NederlandReview

    Ervaringen Sloop de Crisis

    Geldspaarders verenigt u; samen bespaar je meer! Maar voordat je je zomaar aansluit bij wat Sloop de Crisis zelf het snelst groeiende consumentencollectief noemt, wil je natuurlijk wel weten waar je precies aan meedoet. Overstappen van energieleverancier, verzekering, zorgverlener, bank of aanbieder van televisie, internet en/of mobiele telefoon is een hele grote stap, waar je goed over na zou moeten denken. Wat zijn de ervaringen van anderen met Sloop de Crisis: bespaar je inderdaad meer in dit collectief? Is overstappen echt zo eenvoudig als ze het doen voorkomen? En zijn die diensten wel goed?

    Over Sloop de Crisis
    Sloop de Crisis is een initiatief van communicatiebureau MindGrind en gericht op de kracht van het collectief, vanuit de gedachte dat grote bedrijven gemakkelijk zwichten voor de menigte en zo dus extra kortingen bieden op hun producten. Met als slogan ‘Samen in actie voor de laagste lasten’ willen ze daarom zoveel mogelijk gezinnen in hun collectief opnemen om zo te besparen op grote periodieke uitgaven.  Energieleveranciers (groene stroom en gas), zorgverzekeraars, aanbieders van Alles-in-1-pakketten (TV, internet, vaste telefonie), telecombedrijven, verzekeringsbedrijven: niets is veilig voor deze discountseekers, verenigd in het collectief van Sloop de Crisis.

    Klopt het volgens u wat John zegt?

    Diensten van Sloop de Crisis
    Via de website van Sloop de Crisis kun je je gratis inschrijven. Er wordt een veiling georganiseerd en de winnende leverancier doet een aanbod aan het collectief dat zich via Sloop de Crisis heeft georganiseerd. Iedere deelnemer bepaalt vervolgens of hij ingaat op het aanbod van de leverancier en de deal die via Sloop de Crisis tot stand is gebracht. Overigens kan niet zomaar iedereen een product aanbieden; Sloop de Crisis controleert de kwaliteit van de dienstverlening en het overstapproces. En in het geval van stroom mag er alleen groene energie worden aangeboden. Eerdere veilingen zijn onder andere gewonnen door OHRA, Youfone, Vodafone, de Nederlandse Energie Maatschappij, Tele2, CZ, E.ON en Telfort. Sloop de Crisis is immer op zoek naar nieuwe aanbieders, die zich via de website kunnen aanmelden om hun waren te mogen aanbieden aan de leden van het collectief. Sloop de Crisis biedt deze producten zelf dus niet aan; het verenigt potentiële klanten en geeft hen zo een betere onderhandelpositie. Daartoe werkt Sloopt de Crisis samen met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix, dat ervaren is in het organiseren van veilingen op het gebied van energie-collectieven en publieke aanbestedingen.

    Klachten over Sloop de Crisis
    Sloop de Crisis is zowel via email als via een terugbelservice bereikbaar. Een hele waslijst aan disclaimers op de website moet veel klachten uitsluiten. Wanneer er klachten zijn over het uiteindelijke product, dan is Sloop de Crisis zelf niet de beklaagde partij, maar kun je natuurlijk beter direct bij de desbetreffende aanbieder terecht.

    Heb je je aangesloten bij dit consumentencollectief en hoeveel bespaar je daarmee per maand? Is je zorgverzekering, mobiele telefoonabonnement of schadeverzekering inderdaad veel goedkoper geworden, of viel dat eigenlijk wel mee? Geloof je erin dat we samen met z’n allen zo de crisis gaan slopen? Deel je mening nu op NederlandReview! 

    Sloop de crisis helpt u om het huishoudboekje op orde te krijgen met energie en leningen. Is dit ook echt zo? Lees hier ervaringen van consumenten

    Sloop de Crisis
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    7
    70% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7

    Prijs

    7,2

    Leveren

    6,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede deal, iets goedkoper lijkt het

    Josephien04-01-2018

    nav een dubbeltje op zijn kant gaan kijken op de website. Niet direct met de intentie om over te stappen. Maar goede deal ontvangen en (als het goed is) gaat me dit een x-aantal tientjes per jaar schelen. Of dat ook echt zo is moet nog maar blijken, maar de eerste rekening viel in ieder geval goedkoper uit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    brommerverzekering

    riek04-01-2018

    mijn vriendin had een brommerverzekering via sloop de crisisgenaamd plat all risk verzekert bike werd gestolen begin haar werd vertelt u krijgt 12,50 per dag voor 30 dagen brommer premie werd stil gelegt brommer werd terug gevonden in november niks betaald eind november werd de bike terug gevonden helemaal gesloopt kan naar de stort de 12.50 van 30 dagen werd nooit betaalt en nu willen ze het restant van de verzekerings premie terug betalen vanaf de bike weer is terug gevonden .we zijn nu bijna 4 maanden verder nog geen cent gekregen nu werd er gezegt u was niet verzekert voor diefstal terwijl ze een all risk verzekering had en voor heeft betaald dit is zwaar oplichterij in mijn ogen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede deal

    Harm02-01-2018

    Goeie deal gesloten. Stukje goedkoper uit, het kan dus wel!

    Tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Wachten op aanbieding zorgverzekering

    F. Boersma22-12-2016

    Inschrijven ging heel makkelijk en nu wacht ik nog even op een goede aanbieding. Ik wil graag overstappen van zorgverzekering dus daar wacht ik op nu.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    veel goedkoper met dealtjes

    Martine05-09-2016

    Gewoon vele malen goedkoper uit dan voorheen!
    Voor dealtjes moet je bij Sloopdecrisis zijn, een geweldig initiatief!

    Wij houden veel meer geld over voor leuke dingen nu, bedankt daarvoor!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima Deal

    Santijn17-08-2016

    Prima geholpen, niks mis mee. Betaal minder dan voorheen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Energie via sloop de crisis

    Johanna J van Rijswijk26-03-2016

    L.S. Vorig jaar ben ik er in getuimeld om via sloop de crisis een ander contract te nemen bij NLE ,ik was al klant bij hun,dus hadden ze het aangepast.
    Nu kreeg ik van de week de jaar afrekening en wat denk je........
    Mijn verbruik was hoger mijn voorschotten 14x want de meterstanden zijn een maand later pas opgenomen.
    Ik moest een flink bedrag bijbetalen 138 euro terwijl ik 2 maaanden teveel betaald had wat 168 euro was.
    Ze konden dat er niet aftrekken omdat het meeging naar het volgend jaar.
    Zo ben je toch veel duurder uit.Ik vind dit niet passen trekken hun rente van mijn geld.Ze konden het er niet aftrekken zeiden ze en omdat ik al zo lang klant was konden ze een regeling treffen dat ik het in 2 termijnen kon betalen.
    Wat denkt U hiervan hebben ze gelijk of ben ik verkeerd ingelicht.

    groetjes
    JJ van Rijswijk

    Chris30-11-2016

    Daaro durf ik niet over te stappen , omdat ik zit niet op die ellende te wachten en stresss

    ariana03-10-2017

    Ik ben in de maling genomen doordat ze me de een na de andere energie leveranciers door de strot duwde nu zit ik vast aan 3??? bedragen en probeer er 1 over te houden ik ben van oxxio over gestapt op Budget energie die ik niet ken ook NLE kwam erachter aan ik dacht weer een goedkopere aanbieder (net dus een overstap) gedaan volgende dag volgende onbekende aanbieder helaas mijn bril op moeten zetten... want blijk dus nu 2 leveranciers te hebben plus de kosten van het overstappen word een keer???? verrekend maar 80 euro plus 85 euro budget energie plus 65 euro NLE ik moet dus bij beide blijven??? of een opzegging word het met boete! lekker ingelicht niet dus gewoon energie bedrijven onbekende door je strot duwen elke dag weer een nieuwe alsof je iedere dag zomaar over kunt stappen naar nog een goedkopere aanbieder. Wanneer deze ellende over is heb ik budget enrgie al laten weten ga ik direkt terug naar Oxxio dit weet oxxio ook. Dat hele sloop de crisis progamma word duidelijk door ons of leveranciers die duurder zijn betaald! iemand moet t progamma betalen!!! als je wilt dat mensen goedkoper uit zijn dus hulp bied dan zorg dan voor goede informatie ipv de een na de andere leveranciers door te sturen alsof het nieuwe partijen zijn die binnen zijn gekomen bij de LIDDL zo van stap maar weer over kostenloos niet dus! advies blijf zitten waar je zit. Minder ellende minder kosten. Nep progamma! dit progamma is voor mensen die niet met geld om kunnen gaan of nog geen leverancier meer hebben omdat ze afgesloten zijn. Dan is het handig dat John ff een leverancier regelt voor je!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    mevr.

    olga sabel07-01-2016

    Nou, aangemeld bij sloop de crisis, crisis begint hier pas goed. Overstappen van Energie Direct (contract non lopend) naar Budget Energie, hier aangeraden en let op!!! Boete dient met zelf te betalen en (omdat ik tot 2 jaar geleden in de schuldsanering zat) ook een borg van nagenoeg 500 euro!! Dit hoor je op tv dus niet..zwaar broodje belazer dus.

    Chris30-11-2016

    Nou ik blijf zitten waar ik zit omdat ik weet dat mij geen rare dingen te verwachten staan . !! Ik hou van zekerheid en weet graag waar ik aan toe ben !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht, slecht en onbeschoft

    Sonja28-12-2015

    Zeer agressieve marketing.
    Zeer storend en niets goedkoper na een jaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slopen

    Roel01-12-2015

    Dingen slopen is altijd leuk
    Ben ik goed in ook

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel geld bespaard, tevreden klant!

    Marianne28-11-2015

    Wat een fijn initiatief!
    Kwam erop via de reclames en omdat ik de slogan zo positief vond, vooral in tijden van crisis enzo.
    En heb nog veel bespaard ook, dus dat is helemaal mooi
    Tevreden klant hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed plan!

    Ferdinand24-10-2015

    Samen werken = korting !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samen

    Hiephoi29-09-2015

    SAMEN MAKEN WE DE CRISIS KAPOT JAAAAAA. Wel een beetje overdreven dit natuurlijk. Toch trekt het aandacht. Ook die van mij, want ik heb me net aangemeld! Nog even wachten tot ik een aanbieding ga aannemen. Maar vrienden van mij hadden al heel goede verhalen en zeiden veel te hebben bespaard...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    leuk idee

    Ariana de Wit28-09-2015

    Goed bedacht dit, met z'n allen in een collectief korting regelen voor de hele groep! Ik ga me meteen aanmelden! En dan kan ik dus per keer gewoon bekijken of ik inga op het aanbod?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goed gepropagandeerde oplichting

    Nick01-09-2015

    Een jaar geleden zijn wij met ons gezin overgestapt van energiemaatschappij via sloopdecrisis.
    Bij het maken van deze keuze hebben wij ons laten leiden door ons vertrouwen in het initiatief van die vriendelijke John Williams en Annemarie van Gaal die in alle reclames aangeven dat zij opkomen voor de consument die het in tijden van crisis zo moeilijk heeft. Een jaar later ben ik weer aan het vergelijken en blijkt dat ze mij de voor mij duurste energiemaatschappij hebben aangesmeerd. Even wat googlen verder kom ik erachter dat sloopdecrisis eigendom is van dezelfde eigenaren als de Nederlandse Energiemaatschappij en Youfone. Sloopdecrisis.nl geeft dus aanbiedingen weer die verre van het goedkoopst zijn, maar uiteraard veel geld in de la van de eigenaren brengen.

    Mijn advies is kijk heel goed verder naar vergelijkingssites dan kom je er altijd achter dat sloopdecrisis.nl een oplichterssite is. Zij zijn in alle gevallen een van de duurste aanbieders.

    geschrokken30-09-2015

    oh, echt waar? daar schrik ik wel van! ik ga wel verder kijken dan!

    wvl10-11-2016

    Als een aanbieding erg mooi is, wil ik het ook zeker weten. dus ga ik op de website bij de aanbieder zelf kijken. iedere partij die er meer is dan de aanbieder is, moet ook verdienen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Elina Nootenboom12-07-2015

    Ik heb een paar maanden geleden mijn stroom afgesloten via sloopdecrisis en is allemaal goed verlopen. Energierekening iets goedkoper dus ok.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Jammer

    Janne Booij08-07-2015

    Op zich goede service, maar ik kwam dus uiteindelijk duurder uit dan mijn vorige energieleverancier. Beetje jammer, want dat heb ik vantevoren dus niet zien aankomen. Ik dacht dat het goedkoper zou zijn, maar ben nu een paar maanden verder en ik betaal nu maandelijks meer dan ervoor. Niet doen dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Niet goed, niet slecht

    Bram van auveren25-06-2015

    Ze bieden een aardige service en ik had niks om over te klagen. Zou dit bedrijf wel aanraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Collectief inkopen loont

    Levi Metch25-06-2015

    ok, ik was sceptisch. Vooral door die reclames ook want ik vond het er allemaal iets te rooskleurig uitzien. Toch maar gaan kijken en dit was zeker de moeite waard. Komt omdat ze collectief met meerdere dus inkopen en daardoor kortingen bedingen. En het werkt! Ik bespaar echt per maand nu. Ik denk dat ik hier nog wel even blijf. Ik ga wel alle andere energiemaatschappijen in de gaten houden, mocht het ergens anders nog goedkoper kunnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitsparen is echt een optie

    Luuk de Jong25-06-2015

    Ik had niet verwacht dat ik zoveel kan uitsparen op mijn maandelijkse kosten. Ik vertrouwde het niet helemaal toen ik de reclames allemaal zag, want vaak als het te goed is om waar te zijn dan...maar blijkt tot op heden ook echt uit te komen. Na 5 minuten op de website zag ik dat al dat hier mogelijkheden waren op zorg en energie. Dus toen ben ik verder gegaan en bespaar nu zeker 400 euro per jaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Sloop de Crisis

    Uw beoordeling