NederlandReview

    Ervaringen Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl: Ervaringen
    In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

    Over Bestecanvas.nl
    Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.

    Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

    Diensten van Bestecanvas.nl
    Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

    Klachten over Bestecanvas.nl
    Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

    Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

    Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

    Bestecanvas.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    5
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,4

    Service

    4,2

    Prijs

    5,8

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Waardeloze service!

    Ik had een foto op canvas latten zetten voor Moederdag.
    Met alle vier de kinderen een fotoshoot gepland en de leukste uitgekozen.
    Het resultaat van de canvas? Mijn broertje lijkt net in een pot bruiningscrème te zijn gevallen en daarbij ook meteen een behandeling botox voor zijn lippen te hebben gehad.
    De kleuren komen totaal niet overeen en de canvas was heel wazig.
    Dit kan mijn moeder toch zo niet ophangen in de woonkamer?!
    We hebben een klacht ingediend en als reactie kregen we dat de klacht niet als gegrond wordt gezien. Blijkbaar krijgt dus iedereen zijn foto op canvas zo geleverd?
    Als je dus van plan was een zonnebank te pakken of een botoxbehandeling te ondergaan is bestecanvas.nl ideaal maar anders zou ik toch echt lekker bestellen bij een ander.
    Erg jammer dit...

    Door: Kiki15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    aflevering

    Achteraf erachter komen dat de levering 5 dagen duurt. ja, had je maar beter moeten kijken..binnen 24 uur --verzonden--ellendige misleiding....zucht..bedankt beste canvas, nu geen moederdag kado voor mn zoon om te geven. laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

    Door: Jan11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed product en op tijd geleverd!

    We hadden hier nooit eerder besteld, maar gezien de lage prijzen hebben we de gok gewaagd.
    We hebben een foto op plexiglas besteld. Op de site staat heel goed omschreven hoe lang de levertijd is, incl productie max. 8 werkdagen. Wij hadden het product binnen 5 werkdagen in huis. Het product is mooi stevig verpakt. Het eindresultaat vind ik erg mooi! We zijn tevreden, gaan hier zeker vaker bestellen!

    Door: Freubel06-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bestelling nooit ontvangen

    track en trace code werkte niet. Onbekend nummer. Vervolgens is er twee keer per mail contact geweest met de klantenservice, waar ik om onduidelijke reden mijn 06 nummer nodig hadden, om het pakketje op te kunnen zoeken. Het zou 9 dagen duren voordat ze antwoord kregen van DHL. Het laatste contact was op 28 januari 2019. Sindsdien niks meer gehoord

    Door: Janine15-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede service

    Foto op aluminium keurig afgedrukt en geleverd. Echter hoekje was beschadigd. Na een mail binnen een dag mail terug met afspraak dat hij opnieuw in productie genomen werd. Binnen een week opnieuw geleverd en onbeschadigd en prima kwaliteit.

    Door: De wild28-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Toppie

    Nadat ik zelf een foute bestelling had gedaan met foute foto,Kreeg ik tot mijn grote verbazing en blijdschap van bestecanvas een geheel nieuwe canvas thuisgestuurd!
    Wat een TOP service!

    Door: Pca van den Berg-Nulkes 25-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service en slecht product

    Een Mok met foto besteld voor een bruiloft nav de 24 uurslevering.
    Gelijk gebeld en gemaild om te checken of dat dit ging lukken Bleek de 24 uurslevering niet te kloppen, was alleen voor placemets. Het zou minimaal 5 dagen gaan duren. Dat duurde voor mij te lang Geprobeerd om de bestelling te annuleren, dat ging niet meer, "de productie was reeds in gang gezet."
    Uiteindelijk na 8 dagen de mok binnen gekregen, erg slechte kwaliteit en nog de verkeerde mok ook. Dus nooit meer bestellen daar.

    Door: rmbmka22-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Bestelling na 3 weken pas geleverd. Geen telefonische contact mogelijk en daarnaast werd ook niet op mijn mail gereageerd. Enige pluspunt is dat de kwaliteit van de canvas wel goed is.

    Door: poblaw16-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    KERSTGARANTIE

    Besteld met Kerstgarantie, ruimschoots op tijd voor kerst besteld.
    Niet bereikbaar per telefoon, chat of mail. 3x mail gestuurd.
    Geen reactie terug, pakket nog steeds niet ontvangen.
    SLECHTER KAN GEWOON NIET!

    Door: Peter van Berge03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    24nov bestelling geplaatst

    25 nov bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niks ontvangen. Word niet gereageerd op mails / telefoontjes.. een hoop reclame mailtjes kunnen ze wel sturen.. Waar blijft mijn bestelling?

    Door: Jasper 20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    geen levering, geen contact mogelijk

    Bestelling geplaats, automatische email dat zending klaar staat met track & trace voor DHL, geen vervolg, wel aangemeld bij DHL, geen pakket. Via ordernummer op website zelf staat verstuurd per Post.nl, Track & Trace niet mogelijk. Hoe is het nu verstuurd ( als het als verstuurd is....) Gebeld, in het engels een bandje dat het druk is, na enkele minuten wordt gevraagd later terug te bellen, wordt verbinding verbroken...….zeer slecht, ben bang dat er geen levering plaats vindt.....

    Door: Marco20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Matige kwaliteit

    Plus: bestelsite klantvriendelijk, levering snel, verpakking redelijk
    Min: dun canvasdoek, niet strak gespannen, slordig geniet, hoeken niet strak omgevouwen
    Verbeter: extra beschermfolie rondom doeken en kwaliteit

    Door: Liz03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    geen actie

    Gewoon een bedrijf dat de centen wilt en geen service verleent. Ook kun je naar je product fluiten dit bedrijf is geen Nederlands bedrijf. En als dat wel is mag er zeker eens een onderzoek naar worden gestart.
    Wat een traag en slecht bedrijf, geen 24 uurs levering, maar dagen wachten als je het krijgt. Want dat is een groot vraag teken.
    Al met al ik raad het echt iedereen af.

    Door: E.Klijs03-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    geen respons

    Gewoon een bedrijf dat de centen wilt en geen service verleent. Ook kun je naar je product fluiten dit bedrijf is geen Nederlands bedrijf. En als dat wel is mag er zeker eens een onderzoek naar worden gestart.
    Wat een traag en slecht bedrijf, geen 24 uurs levering, maar dagen wachten als je het krijgt. Want dat is een groot vraag teken.
    Al met al ik raad het echt iedereen af.

    Door: Eric Klijs03-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Komen beloften niet na, geen communicatie

    Ondanks de claim binnen 24 uur te leveren wacht ik nu al ruim 5 dagen op mijn bestelling. Geen enkele uitleg of communicatie hierover vanuit bestecanvas. Ik ontving (2 dagen na betaling) slechts één geautomatiseerde bestelbevestiging. Op telefoon en e-mails wordt door de helpdesk niet gereageerd. Waardeloos bedrijf.

    Door: Nick27-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    WAT EEN SLECHT BEDRIJF.. nooit meer

    1 oktober besteld. 9 oktober een mail dat doek klaar was. daarna tientalen mailtjes facebook chats, telefoontjes (waarbij ik niet verder kwam dan antwoordapparaat) waar mij bestelling bleef. toen uiteindelijk zag ik beweging in track en trace van gls, hadden ze het pakket pas op 15 oktober aan gls afgegeven. maar wel vanaf 9 oktober vol blijven houden dat het onderweg was. nu zit ik met spanning op mijn pakket te wachten.... houd mijn hart vast voor de kwaliteit. me nooit meer bij dit bedrijf, ik denk ook niet dat het nog lang bestaat.

    Door: M. Michielsen16-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Melden wel pakket aan bij GLS, maar geven hem niet af.

    Sinds maandag 9 oktober is mijn bestelling al klaar en aangemeld bij GLS. Echter geven ze het pakket niet af bij GLS, dus kan het ook mijn kant niet uit. Mailen heeft geen zin, krijg geen reactie. Inmiddels behoorlijk chagrijnig en zeer ontevreden. In het pakket zaten twee verjaardagscadeau. GLS vindt nu ook niks meer op mijn tracking nummer. Dus ik vrees ervoor of ik ze ooit nog krijg.

    Dus bij deze; betaal nooit vooraf bij Beste Canvas!!!
    Eerder een canvas doek besteld met achteraf betalen en dat ging wel goed.

    Door: Jeanine14-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Melden wel pakket aan bij GLS, maar geven hem niet af.

    Sinds maandag 9 oktober is mijn bestelling al klaar en aangemeld bij GLS.
    Echter geven ze het pakket niet af bij GLS, dus kan het ook mijn kant niet uit. Mailen heeft geen zin, krijg geen reactie. Inmiddels behoorlijk chagrijnig en zeer ontevreden. In het pakket zaten twee berjaardagscadeaus. GLS vindt nu ook niks meer op mijn tracking nummer. Dus ik vrees ervoor of ik ze ooit nog krijg.
    Vo

    Dus bij deze; betaal nooit vooraf bij Beste Canvas!!!
    Eerder een canvas doek besteld met achteraf betalen en dat ging wel goed.

    Door: Jeanine14-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    canvas

    groot canvas besteld 75 bij 100. besteld op dinsdag en kreeg hem die week erop op donderdag in huis. mooie canvas. alleen gaat de bezorgdienst er niet voorzichtig mee om. voetstappen staan op dr doos en er zit een gat in het karton. gelukkig was mn canvas nog heel.

    Door: Ronja11-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Nederlandse site, alleen Engelstalige service

    Uitdrukkelijk telefonisch gevraagd naar de hoogte van de fotomok. Acht mokken besteld die toch een cm te hoog bleken. Klantenservice spreekt uitsluitend Engels, dat is geen service. Ook niet bereid mij tegemoet te komen in geld. Nu acht mokken die niet onder het koffieapparaat passen.

    Door: Saskia Licht09-10-2018
    Karen Bakker29-11-2018

    Hoi Saskia, Heb je een tel nummer. Ik kan geen nummer vinden

    10-05-2019

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Nóóit meer! Slechte service

    Na meerdere malen een verdkeerde / kapotte bestelling ontvangen te hebben, kreeg ik na mijn mailtjes ook een ontzettend NIET-klantvriendelijk persoon. Dit is géén service, ik werd ronduit asociaal behandeld en zou willen dat niemand hier ooit nog zou bestellen. Daarnaast is het nooit opgelost dus ik zit met kapotte producten waar ik letterlijk niks mee kan.

    Lekker bij andere webshops bestellen dus!

    Door: Ismay H10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Klacht.. niet leveren

    Jullie moeten je schamen....mensen laten betalen en niet leveren...en ook niet de moeite doen om het op te lossen
    Te triest voor woorden

    Door: Semsi eseryel25-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    folie op aluminium ipv print

    Zeer teleurgesteld over de kwaliteit van de afdrukken op aluminium. Normaal gesproken (bij andere leveranciers wordt de foto echt afgedrukt op het aluminium, maar niet bij Bestecanvas.nl Wat ze doen is gewoon een afdruk van de foto op een goedkoop folietje op een plaatje aluminium plakken. Echt zo lelijk. Voel me bekocht, maar krijg geen reactie van de klantenservice. En nu ik hier de ervaringen lees snap ik dat ik er ook niets van hoef te verwachten. Zonde van het geld.

    Door: Waterman02-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Bestelling van 5 doeken in oktober gedaan. 4 waren fout. Vlekken of krom.

    Mail naar klanten service, ik kreeg de bestelling opnieuw.

    Krijg de levering niet compleet, dus nog steeds een doek niet goed.
    Echter bij de nieuwe levering weer vlekken en slecht gespannen.

    Weer naar de klantenservice, ineens spreken ze geen Nederlands meer, gaan in het engels mailen en dit soort info:
    ===============
    thank you for your message.

    Please note that a refund of your money is not possible for individually manufactured products.

    Our products are manufactured only according to your specifications and thus can not be further used upon return.

    According to the Article §312, Section 4, Nr.1 of the German Civil Code, there is no right of revocation when ordering goods which are manufactured according to customer specifications or are clearly tailored to the customer requirements.

    For this reason, according to the German Civil Code relating to the service contract, there is no right of revocation when ordering products with individual imprint.

    In the event of justified complaints, we are endeavoured to provide you with an adequate remedy.

    In case, we have still not delivered an impeccable product after two subsequent improvements, we are ready to reimburse your money, for as long as required by law.
    =========
    Terwijl ze zelf dit op de site hebben staan in de voorwaarden:
    =========
    Als uw product beschadigd is of onderdelen van de levering ontbreken, neem dan contact op met onze klantenservice. Natuurlijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat een geschikte oplossing wordt gevonden. In het onwaarschijnlijke geval dat we na twee pogingen nog steeds geen perfect product kunnen leveren, zijn wij uiteraard bereid, zoals wettelijk verplicht, om uw geld terug te storten.
    =======

    Ik krijg nu geen reactie meer op mail en zit nog steeds met canvasdoeken met vlekken.

    Ik zou hier dus niet kopen.

    Door: Ben09-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    mooi, snel en goede prijs

    Heb al 2 keer iets besteld. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Snelle levering, stevig verpakt. Zal hier zeker vaker iets bestellen.
    Misschien zou het wel een optie zijn, als programma laat zien of de geladen foto uitstekend/goed van kwaliteit is. Kan teleurstelling voorkomen.

    Door: Louise Hoffmann28-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bestecanvas.nl klantensurvice

    Bestelling gedaan maar na op ok gedrukt te hebben zag ik ohh foto toch fout voor mijn 5 jarig trouwen.
    Netjes alles gelezen en normaal gesproken kun je je order nog aanpassen tot het in productie genomen wordt. eerder zelf boeken laten maken bij ander bedrijf en dat was briljant. maar blijkbaar zodra je op ok drukt heb je nergens geen recht meer op. in weekend bestelling gedaan en meteen nadat ik fout zag gemaild met vraag of ik order kon wijzigen maar volgens hun is het onmogelijk.

    Door: Michel Pronk17-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer trage levering

    ik heb een foto besteld en ondanks dat op de site staat verzonden binnen 24uur krijg je het pas na meer dan een week

    ze melden alleen bij de verzender aan dat ze een pakketje hebben daar krijg je een nummer van het verzenden zelf duurt meer dan een week dit is echt misleidend en bij een klacht geven ze aan dat je bij de transportmaatschappij moet zijn die zijn traag maar ze verstuuren het gewoon te laat en waarschijnlijk ook te goedkoop zodat het meer dan een week duurt voor je het in huis hebt

    als ze dat duidelijk zouden vermelden op de site eventueel met spoed toeslag dan zouden er minder teleurstellingen zijn

    zeer slechte ervaring en had niet nodig geweest een misleidend bedrijf

    Door: ron smit14-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Na alle berichten met hartkloppingen afgewacht...

    ... maar gelukkig prima bevallen!
    Na een grote bestelling te hebben gedaan las ik pas alle vreselijk teleurstellende en beangstigende berichten over beste canvas.
    Met kloppend hart heb ik af zitten wachten of het wel goed zou gaan, aangezien ik anders behoorlijk wat geld kwijt zou zijn.
    3 grote canvassen, 3 iets kleinere canvassen, een muismat en een mok.
    Daarvan was een groot deel kadootjes, dus bij voorbaat was ik al teleurgesteld en voorbereid op dat het wel niet komen zou en zo wel dat ik dan misdrukken of iets van iemand anders zou krijgen.
    Na een dag of 2 kreeg ik al mail met een track and trace code van gls en volgens de code was mijn pakket al bijna klaar voor verzending.
    En inderdaad, ik kon m helemaal volgen en op dag 4 na bestelling kwam een zeer zorgvuldig ingepakt pakket binnen.
    Canvas voor canvas keurig in een dik pak papier gewikkeld en daar tape omheen en dat in een stevige doos.
    De canvasdoeken zijn van schitterende kwaliteit, helder, goed van kleur, helemaal heel, geen krasjes of vouwen...

    Er was maar één maar en dat was dat mijn mok miste.
    Meteen een mailtje gestuurd dat deze miste met de vraag of ze m zo spoedig mogelijk na konden zenden.
    Daarop kreeg ik de andere dag meteen antwoord.
    Niet in het Nederlands, met welgemeende excuses dat er op het moment geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig, maar dat ze me wel graag meteen wilden helpen en hoopte dat ik de Engelse mail begreep.
    Het bleek dat de mok iets langer duurde om te drukken en ze de rest daarom alvast verzonden hadden, maar de mok was wel degelijk onderweg en ze verwachtte die zelfs die dag al afgeleverd.
    Daarbij de vraag of ik alsjeblieft kon laten weten of dat ook het geval was.
    En dat was zeker het geval, diezelfde middag kwam ook de mok netjes ingepakt en in prima kwaliteit aan.

    Hier dus zeer opgelucht, erg tevreden en blij met de geleverde service.

    Door: Pris12-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fotoboek besteld aanbieding

    Fotoboek besteld op bestecanvas. Ik had ze gevonden omdat ze een goede aanbieding hadden en daar wilde ik wel gebruik van maken. Scheelde daardoor best veel geld met andere bedrijven waar je een fotoboek kunt laten afdrukken.

    Het was best een gedoe om het hele boek te maken want ik ben niet heel handig met die dingen, maar uiteindelijk is het toch gelukt dus dat is fijn. Er zitten heel veel foto's in nu.

    Ik had het boek trouwens met iets meer dan een weekje weer in huis, dat is best snel, toch?

    En in het echt ziet het fotoboek er gewoon supermooi uit, alles staat waar het moet staan en ik vind de kleuren ook mooi.

    Door: Cindy Bennekom28-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    foto op canvas

    Bestellen ging heel makkelijk, was benieuwd naar het resultaat want na het uploaden van de foto miste ik wel de rubriek: eindresultaat. Op veel van deze sites wordt dan aangegeven of de foto 'geschikt' is of scherp genoeg.
    Het resultaat is me 100% meegevallen, scherp en geen randen weggevallen terwijl dezelfde foto op andere sites maar 3 van de 5 sterren kreeg qua helderheid en scherpte. Zo zie je maar...
    Levering was ook veel vlotter dan verwacht en de prijs viel me alleszins mee, alleen wel heel erg jammer dat ik de dag na de bestelling aanbiedingen van bestecanvas in mijn mailbox kreeg waarin het zelfde formaat foto op canvas voor de helft van het geld werd aangeboden, dat is dan weer jammer, toch ben ik heel tevreden.

    Door: Frederiek02-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Voel mij opgelicht..

    Ik voel mij gewoon opgelicht, na een 3e bestelling voor de 3e keer een vaag canvas gekregen en na afgesproken te hebben een nieuwe te krijgen gaf mwvrouw mij de stappen door die ik moest opvolgen.. Dit heb ik precies zo gedaan, alleen ze had er niet bij verteld dat je geen geld op je Paypal account mocht hebben!! Ik heb nu dus dubbel betaald & een slecht canvas. Na meerdere emails waarop geen gehoor werd gegeven over een week tijd kreeg ik alleen de reactie dat ik niet had moeten betalen. De vorige 2 bestellingen waren over de 100,- en nu om een canvas van 24,- doen ze zo.. Plus ik heb verzendkosten van 7,- er bovenop betaald.. Alsof ik dan niet nog iets zou maken om aan die 40,- te komen..

    Men komt niet met een oplossing, geen refund en daarna word je compleet genegeerd.. Met andere woorden bekijk het maar! Dubbel betaald & een slecht canvas.

    De geuploade foto's zijn van hoge resolutie maar je krijgt geen voorbeeld te zien of het een vaag resultaat gaat worden! Dit is een nare verassing.

    Ook is communicatie zeer lastig omdat men alleen engels of duits spreekt. Geen NL aanspreektpunt hebben. Mogelijkheid tot annuleren van je bestelling bestaat er gewoon niet.

    Als je van een gokje houdt & een onbeschofte afhandeling/oplossing zou ik zeggen hier moet je zijn!

    Door: Iris12-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

    Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

    En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

    Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

    De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

    Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

    Door: Marjolein 28-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Misdrukken

    Bestelling komt binnen. Blijkt misdruk te zijn. Mail gedaan met foto. Er zou een nieuwe canvas worden gestuurd. Deze komt binnen en wat denk je.....wederom een misdruk gedaan.
    Weer een mail gestuurd met foto en nog een mailtjes met het verzoek om geld terug.
    In de reactie van hen wordt alleen gereageerd op mijn geld terug verzoek. Dit kan niet. Er wordt niets gezegd over de 2e misdruk. Hier kan ik het mee doen??

    Door: Nancy14-09-2016
    Stacey 15-09-2016

    Mocht je al die misdrukken wel gewoon houden? Want dat had ik ook een keer (bij een ander bedrijf) en toen had ik dus allemaal extra afdrukken. Wel met een foutje, maar toch leuk gratis extraatje! Hoop wel dat je de juiste alsnog krijgt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Pretpakket voor mijn ouders zeer geslaagd

    Pretpakket voor onze ouders gemaakt, met twee mokken, een kussenhoes (haha) en losse foto's.

    Zeer geslaagd!

    Snel geleverd, goede kwaliteit.

    Door: Veen22-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    aj

    jqa

    Door: jacob19-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

    Uw beoordeling