Bestecanvas.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,4

Totaal

6,4

Bestellen

6,8

Service

6

Prijs

6,6

Leveren

6,4
11 rating60 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Michel Pronk

Bestecanvas.nl - Bestecanvas.nl klantensurvice

Bestelling gedaan maar na op ok gedrukt te hebben zag ik ohh foto toch fout voor mijn 5 jarig trouwen.
Netjes alles gelezen en normaal gesproken kun je je order nog aanpassen tot het in productie genomen wordt. eerder zelf boeken laten maken bij ander bedrijf en dat was briljant. maar blijkbaar zodra je op ok drukt heb je nergens geen recht meer op. in weekend bestelling gedaan en meteen nadat ik fout zag gemaild met vraag of ik order kon wijzigen maar volgens hun is het onmogelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: ron smit

Bestecanvas.nl - zeer trage levering

ik heb een foto besteld en ondanks dat op de site staat verzonden binnen 24uur krijg je het pas na meer dan een week

ze melden alleen bij de verzender aan dat ze een pakketje hebben daar krijg je een nummer van het verzenden zelf duurt meer dan een week dit is echt misleidend en bij een klacht geven ze aan dat je bij de transportmaatschappij moet zijn die zijn traag maar ze verstuuren het gewoon te laat en waarschijnlijk ook te goedkoop zodat het meer dan een week duurt voor je het in huis hebt

als ze dat duidelijk zouden vermelden op de site eventueel met spoed toeslag dan zouden er minder teleurstellingen zijn

zeer slechte ervaring en had niet nodig geweest een misleidend bedrijf

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pris

Bestecanvas.nl - Na alle berichten met hartkloppingen afgewacht...

... maar gelukkig prima bevallen!
Na een grote bestelling te hebben gedaan las ik pas alle vreselijk teleurstellende en beangstigende berichten over beste canvas.
Met kloppend hart heb ik af zitten wachten of het wel goed zou gaan, aangezien ik anders behoorlijk wat geld kwijt zou zijn.
3 grote canvassen, 3 iets kleinere canvassen, een muismat en een mok.
Daarvan was een groot deel kadootjes, dus bij voorbaat was ik al teleurgesteld en voorbereid op dat het wel niet komen zou en zo wel dat ik dan misdrukken of iets van iemand anders zou krijgen.
Na een dag of 2 kreeg ik al mail met een track and trace code van gls en volgens de code was mijn pakket al bijna klaar voor verzending.
En inderdaad, ik kon m helemaal volgen en op dag 4 na bestelling kwam een zeer zorgvuldig ingepakt pakket binnen.
Canvas voor canvas keurig in een dik pak papier gewikkeld en daar tape omheen en dat in een stevige doos.
De canvasdoeken zijn van schitterende kwaliteit, helder, goed van kleur, helemaal heel, geen krasjes of vouwen...

Er was maar één maar en dat was dat mijn mok miste.
Meteen een mailtje gestuurd dat deze miste met de vraag of ze m zo spoedig mogelijk na konden zenden.
Daarop kreeg ik de andere dag meteen antwoord.
Niet in het Nederlands, met welgemeende excuses dat er op het moment geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig, maar dat ze me wel graag meteen wilden helpen en hoopte dat ik de Engelse mail begreep.
Het bleek dat de mok iets langer duurde om te drukken en ze de rest daarom alvast verzonden hadden, maar de mok was wel degelijk onderweg en ze verwachtte die zelfs die dag al afgeleverd.
Daarbij de vraag of ik alsjeblieft kon laten weten of dat ook het geval was.
En dat was zeker het geval, diezelfde middag kwam ook de mok netjes ingepakt en in prima kwaliteit aan.

Hier dus zeer opgelucht, erg tevreden en blij met de geleverde service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Cindy Bennekom

Bestecanvas.nl - Fotoboek besteld aanbieding

Fotoboek besteld op bestecanvas. Ik had ze gevonden omdat ze een goede aanbieding hadden en daar wilde ik wel gebruik van maken. Scheelde daardoor best veel geld met andere bedrijven waar je een fotoboek kunt laten afdrukken.

Het was best een gedoe om het hele boek te maken want ik ben niet heel handig met die dingen, maar uiteindelijk is het toch gelukt dus dat is fijn. Er zitten heel veel foto's in nu.

Ik had het boek trouwens met iets meer dan een weekje weer in huis, dat is best snel, toch?

En in het echt ziet het fotoboek er gewoon supermooi uit, alles staat waar het moet staan en ik vind de kleuren ook mooi.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frederiek

Bestecanvas.nl - foto op canvas

Bestellen ging heel makkelijk, was benieuwd naar het resultaat want na het uploaden van de foto miste ik wel de rubriek: eindresultaat. Op veel van deze sites wordt dan aangegeven of de foto 'geschikt' is of scherp genoeg.
Het resultaat is me 100% meegevallen, scherp en geen randen weggevallen terwijl dezelfde foto op andere sites maar 3 van de 5 sterren kreeg qua helderheid en scherpte. Zo zie je maar...
Levering was ook veel vlotter dan verwacht en de prijs viel me alleszins mee, alleen wel heel erg jammer dat ik de dag na de bestelling aanbiedingen van bestecanvas in mijn mailbox kreeg waarin het zelfde formaat foto op canvas voor de helft van het geld werd aangeboden, dat is dan weer jammer, toch ben ik heel tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-11-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Iris

Bestecanvas.nl - Voel mij opgelicht..

Ik voel mij gewoon opgelicht, na een 3e bestelling voor de 3e keer een vaag canvas gekregen en na afgesproken te hebben een nieuwe te krijgen gaf mwvrouw mij de stappen door die ik moest opvolgen.. Dit heb ik precies zo gedaan, alleen ze had er niet bij verteld dat je geen geld op je Paypal account mocht hebben!! Ik heb nu dus dubbel betaald & een slecht canvas. Na meerdere emails waarop geen gehoor werd gegeven over een week tijd kreeg ik alleen de reactie dat ik niet had moeten betalen. De vorige 2 bestellingen waren over de 100,- en nu om een canvas van 24,- doen ze zo.. Plus ik heb verzendkosten van 7,- er bovenop betaald.. Alsof ik dan niet nog iets zou maken om aan die 40,- te komen..

Men komt niet met een oplossing, geen refund en daarna word je compleet genegeerd.. Met andere woorden bekijk het maar! Dubbel betaald & een slecht canvas.

De geuploade foto's zijn van hoge resolutie maar je krijgt geen voorbeeld te zien of het een vaag resultaat gaat worden! Dit is een nare verassing.

Ook is communicatie zeer lastig omdat men alleen engels of duits spreekt. Geen NL aanspreektpunt hebben. Mogelijkheid tot annuleren van je bestelling bestaat er gewoon niet.

Als je van een gokje houdt & een onbeschofte afhandeling/oplossing zou ik zeggen hier moet je zijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjolein

Bestecanvas.nl - Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nancy

Bestecanvas.nl - Misdrukken

Bestelling komt binnen. Blijkt misdruk te zijn. Mail gedaan met foto. Er zou een nieuwe canvas worden gestuurd. Deze komt binnen en wat denk je.....wederom een misdruk gedaan.
Weer een mail gestuurd met foto en nog een mailtjes met het verzoek om geld terug.
In de reactie van hen wordt alleen gereageerd op mijn geld terug verzoek. Dit kan niet. Er wordt niets gezegd over de 2e misdruk. Hier kan ik het mee doen??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Stacey 15-09-2016

Mocht je al die misdrukken wel gewoon houden? Want dat had ik ook een keer (bij een ander bedrijf) en toen had ik dus allemaal extra afdrukken. Wel met een foutje, maar toch leuk gratis extraatje! Hoop wel dat je de juiste alsnog krijgt!

22-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Veen

Bestecanvas.nl - Pretpakket voor mijn ouders zeer geslaagd

Pretpakket voor onze ouders gemaakt, met twee mokken, een kussenhoes (haha) en losse foto's.

Zeer geslaagd!

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: jacob

Bestecanvas.nl - aj

jqa

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Bestecanvas.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Bestecanvas.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Bestecanvas.nl

Bestecanvas.nl: Ervaringen
In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

Over Bestecanvas.nl
Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.

Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

Diensten van Bestecanvas.nl
Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

Klachten over Bestecanvas.nl
Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!