NederlandReview

  Ervaringen Theorie-leren.nl

  Als je je auto- motor- of bromfietsrijbewijs of een ander rijbewijs wilt gaan halen dan moet je eerst je theorie-examen met goed gevolg afleggen. En om de kans zo groot mogelijk te maken dat je in één keer slaagt, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Dit kun je doen met de producten van Theorie-leren.nl. Wat de ervaring is van andere mensen met de producten die zij aanbieden lees je hier.

  Over Theorie-leren.nl

  Theorie-leren.nl is een product van het bedrijf VekaBest. Dit is de grootste leverancier van verkeersleermiddelen. De theoriecursussen met online examentrainingen die door hen via het internet worden gegeven gaan voor 90% over de praktijk. Hun motto is: ‘Hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt.’ In de leermiddelen van VekaBest zijn altijd de nieuwste eisen van het CBR verwerkt en de leermethodieken die worden gebruikt geven een zeer hoog slagingspercentage. Je kunt je bestelling bij Theorie-leren.nl betalen met PayPal of iDeal.

  Gratis CBR theorieexamen oefenen deel 1 2020 Bekijk de andere delen op Lesplaats.nl

  Diensten

  Bij Theorie-leren.nl vindt je allerlei producten in de webshop waarmee je je kunt voorbereiden op het theorie-examen voor je auto- motor- of scooterrijbewijs. Maar ook voor bijvoorbeeld de theorie van het Trekker rijbewijs of voor de theorie voor het rijden van een Taxi kun je bij hen terecht.

  • Online studeren - Hier vind je verschillende pakketten voor het leren van je theorie voor de auto, motor, bromfiets, trekker en taxi. Je hebt de keuze uit combinatiepakketten waarbij je online de VekaBest Speedtheoriecursus volgt, proefexamens doet en daarnaast het theorieboek ontvangt bijvoorbeeld.
  • Theorieboeken - Met boeken voor het leren van de theorie voor het rijbewijs van campers, bussen, vrachtauto's en taxi’s.
  • Online examentrainingen - Hier kun je naar keuze een aantal theorie-examens voor de auto, motor of bromfiets bestellen om te oefenen, hoe meer oefenexamens je wilt doen, hoe hoger de prijs.
  • Smartphone examens - Hier kun je naar keuze een aantal theorie-examens voor de auto, motor of bromfiets bestellen om te oefenen op je smartphone of tablet.

  VekaBest Speedtheorie

  Hiermee kun je in enkele uren alle onderwerpen voor het CBR theorie-examen leren. Dit is de efficiëntste internet theorieopleiding van Nederland voor de verschillende voertuigen zoals auto, motor, bromfiets, etc. De opleiding behandeld in een aantal hoofdstukken telkens een onderwerp van het theorie-examen, waarna je een aantal oefenvragen moet beantwoorden. Aan het eind van de opleiding heb je nog een bepaalde tijd toegang tot complete oefenexamens.

  Klachten

  Op de website is niets terug te vinden over wat je moet doen als je een klacht hebt over de producten van Theorie-leren.nl. Wel kun je rechtsboven op de homepage klikken op het logo van VekaBest, je gaat dan naar het bedrijf achter het product en kunt daar hun contactgegevens vinden.

  Wat vind jij van Theorie-leren.nl?

  Heb jij gebruik gemaakt van de producten van dit bedrijf om je theorie examen te halen en ben je hier erg tevreden over? Of viel de inhoud van de cursus en de mate van voorbereiding op het CBR examen door hen helaas tegen? Wij horen dit graag van jou zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren!

  Heb jij je theorie-examen in één keer gehaald met een pakket van Theorie-leren.nl? Of dacht je goed voorbereid te zijn, en viel dit helaas toch tegen?

  Theorie-leren.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Theorie-leren.nl

  Uw beoordeling

  bij derde keer eindelijk geslaagd voor theorie

  Ik was eerst twee keer gezakt voor mijn theorie. ik kan niet zo goed leren en vind het irritant
  met theorie-leren ging het beter. ik had een combinatie pakket en het werkte wel, ik slaagde bij de derde keer eindelijk voor mijn theorie.... .

  Door: Benno02-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Theorie examen 2 weken

  Pakket van 2 weken gekocht. Organisatie sluit dit vlak voor theorie examen af. Niet telefonisch bereikbaar, ook niet middels een online zoektocht. Alleen mail maar geen reactie. Veel recente klachten op hun website als je verder klikt. Al die mensen hebben dezelfde problemen en klagen ook over onjuiste antwoorden.. Zou een pakket bij een concurrent kopen.

  Door: Tijn Smithuis10-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Theorie-leren.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Theorie-leren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Theorie-leren.nl actief?

  Theorie-leren.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Theorie-leren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.