NederlandReview

    Ervaringen Thuisbezorgd

    Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

    Over Thuisbezorgd

    Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun eten aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

    Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan.


    Hoe werkt thuisbezorgd? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

    Hoe werkt Thuisbezorgd?

    Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express).
    Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen.

    De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

    Klachten over Thuisbezorgd

    Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten.
    Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter!

    Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgdop NederlandReview.

    Thuisbezorgd
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (66)

    5
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Thuisbezorgd

    Uw beoordeling

    goed en snel soms koud

    Ik bestel hier regelmatig
    MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
    maar daar eb ik een magnetron vor haha
    ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
    van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
    maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
    op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
    als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

    Door: Mark21-11-2015
    C. Coppens30-03-2020

    Ik had een klacht over een bezorgde maaltijd van Zuidzeefish in Oosterhout. Ik had daarover contact met Thuisbezorgd.nl. Het is nu meer dan een week geleden en nog heb ik niets mogen vernemen van Thuisbezorgd.nl. Ik ben zwaar teleurgesteld en kan iedereen afraden iets bij Thuisbezorgd.nl te bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Eten bestellen online

    ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

    het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

    het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

    maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

    bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

    Door: Karel van Oostrum02-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eten besteld

    Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

    Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

    Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

    De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

    Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

    Door: Lineke Waterman30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    eten bestellen thuisbezorgd

    superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

    het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


    ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

    maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

    dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

    Door: ronald23-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Service thuisbezorgd

    Ben ondernemer en werk met (Thb) thuisbezorgd . Ze zijn in Alphen aan den Rijn zeer onderbezet en ze spelen alles door naar de ondernemers. Wij krijgen de klachten en hun ons geld. Thb is echt een stel oplichters. Maar helaas zijn er steeds meer mensen die zeer lui worden en dus de deur niet meer uit gaan. Zal daar dan onze overgewicht uit voor komen. Zal wel zeker een gevolg zijn.

    Door: Patrick 18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    PIzza, nooit gekregen

    Ik heb via thuiszeorgd pizza besteld bij een reastaurant die het binnen 30 minuten zou leveren. Nadien werd bezorgtijd veranderd naar 50 minuten, waarbij ik restaurant direct heb gecontacteerd met het verzoek om het zo snel mogelijk te leveren omdat we uiterlijk 1 uur na bestelling weg moesten. Dat zou geen probleem zijn. Echter na 1 uur was het eten nog niet geleverd en zijn we weggegaan. 1 uur en 15 minuten na oorspronkelijke bestelling werd ik gebeld door de bezorger die voor mijn deur stond. PIzza werden uiteindelijk teruggenomen door de bezorger omdat we inmiddel weg waren. Via thuisbezorgd heb ik een slechte review achter gelaten, deze werd niet geplaatst (klacht nummer 1). Ondanks mijn bewijs dat pizza 1 uur en 15 minuten na het besteltijd werd geleverd en feit dat ik ervoor meerdere malen het restaurant heb gecontacteerd met verzoek om enige begrip te tonen en pizza op tijd te bezorgen wordt er telkens gezegd door thuisbezorgd.nl dat pizza er binnen een uur was en dat ze er niks aan kunnen doen. Wat is dan functie van deze bedrijf als ze dat soort kleine dingen niet kunnen oplossen?

    Door: Jelena Sjatskig06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    lekker eten bestellen

    Ik bestel altijd via thuisbezorgd. gewoon geen zin om boodschappen te doen en het is wel lekker makkelijk. ook woon ik met een paar huisgenoten, nou dan is het wel zo relax om gewoon eten te bestellen . en zo duur is het ook niet, want dan kan je gewoon delen.
    sorry hoor ik ben gewoon lekker lui en ik vind dat je niet te moeilijk moet doen in het leven!
    Je kunt uit alles kiezen van pizza tot chinees en meestal is het met een half uurtje al wel bezorgd. ideaal toch??

    Door: Hans Joris09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Aanradertje

    Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

    Door: Sven13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ervaringen afhankelijk van restaurant

    Soms is het goed, soms valt het tegen.
    Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
    De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

    Door: Frankie20-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Echt een uitkomst

    Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


    Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

    De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

    Door: Paul Schaap27-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gisteren

    Oplichters allemaal

    Door: Juhud Rosenthal- Cohen05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Algemeen

    Thuisbezorgd zelf als bedrijf is super slecht in klantenservice, super traag, super onbereikbaar en te veel standaard reacties waar je geen shit mee kan. Ze kunnen nog veel leren van bedrijven als Coolblue "alles voor een glimlach" !!!!

    Verder vind ik hun beoordelingsmechanisme niet eerlijk, de boordelingen zijn teveel op emotie gebaseerd en het is een feit dat een boze klant (ongeacht schuld of feitelijkheden) eerder/vaker slechte feedback geeft dan een blije klant. Thuisbezorgd moet de restaurants een mogelijkheid geven om op gepast wijze een reacties/beoordelingen te kunnen geven aan de beoordelaar. Daarnaast mag de restaurant meer regie krijgen over de beoordelingen. De monopolie positie van Thuisbezorgd mag door de ACM onder toezicht beter worden bewaakt.

    Door: Leo05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Chick’n Share Hot & Spicy

    Vind het wel echt vervelend dat het bij Thuisbezorgd zo ontiegelijk lang duurt. Kan beter gewoon het eten zelf ophalen.

    Door: Anon03-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    NIET bezorgd

    Wat fijn dat mijn bestelling NIET afgeleverd wordt. Ik wacht al meer dan 2,5 uur en ik kom in de voicemail uit en thuisbezorgd geeft alleen maar standaard berichtjes.

    Dan maar zonder eten naar bed. Bedankt joh dat jullie nog niet eens het fatsoen hebben iet ste laten horen....

    Door: Olaf01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ben een bedrijf die voor thuisbezorgd werkt

    Minpunten zit sins maart bij thuisbezorgd. Hebben heel lang als 2e bedrijf gestaan. Alleen de mac zat boven ons. Maar sins 2 maanden gaat het helemaal mis met thuisbezorgd. Ze zetten mijn bedrijf continu op gesloten!!!! Terwijl ik gewoon open ben. Vandaag vrijdag 24-10-2021 staat mijn bedrijf al meer als 5 uur lang als gesloten!!!! Ze hebben geen drivers. Niet mijn probleem. Ze pakken 30% van de bestelling die hun weg brengen. Maar 80 % van de mensen vergaard hun info via internet als dit klote bedrijf mij op gesloten zet heb ik dus 0 inkomsten via internet. Echt super slecht zo een bedrijf. Vergaard hun rijkdom over de rug van de kleinen man. Ga sowieso uber eat en deliveroo benaderen!!! Aanrader.

    Door: Patrick 24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    zelden

    Waardeloos bedrijf

    Door: PETROS ILIAS23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pizza

    Thuisbezorgd zelf is moeilijk te berrijken als particulier. Op hun website staat bij bepaalde bedrijven gratis bezorgen. Bestel je wat word er bezorgkosten in rekening gebracht. Mail thuisbezorgd krijg je geen reactie

    Door: Joshua09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pizza bij Francis venlo

    2 uur gelaat bezorgd, en koud natuurlijk. Na 4 x de pizzeria en 3 x thuisbezorgd te hebben gebeld sta je dus gwn met lege handen. Op een koude pizza na dan. Oja en je geld ben je natuurlijk ook kwijt

    Door: Mitch Van beveren19-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Eten bram ladage patat kroket bamihap

    Om 17.56 uur eten besteld via online werd pas na bellen om 19.25 uur bezorgd eten was lauw en slap niet meer te eten zonde van het geld doe het nooit meer hier

    Door: marcel ballemans08-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Spaar bonuspunten bij Thuisbezorgd voor extra korting

    Om gebruik ervan te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: remco02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Thuisbezorgd een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 66 ervaringen geplaatst over Thuisbezorgd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Thuisbezorgd actief?

    Thuisbezorgd is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thuisbezorgd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.