NederlandReview

    Ervaringen Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl: Ervaringen

    In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

    Over Bestecanvas.nl

    Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.

    Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

    Diensten van Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

    Klachten over Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

    Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

    Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

    Bestecanvas.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    4,4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    3,6
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    mok

    Geen telefoonnummer
    Geen Nederlands btw nummer
    Geen Nederlands adres
    Niet geschikt voor de zakelijke klant

    Door: Paul 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    3 foto's op plexiglas

    een betaling en verzending mail ontvangen maar geen enkele link werkt. Nu al een week aan het wachten op de levering. Vreemd, heel vreemd... voelt als oplichting maar ben nog niet zeker of dat zo is. Lees op deze site wel veel meer klachten over de levering. dus tja.

    Door: Petra 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Canvas

    Code werkt niet en bestecanvas wil helemaal geen compensatie bieden.
    Naar meerdere malen te mailen wordt geen enkele oplossing geboden en weigeren ze contact met een leidinggevende. Enorm slecht, product is nog steeds niet geleverd, ik heb veel te veel betaald en geen product, wat een slechte service.
    BESTEL HIER NIET!

    Door: Doreen 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Canvas

    Hele slechte klantenservice. Ze lezen je mail amper, sturen automatische antwoorden die je vraag niet beantwoorden en weigeren te erkennen dat bestelde product absoluut niet door de beugel kan (houten frame schijnt door canvas heen). Zeker geen aanrader, zonde van het geld!

    Door: Paula Pot 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Foto op hout

    Geen juist telefoonnummer.
    Wacht nog steeds op mijn bestelling

    Door: Olga Blom 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Mixpix tiles

    The quality of the canvas tiles is good.
    But as sttaed in the ad the tiles doent stick to the walls. I have ordered 5 tiles and all of them dont stay fixed to the walls. Our walls are plain walls (not textured). Also the claim that the tiles can be moved around is not true as we are having difficulty to get them stuck.

    Door: Puneet Kedia 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Opgelicht? | Acrylblok met foto |

    4 weken geleden bestelling gedaan. Daarna veel reclamemails van ze ontvangen. Nooit een verzendbevestiging totdat ik in eens een mailtje kreeg dat mijn adres niet klopte, ze hadden geprobeerd het product af te leveren maar dat was niet gelukt. Ik heb gereageerd op die mail en aangegeven dat het adres juist is en gevraagd om de trackingcode. Nooit meer antwoord ontvangen. We zijn nu 4 dagen verder. Ik heb de order vandaag geannuleerd. Waarschijnlijk ben ik opgelicht.

    De reviews die 4 of 5 sterren geven vertrouw ik ook niet.

    Door: Rene Post 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    2 foto's op aluminium

    De prijs is natuurlijk prima, de kwaliteit geen idee. Op de site staat binnen 24 uur geprint. Dat zal vast maar moet die vervolgens dan meer dan een week drogen op een plankie ergens in het bedrijf ofzo. Heb ze nog niet binnen en ook geen idee hoelang het nog duurt, want het antwoord die je krijg is, hij zit in het het proces, daar heb ik geen invloed in. Nou ik ben benieuwd of ik hem heb voor de volgende verjaardag van me ma.

    Door: Van Houten 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Mug

    One of the worst customer services, no one answers email, no telephone number. and the order has a huge delay which is really disappointing.

    Door: Behzad 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Plexiglass Frame

    I bought a plexiglas foto but I forgot to add the option to have fhe free the aliminium frame to hang the foto. I called few minutes later to ask if they could add it but they found excuses to not send it to me. Now i have to pay €40 to buy the foto aluminium profile to hang the plexiglas foto. I am not impressed with their customer service. They are not solution oriented and do not take care of the customer.

    Door: Fernando Rodriguez 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Handdoek met foto

    Handdoek besteld en betaald , levertijd 8 werkdagen, nu 11 werkdagen verder nog niets binnen, morgen is diegene waar het voor was jarig..... helaas.

    Door: John Gerressen 23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    grote fotolijst + foto

    niet eens een ster waard, wat een oplichters. de mensen die hier werken moeten zich DIEP schamen. Vreselijk als je op deze manier je geld moet verdienen. Mijn advies? NOOIT BESTELLEN!

    Door: anoniem 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    11 canvassen en 2 handdoeken

    Ik begrijp niet zo goed wat er bij al die reviewers hier verkeerd gaat, maar ik heb de afgelopen 2 maanden heel wat bestellingen gedaan en iedere keer ben ik weer blij verrast dat ik voor zo weinig geld zoiets moois krijg. De kwaliteit is prima. Het enige dat niet goed werkt is het volgen van de zending, maar volgens mij is dat meer een probleem van GLS. Je moet ook op tijd bestellen en niet denken dat zoiets persoonlijks 2 dagen later al wordt geleverd. Overigens krijg ik steeds al vlot bericht dat de bestelling wordt verzonden. Blijft ook hier door de transportdienst gewoon wat lang in de pijplijn. Ben fotograaf en op dit moment hangen 7 van mijn foto’s op canvas op een expositie in Rhindern bij Kleef. Om maar even aan te geven dat de kwaliteit wat mij betreft goed in orde is. De canvassen zijn netjes en strak gespannen en het is een fijn doek. De twee bestelde handdoeken van 2x1,5 meter zijn als cadeau met veel enthousiasme ontvangen.

    Door: Maike den Houting 06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Een kussen met foto

    Een kussen besteld met foto EN betaald.....NOOIT ONTVANGEN!!!!!!!!!!!!!!

    IK ZAL HIER NOOIT MEER IETS KOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: A Kroon 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Ingelijste foto

    Afwijkende leverdatum. Direct na bevestingsmail een mail gestuurd dat deze afwijkt van de website en dat ik de bestelling nodig had voor een gelegenheid dat weekend. Kreeg veel later een algemene mail terug met als afsluiting dat zij mij 'bedankte voor het begrip voor het later leveren wegens drukte'. Na een boze mail kreeg ik als reactie dat ze volgens Duits (!) recht niks konden doen. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, mijn geld niet teruggekregen en heb nog alleen nog maar algemeen geformuleerde mails ontvangen ondanks het feit dat ik herhaaldelijk heb aangegeven gewoon antwoord op mijn vraag wilde. Slechte klantenservice, slechte levering.

    Door: Chantal Favre 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2 canvas

    2 foto S op canvas besteld. Nooit een bevestigingsmail gekregen en nooit de foto S binnen gekregen. Als ik het bedrijf bel krijg ik een buitenlands bandje en is het niet bereikbaar.

    Door: Selena 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Mok met foto opdruk

    Twee weken geleden besteld , nog steeds géén mok en dus ook géén Vaderdag cadeau. Bel je de klantenservice krijg je een Engels sprekend iemand aan de lijn. Ik heb geen enkele moeite met Engels spreken maar omdat ik bestel bij bestecanvas.NL en naar een Nederlands telefoonnummer bel verwacht ik gewoon in het Nederlands geholpen te worden. Was niet mogelijk ik kan een e-mail sturen. Vrees dat ik naar de stad moet om paps te verrassen want verwacht niet dat bestecanvas mij nog verrast met de mok.
    Wat een minderwaardige vertoning. NOOIT meer bij bestecanvas.nl. Misschien de suggestie doen om er slechtsecanvasever.nl van te maken ????

    Door: Miriam Andela 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Canvas 2 stuks

    Bedrijf is onbereikbaar. Ik wacht nu al vrij lang op mijn bestelling. Ben er bang voor dat ik het nooit zal ontvangen. En als ik het al ontvang houbik mijn hart vast voor de kwaliteit.Waardeloos bedrijf. BESTEL HIER NOOIT IETS mensen.

    Door: Ellen 11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Waardeloze service!

    Ik had een foto op canvas latten zetten voor Moederdag.
    Met alle vier de kinderen een fotoshoot gepland en de leukste uitgekozen.
    Het resultaat van de canvas? Mijn broertje lijkt net in een pot bruiningscrème te zijn gevallen en daarbij ook meteen een behandeling botox voor zijn lippen te hebben gehad.
    De kleuren komen totaal niet overeen en de canvas was heel wazig.
    Dit kan mijn moeder toch zo niet ophangen in de woonkamer?!
    We hebben een klacht ingediend en als reactie kregen we dat de klacht niet als gegrond wordt gezien. Blijkbaar krijgt dus iedereen zijn foto op canvas zo geleverd?
    Als je dus van plan was een zonnebank te pakken of een botoxbehandeling te ondergaan is bestecanvas.nl ideaal maar anders zou ik toch echt lekker bestellen bij een ander.
    Erg jammer dit...

    Door: Kiki 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    aflevering

    Achteraf erachter komen dat de levering 5 dagen duurt. ja, had je maar beter moeten kijken..binnen 24 uur --verzonden--ellendige misleiding....zucht..bedankt beste canvas, nu geen moederdag kado voor mn zoon om te geven. laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

    Door: Jan 11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

    Uw beoordeling