NederlandReview

    Ervaringen Thuisbezorgd

    Je kent het wel: net een dag hard gewerkt en dan moet je thuis ook nog koken. Daar heb je niet altijd zin in. Of andersom: je bent een restaurant met fantastische gerechten, maar niemand weet je te vinden. Dan is het handig dat er een website is waar deze mensen elkaar vinden. Maar hoe goed werkt de website, is het aanbod groot en de levering snel? Voordat je straks met een weeïge pizza zit en alsnog zelf moet koken, is het handig om eerst te lezen hoe anderen deze dienst beoordelen. En dan eet jij vanavond misschien wel de sterren van de hemel, heerlijk in je eigen huis!

    Over Thuisbezorgd

    Thuisbezorgd.nl is onderdeel van het internationale Takeaway.com. Thuisbezorgd werd opgericht in 2000 uit frustratie over de beperkte mogelijkheden online iets te eten te bestellen (dat leek alleen in Amsterdam te kunnen). Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Meer dan vijfduizend bezorgende restaurants bieden op Thuisbezorgd.nl hun eten aan en samen zijn zij goed voor meer dan een miljoen bestellingen per maand. Onder die vijfduizend valt dat gezellige café om de hoek van de straat, maar ook grote ketens als Domino’s en New York Pizza, Spare Ribs Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

    Wat je ook wilt eten en hoeveel geld je daar ook voor over hebt, op Thuisbezorgd.nl kun je altijd wel iets vinden. Vergeleken met concurrenten heeft Thuisbezorgd.nl bovendien de meest uitgebreide dekking in Nederland. Mocht je toch in een wijk wonen zonder restaurants van Thuisbezorgd, dan kun je daar melding van maken via de website en dan doen ze er wat aan.


    Hoe werkt thuisbezorgd? Ze leggen het zelf even uit in de filmpje!

    Hoe werkt Thuisbezorgd?

    Eten bestellen kan bij Thuisbezorgd.nl op verschillende manieren. In vier stappen kun je op de website precies bestellen waar jij net zin in hebt. De interface is helder: je geeft je locatie door, kiest een restaurant in de buurt, selecteert van de kaart wat je wilt eten en gaat het bestelproces in. Betalen kan contant bij het bezorgen of online met iDeal, PayPal of credit card (MasterCard, VISA, American Express).
    Informatie over bezorgkosten, betaalmethoden, ingrediënten en wat je maar verder wilt weten, staat duidelijk in beeld. Voor wie een account aanmaakt, zijn er meer mogelijkheden, zoals het bewaren van favoriete restaurants en het toevoegen van meerdere bezorgadressen.

    De website is echter niet de enige plek waar de hongerige mens terecht kan: er zijn ook mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Heb je eenmaal besteld, dan kun je je bestelling tot aan de deur volgen door middel van Food Tracker en zo dat gebraden kippetje steeds dichter bij zien komen. Thuisbezorgd.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

    Klachten over Thuisbezorgd

    Voor vragen of problemen is er een klantenservice bereikbaar van 10.00 tot 23.00, toegankelijk voor zowel consumenten als bezorgrestaurants. Wanneer het eten vies is of de service van het restaurant te wensen overlaat, dan moet je met klachten bij de desbetreffende partij zijn; Thuisbezorgd.nl is slechts tussenpersoon en doorgeefluik. Ze hebben dus geen invloed op de kwaliteit van de service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten.
    Je kunt je klachten wel kwijt bij Thuisbezorgd.nl, maar die sturen het dan door naar het restaurant met het verzoek contact met je op te nemen om het euvel te verhelpen. Wel kun je via het beoordelingsformulier laten weten wat je van een restaurant vindt, opdat anderen een goede keuze kunnen maken. Net zoals je dat hier op NederlandReview kunt doen met Thuisbezorgd.nl zelf! Dus… heb je je honger gestild met een pizza, Chinese rijsttafel, shoarma of sushi via Thuisbezorgd.nl? Laat dan hier je beoordeling achter!

    Lekker gegeten of juist niet? Makkelijk bestellen of juist een klacht? Lees ervaringen over thuisbezorgd op NederlandReview.nl.

    Thuisbezorgd
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    7,2
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,2
    Service
    rating
    7,2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Combi special keep it fresh bahns En coffee

    Mij god voor een beetje salade en noodles betaal je normaal nog geen 5 euro. Nu betaal ik 15 euro voor wat sla! De garnalen moest ik zoeken (lees maar een half stukje van de garnaal. En over de pork nog niet te spreken wat erbij zit. Dit is pure geld verspilling. Nooit weer!!!!

    Door: Nynke 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Pizza peperoni

    Bij Aslan is een pizza pepperoni een pizza belegt met tomaat kaas groene paprika en oregano.
    Vlees Komt niet aan de orde. Bij mij is een pizza peperoni toch echt met Rond vlees schijfjes.
    Toch nog voor de zekerheid opgezocht en ja een pizza peperoni hoord met vlees te zijn. Volgens Aslan niet ze doen het al 13 jar zo tot mijn verbazing.
    Ik werk ook agresief te woord gestaan. Ik heb uiteindelijk wel een pizza salami gekregen die wel 1.5 dude voordat die geleverd was.

    Wat ik will meegeven kijk goed voordat je wat besteld hier. De titlel zegt niks.
    En ben Gewaarschuwdt voor de agresive reactie .

    Door: Marijn 29-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Nooit meer

    Ik heb eten besteld maar ik zie nog niks er wordt gewoon niet gereageerd

    Door: Olaf 09-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    lekker eten bestellen

    Ik bestel altijd via thuisbezorgd. gewoon geen zin om boodschappen te doen en het is wel lekker makkelijk. ook woon ik met een paar huisgenoten, nou dan is het wel zo relax om gewoon eten te bestellen . en zo duur is het ook niet, want dan kan je gewoon delen.
    sorry hoor ik ben gewoon lekker lui en ik vind dat je niet te moeilijk moet doen in het leven!
    Je kunt uit alles kiezen van pizza tot chinees en meestal is het met een half uurtje al wel bezorgd. ideaal toch??

    Door: Hans Joris 09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Oplichters

    Thuisbezorgd is een van de grootste oplichters! Ze pakken 15% van de bestelling naar hun zelf bestel NIET via thuisbezorgd.nl laat ze niet de markt kapot maken denk aan de Restaurant runners a.u.b bestel via eigen websites van de restaurants of telefonisch.

    Door: Richard 30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    minder voor het restaurant, meer voor thuisbezorgd

    Beetje jammer dat restaurants nog meer moeten gaan afdragen aan Thuisbezorgd binnenkort. voor ons een reden om het anders te moeten gaan bekijken in de toekomst. Jammer dat de kleine man zo om zeep wordt geholpen hierin. Heel jammer want het is een mooi concept en het was een prettige samenwerking

    Door: restauranteigenaar in Amsterdam 29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    eten bestellen thuisbezorgd

    superchille service, vooral als je geen zin hebt om te koken of de film te onderbreken :P

    het is wel mega afhankelijk van het bedrijf of het goed is enzo - thuisbezorgd doet verder niks


    ik had een keer pizza bestelt en dat duurde echt wel een uur voor het er was - niet goed. pizza was toen ook gewoon koud en het was best duur ook gewoon

    maar afgelopen keer had ik sushi besteld en dat was er met 20 minuten en was ook heel vers en alles

    dus het ligt en beetje aan het bedrijf waar je besteld, thuisbezorgd zit er alleen maar tussen

    Door: ronald 23-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Eten bestellen online

    ik bestel hier regelmatig en het is echt een handige site. er staat van alles op wat je maar wilt

    het is wel heel erg afhankelijk van waar je bestelt of de prijzen een beetje normaal zijn en hoe lang de levertijd wel niet is. soms is het echt supersnel en supergoedkoop en ook lekker, soms het totale tegenovergestelde.

    het zou leuk zijn als je dat van te voren zou weten.

    maar ik heb gewoon een aantal favoriete bedrijven en een aantal waar ik niet meer kom (dat zijn er gelukkig niet zoveel)

    bestellen, kiezen en betalen werkt in ieder geval prima, goede dienst!

    Door: Karel van Oostrum 02-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Eten besteld

    Gisteren met aantal vriendinnen voor het eerst eten besteld met Thuisbezorgd via de website.

    Een erg handige service als iedereen iets anders wil eten maar niemand echt wil koken.

    Het werd met ongeveer 45 minuten geleverd, alles goed verpakt en het was nog warm ook. We vonden de wachttijd redelijk.

    De bezorgkosten waren in ons geval gratis, toch was het natuurlijk meer prijzig dan wanneer je zelf kookt of haalt. Maar het is een handige service en leuke ervaring.

    Dus ik zou wel nogmaals bestellen als er een goede gelegenheid voor is.

    Door: Lineke Waterman 30-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    eten bestellen bij Thuisbezorgd

    Wij bestellen regelmatig via Thuisbezorgd.
    Niet altijd erg goedkoop, maar bijna altijd erg snel en warm.
    De kwaliteit van het eten is natuurlijk afhankelijk van het restaurant, maar we zijn eigenlijk nooit echt teleurgesteld.

    Ideale service!

    Door: B + K 12-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Eten besteld bij Thuisbezorgd

    Gisteren weer eens besteld bij Thuisbezorgd, een hele berg Chinees eten.
    Prima service, het eten was er echt supersnel en het was ook nog lekker.
    Niet supergoedkoop helaas, maar daarvoor wordt het eten wel tot IN je keuken bezorgd!

    Door: Sjon Akkerman 13-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Fooi geven bij Thuisbezorgd??

    Wat vinden jullie: moet je nog fooi geven als een bezorger van Thuisbezorgd je eten komt brengen?

    Of ben ik dan heel raar en ouderwets?

    Ik ben benieuwd wat jullie vinden!!

    En hoeveel geef je dan?

    Door: Marissa van Liet 06-12-2016
    Akke 08-12-2016

    Ik doe het eigenlijk nooit, maar twijfel ook wel vaak. Vooral als ze heel snel leveren en aardig zijn...

    Denis 08-12-2016

    Nee man, dat hoort er toch gewoon bij?!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Sushi besteld via Thuisbezorgd mmmm

    Sushi besteld via Thuisbezorgd.
    Duurde best wel lang, we moesten er nog achteraan bellen, want na een uur zaten we nog te wachten.

    Maar de sushi was superlekker, de bezorger holde met gemak alle trappen op (4 hoog), dus dat was heel aardig.

    En natuurlijk heel makkelijk dat je de deur niet meer uit hoeft!

    Door: Karina 17-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Echt een uitkomst

    Ja gewoon echt een uitkomst, dat Thuisbezorgd.


    Natuurlijk is het beter om gewoon zelf te koken, maar als je daar geen tijd voor hebt, zoals ik vaak, dan is het heel chill om het via Thuisbezorgd te doen.

    De keuze is groot, ze hebben alles gewoon, en het wordt meestal ook snel geleverd. Dat ligt een beetje aan het bedrijf.

    Door: Paul Schaap 27-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    pizza bestellen voor de mannen

    wij bestellen hier een beetje te vaak geloof ik haha
    we wonen in een huis met 8 mannen, chil studentenhuis!
    nou dan is thuisbezorgd zo gebeld natuurlijk in plaats van een kookshiftje te doen
    meestal wordt het gewoon pizza maar heel soms kiezen we iets gezonders. Heeel soms haha

    Door: Bass 13-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Bestellen meestal goed

    Bestellen bij Thuisbezorgd gaat meestaal heel goed,
    Soms izjn ze een beetje aan de late kant en dan is het niet helemaal heet meer Maar meestal dus goed. EN je weet meteen een beeetje wat er allemaal te eten is in de buurt voor als je een keer toch zelf de deur weer uit wilt!

    Door: Reduan 11-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Aanradertje

    Thuisbezorgd is mijn vaste vriend geworden. Het maakt niet uit of je nou zin hebt in pizza, chinees, kebab, sushi of wat dan ook, thuisbezorgd.nl heeft het allemaal. Het ligt er wel aan waar je besteld of het ook daadwerkelijk lekker is, maar in de meeste gevallen is dit wel zo. Prima systeem, niks meer aan doen. Het enige nadeel is wel dat er 25 cent ideal kosten bij elke transactie worden verrekend. Ik vind dit anno 2016 niet echt logisch..

    Door: Sven 13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    ervaringen afhankelijk van restaurant

    Soms is het goed, soms valt het tegen.
    Het is denk ik meer afhankelijk van het restaurant dan van thuisbezorgd hoe de ervaringen zijn hier.
    De website op zich vind ik heel goed, je kunt makkelijk zoeken naar wat je lekker vind of waar je zin in hebt en dat soort dingen. Maar voor 'Prijs' en 'Levering' ben je echt afhankelijk van het restaurant en dat is zo wisselend!

    Door: Frankie 20-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    eten was koud

    Teleurgesteld over thuisbezorgd. De laatste keer werd het eten veel later bezorgd dan dat ze zeiden, ik heb gewoon bijna een uur zitten wachten, niet normaal! En toen was het eigenlijk ook niet warm meer, lekker dan.
    Niet nog een keer hier, of in ieder geval niet bij dit 'restaurant'. Jammer!

    Door: Dennis van L 04-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Helemaal goed

    Ik kreeg een extra sapje (iets van bananensmoothie ofzo) bij mijn bestelling. Ongevraagd en helemaal gratis. Superservice!

    Door: Sapje 02-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Thuisbezorgd

    Uw beoordeling