NederlandReview

    Ervaringen Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl: Ervaringen

    In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

    Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

    Over Bestecanvas.nl

    Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.


    Diensten van Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

    Klachten over Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

    Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

    Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

    Bestecanvas.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (124)

    4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

    Uw beoordeling

    Na alle berichten met hartkloppingen afgewacht...

    ... maar gelukkig prima bevallen!
    Na een grote bestelling te hebben gedaan las ik pas alle vreselijk teleurstellende en beangstigende berichten over beste canvas.
    Met kloppend hart heb ik af zitten wachten of het wel goed zou gaan, aangezien ik anders behoorlijk wat geld kwijt zou zijn.
    3 grote canvassen, 3 iets kleinere canvassen, een muismat en een mok.
    Daarvan was een groot deel kadootjes, dus bij voorbaat was ik al teleurgesteld en voorbereid op dat het wel niet komen zou en zo wel dat ik dan misdrukken of iets van iemand anders zou krijgen.
    Na een dag of 2 kreeg ik al mail met een track and trace code van gls en volgens de code was mijn pakket al bijna klaar voor verzending.
    En inderdaad, ik kon m helemaal volgen en op dag 4 na bestelling kwam een zeer zorgvuldig ingepakt pakket binnen.
    Canvas voor canvas keurig in een dik pak papier gewikkeld en daar tape omheen en dat in een stevige doos.
    De canvasdoeken zijn van schitterende kwaliteit, helder, goed van kleur, helemaal heel, geen krasjes of vouwen...

    Er was maar één maar en dat was dat mijn mok miste.
    Meteen een mailtje gestuurd dat deze miste met de vraag of ze m zo spoedig mogelijk na konden zenden.
    Daarop kreeg ik de andere dag meteen antwoord.
    Niet in het Nederlands, met welgemeende excuses dat er op het moment geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig, maar dat ze me wel graag meteen wilden helpen en hoopte dat ik de Engelse mail begreep.
    Het bleek dat de mok iets langer duurde om te drukken en ze de rest daarom alvast verzonden hadden, maar de mok was wel degelijk onderweg en ze verwachtte die zelfs die dag al afgeleverd.
    Daarbij de vraag of ik alsjeblieft kon laten weten of dat ook het geval was.
    En dat was zeker het geval, diezelfde middag kwam ook de mok netjes ingepakt en in prima kwaliteit aan.

    Hier dus zeer opgelucht, erg tevreden en blij met de geleverde service.

    Door: Pris12-05-2017
    Christiaan van Oorschot12-05-2020

    wees blij! Hier was onze eerste bestelling (canvas) goed en snel, mijn vrouw haar bestelde product sinds 21 april nog steeds niet gearriveerd (12-5 vandaag). Dan komen ze met vage opmerkingen dat het adres onjuist was. Terwijl er in de bevestigingsmail gewoon het goede adres stond. Ja zo blijf je geen klant!

    BHL04-06-2020

    Hier precies het zelfde. Mijn bestelling kwam niet. Beste Canvas zei mijn bestelling geretourneerd gekregen te hebben omdat mijn adres onjuist of onvolledig zou zijn. De bevestigingsmail van hen zelf gemaild en aangegeven dat adres toen ook al correct was. Zo hadden ze wel meer smoesjes. Het lag allemaal aan mij, de klant, terwijl er alleen maar fouten aan hun kant zijn gemaakt. Ik zal nooit meer daar bestellen.

    c.j.j.m. schellekens24-09-2020

    Een eerste bestelling gedaan bij canvas.nl. Was na bestelling erg huiverig omdat ik vond een erg moeilijke foto op canvas af te laten drukken. Heb het doek ontvangen. Perfect mensen. Wat een vakmanschap. De kleinste details in de mist nog zichtbaar. Service uitstekend . Goed op de hoogte gehouden met de gang van zaken. Canvas.nl is zeer aanbevelenswaardig. Geweldig.

    si groeneweg07-10-2020

    IK schrik van sommige reacties. Ik heb twee canvas doeken besteld waarop iemand staat die van de dokters te horen heeft gekregen niet zo lang meer te leven. Het zou toch te erg zijn wanneer de doeken niet geleverd zouden worden. Ik hoop zo dat deze geliefde persoon het canvas nog bij zijn leven krijgt te zien.

    Rene Beumer27-12-2020

    prachtig toch zulke betaalde recensies :) geloof er geen flikker meer van.

    j.heeg15-01-2021

    11 december besteld nog niets terug. ik verwacht of canvasdoek of geld terug. 19,80 euro het ordernummer is NLA99990973716

    Tony16-01-2021

    Bestel hier niks! 2 bestellingen gedaan, betaald, nooit wat ontvangen, hebben geen track and tracé, zegt al genoeg. Klagen heeft geen zin, krijg automatisch verzonden mail, oplichters !!!

    Marlyn Schuiten21-01-2021

    Beker na vele mails in januari ontvangen, nu krijg ik mails van Beste Canvas dat ik 2 bekers moet betalen omdat ik de bestelling opnieuw had geplaast omdat ik het zielig vond voor mn kleinzoon. Ik heb een beker ontvangen en betaald en geen twee bekers maar Beste Canvas zegt de bestelling is geplaast dus moet betaald worden of hij ontvangen wordt niet overgesproken. Ik vind het een slecht bedrijf slechte communicatie.

    Marlyn Schuiten21-01-2021

    Beker na vele mails in januari ontvangen, nu krijg ik mails van Beste Canvas dat ik 2 bekers moet betalen omdat ik de bestelling opnieuw had geplaast omdat ik het zielig vond voor mn kleinzoon. Ik heb een beker ontvangen en betaald en geen twee bekers maar Beste Canvas zegt de bestelling is geplaast dus moet betaald worden of hij ontvangen wordt niet overgesproken. Ik vind het een slecht bedrijf slechte communicatie.

    Fred Tiebosch09-02-2021

    17 januari besteld, 9 februari nog niets ontvangen Geen bericht, geen pakket tracing, weet niet waarheen te bestellen Bestel nooit meer bij "beste"canvas Adviseer anderen dit ook niet te doen

    Peter13-02-2021

    Ik ben opgelicht helaas.. Niet bestellen!

    Priscilla14-02-2021

    Ik lees hier zoveel negatieve ervaringen en ik heb juist goede ervaringen🤔. 3 bestellingen bij ze gedaan (totaal 4 canvassen 40x40, 1x 40x60 en 30x 20x20), snel geleverd (met track en trace), prima kwaliteit voor deze prijs. (Voor het geld waren mijn verwachtingen niet hoog maar het valt niet tegen.) Had er maar 2 van 20x20 tussen zitten waar ik van dacht: neh... onscherp foto’s, terug gekeken en ja hoor slechte kwaliteit van het beeld al.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Foto op acryl 120bij 80 cm

    Foto op acryl bestel bij Bestecanvas 120 cm bij 80 cm. Toen ik de foto binnenkreeg bleek dat de foto was ingezoomd en ik dus niet het product kreeg wat ik verwachtte. Daarop een mail gestuurd met de vraag hoed dit kon. Op deze mail kreeg ik n twee werkdagen geen bericht. Daarop telefonisch contact gezocht met beste Canvas. Ik kreeg een engels sprekende telefoniste aan de lijn, die vertelde dat er vandaag nog gereageerd werd op de mail.
    Toen ik de mail had gekregen wer er volgens Beste canvas na zorgvuldig onderzoek geconcludeerd dat het mijn eigen fout moest zijn. ( ik weet nog steeds niet waar het fout is gegaan).
    Toch ware ze coulant en boden mij de oplossing voor een grtis herdruk (incl verzending) of bij een volgend product 40% korting. Ik heb via de mail gekozen voor de gratis herdruk. Wederom werd er na twee werkdagen niet gereageerd op de mail en heb ik de telefoon gepakt. Aangezien ik wist dat het in het engels ging , had ik me beter voorbereid. De telefonist reageerde weer in het engels, was wel aardig en vriendelijk, maar vooral daadkrachtig, ze stuurde me een duidelijke Nederlandse mail met de uitleg hoe ik de gratis herdruk kon krijgen. Deze mail gevolgd en haar na 5 minuten terug gebeld om het te bestellen. Twee dagen later kwam het gewenste product in goede orde en in perfecte kwaliteit binnen.

    Pluspunten: Goed product, goede oplossing klacht, vriendelijke telefoniste.
    Minpunten: langzame mail beantwoording, engels talige klantenservice, geautomatiseerd proces.

    Door: Roy18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

    Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

    En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

    Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

    De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

    Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

    Door: Marjolein 28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    foto op doek en kussens

    ik heb zojuist een bestelling gedaan (me dochter) maar lees nu net veel slechte reviews. Mijn dochter maakte zelf de fout kussens te bestellen. Die ik er niet bij wilde, maar toen ik zelf ging kijken kosten deze kussens ineens van 15 euro per stuk voor 9.90 ik hoop dat het goed komt, het probleem word opgelost. Maar vrees het ergste. Mocht het netjes geregeld worden laat ik uiteraard een positieve review achter Voortaan eerst beter maar even googlen voor dat er besteld word. Maar heb nog goede hoop :) veel bedrijven zijn zuinig op hun klanten. Ik ben net nieuw en hou van dit product dus doen ze het goed? dan bestel ik vaker. Zo werkt het nu eenmaal. Door covid19 is het wachten bij vele bedrijven langer dan verwacht. Dus daar houd ik maar rekening mee. Maar hoop toch met vaderdag het binnen te hebben. Normaal bestelde ik bij herinneringen op linnen die goed en snel zijn. Nu hoop hier net zo'n goede service te krijgen. Vanwege de leuke producten. Er is dus een foute bestelling door dochter geplaatst. Deze is betaald en heb ik gecorrigeerd binnen een paar minuten. Ik kom hier terug. Of ze me netjes behandelen. :) voor nu 5 sterren want het is nog niet opgelost. Morgen weet ik meer via email.

    Door: ariana twal16-06-2020
    Fred Tiebosch09-02-2021

    17 januari besteld, 9 februari nog niets binnen. Geen bericht, pakket niet te traceren, weet niet waar ik heen moet bellen. Bestel nooit meer bij "beste" canvas. Adviseer anderen dit ook niet te doen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kussen gevuld

    1 woord! WAARDELOOS!!
    Je pakket komt gewoon nooit aan en als je een mailtje stuurt hierover is het enige wat je terug krijgt een standaard mail, Steeds opnieuw. Ik heb meerdere mails gestuurd en krijg alleen die standaard mail terug dat het pakket verzonden is zonder track en tracé, hun kunnen er niks aan doen, indien na 5 dagen nog niks ontvangen neem dan weer contact op. (Alleen krijg je dezelfde mail weer terug) Ow en volgens hun zou mijn kussen wat een afmeting heeft van 30x30 cm en gevuld is... Met de briefpost mee komen want het past door de brievenbus daarom geen track en tracé. WAARDELOOS BEDRIJF DUS!

    Door: Rianne 08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Foto op canvas

    Nooit gekregen nog steeds onderweg
    Nep bedrijf

    Door: Wiecher04-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    11 canvassen en 2 handdoeken

    Ik begrijp niet zo goed wat er bij al die reviewers hier verkeerd gaat, maar ik heb de afgelopen 2 maanden heel wat bestellingen gedaan en iedere keer ben ik weer blij verrast dat ik voor zo weinig geld zoiets moois krijg. De kwaliteit is prima. Het enige dat niet goed werkt is het volgen van de zending, maar volgens mij is dat meer een probleem van GLS. Je moet ook op tijd bestellen en niet denken dat zoiets persoonlijks 2 dagen later al wordt geleverd. Overigens krijg ik steeds al vlot bericht dat de bestelling wordt verzonden. Blijft ook hier door de transportdienst gewoon wat lang in de pijplijn. Ben fotograaf en op dit moment hangen 7 van mijn foto’s op canvas op een expositie in Rhindern bij Kleef. Om maar even aan te geven dat de kwaliteit wat mij betreft goed in orde is. De canvassen zijn netjes en strak gespannen en het is een fijn doek. De twee bestelde handdoeken van 2x1,5 meter zijn als cadeau met veel enthousiasme ontvangen.

    Door: Maike den Houting06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    foto op canvas

    Bestellen ging heel makkelijk, was benieuwd naar het resultaat want na het uploaden van de foto miste ik wel de rubriek: eindresultaat. Op veel van deze sites wordt dan aangegeven of de foto 'geschikt' is of scherp genoeg.
    Het resultaat is me 100% meegevallen, scherp en geen randen weggevallen terwijl dezelfde foto op andere sites maar 3 van de 5 sterren kreeg qua helderheid en scherpte. Zo zie je maar...
    Levering was ook veel vlotter dan verwacht en de prijs viel me alleszins mee, alleen wel heel erg jammer dat ik de dag na de bestelling aanbiedingen van bestecanvas in mijn mailbox kreeg waarin het zelfde formaat foto op canvas voor de helft van het geld werd aangeboden, dat is dan weer jammer, toch ben ik heel tevreden.

    Door: Frederiek02-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fotoboek besteld aanbieding

    Fotoboek besteld op bestecanvas. Ik had ze gevonden omdat ze een goede aanbieding hadden en daar wilde ik wel gebruik van maken. Scheelde daardoor best veel geld met andere bedrijven waar je een fotoboek kunt laten afdrukken.

    Het was best een gedoe om het hele boek te maken want ik ben niet heel handig met die dingen, maar uiteindelijk is het toch gelukt dus dat is fijn. Er zitten heel veel foto's in nu.

    Ik had het boek trouwens met iets meer dan een weekje weer in huis, dat is best snel, toch?

    En in het echt ziet het fotoboek er gewoon supermooi uit, alles staat waar het moet staan en ik vind de kleuren ook mooi.

    Door: Cindy Bennekom28-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Canvassen mok kussen en puzzel

    Ik heb in de afgelopen 5 jaar al heel veel bestellingen gedaan. Eigenlijk is er nog mooi iets fout gegaan. Zeker de canvassen heb ik altijd vlot ontvangen. De mokken en het kussen lieten ietslanget op zich wachten maar kwamen tot nu toe altijd aan. Ben over het algemeen ook erg tevreden over de kwaliteit van de canvassen, mokken en het kussen. Aleen de puzzel die ik onlangs bestelde valt erg tegen, dus die bestel ik niet meer.

    Door: Ciska Burger12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Foto in lijst

    Na 2 maanden niets ontvangen. Je pakketje wordt "verzonden" zonder track and trace. Oplichters zijn het!

    Door: Johanna27-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Fotolijst met sterrenhemel

    Verkeerde bestelling ontvangen na 2 weken wachten. Wachttijd is geen probleem kan ik begrijpen door de extra drukte. Alleen op mijn doos stond ook dat t een sorteerfout is. Erg jammer maar ja.. kan gebeuren

    Door: Kursat20-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Canvas fotoafdruk

    6 weken geleden besteld, nooit ontvangen.
    Waardeloos.

    Door: Monique Jochems18-02-2021
    Kursat20-02-2021

    Verkeerde bestelling ontvangen na 2 weken wachten. Wachttijd is geen probleem kan ik begrijpen door de extra drukte. Alleen op mijn doos stond ook dat t een sorteerfout is. Erg jammer maar ja.. kan gebeuren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schilderij

    Erge slecht bedrijf
    Regeren gewoon niet
    Nooit geleverd schilderij
    Ze geven niet thuis
    NOOIT kopen hier

    Door: Jeff schram30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Canvas schilderij

    Gewoon nooit geleverd
    Al begin december besteld
    Meerdere malen gemaild,maar nooit antwoord gehad
    Schandalig

    Door: Jolande Schram26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks dat is het mooie

    Waar zullen we eens beginnen, we zouden er iets gekocht hebben in juni 2020 ( is niet het geval) krijgen vervolgens in januari 2021 een incasso bureau in ons nek die meteen dreigt met een rechter die ons zou gaan veroordelen. Beste canvas gebeld, heel moeilijk reactie te krijgen, ja dat we met het incassoburea contact moeten opnemen. Die vertelde ons doe aangifte, dus dat hebben we gedaan, dat moesten we dan doorgeven aan beste canvas en die zou alles regelen, nou vergeet het maar! Beste Canvas geeft ons aan weer contact op te nemen met Klarna want die kunnen een onderzoek starten en Tja Klarna verwijst weer naar beste canvas, dus hoe nu verder? Geen idee, in ieder geval een flinke ballenclub die beste canvas!!!

    Door: Peeters23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mokken

    Bestelling pas na 5 weken ontvangen. Zelfs met deze vertraging werden de aanmaningskosten die aan mij werden gerekend niet opgelost. Slecht bedrijf, slechte klanten service. Echt niet doen

    Door: Ruben Hordijk22-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Foto op aluminium

    Na talloze mails en chats en loze beloftes zijn we inmiddels anderhalve maand verder en nog steeds niets ontvangen,

    Door: Marco Rutjes21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Muismatje

    Slechte service. Levering nog na 2 weken niet binnen. Stuur je een mail, zeggen ik moet nog 54 werkdagen wachten. Ze kunnen niet zien waar mijn pakket is. Een grote oplichterij, wat een bedrijf.

    Door: Anja19-01-2021
    Ida19-01-2021

    Waardeloos... na een maand nog niets binnen. Ze zeggen een tweede op te sturen maar dat gebeurt niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Fotopuzzel

    9-12 besteld
    10-12 bericht dat de productie gereed was en verzonden was
    24-12 via mail gevraagd waar bestelling blijft. Ik moest na de feestdagen nog maar eens mailen.
    29-12 gemaild dat ook nu nog niks is ontvangen.
    30-12 reactie gehad via mail dat ze de puzzel nogmaals zouden produceren en zouden verzenden met ander post bedrijf met track&trace mogelijkheid.
    31-12 bericht dat de productie druk bezig was met de herdruk van mijn bestelling.
    12-01 Tot op heden niets meer gehoord of ontvangen. Ook geen track&trace. Er wordt niet meer op mails gereageerd.

    Bestel er niets mensen! Niet betrouwbaar dit bedrijf!

    Door: J Brouwer12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Bestecanvas.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 124 ervaringen geplaatst over Bestecanvas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bestecanvas.nl actief?

    Bestecanvas.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bestecanvas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.