Suzuki private lease

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Suzuki private lease

Zou jij graag een Suzuki willen leasen? Wil je een auto huren tegen een vast bedrag per maand? Dan is Suzuki private lease wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze leasemethode en het bijbehorende bedrijf.


Wat is Suzuki private lease?


Via Suzuki private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Suzuki. Zodoende kom je niet voor financiële verrassingen te staan. In het maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen, met uitzondering van de brandstof. Mensen die kiezen voor deze leasevorm hoeven geen verzekering te nemen of wegenbelasting af te rekenen. Ook hoef je geen kosten te maken voor het onderhoud. Ieder mens kan eens in periode terechtkomen, waarbij het financieel wat minder gaat. Het is dan goed om te weten dat je het leasecontract bij Suzuki gewoon kunt opzeggen. Klanten weten precies waar ze aan toe zijn.


Model en maandbedrag


Je kan zelf een model en maandbedrag kiezen. Op de website van Suzuki staan verschillende modellen beschreven. Ook wordt aangegeven wat de bijbehorende bedragen zijn. Zo kan er gekozen worden voor een Ignis, Swift en Vitara. Andere types zijn de Across, Swave en nieuwe S-Cross. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het tijd om de juiste uitvoering te selecteren. Er kan een selectie gemaakt worden met betrekking tot de looptijd, kilometers per jaar en welk bedrag je vooruit wil betalen.


Voordelen van Private lease


Op de website staan de voordelen van private lease beschreven. Allereerst wordt aangegeven dat het overzichtelijk is. Het is precies te zien wat er maandelijks betaald moet worden. Zo heb je dus niet te maken met onverwachte kosten. De brandstofkosten moeten wel zelf betaald worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelastingen en andere zaken. Bij reparatie of diefstal krijg je altijd vervangend vervoer aangeboden. Je hebt niet te maken met grote financiële risico’s.  


Private Lease Keurmerk


Het Keurmerk Private Lease is toegekend aan Suzuki Private lease. Dit zorgt ervoor dat je op veilige, vertrouwde en verantwoorde wijze een auto kan leasen. De regels voor dit keurmerk zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. Er worden 5 zekerheden gegarandeerd. Dit zijn de eerlijke voorwaarden en een compleet product. Er wordt bescherming geboden tegen hoge financiële lasten. Er is sprake van 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.


Looptijden en flexibiliteit


Met deze vorm van leasen wordt geen auto gekocht. Er wordt wel een abonnement afgesloten. Auto’s worden wel op naam gezet en je partner, vrienden of familie kunnen erin rijden. Voorwaarden is uiteraard dat ze een geldig rijbewijs hebben. Er kan gekozen worden uit looptijden van 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Je kan dit combineren met 5.000 tot en met 35.000 km per jaar. Als je meer verwacht te rijden zal het maandbedrag hoger zijn. Auto’s worden minder waard na verloop van tijd. Kosten voor leasemaatschappijen gaan omhoog. Er is dan sprake van afschrijving. Dit wordt ook wel waardevermindering genoemd. In het contract kunnen het vooraf bepaalde aantal kilometers aangepast worden. Je moet er rekening mee houden dat je langere afstanden hebt gereden. Dit kan leiden tot meer kosten.


Het aanvraagproces


Het aanvragen van een contract bestaat uit drie stappen. Je moet eerst je ideale auto kiezen. Vervolgens stuur je je gegevens op en zal er een BKR check worden gedaan. Als alles klopt staat niks een leasetermijn in de weg.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Suzuki private lease? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe ervaar je deze leasevorm van Suzuki? Zou je andere mensen aanbevelen hier een auto te huren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)