NederlandReview

  Ervaringen Thuisbezorgd

  Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

  Over Thuisbezorgd

  Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun eten aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

  Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan.


  Hoe werkt thuisbezorgd? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

  Hoe werkt Thuisbezorgd?

  Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express).
  Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen.

  De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

  Klachten over Thuisbezorgd

  Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten.
  Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter!

  Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgdop NederlandReview.

  Thuisbezorgd
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

  6.2
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goed en snel soms koud

  Ik bestel hier regelmatig
  MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
  maar daar eb ik een magnetron vor haha
  ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
  van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
  maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
  op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
  als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

  Door: Mark21-11-2015
  C. Coppens30-03-2020

  Ik had een klacht over een bezorgde maaltijd van Zuidzeefish in Oosterhout. Ik had daarover contact met Thuisbezorgd.nl. Het is nu meer dan een week geleden en nog heb ik niets mogen vernemen van Thuisbezorgd.nl. Ik ben zwaar teleurgesteld en kan iedereen afraden iets bij Thuisbezorgd.nl te bestellen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Eten bestellen online

  ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

  het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

  het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

  maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

  bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

  Door: Karel van Oostrum02-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Eten besteld

  Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

  Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

  Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

  De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

  Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

  Door: Lineke Waterman30-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  eten bestellen thuisbezorgd

  superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

  het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


  ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

  maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

  dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

  Door: ronald23-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  bestelling cafetaria

  Bestelling cafetaria niet goed gegaan via deze site. Cafetaria gaf aan dat thuisbezorgd.nl de lijnen had moeten sluiten. Website gaf aan dat de bezorger onderweg was dit zou ongeveer half uur duren. Uiteindelijke duurde dit 1,5 uur . Totaal geen profesionele aanpak en service. Slechte informatie voorziening via cafetaria. En slechte afspraken tussen thuisbezorgd.nl en cafetaria.

  Door: F01-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  patatjes

  lekker eten besteld bij chap chap via thuisbezorgd

  Door: simar19-12-2020
  sander19-12-2020

  welke zaak?

  John22-01-2021

  Burger me beste

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  lekker eten bestellen

  Ik bestel altijd via thuisbezorgd. gewoon geen zin om boodschappen te doen en het is wel lekker makkelijk. ook woon ik met een paar huisgenoten, nou dan is het wel zo relax om gewoon eten te bestellen . en zo duur is het ook niet, want dan kan je gewoon delen.
  sorry hoor ik ben gewoon lekker lui en ik vind dat je niet te moeilijk moet doen in het leven!
  Je kunt uit alles kiezen van pizza tot chinees en meestal is het met een half uurtje al wel bezorgd. ideaal toch??

  Door: Hans Joris09-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Aanradertje

  Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

  Door: Sven13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  ervaringen afhankelijk van restaurant

  Soms is het goed, soms valt het tegen.
  Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
  De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

  Door: Frankie20-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Echt een uitkomst

  Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


  Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

  De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

  Door: Paul Schaap27-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Pizza

  Door om fooi te vragen, geven we het juist niet. We bepalen zelf wat we aan de bezorgers geven.

  Door: Ghizlane 18-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Thuisbezorgd betekent niet automatisch thuis bezorgd

  Wist u dat u bij Thuisbezorgd kunt bestellen en dat uw bestelling dan niet wordt thuisbezorgd? Ik ben misschien dom, maar ik wist het niet. Met als gevolg dat ik tijdens een dinertje met gasten mijn bestelling alsnog af kon gaan halen bij het restaurant. Blijkbaar had ik dat kunnen duidelijk kunnen zien. En ik had mijn adres niet ingevuld, dus had ik het ook kunnen weten. Helaas met automatisch aanvullen van gegevens is dat laatste mij te snel gegaan. En de optie van afhalen op thuisbezorgd was ook niet goed zichtbaar voor mij. Zet de bestelling standaard op bezorgen, thuisBEZORGd. Waarom zou ik via jullie willen bestellen om af te halen? Dan bel ik toch zelf naar het restaurant?

  Door: Inge16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  via Thuisbezorgd.nl

  Vrijdagavond gezellig met vrienden, via Thuisbezorgd.nl eten besteld bij de Thai en betaald plus € 7 fooi voor de bezorger (ivm corona). Eten werd niet bezorgd, dus Thai2go gebeld. Zij hadden geen bestelling ontvangen. Thuisbezorgd.nl gemaild. Excuses er was iets mis gegaan bij hun waardoor de bestelling niet is doorgezet. Geen eten dus. Gevraagd om het geld + fooi terug te storten. Geld van de bestelling terugontvangen, maar niet de fooi. Fooi terugstorten doen ze niet aldus de voorwaarden. Ik kon wel een voucher krijgen van € 7,50. Compensatie € 0,50. Maar wel alleen via Thuisbezorgd.nl te besteden. Dus niet leveren, maar wel de fooi houden!!! In de mail adviseerde Thuisbezorgd.nl : "Om ongemakken zoals deze te kunnen voorkomen zouden wij u aan willen raden om over te gaan tot het geven van de fooi nadat u uw bestelling in ontvangst heeft mogen nemen". Maar er is niks geleverd!!

  Het bedrag is niet groot, de ergernis wel!!

  Door: Annemieke Herrebout26-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pizza calzone

  Besteld bij Zora s zaandam via thuisbezorgd,wat een top bezorger Dave is zijn naam, belde netjes dat hij mij adres niet kon vinden uiteindelijk toch gelukt en wat een spontaniteit, dikke 10 voor Dave

  Door: Chantal 14-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  NIKS GEKREGEN

  ETEN NIET GELEVERD NA 3 UUR ONS LATEN WACHTEN

  Door: Linde Plugge13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet van gekomen

  PLEIN10 - Leiden, Stevenshof

  Eerst gebeld naar Plein10 werd niet opgenomen.. Toch maar ophalen, hing een briefje ivm Corona huisregels max 4 mensen in de zaak.. Ik was persoon 4, daarna kwamen er nog 3 personen bij, eigenaar zei niks.. Die gingen voor omdat ze besteld hadden . Al het personeel waren alleen maar druk met bestellingen (waarvan 1tje hoestend over het eten inpakkend) en de mensen in de zaak die iets wilde bestellen konden wachten. Niet welkom geheten of sorry het is druk. Na 10 min wachten kwam er weer iemand voor. Ben daarna weggegaan. Een grote bende achter de balie. Volgende keer naar de concurrent. 2x dat dit voorkomt..

  Door: Fred bos10-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Roti

  Ik heb bestelling nooit ontvangen en kan mijn geld niet van restaurant of thuisbezorgd terug krijgen!! Zijn oplichters bestel niet bij hun maar liever rechtstreeks. Totaal geen service

  Door: Tholel10-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Account

  De klantenservice gebruikt het bekende ‘van het kastje naar de muur’ en flink liegen beleid.

  Elk nieuw nummer waar ik mee bel word geblokkeerd na 1 keer en krijg je na de 2e keer bellen, te horen: ‘Alle lijnen zijn overbezet’.

  Email reageren ze ook niet op ondanks dat ze verzoeken via mail te reageren.

  Door: Edwin Zwart02-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Eten 4 personen

  Pfffft. Op thuisbezorgd besteld met een besteltijd van 35 minuten. Na 75 minuten zelf gaan bellen. Moest het eten nog gemaakt worden. Wat een zooitje bij thuisbezorgd zeg.

  Door: Uvb24-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hongkong bbq met rijst

  2,5 hours before I got my complete order and no proper compensation!

  Reading through the reviews I see that my experience is one many already had. The restaurant where I ordered forgot to send my rice so I called them straight away to get it delivered. After all it took thuisbezorgd another 1,5 hours to get it to me. After trying to get compensation, they tried to deny any responsibility. Then I would get 10% discount on my next purchase, but obviously I'd have to order though them again, so that they still make money out of it.

  The meal was ruined because the meat that had arrived already was sitting there for ages and lost all its quality. Even the seven fifty voucher (again for spending on thuisbezorgd) doesn't make up for it. Especially when they try to get away with minimal compensation and denial of responsibility. Very indecent company policy!

  Door: Vince21-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Thuisbezorgd

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thuisbezorgd een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Thuisbezorgd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thuisbezorgd actief?

  Thuisbezorgd is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thuisbezorgd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.