NederlandReview

    Ervaringen Voordeelvanger.nl

    Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
    klachten.

    Over voordeelvanger

    Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.



    Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

    Diensten

    De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

    Klachten

    Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in Nederland als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

    Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Nederlanders!

    Voordeelvanger.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    5.8
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Foei voordeelvanger

    Heb me ook eens laten vangen aan voordeelvanger , maar na vergeleken te hebben met andere webwinkels kom ik tot het besluit dat voordeelvanger niet goedkoper is en mensen misleidt met fictieve kortingen .

    enkele voorbeeldjes

    Voordeelvanger 18/10/2017 Medisana Analoge Personenweegschaal van 79,95 naar 39,95 €
    Coolblue 39,0 €
    Wehkamp 39,0 €
    Athleteshop.be 32,60 €

    Voordeelvanger 18/10/2017: Medisana Warmte- En Vibratiemassagekussen Voor Auto, Stoel En Bank MC 810 van 99,95€ naar 42,95 €
    Coolblue 42,99 €
    Bol.com 42,99 €

    Proficiat voordeelvanger

    Door: Angeleyes 18-10-2017
    Ik wil geen emails meer ontvangen 10-05-2020

    Ik wil geen emails meer ontvangen

    Elissen 02-06-2020

    teveel mails

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Twee keer besteld

    Zelf nu twee keer iets besteld, niet erg grote dingen hoor. Een keer boxers en eerder een keer sokken, haha.

    Maat was gewoon wel prima, ik heb nooit hoeven retourneren of klantenservice hoeven bellen. Zo te zien wel goed ook, want zo te zien aan sommige reviews zijn ze daarin niet zo sterk.

    Beide keren had ik mijn spullen met ongeveer een week in huis. Dat is wel iets langer dan als je bijvoorbeeld bij een snelle kledingwinkel bestelt, maar het stond er bij en het was goedkoop dus ik vond het niet echt erg ofzo.

    Door: Bram 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed zoeken is het waard

    Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

    Door: Hans I. 27-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Niet geleverd

    Mijn artikel zou ten laatste 4/6/2018 verstuurd worden. Ze zouden me ook laten weten wanneer ze de verzending deden. Echter hoor ik van hen niets. Op 11/6 stuur ik heb een mail met de vraag van meer info. Zeggen ze dat ze in de week van 11/6 zouden leveren, terwijl het dus al 11/6 was. Nu een week later, 20/6 nog steeds niets vernomen van de verzending!!!

    Door: Brighje 20-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Smartwatch

    + punten : geen
    - punten : slecht werkende software ( app's , zowel voor Android
    als voor iPone/iPad
    Lastig om voor het opladen steeds de hele smartwatch
    uit het bandje te moeten halen.
    maakt goedkope indruk, maar ja wat wil je voor die prijs,
    maar daarom moet de software wel betrouwbaar
    werken
    Kortom een miskoop.

    Door: James H. De Groot 25-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    4 kleine boompjes

    olijf, sinaasappel, citroen en vijgen boompjes. In Karton verpakt, ook prima.
    Jonge plantjes van 15cm hoog wat ook duidelijk vermeld was. Prima.
    Alleen bij ontvangst was het enige takje dat de plantjes hadden van zowel het sinaasappel boompje als citroenboompje overgebroken. Dus heel zielige plantjes voor 22,95 excl. kosten.
    Zag ze in het tuincentrum voor 4,50 p.st.
    Jammer.

    Door: Geurts 08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    stoomreiniger gekocht, werkte niet helemaal en wel snel geld ontvangen

    Hi Ik had een stoom met uv reiniger gekocht,
    de reiniger gaf geen stoom,
    ze zeiden we nemen contact op met de leverancier, en je krijgt een mail, hoe verder,

    de dag erna mail met stuur maar op, en een weekje later is het geld gestort,

    Door: Luc 15-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Retouren

    Na aanmelding van voorgenomen retouren een paar uur later het akkoord van Voordeelvanger met een antwoordnummer. Dezelfde dag de artikelen teruggestuurd, met een track&trace , die de volgende dag arriveerden. Een dag later het geld op de bankrekening terug.

    Door: Ben ten Berge 12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Top dealtje

    Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

    Door: Keesie 11-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parasol prima

    Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

    Door: Avenko 14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    zaklantaarn

    Product besteld, geleverd door DHL (redelijk op tijd). Niet thuis, dus de volgende werkdag ophalen. Product blijkt niet te traceren. DHL wijst naar Voordeelvanger en Voordeelvanger naar DHL. Al met al, mooie lus aan doorverwijzingen, maar geen oplossing. Echt, nooit weer via deze club

    Door: Jan Peter Smit 25-01-2020
    Mark 19-03-2020

    Algemene Voorwaarden: Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Dus je moet bij de winkel zijn. Je hebt namelijk ook geen zaken met DHL gedaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    waterkoker en scheermesjes Gilette

    Prima, makkelijk te bestellen en na paar dagen geleverd.
    werkt goed en goedkoper dan op andere websites.

    Door: Schroder 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Zogenaamde Bamboo kussen

    Kut bedrijf...kut kussens... absoluut geen Bamboo...kut klantenservice...product verpakking bij levering beetje gescheurd en nu weet ik waarom. Ondanks ik de kussen niet heb gebruikt mag ik hem niet terugsturen met een kapotte verpakking. Stelletje bedriegers. Zelfs mijn beoordeling posten ze Niet...ik heb er 2 geschreven maat tevergeefs.

    Door: Fatma 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Sfeerhaard

    Degelijk product aan een goede prijs met een snellere levering dan aangegeven

    Door: Hans 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    LED lampen

    Ik heb hier vorige week LED lampen besteld. Levertijd stond op 10 dagen bij afrekenen, maar ze werden 4 dagen later al bezorgd. Ik was dus positief verrast. Ze waren makkelijk op te hangen en doen het prima.

    Door: M. van der E. 16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wasrek

    Bestellen en levering volgens afspraak. Product is prima! Prijs daarentegen is veel te hoog. Op vergelijkbare sites wordt het product zo'n 35% lager aangeboden.
    Heb niet verder gekeken dan mijn neus lang was en dus veel teveel betaald

    Door: O.van Dijk 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Niks

    De getoonde oude vraagprijs klopt niet. Hierdoor is het misleidende korting vergelijk de producten op internet en zoek naar de normale verkoop of vraag prijs. Leveranciers herkennen de oude vraagprijs totaal niet

    Door: Kas 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    EKC66088

    Ik wacht al meer dan een maand op een horloge die betaald is !!
    IK stuur mails nooit een antwoord . Ik bel..... ze haken gewoon af.
    Ongelooflijk slecht … echt een vanger !

    Door: Vermeire 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Digitale klok

    niks als min punten !!!!!!!!

    2 klokken gekocht via de veiling, 1 was defect de andere ok. ik mocht de defecte klok terug sturen en dan zou het hele bedrag gerestitueerd worden. Natuurlijk werd dit niet gedaan de goedkoopste klok werd vergoed!!!! waar ik het niet mee eens ben. geklaagd maar werd niet door voordeelvanger opgelost. kon de 2e opsturen voor eigen kosten. Service is zeer slecht.

    1 ster bij de service moet geen ster zijn.

    Door: pekreb 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Earbuds TWS i11

    Prima earbuds, maar via AliExpress kun je dezelfde kopen voor minder dan 8 euro ipv 20 euro bij Voordeelvanger.nl. De levertijd is bovendien dusdanig lang, dat het mij niet zou verbazen wanneer de earbuds via AliExpress ingekocht worden...

    Door: Erik Zoete 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Voordeelvanger.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Voordeelvanger.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Voordeelvanger.nl actief?

    Voordeelvanger.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeelvanger.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.