NederlandReview

  Ervaringen Bankgiro Loterij

  Ben je ook benieuwd wie er weleens iets wint bij de bankgiro loterij? Als je de bankgiro loterij zelf moet geloven is de kans om te winnen bijzonder groot. Heb je zelf weleens iets gewonnen? En hoe lang speelde je toen al mee? Op NederlandReview lees je ervaringen van mensen die met de bankgiro loterij meespelen. Deze ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze om al dan niet met de bankgiro loterij mee te gaan spelen.

  Over bankgiro loterij

  De bankgiro loterij steunt organisaties die zich bezighouden met cultuur en met het behouden van cultureel erfgoed in ons land. Het merendeel van het geld dat uiteindelijk wordt besteed gaat naar musea, monumenten en molens. Denk hier bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum en Vereniging de Hollandsche Molen. De rest gaat naar fondsen en organisaties zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, dat onder andere kunst- en cultuurprojecten ondersteunt.

  Diensten

  Wat biedt de bankgiro loterij je nou eigenlijk allemaal? Het gaat hen er natuurlijk vooral om dat je meespeelt met de verschillende loterijen en games die ze aanbieden. Op de site wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende acties. Je maakt vooral kans op gratis geldprijzen, maar je moet uiteraard wel meespelen met één of meer loten. Daarmee is deelname wat ons betreft niet echt meer gratis. Wat vind jij daar nu van? Daar zijn we bij NederlandReview namelijk pas echt benieuwd naar. Naast geldprijzen kun je ook diverse toegangskaarten winnen voor bijvoorbeeld attractieparken of musea.

  Wel eens gezien hoe een prijsuitreiking er aan toe gaat? Zie het hier!

  Klachten

  Wanneer je de site van de bankgiro loterij voor de eerste keer bezoekt, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. Dit duidt er voor ons op, dat de bankgiro loterij het in ieder geval belangrijk vindt hoe de bezoeker over de site denkt. Hoe denk jij erover? En werk jij mee aan zo’n onderzoek of vind je dat maar lastig? Ook dit kun je ons laten weten op NederlandReview. Jouw mening is belangrijk. Op de site zelf vinden we niets terug over klachten, maar er is wel een aparte pagina voor de klantenservice. Op de veelgestelde vragen wordt alvast antwoord gegeven. Staat jouw vraag er niet bij, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact te zoeken. Zo kun je het contactformulier invullen, waarna er waarschijnlijk wel contact met je wordt opgenomen. Over een termijn wordt niets gezegd. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tot 21.00 uur ’s avonds. Schrijf je liever een brief dan hoef je niet naar het adres te zoeken (dit zien we ook weleens anders op websites). Het postadres staat keurig voor je klaar. Wil je op meer moderne wijze contact zoeken dan kan dat nog via Twitter waar een zogenaamd webcare team voor je klaar zit. Vreemd dat we dit team elders op de site niet echt terugvinden. Als jij nou een ervaring hebt met de bankgiro loterij, deel deze dan via NederlandReview. Zoals jij leert van de ervaring van een ander, zo leert een ander weer van jouw ervaring. Op onafhankelijke wijze welteverstaan. En zo worden we samen wijzer.

  Lees hier alle ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Nederlandse Loterijen. Wat vinden zij van de winkansen? Zijn ze betrouwbaar en welke prijzen heeft u ooit gewonnen? Lees het bij NederlandReview!

  Bankgiro Loterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

  4,2
  26% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  4

  Prijs

  4,4

  Leveren

  4,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  opzegging

  Opzeggen bij de Bankgiroloterij bezorgt ongeveer net zo veel hoofdpijn als 3 dagen lang zonder te slapen alcohol te nuttigen. Als je geluk hebt word je na een half uur in de wachtrij te staan geholpen. Daarnaast is de wachtrij ongeveer net zo verschrikkelijk als ik de rij voor de poorten van de hel zou kunnen beschrijven. Belachelijk dat dit soort taferelen in 2019 nog in stand worden gehouden.
  Wel heb ik ooit een boekje gewonnen en die was wel tof.
  groetjes

  Door: Leon29-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  lot

  Leuke acties om mee te spelen. Echter een enorm gedoe om op te zeggen en belachelijk onvriendelijk personeel. Na meerdere malen duidelijk aangegeven te hebben dat ik het abonnement stop wil zetten, probeert de receptioniste mij nog steeds over te halen en met een vervelende toon. Dit maakte het gesprek onnodig lang en onplezierig, jammer dat het zo moest. Kunnen jullie niet vriendelijke mensen aan de telefoon zetten?

  Door: Job26-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Ze leveren troep!

  Begin jaren 80 ben ik mee gaan doen en won in denk 88 welgeteld een keertje 100 gulden! Daarna heb ik tot op vandaag geen geldprijs meer gewonnen, alleen maar zo nu en dan troep waar je niet op zit te wachten. Ik wil gewoon poen en geen bloemetje, ijs wat niet te kanen is of een Godskolere geschenk waar niemand op zit te wachten. 40 jaar geleden was de inzet 5 keiharde Nederlandse Guldens en kreeg je er ook wat voor terug, je inzet. Nu krijg je troep wat je meteen in de vuilnisbak kan gooien, recyclen heeft geen zin, want het blijft troep! 40 jaar lang niets meer! 40 FUCKING jaar! Niet eens mijn inzet!!! Leontien d'r kut jeukt als nooit te voren!

  Door: Leontien d'r kut jeukt!21-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Loten

  Gewoon een keer geprobeerd en het was 3 keer niks.. toen ik mijn loten wou opzeggen stond ok 20 min te wachten tot dat er iemand opnam vervolgend werd er alles aangedaan zodat ik zou blijven. Paar keer gezegd nee ik wil stoppen eindstand blijven door proberen. Zwaar iritant. Eindstand hingen ze opgefuckt op en ik 35 bel minuten minder. Ofterwel geen aanrader

  Door: Kayleigh06-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Tevreden

  Dankzij deze loterij heb ik al veel leuke uitjes gedaan die ik normaal niet zou doen. Ik ben tevreden en als ik iets win is dat mooi meegenomen ????

  Door: miranda de keijzer11-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Worst company to use

  I purchased this service for a museum card and upon going to the museum was refused entry because the card was not valid. Called the lottery company and they said there was nothing they could do. Had to buy entrance tickets to the museum. Cancelled the service and will never use them again

  Door: Tamara10-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichterij

  Mensen trap hier Niet in om mee te spelen met de zogenaamde loterij.
  Als je op tijd opzeg,word er nog 4x geld van je rekenlng-nummer
  afgehaald. Om telefonisch contact met ze te krijgen moet je genoeg belminuten hebben (als het lukt).

  NOOIT AAN MEE DOEN !!!!!

  Door: Joop Vane28-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Trap er niet in!

  Bankgiro loterij beloofd bij verkoop van alles maar komt dit niet na. Bij telefonisch opzeggen van het abonnement worden we gevraagd toch nog een maand door te spelen, we maken toch kans op mooie prijzen. Het opzeggen valt niet mee... Hopelijk is het nu gelukt...

  Door: Geert25-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Bijzonder slechte service

  Vanmiddag mijn lot opgezegd. Eerst heb ik vijf minuten in de wacht gestaan waarna ik een vrouw aan de lijn kreeg die uit alle macht probeerde het opzeggen tegen te gaan met loze kreten als “maar dan maakt u volgende maand geen kans op 150.000 euro terwijl al voor dat lot betaald is”. Sowieso bijzonder vreemd dat meespelen in een trekking waar je al voor betaald hebt onmogelijk blijkt bij opzegging. Uiteindelijk zo’n twintig minuten aan de lijn geweest maar voor mij is één ding zeker: nooit meer.

  Door: B.C.14-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  slechte ervaring bij opzeggen VIP-kaart

  Ik heb zojuist 10 minuten besteed aan het opzeggen van mijn lot. Op e website vind je alleen de mogelijkheid om telefonisch op te zeggen. En als je dan belt, moet je 10 minuten een verkooppraatje aanhoren over de prijzen die je misloopt als je opzegt. Hoewel ik herhaalde malen heb aangegeven dat ik niet geïnteresseerd ben in een verkoopraatje, maar alleen maar mijn lot op wil zeggen, praatte de dame gewoon door en moest ik voor straf het hele verhaal aanhoren.
  Er werd mij ook gevraagd wat ik zou doen als ik een ton zou winnen. Dat soort vragen horen ze niet te stellen, natuurlijk.
  Ik ken geen klantonvriendelijker bedrijf dan de BankGiroloterij.

  Door: Mieke Bus03-12-2018
  M31-01-2019

  Ik heb precies zo'n ervaring gehad, 10/15 minuten een verkooppraatje aangehoord na 3 keer tevergeefs zeggen dat ik mijn loten wilde opzeggen. Ook vermeldde de telefonist dat ik online een formulier kon invullen om op te zeggen, terwijl de website alleen telefonisch als optie geeft.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Gratis loten oplichterij

  Iemand kwam bij mij aan de deur met een mooi verhaal dat ik een maand gratis kon meespelen met 2 loten. Ik heb dus meerdere keren nagevraagd of het dus ook echt gratis was. Niks van waar, dagen later word er gewoon geld afgeschreven (27 euro) zonder dat ik bevestiging van loten heb gekregen. Als ik terugkijk in de bevestiging van mijn aanmelding staan er dingen waar ik helemaal geen 'Ja' op heb gezegd (zoals 2 loten kopen). Ik heb gelijk online opgezegd en geld gestorneerd. Dat deze loterij nog bestaat met zulke praktijken!

  Door: Menno31-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  VIP-KAART

  Ik heb twee BankGiro Loterij VIP-KAART gekregen t.w.v. €13,50 . Daarmee maak ik niet alleen kans op de prijzen van de BankGiro Loterij, maar kan ik ook nog met zijn tweeën gratis naar 51 musea. Leuk!

  Door: V. Swchwrm29-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Beetje paaien, daarna in de kou laten staan

  De eerste maand word je gepaaid met een lullig prijsje. Dat was het dan. Sindsdien nooit meer iets " gewonnen". Ik denk er hard over om die hele zooi maar op te zeggen, kan dat geld wel beter besteden. Met een lullig kraslootje win je trouwens meer.

  Door: Tine Beun10-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Continue foutieve gegevens 2e VIP kaart

  Wij zijn nu een paar weken lid van de bank-giroloterij maar hebben nog steeds maar 1 VIP kaart in ons bezit. Het lukt ze kennelijk niet om een goede 2e VIP kaart op mijn naam naar ons te sturen. Constant is mijn voorletter onjuist of mijn geboortedatum hebben ze ineens veranderd. Nu al voor de derde keer gebeld maar de voorletter blijft onjuist in hun systeem staan. Zitten nu aan opzegging te denken maar als ik voorgaande reacties lees dan vrees ik dat dat een hele opgave gaat worden.

  Door: G. Naaijer18-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vipkaart

  Voor de toegang van een museum was het goedkoper om via de Vipkaart een kaartje te kopen. De jongen die ons het verkocht verzekerde ons dat als we voor een bepaalde datum de Vipkaart weer op zouden zeggen, het geen extra geld zou kosten. Keurig voor deze tijd gedaan (wel een gedoe trouwens, staat nergens aangegeven!) uiteindelijke een stuk meer betaald dan de toegang van het museum. Degene aan de telefoon deelt ons vriendelijk mee dat zij er niets aan kan doen, want zij was niet bij het afsluiten van de Vipkaart en 'weet niet wat voor praatjes er worden gehouden'.

  Door: Tess L05-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Wat een gedoe

  Gratis lot gekregen via werk. Dus volgende dag maar gelijk opzeggen. Maar dan moet je weer gaan bellen, en wordt je alsnog van al 'die leuke prijzen' verteld. Sorry hoor, daar trap ik niet in. Ik bel toch om op te zeggen en niet om nog 5 maanden door te betalen? Toen ik dan wat directer werd, werd de vrouw hartstikke boos en onbeleefd. Ik vroeg of ik wel gewoon met mijn gratis lot deze maand mee deed en hoe dat dan gaat, werd ze pissig dat ik dus wel gratis mee wil doen maar niet betaald. Ach joh, nooit weer!

  Door: M14-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Vandaag is mij een lot aangesmeerd die ik direct kon opzeggen door een link en dat ik toch gebruik kon maken van een vipkaart.. de link om het op te zeggen heb ik nooit gehad.. en telefonisch kan ik nog niet opzeggen.. pas na 5 tot 7 werkdagen.. wat zijn dat voor afspraken?? Die vipkaart stelt ook helemaal niks voor...

  Door: Imke Van der Lubbe06-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Deur aan deur afzetters

  Mooi verhaal van gratis loten en makkelijk geen abonnement. Niets van waar. Kost gewoon geld en opzeggen is een ramp. Zeker niet aan te raden.

  Door: Paolo14-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vreselijk

  werd met een mooi koop praatje verleidt tot het kopen van mijn lot
  1 keer en nu nooit meer. wordt binnen een week twee keer 13,50 van je rekening afgeschreven zonder dat je het weet. als je dan de klantenservice belt dat je wilt afmelden proberen ze hetzelfde verkooppraatje en als je daar geen interesse in hebt behandelen ze je heel brutaal. ik had een schreeuwende bijna jankende jonge dame aan de telefoon die niet alleen mij beledigde maar ook mijn moeder
  daarna heb ik op de site me gelijk uitgeschreven en hun rekeningnummer geblokkeerd

  ik hoor alleen maar slechte verhalen, dit was eenmalig maar nooit meer dat ik iets met de bankgiroloterij te maken wil hebben

  Door: J.T Troost11-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  niet trasparant

  Deed in de gulden tijd lang mee. Gelijk bij de eerste trekking 10 gulden gewonnen daarna jaren lang niks meer. Uiteindelijk opgezegd. Bij een bezoek aan een museum toch weer ingeschreven en de geschiedenis herhaalde zich. Of eigenlijk niet want twee maal een verrassings-prijs gewonnen. tja..... Wat natuurlijk al vreemd is dat de trekking altijd een maand later is.
  Trekking is niet te volgen. Al met al voelt dit niet echt transparant aan. Het riekt naar bedrog. Moet wel zeggen dat online opzeggen prima gegaan is.

  Door: L.M. Godijk02-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  boeven

  boeven zijn het...met misleidende teksten. IPV winnen is het kopen en als je er dan vanafwil krijg je niemand te pakken.

  Door: annemiek van dulmen02-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Aanvulling voorgaande melding

  Aanvulling op voorgaande melding:

  Middels telefoon - wel lang wachten.... - perfect opgelost!

  Door: E. de Vos24-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Verkopen aan bejaarden lukt aardig

  Voor de 2e keer maken wij nu meer dat de BGL bejaarden belt en verleid tot het meedoen aan de loterij.....
  Laatste voorbeeld mijn vader van 93 die ruim in een verzorgingstehuis zit.
  Je kan toch echt wel horen als je zo iemand belt dat hij niet meer de jongste is.....
  Vraag desnoods naar een leeftijd en beperkt je in de jacht op het verkopen van loten
  Gaan meteen storneren en opzeggen

  Door: E. de Vos23-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opzeggen Bankgiroloterij praktisch onmogelijk

  Ik speel al jaren mee met de bankgiroloterij maar besloot op te zeggen omdat ik nog nooit iets had gewonnen wat de moeite waard was. Heb op 25 oktober 2017 opgezegd via de site (ik kan de klantenservice niet bellen omdat ik in het buitenland verblijf). Krijg een voorlopige bevestiging van de opzegging via e-mail (twee e-mails voor twee loten), en vervolgens blijft de bankgiroloterij geld afschrijven! Heb hen via Twitter benaderd omdat ik niet kan bellen, zeggen ze doodleuk dat de gegevens niet kloppen in hun systeem en dat ze daarom de opzegging niet hebben kunnen bevestigen? En nu herkent de site mijn e-mail ook niet meer?? Grote oplichters zijn het - begin er niet aan!

  Door: Sacha M24-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  oplichters

  40 jaar meegedaan nooit een cent gewonnen.
  Toen heb ik besloten om op te zeggen,dit is al enkele jaren geleden.
  Er was toen een site in omloop en als je die invulde was je van die oplichters af( die site zal inmiddels wel verdwenen zijn)
  Een paar dagen later kreeg ik een bericht met de vraag waarom ik gestopt was.
  Ik vertelde dat ik na 40 jaar nog niks gewonnen had dus ik had hier geen zin meer in.
  De eerst volgende trekking had ik 15 euro gewonnen na 40 jaar niks gewonnen te hebben en dat terwijl ik me al uitgeschreven had.
  Kortom,de bank giro loterij kan zelf de uitslag beinvloeden(ik denk hoofdprijzen laten vallen op loten van familie,kennissen,enz).
  Daarom zijn het voor mij een bende oplichters.

  Door: jan molenaar20-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Wees gewaarschuwd !

  Na al die geweldige...pfffff...reacties hier, heb ik maar besloten om niet met deze club in zee te gaan.

  Let op --> dit bedrijf heeft al valse meldingen op de website ! Er staat op de website vermeld dat je op verschillende manieren kunt opzeggen. NIETS is minder waar, want bij doorklikken blijkt dat je alleen telefonisch kunt opzeggen.
  Dus ja, het is wel duidelijk dat ze niet eerlijk handelen, of in ieder geval valse info vermelden.

  Tja.... en al die reacties hier lezend, is dat telefonisch opzeggen dus het grootste drama.

  Dus voor mij....nee bedankt, hier trap ik niet in !

  Door: Frank08-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Klacht over misleidende reclame

  Geachte Bankgiro Loterij,

  Werkelijk schandalig hoe jullie op deze manier aan klantenwerving doen. Een gratis lot blijkt helemaal niet gratis te zijn. Alleen als je lid wordt. Dit is absoluut niet correct! Chantal Janzen moest eens weten hoe haar goede naam wordt gebruikt om consumenten te misleiden.

  Door: Janine de Groot03-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  opgelicht

  Mijn BankGiroLoterij Jurney:
  * Informatie / communicatie bij verkoop is zeer slecht geweest (je weet niets over de trekkingen, wanneer/hoe vaak);
  * Het systeem achter de schermen is gewoon niet professioneel: duurt 2 weken totdat je een account op de website aan kan maken (terwijl je al vanaf dag 1 de email krijgt met de stelling dat het kan/moet).
  * Intussen, de klantenservice kan jouw gegevens in het systeem niet vinden... geen postcode/bankrekening/achternaam, niets
  * Als je eindelijk een account aanmaakt, zodat je kan zien waar je aan toe bent, en de mail met activatie binnen krijgt, dan klik je op de activatielink, copy-paste je de link, gebruik je Safari, Chrome, MSiE, of je eigen postduif - je krijg je account NOOIT geactiveerd. Gewoon een dead-link!
  * Dan ben je boos, je probeert in te loggen... nee, eerst activeren...
  * Je probeert "wachtwoord vergeten"... nee, eerst activeren...
  * Je klikt op opzeggen - GUESS WHAT: DEAD-LINK!
  * Je belt de beroemde klantenservice en vertelt dat je met de DRMA service en DRAMA website niets meer te maken wilt, en dan proberen ze jou op te lichten: die toegangskaartjes waarmee je de actie begonnen waren gratis, dus je moet minimaal nog een keer meespelen. NEE, bedankt. Ja, maar... NEE! Nu opzeggen! ... Band opnemen, opzeggen, heel RUDE... komt er een bevestiging aan? Ja, die komt er aan...
  * Mail van die bgl ontvangen met een welkom-bericht (voor die ene "gratis" trekking). Mail omtrent de stopzetten NIET ontvangen.
  * Ik durf, natuurlijk niet in te loggen, maar toch... proberen activeren, inloggen, wellicht nu werkt het? NEE, tuurlijk niet.
  * Klantenservice bellen; deze keer een heel aardige dame aan de lijn. Zij activeert mijn account remote, bevestigd de opzegging, op mijn verzoek stuurt ook een separate mail naar mij met een bevestiging dat ik de boel in goede orde opgezet heb. Ik krijg zelfs een retentiemail met "bel ons, we willen een afscheidscadeau geven"...

  Mamma mia.

  P.S. na ontvangst van de welkomsmail, meteen nog 4 spam mails op hetzelfde adres gekregen! Dus je gegevens worden meteen verkocht aan een 3e partij! Iets leuks over privacy. Ben nu bezig dit verder met autoriteit persoonsgegevens te behandelen.

  Nooit Never Meer zal ik EUR 14 willen besparen om met zo'n onprofessioneel, en eerlijk gezegd wellicht een beetje illegaal bedrijf "zaken" te doen.

  Bah.

  Door: bijna08-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Opzeggen is een drama

  Wat een onvriendelijke klantenservice, je moet zelf 4 keer opniew bellen omdat niemand je kan helpen. Dan wordt je nog onbeschoft te woord gestaan ook. Dan wil je opzeggen, goed had het bedrag gestorneerd na 15 jaar lidmaatschap, krijg je een brief dat je deelname is beeindigd en vervolgens wordt je doorgestuurd naar het incassobureau en moet je 25 euro incasso kosten betalen. Dat is echt klantvriendelijk toch, pffffffffffffffffffffffff

  Door: Kuijper06-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  DRAMMERS

  Ik ben er helaas ook ingetrapt. Bij Artis stonden ze te verkopen. Je vult maar 1 formuliertje in maar dan blijkt dat je twee loten koopt omdat je ook twee toegangskaartjes nodig hebt voor Artis. Maandenlang 27 EUR per maand betaald. Nooit iets gewonnen. Kom ik erachter dat ik zoveel betaald heb (check mijn rekeningen niet vaak), denk ik gelijk opzeggen die handel. Aan de telefoon, in de wacht, dan zeer manipulatieve en hautaine dame die ernstig getraind is op klantenbinding aan de lijn. Ene mevrouw M. Bergisch. Ik heb meerdere keren nadrukkelijk aangegeven dat ik ervan af wilde en waarom, blijft gedurende twintig minuten aandringen haar verhaal te kunnen doen, of ik wel weet waar ik nee tegen zeg. Ondanks dat ik meerdere keren benoemd heb dat ik verder geen interesse heb en geen klantenbinding op prijs stel dramt ze maar door. Ik heb haar aangeraden dat er eens een training komt LUISTEREN NAAR JE KLANTEN en verteld dat ze me nu helemaal kwijt is. Er was nog een kans geweest dat ik later weer in zou stappen. NO WAY nu.

  Door: Brenda17-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opzeggen lastig, vervelend en duur

  Ik heb in een museum twee vipkaarten c.q. Loten gekocht omdat die goedkoper waren dan de entreekaarten. Er werd bij gezegd dat via de site opgezegd kon worden. De tijdelijke kaarten zouden per post vervangen worden door plastic pasjes. Nu ik wil opzeggen kan ik nauwelijks vinden waar ik digitaal kan opzeggen. Dit moet telefonisch. Na een wachttijd van 5 minuten neemt ene Colin op. Hij vraagt mijn postcode en huisnummer en daarna blijft het stil. Heel stil. Twee minuten lang. Geen contact meer te krijgen. Maar het 0900-nr. tikt door.... Verbinding verbroken en een terugbelverzoek ingediend. Vervolgens werd ik nderdaad teruggebeld maar kan ik achteraan de nieuwe wachtrij (“langer dan gebruikelijk”... sure) aansluiten. Dus maar naar het formulier gekeken. Maar ja, daar moet je je lotnummers invoeren en ik heb maar 1 pasje toegestuurd gekregen. Dus ik weet het nr. Van het andere lot/pasje niet meer. Want ik zou tenslotte vervanging krijgen. Inmiddels, na ca. 6 minuten een medewerkster aan de telefoon. Er wordt gevraagd waarom ik opzeg. Dus ik zeg dat dit een goedkopere optie was dan twee toegangskaarten. Krijg ik een hele riedel waaruit haar afkeur blijkt. Daarna een reden waarom meespelen heel gunstig zou zijn. Sorry, ik speel nooit mee met loterijen en wil gewoon opzeggen zonder dat belerende gedoe. Of ik haar niet wil afsnauwen. Nou.... als je dit al afsnauwen noemt.
  Mijn buik vol van de bankgiroloterij. Als jullie zelf zo’n domme actie voeren en een slimme consument maakt daar gebruik van, wees dan zo sportief om je verlies te nemen!
  Voor mij nooit meer meedoen aan dit soort acties. De telefoonkosten hebben mijn voordeeltje in elk geval verdampt. Als dat jullie wat lol kan geven....

  Door: De jong13-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Valse informatie

  Kreeg een actie om goedkoper paleis het Loo in te kunnen. Zou erna een email krijgen waarin ik kon beslissen te blijven spelen of het maar éénmalig te doen. Nooit een email gekregen om te beslissen en moet nou mooi nog een keer betalen. Ze lokken je met een mooie deal en valse informatie. Moest overigens ook bijna een kwartier aan de lijn hangen om op te zeggen.

  Door: Tim22-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  ruk om op te zeggen..

  sta al 10 minuut in de wacht... wat een drama... en als ik hierboven zo lees, tussen alle gepluste reacties door van medewerkers of bankgiro loterij zelf, is het bij vele niet anders..

  Door: hans24-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  ruk om op te zeggen..

  sta al 10 minuut in de wacht... wat een drama... en als ik hierboven zo lees, tussen alle gepluste reacties door van medewerkers of bankgiro loterij zelf, is het bij vele niet anders..

  Door: hans24-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  steunt goede organisaties

  ik ben lid omdat BankGiro allemaal organisaties steunt die ik hoog heb zitten, zoals sommige musea.
  ik vind het leuk om aan te geven en dat ik zo ook zelf iets kan winnen nog

  maar ik vind de post vaak wel een beetje veel en storend

  Door: anne joris10-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Moeizaam om op te zeggen

  Bij de entree van Burgers zoo werd ons een korting aangeboden op de entreeprijs en konden 1x mee spelen met de bankgiroloterij. Opzeggen zou slechts 1druk op de knop zijn. Zo gezegd zo gedaan , leuke dag gehad en wachten op de mail om op te zeggen. Echter zo gemakkelijk is het opzeggen niet. Na lang doorklikken en zoeken kwam ik bij de klantenservice ,daar hang je vervolgens lekker lang in de wacht. De dame aan de telefoon was erg manipulatief en drong enorm aan . Het was bijna niet mogelijk om van deze loterij af te komen. De aanhouder wint ,dus ik hoop dat ik snel de bevestiging krijg. Wij vertrouwde het van te voren niet zo.....dat gevoel was juist.

  Door: Kramer09-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opzeggen onmogelijk gemaakt

  Via de deur toch meegedaan om 1 keer gratis mee te spelen aangezien er 15 euro terug zou gestort worden.
  Ook werd meerdere malen herhaald dat je online kon opzeggen.

  Via facebook en mail (online) wordt er niet gereageerd op de vraag wat de volgcode is van onze lot. Dit hebben we nodig om op te zeggen. We kunnen nu dus niet opzeggen omdat we eerst moeten wachten op het moment dat er geld van onze rekening wordt afgehaald... daar zou dan de volgnummer opstaan. (website informatie).

  Kortom we moeten nu extra betalen aan loten omdat we niet kunnen opzeggen op tijd. 3 dagen geen reactie van facebook medewerkers... Ze negeren allemaal de vraag om op te zeggen.. Erg jammer en erg onbeleefd en erg niet goed?

  Ik vertrouw dat het een bedrijf is dat goed voor zijn mensen zorgt.. indien alles toch uitloopt dat we vast zitten aan iets wat we niet willen en niet kunnen opzeggen op tijd dan zullen we moeten kijken of er meerdere mensen hiervan last hebben en juridisch kijken of we daar iets aan kunnen doen. Want zoals het nu gaat is het wel een beetje erg.......

  Door: wim kamphorst28-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  gekke dingen gewonnen

  Ook hier al jaren lid en vooral gekke dingen gevonden, kaartjes, spulletjes. Veel reclame ook.
  We hopen nog steeds op een knaller van een prijs en dan houden we ermee op

  Door: Jacqueline 18-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Een grote prijs gewonnen, verder vooral kleine prijzen

  Wij behoorden een keer tot de winnaars en hebben toen een mooie prijs gewonnen. Geen miljoenen, maar wel een paar duizend euro! Heel bijzondere ervaring. We spelen al jaren mee en dan is het leuk als je eens echt wint.

  We zijn blijven meespelen, daarna nooit meer zo'n grote prijs, wel vaak kleinere prijzen. Blijft spannend!
  Maar ik ga niet nog meer meedoen, zoals het nu is, is het goed.
  We doen mee voor de spanning.

  Door: K. Tillingen11-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Heel goed

  Ik ben heel tevreden over hen. Heb al heel vaak dagjes uit gewonnen en geldprijs. Ik zat bij de postcode maar Heb t geruild v d bankgiroloterij. Heb geen last v reclame. En ik geniet ook v hun vipkaart heerlijk genieten. Veel meer winkans dan bij de postcodeloterij of staatsloterij. Ga zo door!

  Door: Roos E31-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  mauritshuis

  Trap er niet in. In februari bezochten mijn vrouw en ik het Mauritshuis. Bij de kassa stonden dames van de Bankgiroloterij. We konden i.p.v. entree betalen 1-malig een lot kopen, wordt maar 1 keer afgeschreven. Gegarandeerd: als u tussen 10 en 15 maart opzegt, bent u ervan af. 14 maart opgezegd. Op 27 februari, 8, 15 en 24 maart werd € 27.00 afgeschreven, totaal dus € 108,00 betaald als entree Mauritshuis voor 2 personen. Regelrechte oplichterspraktijken. Niet te vergeten de uren die je aan de telefoon hangt, ben benieuwd of ik nog wat terugkrijg.

  Door: J. Vos27-03-2017
  Brenda17-10-2017

  Ik ben er helaas ook ingetrapt. Bij Artis stonden ze te verkopen. Je vult maar 1 formuliertje in maar dan blijkt dat je twee loten koopt omdat je ook twee toegangskaartjes koopt voor Artis. Maandenlang betaald 27 EUR per maand. Nooit iets gewonnen. Kom ik erachter dat ik zoveel betaald heb (check mijn rekeningen niet vaak), denk ik gelijk opzeggen die handel. Aan de telefoon, in de wacht, dan zeer manipulatieve en hautaine dame die ernstig getraind is op klantenbinding aan de lijn. ene mevrouw M. Bergisch. Ik heb meerdere keren nadrukkelijk aangegeven dat ik ervan af wilde en waarom, blijft gedurende twintig minuten aandringen haar verhaal te kunnen doen, of ik wel weet waar ik nee tegen zeg. Ondanks dat ik meerdere keren benoemd heb dat ik verder geen interesse heb en geen klantenbinding op prijs stel dramt ze maar door. Ik heb haar aangeraden dat er eens een training komt LUISTEREN NAAR JE KLANTEN en verteld dat ze me nu helemaal kwijt is. Er was nog een kans geweest dat ik later weer in zou stappen. NO WAY nu.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Lid voor het goede doel

  Lid geworden voor het goede doel. Ze steken veel geld in natuur- en cultuurprojecten en dat vind ik belangrijk.

  Vind ze soms wel nogal opdringerig in hun stijl, dat is echt jammer.

  Door: Linda Zevenkamp04-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Lid geworden van de Bankgiro...

  Wij zijn zojuist lid geworden van de Bankgiro via een aanbieding die wij tegenkwamen.

  Toch wel spannend, want misschien win je iets. En anders gaat het geld gewoon naar een goed doel, dus dan is het ook goed.

  Lid worden gaat in ieder geval heel makkelijk en ik vond ze ook heel vriendelijk.

  Door: Lauren Castricum30-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  nog geen grote prijs, wel kleine prijsjes

  oh ik vind het wel leuk om lid te zijn van de Bankgiro.

  Ik wacht nog steeds tot we eens echt een grote prijs winnen, maar in de tussentijd vind ik het aardig om " kleine prijsjes " te winnen. Meestal niet voor mijzelf, ik geef veel weg aan mij kinderen en buren.

  Door: Marianne van de Sande16-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Mevr.

  Aan de theedoeken heb je helemaal niets. Een flut kwaliteit. Gelijk rijp voor de vuilnisbak, zonde van het geld. Ook kook boeken heb ik genog hoef niet meer.

  Door: Bloothoofd17-11-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  kut loterij

  je wint prijzen waar je totaal niets aan hebt, in stukken terug gestuurd, bellen ze je op, met een vraag, heeft u een ander adres, nee, je krijgt je prijs terug in stukken gescheurd, maak eens de enveloppe open die ik gestuurd heb, zelfs daar zijn ze te lui voor, alleen maar van die kut prijzen uitdelen. liever geen prijs als die k.. prijzen.

  Door: Mieke Hooymans08-11-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Soms winnen we en soms niet

  Wij doen al jaren mee. Soms winnen we wat. Soms niet. We vinden het allemaal goed. Het is leuk als we iets winnen en als we een tijdje niets winnen dan is het ook goed. Het is ook best spannend als je meedoet zonder te winnen.

  Door: Appingedam27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Oplichters !!!!!

  BEGIN ER NIET AAN !! Ook niet als men met een mooi verhaal aan de deur komt... Ik heb nog nooit loten ontvangen en ben inmiddels al 6 maand aan het storneren. Contact leggen heeft geen nut, zeggen letterlijk dat ze hun incasso opdracht niet kunnen annuleren bij de bank. MAAR, wees gerust we storten het echt weer terug. Yeah right....

  Wees gewaarschuwd !

  Door: Mathijs16-06-2016
  L Krijgsman19-05-2017

  DIRECT OM 12.00 UUR GEBELD. BETREFT DE PANDA BEZOEKEN. kRIJG ALS REACTIE WIJ HEBBEN UW GEGEVENS NIET. TERWIJL AANGEGEVEN WORDT DE LINK IN DE MAIL TE GEBRUIKEN. VERDER LUKT NIETS MEER. SCHANDE.

  Frank10-10-2017

  Bank giro loterij zijn oplichters. Opzeggen van loten wordt onmogelijk gemaakt. 1. Je kunt ze niet mailen. 2. Als je ze belt nemen ze niet of na zeer lange tijd op (bij mij een uur). Ze zeggen dan dat het wordt opgezegd maar je hoort er niets meer van en afschrijvingen gaan door. 3. Als je ze een brief stuurt reageren ze niet. Koop geen loten, het is een corrupte organisatie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opzeggen is makkelijk

  Ik kon het niet meer betalen, dus moest helaas opzeggen. Dit was de eerste loterij (ooit!) waar het makkelijk is om op te zeggen. Je moet wel even bellen en ze proberen je dan nog een betere aanbieding te doen. Maar gewoon sterk zijn en nee zeggen en dan kun je gewoon telefonisch direct er van af. Ik krijg nu heel af en toe een brief binnen met reclame van ze, maar dat is ok. Geen gestalk ofzo.

  Door: Treintje10-02-2016
  Irma10-02-2016

  Oh, dat had ik niet verwacht, wat goed zeg! Dacht altijd dat opzeggen bij zo'n loterij-abonnement ongeveer onmogelijk was. Wel stom dat je nog wel steeds reclame krijgt, kun je dat niet ook stoppen?

  Loes den Hollander29-07-2016

  Nou gemakkelijk telefonisch opzeggen?? Per direct kun je opzeggen, uiteraard moet er geen batch voor een incasso klaarstaan. Eergisteren is juli afgeschreven, dus dan denk je op tijd te zijn voor augustus. Nou vergeet het maar, ik moet een extra trekking betalen en dan ook nog eind augustus. Ze zeggen je betaald vooruit, maar hij staat al klaar ( een maand van te voren?). Ben er helemaal klaar mee, goed doel .....nou echt niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Geen geluk

  Ik speel al 15 jaar mee en nog altijd geen geluk. Ik wil het eigenlijk opzeggen maar durf niet. Stel dat het nu toch ineens lukt, dan heb ik mijn investering er wel weer uit. Maar had ik dit 15 jaar geleden geweten, dan had ik natuurlijk niet gekocht bij ze.

  Door: Mayra25-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  topvakantie gehad

  Ik was 1 van die gelukkige winnaars van 10.000 euro!!!! Ik heb het in een keer helemaal opgemaakt aan een vakantie van 3 weken. Heeel veel luxe en echt helemaal fantastisch. Ach je leeft maar 1 keer!

  Door: Hannie03-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Betrouwbaar?

  Kan iemand mij vertellen hoe betrouwbaar de bank giro loterij is? Ik speel al een tijdje mee. 1 x wel al 100 euro gewonnen maar het is mij allemaal niet zo duidelijk hoe alles nou in zijn werk gaat. Is dit een officiële instelling die goedgekeurd is door de overheid en hoef ik mij geen zorgen te maken om valse voorlichting?

  Door: Melanie18-12-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Gewonnen!

  Klopt, ze stalken je helemaal dood met reclame. Maar ik speel al mee. En...ik heb 50 euro gewonnen! Toch zo'n beetje mijn hele inleg weer teruggewonnne...dus ik kan weer een jaartje meespelen!

  Door: Maartje S.30-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Stalkers zijn het!

  ok, ik blijf nog wel gewoon lid enzo, maar ik wordt een beetje moe van de hoeveelheid post bankgiro loterij. kunnen jullie daar niet mee stoppen? ik ben al lid!!!!

  Door: Stephan H.09-08-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over Bankgiro Loterij

  Uw beoordeling