Bankgiro Loterij

4.4

Bestellen

3.8

Service

4

Prijs

4.1

Levering

30.6%

Zou hier weer kopen

Bankgiro Loterij

Ben je ook benieuwd wie er weleens iets wint bij de bankgiro loterij? Als je de bankgiro loterij zelf moet geloven is de kans om te winnen bijzonder groot. Heb je zelf weleens iets gewonnen? En hoe lang speelde je toen al mee? Op NederlandReview lees je ervaringen van mensen die met de bankgiro loterij meespelen. Deze ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze om al dan niet met de bankgiro loterij mee te gaan spelen. 


Over bankgiro loterij

De bankgiro loterij steunt organisaties die zich bezighouden met cultuur en met het behouden van cultureel erfgoed in ons land. Het merendeel van het geld dat uiteindelijk wordt besteed gaat naar musea, monumenten en molens. Denk hier bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum en Vereniging de Hollandsche Molen. De rest gaat naar fondsen en organisaties zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, dat onder andere kunst- en cultuurprojecten ondersteunt.


Diensten

Wat biedt de bankgiro loterij je nou eigenlijk allemaal? Het gaat hen er natuurlijk vooral om dat je meespeelt met de verschillende loterijen en games die ze aanbieden. Op de site wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende acties. Je maakt vooral kans op gratis geldprijzen, maar je moet uiteraard wel meespelen met één of meer loten. Daarmee is deelname wat ons betreft niet echt meer gratis. Wat vind jij daar nu van? Daar zijn we bij NederlandReview namelijk pas echt benieuwd naar. Naast geldprijzen kun je ook diverse toegangskaarten winnen voor bijvoorbeeld attractieparken of musea. 
 


Klachten

Wanneer je de site van de bankgiro loterij voor de eerste keer bezoekt, wordt je uitgenodigd om deel te  nemen aan een tevredenheidsonderzoek. Dit duidt er voor ons op, dat de bankgiro loterij het in ieder geval belangrijk vindt hoe de bezoeker over de site denkt. Hoe denk jij erover? En werk jij mee aan zo’n onderzoek of vind je dat maar lastig? Ook dit kun je ons laten weten op NederlandReview. Jouw mening is belangrijk. Op de site zelf vinden we niets terug over klachten, maar er is wel een aparte pagina voor de klantenservice. Op de veelgestelde vragen wordt alvast antwoord gegeven. Staat jouw vraag er niet bij, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact te zoeken. Zo kun je het contactformulier invullen, waarna er waarschijnlijk wel contact met je wordt opgenomen. Over een termijn wordt niets gezegd. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tot 21.00 uur ’s avonds. Schrijf je liever een brief dan hoef je niet naar het adres te zoeken (dit zien we ook weleens anders op websites). Het postadres staat keurig voor je klaar. Wil je op meer moderne wijze contact zoeken dan kan dat nog via Twitter waar een zogenaamd webcare team voor je klaar zit. Vreemd dat we dit team elders op de site niet echt terugvinden.  Als jij nou een ervaring hebt met de bankgiro loterij, deel deze dan via NederlandReview. Zoals jij leert van de ervaring van een ander, zo leert een ander weer van jouw ervaring. Op onafhankelijke wijze welteverstaan. En zo worden we samen wijzer. 
 


Lees hier alle ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Nederlandse Loterijen. Wat vinden zij van de winkansen? Zijn ze betrouwbaar en welke prijzen heeft u ooit gewonnen? Lees het bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (72)

Lot

In het verleden al eens meegedaan. Eerste trekking gelijk 10 gulden daarna jaren niks meer, dus opgezegd. Met de komst van de VIP’s kaart toch weer mee gaan doen. Wederom één keer prijs daarna weer niks. Weer opgezegd. Omdat we gras musea e.d mogen bezoeken toch maar weer mee gaan doen, je kunt bij veel gebruik van de vip kaart je inleg terug verdienen. Echter de prijzen zijn een Hema kaart of een tijdschrift. Een geldprijs winnen!!! Nog nooit en nu al maanden wederom helemaal niks meer. Ik ben zo langzamerhand helemaal klaar met deze ondoorzichtige loterij.

L

Leon Godijk

10-08-2021

0

Incasso

Gewone oplichters! Kijk even naar mijn RABO app en zie dat ze zomaar incasso afschrijven zonder daar NOOIT ervoor toestemming heb gegeven. Support online kunnen nog niet eens in Nederlandse spelling schrijven! Ze sturen mij een link met een zogenaamd bewijs .die link is dood..

P

Peter Bosse

03-08-2021

0

Adreswijziging doorgeven

Ik wilde een adreswijziging doorgeven en vroeg of dit juist was verwerkt. De vorige keer was het niet goed verwerkt. En de verbinding viel weg. Vandaar de dubbel check. Ook had ik een vraag of door de fusie van de bankgiroloterij en de vriendenloterij de voordeelgids ook nog van toepassing was. Deze krijg je ieder jaar bij de VIP kaart. Eerste reactie van medewerker op mijn adreswijziging: ik heb dat toch bevestigd? Tweede reactie medewerker: heb je de algemene voorwaarden wel doorgelezen? Opmerkelijke reacties om zo klanten te behouden... Ik begrijp absoluut niet waarom de bankgiroloterij dit soort medewerkers in een chatfunctie zetten met klanten. Zo jaag je klanten weg. Als 2 partijen gaan samenvoegen en je krijgt via de mail een bericht dan mag ik toch veronderstellen dat ik vragen mag stellen... Ik had gisteren nog een medewerker van Ziggo in de chat, maar deze krijgt van mij een 10 voor de dienstverlening. Meedenken met de klant. Top! En zo blijf je klanten behouden.

E

Esther

02-08-2021

0

2 loten

had 1 tegoed van 20,- gekregen voor lot , dus geactiveerd. Moet je wel eerst zelf betalen a 14 euro, maar krijg maand daarop geld terug gestort. Maar door onduidelijkheid van de hele activatie per ongeluk twee loten online geactiveerd. Dan begint het , opzeggen kan niet online. moet je dus ouderwets brief sturen of bellen. Dus gebeld, krijg je van allerlei voorstellen om maar lid te blijven. Moest minimaal 1 maand spellen , anders kwam tegoed van 20,- niet. Nu vandaag, na paar maanden weer gebeld en willen opzeggen, krijg ik weer tehoren dat ik 1 maand gratis mag spelen!. IK WIL OPZEGGEN! dus aangedrongen, wordt de telefoon verbroken. Weer gebeld en je zit zo 10 min. in de wacht. Maar dan komen ze weer met een andere reden, de spaarpunten, die ik zou hebben opgebouwd gaan dan verloren. Dus ik zeg, nou en... Ik wil opzeggen, worden ze ineens niet zo vriendelijk meer. Nu schijnt dat ik nog één maand mee speel, maar dan zou ik ervan af zijn. IK BEN BENIEUWD.

B

Barry

27-05-2021

0

Loten

Jaren meegedaan nooit iets gehad ik zegde op en kreeg toen 2 kleine prijsjes een boek naar keuze mijn dochter precies hetzelfde wordt daarna gestalk met de telefoon net of deze loterij zelf zijn prijzen wegeeft of niet

J

Jan

22-05-2021

0

Zou loten cadeau krijgen zonder dat ik vastzat aan een lidmaatschap.... niet dus

Alleen maar minpunten. Begon met een mannetje aan de deur met de mond vol van cadeautjes, 2 gratis loten zonder lidmaatschap. Ik dacht ja ja en vroeg herhaaldelijk " zit ik dan vast aan een lidmaatschap", antwoord was steevast nee. Naïef als ik was dacht ik oke ik heb het gevraagd dus dat zal wel zo zijn, leuk van de BGL. Helaas zat ik dus wel vast aan een lidmaatachap. Zo weer opgezegd natuurlijk. Vind het echt achterbaks hoe de medewerkers te werk gaan. Slechte reclame lijkt mij. Ik opgebeld mijn verhaal uitgelegd en alles opgezegd. Ik wil natuurlijk een klacht indienen omdat de verkoopmethode alles behalve netjes is. Zou ik op de mail eennklachtnformuliwr krijg en. Niet ontvangen wat ik wel continu krijg is post van de bende oplichters. Bleek na nog een telefoontje dat er dus ook een vinkje aangevinkt moet zijn waarin je aangeeft geen post te willen. Iets wat mijns inziens logisch is als je ergens geen lid van bent. Nog een x keer gebeld, vinkje achter " geen post" en wat denk je.... u raadt het al vandaag weer post van die bende terroristen, want dat zijn het in mijn ogen! Ze laten je gewoon niet met rust, pure laster is het. Nou zul je denken maak je niet zo druk maar feit blijft dat dit bedrijf zichzelf structureel bedient van dit soort methode, alles om u en mij binnen te harken. Via de telefoon iets bereiken bij deze idioten lukt niet dus dan maar via elke mogelijk form dat er bestaat. De bank giro loterij is leuk maar als je er van af wilt blijven ze je lastigvallenren met brieven mails etc. Oja en opeens word ik ook weer door allerlei andere bedrijven die slechte zaken doen gebeld. Misschienntoeval maar ik durf te beweren dat de bank giro loterij jouw gegevens aan iedereen doorverkoopt... u bent gewaarschuwd.......

E

Erwin Kleisterlee

11-05-2021

0

gouden egg

You cannot access your account, cancel online, when calling you get accidentally hung up or transferred multiple times, so they hope you loose patience so you cannot cancel and they can keep debiting your account. It sees you do not even need to have an account and they keep taking money from you every month!! Poor pensioners and poor people who fall for this and cannot defend themselves. It is a shame that such a scam is allowed in the Netherlands.

L

Lenka Tranova

23-04-2021

0

lot

geen kaarten Wild lands ontvangen wel recht op

C

Cor Assen

01-02-2021

0

Niet van toepassing

Bij een aankoop van een meubelstuk heb ik schijnbaar gratis loten van de bankgiroloterij gekregen. Dit betekent dus: - Er wordt een poging gedaan om geld af te schrijven. - Iedere week ontvang ik een poststuk van ze. - Van de ene op de andere dag krijg ik op mijn persoonlijke mailadres zes extra spamberichten per dag (voorheen één per week, maximaal). - Ik wordt herhaaldelijk gebeld door allerlei andere partijen, die ook nog accounts voor mij hebben aangemaakt, en schijnbaar mijn gegevens in handen hebben gekregen. Om dit op te lossen, ga ik dus bellen. Natuurlijk sta ik lang in de wacht, dus ik stuur een mail waarmee ik dreig met rechtelijke stappen. Ineens wordt ik gebeld, en ben ik bijna drie kwartier bezig om mijn 'abonnement' op te zeggen. Een tijdje daarna krijg ik een brief dat ik gewonnen heb. Interessant, dus ik kijk even. Blijkt dat ik mijn 'gratis product' alleen kan innen als ik een account heb. Stelletje oplichters.

C

Casper van Heck

26-01-2021

1

Lot

In totaal 16 maanden meegespeeld en in totaal nog nooit wat gewonnen. Ik hoor altijd dat mensen iets van boeken winnen of een kleinigheidje dus ik dacht naja dat krijg je teminste nog iets. Maar ik dus helemaal niks. Heb maar opgezegd daarom. Dat gaat helaas ook niet gemakkelijk

M

M arias

11-01-2021

0

2 Loten 1 trekking

Mijn ervaring bij het opzeggen: - Welkomst email bevat een nummer die niet van de BGL is maar van de nationalepostcodeloterij. Bij het vermelden hiervan kreeg ik doodleuk een nummer aangereikt van de klantenservice. - 2 x moet ik doorverbonden worden om uiteindelijk bij de daadwerkelijke opzegservicetelefooncentrale terecht te komen. - Bangmakerij voor het opzeggen en daarmee mislopen van mooie prijzen in het vooruitzicht tijdens het daadwerkelijke opzeggen. "VIP punten staan op uw account, daarmee speelt u extra mee, die loopt u allemaal mis, wat wilt u nog meer" de hele parade kwam voorbij. Doorvragen op de VIP punten geeft een uitleg van een schijnbaar additionele trekking die er moet zijn met "mooie grote prijzen" in het vooruitzicht. De dame deed erg haar best ook al gaf ik duidelijk aan dit gewoon op te willen zeggen. - Toekomstige deelnames worden meteen gestopt en geen recht meer op prijzen. Weet niet of dit ook geldt voor de trekking waarvoor ik wel een lot heb gekocht. - Daadwerkelijk opzegging wordt opgenomen op audio-bestand. - 50 MINUTEN heeft het opzeggen in totaal geduurd. - Ik ben WO opgeleid, en vond het allemaal al een lastig verhaal, kan me voorstellen dat je snel afhaakt als je wilt opzeggen. + Nu gauw naar de musea toe met de musea pas!

T

T. tot hier - en niet verder

15-07-2020

0

bankgiroloterij lot

Wat een toestand om een lot op te zeggen, achterlijk gewoon. Vanavond meerdere keren gebeld. 1e keer na 6 min wachtrij een dame die me alleen maar probeert te overtuigen dat ik lid moet blijven, vanwege mogelijke prijzen die ik in juni zou mislopen. Duidelijk aangegeven dat ik echt wilde opzeggen, wordt spontaan de verbinding verbroken, terwijl ik een uitstekende telefoonverbinding heb. De tweede keer kreeg ik ook weer na een lange wachtrij een jongeman aan de lijn, die mij zogenaamd niet kan verstaan. Of ik nog een keer kon terugbellen, het zou aan zijn systeem liggen, hij was pas net aangemeld. Tijdens het 3e telefoongesprek weer een opdringerige dame die me uit wil leggen wat ik allemaal kan mis lopen. Alweer aangegeven dat ik echt wil opzeggen, maar toch nog een poging om mij over te halen. Echt irritant. Totaal dik een half uur verder dus pas mijn lot opgezegd. Wat een gedoe, nooit meer de bankgiroloterij voor mij

D

Denise

25-03-2020

0

BankGiro

Ten eerste - Maken ze het gewoon onmogelijk om online op te zeggen! Ten tweede: sta je in de wachtrij om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die aangeeft dat hij mij niet kan verstaan of ik misschien terug kon bellen. Ik bleef stug aan de lijn en gaf als antwoord. ik heb net gesproken met mijn collega en het geluid van prima - Wij zelf nog video over de lijn gedaan. Ik denk dat het probleem aan uw kant zit. Toen begon het: " weet u zeker" , " Ja, u heeft zulke waardevolle punten opgespaard en u gaat ze kwijt raken. .... Ik gaf aan - ik ben mij bewust van alle dingen die ik zal mis lopen en wil nu opzeggen ! kunnen wij dat nu doen! En toen werd hij onvriendelijk ...maar goed! Ik heb opgezegd! klaar, punt uit en ik laat mij niet meer pakken.

L

lea belfor

25-02-2020

0

Lot

Het zijn gewoon ordinaire stalkers. Zo veel mogelijk vermijden is mijn advied

K

Krisss

17-02-2020

1

Gewonnen prijs

Na het winnen van een boek naar keuze, ruim een half jaar geleden, en diverse meldingen hiervan naar Bankgiroloterij heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonisch sta je heel lang in de wachtrij en met schrijven kom je ook niet veel verder. Misschien toch maar opzeggen.

P

Paul

16-02-2020

0

"gratis" lot

Vieze teringlijers scammen er gewoon op los en niemand die er wat tegen doet. Deze lui zouden meteen opgepakt moeten worden en achter slot en grendel gezet worden...

F

Felix Nutter

05-01-2020

0

2 loten

Ik geniet v d musea en andere leuke plaatsen en heb af en toe geluk met een geldprijs, wat ik nog steeds niet heb met de staatsloten. Neen ik ben heel tevreden met ze.

R

R. Waarlé

06-10-2019

0

opzegging

Opzeggen bij de Bankgiroloterij bezorgt ongeveer net zo veel hoofdpijn als 3 dagen lang zonder te slapen alcohol te nuttigen. Als je geluk hebt word je na een half uur in de wachtrij te staan geholpen. Daarnaast is de wachtrij ongeveer net zo verschrikkelijk als ik de rij voor de poorten van de hel zou kunnen beschrijven. Belachelijk dat dit soort taferelen in 2019 nog in stand worden gehouden. Wel heb ik ooit een boekje gewonnen en die was wel tof. groetjes

L

Leon

29-08-2019

0

lot

Leuke acties om mee te spelen. Echter een enorm gedoe om op te zeggen en belachelijk onvriendelijk personeel. Na meerdere malen duidelijk aangegeven te hebben dat ik het abonnement stop wil zetten, probeert de receptioniste mij nog steeds over te halen en met een vervelende toon. Dit maakte het gesprek onnodig lang en onplezierig, jammer dat het zo moest. Kunnen jullie niet vriendelijke mensen aan de telefoon zetten?

J

Job

26-08-2019

0

Ze leveren troep!

Begin jaren 80 ben ik mee gaan doen en won in denk 88 welgeteld een keertje 100 gulden! Daarna heb ik tot op vandaag geen geldprijs meer gewonnen, alleen maar zo nu en dan troep waar je niet op zit te wachten. Ik wil gewoon poen en geen bloemetje, ijs wat niet te kanen is of een Godskolere geschenk waar niemand op zit te wachten. 40 jaar geleden was de inzet 5 keiharde Nederlandse Guldens en kreeg je er ook wat voor terug, je inzet. Nu krijg je troep wat je meteen in de vuilnisbak kan gooien, recyclen heeft geen zin, want het blijft troep! 40 jaar lang niets meer! 40 FUCKING jaar! Niet eens mijn inzet!!! Leontien d'r kut jeukt als nooit te voren!

L

Leontien d'r kut jeukt!

21-06-2019

0