Ervaringen Thuisbezorgd

Thuisbezorgd: Ervaringen

Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

Over

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun waren aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s. Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan. Iedereen te eten!

Hoe werkt thuisbezorgd? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

Diensten van

Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express). Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen. De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Klachten over

Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten. Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter!

Ervaringen over thuisbezorgd. Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgd bij NederlandReview.nl

Thuisbezorgd
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

7,4
77% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,4

Service

7,4

Prijs

6,4

Leveren

7,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Nooit meer

Ik heb eten besteld maar ik zie nog niks er wordt gewoon niet gereageerd

Door: Olaf09-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

lekker eten bestellen

Ik bestel altijd via thuisbezorgd. gewoon geen zin om boodschappen te doen en het is wel lekker makkelijk. ook woon ik met een paar huisgenoten, nou dan is het wel zo relax om gewoon eten te bestellen . en zo duur is het ook niet, want dan kan je gewoon delen.
sorry hoor ik ben gewoon lekker lui en ik vind dat je niet te moeilijk moet doen in het leven!
Je kunt uit alles kiezen van pizza tot chinees en meestal is het met een half uurtje al wel bezorgd. ideaal toch??

Door: Hans Joris09-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Oplichters

Thuisbezorgd is een van de grootste oplichters! Ze pakken 15% van de bestelling naar hun zelf bestel NIET via thuisbezorgd.nl laat ze niet de markt kapot maken denk aan de Restaurant runners a.u.b bestel via eigen websites van de restaurants of telefonisch.

Door: Richard 30-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

minder voor het restaurant, meer voor thuisbezorgd

Beetje jammer dat restaurants nog meer moeten gaan afdragen aan Thuisbezorgd binnenkort. voor ons een reden om het anders te moeten gaan bekijken in de toekomst. Jammer dat de kleine man zo om zeep wordt geholpen hierin. Heel jammer want het is een mooi concept en het was een prettige samenwerking

Door: restauranteigenaar in Amsterdam29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

eten bestellen thuisbezorgd

superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

Door: ronald23-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Eten bestellen online

ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

Door: Karel van Oostrum02-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Eten besteld

Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

Door: Lineke Waterman30-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

eten bestellen bij Thuisbezorgd

Wij bestellen regelmatig via Thuisbezorgd.
Niet altijd erg goedkoop, maar bijna altijd erg snel en warm.
De kwaliteit van het eten is natuurlijk afhankelijk van het restaurant, maar we zijn eigenlijk nooit echt teleurgesteld.

Ideale service!

Door: B + K12-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Eten besteld bij Thuisbezorgd

Gisteren weer eens besteld bij Thuisbezorgd, een hele berg Chinees eten.
Prima service, het eten was er echt supersnel en het was ook nog lekker.
Niet supergoedkoop helaas, maar daarvoor wordt het eten wel tot IN je keuken bezorgd!

Door: Sjon Akkerman13-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Fooi geven bij Thuisbezorgd??

Wat vinden jullie: moet je nog fooi geven als een bezorger van Thuisbezorgd je eten komt brengen?

Of ben ik dan heel raar en ouderwets?

Ik ben benieuwd wat jullie vinden!!

En hoeveel geef je dan?

Door: Marissa van Liet06-12-2016
Akke 08-12-2016

Ik doe het eigenlijk nooit, maar twijfel ook wel vaak. Vooral als ze heel snel leveren en aardig zijn...

Denis08-12-2016

Nee man, dat hoort er toch gewoon bij?!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Sushi besteld via Thuisbezorgd mmmm

Sushi besteld via Thuisbezorgd.
Duurde best wel lang, we moesten er nog achteraan bellen, want na een uur zaten we nog te wachten.

Maar de sushi was superlekker, de bezorger holde met gemak alle trappen op (4 hoog), dus dat was heel aardig.

En natuurlijk heel makkelijk dat je de deur niet meer uit hoeft!

Door: Karina17-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Echt een uitkomst

Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

Door: Paul Schaap27-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

pizza bestellen voor de mannen

wij bestellen hier een beetje te vaak geloof ik haha
we wonen in een huis met 8 mannen, chil studentenhuis!
nou dan is thuisbezorgd zo gebeld natuurlijk in plaats van een kookshiftje te doen
meestal wordt het gewoon pizza maar heel soms kiezen we iets gezonders. Heeel soms haha

Door: Bass13-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Bestellen meestal goed

Bestellen bij Thuisbezorgd gaat meestaal heel goed,
Soms izjn ze een beetje aan de late kant en dan is het niet helemaal heet meer Maar meestal dus goed. EN je weet meteen een beeetje wat er allemaal te eten is in de buurt voor als je een keer toch zelf de deur weer uit wilt!

Door: Reduan11-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Aanradertje

Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

Door: Sven13-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

ervaringen afhankelijk van restaurant

Soms is het goed, soms valt het tegen.
Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

Door: Frankie20-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

eten was koud

Teleurgesteld over thuisbezorgd. De laatste keer werd het eten veel later bezorgd dan dat ze zeiden, ik heb gewoon bijna een uur zitten wachten, niet normaal! En toen was het eigenlijk ook niet warm meer, lekker dan.
Niet nog een keer hier, of in ieder geval niet bij dit 'restaurant'. Jammer!

Door: Dennis van L04-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Helemaal goed

Ik kreeg een extra sapje (iets van bananensmoothie ofzo) bij mijn bestelling. Ongevraagd en helemaal gratis. Superservice!

Door: Sapje02-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Website doet het niet

Website doet raar bij mij
Heb geklikt op locaties in de buurt en ik zie dan wel allemaal vinkjes van locaties waar ik eten kan bestellen, maar ik kan nergens op klikken ofzo
Beetje raar dat zo'n groot bedrijf zo'n slechte website heeft
Dus nu ga ik maar gewoon naar buiten om zelf wat te halen ergens...
Wat dan nog wel handig is, is dat ik nu tenminste weet dat er op die plekken in de buurt iets zou moeten zitten.

Door: Björn23-11-2015
Sjoerd23-11-2015

Sorry hoor, maar volgens mij ligt dat dan aan jou. Ik heb nooit ergens problemen mee, die site doet het prima. Heb je misschien gewoon een slechte verbinding?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

goed en snel soms koud

Ik bestel hier regelmatig
MEestal is het heel goed en snel, maar heb ook wel eens gehad dat het al een beetje koud was
maar daar eb ik een magnetron vor haha
ligt ook gewoon aan het restaurant zelf natuurlijk hoe goed het is maar ik vind het systeem
van thuisbezorgd op zich best wel goed dat je online eten kunt bestellen en dat ze het dan komen bezorgen
maar het ligt dus ook aan de kwaltiteiten van het retsaurant waar je dan bij bestelt dat is niet alleen thuisbezorgd
op zich ben ik best tevreden en bestel dus best vaak want het is lekker makkelijk
als je geen zin hebt om te koken maar wel gewoon wilt eten haha

Door: Mark21-11-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Sumo

Sumo is goed als je uit eten gaat bij ze. Maar niet bestellen!! Dat is echt supergore meuk!! Gewoon niet lekker en later last van men buik.

Door: Patan29-10-2015
Robert02-01-2016

Klopt, had ik ook last van! Supertent om er heen te gaan. Als je besteld is het omgekeerd, echt niet te vreten!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Nieuwe toko's leren kennen

Door Thuisbezorgd.nl leerde ik een hele goede toko kennen, die bij mij om de hoek zit, maar die ik toch nooit had gezien. Na de eerste keer online bestellen, ga ik er nu gewoon heen lopen. Maar zonder de website had ik het niet geweten, dus daarvoor is het heel handig!

Door: Van Ven24-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Supermakkelijk

Supermakkelijk, vooral als niemand zin heeft om te koken. En genoeg keuze, dat iedereen het lekker vindt.!

Door: Huis 821-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Gered!

Had onverwacht eters! Mijn schoonfamilie kwam langs. Verrassing!! En of ik even te eten had voor 6 man! Maar toen dacht ik aan Thuisbezorgd en die kwamen vlug met het reddende eten. Aanrader dus, als je schoonfamilie ineens voor de deur staat.

Door: Jooske29-09-2015
Sjon29-09-2015

Wel een beetje lame om niet gewoon zelf te koken, Jooske. Of wil je geen indruk maken op je schoonfamilie?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

makkelijk maar niet warm

tis snel en goedkoop eigenlijk ook wel (ligt eraan wat je kiest op zich). maar de laatste twee keer dat ik had besteld, was het eten echt niet meer warm toen het was gebracht. dus dat is een beetje jammer. maar zelf koken is irritanter.

Door: sebas29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Direct bij het restaurant zelf bestellen

Thuisbezorgd is prima. Maar je kan ook direct bij de middenstanders zelf bestellen meestal. Dat scheelt ze de commissie die ze aan thuisbezorgd moeten geven want die percentages zijn echt schandalig hoor ik af en toe om mee heen. Dus mijn advies; gewoon lekker de telefoon oppakken en bij de restaurants zelf bestellen!

Door: Nico09-08-2015
Sjon29-09-2015

Dat kan toch niet altijd? En hoe leer je die restaurants kennen dan? Het is ook goede reclame voor die bedrijven!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Schrijf zelf een review over Thuisbezorgd

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)