NederlandReview

    Ervaringen Voordeelvanger.nl

    Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
    klachten.

    Over voordeelvanger

    Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.

    Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

    Diensten

    De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

    Klachten

    Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in Nederland als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

    Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Nederlanders!

    Voordeelvanger.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    5,6
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,4
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    5,8
    Leveren
    rating
    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wasrek

    Bestellen en levering volgens afspraak. Product is prima! Prijs daarentegen is veel te hoog. Op vergelijkbare sites wordt het product zo'n 35% lager aangeboden.
    Heb niet verder gekeken dan mijn neus lang was en dus veel teveel betaald

    Door: O.van Dijk 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Niks

    De getoonde oude vraagprijs klopt niet. Hierdoor is het misleidende korting vergelijk de producten op internet en zoek naar de normale verkoop of vraag prijs. Leveranciers herkennen de oude vraagprijs totaal niet

    Door: Kas 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    EKC66088

    Ik wacht al meer dan een maand op een horloge die betaald is !!
    IK stuur mails nooit een antwoord . Ik bel..... ze haken gewoon af.
    Ongelooflijk slecht … echt een vanger !

    Door: Vermeire 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Digitale klok

    niks als min punten !!!!!!!!

    2 klokken gekocht via de veiling, 1 was defect de andere ok. ik mocht de defecte klok terug sturen en dan zou het hele bedrag gerestitueerd worden. Natuurlijk werd dit niet gedaan de goedkoopste klok werd vergoed!!!! waar ik het niet mee eens ben. geklaagd maar werd niet door voordeelvanger opgelost. kon de 2e opsturen voor eigen kosten. Service is zeer slecht.

    1 ster bij de service moet geen ster zijn.

    Door: pekreb 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Earbuds TWS i11

    Prima earbuds, maar via AliExpress kun je dezelfde kopen voor minder dan 8 euro ipv 20 euro bij Voordeelvanger.nl. De levertijd is bovendien dusdanig lang, dat het mij niet zou verbazen wanneer de earbuds via AliExpress ingekocht worden...

    Door: Erik Zoete 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Korting beloofd maar die wordt niet gegeven !

    Er wordt reclame gemaakt dat je bij inschrijven voor de nieuwsbrief korting zou krijgen , DIE KRIJG JE NIET !!
    Er wordt Spam verstuurd dat je 10% korting krijgt bij een recensie, DIE KRIJG JE NIET !!
    Als je contact opneemt doen ze heel onschuldig en krijg je maar 5% korting bij een minimum bestelbedrag (WAT NERGENS STAAT !!!).
    GEWOON EEN OPLICHT SITE DUS !!!!

    Door: Mike 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Airbuds

    Ik had airbuds gekocht en die zijn 13 euro in plaats van 226 dus een koopje en als he tlaat gaat leveren maakt het me niet uit en ik hoef geen goede kwaliteit omdat ik toch maar 13 euro hoefte te betalen

    Door: Luc 08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Trap er niet in

    Nog nooit zo lang op mijn geld moeten wachten na retour sturen. Dik twee maanden! Van service is absoluut geen sprake! Telefonisch kan je al helemaal niet geholpen worden. Op E-mail krijg je snel antwoord het resultaat is er alleen niet....dus in de praktijk ga weer bellen of mailen en nog een keer en nog een keer.....voor mij NOOIT MEER!!!!!

    OP EIGEN SITE STAAN NEP REVIEWS!!!

    Door: Pieterse 28-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Laat je niet vangen.

    De aangegeven basisprijs/kortingsprijs zijn duurder dan dat je even gaat kijken op internet. Bvb de Adlerkraft 299 delige gereedschapskoffer kost zogezegd na korting nog 79.95€, terwijl die vrij te koop is bij bvb bol.Com. voor maar 69.95.
    Conclusie: LAAT JE NIET VANGEN!

    Door: Lesly 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    service

    product 3dagen beschikbaar na 2 dagen weg uit winkelkar?niet kunnen betalen met afterpay.geen antwoord na 3 emails!!!
    haegeman andre

    Door: haegeman 20-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    cartridges brother printer

    half december 2018 besteld zou voor 8012019 geleverd worden ondanks enkele rappels op 18012019 nog steeds niets ontvangen geld teruggevraagd bestelm hier nooit meer wat.

    Door: Dolf Lubbers 18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Schandalige na service( lees geen )

    Ik heb mij nu 2 x laten vangen door Voordeelvanger.nl. De 1e x kocht ik een snelkookpan voor 40 euro geschikt voor inductie die niet werkte op inductie. Ik heb ze mogen terugsturen met 16,5 euro verzendkosten. Mijn 40 euro kreeg ik teruggestort. Onlangs bestelde ik een iPad cover voor 14,95. Bij levering bleek die mismaakt te zijn zodat die niet past op mijn iPad. Ik kan ze terug sturen en 16,5 euro verzendkosten betalen maar dan zou ik zot zijn. Ik verwachtte dat Voordeelvanger mij een nieuw exemplaar zou opsturen door een mail met filmpje erbij van het misbaksel maar na 3 pogingen krijg ik gewoon geen antwoord van hen.

    Door: Krista Noppe 22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Fitness SMART Tracker ID115

    Bij het product staat een hoge prijs.Met bieden deze gekocht .
    Totaal met levering 20 euro betaald.Zou een koopje MOETEN zijn.Wat ze leveren is een CHINEES merkloos artikel.Aan de manier van versturen met de post en de verpakking is al onmiddellijk te zien dat het waardeloos is.Men kan dit online al kopen voor MINDER DAN 10 Euro,zonder leveringskosten te betalen..Pure oplichterij dus.

    Door: B 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Retouren

    Na aanmelding van voorgenomen retouren een paar uur later het akkoord van Voordeelvanger met een antwoordnummer. Dezelfde dag de artikelen teruggestuurd, met een track&trace , die de volgende dag arriveerden. Een dag later het geld op de bankrekening terug.

    Door: Ben ten Berge 12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Betalen niet terug!!+ Zo lang het goed gaat, gaat het goed. Maar oh wee als het fout gaat...Betalen niet terug!

    Ik had een veiling gewonnen en betaald. Helaas op een backorder terecht gekomen en na 1 maand wachten de optie gekregen om te annuleren. Creditfactuur ontvangen maar van de daadwerkelijke terugbetaling ontbreekt ieder spoor. Zij blijven zeggen dat er is terug betaald ondanks ik kan bewijzen dmv bankafschriften dat dit niet is gebeurd. Elke keer krijg ik de belofte dat er contact opgenomen wordt met mij, maar dit gebeurd niet. Ook weigeren ze mij hun administratie email adres te geven zodat ik de bewijzen kan doormailen. Ik moet maar wachten totdat er niet bij contact opgenomen wordt, krijg ik te horen. Terugbetaling had 10 september al gebeurd moeten zijn. Helaas wacht ik dus nu alweer bijna 1 maand op mijn geld en een reactie terug!

    Door: Suzanne Dam 02-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    garantie voordeelvanger

    vorig jaar draadloze stofzuiger gekocht , nu na 11 maanden steel afgebroken in bevestiging
    contact opgenomen met voordeelvanger
    antwoord geen garantie daar fabrikant geen reserveonderdelen in stock heeft
    nu vraag ik me af wat is garantie nog waard bij voordeelvanger
    welke stappen zouden jullie me aanraden

    Door: Houben Ludo 16-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Nooit meer bestellen bij voordeel vanger

    1ste keer en laatste keer.
    Naar 4 maanden nog geen bestelling binnen en dan kan je er nog eens zelf achter aan lopen want op de hoogte van je bestelling word je ook niet gehouden gaat vervolgens mijn afterpay al in terwijl ik nog niets binnen heb en nu nog niet en zit inmiddels al met een boete er over!!
    Echt zo klaar met dit bedrijf!!!!!!!

    Door: W.v 21-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Niet geleverd

    Mijn artikel zou ten laatste 4/6/2018 verstuurd worden. Ze zouden me ook laten weten wanneer ze de verzending deden. Echter hoor ik van hen niets. Op 11/6 stuur ik heb een mail met de vraag van meer info. Zeggen ze dat ze in de week van 11/6 zouden leveren, terwijl het dus al 11/6 was. Nu een week later, 20/6 nog steeds niets vernomen van de verzending!!!

    Door: Brighje 20-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Nog steeds niets ontvangen

    Na ruim 8 weken! Nog geen bestelling binnen zonder contact hierover. Nu gemaild dat hun uiterste verzenddatum verstreken is en ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terugverwacht. Zal mij benieuwen! Bestel hier nooit meer!

    Door: A Mol 02-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Geen bestelling

    8 weken geleden een bestelling gedaan. Na weken maar eens gaan bellen, maar contact krijgen was niet telefonisch mogelijks. Je moet het elke dag “een andre keer maar proberen” dus dan maar via mail. Daar krijg je standaard antwoord en wordt de verzenddatum steeds verschoven. Begin april een bestelling gedaan. Uiterste verzenddatum zou 1 juni zijn. Verder niets meer vernomen, dus toch maar eens bellen. 3 dagen lang kreeg ik geen contact, dus dan maar mailen met de vraag of mijn bestelling na 8 weken dan toch eindelijk eens verzonden wordt (op 1 juni!)
    Vanmorgen weer een poging gedaan om te bellen. Geen contact mogelijk. Vanmiddag dan eindelijk antwoord op mijn mail dat mijn orden pas in de week van 11 juni geleverd gaat worden. 10 weken (!!) nadat ik het besteld en 2 weken na de beloofde datum! Super slecht! En tevens heel slecht dat ze telefonisch gewoon steeds ophangen. Voor mij nooit meer. Zak deze site dan ook niet aanbevelen. Heb spijt, want ik had dit product 8 weken geleden voor dezelfde prijs al ergens anders kunnen kopen. Nu maar eens gaan kijken of ik de order kan annuleren.

    Door: C A 31-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

    Uw beoordeling