NederlandReview

    Ervaringen Thuisbezorgd

    Thuisbezorgd: Ervaringen
    Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

    Over
    Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun waren aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s. Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan. Iedereen te eten!

    Hoe werkt thuisbezorgd? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

    Diensten van
    Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express). Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen. De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

    Klachten over
    Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten. Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter! 

    Ervaringen over thuisbezorgd. Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgd bij NederlandReview.nl

    Thuisbezorgd
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    7,6
    79% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    7,6

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichters

    Richard 30-03-2018

    Thuisbezorgd is een van de grootste oplichters! Ze pakken 15% van de bestelling naar hun zelf bestel NIET via thuisbezorgd.nl laat ze niet de markt kapot maken denk aan de Restaurant runners a.u.b bestel via eigen websites van de restaurants of telefonisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    minder voor het restaurant, meer voor thuisbezorgd

    restauranteigenaar in Amsterdam29-12-2017

    Beetje jammer dat restaurants nog meer moeten gaan afdragen aan Thuisbezorgd binnenkort. voor ons een reden om het anders te moeten gaan bekijken in de toekomst. Jammer dat de kleine man zo om zeep wordt geholpen hierin. Heel jammer want het is een mooi concept en het was een prettige samenwerking

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    eten bestellen thuisbezorgd

    ronald23-09-2017

    superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

    het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


    ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

    maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

    dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Eten bestellen online

    Karel van Oostrum02-08-2017

    ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

    het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

    het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

    maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

    bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Eten besteld

    Lineke Waterman30-05-2017

    Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

    Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

    Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

    De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

    Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    eten bestellen bij Thuisbezorgd

    B + K12-03-2017

    Wij bestellen regelmatig via Thuisbezorgd.
    Niet altijd erg goedkoop, maar bijna altijd erg snel en warm.
    De kwaliteit van het eten is natuurlijk afhankelijk van het restaurant, maar we zijn eigenlijk nooit echt teleurgesteld.

    Ideale service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Eten besteld bij Thuisbezorgd

    Sjon Akkerman13-02-2017

    Gisteren weer eens besteld bij Thuisbezorgd, een hele berg Chinees eten.
    Prima service, het eten was er echt supersnel en het was ook nog lekker.
    Niet supergoedkoop helaas, maar daarvoor wordt het eten wel tot IN je keuken bezorgd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fooi geven bij Thuisbezorgd??

    Marissa van Liet06-12-2016

    Wat vinden jullie: moet je nog fooi geven als een bezorger van Thuisbezorgd je eten komt brengen?

    Of ben ik dan heel raar en ouderwets?

    Ik ben benieuwd wat jullie vinden!!

    En hoeveel geef je dan?

    Akke 08-12-2016

    Ik doe het eigenlijk nooit, maar twijfel ook wel vaak. Vooral als ze heel snel leveren en aardig zijn...

    Denis08-12-2016

    Nee man, dat hoort er toch gewoon bij?!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Sushi besteld via Thuisbezorgd mmmm

    Karina17-08-2016

    Sushi besteld via Thuisbezorgd.
    Duurde best wel lang, we moesten er nog achteraan bellen, want na een uur zaten we nog te wachten.

    Maar de sushi was superlekker, de bezorger holde met gemak alle trappen op (4 hoog), dus dat was heel aardig.

    En natuurlijk heel makkelijk dat je de deur niet meer uit hoeft!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Echt een uitkomst

    Paul Schaap27-06-2016

    Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


    Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

    De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    pizza bestellen voor de mannen

    Bass13-06-2016

    wij bestellen hier een beetje te vaak geloof ik haha
    we wonen in een huis met 8 mannen, chil studentenhuis!
    nou dan is thuisbezorgd zo gebeld natuurlijk in plaats van een kookshiftje te doen
    meestal wordt het gewoon pizza maar heel soms kiezen we iets gezonders. Heeel soms haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bestellen meestal goed

    Reduan11-06-2016

    Bestellen bij Thuisbezorgd gaat meestaal heel goed,
    Soms izjn ze een beetje aan de late kant en dan is het niet helemaal heet meer Maar meestal dus goed. EN je weet meteen een beeetje wat er allemaal te eten is in de buurt voor als je een keer toch zelf de deur weer uit wilt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanradertje

    Sven13-04-2016

    Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    ervaringen afhankelijk van restaurant

    Frankie20-01-2016

    Soms is het goed, soms valt het tegen.
    Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
    De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    eten was koud

    Dennis van L04-01-2016

    Teleurgesteld over thuisbezorgd. De laatste keer werd het eten veel later bezorgd dan dat ze zeiden, ik heb gewoon bijna een uur zitten wachten, niet normaal! En toen was het eigenlijk ook niet warm meer, lekker dan.
    Niet nog een keer hier, of in ieder geval niet bij dit 'restaurant'. Jammer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Helemaal goed

    Sapje02-01-2016

    Ik kreeg een extra sapje (iets van bananensmoothie ofzo) bij mijn bestelling. Ongevraagd en helemaal gratis. Superservice!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Website doet het niet

    Björn23-11-2015

    Website doet raar bij mij
    Heb geklikt op locaties in de buurt en ik zie dan wel allemaal vinkjes van locaties waar ik eten kan bestellen, maar ik kan nergens op klikken ofzo
    Beetje raar dat zo'n groot bedrijf zo'n slechte website heeft
    Dus nu ga ik maar gewoon naar buiten om zelf wat te halen ergens...
    Wat dan nog wel handig is, is dat ik nu tenminste weet dat er op die plekken in de buurt iets zou moeten zitten.

    Sjoerd23-11-2015

    Sorry hoor, maar volgens mij ligt dat dan aan jou. Ik heb nooit ergens problemen mee, die site doet het prima. Heb je misschien gewoon een slechte verbinding?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    goed en snel soms koud

    Mark21-11-2015

    Ik bestel hier regelmatig
    MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
    maar daar eb ik een magnetron vor haha
    ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
    van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
    maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
    op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
    als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Sumo

    Patan29-10-2015

    Sumo is goed als je uit eten gaat bij ze. Maar niet bestellen!! Dat is echt supergore meuk!! Gewoon niet lekker en later last van men buik.

    Robert02-01-2016

    Klopt, had ik ook last van! Supertent om er heen te gaan. Als je besteld is het omgekeerd, echt niet te vreten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Nieuwe toko's leren kennen

    Van Ven24-10-2015

    Door Thuisbezorgd.nl leerde ik een hele goede toko kennen, die bij mij om de hoek zit, maar die ik toch nooit had gezien. Na de eerste keer online bestellen, ga ik er nu gewoon heen lopen. Maar zonder de website had ik het niet geweten, dus daarvoor is het heel handig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Supermakkelijk

    Huis 821-10-2015

    Supermakkelijk, vooral als niemand zin heeft om te koken. En genoeg keuze, dat iedereen het lekker vindt.!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Gered!

    Jooske29-09-2015

    Had onverwacht eters! Mijn schoonfamilie kwam langs. Verrassing!! En of ik even te eten had voor 6 man! Maar toen dacht ik aan Thuisbezorgd en die kwamen vlug met het reddende eten. Aanrader dus, als je schoonfamilie ineens voor de deur staat.

    Sjon29-09-2015

    Wel een beetje lame om niet gewoon zelf te koken, Jooske. Of wil je geen indruk maken op je schoonfamilie?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    makkelijk maar niet warm

    sebas29-09-2015

    tis snel en goedkoop eigenlijk ook wel (ligt eraan wat je kiest op zich). maar de laatste twee keer dat ik had besteld, was het eten echt niet meer warm toen het was gebracht. dus dat is een beetje jammer. maar zelf koken is irritanter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Direct bij het restaurant zelf bestellen

    Nico09-08-2015

    Thuisbezorgd is prima. Maar je kan ook direct bij de middenstanders zelf bestellen meestal. Dat scheelt ze de commissie die ze aan thuisbezorgd moeten geven want die percentages zijn echt schandalig hoor ik af en toe om mee heen. Dus mijn advies; gewoon lekker de telefoon oppakken en bij de restaurants zelf bestellen!

    Sjon29-09-2015

    Dat kan toch niet altijd? En hoe leer je die restaurants kennen dan? Het is ook goede reclame voor die bedrijven!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Schrijf zelf een review over Thuisbezorgd

    Uw beoordeling