Theorie-leren.nl

8

Bestellen

6.4

Service

6.4

Prijs

6.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Theorie-leren.nl

Als je je auto- motor- of bromfietsrijbewijs of een ander rijbewijs wilt gaan halen dan moet je eerst je theorie-examen met goed gevolg afleggen. En om de kans zo groot mogelijk te maken dat je in één keer slaagt, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Dit kun je doen met de producten van Theorie-leren.nl. Wat de ervaring is van andere mensen met de producten die zij aanbieden lees je hier.


Over Theorie-leren.nl

Theorie-leren.nl is een product van het bedrijf VekaBest. Dit is de grootste leverancier van verkeersleermiddelen. De theoriecursussen met online examentrainingen die door hen via het internet worden gegeven gaan voor 90% over de praktijk. Hun motto is: ‘Hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt.’ In de leermiddelen van VekaBest zijn altijd de nieuwste eisen van het CBR verwerkt en de leermethodieken die worden gebruikt geven een zeer hoog slagingspercentage. Je kunt je bestelling bij Theorie-leren.nl betalen met PayPal of iDeal.


Diensten

Bij Theorie-leren.nl vindt je allerlei producten in de webshop waarmee je je kunt voorbereiden op het theorie-examen voor je auto- motor- of scooterrijbewijs. Maar ook voor bijvoorbeeld de theorie van het Trekker rijbewijs of voor de theorie voor het rijden van een Taxi kun je bij hen terecht.

  • Online studeren - Hier vind je verschillende pakketten voor het leren van je theorie voor de auto, motor, bromfiets, trekker en taxi. Je hebt de keuze uit combinatiepakketten waarbij je online de VekaBest Speedtheoriecursus volgt, proefexamens doet en daarnaast het theorieboek ontvangt bijvoorbeeld.
  • Theorieboeken - Met boeken voor het leren van de theorie voor het rijbewijs van campers, bussen, vrachtauto's en taxi’s.
  • Online examentrainingen - Hier kun je naar keuze een aantal theorie-examens voor de auto, motor of bromfiets bestellen om te oefenen, hoe meer oefenexamens je wilt doen, hoe hoger de prijs.
  • Smartphone examens - Hier kun je naar keuze een aantal theorie-examens voor de auto, motor of bromfiets bestellen om te oefenen op je smartphone of tablet.

VekaBest Speedtheorie

Hiermee kun je in enkele uren alle onderwerpen voor het CBR theorie-examen leren. Dit is de efficiëntste internet theorieopleiding van Nederland voor de verschillende voertuigen zoals auto, motor, bromfiets, etc. De opleiding behandeld in een aantal hoofdstukken telkens een onderwerp van het theorie-examen, waarna je een aantal oefenvragen moet beantwoorden. Aan het eind van de opleiding heb je nog een bepaalde tijd toegang tot complete oefenexamens.


Klachten

Op de website is niets terug te vinden over wat je moet doen als je een klacht hebt over de producten van Theorie-leren.nl. Wel kun je rechtsboven op de homepage klikken op het logo van VekaBest, je gaat dan naar het bedrijf achter het product en kunt daar hun contactgegevens vinden.


Wat vind jij van Theorie-leren.nl?

Heb jij gebruik gemaakt van de producten van dit bedrijf om je theorie examen te halen en ben je hier erg tevreden over? Of viel de inhoud van de cursus en de mate van voorbereiding op het CBR examen door hen helaas tegen? Wij horen dit graag van jou zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren!


Heb jij je theorie-examen in één keer gehaald met een pakket van Theorie-leren.nl? Of dacht je goed voorbereid te zijn, en viel dit helaas toch tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Auto Theorie Examen oefenen

Makkelijk autotheorie examen bestellen, oefenen en maken. Wat ik zo fijn aan Vekabest autotheorie examen vind is dat je halverwege/op elk moment midden in je examen even kan stoppen om de resultaten in te zien als je even twijfelt. Je ziet ook de motivatie waarom het fout is (wat vele aanbieders niet doen, want elk situatie is uiteraard anders) zo begrijp je wat je fout doet en wat je in die situatie wel/niet mag doen en wat goed/fout is. Alle vragen komt hierin voor en gemakkelijk je tegoed opwaarderen. Zo bereid je je goed voor voor t examen. Ik ben gelijk geslaagd en raad het iedereen aan ! Ps. Lees de vragen heeel goed bij het examen en blijf rustig ! Succes ?

M

Melissa

25-07-2023

0forum

Theorieboek auto + online oefenen

Goede website, veel geoefend ermee en een boek van hen aangeschaft en theorie examen in een keer gehaald

V

VG

28-12-2021

0forum

Online examens (20 stuks)

Om nog extra voor mijn theorieexamen te oefenen heb ik bij hen een pakket gekocht met 20 oefenexamens. Op deze site hebben ze 40 verschillende examens en daar kan je in dit geval dan 20 uit kiezen. De vorm van het tentamen is vergelijkbaar met het tentamen zoals bij het CBR maar als je meerdere tentamens oefent valt al snel op dat de tentamens niet zo verschillend zijn als je zou denken. Vooral bij het onderdeel gevaarherkenning kom je tussen de verschillende tentamens regelmatig dezelfde vragen tegen. (Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik die situatie zag met de 2 fietsers aan de ene kant van de weg en de container aan de andere kant) Dit zorgt er niet alleen voor dat je minder krijgt dan je verwacht maar haalt je ook uit de flow van het tentamen oefenen. Daarbij is de vraagstelling van de vragen ook niet zo scherp als bij het CBR. Bij het CBR zijn de vragen vaak wat tricky opgesteld waarbij je echt goed moet lezen. Het zou mooi zijn als dit ook verweven zou zijn in de oefenexamens hier want ik kan me voorstellen dat juist door het verkeerd interpreteren of lezen van een vraag het vaak verkeerd gaat bij degenen die het examen doen. Ik zou zeggen; doe het het gratis tentamen wat op de site staat en laat het daarbij. Genoeg andere sites met goede theorieexamens.

T

Tim

09-10-2021

0forum

Theorie examen 2 weken

Pakket van 2 weken gekocht. Organisatie sluit dit vlak voor theorie examen af. Niet telefonisch bereikbaar, ook niet middels een online zoektocht. Alleen mail maar geen reactie. Veel recente klachten op hun website als je verder klikt. Al die mensen hebben dezelfde problemen en klagen ook over onjuiste antwoorden.. Zou een pakket bij een concurrent kopen.

T

Tijn Smithuis

10-05-2021

0forum

bij derde keer eindelijk geslaagd voor theorie

Ik was eerst twee keer gezakt voor mijn theorie. ik kan niet zo goed leren en vind het irritant met theorie-leren ging het beter. ik had een combinatie pakket en het werkte wel, ik slaagde bij de derde keer eindelijk voor mijn theorie.... .

B

Benno

02-10-2017

0forum