Lendico

6.9
7.6

Bestellen

7.1

Service

5.8

Prijs

7.1

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Lendico

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lendico? Nieuw in Nederland is Lendico! Misschien is het bij het grote publiek nog niet zo bekend. Zeer waarschijnlijk zal dit echter niet lang duren. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld van Lendico te krijgen. Een van de betere opties hierbij is het lezen van ervaringen van klanten en gebruikers van Lendico over Lendico. Bij NederlandReview is het mogelijk om te ontdekken welke verschillende beoordelingen er al zijn over dit bedrijf en ook andere sparen, beleggen en vermogen bedrijven. Lendico is trouwens een peer to peer kredietverschaffer. Het is dus een bemiddelaar in kredieten, waarbij er geen bank is maar het geld van een persoon welke het geld aan een andere persoon uitleent. De mogelijkheden om een lening te krijgen zijn daardoor een stuk ruimer. Ook is het mogelijk om meer rendement op het geld van uw spaarrekening te krijgen. 

Over Lendico 


Lendico  is:
-    Aantrekkelijk! Er zijn gunstige kredietvoorwaarden voor de geldlener en ook gunstige rendementen voor de geldgever. 
-    Eenvoudig! In een paar stappen is het mogelijk om een nieuw project aan te maken. 
-    Veilig! Er is een professioneel team en een betrouwbare organisatie welke de hoogste veiligheidseisen hanteren. 

U kunt bij Lendico:


-    sparen
-    beleggen
-    geld lenen
-    doorlopend krediet afsluiten

De voordelen voor de kredietnemers zijn de gunstige voorwaarden. De rente is aantrekkelijk en het is altijd mogelijk om vervroegd af te lossen zonder een boete.  Lendico zorgt voor kredieten welke maatwerk zijn en aansluiten bij iedere situatie. 

Voor de geldgever is het natuurlijk zo dat u een goed rendement krijgt. U kunt hierdoor een goede investering maken via Lendico. 

Diensten van Lendico

Lendico is de partij welke bemiddelt tussen kredietgevers (investeerders) en kredietnemers. Ze doen dit om de kredietnemer meer ruimte te bieden voor een betaalbaar krediet met geen idiote eisen. De investeerder krijgt bij Lendico juist een hoger rendement dan op zijn spaarrekening. Het is hierdoor ideaal om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn.  Het rendement wordt maandelijks uitgekeerd en de kredietnemer moet volgens de afspraken aflossen en rente betalen iedere maand. Klachten, tips en complimenten over en voor Lendico

Heeft u een klacht of een tip over Lendico? Dan is het belangrijk om contact met hun op te nemen. Ontdek de mogelijkheden om uw ongenoegen op een goede manier te uiten. Hierna zal Lendico contact met u opnemen. 

Uw mening over Lendico

Heeft u al eens gebruik gemaakt van Lendico? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via NederlandReview. Het is mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van deze Peer to Peer kredietverstrekker.

 

Peer to peer lenen, wat is dat? En investeren bij Lendico een goed idee? Lees ervaringen van klanten van Lendico die u voorgingen. Bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook