THE SUB | Heineken

6.6
7.3

Bestellen

5.9

Service

6

Prijs

7.3

Levering

53.3%

Zou hier weer kopen

THE SUB | Heineken

Ken jij the-sub.com van Heineken? Heineken is natuurlijk wereldbekend. Eigenlijk overal op de wereld is het wel heerlijk om een biertje te drinken. Of het nu op een warm strand is in Brazilië of op een terras midden in Amsterdam. Een getapt biertje is dan natuurlijk een paar keer lekkerder dan bier uit een flesje. Ook Heineken weet dat dit veel bij de mensen leeft en wil ze ook graag thuis van een zelf getapt biertje laten genieten. Samen met Krups is the-sub gemaakt en ontwikkeld. Het is een thuistap apparaat, waardoor je ook in je eigen woning volop kunt genieten van een lekker getapt pilsje. Natuurlijk is het van Heineken het lekkerste, zullen de Heineken kenners zeggen. Het is echter ook mogelijk om van een ander merk bier een thuistapje te krijgen van the-sub.com.

Heb jij zelf al eens een biertje getapt met the-sub.com? Dan zien we jouw ervaring en beoordeling graag terug op NederlandReview. Op die manier is het voor anderen gemakkelijker om de website, het bedrijf en het pilsje te beoordelen, voordat ze een aankoop doen. Velen zullen je dankbaar zijn voor je waardevolle bijdrage op NederlandReview.

Over The-sub.com

Een biertje thuis tappen! Wat wil je nog meer? Goed weer en gezellige mensen om je heen natuurlijk. Of juist een rustig moment alleen. Er zijn volop mogelijkheden en redenen om een lekker biertje te gaan drinken. The-sub is ontwikkeld door Krups in samenwerking met Heineken. Ze hebben een nieuw thuistap systeem ontwikkeld en gemaakt. Nu kun je deze aanschaffen via een speciaal daarvoor ontwikkelde website. De diensten van The-sub.com

The-sub.com biedt de mogelijkheid om je eigen thuistapsysteem te kopen. Het systeem is gemaakt en ontwikkeld door Krups in samenwerking met Heineken. Het is heerlijk en volop genieten van je eigen getapte biertje. Eigenlijk biedt het bedrijf en de website zoveel meer. Ze brengen je gezelligheid, een dorstlesser, genot en plezier. Het is heerlijk om te zien hoe iedereen volop kan genieten van een zelf getapt biertje. 

Klachten of tips over The-sub.com

Op de website the-sub.com kunnen we geen directe link vinden om een klacht, opmerking of compliment in te dienen. Het is goed om te kijken welke mogelijkheden er zijn om contact op te kunnen met hun. Als je er niet uit komt met the-sub.com dan kun je natuurlijk altijd nog contact opnemen met Heineken of Krups zelf. Een probleem of klacht zal naar verwachting echter goed en snel door the-sub.com opgelost worden. Dat mogen we toch verwachten van een website welke door twee ijzersterke merken is opgezet. 
Graag zien we op NederlandReview of onze verwachtingen kloppen. 

Wat vind jij van The-sub.com?

Heb jij een ervaring met the-sub.com? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet op onze website. Deel jouw beoordeling, review en advies over the-sub.com met anderen. Hierdoor kunnen ze sneller een goede beslissing nemen over een aankoop (of niet). 

Een lekkere thuistab of toch miskoop? Lees ervaringen van mensen die u voorgingen en bekijk beoordelingen. Lees ze op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook