NederlandReview

    Ervaringen Bankgiro Loterij

    Ben je ook benieuwd wie er weleens iets wint bij de bankgiro loterij? Als je de bankgiro loterij zelf moet geloven is de kans om te winnen bijzonder groot. Heb je zelf weleens iets gewonnen? En hoe lang speelde je toen al mee? Op NederlandReview lees je ervaringen van mensen die met de bankgiro loterij meespelen. Deze ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze om al dan niet met de bankgiro loterij mee te gaan spelen.

    Over bankgiro loterij

    De bankgiro loterij steunt organisaties die zich bezighouden met cultuur en met het behouden van cultureel erfgoed in ons land. Het merendeel van het geld dat uiteindelijk wordt besteed gaat naar musea, monumenten en molens. Denk hier bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum en Vereniging de Hollandsche Molen. De rest gaat naar fondsen en organisaties zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, dat onder andere kunst- en cultuurprojecten ondersteunt.

    Diensten

    Wat biedt de bankgiro loterij je nou eigenlijk allemaal? Het gaat hen er natuurlijk vooral om dat je meespeelt met de verschillende loterijen en games die ze aanbieden. Op de site wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende acties. Je maakt vooral kans op gratis geldprijzen, maar je moet uiteraard wel meespelen met één of meer loten. Daarmee is deelname wat ons betreft niet echt meer gratis. Wat vind jij daar nu van? Daar zijn we bij NederlandReview namelijk pas echt benieuwd naar. Naast geldprijzen kun je ook diverse toegangskaarten winnen voor bijvoorbeeld attractieparken of musea.

    Wel eens gezien hoe een prijsuitreiking er aan toe gaat? Zie het hier!

    Klachten

    Wanneer je de site van de bankgiro loterij voor de eerste keer bezoekt, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. Dit duidt er voor ons op, dat de bankgiro loterij het in ieder geval belangrijk vindt hoe de bezoeker over de site denkt. Hoe denk jij erover? En werk jij mee aan zo’n onderzoek of vind je dat maar lastig? Ook dit kun je ons laten weten op NederlandReview. Jouw mening is belangrijk. Op de site zelf vinden we niets terug over klachten, maar er is wel een aparte pagina voor de klantenservice. Op de veelgestelde vragen wordt alvast antwoord gegeven. Staat jouw vraag er niet bij, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact te zoeken. Zo kun je het contactformulier invullen, waarna er waarschijnlijk wel contact met je wordt opgenomen. Over een termijn wordt niets gezegd. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tot 21.00 uur ’s avonds. Schrijf je liever een brief dan hoef je niet naar het adres te zoeken (dit zien we ook weleens anders op websites). Het postadres staat keurig voor je klaar. Wil je op meer moderne wijze contact zoeken dan kan dat nog via Twitter waar een zogenaamd webcare team voor je klaar zit. Vreemd dat we dit team elders op de site niet echt terugvinden. Als jij nou een ervaring hebt met de bankgiro loterij, deel deze dan via NederlandReview. Zoals jij leert van de ervaring van een ander, zo leert een ander weer van jouw ervaring. Op onafhankelijke wijze welteverstaan. En zo worden we samen wijzer.

    Lees hier alle ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Nederlandse Loterijen. Wat vinden zij van de winkansen? Zijn ze betrouwbaar en welke prijzen heeft u ooit gewonnen? Lees het bij NederlandReview!

    Bankgiro Loterij
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

    4,4
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    4,4
    Leveren
    rating
    4,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 loten

    Ik geniet v d musea en andere leuke plaatsen en heb af en toe geluk met een geldprijs, wat ik nog steeds niet heb met de staatsloten. Neen ik ben heel tevreden met ze.

    Door: R. Waarlé 06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    opzegging

    Opzeggen bij de Bankgiroloterij bezorgt ongeveer net zo veel hoofdpijn als 3 dagen lang zonder te slapen alcohol te nuttigen. Als je geluk hebt word je na een half uur in de wachtrij te staan geholpen. Daarnaast is de wachtrij ongeveer net zo verschrikkelijk als ik de rij voor de poorten van de hel zou kunnen beschrijven. Belachelijk dat dit soort taferelen in 2019 nog in stand worden gehouden.
    Wel heb ik ooit een boekje gewonnen en die was wel tof.
    groetjes

    Door: Leon 29-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    lot

    Leuke acties om mee te spelen. Echter een enorm gedoe om op te zeggen en belachelijk onvriendelijk personeel. Na meerdere malen duidelijk aangegeven te hebben dat ik het abonnement stop wil zetten, probeert de receptioniste mij nog steeds over te halen en met een vervelende toon. Dit maakte het gesprek onnodig lang en onplezierig, jammer dat het zo moest. Kunnen jullie niet vriendelijke mensen aan de telefoon zetten?

    Door: Job 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Ze leveren troep!

    Begin jaren 80 ben ik mee gaan doen en won in denk 88 welgeteld een keertje 100 gulden! Daarna heb ik tot op vandaag geen geldprijs meer gewonnen, alleen maar zo nu en dan troep waar je niet op zit te wachten. Ik wil gewoon poen en geen bloemetje, ijs wat niet te kanen is of een Godskolere geschenk waar niemand op zit te wachten. 40 jaar geleden was de inzet 5 keiharde Nederlandse Guldens en kreeg je er ook wat voor terug, je inzet. Nu krijg je troep wat je meteen in de vuilnisbak kan gooien, recyclen heeft geen zin, want het blijft troep! 40 jaar lang niets meer! 40 FUCKING jaar! Niet eens mijn inzet!!! Leontien d'r kut jeukt als nooit te voren!

    Door: Leontien d'r kut jeukt! 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Loten

    Gewoon een keer geprobeerd en het was 3 keer niks.. toen ik mijn loten wou opzeggen stond ok 20 min te wachten tot dat er iemand opnam vervolgend werd er alles aangedaan zodat ik zou blijven. Paar keer gezegd nee ik wil stoppen eindstand blijven door proberen. Zwaar iritant. Eindstand hingen ze opgefuckt op en ik 35 bel minuten minder. Ofterwel geen aanrader

    Door: Kayleigh 06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Tevreden

    Dankzij deze loterij heb ik al veel leuke uitjes gedaan die ik normaal niet zou doen. Ik ben tevreden en als ik iets win is dat mooi meegenomen ????

    Door: miranda de keijzer 11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Worst company to use

    I purchased this service for a museum card and upon going to the museum was refused entry because the card was not valid. Called the lottery company and they said there was nothing they could do. Had to buy entrance tickets to the museum. Cancelled the service and will never use them again

    Door: Tamara 10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichterij

    Mensen trap hier Niet in om mee te spelen met de zogenaamde loterij.
    Als je op tijd opzeg,word er nog 4x geld van je rekenlng-nummer
    afgehaald. Om telefonisch contact met ze te krijgen moet je genoeg belminuten hebben (als het lukt).

    NOOIT AAN MEE DOEN !!!!!

    Door: Joop Vane 28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Trap er niet in!

    Bankgiro loterij beloofd bij verkoop van alles maar komt dit niet na. Bij telefonisch opzeggen van het abonnement worden we gevraagd toch nog een maand door te spelen, we maken toch kans op mooie prijzen. Het opzeggen valt niet mee... Hopelijk is het nu gelukt...

    Door: Geert 25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Bijzonder slechte service

    Vanmiddag mijn lot opgezegd. Eerst heb ik vijf minuten in de wacht gestaan waarna ik een vrouw aan de lijn kreeg die uit alle macht probeerde het opzeggen tegen te gaan met loze kreten als “maar dan maakt u volgende maand geen kans op 150.000 euro terwijl al voor dat lot betaald is”. Sowieso bijzonder vreemd dat meespelen in een trekking waar je al voor betaald hebt onmogelijk blijkt bij opzegging. Uiteindelijk zo’n twintig minuten aan de lijn geweest maar voor mij is één ding zeker: nooit meer.

    Door: B.C. 14-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    slechte ervaring bij opzeggen VIP-kaart

    Ik heb zojuist 10 minuten besteed aan het opzeggen van mijn lot. Op e website vind je alleen de mogelijkheid om telefonisch op te zeggen. En als je dan belt, moet je 10 minuten een verkooppraatje aanhoren over de prijzen die je misloopt als je opzegt. Hoewel ik herhaalde malen heb aangegeven dat ik niet geïnteresseerd ben in een verkoopraatje, maar alleen maar mijn lot op wil zeggen, praatte de dame gewoon door en moest ik voor straf het hele verhaal aanhoren.
    Er werd mij ook gevraagd wat ik zou doen als ik een ton zou winnen. Dat soort vragen horen ze niet te stellen, natuurlijk.
    Ik ken geen klantonvriendelijker bedrijf dan de BankGiroloterij.

    Door: Mieke Bus 03-12-2018
    M 31-01-2019

    Ik heb precies zo'n ervaring gehad, 10/15 minuten een verkooppraatje aangehoord na 3 keer tevergeefs zeggen dat ik mijn loten wilde opzeggen. Ook vermeldde de telefonist dat ik online een formulier kon invullen om op te zeggen, terwijl de website alleen telefonisch als optie geeft.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Gratis loten oplichterij

    Iemand kwam bij mij aan de deur met een mooi verhaal dat ik een maand gratis kon meespelen met 2 loten. Ik heb dus meerdere keren nagevraagd of het dus ook echt gratis was. Niks van waar, dagen later word er gewoon geld afgeschreven (27 euro) zonder dat ik bevestiging van loten heb gekregen. Als ik terugkijk in de bevestiging van mijn aanmelding staan er dingen waar ik helemaal geen 'Ja' op heb gezegd (zoals 2 loten kopen). Ik heb gelijk online opgezegd en geld gestorneerd. Dat deze loterij nog bestaat met zulke praktijken!

    Door: Menno 31-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    VIP-KAART

    Ik heb twee BankGiro Loterij VIP-KAART gekregen t.w.v. €13,50 . Daarmee maak ik niet alleen kans op de prijzen van de BankGiro Loterij, maar kan ik ook nog met zijn tweeën gratis naar 51 musea. Leuk!

    Door: V. Swchwrm 29-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Beetje paaien, daarna in de kou laten staan

    De eerste maand word je gepaaid met een lullig prijsje. Dat was het dan. Sindsdien nooit meer iets " gewonnen". Ik denk er hard over om die hele zooi maar op te zeggen, kan dat geld wel beter besteden. Met een lullig kraslootje win je trouwens meer.

    Door: Tine Beun 10-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Continue foutieve gegevens 2e VIP kaart

    Wij zijn nu een paar weken lid van de bank-giroloterij maar hebben nog steeds maar 1 VIP kaart in ons bezit. Het lukt ze kennelijk niet om een goede 2e VIP kaart op mijn naam naar ons te sturen. Constant is mijn voorletter onjuist of mijn geboortedatum hebben ze ineens veranderd. Nu al voor de derde keer gebeld maar de voorletter blijft onjuist in hun systeem staan. Zitten nu aan opzegging te denken maar als ik voorgaande reacties lees dan vrees ik dat dat een hele opgave gaat worden.

    Door: G. Naaijer 18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Vipkaart

    Voor de toegang van een museum was het goedkoper om via de Vipkaart een kaartje te kopen. De jongen die ons het verkocht verzekerde ons dat als we voor een bepaalde datum de Vipkaart weer op zouden zeggen, het geen extra geld zou kosten. Keurig voor deze tijd gedaan (wel een gedoe trouwens, staat nergens aangegeven!) uiteindelijke een stuk meer betaald dan de toegang van het museum. Degene aan de telefoon deelt ons vriendelijk mee dat zij er niets aan kan doen, want zij was niet bij het afsluiten van de Vipkaart en 'weet niet wat voor praatjes er worden gehouden'.

    Door: Tess L 05-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Wat een gedoe

    Gratis lot gekregen via werk. Dus volgende dag maar gelijk opzeggen. Maar dan moet je weer gaan bellen, en wordt je alsnog van al 'die leuke prijzen' verteld. Sorry hoor, daar trap ik niet in. Ik bel toch om op te zeggen en niet om nog 5 maanden door te betalen? Toen ik dan wat directer werd, werd de vrouw hartstikke boos en onbeleefd. Ik vroeg of ik wel gewoon met mijn gratis lot deze maand mee deed en hoe dat dan gaat, werd ze pissig dat ik dus wel gratis mee wil doen maar niet betaald. Ach joh, nooit weer!

    Door: M 14-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichters

    Vandaag is mij een lot aangesmeerd die ik direct kon opzeggen door een link en dat ik toch gebruik kon maken van een vipkaart.. de link om het op te zeggen heb ik nooit gehad.. en telefonisch kan ik nog niet opzeggen.. pas na 5 tot 7 werkdagen.. wat zijn dat voor afspraken?? Die vipkaart stelt ook helemaal niks voor...

    Door: Imke Van der Lubbe 06-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Deur aan deur afzetters

    Mooi verhaal van gratis loten en makkelijk geen abonnement. Niets van waar. Kost gewoon geld en opzeggen is een ramp. Zeker niet aan te raden.

    Door: Paolo 14-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Vreselijk

    werd met een mooi koop praatje verleidt tot het kopen van mijn lot
    1 keer en nu nooit meer. wordt binnen een week twee keer 13,50 van je rekening afgeschreven zonder dat je het weet. als je dan de klantenservice belt dat je wilt afmelden proberen ze hetzelfde verkooppraatje en als je daar geen interesse in hebt behandelen ze je heel brutaal. ik had een schreeuwende bijna jankende jonge dame aan de telefoon die niet alleen mij beledigde maar ook mijn moeder
    daarna heb ik op de site me gelijk uitgeschreven en hun rekeningnummer geblokkeerd

    ik hoor alleen maar slechte verhalen, dit was eenmalig maar nooit meer dat ik iets met de bankgiroloterij te maken wil hebben

    Door: J.T Troost 11-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Bankgiro Loterij

    Uw beoordeling