Dutchlease

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dutchlease

Zoek je een autoleasebedrijf? Wil je dat jouw medewerkers een goede auto kunnen leasen? Wellicht is DutchLease voor jou dan wel een interessante organisatie. Op deze pagina lees je welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is DutchLease?


DutchLease is een autoleasebedrijf in Amersfoort. Klanten hebben keuze uit alle modellen en merken auto’s. De diensten op het gebied van autolease worden al bijna 50 jaar verleend. Er wordt hoofdzakelijk samengewerkt met het MKB. Er kan een leasevorm gekozen worden die aansluit bij jouw specifieke voorkeur. DutchLease geeft aan altijd bereid te zijn om professioneel advies te geven. Ze geven aan graag met klanten mee te denken. Het kan altijd voorkomen dat je eens te maken krijgt met onderhoud of schade. In dit soort situaties kan er contact worden opgenomen met een vaste contactpersoon. Deze persoon is volgens DutchLease altijd op de hoogte van je persoonlijke situatie. De medewerkers zijn volgens DutchLease altijd verheugd om je van dienst te kunnen zijn.


Leasevormen


Klanten kunnen gebruik maken van verschillende leasevormen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor Full Operational Lease. Deze vorm van leasen wordt momenteel het meest gebruikt. De overeenkomst wordt aangegaan tegen een vast maandtarief. Dit is inclusief kosten die onverwacht op je pad (kunnen) komen. Er wordt één maandfactuur verzonden voor een overzichtelijke administratie. Als je meteen in een zo goed als nieuwe auto wilt rijden is het handig om voor Occassion Lease te kiezen. Bij dit pakket kan eveneens geprofiteerd worden van Full Operational Lease, dat zonder risico is. Via flexibele Lease kan de auto als het nodig is eerder ingeleverd worden. Bij deze vorm kan wederom gebruik worden gemaakt van Full Operational Lease. Zo heb je alle kosten in één maandtarief en ontvang je eens per maand een factuur. Je kan bij dit bedrijf eveneens terecht voor andere vormen van mobiliteit.


APK en banden


Auto's met benzine en/of elektrische motor moeten na 4 jaar APK gekeurd worden. Vervolgens na twee jaar en daarna ieder jaar. Auto's die op diesel of gas rijden moeten jaarlijks gecontroleerd worden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij diegene die op dat moment bestuurder is. Het is van belang dat het originele kentekenbewijs wordt meegenomen naar de keuring. Het bedrijf adviseert om een APK-keuring te combineren met onderhoud. Je kan hierdoor tijd en moeite besparen. Autobanden zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan veiligheid, comfort tijdens het rijden en brandstofbesparing. Op de website staat beschreven wanneer het raadzaam is om met zomerbanden of winterbanden te rijden. Het is verstandig om deze informatie goed door te lezen.


Extra informatie


Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de instructies. Alle officieel erkende autodealers van het merk van je auto mogen dit onderhoud uitvoeren. Kosten die ter plaatste betaald moeten worden kunnen achteraf via een formulier gedeclareerd worden. Via de site van DutchLease kan een parkeervergunning aangevraagd worden. Als er sprake is van diefstal uit de auto moet er eerst aangifte bij de politie gedaan worden. Daarna moet de Berijders Desk gecontacteerd worden. Bij ruitschade moet deze afdeling direct worden gebeld. Zij geven dan aan bij welk bedrijf de ruit gerepareerd kan worden. Boetes voor te snel rijden komen binnen bij het leasebedrijf. Zij sturen deze door naar de berijders. Als je het oneens bent met een bekeuring is het mogelijk om bezwaar te maken.


Klantervaringen


Ben je al klant bij DutchLease? Ben je tevreden over de autolease service van dit bedrijf? Hoe ervaar je het contact met de personeelsleden van deze onderneming? Heb je nog meer informatie over dit bedrijf? We stellen het op prijs als je dit deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)