NederlandReview

    Ervaringen Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl: Ervaringen

    In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

    Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

    Over Bestecanvas.nl

    Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.


    Diensten van Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

    Klachten over Bestecanvas.nl

    Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

    Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

    Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

    Bestecanvas.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (91)

    4.2
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Na alle berichten met hartkloppingen afgewacht...

    ... maar gelukkig prima bevallen!
    Na een grote bestelling te hebben gedaan las ik pas alle vreselijk teleurstellende en beangstigende berichten over beste canvas.
    Met kloppend hart heb ik af zitten wachten of het wel goed zou gaan, aangezien ik anders behoorlijk wat geld kwijt zou zijn.
    3 grote canvassen, 3 iets kleinere canvassen, een muismat en een mok.
    Daarvan was een groot deel kadootjes, dus bij voorbaat was ik al teleurgesteld en voorbereid op dat het wel niet komen zou en zo wel dat ik dan misdrukken of iets van iemand anders zou krijgen.
    Na een dag of 2 kreeg ik al mail met een track and trace code van gls en volgens de code was mijn pakket al bijna klaar voor verzending.
    En inderdaad, ik kon m helemaal volgen en op dag 4 na bestelling kwam een zeer zorgvuldig ingepakt pakket binnen.
    Canvas voor canvas keurig in een dik pak papier gewikkeld en daar tape omheen en dat in een stevige doos.
    De canvasdoeken zijn van schitterende kwaliteit, helder, goed van kleur, helemaal heel, geen krasjes of vouwen...

    Er was maar één maar en dat was dat mijn mok miste.
    Meteen een mailtje gestuurd dat deze miste met de vraag of ze m zo spoedig mogelijk na konden zenden.
    Daarop kreeg ik de andere dag meteen antwoord.
    Niet in het Nederlands, met welgemeende excuses dat er op het moment geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig, maar dat ze me wel graag meteen wilden helpen en hoopte dat ik de Engelse mail begreep.
    Het bleek dat de mok iets langer duurde om te drukken en ze de rest daarom alvast verzonden hadden, maar de mok was wel degelijk onderweg en ze verwachtte die zelfs die dag al afgeleverd.
    Daarbij de vraag of ik alsjeblieft kon laten weten of dat ook het geval was.
    En dat was zeker het geval, diezelfde middag kwam ook de mok netjes ingepakt en in prima kwaliteit aan.

    Hier dus zeer opgelucht, erg tevreden en blij met de geleverde service.

    Door: Pris12-05-2017
    Christiaan van Oorschot12-05-2020

    wees blij! Hier was onze eerste bestelling (canvas) goed en snel, mijn vrouw haar bestelde product sinds 21 april nog steeds niet gearriveerd (12-5 vandaag). Dan komen ze met vage opmerkingen dat het adres onjuist was. Terwijl er in de bevestigingsmail gewoon het goede adres stond. Ja zo blijf je geen klant!

    BHL04-06-2020

    Hier precies het zelfde. Mijn bestelling kwam niet. Beste Canvas zei mijn bestelling geretourneerd gekregen te hebben omdat mijn adres onjuist of onvolledig zou zijn. De bevestigingsmail van hen zelf gemaild en aangegeven dat adres toen ook al correct was. Zo hadden ze wel meer smoesjes. Het lag allemaal aan mij, de klant, terwijl er alleen maar fouten aan hun kant zijn gemaakt. Ik zal nooit meer daar bestellen.

    c.j.j.m. schellekens24-09-2020

    Een eerste bestelling gedaan bij canvas.nl. Was na bestelling erg huiverig omdat ik vond een erg moeilijke foto op canvas af te laten drukken. Heb het doek ontvangen. Perfect mensen. Wat een vakmanschap. De kleinste details in de mist nog zichtbaar. Service uitstekend . Goed op de hoogte gehouden met de gang van zaken. Canvas.nl is zeer aanbevelenswaardig. Geweldig.

    si groeneweg07-10-2020

    IK schrik van sommige reacties. Ik heb twee canvas doeken besteld waarop iemand staat die van de dokters te horen heeft gekregen niet zo lang meer te leven. Het zou toch te erg zijn wanneer de doeken niet geleverd zouden worden. Ik hoop zo dat deze geliefde persoon het canvas nog bij zijn leven krijgt te zien.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Foto op acryl 120bij 80 cm

    Foto op acryl bestel bij Bestecanvas 120 cm bij 80 cm. Toen ik de foto binnenkreeg bleek dat de foto was ingezoomd en ik dus niet het product kreeg wat ik verwachtte. Daarop een mail gestuurd met de vraag hoed dit kon. Op deze mail kreeg ik n twee werkdagen geen bericht. Daarop telefonisch contact gezocht met beste Canvas. Ik kreeg een engels sprekende telefoniste aan de lijn, die vertelde dat er vandaag nog gereageerd werd op de mail.
    Toen ik de mail had gekregen wer er volgens Beste canvas na zorgvuldig onderzoek geconcludeerd dat het mijn eigen fout moest zijn. ( ik weet nog steeds niet waar het fout is gegaan).
    Toch ware ze coulant en boden mij de oplossing voor een grtis herdruk (incl verzending) of bij een volgend product 40% korting. Ik heb via de mail gekozen voor de gratis herdruk. Wederom werd er na twee werkdagen niet gereageerd op de mail en heb ik de telefoon gepakt. Aangezien ik wist dat het in het engels ging , had ik me beter voorbereid. De telefonist reageerde weer in het engels, was wel aardig en vriendelijk, maar vooral daadkrachtig, ze stuurde me een duidelijke Nederlandse mail met de uitleg hoe ik de gratis herdruk kon krijgen. Deze mail gevolgd en haar na 5 minuten terug gebeld om het te bestellen. Twee dagen later kwam het gewenste product in goede orde en in perfecte kwaliteit binnen.

    Pluspunten: Goed product, goede oplossing klacht, vriendelijke telefoniste.
    Minpunten: langzame mail beantwoording, engels talige klantenservice, geautomatiseerd proces.

    Door: Roy18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

    Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

    En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

    Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

    De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

    Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

    Door: Marjolein 28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    foto op doek en kussens

    ik heb zojuist een bestelling gedaan (me dochter) maar lees nu net veel slechte reviews. Mijn dochter maakte zelf de fout kussens te bestellen. Die ik er niet bij wilde, maar toen ik zelf ging kijken kosten deze kussens ineens van 15 euro per stuk voor 9.90 ik hoop dat het goed komt, het probleem word opgelost. Maar vrees het ergste. Mocht het netjes geregeld worden laat ik uiteraard een positieve review achter Voortaan eerst beter maar even googlen voor dat er besteld word. Maar heb nog goede hoop :) veel bedrijven zijn zuinig op hun klanten. Ik ben net nieuw en hou van dit product dus doen ze het goed? dan bestel ik vaker. Zo werkt het nu eenmaal. Door covid19 is het wachten bij vele bedrijven langer dan verwacht. Dus daar houd ik maar rekening mee. Maar hoop toch met vaderdag het binnen te hebben. Normaal bestelde ik bij herinneringen op linnen die goed en snel zijn. Nu hoop hier net zo'n goede service te krijgen. Vanwege de leuke producten. Er is dus een foute bestelling door dochter geplaatst. Deze is betaald en heb ik gecorrigeerd binnen een paar minuten. Ik kom hier terug. Of ze me netjes behandelen. :) voor nu 5 sterren want het is nog niet opgelost. Morgen weet ik meer via email.

    Door: ariana twal16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mondkapjes NEO

    Fotoprintje zat er goed op, maar mondkapjes zelf waren flodderdingetjes. Enkel lapje, geen neusbeugel en erg strak op gezicht.
    Helaas waren er 3 bij voor mijn zoon van 10 (bijna 11), die ze verplicht op school moet dragen, maar de kindermaat t/m 12 jaar is eigenlijk te klein, het oor-gat zit to halverwege z'n wang.
    Erg jammer, heb express niet bij een particulier gekocht. om een paar goede mondkapjes in huis te hebben.

    Door: pgh janssens19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Foto op Acrylglas 60x40 cm

    Ronduit slechte service.
    Ik had voor ik mijn eerste bestelling deed meerdere slechte reviews gelezen, maar ik ben iemand die toch graag bedrijven een kans geeft. Mensen klagen wel vaker over onzin dingen.
    Met mijn eerste bestelling was niets mis! De foto die ik had besteld was prachtig en de lening was snel.
    Nadat mijn ouders de prachtige foto aan de muur hadden zien hangen, vroegen ze mij om dezelfde voor hen te bestellen.
    Helaas gaat het hier fout. Ik bestel de foto opnieuw en er ging iets mis met de levering waardoor de foto terug gestuurd werd naar de leverancier. Ik heb netjes gemaild kreeg een bericht terug. Hiervoor opnieuw mijn gegevens gestuurd en de foto werd opnieuw gestuurd. Weer hetzelfde verhaal.
    Ik opnieuw gemaild en ik kreeg precies hetzelfde standaard berichtje terug. Geld teruggeven kon niet (er waren inmiddels al 2 maanden overheen gegaan), maar ze konden hem wel nogmaals versturen. Dit heb ik toen maar gedaan want ja, anders is het ook maar weggegooid geld. Nadat ik voor de 3e keer mijn gegevens doorstuurde, heb ik niets meer gehoord. Geen bestelling, geen levering, geen foto.
    Normaal schrijf ik nooit negatieve reviews, maar mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit teleurstellend.

    Door: J. Vervoorn30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    11 canvassen en 2 handdoeken

    Ik begrijp niet zo goed wat er bij al die reviewers hier verkeerd gaat, maar ik heb de afgelopen 2 maanden heel wat bestellingen gedaan en iedere keer ben ik weer blij verrast dat ik voor zo weinig geld zoiets moois krijg. De kwaliteit is prima. Het enige dat niet goed werkt is het volgen van de zending, maar volgens mij is dat meer een probleem van GLS. Je moet ook op tijd bestellen en niet denken dat zoiets persoonlijks 2 dagen later al wordt geleverd. Overigens krijg ik steeds al vlot bericht dat de bestelling wordt verzonden. Blijft ook hier door de transportdienst gewoon wat lang in de pijplijn. Ben fotograaf en op dit moment hangen 7 van mijn foto’s op canvas op een expositie in Rhindern bij Kleef. Om maar even aan te geven dat de kwaliteit wat mij betreft goed in orde is. De canvassen zijn netjes en strak gespannen en het is een fijn doek. De twee bestelde handdoeken van 2x1,5 meter zijn als cadeau met veel enthousiasme ontvangen.

    Door: Maike den Houting06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    foto op canvas

    Bestellen ging heel makkelijk, was benieuwd naar het resultaat want na het uploaden van de foto miste ik wel de rubriek: eindresultaat. Op veel van deze sites wordt dan aangegeven of de foto 'geschikt' is of scherp genoeg.
    Het resultaat is me 100% meegevallen, scherp en geen randen weggevallen terwijl dezelfde foto op andere sites maar 3 van de 5 sterren kreeg qua helderheid en scherpte. Zo zie je maar...
    Levering was ook veel vlotter dan verwacht en de prijs viel me alleszins mee, alleen wel heel erg jammer dat ik de dag na de bestelling aanbiedingen van bestecanvas in mijn mailbox kreeg waarin het zelfde formaat foto op canvas voor de helft van het geld werd aangeboden, dat is dan weer jammer, toch ben ik heel tevreden.

    Door: Frederiek02-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fotoboek besteld aanbieding

    Fotoboek besteld op bestecanvas. Ik had ze gevonden omdat ze een goede aanbieding hadden en daar wilde ik wel gebruik van maken. Scheelde daardoor best veel geld met andere bedrijven waar je een fotoboek kunt laten afdrukken.

    Het was best een gedoe om het hele boek te maken want ik ben niet heel handig met die dingen, maar uiteindelijk is het toch gelukt dus dat is fijn. Er zitten heel veel foto's in nu.

    Ik had het boek trouwens met iets meer dan een weekje weer in huis, dat is best snel, toch?

    En in het echt ziet het fotoboek er gewoon supermooi uit, alles staat waar het moet staan en ik vind de kleuren ook mooi.

    Door: Cindy Bennekom28-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Canvassen mok kussen en puzzel

    Ik heb in de afgelopen 5 jaar al heel veel bestellingen gedaan. Eigenlijk is er nog mooi iets fout gegaan. Zeker de canvassen heb ik altijd vlot ontvangen. De mokken en het kussen lieten ietslanget op zich wachten maar kwamen tot nu toe altijd aan. Ben over het algemeen ook erg tevreden over de kwaliteit van de canvassen, mokken en het kussen. Aleen de puzzel die ik onlangs bestelde valt erg tegen, dus die bestel ik niet meer.

    Door: Ciska Burger12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kussen

    triest dochter van mij wilde oma verrassen door haar een kussen te laten bedrukken met foto van (overleden opa)als herinnering..ik vond het zo ontzettend lief gebaar en wat hebben we uiteindelijk niks nada..
    En tot op heden geen reactie op mijn mail en nog steeds niks ontvangen!
    Schaam jullie diep!!!

    Door: N b13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Acrylglass print

    voor en na de bestelling gaven ze me tegenstrijdige productinformatie. ze willen de bestelling niet annuleren, ondanks hun fout. twee maanden zijn verstreken, ik heb noch het product, noch het geld. nooit meer!

    Door: Gosia31-07-2020
    Arjan02-08-2020

    Slecht bedrijf, order klopt niet. Order te duur, kon de dag erna het product voor 10% van mijn originele prijs krijgen.Verkeerde maat en de kleuren ERG flets. Weer 40 euro in de prullenbak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kussen met foto

    Bestelling blijft eeuwig onderweg. Product is klaar, aangeboden bij de vervoerder en verder komt t niet. Tracking informatie is niet beschikbaar en op mails komen automatische antwoorden met links naar diezelfde trackinginformatie die er niet is. Heel slecht dit.

    Door: Marianne Teeuwen06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Mondkapje ( laten pinten )

    Begin Mei een mondkapje besteld ( zelf ontwerp gekozen ). Het duurde en duurde en ik hoorde niks, dus maar gemaild, vertraging door drukte, dus even geduld hebben. Wachten, nog steeds niks, weer mailen. Ze hadden het mondkapje retour gekregen ( vreemd, adres klopt en product past door brievenbus ). Ze zouden het opnieuw opsturen. Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder, ik mail, en wacht af, maar nog steeds NIKS. Wilde het product annuleren maar het is al onderweg kreeg ik te horen. Een gebed zonder end. Nooit zal ik hier meer iets bestellen.


    Door: Ct27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee canvasdoeken voor huwelijksdag

    Zeer zware teleurstelling meegemaakt met Dit bedrijf. Nog nooit eerder meegemaakt. Leeftijd duurt veel langer Dan dat ze aangeven. Deze melding krijg je nadat er betaald is. Vijf minuten na betaling annulering doorgegeven. Vervolgens geen reactie, telefonisch krijg je ze niet te pakken. Ik zou dit bedrijf niet vertrouwen, zeer slechte ervaring mee

    Door: C Admiraal25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Canvas doek

    Goede prijs - kwaliteit

    Door: R09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2kussens

    Ik had op 13 april besteld. 18 april mail gekregen dat mijn bestelling klaar is voor verzending. Nu nog steeds niks binnen. En nu???

    Door: Jenny28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kussen 40x40

    Of ik nog eens zou bestellen bij Bestecanvas.nl is mijn antwoord NEE ten eerste omdat het bijna een maand heeft geduurd. Eindelijk is mijn bestelling van 15 april binnen.
    Na diverse mails ( die wel beantwoord werden) met mededelingen dat mijn adres niet juist was en ik de juiste adresgegevens weer aan hun moest terug mailen en als tegemoetkoming betalen hun de extra verzendkosten daar het pakket weer aan hun was geretourneerd. Wat een bullshit mijn gegevens waren correct en jippie hun betalen de verzendkosten die had ik toch al betaald bij mijn bestelling. Uiteindelijk is mijn kussen met foto aangekomen wat een teleurstelling het lijkt alsof het kussen maanden in het zonlicht heeft gelegen de kleurstelling is ver van mijn foto. Jammer van die €35. Maar een les voor de toekomst never nooit meer een bestelling bij Bestecanvas.nl

    Door: Lauretta Graus 16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foto op canvas, foto op acrylglas

    Foto op canvas, scheef afgedrukt, waardeloos materiaal., en zeer slechtafgewerkt.
    Foto op acrylglas, zeer slecht afgewerkt , onderste rand rafelig .
    Contact via mail, is bijna niet mogelijk. En duurt ontzettend lang.
    Nooit meer bestellen bij dit bedrijf.

    Door: E. Peters 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Canvas, maar (nog) niet ontvangen

    Geen pluspunten. Minpunten zijn er wel.
    Canvas besteld en bij ontvangst zie ik dat het licht beschadigd is. Mail gestuurd en er zou een nieuwe gemaakt worden.
    Nieuwe canvas ontvangen maar erg scheef geplaatst.
    Mail gestuurd en er zou wederom een nieuwe gestuurd worden.
    Tot op heden niks ontvangen. Bestel hier niks want je koopt een kat in de zak.

    Door: Richard09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Bestecanvas.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 91 ervaringen geplaatst over Bestecanvas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bestecanvas.nl actief?

    Bestecanvas.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bestecanvas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.