NederlandReview

    Ervaringen Bankgiro Loterij

    Ben je ook benieuwd wie er weleens iets wint bij de bankgiro loterij? Als je de bankgiro loterij zelf moet geloven is de kans om te winnen bijzonder groot. Heb je zelf weleens iets gewonnen? En hoe lang speelde je toen al mee? Op NederlandReview lees je ervaringen van mensen die met de bankgiro loterij meespelen. Deze ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze om al dan niet met de bankgiro loterij mee te gaan spelen.

    Over bankgiro loterij

    De bankgiro loterij steunt organisaties die zich bezighouden met cultuur en met het behouden van cultureel erfgoed in ons land. Het merendeel van het geld dat uiteindelijk wordt besteed gaat naar musea, monumenten en molens. Denk hier bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum en Vereniging de Hollandsche Molen. De rest gaat naar fondsen en organisaties zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, dat onder andere kunst- en cultuurprojecten ondersteunt.

    Wel eens gezien hoe een prijsuitreiking er aan toe gaat? Zie het hier!

    Diensten

    Wat biedt de bankgiro loterij je nou eigenlijk allemaal? Het gaat hen er natuurlijk vooral om dat je meespeelt met de verschillende loterijen en games die ze aanbieden. Op de site wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende acties. Je maakt vooral kans op gratis geldprijzen, maar je moet uiteraard wel meespelen met één of meer loten. Daarmee is deelname wat ons betreft niet echt meer gratis. Wat vind jij daar nu van? Daar zijn we bij NederlandReview namelijk pas echt benieuwd naar. Naast geldprijzen kun je ook diverse toegangskaarten winnen voor bijvoorbeeld attractieparken of musea.

    Klachten

    Wanneer je de site van de bankgiro loterij voor de eerste keer bezoekt, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. Dit duidt er voor ons op, dat de bankgiro loterij het in ieder geval belangrijk vindt hoe de bezoeker over de site denkt. Hoe denk jij erover? En werk jij mee aan zo’n onderzoek of vind je dat maar lastig? Ook dit kun je ons laten weten op NederlandReview. Jouw mening is belangrijk. Op de site zelf vinden we niets terug over klachten, maar er is wel een aparte pagina voor de klantenservice. Op de veelgestelde vragen wordt alvast antwoord gegeven. Staat jouw vraag er niet bij, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact te zoeken. Zo kun je het contactformulier invullen, waarna er waarschijnlijk wel contact met je wordt opgenomen. Over een termijn wordt niets gezegd. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tot 21.00 uur ’s avonds. Schrijf je liever een brief dan hoef je niet naar het adres te zoeken (dit zien we ook weleens anders op websites). Het postadres staat keurig voor je klaar. Wil je op meer moderne wijze contact zoeken dan kan dat nog via Twitter waar een zogenaamd webcare team voor je klaar zit. Vreemd dat we dit team elders op de site niet echt terugvinden. Als jij nou een ervaring hebt met de bankgiro loterij, deel deze dan via NederlandReview. Zoals jij leert van de ervaring van een ander, zo leert een ander weer van jouw ervaring. Op onafhankelijke wijze welteverstaan. En zo worden we samen wijzer.

    Lees hier alle ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Nederlandse Loterijen. Wat vinden zij van de winkansen? Zijn ze betrouwbaar en welke prijzen heeft u ooit gewonnen? Lees het bij NederlandReview!

    Bankgiro Loterij
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    4.2
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bankgiro Loterij

    Uw beoordeling

    Een grote prijs gewonnen, verder vooral kleine prijzen

    Wij behoorden een keer tot de winnaars en hebben toen een mooie prijs gewonnen. Geen miljoenen, maar wel een paar duizend euro! Heel bijzondere ervaring. We spelen al jaren mee en dan is het leuk als je eens echt wint.

    We zijn blijven meespelen, daarna nooit meer zo'n grote prijs, wel vaak kleinere prijzen. Blijft spannend!
    Maar ik ga niet nog meer meedoen, zoals het nu is, is het goed.
    We doen mee voor de spanning.

    Door: K. Tillingen11-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Betrouwbaar?

    Kan iemand mij vertellen hoe betrouwbaar de bank giro loterij is? Ik speel al een tijdje mee. 1 x wel al 100 euro gewonnen maar het is mij allemaal niet zo duidelijk hoe alles nou in zijn werk gaat. Is dit een officiële instelling die goedgekeurd is door de overheid en hoef ik mij geen zorgen te maken om valse voorlichting?

    Door: Melanie18-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lid geworden van de Bankgiro...

    Wij zijn zojuist lid geworden van de Bankgiro via een aanbieding die wij tegenkwamen.

    Toch wel spannend, want misschien win je iets. En anders gaat het geld gewoon naar een goed doel, dus dan is het ook goed.

    Lid worden gaat in ieder geval heel makkelijk en ik vond ze ook heel vriendelijk.

    Door: Lauren Castricum30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Heel goed

    Ik ben heel tevreden over hen. Heb al heel vaak dagjes uit gewonnen en geldprijs. Ik zat bij de postcode maar Heb t geruild v d bankgiroloterij. Heb geen last v reclame. En ik geniet ook v hun vipkaart heerlijk genieten. Veel meer winkans dan bij de postcodeloterij of staatsloterij. Ga zo door!

    Door: Roos E31-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    lot

    geen kaarten Wild lands ontvangen wel recht op

    Door: Cor Assen01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Niet van toepassing

    Bij een aankoop van een meubelstuk heb ik schijnbaar gratis loten van de bankgiroloterij gekregen. Dit betekent dus:
    - Er wordt een poging gedaan om geld af te schrijven.
    - Iedere week ontvang ik een poststuk van ze.
    - Van de ene op de andere dag krijg ik op mijn persoonlijke mailadres zes extra spamberichten per dag (voorheen één per week, maximaal).
    - Ik wordt herhaaldelijk gebeld door allerlei andere partijen, die ook nog accounts voor mij hebben aangemaakt, en schijnbaar mijn gegevens in handen hebben gekregen.

    Om dit op te lossen, ga ik dus bellen. Natuurlijk sta ik lang in de wacht, dus ik stuur een mail waarmee ik dreig met rechtelijke stappen. Ineens wordt ik gebeld, en ben ik bijna drie kwartier bezig om mijn 'abonnement' op te zeggen.

    Een tijdje daarna krijg ik een brief dat ik gewonnen heb. Interessant, dus ik kijk even. Blijkt dat ik mijn 'gratis product' alleen kan innen als ik een account heb. Stelletje oplichters.

    Door: Casper van Heck26-01-2021
    anoniem20-02-2021

    Deze review dient verwijderd te worden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    nog geen grote prijs, wel kleine prijsjes

    oh ik vind het wel leuk om lid te zijn van de Bankgiro.

    Ik wacht nog steeds tot we eens echt een grote prijs winnen, maar in de tussentijd vind ik het aardig om " kleine prijsjes " te winnen. Meestal niet voor mijzelf, ik geef veel weg aan mij kinderen en buren.

    Door: Marianne van de Sande16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    steunt goede organisaties

    ik ben lid omdat BankGiro allemaal organisaties steunt die ik hoog heb zitten, zoals sommige musea.
    ik vind het leuk om aan te geven en dat ik zo ook zelf iets kan winnen nog

    maar ik vind de post vaak wel een beetje veel en storend

    Door: anne joris10-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Soms winnen we en soms niet

    Wij doen al jaren mee. Soms winnen we wat. Soms niet. We vinden het allemaal goed. Het is leuk als we iets winnen en als we een tijdje niets winnen dan is het ook goed. Het is ook best spannend als je meedoet zonder te winnen.

    Door: Appingedam27-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    topvakantie gehad

    Ik was 1 van die gelukkige winnaars van 10.000 euro!!!! Ik heb het in een keer helemaal opgemaakt aan een vakantie van 3 weken. Heeel veel luxe en echt helemaal fantastisch. Ach je leeft maar 1 keer!

    Door: Hannie03-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lot

    In totaal 16 maanden meegespeeld en in totaal nog nooit wat gewonnen. Ik hoor altijd dat mensen iets van boeken winnen of een kleinigheidje dus ik dacht naja dat krijg je teminste nog iets. Maar ik dus helemaal niks. Heb maar opgezegd daarom. Dat gaat helaas ook niet gemakkelijk

    Door: M arias 11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    2 Loten 1 trekking

    Mijn ervaring bij het opzeggen:
    - Welkomst email bevat een nummer die niet van de BGL is maar van de nationalepostcodeloterij. Bij het vermelden hiervan kreeg ik doodleuk een nummer aangereikt van de klantenservice.
    - 2 x moet ik doorverbonden worden om uiteindelijk bij de daadwerkelijke opzegservicetelefooncentrale terecht te komen.
    - Bangmakerij voor het opzeggen en daarmee mislopen van mooie prijzen in het vooruitzicht tijdens het daadwerkelijke opzeggen. "VIP punten staan op uw account, daarmee speelt u extra mee, die loopt u allemaal mis, wat wilt u nog meer" de hele parade kwam voorbij. Doorvragen op de VIP punten geeft een uitleg van een schijnbaar additionele trekking die er moet zijn met "mooie grote prijzen" in het vooruitzicht. De dame deed erg haar best ook al gaf ik duidelijk aan dit gewoon op te willen zeggen.
    - Toekomstige deelnames worden meteen gestopt en geen recht meer op prijzen. Weet niet of dit ook geldt voor de trekking waarvoor ik wel een lot heb gekocht.
    - Daadwerkelijk opzegging wordt opgenomen op audio-bestand.
    - 50 MINUTEN heeft het opzeggen in totaal geduurd.
    - Ik ben WO opgeleid, en vond het allemaal al een lastig verhaal, kan me voorstellen dat je snel afhaakt als je wilt opzeggen.
    + Nu gauw naar de musea toe met de musea pas!

    Door: T. tot hier - en niet verder15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    bankgiroloterij lot

    Wat een toestand om een lot op te zeggen, achterlijk gewoon. Vanavond meerdere keren gebeld. 1e keer na 6 min wachtrij een dame die me alleen maar probeert te overtuigen dat ik lid moet blijven, vanwege mogelijke prijzen die ik in juni zou mislopen. Duidelijk aangegeven dat ik echt wilde opzeggen, wordt spontaan de verbinding verbroken, terwijl ik een uitstekende telefoonverbinding heb. De tweede keer kreeg ik ook weer na een lange wachtrij een jongeman aan de lijn, die mij zogenaamd niet kan verstaan. Of ik nog een keer kon terugbellen, het zou aan zijn systeem liggen, hij was pas net aangemeld. Tijdens het 3e telefoongesprek weer een opdringerige dame die me uit wil leggen wat ik allemaal kan mis lopen. Alweer aangegeven dat ik echt wil opzeggen, maar toch nog een poging om mij over te halen. Echt irritant. Totaal dik een half uur verder dus pas mijn lot opgezegd. Wat een gedoe, nooit meer de bankgiroloterij voor mij

    Door: Denise25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    BankGiro

    Ten eerste - Maken ze het gewoon onmogelijk om online op te zeggen!
    Ten tweede: sta je in de wachtrij om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die aangeeft dat hij mij niet kan verstaan of ik misschien terug kon bellen. Ik bleef stug aan de lijn en gaf als antwoord. ik heb net gesproken met mijn collega en het geluid van prima - Wij zelf nog video over de lijn gedaan. Ik denk dat het probleem aan uw kant zit. Toen begon het: " weet u zeker" , " Ja, u heeft zulke waardevolle punten opgespaard en u gaat ze kwijt raken. .... Ik gaf aan - ik ben mij bewust van alle dingen die ik zal mis lopen en wil nu opzeggen ! kunnen wij dat nu doen!
    En toen werd hij onvriendelijk ...maar goed! Ik heb opgezegd! klaar, punt uit en ik laat mij niet meer pakken.

    Door: lea belfor25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Lot

    Het zijn gewoon ordinaire stalkers. Zo veel mogelijk vermijden is mijn advied

    Door: Krisss17-02-2020
    Nel10-08-2020

    Ja ik raad het iedereen af dat een dokter Love hier aan meewerkt hij spreekt in wat fijn dat U belt nou het is niet zo fijn. hij verdient eraan nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gewonnen prijs

    Na het winnen van een boek naar keuze, ruim een half jaar geleden, en diverse meldingen hiervan naar Bankgiroloterij heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonisch sta je heel lang in de wachtrij en met schrijven kom je ook niet veel verder. Misschien toch maar opzeggen.

    Door: Paul16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    "gratis" lot

    Vieze teringlijers scammen er gewoon op los en niemand die er wat tegen doet. Deze lui zouden meteen opgepakt moeten worden en achter slot en grendel gezet worden...

    Door: Felix Nutter05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 loten

    Ik geniet v d musea en andere leuke plaatsen en heb af en toe geluk met een geldprijs, wat ik nog steeds niet heb met de staatsloten. Neen ik ben heel tevreden met ze.

    Door: R. Waarlé06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    opzegging

    Opzeggen bij de Bankgiroloterij bezorgt ongeveer net zo veel hoofdpijn als 3 dagen lang zonder te slapen alcohol te nuttigen. Als je geluk hebt word je na een half uur in de wachtrij te staan geholpen. Daarnaast is de wachtrij ongeveer net zo verschrikkelijk als ik de rij voor de poorten van de hel zou kunnen beschrijven. Belachelijk dat dit soort taferelen in 2019 nog in stand worden gehouden.
    Wel heb ik ooit een boekje gewonnen en die was wel tof.
    groetjes

    Door: Leon29-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    lot

    Leuke acties om mee te spelen. Echter een enorm gedoe om op te zeggen en belachelijk onvriendelijk personeel. Na meerdere malen duidelijk aangegeven te hebben dat ik het abonnement stop wil zetten, probeert de receptioniste mij nog steeds over te halen en met een vervelende toon. Dit maakte het gesprek onnodig lang en onplezierig, jammer dat het zo moest. Kunnen jullie niet vriendelijke mensen aan de telefoon zetten?

    Door: Job26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Bankgiro Loterij een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Bankgiro Loterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bankgiro Loterij actief?

    Bankgiro Loterij is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bankgiro Loterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.