NederlandReview

  Ervaringen Knab

  Wat je ook met je spaargeld wilt doen, het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom ben je misschien wel op zoek naar de beste financiële instelling om je hierbij te helpen. Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Knab. Maar zijn hun beleggingen nou echt wel zo betrouwbaar? Zullen ze veilig omgaan met het geld dat je op een spaarrekening wilt sparen? Zijn hun hypotheken wel de goedkoopste optie? Zal het makkelijk zijn je financiële overzicht te bekijken via hun website? En wat zal de klantenservice van Knab zeggen als na het betalen je geld nooit op de rekening van de ander blijkt te zijn aangekomen? Deze vragen kunnen het beste worden beantwoord door klanten die al met Knab in aanraking zijn geweest. Lees hun reviews om een beter beeld van Knab te krijgen voor je met ze in zee gaat. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen goed voorbereid te zijn als je met Knab om de tafel gaat.

  Over Knab

  Knab is een financiële instelling. Het bedrijf is opgericht in 2012, dus ze zijn nog niet zo heel lang actief. Ze bieden vele verschillende financiële diensten aan die met geld, inkomen en sparen te maken hebben. Het belangrijkste dat je met je geld zult doen is natuurlijk betalen. Er zijn vele rekeningen die iedere maand betaald moeten worden en ook geef je wel eens wat uit aan boodschappen, onvoorziene omstandigheden en leuke dingen zoals uitjes en nieuwe spullen. Knab kan je een compleet bankpakket aanbieden. Hiermee kun je wereldwijd betalen en kun je een gratis creditcard aanvragen. Één van je grootste vaste lasten is toch wel je hypotheek. Door die hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten kun je per maand of jaar een hoop besparen. Knab helpt je daarom zoeken naar de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ook kan Knab je helpen om te sparen. Je kunt zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Het is immers altijd handig om wat spaargeld achter de hand te houden. Ook beleggen via Knab is een optie. Spaargeld groeit immers niet zo hard en op deze manier kun je je vermogen laten groeien. Zij maken de belangrijke beleggingskeuzes voor je zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Wel kun je via de Knab App je vermogensontwikkeling in de gaten houden. En als laatste heeft Knab nog verschillende verzekeringen. Ze helpen je uit te zoeken welke autoverzekering voor jouw voertuig het beste is.


  De nieuwe Knab app.

  Diensten van Knab

  Alle diensten van Knab zijn online te regelen. Je kunt via hun website of app online een hypotheek regelen, verzekering afsluiten, spaarrekening openen of starten met beleggen. Wel heeft Knab een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Knab

  Wat is jouw eigen oordeel over Knab? Is de hypotheek of autoverzekering die ze voorstelde echt de beste optie voor jou? Hoe veilig is het geld dat via hen op een spaarrekening of beleggingsrekening is gestort? Gaan de betalingen altijd goed? En wat voor een klantenservice kan er van Knab verwacht worden? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Knab is.

  Knab
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7,8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7,6
  Leveren
  rating
  7,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Knab rekening

  We hebben een kleine 2 jaar een rekening bij KNAB. Gaat probleemloos.
  Vandaag een bericht in de mail dat de pakketprijs van €5 naar €9 gaat (ivm meerdere rekeninghouders).
  Dat is een prijsstijging van maar liefst 80% !!!
  Juist omdat we kleine ondernemer zijn, zijn we naar KNAB gegaan. Maar zo'n prijsstijging is dan wel erg fors. Kan zo maar weer een reden zijn om wederom een andere bank te gaan zoeken.

  Door: Miranda 15-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Knab

  Perfecte online bank. Probleemloos een rekening geopend, goede app, goed service via mails.

  Door: Johan 02-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Bankrekening zakelijk en prive

  Hele snelle contact en goede bank

  Door: Peter Jan Rijpkema 22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  misleidende info en frustrerende openingsprocedure

  Ik heb wel een frustrerende ervaring met KNAB.
  KNAB beweert dat je de bank-rekening binnen 5 minuten kan openen.
  Niets is minder waar, je kan de rekening wel openen, je kan daar heen wel het geld overmaken, maar het blijft bij deze, je kan niets met dat geld, de rekeking blijft geblokkeerd, je stopt dus je geld ergens en je kan er geen gebruik van maken.
  De beordelingsprocedure is vaag, en als hun je nevenactiviteit (waar niets mis mee is trouwens) uit het uittreksel niet bevalt, wordt je aanvraag gewoon afgewezen - niemand daarvoor had er problemen mee. Op je geld moet je dan ook weer blijven wachten, het is verteld twee dagen, dat geld heb ik nog niet terug.
  Ik moet nog zien wanneer ik mijn geld werkelijk terugkrijg.

  Dus zou ik KNAB aan niemand aanbevelen. Ik blif gewoon bij mijn eigen bank, waar me niemand lastig valt.

  Door: Joeri 15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Knab

  Uw beoordeling