto. Maar hoe zal die lease bij hen nou echt in zijn werk gaan? Zul je echt niet in de problemen komen als er iets mis blijkt te zijn met de auto buiten jouw schuld om? En zal de klantenservice van Lease.Auto wel voor je klaarstaan als je wat advies nodig hebt? Alleen mensen die al in een leaseauto van Lease.Auto rijden kunnen je hier iets zinnigs over vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van Lease.Auto te krijgen. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat je nou echt van Lease.Auto kunt verwachten.

  Over Lease.Auto

  Lease.Auto is een bedrijf dat leaseauto’s aanbiedt. Ze noemen zichzelf “de specialist van Nederland” als het gaat om leaseauto’s. Hun hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein. Je kunt er terecht voor drie verschillende soorten leaseconstructies. De eerste is financial lease. Dit is eigenlijk een soort koop op afbetaling. Je kunt het maandtermijn volledig afstemmen op jouw wensen en de constructie vergelijken met een hypotheek. Je bent bij deze constructie wle zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud van de auto. Je bent dus wel direct eigenaar van de auto ook al is hij nog niet afbetaald. Een andere constructie is operational lease. Bij deze vorm van leasen wordt jij als leaser volledig ontlast. Bij het bedrag dat maandelijks van je rekening zal worden afgeschreven zit al onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting, pechhulpverlening, verzekering en gelijkwaardig vervangend vervoer. Je krijgt hierbij meestal een geheel nieuwe auto. Het is dus geen occasion (een auto waarbij de leasemaatschappij niet de eerste eigenaar is). Je weet immers nooit of een tweedehandsauto onderhouden is zoals de fabrieksvoorschriften eisen. En dan is er als laatste nog private lease. Je kunt met deze overeenkomst zorgeloos rijden en hoeft alleen nog maar te tanken.


  RTL Z verrtelt over de bijtelling die gaat veranderen.

  Diensten van Lease.Auto

  Je kunt via de website van Lease.Auto heel makkelijk een leaseauto regelen. Kies allereerst of je zakelijk of privé een auto wilt leasen. Daarnaast moet je aangeven of je voor financial lease of private lease gaat. Ook moet je nog kiezen voor een nieuwe auto of een occasion. Er is een klantenservice die je van advies kan voorzien als je zelf even door de constructies de lease niet meer ziet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lease.Auto.

  Heb jij al eens een auto geleased via Lease.Auto? Dan willen wij graag meer weten over dit autoleasebedrijf. Hoe makkelijk was het een auto te leasen voor zakelijk- of privégebruik? Was de nieuwe auto echt zo nieuw als ze beweerde? En wat voor een klantenservice kan er van Lease.Auto worden verwacht als er iets met je occasion gebreurd? Schrijf een Lease.Auto review en laat ons weten wat jouw mening over dit bedrijf nou echt is.

  Lease.Auto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Opel Astra K

  Perfect geregeld, in no time kon ik een auto leasen. Zeer tevreden over hoe ik geholpen werd, alles via app. In het begin wantrouwen omdat je niemand persoonlijk spreekt natuurlijk, het heeft zich uitbetaald in vertrouwen. Al met al voor mij een 10 waard!

  Door: Jeffrey Linssen21-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Lease.Auto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lease.Auto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Lease.Auto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lease.Auto actief?

  Lease.Auto is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lease.Auto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.