Ervaringen Voordeelvanger.nl

Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
klachten.

Over voordeelvanger

Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

Diensten

De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

Klachten

Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in Nederland als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Nederlanders!

Voordeelvanger.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

5,8
43% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,4

Service

4,8

Prijs

6,2

Leveren

5,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Airbuds

Ik had airbuds gekocht en die zijn 13 euro in plaats van 226 dus een koopje en als he tlaat gaat leveren maakt het me niet uit en ik hoef geen goede kwaliteit omdat ik toch maar 13 euro hoefte te betalen

Door: Luc08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Trap er niet in

Nog nooit zo lang op mijn geld moeten wachten na retour sturen. Dik twee maanden! Van service is absoluut geen sprake! Telefonisch kan je al helemaal niet geholpen worden. Op E-mail krijg je snel antwoord het resultaat is er alleen niet....dus in de praktijk ga weer bellen of mailen en nog een keer en nog een keer.....voor mij NOOIT MEER!!!!!

OP EIGEN SITE STAAN NEP REVIEWS!!!

Door: Pieterse28-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Laat je niet vangen.

De aangegeven basisprijs/kortingsprijs zijn duurder dan dat je even gaat kijken op internet. Bvb de Adlerkraft 299 delige gereedschapskoffer kost zogezegd na korting nog 79.95€, terwijl die vrij te koop is bij bvb bol.Com. voor maar 69.95.
Conclusie: LAAT JE NIET VANGEN!

Door: Lesly26-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

service

product 3dagen beschikbaar na 2 dagen weg uit winkelkar?niet kunnen betalen met afterpay.geen antwoord na 3 emails!!!
haegeman andre

Door: haegeman20-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

cartridges brother printer

half december 2018 besteld zou voor 8012019 geleverd worden ondanks enkele rappels op 18012019 nog steeds niets ontvangen geld teruggevraagd bestelm hier nooit meer wat.

Door: Dolf Lubbers18-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Schandalige na service( lees geen )

Ik heb mij nu 2 x laten vangen door Voordeelvanger.nl. De 1e x kocht ik een snelkookpan voor 40 euro geschikt voor inductie die niet werkte op inductie. Ik heb ze mogen terugsturen met 16,5 euro verzendkosten. Mijn 40 euro kreeg ik teruggestort. Onlangs bestelde ik een iPad cover voor 14,95. Bij levering bleek die mismaakt te zijn zodat die niet past op mijn iPad. Ik kan ze terug sturen en 16,5 euro verzendkosten betalen maar dan zou ik zot zijn. Ik verwachtte dat Voordeelvanger mij een nieuw exemplaar zou opsturen door een mail met filmpje erbij van het misbaksel maar na 3 pogingen krijg ik gewoon geen antwoord van hen.

Door: Krista Noppe22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Fitness SMART Tracker ID115

Bij het product staat een hoge prijs.Met bieden deze gekocht .
Totaal met levering 20 euro betaald.Zou een koopje MOETEN zijn.Wat ze leveren is een CHINEES merkloos artikel.Aan de manier van versturen met de post en de verpakking is al onmiddellijk te zien dat het waardeloos is.Men kan dit online al kopen voor MINDER DAN 10 Euro,zonder leveringskosten te betalen..Pure oplichterij dus.

Door: B17-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Retouren

Na aanmelding van voorgenomen retouren een paar uur later het akkoord van Voordeelvanger met een antwoordnummer. Dezelfde dag de artikelen teruggestuurd, met een track&trace , die de volgende dag arriveerden. Een dag later het geld op de bankrekening terug.

Door: Ben ten Berge12-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Betalen niet terug!!+ Zo lang het goed gaat, gaat het goed. Maar oh wee als het fout gaat...Betalen niet terug!

Ik had een veiling gewonnen en betaald. Helaas op een backorder terecht gekomen en na 1 maand wachten de optie gekregen om te annuleren. Creditfactuur ontvangen maar van de daadwerkelijke terugbetaling ontbreekt ieder spoor. Zij blijven zeggen dat er is terug betaald ondanks ik kan bewijzen dmv bankafschriften dat dit niet is gebeurd. Elke keer krijg ik de belofte dat er contact opgenomen wordt met mij, maar dit gebeurd niet. Ook weigeren ze mij hun administratie email adres te geven zodat ik de bewijzen kan doormailen. Ik moet maar wachten totdat er niet bij contact opgenomen wordt, krijg ik te horen. Terugbetaling had 10 september al gebeurd moeten zijn. Helaas wacht ik dus nu alweer bijna 1 maand op mijn geld en een reactie terug!

Door: Suzanne Dam02-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

garantie voordeelvanger

vorig jaar draadloze stofzuiger gekocht , nu na 11 maanden steel afgebroken in bevestiging
contact opgenomen met voordeelvanger
antwoord geen garantie daar fabrikant geen reserveonderdelen in stock heeft
nu vraag ik me af wat is garantie nog waard bij voordeelvanger
welke stappen zouden jullie me aanraden

Door: Houben Ludo16-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Nooit meer bestellen bij voordeel vanger

1ste keer en laatste keer.
Naar 4 maanden nog geen bestelling binnen en dan kan je er nog eens zelf achter aan lopen want op de hoogte van je bestelling word je ook niet gehouden gaat vervolgens mijn afterpay al in terwijl ik nog niets binnen heb en nu nog niet en zit inmiddels al met een boete er over!!
Echt zo klaar met dit bedrijf!!!!!!!

Door: W.v21-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet geleverd

Mijn artikel zou ten laatste 4/6/2018 verstuurd worden. Ze zouden me ook laten weten wanneer ze de verzending deden. Echter hoor ik van hen niets. Op 11/6 stuur ik heb een mail met de vraag van meer info. Zeggen ze dat ze in de week van 11/6 zouden leveren, terwijl het dus al 11/6 was. Nu een week later, 20/6 nog steeds niets vernomen van de verzending!!!

Door: Brighje20-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Nog steeds niets ontvangen

Na ruim 8 weken! Nog geen bestelling binnen zonder contact hierover. Nu gemaild dat hun uiterste verzenddatum verstreken is en ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terugverwacht. Zal mij benieuwen! Bestel hier nooit meer!

Door: A Mol02-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Geen bestelling

8 weken geleden een bestelling gedaan. Na weken maar eens gaan bellen, maar contact krijgen was niet telefonisch mogelijks. Je moet het elke dag “een andre keer maar proberen” dus dan maar via mail. Daar krijg je standaard antwoord en wordt de verzenddatum steeds verschoven. Begin april een bestelling gedaan. Uiterste verzenddatum zou 1 juni zijn. Verder niets meer vernomen, dus toch maar eens bellen. 3 dagen lang kreeg ik geen contact, dus dan maar mailen met de vraag of mijn bestelling na 8 weken dan toch eindelijk eens verzonden wordt (op 1 juni!)
Vanmorgen weer een poging gedaan om te bellen. Geen contact mogelijk. Vanmiddag dan eindelijk antwoord op mijn mail dat mijn orden pas in de week van 11 juni geleverd gaat worden. 10 weken (!!) nadat ik het besteld en 2 weken na de beloofde datum! Super slecht! En tevens heel slecht dat ze telefonisch gewoon steeds ophangen. Voor mij nooit meer. Zak deze site dan ook niet aanbevelen. Heb spijt, want ik had dit product 8 weken geleden voor dezelfde prijs al ergens anders kunnen kopen. Nu maar eens gaan kijken of ik de order kan annuleren.

Door: C A31-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geen bestelling

8 weken geleden een bestelling gedaan. Na weken maar eens gaan bellen, maar contact krijgen was niet telefonisch mogelijks. Je moet het elke dag “een andre keer maar proberen” dus dan maar via mail. Daar krijg je standaard antwoord en wordt de verzenddatum steeds verschoven. Begin april een bestelling gedaan. Uiterste verzenddatum zou 1 juni zijn. Verder niets meer vernomen, dus toch maar eens bellen. 3 dagen lang kreeg ik geen contact, dus dan maar mailen met de vraag of mijn bestelling na 8 weken dan toch eindelijk eens verzonden wordt (op 1 juni!)
Vanmorgen weer een poging gedaan om te bellen. Geen contact mogelijk. Vanmiddag dan eindelijk antwoord op mijn mail dat mijn orden pas in de week van 11 juni geleverd gaat worden. 10 weken (!!) nadat ik het besteld en 2 weken na de beloofde datum! Super slecht! En tevens heel slecht dat ze telefonisch gewoon steeds ophangen. Voor mij nooit meer. Zak deze site dan ook niet aanbevelen. Heb spijt, want ik had dit product 8 weken geleden voor dezelfde prijs al ergens anders kunnen kopen. Nu maar eens gaan kijken of ik de order kan annuleren.

Door: C A31-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

stoomreiniger gekocht, werkte niet helemaal en wel snel geld ontvangen

Hi Ik had een stoom met uv reiniger gekocht,
de reiniger gaf geen stoom,
ze zeiden we nemen contact op met de leverancier, en je krijgt een mail, hoe verder,

de dag erna mail met stuur maar op, en een weekje later is het geld gestort,

Door: Luc 15-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Product niet geleverd

Kan eigenlijk geen pluspunten opnoemen, na een bepaalde datum zou ik het door mij bestelde artikel ontvangen, niet dus na gebeld te hebben met de "klantenservice"van voordeelvanger te horen gekregen dat ze niet konden leveren. Waarom mij niet op de hoogte gebracht was mijn vraag. Ik wilde de deal annuleren daar werd moeilijk overgedaan ik had immers een bestelling geplaatst, voordeelvanger duidelijk gemaakt dat zij niet aan hun leverings verplichting voldeden en dat ik mijn geld retour wilde. Voordeelvanger mailde mij dat ik moest aantonen dat ik reeds betaald had!?!? na het versturen van het betalingsbewijs kreeg ik te horen dat het geld binnen twee weken overgemaakt zal worden.

Voordeelvanger voor mij nooit meer!

Door: Raymond28-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

2 sensorlampen

Daar ik naast een Camping woon , en ik bestel soms artikelen is Post nl niet zo secuur en voor de gemakkelijkheid stopt ie dan de ophaal brief bij het depot bij de camping die vervolgens openbaar te openen is door elke levende ziel. Dat terwijl duidelijk mijn adres erbij staat ik krijg ook van andere post nl bezorgers wel de brief dus het kan goed maar nu niet dus .VOORDEELVANGER menigeen gemaild/gebeld .maar ik kan het hun niet aan het verstand brengen dat ik de 2 lampen niet heb gehad, weg 26 euro, Nu zegt VOORDEELVANGER als het pakket terug gestuurd is krijgt u u geld terug een mail eroor vragen zij mij ordernummer en duplicaat voordeelbrief te ondertekeken waarna hun onderzoek doen, vervolgens hoor je niets meer, VOORDEELVANGER HELAAS , IK GA NU OOK MIJN BEKLAG DOEN BIJ CONSUWIJZER EN EEN RADAR EN OF KASSA TV Zo ga je niet met klanten om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: w bijl16-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Geen garantie op product

Voor 100,- een draadloze stofzuiger gekocht, na 2 weken kon de accu niet meer laden.. Via de site claim op garantie gedaan, na 6 weken! Geen reactie, volgens de site levert de fabriek garantie de site zelf niet..

Slechte ervaring, nooit meer dus..

Door: Motshagen23-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Foei voordeelvanger

Heb me ook eens laten vangen aan voordeelvanger , maar na vergeleken te hebben met andere webwinkels kom ik tot het besluit dat voordeelvanger niet goedkoper is en mensen misleidt met fictieve kortingen .

enkele voorbeeldjes

Voordeelvanger 18/10/2017 Medisana Analoge Personenweegschaal van 79,95 naar 39,95 €
Coolblue 39,0 €
Wehkamp 39,0 €
Athleteshop.be 32,60 €

Voordeelvanger 18/10/2017: Medisana Warmte- En Vibratiemassagekussen Voor Auto, Stoel En Bank MC 810 van 99,95€ naar 42,95 €
Coolblue 42,99 €
Bol.com 42,99 €

Proficiat voordeelvanger

Door: Angeleyes18-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

Klaar mee

Nu drie keer iets besteld, en drie keer mankeerde er iets aan. De indruk bestaat dat we telkens afgekeurde of teruggestuurde of B keuze artikelen krijgen. Wij zijn er helemaal klaar mee. Goedkoop is duurkoop.

Door: J25-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Hoeslakens worden niet retour genomen

De hoeslakens die ik besteld heb worden niet retour genomen.
Ik heb ze nog niet eens uit de verpakking gehaald.
Ze verwijzen mij naar hun voorwaarden. (Hygiene).
Dat terwijl de verpakking ongeopend is.
Ik heb ze gewezen op de 14 dagen bedenktijd om van de aankoop af te zien.
Nu reageren ze niet meer op mijn mailtjes.
Mensen koop niets bij voordeelvanger want als je wil retourneren heb je een probleem.
Ik ben nu bezig met consuwijzer, en daar zal het niet bij blijven.
Het gaat mij niet om het bedrag, want dat was niet zoveel.
Het gaat mij om het principe.
Dus onthoud goed mensen voordeelvanger.nl niet doen.

Door: Hoeslaken16-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte deals

Vandaag een ip camera in de aanbieding. Van 160 voor 40 euro. Dit product wordt gewoon in China besteld en als je zelf het product op Banggood(waar ze waarschijnlijk bestellen) bekijkt dan kan je het daar kopen voor 18 euro met gratis verzenden. Nep deal dus bij voordeelvanger.nl

Door: Frits11-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Belachelijk!

Van de week twee vloerkleden gekocht maar helaas één maat te klein.
Dus vraag ik hoe ik ze kan retourneren zodat ik de juiste maat daarna alsnog kan bestellen of kan omruilen.
Helaas, niks van dat alles is mogelijk.
Wat wel mogelijk is is dat ik eerst 25 betaal (bovenop de kosten van 86 euro die ik heb betaald voor de kleden) en dat ik daarna informatie krijg toe gestuurd met hoe ik van die kleden af ga komen. Na enig doorvragen werd me duidelijk dat de kleden opgehaald zouden worden door een koerier. Hartstikke mooi zou je zeggen maar daar hangt een behoorlijke prijskaart aan. 25 euro!
Ik kan ze dus niet zelf retourneren. Iets wat veeeeeeel goedkoper is dan een koerier.
Een lang verhaal kort:
Ik betaal 25 euro voor een product wat nog in originele verpakking zit maar wat ik niet ga gebruiken en wat ik eigenlijk gewoon wil om kunnen ruilen voor een maatje groter.
Helaas, ik mag wel betalen voor iets wat ik graag wil retourneren maar verder gaat de service niet.
25 euro voor gebaren lucht is echt ontzettend veel geld!

Ik begrijp best waar de naam Voordeelvanger vandaan komt. Met name het woordje vanger....

Het is voor het eerst dat ik dit mee maak. Ik koop regelmatig bij sites als dit. Groupon, GoGodeals. Allemaal met een prima service, op vele vlakken. Ik raad iedereen dan ook aan om daar hun spullen vandaan te halen en niet van deze site.

Hahahaha, en bij het versturen van deze review kan ik niet verder dan ik minstens 1 ster heb uitgedeeld.
Ik wil juist helemaal geen ster uitdelen. Een ster krijg je als je hem verdient. Anders niet.
Beetje jammer dit...

Door: Bianca04-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

wel betalen niet leveren

IK heb scheermesjes besteld via voordeelvanger, vooraf betaald. Nu hebben ze niet de gehele bestelling afgeleverd. IK klaag maar krijg een dusdanig rare antwoorden dat het er op lijkt dat ik met een computer aan het mailen ben. Het enige dat ik vraag dat ze datgene wat ik besteld heb ook leveren maar ik weet niet hoe ik ze moet bewegen en om voor een paar doosjes scheermesjes een rechtzaak te beginnen lijkt mij ook overdreven afgezien van de kosten. Duidelijk is dat ik geen zaken meer met hun doe, ik vind het oplichters!

Door: wietze hulshof02-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

goedkope Beats by Dre oordopjes

Vetgoedkope Beats by Dre oordopjes gekocht.
Die wilde ik al heel lang, maar ik wachtte nog op een aanbieding. Bij voordeelvanger dus! Jee!

Door: Janika31-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Twee keer besteld

Zelf nu twee keer iets besteld, niet erg grote dingen hoor. Een keer boxers en eerder een keer sokken, haha.

Maat was gewoon wel prima, ik heb nooit hoeven retourneren of klantenservice hoeven bellen. Zo te zien wel goed ook, want zo te zien aan sommige reviews zijn ze daarin niet zo sterk.

Beide keren had ik mijn spullen met ongeveer een week in huis. Dat is wel iets langer dan als je bijvoorbeeld bij een snelle kledingwinkel bestelt, maar het stond er bij en het was goedkoop dus ik vond het niet echt erg ofzo.

Door: Bram17-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

levering gordijenen

Mijn bestelling is niet eens geleverd. Zogenaamd bij de buren afgeleverd, die van niks weten. Ik moet dit helemaal zelf uitzoeken en kan fluiten naar mijn bestelling, 65 euro strop. Niets bestellen daar!

Door: Jeannette Ensing16-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

sir

prachtige promoties!!!

Door: philippe pauwels04-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte klantenservice, reageren niet, retour wordt onmogelijk gemaakt

Hele slechte ervaring met deze webwinkel. Prijzen zijn leuk maar retour sturen van een kussen is niet mogelijk. Zelfs niet bij het weigeren aan de deur. Gewoon betalen word je dan aangegeven.

Door: Sander20-10-2016
Martijn19-02-2017

Niet betalen, tot de rechter laten komen je wordt dan in het gelijk gesteld. Want juridisch hebben ze geen poot om op te staan.

corrie Albers heijmans 06-11-2018

heb op 11 oktober wandelschoenen besteld van travelin en betaald bijna €100.00 ná 4 x bellen wordt er van alles beloofd maar er gebeurt niets en de schuld ligt dan bij de leverancier. Ik ben het helemaal zat en stuur n een email maar radar.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

aanbiedingen

leuke website!! ik kijk af en toe en dan staan er best vaak hele scherpe aanbiedingen op

mijn nieuwste aanwinst is de voetvijl pedicure! Die had ik net nodig maar zijn altijd heel duur hier maar 14,95!

Door: Jo28-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Mevr.

De service is zeer slecht. Hoeslakens retourneren wordt niet eens in behandeling genomen, zelfs als ze niet uit de verpakking zijn geweest en ze op de website de matrashoogte niet aangegeven hebben Ze verschuilen zich achter de voorwaarden. "U gaat akkoord met de voorwaarden als u besteld". Voor mij geen Voordeelvanger meer. Dit heb ik niet eerder meegemaakt.

Door: Lies01-09-2016
Bennie28-09-2016

Inderdaad hoeslakens worden niet teruggenomen . ook als je zegt dat ze nog in de verpakking zitten kan het niet, belachelijk. Ik had Jersey hoeslakens besteld en kreeg 2 Jersey en 2 andere. Moest een email sturen met foto's van de producten. Gedaan en na 10 dagen nog niets vernomen. Dus als je bijvoorbeeld 2 stoelen besteld en je krijgt 2 hoeslakens kunnen ze niet teruggenomen worden. Zeer slechte service.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

leuke dealtjes hier

leuke dealtjes hier

Door: Menno17-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top dealtje

Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

Door: Keesie11-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

schoenenkast met spiegel

schoenenkast met spiegelklepdeur gekocht de buitenkant van de kast is te zwak voor de zware klep de buisjes waar hij op scharniert zijn te kort als je er schoenen in zet valt hij uit elkaar ik ben benieuwd of er meer klachten zijn over deze kast

Door: Hannie Kuipers19-05-2016
Jan sr13-11-2016

Vraagje: werd spiegelkast compleet geleverd of als bouwpakket? Eind oktober j.l. deze kast besteld, kreeg geleverd 2 kartons die beneden in de hal van flatgebouw neer werden gezet, zonder verzendadvies en chauffeur was meteen vertrokken. Meteen gereageerd dat ik een complete kast besteld had en geen bouwpakket.Op de aanbieding was alleen een foto van een komplete kast en geen vermelding of verwijzing dat de kast zelf in elkaar gezet moest worden. Dus terugsturen en geld terug zou je denken niets hoor op een gegeven ogenblik stopt men ook in het contact en je hoort niets meer dus 110,= euro kwijt. Ik ga nu dus VARA Kassa benaderen en overweeg aangifte te doen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Parasol prima

Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

Door: Avenko14-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

praatjes vullen geen gaatjes

Begin van de week was er een aanbieding voor gilette fusion scheermesjes. Na enige overweging toch besteld met afterpay. Na 3 dagen nog niets binnen, er worden mails verstuurd, dat het product verstuurd is.

Door: Marten14-04-2016
Cobie05-10-2016

Na 2 weken nog mijn bestelling niet en wel mails dat ze bezorgd zouden worden nooit meer ga radar hierover inlichten

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Prima

Net een smartcover gekocht voor men i-pad. Prima ding a 9.99 euro. Bij andere shops ze voor veel meer zien staan dus happy de pappy hier.

Door: Andy03-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

stoomreiniger

Stoomreiniger gekocht met vooruitbetaling,
Stoomreiniger was al gebruikt voor dat ze hem leverde,
waterresservoir kapot gscheurd.

Moest eerst foto,s opsturen meteen gedaan en nu weer wachten op de leverancier.

Excuus nee hoor,.............

Door: verstraten01-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Goed zoeken is het waard

Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

Door: Hans I.27-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Opzettelijk fout artikel opsturen

Op datum van 25/09 bestel ik een Braun Série 5 5070cc scheerapparatt.

Een 2 weken later kreeg ik dit artikel opstuurd zoals voorzien. Ik was verwondert dat ze in de doos de Braun 5020 cc zat ipv 5070. Deze komt helemaal niet overéén met het aangeboden artikelen. De prijs van de 5020cc ligt zelfs in de winkel goedkoper dan wat ik betaalde.

Ik diende klacht in maar dit werd verworpen, met het klassieke excuus, dat zijn wij niet maar de leverancier. Het ergste is nog dat ze we melden dat gezien de 5070cc niet meer in voorraad was ze de 5020 opstuurden. Diegene die het verschil niet kennen zijn worden dus bestollen.

Opgelet met deze praktijken en dit is reeds de 2x dat dit gebeurd.

Door: De Ridder Ronny15-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

I <3 voordeel dealtjes

Jaa ik hou van dit soort sites! Lekker dealtjes en voordeeltjes scoren! Heb ook de nieuwsbrief dan heb je ze nog eerder hihi.

Door: Mereltje!06-10-2015
Sinduja10-08-2016

Ik zou eerst opzoeken of de prijzen wel kloppen en hoeveel ze elders kosten. Stond op het punt een mooie pannenset te kopen voor 90 euro (verlaagd van 500, volgens de site). Staat precies dezelfde set voor 83 euro op de eigen site van de pannen. Oplichters!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Supergoedkope deal

ik weet niet HOE ze het doen. Maar ik had een friteuse voor 99 euro die normaal ik weet niet hoeveel kost. Maar maakt mij niet uit want ik ga ik vaker kijken voor koopjes. Hoop dat ik hem snel in huis krijg!

Door: K. Postjes08-08-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

50% korting!

Ik heb de Krups Dolce Gusto Piccolo voor de helft van de prijs kunnen kopen bij voordeelvanger. Snel bezorgd dus prima!

Door: Anne-Lotte Stokvis10-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)