NederlandReview

    Ervaringen Europcar

    Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekendste aanbieders van huurauto’s en heeft dan ook op tal van belangrijke plaatsen vestigingen zitten. Schiphol, maar ook andere luchthavens in Nederland, zijn voorzien van een Europcarvestiging en in het hart van alle grote en niet zo grote steden kun je gemakkelijk een auto huren of terugbrengen. Een professionele verhuurder, die bovendien is onderscheiden met de 5-sterrenkwalificatie van de BOVAG, de hoogste waardering voor een autoverhuurbedrijf. Bij Europcar ben je dus in goede handen.

    Over Europcar

    Europcar International is Europees marktleider op het gebied van verhuur van personen- en bestelauto’s. Het bedrijf werd in 1949 opgericht in Parijs en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld: 10.000 locaties in 150 verschillende landen. Het wagenpark van Europcar is dan ook zeer uitgebreid. Personenauto’s in alle soorten en maten: sedan, hatchback, cabriolet, station, personenbussen, bestelwagens, verhuisauto’s, zelfs vrachtauto’s zijn er te huren. Je kunt selecteren op diesel, benzine of elektrisch; op automaat of handgeschakeld. En natuurlijk op de types auto. Wagens als de Kia Picanto, de Volkswagen Up, de Mini of de kennelijk populaire Citroën Cactus. Maar er zijn ook grotere en luxere varianten, zoals een Mercedes-Benz, een Nissan Qashqai, iets uit de BWM 3-serie, een Audi A3 of een hybride Toyota. Of nog groter? Range Rovers, Mitsubishi Outlanders en Jaguars behoren ook tot het assortiment. Let wel: je weet nooit helemaal zeker welk type je krijgt, want je krijgt altijd ‘of een gelijkwaardige’ wagen…

    Bent u het eens met de directeur van europcar? Wat is uw ervaring?

    Diensten van Europcar

    De diensten van Europcar zijn legio. Kort huren, lang huren, verlengen, shortlease, privélease, zakelijk, verzekeringen, gratis 24/7 pechhulp in Europa, gratis inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging (ideale voor roadtripjes in eigen land of verhuisklussen), een oproepauto (voor als je een paar keer per maand een auto nodig hebt), vaak scherpe aanbiedingen (zoals korting voor leden van de ANWB), een veiligheidskit voor onderweg, een vaste klantenkaart voor extra voordelen, navigatiesystemen, het toevoegen van meerdere bestuurders, kinderzitjes en het verhuren van verhuisartikelen zoals steekkarren, verhuisdekens, traplopers en verhuisdozen. Bedenk het, en ze stoppen het in de auto die je wilt huren.

    Klachten Europcar

    Om teleurstellingen te voorkomen en klachten al bij voorbaat op te vangen, zijn er op de website van Europcar allerlei artikelen te vinden over mogelijke struikelblokken bij het huren van een auto. Hoe zit dat met eigen risico of met borg? Bij welke leeftijden zijn er voorwaarden of beperkingen aan het huren van een auto? Dergelijke vragen kunnen voor problemen zorgen bij autoverhuur, maar de ingelezen automobilist hoeft dan in ieder geval niet voor verrassingen te staan. Contact opnemen met Europcar kan op vele manieren; ze zijn van alle moderne communicatiemiddelen voorzien. Facebook, Twitter, een iPhone app en een Android app: het behoort tot de mogelijkheden. Liever ouderwetse contactvormen? Geen probleem: je kunt ook gewoon langsgaan of bellen, en je wordt uitgebreid en professioneel te woord gestaan.

    Heb je ooit je droomauto gehuurd bij Europcar of kreeg je juist een wrak mee? Deel nu jouw ervaring met internationaal autoverhuurbedrijf Europcar op NederlandReview!

    Nieuwsberichten: Check onze laatste kortingen & voordelen van Europcar:
    - 4% korting op autoverhuur

    Hoe goed is Europcar. Is het makkelijk om een auto te huren en wat zijn de voorwaarden. Lees ervaringen van consumenten

    Europcar
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (80)

    6,4
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6,4
    Leveren
    rating
    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hele grote huurauto

    Wij kregen een GROTERE auto mee dan we hadden besteld. Een hele klasse groter, wat een enorme bak. Leuk voor een keertje. Thuis rijd ik een kleine wagen dus grappig. Prijs was gelijk. Volledig verzekerd dus de kras die we hadden gemaakt werd niet eens naar gekeken.

    Door: H. Jacobse 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Huur auto in Sevilla airport

    De auto was er niet en een andere auto werd de dubbele prijs.Na 2 maanden de borg nog niet terug gehad.Dieven zijn het

    Door: Marian Scheerder 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    6 dagen autohuur

    Opgelicht bij terugbrengen huurauto Europcar Malaga Airport. Moesten schades betalen die wij niet gemaakt hadden. 220 euro betaald.

    Door: willie 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    autohuur bij vliegveld Montpellier (Fr).

    Bij aankomst een gratis upgrade van Lancia Ypsilon naar Peugeot 208; borg €800,--. Dit was OK, Maar......
    Bij controle inleveren een schade geconstateerd (veeg amper te zien) op de linker buitenspiegel.
    Na 14 dagen een factuur ontvangen van €249,97 (incl. €60,-- administratiekosten??!), ingehouden op mijn creditcard.
    Schandalig, waarschijnlijk wordt deze auto opnieuw - zonder reparatie - verhuurd waarna een volgende huurder met het zelfde euvel te maken krijgt.

    Door: Co Vavier 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Autohuur Europcar

    Auto gehuurd via cartrawler,

    Kon bij aankomst in Bari Italie, niet betalen met de creditcard,dat kukte op dat moment niet, dus gingen we maar naar een andere partij. ,echter wordt na een week wel het gehele huurbedrag van 160 euro afgeschreven van mn rekening,terwijl je niets ervoor gehad hebt.
    kortom, gewoon oplichterij en niet anders.!!!!
    GA NOOIT MET DEZE PARTIJ IN ZEE !!!!

    Door: Aart Klok 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    OPGELICHT EUROPCAR

    NOOIT MEER !!!!!
    Ze hebben ons echt opgelicht.
    Wij wilden helemaal geen premium verzekering.
    En kost dat met 2 kinderstoelen €420,60 eur???

    Door: Angela Krijgsman 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    OPGELICHT EUROPCAR

    We hebben een uur moeten wachten met 3 kinderen.

    Wij zijn zwaar opgelicht eerst paste de koffers niet de 7 pers auto dus moesten we een bus nemen.

    We hebben dat niet gedaan en toen bleek dat het gewoon paste.
    (Met alle koffers en 3 pers en 3 kids)

    Hij zei dat ik 800 eur borg moest betalen.
    Uiteindelijk heeft hij voor 420,60eur ons opgelicht met 2 kinderstoelen en een premium verzekering.
    Dat was absoluut niet de afspraak.
    We hebben duidelijk nee gezegt.
    Ik zou de borg terug krijgen op mijn creditcard.

    Behalve de kinderstoelen natuurlijk wel die we nodig hadden.


    Hij praatte zo snel en het duurde allemaal zo lang dat ik met vertrouwen getekend heb.
    3 kinderen waren al een halfuur aan het huilen...
    Wat een oplichters!

    Door: Angela Krijgsman 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Huur auto in Sevilla airport

    Wij hadden een auto gehuurd via Doyouspain.Bij Europcar.Toen we aankwamen in Spanje Sevilla op het vliegveld,was de touran niet beschikbaar.Vervolgens hebben ze op een heel rare manier een andere auto geregeld bij Europcar.Zelfde prijs.....100%.Nou niet dus.Uiteindelijk zijn we de mist in gegaan door Europcar voor ruim 200 euro.Wat een afzetters.Ik zou niemand aan raden om hier te huren.

    Door: Marian Scheerder 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huurauto Rome Ciampino

    Wat een drama en een onbeschoft bedrijf, Europcar. Omdat niet mijn volledige voornaam maar wel correcte voorletters op de creditcard stonden kreeg ik de reeds betaalde auto niet mee. Geen enkele uitleg, alleen onbeschoft gedrag. Europcar ( Emanuel van vestiging Rome Ciampino ) , jullie zijn een waardeloos bedrijf, ga je schamen !

    Door: ciscadegraaf 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Auto huren Mallorca Palma de Playa

    Wij hadden een auto gehuurd bij Europcar. Bij het ophalen van de auto, waren we echter zo ontevreden dat we uiteindelijk besloten hebben de auto niet te huren bij Europcar. De man die ons verzoek afhandelde is met wel 5 verschillende prijzen gekomen die allemaal ver boven de afgesproken prijs lagen. Hij kon ons niet duidelijk vertellen of laten zien wat nou de extra kosten waren en probeerde ons duidelijk op te lichten. Een all risk verzekering was eigenlijk niet mogelijk, want er zaten steeds addertjes onder het gras (bijvoorbeeld lampen en sleutel die er niet onder valt). Daarnaast mochten wij het contract en de voorwaarden niet inzien voordat wij zouden betalen met onze creditcard. Wij hebben ook onze reisleiding nog met hen laten bellen om meer duidelijkheid te krijgen, maar ook zij kreeg het idee dat we opgelicht werden. We zijn toen uiteindelijk weggelopen.

    Door: Sharon 05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    100 km?

    100 km extra is voor mij om de hoek naar de bakker.
    Doet gewoon weer onbeperkte km.

    Door: Peter Helderop 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Autohuur Manchester

    Autohuur bij easyterra=Europcar. Auto gehuurd met volledige verzekering dus incusief dekking eigenrisico. Bij afhalen duidelijk gezegd dat ik GEEn verdere verzekering wil. Uiteindelijk wordt er 205 euro afgeschreven omdat op het formulier beperkte dekkibg is aangekruist. Dat is dus gewoon oplichterij. Ik mag toch verwachten dat het bedrijf Keddy ook ziet welke verzekeringen ik heb afgesloten bij de tussenpersoon. Onderscheid borg en verzekering is niet helder op creditcard aan het einde van de rit een deel van het geld niet teruggestort. In mijn naiviteit denk ik dat ze een vergissing hebben gemaakt. Er wordt gewoon misbruikt gemaakt van de druk die er heerst op het vliegveld. En Europe car. Geeft niet thuis want ik heb getekend. Ik wwt zeker dat dit een gewone gang van zaken is waar Europ Car vanaf weet. Boeven zijn het!

    Door: Han Snijders 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Huurauto Europcar mei-juni 2019

    Opgelicht vliegveld Las Palmas Gran Canaria!!
    Een maand nadat wij een auto gehuurd hadden bij Europcar werd er alsnog een bedrag van ruim 55 Euro afgeschreven. Voor benzine volgens Europcar. Dit terwijl de auto werd ingeleverd met dezelfde hoeveelheid brandstof. Omgerekend werd er meer brandstof gedeclareerd dan dat er in de tank past.
    Reageren op mails met bewijsstukken doen ze niet meer.
    Wij huren al meer dan 15 jaar auto's door Europa, maar voor ons geen Europcar meer. We voelen ons echt opgelicht. Hebben dit nog niet eerder meegemaakt.

    Door: Hoogenboom 25-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    huurauto Europcar

    Bij aankomst bleek dat er geen auto in de door mij betaalde categorie was, ik moest derhalve bijbetalen voor een vergelijkbare auto, toen ik dat weigerde kreeg ik een kleinere auto.
    Dit is me al eerder overkomen in Valencia.
    Ik heb de auto ingeleverd met een VOLLE tank, hetgeen werd bevestigd door de employee bij inname. Toch is nu via mijn creditcard ruim €37,- in rekening gebracht voor 13 liter Diesel!
    Verleden keer hebben ze €99,- in rekening gebracht voor een extra verzekering, het kost een hoop moeite en tijd om dit geld terug te krijgen.
    NOOIT MEER EEN HUURAUTO VAN EUROPCAR!!

    Door: Anne Bosma 24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huur auto

    Gehuurd via Sunny Cars

    Door: Henk Otten 23-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Auto huren

    Wat een vreselijk lange wachttijd op het vliegveld! 2 uur in de rij gestaan!!! Nooit meer naar Europcar.

    Door: Lisa 22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Fiat 500

    Autohuur voor 5 dagen 189.50. Keurig terug gebracht met volle tank.
    Gecontroleerd en afgetekend door mij via mobiel controle apparaat.
    Bij thuiskomst 322 euro afgeschreven.
    Nu de klachten procedure in.......

    Door: N pirovano 15-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5
    rating

    Huur auto Gran Canaria

    Auto was nieuw en goed. Volgetankt 4 km voor het vliegveld. Krijg achteraf alsnog een rekening voor 14 liter benzine en administratiekosten. Oplichting!?

    Door: Broer 25-05-2019
    Broer 28-05-2019

    Achteraf een credit ontvangen voor de benzine en administratie kosten. ????????

    Hoogenboom 25-07-2019

    Helaas is ons kortgeleden hetzelfde overkomen op vliegveld Las Palmas. De auto geretourneerd met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij het afhalen. Toch werd er achteraf ruim 55 Euro afgeschreven. e.e.a. uitgezocht: zoveel liter gaan er niet eens in de tank. Ook wij voelen ons opgelicht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Onterechte schadeberokkening

    Voor onze verhuizing busje gehuurd. Bij inlevering gaven ze ons de schuld van een afgebroken zonneklep, terwijl die al kapot was.... Schandalig, hun woord tegen het onze: dikke rekening van 300 euro!!!

    Door: Jonker 28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schade

    Op vakantie naar Ibiza, voor de 3de keer huurde wij een auto, maar dit keer voor het eerst bij Europcar. Hiervoor nooit geen problemen gehad, maar omdat wij onze reis via het reisbureau hadden geboekt, ging de huur van de auto in één moeite door....Bij aankomst kregen een auto mee met heel veel schade, vies van binnen en buiten en zonder ruitenvloeistof...bij inleveren hadden we volgens het bedrijf schade gemaakt waar wij foto’s van hadden gemaakt, maar hij vond toch nog een hele kleine beschadiging die in 1 rechte lijn liep met een bestaande schade en niet op de foto stond (ja, stom!) en we konden betalen! In de rij stonden nog een ouder Frans stel en na ons nog een Nederlandse jongen ook met schade! In een kwartier tijd! Geen van ons allen was met deze conclusie eens...maar je hebt geen poot om op te staan! Als je niet tekent dan onderneemt het bedrijf juridische stappen, en ben je verder van huis! 260,- kassa! Wij huren nooit meer een auto bij dit bedrijf!

    Door: Brondsema 24-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Europcar

    Uw beoordeling