DR SMILE

3.2

Bestellen

2.6

Service

3.6

Prijs

3.4

Levering

30%

Zou hier weer kopen

DR SMILE

Wil je een onzichtbare beugel laten plaatsen? Dan is DrSmile wellicht een interessante onderneming voor jou. Bekijk via NederlandReview eerst eens welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Alle reviews die hier zijn geplaatst zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is DrSmile?


DrSmile is een bedrijf welke onzichtbare beugels plaatst. Ze stellen je in een paar stappen op weg te kunnen helpen naar een mooie glimlach. Dit wordt een weg naar rechte tanden genoemd. Als je hier gebruik van wilt maken kun je online een afspraak inplannen. In Nederland zijn verschillende DR SMILE partnerpraktijken. Op de website kun je zien waar deze gevestigd zijn. Bij deze praktijken kun je terecht voor een gratis consult. Tijdens een dergelijke sessie maken ze kosteloos een 3D scan en consultatie. Dit gebeurt naar eigen zeggen zonder pijn en op niveau. Klanten zijn volgens DrSmile bij de partnerbedrijven in goede handen. Binnen twee weken ontvang je vrijblijvend een behandelplan. Het individuele voorstel wordt getoond in 3D simulatie, waarbij de duur, details en kosten inzichtelijk worden.


Soorten


Een van de opties die je via DrSmile hebt is het plaatsen van een aligner. Dit is een doorzichtige beugel. Deze producten worden omschreven als orthodontistische apparaten, welke transparant en plastic van vorm zijn. Deze beugels worden gebruikt om tanden aan te passen. Aligners zijn binnen 30 dagen te plaatsen. Ze stellen dat deze items dun en stevig tegelijk zijn. Aligners kunnen op maat worden gemaakt en worden bij je thuisbezorgd. Via een app krijg je begeleiding van specialisten. Zij bewaken de voortgang. Je kan ook voor een nachtbeugel kiezen. De stand van je tanden zal volgens dit bedrijf altijd perfect blijven. Er wordt ook garantie op het resultaat gegeven. Neem voor meer details over deze beugels een kijkje op de website van DrSmile.


Voordelen DrSmile?


Op de site van DrSmile worden de voordelen beschreven waarom het goed is om met hen samen te werken. Zo worden onder andere persoonlijke ervaringen en succesverhalen van klanten genoemd. Het motiveert deze organisatie om meer mensen met een mooie glimlach rond te laten lopen. Een ‘smile’ die ook nog eens voor een stukje zelfverzekerdheid moet zorgen. Naar eigen zeggen bestaat het personeelsteam uit deskundige personen. Dit is iets waar ze enorm trots op zijn. Er zijn specialisten op het gebied van tandheelkunde, orthodontie en tandtechniek. Er wordt aangegeven dat je als klant volledige professionele zorg krijgt. Er wordt gewerkt met hedendaagse technologie. Deze technologieën zijn ontwikkeld in Duitsland. Ze stellen dat er aan de hoogste kwaliteitsnorm wordt voldaan. Het hoofdkantoor is gehuisvest in Berlijn.


Handige weetjes


Er wordt een tevredenheidsgarantie gegeven. Dit doen ze omdat ze overtuigd zijn van hun eigen succesvolle behandelingen. Ze noemen de opties die je hebt verbazingwekkend. Aligners zijn geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder. De behandelingen zijn niet gericht op kinderen en tieners. Als je zwanger bent of medicijnen gebruikt is het advies om eerst met de huisarts te overleggen, voordat je overgaat tot het dragen van een van de beugels. Je kan dit ook met je tandarts overleggen. Wil je weten of een behandeling verzekerd is? Dan wordt er geadviseerd contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar.


Klantervaringen


Ben je al klant bij DrSmile? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Heb jij al een onzichtbare beugel laten plaatsen? Ben je tevreden over de kwaliteit en service? Zou je andere mensen aanbevelen een beugel te laten plaatsen via DrSmile? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

DR. Smile: Beschamende boevenclub

Dit is de meest schandalige beugel-verkoper van NL Ze lokken klanten met een 'gratis' 3D scan, om vervolgens met gladde praatjes, en veel druk in een opvolgend gesprek je direct dit aan te smeren. Hierbij wordt geen enkele bedenktijd gegeven, en direct je box opgestuurd, of je het nou wil of niet. Mijn vrouw is hier ernstig de dupe van geworden. TIP: Ga hier niet aan beginnen!! Ronduit Schofterig. TIP2: Als jou ervaring hetzelfde is: Negeer de incasso's. contact het ECC. via 030 23 26 440.

M

Martijn

01-02-2024

2

Dr. Smile

Finally I was contacted by dr. Smile. I have tried hard. It took me 6 months to find out about my treatment plan, my invoice, etc. We concluded the agreement with Dr. Smile ( on the base of my invoice I suppose not to have any additional costs but just to finish my treatment I have agreed to pay additional costs for retainers) and guess what : the agreement has never been made by Dr. Smile. They have just ignored my emails and never contacted me back. This company is not reliable

O

Olga

27-11-2023

0

Dr.smile

Finally I was contacted by dr. Smile. I have tried hard. It took me 6 months to find out about my treatment plan, my invoice, etc. We concluded the agreement with Dr. Smile ( on the base of my invoice I suppose not to have any additional costs but just to finish my treatment I have agreed to pay additional costs for retainers) and guess what : the agreement has never been made by Dr. Smile. They have just ignored my emails and never contacted me back. This company is not reliable

O

Olga

27-11-2023

0

Een beugel

Waardeloos bedrijf in afhandeling! Kan geen contact met ze krijgen inmiddels 4x gemaild! Mijn spalkje zit al een week los maar krijg niemand te pakken mijn tanden weer terug naar de oude stand! Dit is al de 2e keer dat mijn spalkje los zit en ik zo lang moet wachten op een reactie… ik zou nooit meer een beugel bij dokter Smile nemen en het niemand aanbevelen.

M

Mariska

15-11-2023

0

Onzichtbare Aligners

Mijn behandeling met de onzichtbare Aligners van Plus-Dental begon November 2022 en zou duren tot medio April 2023. De behandeling zou 20 weken duren. Na 20 weken bleek de behandeling niet het gewenste effect te hebben. Gelukkig heeft Plus-Dental in hun voorwaarden dat je dan in aanmerking komt voor een refinement of restitutie van het geld. In de periode van mijn behandeling is Plus-Dental overgenomen door DR Smile. Zodoende heb ik contact opgenomen met DR Smile. Het contact verliep eerst goed, zowel per email als telefonisch waren zij goed bereikbaar. Per email kreeg ik de bevestiging dat ik in aanmerking kom voor een gratis refinement behandeling kom, conform de voorwaarden. Meteen daarna heb ik een afspraak gemaakt voor een 3D scan. Alleen na deze scan heb ik niks meer vernomen van DR Smile. Inmiddels probeer ik DR Smile al maandenlang telefonisch en per e-mail tevergeefs te bereiken. Na iedere 15 min werd het contact automatisch verbroken. E-mailen zou een alternatief zijn volgens het bericht op het antwoordapparaat. Ik heb inmiddels tientallen e-mails verzonden waarop ik allemaal een bevestiging ontving en exact hetzelfde standaardbericht. Maandenlang bellen en mailen heeft niet mogen baten. Ik lees nu op andere review websites soortgelijke verhalen van bezorgde klanten. Wat zeer vreemd is, is dat nieuwe klanten wel direct een afspraak in kunnen plannen, maar bestaande klanten geen reactie krijgen. Sinds April gebruik ik de laatste Aligner zodat mijn tanden niet in hun oude positie gaan staan. Ik zit met mijn handen in het haar want mijn laatste Aligner is gescheurd. Ik heb van mijn laatste spaargeld de behandeling betaald. Ik vrees dat mijn tanden weer in hun oude positie gaan staan dus de tijd dringt voor mij.

B

Bilal Barzouhi

05-10-2023

0

drsmile

Ik heb helaas fysieke klachten gekregen van het dragen van mijn onzichtbare beugels. Mijn muskeletose arts gaf aan dat dat mogelijk is. Na het stoppen zijn mijn klachten verdwenen. Ik heb contact opgenomen met drsmile voor een gedeeltelijke refund maar daar willen ze niet aan. Ze willen een wetenschappelijk onderbouwt bewijs, maar dat kan ik ze niet geven. Mijn lijf reageert gewoon niet goed op de constante druk van de beugels. Helaas.

O

Otto van Bentum

13-09-2023

0

beugels

I want to write my experience in English with the Dr. Smile company so I can reach as many future victims as possible. Becareful with this people. Dont fall for the ads where they say that you can have a smile of your dreams or even a free scan of your mouth. Once they have your dental prints they will call you with a treatment plan, make the clampswithout your permission. They will send you the package together with a bill of more than 3.000 euros. after that you try to contact them to say that you never agreed to the treatment and you wont ever hear from them again. They dont responde to your emails, you can not reach them via phone or letter.Then starts incasso companys and treats if you dont pay in 2 weeks they will take charge. My life is really a nightmare. I had to get a lawyer. We have been fighting this company since April of this year. They dont even answear my lawyer emails,phone calls of letters. I call this mafia. I found people who are going thru the same exactly thing. Thats how this people work. They promise you "free scan", they get your prints, they call you and ask you to open your email with your treatsment plan because they want to explain everything to you, once you click on a plan they choose for you you never have the chance to think if you want this or not. They send you a box with the clamps and the bill. After that you will never hear from them again. Just bills after bills, treats after treats. I am lucky that I have an insurance that I get lawyers help. But people who dont have legal representations get in deep problem. So, people dont get involved with this dr. Smile. If you want to go to hell them go get your free scan. I am going in front of the judge . I wrote KASSA a dutch tv program. I will do everything in my power to stop this people. I have talked to more victims just like me.

A

Alessa

19-08-2023

1

Dr Smile

Kijk uit voor dit bedrijf ze gaan… Kijk uit voor dit bedrijf ze gaan zonder akkoord van de klant een overeenkomst met jou aan!!! Wees gewaarschuwd!!! Update 31- juli ( Reactie op dr smile: als u graag met mij in contact wilt komen dan kunt u dit uiteraard doen met de contact gegevens die u van mij heeft. ! 06-85016054 Update 1-aug. Nog steeds geen gehoor van Dr smile ontvangen en reageert op geen een e-mail adres van hun! Update 7 Aug. Dr smile reageert nog steeds nergens op zowel per telefoon als per e-mail. En ze hebben mij vandaag het een pakketje toegestuurd met de aligners die ik niet besteld heb. Update 14 augustus, tot op heden reageert Dr smile niet inhoudelijk op onze e-mails en per telefoon willen ze ook niks zeggen. ( zie bijlage ) Ze zeggen nog steeds dat zij een overeenkomt met mij hebben. Maar als ik vraag om mij dit toe te sturen dan zeggen ze dat dit niet kan op gebied van de privacy. Ook heb ik het pakket met de aligners die ik niet besteld heb al van hun ontvangen. En deze uiteraard retour gestuurd. Echter blijven ze nog steeds dreigen met dat ik hun factuur voor 31 augustus moet betalen. Na wat onderzoek op google. ( zoekterm klachten dr smile ) Ben ik er achter gekomen dat zij op deze mannier heel veel slachtoffers hebben gemaakt. Ook heb ik het Juridisch Loket en de consumentenbond gesproken. En zij zijn hier mee bekend. ( Zie bijlage ) Geachte heer Wennemers, In navolging van ons telefonisch contact van heden, bericht ik u als volgt. Uit nader onderzoek blijkt dat bij het Juridisch Loket meerdere klachten zijn binnengekomen over Dr. Smile. Het vervelende is dat het Juridisch Loket niet kan adviseren in deze zaak. Het blijkt namelijk dat de onderneming, Urban Technology GmbH, is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Het bedrijf is mogelijk gevestigd aan de Brunnenstrasse 128 in Berlijn. We hebben op de Nederlandse website (nog) geen algemene voorwaarden gevonden. Op de Duitse website wel. Voor de zekerheid adviseren wij om voor dergelijke zaken inderdaad contact op te nemen met het ECC Nederland voor verdere advisering. Het ECC Nederland is een zelfstandig onderdeel van het Juridisch Loket. Zij zijn speciaal in het leven geroepen voor grensoverschrijdende geschillen tussen consumenten en verkopers c.q. aanbieders van diensten. Ik adviseer u om spoedig contact op te nemen met het ECC Nederland (maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur) via 030 23 26 440. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Dhr. mr. G. (Guyon) Langhorst Juridisch adviseur —————————— ! Dus ga zeker niet in op de vrijblijvend 3D scan van Dr smile. Want je komt daarna niet meer van ze af. Ondertussen heb ik een advocaat moet inschakelen en wachten wij de brief van het incasso / deurwaardersbureau af om vervolg stappen te nemen. !

R

Richard

14-08-2023

3

DR SMILE

Oplichterij!! WAARSCHUWING!!! TRAP HIER NIET IN!!! Op 14-06-2023 om 17:47 werd mijn dochter(18) gebeld over behandelplan die om 17:48(!!) werd gemaild en werd er druk opgevoerd om akkoord te gaan. Er wordt dus geen enkele tijd gegund om e.e.a. fastoenlijk door te nemen. Er is geen melding gemaakt van het uitgangspunt dat er geen bedenktijd zou zijn (wettelijk wel verplicht) Om 22:00uur dezelfde dag is per mail aangegeven dat er geen opdracht is verstrekt. Vandaag (15-06-2023) wordt mijn dochter bestookt met hoge facturen en wordt er gesteld dat het maatwerk is en er geen weg terug is. Hoe dan? tussen 17:48 en 22:00 in de avond kan er niets geproduceerd zijn. Evenmin kunnen er zaken zijn ingekocht of andere kosten zijn gemaakt. Ook vandaag is per mail om 09:35 nog weer aangegeven dat er geen overeenkomst is gesloten. Er zijn geen algemene voorwaarden verstrekt, niets van dat alles. Ik heb zelf gebeld en aangegeven dat ik het hier niet bij laat zitten en ook de tandarts aan de Reddingiusweg in Hoogkerk aan ga spreken. Vervolgens zegt men dat ik gedreigd zou hebben de boel kort en klein te slaan. Wat een onzin. Ik heb gelukkig het gesprek opgenomen dus we kunnen het zo terugluisteren. We hebben het inmiddels bij een advocaat neergelegd. Ga niet in zee met deze oplichters!! Datum van ervaring: 14 juni 2023

A

Andre

15-06-2023

5

Doorzichtige beugels

Geen contract afgesloten. Zonder toestemming proces gestart en vandaag beugels ontvangen. Geen retour adres. Telefonisch niet bereikbaar . Geen reactie op diverse mails. Fraude/diefstal!!!!

M

Mandy Hogenberg

12-12-2022

1