MKB Bedrijfskrediet

7.5

Bestellen

8

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MKB Bedrijfskrediet

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad hebt, kun je bijvoorbeeld niets verkopen in een winkel. Wanneer je niet goed weet hoe je een financieringsaanvraag moet aanpakken, kun je gebruik maken van MKB Bedrijfskrediet. Zij kijken niet alleen naar de mogelijkheden van een lening bij een bank, maar er zijn nog vele andere manieren om een krediet te verkrijgen. Hoe de ervaring is met deze dienst van MKB Bedrijfskrediet lees je hier op NederlandReview.


Over MKB Bedrijfskrediet

Achter MKB Bedrijfskrediet zit een aantal professionals op financieringsgebied die al vele jaren ervaring hebben en zich hebben gespecialiseerd in kredietadvisering en bedrijfsfinanciering. Ook weten zij alles over subsidies, crowdfunding, fiscale besparingen etc. De website van MKB Bedrijfskrediet voorziet bestaande en startende ondernemers in het MKB van informatie over kredietmogelijkheden. Ook kun je via de website als ondernemer geholpen worden voor het aanvragen van een financiering.
Diensten

Als startende ondernemer heb je vaak behoefte aan een krediet. Je wilt bijvoorbeeld een bedrijf overnemen en hebt voor de overname en voor het aanleggen van een voorraad geld nodig. Of je hebt al langer een onderneming maar wilt extra investeren om door te kunnen groeien en aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. Soms wordt het vinden van financiële mogelijkheden nog extra bemoeilijkt omdat je een BKR-registratie of al schulden hebt. Ook dan kunnen er nog mogelijkheden zijn. Om hier achter te komen kun je op de website een kredietcheck doen.


Kredietcheck

Je kunt als ondernemer gemakkelijk ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Daarvoor vul je het online formulier in genaamd de MKB Bedrijfkrediet ‘Kredietcheck’ in. Hier vul je het antwoord op een aantal vragen en je gegevens in. Na verzending krijg je binnen drie werkdagen van één van de kredietspecialisten een telefoontje of e-mail. Zij nemen dan samen met jou de Kredietcheck door. Vervolgens krijg je een definitief overzicht van alle kredietmogelijkheden die van toepassing zijn op jouw onderneming. Als je hierover nog vragen hebt, kun je altijd contact met ze opnemen.


Kredietmogelijkheden

Er zijn veel verschillende manieren om een krediet te verkrijgen. MKB bedrijfskrediet kijkt onder andere naar de volgende soorten:

  • starterskrediet of startersleningen via de bank
  • overheidsregelingen
  • microkrediet
  • crowdfunding
  • particuliere investeerders
  • leverancierskrediet
  • etc.

Klachten

MKB Bedrijfskrediet verleent deze diensten helemaal gratis. Op de website vind je een Privacy Statement waar zij zich aan houden, en verder geen klachtenprocedure. Bij vragen kun je online contact opnemen via de live chat, een contactformulier invullen, bellen of e-mailen.


Laat hier uw review over MKB Bedrijfskrediet achter

Heb jij bij MKB Bedrijfskrediet een Kredietcheck gedaan? Wat was jouw ervaring met deze dienst? Was je tevreden met de mogelijkheden die zij boden en waar jij nog niet aan gedacht had, of ben je er niet veel wijzer van geworden? Vertel er over hier bij NederlandReview, zodat anderen weten of het ook iets voor hen kan zijn!


Wat zijn de ervaringen met MKB Bedrijfskrediet? Zijn er MKB ondernemingen die dankzij hen een krediet kregen waardoor ze konden groeien of starten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

mypos pinautomaat

1 ster is nog teveel ze beloven veel maar doen niks.

J

Jolanda

31-05-2022

0forum

3 prachtriet

Duidelijke site met goede info! Ook netjes verpakt zodat de planten goed aankomen.

P

Priscilla

30-05-2022

0forum

Investering

Hallo kijkers Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor diegenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 500 euro kunt u in 72 uur 5000 euro verdienen investeer 500 en verdien 5000 investeer 1000 en verdien 10000 Investeer 2000 en verdien 20000 Investeer 5000 en verdien 50000 Investeer 7000 en verdien 70000 Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!! 100% echt en legitiem✔️✔️✔️ Neem contact met ons op om een investering op te zetten WhatsApp: +27633586789

T

Trader wilson

02-06-2020

0forum

Een lening voor starters

Zeer tevreden. Als startende ondernemer is het redelijk lastig om aan krediet te komen. De meeste banken lenen alleen geld uit aan bedrijven die aan kunnen tonen dat ze langer actief zijn (meestal 3 jaar). MKB Bedrijfskrediet hanteert deze eis echter niet. Daardoor kon ik een lening krijgen voor mijn bedrijf. Nu kan ik een kleine garage beginnen en aan de slag. Ik ben erg tevreden over de mogelijkheid die mij is geboden. Daarnaast ervaar ik het contact als bijzonder prettig. De mogelijkheden zijn voor mij netjes op een rij gezet en nu weet ik wat voor mij de beste lening is. Ik heb ook vernomen dat het mogelijk is voor mensen met een BKR-registratie om hier een lening te krijgen. Het lijkt mij heel lastig, maar als dit mogelijk zou zijn is dit heel fijn natuurlijk. Als je moeite hebt met vinden van een lening probeer dan eens om hier een lening te krijgen. Ik ben positief.

T

T. T HoF

28-12-2017

0forum