Route Mobiel

7.1

Bestellen

6.7

Service

8.7

Prijs

7.8

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Route Mobiel

Route Mobiel: Betaalbare Pechhulp en Verzekeringen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Route Mobiel? Opgericht in 2004 met als doel om pechhulp te vernieuwen, is Route Mobiel uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie die naast pechhulp ook andere diensten levert. NederlandReview biedt inzichten.

Over Route Mobiel

Sinds haar oprichting in 2004 heeft Route Mobiel zich gericht op het revolutioneren van de pechhulp. Met een strak georganiseerde aanpak streefde Route Mobiel naar vernieuwing binnen de branche. Nu, met meer dan 180 uitvalspunten in Nederland en een aanwezigheid door heel Europa, biedt Route Mobiel ook andere producten aan. Naast betaalbare pechhulp, voorziet het bedrijf ook in goedkope auto- en reisverzekeringen.
Hoewel Route Mobiel haar diensten heeft uitgebreid, blijft het hoofddoel ongewijzigd: betaalbare pechhulp voor iedereen. Door zich uitsluitend te richten op pechhulp, kunnen klanten rekenen op de laagst mogelijke kosten zonder te betalen voor onnodige zaken. Betaalbare pechhulp blijft dus de kern van Route Mobiel.

Diensten van Route Mobiel

Het verlenen van betaalbare pechhulp blijft een kerndienst van Route Mobiel. Niemand wil immers lang aan de kant van de weg staan bij autopech. Route Mobiel biedt betaalbare pechhulp aan alle leden, met als doel om hen snel weer op weg te helpen.
Naast pechhulp biedt Route Mobiel ook goedkope autoverzekeringen aan. Als lid van Route Mobiel ben je automatisch al verzekerd voor bepaalde zaken die onder een autoverzekering vallen, waardoor dubbele dekking wordt vermeden.
Op vergelijkbare wijze biedt Route Mobiel ook goedkope reisverzekeringen aan. Als lid ben je al deels verzekerd tegen ongevallen die kunnen plaatsvinden tijdens het reizen. Door een goedkope reisverzekering bij Route Mobiel af te sluiten, voorkom je dubbele kosten.

Klachten bij Route Mobiel

Bij klachten over Route Mobiel zijn er verschillende manieren om contact op te nemen. Route Mobiel is telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en heeft een speciaal noodnummer dat 24/7 beschikbaar is. Daarnaast biedt Route Mobiel een "Bel mij terug" functie aan op haar website, waar klachten ook kunnen worden ingediend via de website, per post of door langs te gaan bij een van de contactcenters.
Bent u al lid van Route Mobiel? Deel uw ervaringen hieronder om anderen te helpen een beter beeld te krijgen van Route Mobiel!

Meer dan Pechhulp: Ook Verzekeringen

Route Mobiel biedt meer dan alleen pechhulp. Met betaalbare auto- en reisverzekeringen streven ze naar een complete dienstverlening. Deel uw ervaringen hier of lees wat anderen te zeggen hebben.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Lege accu, 2 1/2 uur moeten wachten op hulp!

Lege accu in de avond van 30 januari 2020 bij Woerden. Om 19.35 uur hierover gebeld met Route Mobiel. Om 20.10 uur werden we teruggebeld dat er iemand binnen een uur zou komen. Pas om 22 uur kwam er iemand ons helpen! Bijna 2 1/2 uur in de kou gewacht! Op de site wordt geadverteerd met gemiddelde wachttijd van 27minuten! Deze lange wachttijd gemeld bij de Klantenservice van Route Mobiel met de vraag wat zij hiervan vonden. Na twee weken nog geen enkele reactie!

D

Dick

12-02-2020

0

blij met pechhulp goed geholpen!

Heel goed geholpen toen ik met pech langs de weg was komen te staan. Binnen het half uur hadden we hulp en gelukkig konden we daarna snel doorrijden. Zeer blij dat ik vooraf al lid was! :O

M

Maartje

31-10-2017

0

Te veel informatie!

Waarom wil Route Mobiel het meteen weten als er wijzigingen zijn in mijn gezinssituatie? Ik vind dat raar en eng. En privé (en pijnlijk).

H

H. van E.

01-10-2015

0

Alles prima

Al jaren klant bij Route Mobiel. Nooit een ongeluk gehad, dus weinig te melden, maar ik heb een goede prijs en voel me goed verzekerd.

S

Sanne-Jan

30-09-2015

0

Blij met mijn autoverzekering

Ik heb een aantal jaren geleden mijn autoverzekering bij route mobiel afgesloten. Ben er tot op de dag van vandaag blij mee want ik heb een aanrijding gehad (niet mijn schuld) maar auto dus total loss. Dusdanig goed kunnen en prettig met route mobiel kunnen onderhandelen over de dagwaarde en ook echt weer dezelfde auto kunnen terugkopen voor dat bedrag. Dus ik was goed geholpen.

G

Gast

15-07-2015

0

3 uur wachten!!

Eh...waarom moest ik 3 uur wachten voordat ze me kwamen helpen in de middle of no-where??? Echt slechte service. Daar is de prijs ook naar maar ik zit er serieus over na te denken om terug te gaan naar de ANWB.

M

Mathé Gelens

10-07-2015

0

Geen dubbele kosten

Ik zag ineens dat je ook je reisverzekering en autoverzekering kan afsluiten bij route mobiel en dat die goedkoper is als je lid van ze bent. ik was dus al lid dus dit er nu dus maar bij gedaan. Wat ik later dus begreep: omdat sommige verzekeringen dus al onder je pechhulp vallen heb je kans dat je dubbel betaalt omdat je die zaken dus ook verzekerd hebt onder een autoverzekering bij een andere partij. Zo zijn je autoverzekering en pechhulp dus duurder dan nodig. Doordat ik ze nu beide bij route mobiel heb, betaal ik niet dubbel voor bepaalde dingen. Wel een beetje jammer dat ze dit niet goed vermelden als je pechhulp gaat bestellen op de website. Als ze me dit direct hadden gezegd had ik het tegelijkertijd afgesloten.

J

Jannie Baarsjes

08-07-2015

0

Goedkoper

Ook ik zag dat route mobiel goedkoper is dan de ANWB. Daarom weggegaan bij de AWNB. Wel jammer dat routemobiel de auto op kenteken zet, want je kan dus maar per auto de pechhulp hebben. Maarja ik heb maar 1 auto dus dit is dan goedkoper. Slechte ervaring met de anwb gehad. Mijn auto is (nog) niet stuk geweest in deze tijd dus nog geen ervaring met de service.

S

Salim Odkar

08-07-2015

0

Dit ging wel heel makkelijk!

Super pechhulp! Ze zijn zelfs iets goedkoper dan de ANWB. Auto was stuk, gebeld maar konden het niet direct fixen. Dus auto weggesleept en vervangende auto gekregen voor 2 dagen. Daarna stond de auto weer voor de deur. Ik kan niet beter vertellen hoe makkelijk dit verlopen is! Dikke 10!

M

Mi-ling Xiao

03-07-2015

0