DR SMILE

3.2
3.2

Bestellen

2.6

Service

3.6

Prijs

3.4

Levering

30%

Zou hier weer kopen

DR SMILE

Wil je een onzichtbare beugel laten plaatsen? Dan is DrSmile wellicht een interessante onderneming voor jou. Bekijk via NederlandReview eerst eens welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die hier zijn geplaatst zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is DrSmile?


DrSmile is een bedrijf welke onzichtbare beugels plaatst. Ze stellen je in een paar stappen op weg te kunnen helpen naar een mooie glimlach. Dit wordt een weg naar rechte tanden genoemd. Als je hier gebruik van wilt maken kun je online een afspraak inplannen. In Nederland zijn verschillende DR SMILE partnerpraktijken. Op de website kun je zien waar deze gevestigd zijn. Bij deze praktijken kun je terecht voor een gratis consult. Tijdens een dergelijke sessie maken ze kosteloos een 3D scan en consultatie. Dit gebeurt naar eigen zeggen zonder pijn en op niveau. Klanten zijn volgens DrSmile bij de partnerbedrijven in goede handen. Binnen twee weken ontvang je vrijblijvend een behandelplan. Het individuele voorstel wordt getoond in 3D simulatie, waarbij de duur, details en kosten inzichtelijk worden.


Soorten


Een van de opties die je via DrSmile hebt is het plaatsen van een aligner. Dit is een doorzichtige beugel. Deze producten worden omschreven als orthodontistische apparaten, welke transparant en plastic van vorm zijn. Deze beugels worden gebruikt om tanden aan te passen. Aligners zijn binnen 30 dagen te plaatsen. Ze stellen dat deze items dun en stevig tegelijk zijn. Aligners kunnen op maat worden gemaakt en worden bij je thuisbezorgd. Via een app krijg je begeleiding van specialisten. Zij bewaken de voortgang. Je kan ook voor een nachtbeugel kiezen. De stand van je tanden zal volgens dit bedrijf altijd perfect blijven. Er wordt ook garantie op het resultaat gegeven. Neem voor meer details over deze beugels een kijkje op de website van DrSmile.


Voordelen DrSmile?


Op de site van DrSmile worden de voordelen beschreven waarom het goed is om met hen samen te werken. Zo worden onder andere persoonlijke ervaringen en succesverhalen van klanten genoemd. Het motiveert deze organisatie om meer mensen met een mooie glimlach rond te laten lopen. Een ‘smile’ die ook nog eens voor een stukje zelfverzekerdheid moet zorgen. Naar eigen zeggen bestaat het personeelsteam uit deskundige personen. Dit is iets waar ze enorm trots op zijn. Er zijn specialisten op het gebied van tandheelkunde, orthodontie en tandtechniek. Er wordt aangegeven dat je als klant volledige professionele zorg krijgt. Er wordt gewerkt met hedendaagse technologie. Deze technologieën zijn ontwikkeld in Duitsland. Ze stellen dat er aan de hoogste kwaliteitsnorm wordt voldaan. Het hoofdkantoor is gehuisvest in Berlijn.


Handige weetjes


Er wordt een tevredenheidsgarantie gegeven. Dit doen ze omdat ze overtuigd zijn van hun eigen succesvolle behandelingen. Ze noemen de opties die je hebt verbazingwekkend. Aligners zijn geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder. De behandelingen zijn niet gericht op kinderen en tieners. Als je zwanger bent of medicijnen gebruikt is het advies om eerst met de huisarts te overleggen, voordat je overgaat tot het dragen van een van de beugels. Je kan dit ook met je tandarts overleggen. Wil je weten of een behandeling verzekerd is? Dan wordt er geadviseerd contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar.


Klantervaringen


Ben je al klant bij DrSmile? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Heb jij al een onzichtbare beugel laten plaatsen? Ben je tevreden over de kwaliteit en service? Zou je andere mensen aanbevelen een beugel te laten plaatsen via DrSmile? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook