Geldspaarders verenigt u; samen bespaar je meer! Maar voordat je je zomaar aansluit bij wat Sloop de Crisis zelf het snelst groeiende consumentencollectief noemt, wil je natuurlijk wel weten waar je precies aan meedoet. Overstappen van energieleverancier, verzekering, zorgverlener, bank of aanbieder van televisie, internet en/of mobiele telefoon is een hele grote stap, waar je goed over na zou moeten denken. Wat zijn de ervaringen van anderen met Sloop de Crisis: bespaar je inderdaad meer in dit collectief? Is overstappen echt zo eenvoudig als ze het doen voorkomen? En zijn die diensten wel goed?
Sloop de Crisis is een initiatief van communicatiebureau MindGrind en gericht op de kracht van het collectief, vanuit de gedachte dat grote bedrijven gemakkelijk zwichten voor de menigte en zo dus extra kortingen bieden op hun producten. Met als slogan ‘Samen in actie voor de laagste lasten’ willen ze daarom zoveel mogelijk gezinnen in hun collectief opnemen om zo te besparen op grote periodieke uitgaven. Energieleveranciers (groene stroom en gas), zorgverzekeraars, aanbieders van Alles-in-1-pakketten (TV, internet, vaste telefonie), telecombedrijven, verzekeringsbedrijven: niets is veilig voor deze discountseekers, verenigd in het collectief van Sloop de Crisis.
Via de website van Sloop de Crisis kun je je gratis inschrijven. Er wordt een veiling georganiseerd en de winnende leverancier doet een aanbod aan het collectief dat zich via Sloop de Crisis heeft georganiseerd. Iedere deelnemer bepaalt vervolgens of hij ingaat op het aanbod van de leverancier en de deal die via Sloop de Crisis tot stand is gebracht. Overigens kan niet zomaar iedereen een product aanbieden; Sloop de Crisis controleert de kwaliteit van de dienstverlening en het overstapproces. En in het geval van stroom mag er alleen groene energie worden aangeboden. Eerdere veilingen zijn onder andere gewonnen door OHRA, Youfone, Vodafone, de Nederlandse Energie Maatschappij, Tele2, CZ, E.ON en Telfort. Sloop de Crisis is immer op zoek naar nieuwe aanbieders, die zich via de website kunnen aanmelden om hun waren te mogen aanbieden aan de leden van het collectief. Sloop de Crisis biedt deze producten zelf dus niet aan; het verenigt potentiële klanten en geeft hen zo een betere onderhandelpositie. Daartoe werkt Sloopt de Crisis samen met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix, dat ervaren is in het organiseren van veilingen op het gebied van energie-collectieven en publieke aanbestedingen.
Sloop de Crisis is zowel via email als via een terugbelservice bereikbaar. Een hele waslijst aan disclaimers op de website moet veel klachten uitsluiten. Wanneer er klachten zijn over het uiteindelijke product, dan is Sloop de Crisis zelf niet de beklaagde partij, maar kun je natuurlijk beter direct bij de desbetreffende aanbieder terecht.
Heb je je aangesloten bij dit consumentencollectief en hoeveel bespaar je daarmee per maand? Is je zorgverzekering, mobiele telefoonabonnement of schadeverzekering inderdaad veel goedkoper geworden, of viel dat eigenlijk wel mee? Geloof je erin dat we samen met z’n allen zo de crisis gaan slopen? Deel je mening nu op NederlandReview!
Sloop de crisis helpt u om het huishoudboekje op orde te krijgen met energie en leningen. Is dit ook echt zo? Lees hier ervaringen van consumenten
Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!
Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
Totaal