NederlandReview

    Ervaringen Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl: Ervaringen

    In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

    Over Bestecanvas.nl

    Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.

    Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

    Diensten van Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

    Klachten over Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

    Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

    Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

    Bestecanvas.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (69)

    4,4
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Foto op acryl 120bij 80 cm

    Foto op acryl bestel bij Bestecanvas 120 cm bij 80 cm. Toen ik de foto binnenkreeg bleek dat de foto was ingezoomd en ik dus niet het product kreeg wat ik verwachtte. Daarop een mail gestuurd met de vraag hoed dit kon. Op deze mail kreeg ik n twee werkdagen geen bericht. Daarop telefonisch contact gezocht met beste Canvas. Ik kreeg een engels sprekende telefoniste aan de lijn, die vertelde dat er vandaag nog gereageerd werd op de mail.
    Toen ik de mail had gekregen wer er volgens Beste canvas na zorgvuldig onderzoek geconcludeerd dat het mijn eigen fout moest zijn. ( ik weet nog steeds niet waar het fout is gegaan).
    Toch ware ze coulant en boden mij de oplossing voor een grtis herdruk (incl verzending) of bij een volgend product 40% korting. Ik heb via de mail gekozen voor de gratis herdruk. Wederom werd er na twee werkdagen niet gereageerd op de mail en heb ik de telefoon gepakt. Aangezien ik wist dat het in het engels ging , had ik me beter voorbereid. De telefonist reageerde weer in het engels, was wel aardig en vriendelijk, maar vooral daadkrachtig, ze stuurde me een duidelijke Nederlandse mail met de uitleg hoe ik de gratis herdruk kon krijgen. Deze mail gevolgd en haar na 5 minuten terug gebeld om het te bestellen. Twee dagen later kwam het gewenste product in goede orde en in perfecte kwaliteit binnen.

    Pluspunten: Goed product, goede oplossing klacht, vriendelijke telefoniste.
    Minpunten: langzame mail beantwoording, engels talige klantenservice, geautomatiseerd proces.

    Door: Roy 18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    foto op hout

    Bestelling ontvangen en er lopen dikke oranje strepen door de foto, en dan vooral door de gezichten, ziet er niet uit, en dan ook nog bij alle vier! reageren nergens op, dus niet bestellen hier, een grote teleurstelling.

    Door: Alex 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Canvas 2x

    Besteld 2 canvas schilderijen.
    Mails dat product klaar is en verstuurd zijn blanco.
    Reageren niet op mails .
    Bericht van DHL in de bus dat verzending retour is.
    DHL gebeld,is niets via hun geleverd of retour
    Nooit meer hier bestellen

    Door: Bianca Stevens 09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Mok met foto

    Op 16 december 2019 een mok met een foto besteld als cadeau voor de kerst. Tot op heden (9 januari 2020) niets ontvangen. Vorige week (3 januari) contactformulier ingevuld, tot op heden geen reactie. Telefoonnummer wat vermeld is op internet is niet in gebruik. Bestelling is betaald, voel mij afgezet!
    De ster die ik heb gegeven bij service en levering is nog teveel, zou 0 moeten zijn!
    Erika

    Door: Erika 09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Foto van mijn hond

    Besteld 17 dec 2019 en nog steeds niet geleverd.een foto ingelijst met acrylglas. Hopelijk krijg ik het nog,26 euro betaald.Vind het heel slecht . Ik lees ook heel veel slechte reaties

    Door: W.Pronk Koning 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Mokken

    2 foto koffiemokken besteld voor een verjaardag, die verjaardag is al lang geweest maar de mokken nog steeds niet binnen.
    Nu een maand geleden besteld, nog steeds niet binnen, slechte klantenservice ook die ook nog geen eens Nederlands spreekt

    Door: Ruben 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Magische mok

    Ronduit slecht
    17 december een bestelling geplaatst
    Deze zou voor de feestdagen binnen zijn
    Meerdere malen gemaild
    We zijn nu 6 januari en nog steeds geen antwoord of beker ontvangen
    Wel dagelijks mails met aanbiedingen
    Kortom,zeer teleurgesteld,een kind wat geen cadeautje aan haar vriendje kon geven tijdens het kerstdiner op school.
    Ik raad dit bedrijf ten zeerste af

    Door: Maaike Jans 06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Canvas 30x40

    Plus...alle vorige keren ging het goed.
    Min.....nu dus niet, volgens de track & trace is er een etiket aangemaakt, maar nooit verzonden.
    Het telefoonnummer is onvindbaar (bijna) en als je dat vind, dan alleen contact te krijgen tussen 11 en 17 uur. (Op werkdagen dan)
    Je moet wel engels spreken anders kun je het schudden de dame spreekt geen Nederlands. Veel beloftes, maar ik zie nog niks gebeuren.
    Gelukkig via Paypal betaald, dus als er niks binnenkomt binnen 3 dagen na vandaag, dan haal ik daar mijn geld terug.

    Door: Harrie Altorf 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Canvas

    Welke levering en welke service? Kerst kado is nog altijd onderweg, was ruim op tijd voor de kerstlevergarantie. Bedrijf is niet bereikbaar, voor, tijdens en na de kerst niet. Niet per telefoon, email of Facebook. Ze negeren mijn berichten al een week. Waardeloos

    Door: Meijer 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Fotokussens

    6 december een bestelling gedaan van 3 foto kussens.1 binnen gekregen en 2 niet.mail gestuurd en ellendig lang gewacht op antwoord en moest nog even geduld hebben.we zitten nu voor de kerst en nog niks binnen en ook geen antwoord terug..leuk hoor als je vroegtijdig een kerstcadeau hier voor het eerst bestel en dat nooit innen krijgt.. en wel betaald ervoor heb

    Door: Mo 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    kussen met foto

    Slechte service.

    16 december besteld 2 dagen later is het verpakt en helaas geen track en trace maar het was wel verzonden. Geen reactie op de mail.. en er was garantie dat de levertijd voor kerst zal zijn. rond uit belachelijk! Als ik al deze reviews lees beloofd dit niks goeds!! ik ben zwaar teleurgesteld!!

    Door: k 23-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    NLA99990719228

    Stel oplichters zijn het! Kijk uit mensen want ze leveren niks en dit hebben al veel andere mensen ervaren. Het is een Duits bedrijf en we kunnen er weinig aan doen om ons geld terug te krijgen.

    Door: MT 21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    NLA99990722226

    Bestelling mist ophang plaatje gemaild geen reactie telefoonnummer werkt 0900 2255
    Voor als nog een slecht bedrijf voor mij zeker geen tweede keer

    Door: Ruud Mentink 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Canvassen mok kussen en puzzel

    Ik heb in de afgelopen 5 jaar al heel veel bestellingen gedaan. Eigenlijk is er nog mooi iets fout gegaan. Zeker de canvassen heb ik altijd vlot ontvangen. De mokken en het kussen lieten ietslanget op zich wachten maar kwamen tot nu toe altijd aan. Ben over het algemeen ook erg tevreden over de kwaliteit van de canvassen, mokken en het kussen. Aleen de puzzel die ik onlangs bestelde valt erg tegen, dus die bestel ik niet meer.

    Door: Ciska Burger 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Kussen met foto

    Wat een slechte service bestel je wat .. wacht je 14 dagen niets ontvangen. Vraag je geld terug of oplossing hoor je niets.. supperslecht advies niet bestellen daar!!!

    Door: P. VAN DOPPEREN 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    NlA99990704451

    Via Facebook kwam ik achter een telefoonnummer van jullie want ik zou graag een medewerker van u hierover willen spreken. Jullie claimen tot 16.00 uur bereikbaar te zijn maar om 15.00 uur kreeg ik al een bandje.

    Hoe kan het dat jullie op de website reclame maken voor 30 november besteld 5 december in huis!? 25 november heb ik de bestelling gedaan en nog steeds niks in huis!! U zegt dat het 27-11-19 verstuurd is maar u kunt wel zo veel zeggen zonder track en trace!!! Dit was de eerste keer dat ik bij u besteld heb maar dat was eens en nooit meer!!

    Zo ontzettend slecht zijn jullie ook bereikbaar maar ik krijg wel 4x per dag reclamemails van jullie in mijn inbox! Bloedirritant! En dan heb ik daar nog op gehapt ook door een paar dagen na mijn eerste bestelling een trouwfoto op canvas te bestellen. Toen wist ik nog niet wat ik nu weet. Nu maar hopen dat deze wel binnen komt.

    Door: Sandra 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    mok

    Geen telefoonnummer
    Geen Nederlands btw nummer
    Geen Nederlands adres
    Niet geschikt voor de zakelijke klant

    Door: Paul 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    3 foto's op plexiglas

    een betaling en verzending mail ontvangen maar geen enkele link werkt. Nu al een week aan het wachten op de levering. Vreemd, heel vreemd... voelt als oplichting maar ben nog niet zeker of dat zo is. Lees op deze site wel veel meer klachten over de levering. dus tja.

    Door: Petra 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Canvas

    Code werkt niet en bestecanvas wil helemaal geen compensatie bieden.
    Naar meerdere malen te mailen wordt geen enkele oplossing geboden en weigeren ze contact met een leidinggevende. Enorm slecht, product is nog steeds niet geleverd, ik heb veel te veel betaald en geen product, wat een slechte service.
    BESTEL HIER NIET!

    Door: Doreen 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Canvas

    Hele slechte klantenservice. Ze lezen je mail amper, sturen automatische antwoorden die je vraag niet beantwoorden en weigeren te erkennen dat bestelde product absoluut niet door de beugel kan (houten frame schijnt door canvas heen). Zeker geen aanrader, zonde van het geld!

    Door: Paula Pot 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

    Uw beoordeling