Domino's

5.6

Bestellen

4.5

Service

5

Prijs

4.9

Levering

35.7%

Zou hier weer kopen

Domino's

Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!


Over Domino's

Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. 


 


Diensten van Domino's

Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen. 


Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken. 


Pizza Top 5

Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.


Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube. 


Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's. 


Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino™s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza™s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (171)

4 pizza 's en chickentenders

Alle pizza's waren niet warm maar lauw. Ik had saus besteld niet erbij gekregen dus gebeld wilde ze alleen de saus brengen dus dan zou ik koude pizza met saus eten hier ging ik niet mee akkoord Ik heb vorige keer om 22.20 besteld betaald nooit geen pizza gekregen maar ben wel me spaarpunten kwijt 3n die mag ik nu zelf oplossen De kip niet warm niet krokant Erg jammer heb dominos altijd heel lekker gevonden en nu voor bijna95 euro besteld en alles weggegooid. Ook zijn ze in het belggen van de pizza erg magertjes de bodem is droog er ,it bijna geen saus op jammer genoeg ga ik hier niet meer bestellen. Domino zevenkamp

W

Wendy

26-10-2023

0

Pizza en chickenwings en broodjes

Na 1 uur en 10 minuten gewacht te hebben staat onze bestelling nog op maken. Mijn man heeft gebeld dat ze onze bestellig konden annuleren. Geld duurt 10 dagen on terug te storten en punten moeten we een email sturwn naar het hoofdkantoor en dan maar hopen dat we die terug krijgen. Erg slecht service!!

A

Amanda

24-08-2023

0

margarita kibab

bedrag was 22.50 euro was wel duur voor 2 pizza´ s maar het was heel erg lekker we hebben er heel erg van genoten

L

laila

03-05-2023

0

Crispy friet

Had 3 pizza ‘s en 3 crispy friet gehaald bij Domino,s Oosterhout .. Bij thuiskomst was friet erg taai en lauw , niet te eten .En niet te vergeten de hoeveelheid ,Meteen in prullenbak gegooid . Bij klacht kreeg ik antwoord dat ze niets aan klacht deden . Zeer slechte service !!!

R

Rienee

24-03-2023

1

Pizza bestellen

Domino Vondelstraat in Alkmaar is een hoogkaratig drama. Iedereen maakt weleens een fout, ook domino op Vondelstraat in Alkmaar. Iedereen wil het fout, als het überhaupt kan, weer goedmaken, ook domino op Vondelstraat in Alkmaar.. Maar met domino op Vondelstraat in Alkmaar is een groot Probleem - om zo meer men zich bemoeit met foutjes goed te maken, om zo meer nieuwe fouten worden gemaakt - heel appart. Hun verpesten alles, ook als je net met de leidinggevende via telefoon hebt gesproken, twee keer???. Je krijgt als goedmakertje een gratis pizza en die wordt ook koud geleverd, bijna 45min later, terwijl je om de hoek woont. Volgens de domino App ligt je pizza 25min klaar in de winkel aan het afkoelen en er is niemand in de buurt die de zooi kan afleveren. Hun verpesten gewoon alles, elke keer weer en weer. Trouwens, het maakt hen ook niets uit waarmee het wordt verpest-met ingrediënten, zoals hoeveelheid en aanwezigheid van laatsten, met maat van de pizza(er wordt twee italiaan besteld, je krijg medium en Italiaan geleverd en de bezorger benaderd je lachend, dat dat zijn twee gelijk groote pizza's, allen het eene verpakking is iets kleiner, en de pizza eigenlijk ook. Af en toe krijg je ook iet anders geleverd dan wat je hebt besteld. Sommige bezorger moeten ook beter waaranders gaan werken, waar geen klanten in de buurt te vinden zijn, maar..... Totaal geen aanrader,ECHT!!! NIET BESTELLEN, LAAT MAAR!!!

S

Sergio

16-03-2023

0

Salami pizza

Nou gewoon een rot domino's weer zoals altijd komt het bestelling anderhalf uur later aan de deur voor de zoveelste keer denk je optijd bestelt te hebben eten de kidz lekker laat en er word niets aangedaan bel je ze op is dit de smoes uhm nee er iets mis gegaan of ik zie nu op mn scherm dat ie nog gebakken moet worden,hij gaat nu de deur uit komt jou kant op Bestel er voorlopig niet meer ook

R

Revo

21-12-2022

0

Pizza

Om 18:15 zou onze pizza worden bezorgd. Om 18:50 nog steeds geen pizza, dus maar contact opgenomen. Ja, hij zit in de ove. Zodra de bezorger terug is komt de pizza er aan. Met 5 minuten gaat de pizza ongeveer de deur uit.. 19:20, nog steeds geen pizza, dus weer contact gezocht. Ik kreeg excuses, maar het eas druk en er was weinig personeel. Mijn kinderen gaan normaliter om 19:00 naar bed. Ditmaalnfis zonder eten. Om 19:35 was er eindelijk pizza. Jammer dat deze koud was! Ik kon een nieuwe krijgen. En dan zeker weer anderhalf uur wachten?! De koude dus toch maar opgegeten. Pizza was qua smaak zeker niet verkeerd! Maar wat een enorme slechte service. Mocht je 18:15 niet redden? Prima maar neem dan even contact op. Daarnaast vind ik dat ruim 75 minuten later je pizza ontvangen wel heel veel later is.. Hier valt dus nog zeker winst te behalen. Wij kiezen in het vervolg voor iets meer zekerheid. Geen Domino's voor ons meer dus!

L

Lars

06-11-2022

0

Pizza shoarma en pizza extravaganza

Belachelijk pizza na 60 minuten bezorgd. Melding van gemaakt. Reactie Domino’s: ivm slecht weer langere bezorgtijd. Reclame is toch echt binnen 20 minuten anders gratis pizza. Helaas is de praktijk anders. Ik kan niet anders concluderen dat dit pure oplichting is. Geen retour van betaling en geen gratis pizza bij te late bezorging. Dus conclusie: pure oplichting en reclame met valse voorwendselen.

K

Kuijs

06-11-2022

0

Pizza bezorging

Geen slechte dingen, zoals het eten en drinken, maar om nou 18.40 te bestellen en je eten 19.50 uur te ontvangen vind ik erg lang! Dan is de trek ervan af!

K

Ka vis

10-10-2022

0

Pizza kip bacon met honing sous

Vrijdag pizza gekregen helft opgegeten 1 uur later verging ik van buikpijn en misselijk en heel erg aan de diaree de hele nacht opgezeten ermee zaterdag ook de hele dag niet lekker en nog steeds aan de diaree snachts bloed in ontlating smorgen zonda huisartsenpost gebeld daar heen geweest en blijk ik waarschijnlijk voedselvergifteging te hebben nu mijn ontlasting op de kweek om te kijken welke parasiet er in mn lichaam zit 3 dagen nu doodziek al gezellig even een pizza bestellen

G

Gerrie

02-10-2022

0

Pizza laten bezorgen

Waardeloos, via de app kan er niet bezorgd worden, maar ze rijden wel ons huis voorbij om te bezorgen. Veel discussie gehad en word er gezegd dat je telefonisch moet bestelllen. Doe ik dat en zeggen ze als je wilt laten bezorgen dat online moet. Nooit meer dominos waardloze organisatie

D

Dennis

23-09-2022

0

Pizza

Bestel altijd bij Domino's Hulst, bijna altijd op tijd geleverd en indien niet altijd excuses en een waardebon. Pizza's zijn gewoon lekker en komen warm aan.Wij zijn erg tevreden over Domino's Hulst en zullen hier zeker blijven bestellen.

F

Freddy van Puymbrouck

25-08-2022

0

Pizza met toegevoegde ingrediënten

Pizza’s zijn heerlijk, maar het blijft jammer dat je vaak niet precies krijgt wat je hebt besteld. Logisch dat je moet betalen voor extra ingrediënten, maar dan moet het ook wel op de pizza zitten….

P

Petra Dell'Avo

07-08-2022

0

Broodje grilled beef.

Als ik afga op het plaatje op de site van Domino’s zou een broodjes grilled beef een behoorlijk hoeveelheid vlees, champignons en uien bevatten. Er zaten welgeteld 4 stukjes rundvlees in waarvan er 2 zo taai waren dat ik ze maar heb laten liggen. Ongeveer 6 plakjes champignons en evenveel stukjes ui. Aangezien ik geen brood eet, had ik de verwachting dat ik voldoende zou hebben aan het beleg maar helaas was dat een misvatting. En dat voor 11 €. Te triest voor woorden en een behoorlijke tegenvaller. Iig niet voor herhaling vatbaar en zeker geen aanrader.

D

Daphne

22-07-2022

0

Pizza

Ze waren te laat met een pizza bezorgen dan krijg je een mail dat je een gratis pizza krijgt omdat ze niet binnen 20 minuten je pizza bezorgt hebben. Nu komt het je krijgt hem niet gratis want je bent bericht twee pizza's te bestellen,en als je hem wilt afhalen word er doodleuk gezegt nee meneer zo werkt dat niet. Dus DOMINOS JULLIE BEDONDEREN JE KLANTEN MET JE MISLEIDENDE RECLAMES. JULLIE MOESTEN JE SCHAMEN EN NATUURLIJK GEVEN JULLIE DIE CODES WEG OMDAT JE WEET DST JE HET NOOIT RED OM BINNEN 20 MINUTEN EEN PIZZA TE LEVEREN ZODAT DE KLANT VERPLICHT WORD BIJ DE VOLGENDE BESTELLING ALSNOG EEN TWEEDE PIZZA TE BESTELLEN. DUS JULLIE LICHTEN DE BOEL OP

J

John

04-06-2022

0

Ik krijg niet bezorgd hier in Waspik 5165KH

Ik woon in een dorp jullie mogen wel via de reclame bezorgen maar jullie bezorgen niet overal vooral niet in dorpen slechte service

H

Hans Kramer

02-06-2022

0

Pizza

Meerdere malen besteld bij domino’s. Laatste tijd veel te laat met bestellen en als je dan belt het excuus dat het te druk is. Dan moet je toch iemand informeren dat het langer duurt ipv iemand voor de gek houden met een tracking app.

W

Wouter

27-04-2022

0

1 pizza + jalapeno cheese bites

Van Domplein purmerend 6 uur levering gevraagd wordt half 7 geleverd 1 pizza geen best bestelde jalapeno cheese bites niet bezorgd. Bezorgster was verbaasd en ging terug om het te vragen voor nalevering anders geld terug. Na 1 uur wachten niets gehoord en zelf gebeld. Uitverkocht maar waarom ben ik dan niet gebeld door Domino’s? Heel slecht. Bovendien was hij druk en wilde terug bellen maar daar was ik niet van gediend. Ik ben toch ook een klant! Zeer ontevreden over de afhandeling van personeel. Ik raad Domino’s zeker niet aan om te bestellen. Ik moet ook beoordeling met sterren geven maar kan niet eens 1 ster aan klikken. Ik moet minimaal 2 sterren aankijken. Maar ik vind alles geen een ster waardig.

L

Lisa

27-04-2022

0

Kipbucket etc

Net voor 12 uur besteld via thuisbezorgd. maar niet op tijd ontvangen door dominos. geen reactie over niet komen bezorgen. Gebeld werd voor de gek gehouden door medewerkers op achtergrond over zelf googlen wat het nummer is om geld terug te krijgen. En hoe ik thuisbezorgd kan bereiken. Ik zal nooit meer iets bestellen in Best bij domino's. Zeer respectloos.

A

Anita

23-04-2022

0

2 pizza's

Alleen pluspunten. Op tijd, warm en super vriendelijk bezorger Ricky in Schiedam

E

Elly

17-04-2022

0