MKB Bedrijfskrediet
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer10

Totaal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Anderen bekeken ook:

 • Saldodipje

  Saldodipje

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 9Lees ervaringen
 • Nederlands Krediet Collectief

  Nederlands Krediet Collectief

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 9Lees ervaringen
 • YourMastercard

  YourMastercard

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over MKB Bedrijfskrediet

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij MKB Bedrijfskrediet?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen MKB Bedrijfskrediet

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad hebt, kun je bijvoorbeeld niets verkopen in een winkel. Wanneer je niet goed weet hoe je een financieringsaanvraag moet aanpakken, kun je gebruik maken van MKB Bedrijfskrediet. Zij kijken niet alleen naar de mogelijkheden van een lening bij een bank, maar er zijn nog vele andere manieren om een krediet te verkrijgen. Hoe de ervaring is met deze dienst van MKB Bedrijfskrediet lees je hier op NederlandReview.

Over MKB Bedrijfskrediet
Achter MKB Bedrijfskrediet zit een aantal professionals op financieringsgebied die al vele jaren ervaring hebben en zich hebben gespecialiseerd in kredietadvisering en bedrijfsfinanciering. Ook weten zij alles over subsidies, crowdfunding, fiscale besparingen etc. De website van MKB Bedrijfskrediet voorziet bestaande en startende ondernemers in het MKB van informatie over kredietmogelijkheden. Ook kun je via de website als ondernemer geholpen worden voor het aanvragen van een financiering.


Block B BASTARZ - Make It Rain: het regent geld!

Diensten
Als startende ondernemer heb je vaak behoefte aan een krediet. Je wilt bijvoorbeeld een bedrijf overnemen en hebt voor de overname en voor het aanleggen van een voorraad geld nodig. Of je hebt al langer een onderneming maar wilt extra investeren om door te kunnen groeien en aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. Soms wordt het vinden van financiële mogelijkheden nog extra bemoeilijkt omdat je een BKR-registratie of al schulden hebt. Ook dan kunnen er nog mogelijkheden zijn. Om hier achter te komen kun je op de website een kredietcheck doen.

Kredietcheck
Je kunt als ondernemer gemakkelijk ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Daarvoor vul je het online formulier in genaamd de MKB Bedrijfkrediet ‘Kredietcheck’ in. Hier vul je het antwoord op een aantal vragen en je gegevens in. Na verzending krijg je binnen drie werkdagen van één van de kredietspecialisten een telefoontje of e-mail. Zij nemen dan samen met jou de Kredietcheck door. Vervolgens krijg je een definitief overzicht van alle kredietmogelijkheden die van toepassing zijn op jouw onderneming. Als je hierover nog vragen hebt, kun je altijd contact met ze opnemen.

Kredietmogelijkheden
Er zijn veel verschillende manieren om een krediet te verkrijgen. MKB bedrijfskrediet kijkt onder andere naar de volgende soorten:

 • starterskrediet of startersleningen via de bank
 • overheidsregelingen
 • microkrediet
 • crowdfunding
 • particuliere investeerders
 • leverancierskrediet
 • etc.

Klachten
MKB Bedrijfskrediet verleent deze diensten helemaal gratis. Op de website vind je een Privacy Statement waar zij zich aan houden, en verder geen klachtenprocedure. Bij vragen kun je online contact opnemen via de live chat, een contactformulier invullen, bellen of e-mailen.

Laat hier uw review over MKB Bedrijfskrediet achter
Heb jij bij MKB Bedrijfskrediet een Kredietcheck gedaan? Wat was jouw ervaring met deze dienst? Was je tevreden met de mogelijkheden die zij boden en waar jij nog niet aan gedacht had, of ben je er niet veel wijzer van geworden? Vertel er over hier bij NederlandReview, zodat anderen weten of het ook iets voor hen kan zijn!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!