Sloop de Crisis

7.1

Bestellen

6.8

Service

6.9

Prijs

6.5

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Sloop de Crisis

Geldspaarders verenigt u; samen bespaar je meer! Maar voordat je je zomaar aansluit bij wat Sloop de Crisis zelf het snelst groeiende consumentencollectief noemt, wil je natuurlijk wel weten waar je precies aan meedoet. Overstappen van energieleverancier, verzekering, zorgverlener, bank of aanbieder van televisie, internet en/of mobiele telefoon is een hele grote stap, waar je goed over na zou moeten denken. Wat zijn de ervaringen van anderen met Sloop de Crisis: bespaar je inderdaad meer in dit collectief? Is overstappen echt zo eenvoudig als ze het doen voorkomen? En zijn die diensten wel goed?


Over Sloop de Crisis

Sloop de Crisis is een initiatief van communicatiebureau MindGrind en gericht op de kracht van het collectief, vanuit de gedachte dat grote bedrijven gemakkelijk zwichten voor de menigte en zo dus extra kortingen bieden op hun producten. Met als slogan ‘Samen in actie voor de laagste lasten’ willen ze daarom zoveel mogelijk gezinnen in hun collectief opnemen om zo te besparen op grote periodieke uitgaven.  Energieleveranciers (groene stroom en gas), zorgverzekeraars, aanbieders van Alles-in-1-pakketten (TV, internet, vaste telefonie), telecombedrijven, verzekeringsbedrijven: niets is veilig voor deze discountseekers, verenigd in het collectief van Sloop de Crisis.

 


Diensten van Sloop de Crisis

Via de website van Sloop de Crisis kun je je gratis inschrijven. Er wordt een veiling georganiseerd en de winnende leverancier doet een aanbod aan het collectief dat zich via Sloop de Crisis heeft georganiseerd. Iedere deelnemer bepaalt vervolgens of hij ingaat op het aanbod van de leverancier en de deal die via Sloop de Crisis tot stand is gebracht. Overigens kan niet zomaar iedereen een product aanbieden; Sloop de Crisis controleert de kwaliteit van de dienstverlening en het overstapproces. En in het geval van stroom mag er alleen groene energie worden aangeboden. Eerdere veilingen zijn onder andere gewonnen door OHRA, Youfone, Vodafone, de Nederlandse Energie Maatschappij, Tele2, CZ, E.ON en Telfort. Sloop de Crisis is immer op zoek naar nieuwe aanbieders, die zich via de website kunnen aanmelden om hun waren te mogen aanbieden aan de leden van het collectief. Sloop de Crisis biedt deze producten zelf dus niet aan; het verenigt potentiële klanten en geeft hen zo een betere onderhandelpositie. Daartoe werkt Sloopt de Crisis samen met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix, dat ervaren is in het organiseren van veilingen op het gebied van energie-collectieven en publieke aanbestedingen.


Klachten over Sloop de Crisis

Sloop de Crisis is zowel via email als via een terugbelservice bereikbaar. Een hele waslijst aan disclaimers op de website moet veel klachten uitsluiten. Wanneer er klachten zijn over het uiteindelijke product, dan is Sloop de Crisis zelf niet de beklaagde partij, maar kun je natuurlijk beter direct bij de desbetreffende aanbieder terecht.

Heb je je aangesloten bij dit consumentencollectief en hoeveel bespaar je daarmee per maand? Is je zorgverzekering, mobiele telefoonabonnement of schadeverzekering inderdaad veel goedkoper geworden, of viel dat eigenlijk wel mee? Geloof je erin dat we samen met z’n allen zo de crisis gaan slopen? Deel je mening nu op NederlandReview! 


 


Sloop de crisis helpt u om het huishoudboekje op orde te krijgen met energie en leningen. Is dit ook echt zo? Lees hier ervaringen van consumenten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Email

Ik probeer me al tijden van hun emailreclame uit te schrijven, maar daar doen ze niets aan

I

Ik

09-11-2018

0forum

Goede deal, iets goedkoper lijkt het

nav een dubbeltje op zijn kant gaan kijken op de website. Niet direct met de intentie om over te stappen. Maar goede deal ontvangen en (als het goed is) gaat me dit een x-aantal tientjes per jaar schelen. Of dat ook echt zo is moet nog maar blijken, maar de eerste rekening viel in ieder geval goedkoper uit.

J

Josephien

04-01-2018

0forum

brommerverzekering

mijn vriendin had een brommerverzekering via sloop de crisisgenaamd plat all risk verzekert bike werd gestolen begin haar werd vertelt u krijgt 12,50 per dag voor 30 dagen brommer premie werd stil gelegt brommer werd terug gevonden in november niks betaald eind november werd de bike terug gevonden helemaal gesloopt kan naar de stort de 12.50 van 30 dagen werd nooit betaalt en nu willen ze het restant van de verzekerings premie terug betalen vanaf de bike weer is terug gevonden .we zijn nu bijna 4 maanden verder nog geen cent gekregen nu werd er gezegt u was niet verzekert voor diefstal terwijl ze een all risk verzekering had en voor heeft betaald dit is zwaar oplichterij in mijn ogen

R

riek

04-01-2018

0forum

Goede deal

Goeie deal gesloten. Stukje goedkoper uit, het kan dus wel! Tevreden.

H

Harm

03-01-2018

0forum

Wachten op aanbieding zorgverzekering

Inschrijven ging heel makkelijk en nu wacht ik nog even op een goede aanbieding. Ik wil graag overstappen van zorgverzekering dus daar wacht ik op nu.

F

F. Boersma

22-12-2016

0forum

veel goedkoper met dealtjes

Gewoon vele malen goedkoper uit dan voorheen! Voor dealtjes moet je bij Sloopdecrisis zijn, een geweldig initiatief! Wij houden veel meer geld over voor leuke dingen nu, bedankt daarvoor!

M

Martine

06-09-2016

0forum

Prima Deal

Prima geholpen, niks mis mee. Betaal minder dan voorheen!

S

Santijn

17-08-2016

0forum

Energie via sloop de crisis

L.S. Vorig jaar ben ik er in getuimeld om via sloop de crisis een ander contract te nemen bij NLE ,ik was al klant bij hun,dus hadden ze het aangepast. Nu kreeg ik van de week de jaar afrekening en wat denk je........ Mijn verbruik was hoger mijn voorschotten 14x want de meterstanden zijn een maand later pas opgenomen. Ik moest een flink bedrag bijbetalen 138 euro terwijl ik 2 maaanden teveel betaald had wat 168 euro was. Ze konden dat er niet aftrekken omdat het meeging naar het volgend jaar. Zo ben je toch veel duurder uit.Ik vind dit niet passen trekken hun rente van mijn geld.Ze konden het er niet aftrekken zeiden ze en omdat ik al zo lang klant was konden ze een regeling treffen dat ik het in 2 termijnen kon betalen. Wat denkt U hiervan hebben ze gelijk of ben ik verkeerd ingelicht. groetjes JJ van Rijswijk

J

Johanna J van Rijswijk

26-03-2016

2forum

mevr.

Nou, aangemeld bij sloop de crisis, crisis begint hier pas goed. Overstappen van Energie Direct (contract non lopend) naar Budget Energie, hier aangeraden en let op!!! Boete dient met zelf te betalen en (omdat ik tot 2 jaar geleden in de schuldsanering zat) ook een borg van nagenoeg 500 euro!! Dit hoor je op tv dus niet..zwaar broodje belazer dus.

O

olga sabel

07-01-2016

1forum

Slecht, slecht en onbeschoft

Zeer agressieve marketing. Zeer storend en niets goedkoper na een jaar!

S

Sonja

29-12-2015

0forum

Slopen

Dingen slopen is altijd leuk Ben ik goed in ook

R

Roel

01-12-2015

0forum

Veel geld bespaard, tevreden klant!

Wat een fijn initiatief! Kwam erop via de reclames en omdat ik de slogan zo positief vond, vooral in tijden van crisis enzo. En heb nog veel bespaard ook, dus dat is helemaal mooi Tevreden klant hier!

M

Marianne

28-11-2015

0forum

Goed plan!

Samen werken = korting !

F

Ferdinand

24-10-2015

0forum

Samen

SAMEN MAKEN WE DE CRISIS KAPOT JAAAAAA. Wel een beetje overdreven dit natuurlijk. Toch trekt het aandacht. Ook die van mij, want ik heb me net aangemeld! Nog even wachten tot ik een aanbieding ga aannemen. Maar vrienden van mij hadden al heel goede verhalen en zeiden veel te hebben bespaard...

H

Hiephoi

29-09-2015

0forum

leuk idee

Goed bedacht dit, met z'n allen in een collectief korting regelen voor de hele groep! Ik ga me meteen aanmelden! En dan kan ik dus per keer gewoon bekijken of ik inga op het aanbod?

A

Ariana de Wit

29-09-2015

0forum

goed gepropagandeerde oplichting

Een jaar geleden zijn wij met ons gezin overgestapt van energiemaatschappij via sloopdecrisis. Bij het maken van deze keuze hebben wij ons laten leiden door ons vertrouwen in het initiatief van die vriendelijke John Williams en Annemarie van Gaal die in alle reclames aangeven dat zij opkomen voor de consument die het in tijden van crisis zo moeilijk heeft. Een jaar later ben ik weer aan het vergelijken en blijkt dat ze mij de voor mij duurste energiemaatschappij hebben aangesmeerd. Even wat googlen verder kom ik erachter dat sloopdecrisis eigendom is van dezelfde eigenaren als de Nederlandse Energiemaatschappij en Youfone. Sloopdecrisis.nl geeft dus aanbiedingen weer die verre van het goedkoopst zijn, maar uiteraard veel geld in de la van de eigenaren brengen. Mijn advies is kijk heel goed verder naar vergelijkingssites dan kom je er altijd achter dat sloopdecrisis.nl een oplichterssite is. Zij zijn in alle gevallen een van de duurste aanbieders.

N

Nick

02-09-2015

2forum

Prima

Ik heb een paar maanden geleden mijn stroom afgesloten via sloopdecrisis en is allemaal goed verlopen. Energierekening iets goedkoper dus ok.

E

Elina Nootenboom

12-07-2015

0forum

Jammer

Op zich goede service, maar ik kwam dus uiteindelijk duurder uit dan mijn vorige energieleverancier. Beetje jammer, want dat heb ik vantevoren dus niet zien aankomen. Ik dacht dat het goedkoper zou zijn, maar ben nu een paar maanden verder en ik betaal nu maandelijks meer dan ervoor. Niet doen dus!

J

Janne Booij

08-07-2015

0forum

Niet goed, niet slecht

Ze bieden een aardige service en ik had niks om over te klagen. Zou dit bedrijf wel aanraden

B

Bram van auveren

25-06-2015

0forum

Collectief inkopen loont

ok, ik was sceptisch. Vooral door die reclames ook want ik vond het er allemaal iets te rooskleurig uitzien. Toch maar gaan kijken en dit was zeker de moeite waard. Komt omdat ze collectief met meerdere dus inkopen en daardoor kortingen bedingen. En het werkt! Ik bespaar echt per maand nu. Ik denk dat ik hier nog wel even blijf. Ik ga wel alle andere energiemaatschappijen in de gaten houden, mocht het ergens anders nog goedkoper kunnen.

L

Levi Metch

25-06-2015

0forum