NederlandReview

    Ervaringen Domino's

    Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

    Over Domino's

    Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.


    Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

    Diensten van Domino's

    Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

    Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

    Pizza Top 5

    Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

    Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

    Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

    Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

    Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino’s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza’s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

    Domino's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (106)

    5.2
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vandaag voor het eerst besteld

    Vandaag voor het eerst 3 pizza's besteld bij Domino's Volendam.
    Super service!! Binnen het kwartier waren de pizza's klaar!
    Normaal gesproken moeten we altijd krap een uur wachten dus dit was geweldig.
    Pizza Salami en de pizza kip met jalapenos etc. Super rijk belegt!
    Alleen de half om half was minder. Ik ben een echte kaas liefhebber, maar dit was echt te veel. De laag kaas was dubbel zo dik als de bodem. (Bodems zijn super lekker) Tomatensaus was niet te zien/proeven en de oregano was er denk ik ook afgewaaid.
    De andere helft was met kip kebab, 2 van de 4 punten waren kebab loos.
    Volgende bestelling komt er zeker maar dan wel met een ander soort beleg.

    Door: Heeres 08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weer of geen weer: Domino's komt langs

    Op een regenachtige herfstdag was ik eigenlijk van plan om boodschappen te doen, maar door het weer kon ik mij niet echt motiveren. Daarom Domino's gebeld en een bestelling gedaan. De koerier kwam keurig op tijd, ook al regende het behoorlijk hard. Verder heb ik ook niets aan te merken op de prijs. Is gewoon hetzelfde als elders. Het is wel leuk dat ze per regio andere aanbiedingen hebben. Dit kan namelijk nog behoorlijk wat schelen in de prijs. Ik ben een tevreden klant van Domino's en dat zal ook niet snel veranderen.

    Door: Jurrit van M. 11-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Pizza's bestellen Domino's

    Hele stapel pizzas voor een feestje besteld bij Domino's.
    Het duurde wel lang voor ze er waren vonden we - 45 minuten

    MAAR toen ze er eenmaal waren, was het feest

    Enorme grote pizza's en lekker veel beleg.
    We hadden allemaal soorten en ik vond ze allemaal lekker... vooral de pepperoni. En champignons. Die met ananas vond ik zelf iets minder, maar de ham was wel erg lekker

    Zeker vaker doen, erg makkelijk als je veel mensen te eten hebt

    Door: Roderick Hamersma 30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4 pizza's in Amsterdam

    4 pizza's besteld voor groep vrienden hier in Amsterdam.
    Pizza's waren er echt binnen een half uur, sneller dan ik zelf had gedacht.

    Handig en grappig om te zien waar de bezorger is onderweg.

    Hij kwam het zelfs boven brengen, heel relaxed.

    Pizza was echt lekker, niet heel erg ruim belegd, maar wel voldoende. Hij was in ieder geval nog goed warm en de korst was lekker knapperig. Vooral de peperoni erg lekker.

    Door: Remco Plantink 02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4 pizza’s domino Heemskerk

    48 euries , smakeloos, dr oetker is hierbij vergeleken n delicatesse. Klacht ingediend, zou terug gebeld worden, uiteraard nooit terug gebeld. Haal n pizza bij de supermarkt! beter en n stuk goedkoper.

    Door: Jw meder 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    vegan pizza's

    de vegan pizza's zijn plots dubbel zo duur, wat flauw. Kom daar niet meer, zoek wel naar alternatieven. Jammer, ze hadden een vaste klant.
    Ook werden er vaak fouten gemaakt, verkeerde toppings erop of te weinig. Als er acties waren werden de prijzen niet correct verrekend, je betaalde dan teveel.

    Door: ruthia 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Heerlijke pizza's

    We eten bijna iedere week pizza van Domino's. We hebben ze nu bijna allemaal geprobeerd. Heerlijk! Met uitzondering van de pizza four cheese, deze was erg flauw van smaak. Jammer!
    De pizza's gaan in een 'ovenmachine' waardoor je nooit een aangebrande pizza hebt.
    Tip: ik zou graag een kinderpizza op het menu zien komen. Mijn dochter eet slechts een halve pizza (Margaritha) en de rest kan ik weggooien.

    Door: Laats 06-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Als je de pizzabezorgers gaat herkennen

    Ik doe dit te vaak... alleen domino's komt echt snel, meestal met 20 minuten. Een keertje was het 35 minuten ofzo en toen hebben ze gebeld dat het later werd, megadrukte ofzo. Niet erg.
    Ik begin de bezorgers gewoon te herkennen...

    Veel lekkerder dan sommige andere pizza's, handiger dan zelf maken en minder langdradig dan uit eten... Ik eet meestal alleen namelijk.

    Door: B. Lepelaar 13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Domino Zwijndrecht

    Eerste keer een glutenvrije pizza geprobeerd, de peperoni was keihard en de zijkanten aangebrand. En daarna dus wel last van mijn darmen gekregen dus glutenvrij geloof ik niet. En dan is 10 euro echt teveel. Wel vriendelijk geholpen aan telefoon met bestellen en binnen half uur bezorgd maar ja dat is geen reden om weer te bestellen.

    Door: Jojo 12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    veel over van pizza's bestellen

    Met een hele groep stuk of 6 van de grootste pizza's besteld. Was er met een half uurtje ongeveer, kon sneller vind ik.

    We hadden met en stuk of 10 man ruim genoeg aan die 6 pizza's, we hadden zelfs heel veel over. relax en niet duur want we hadden een aanbieding

    vaker hier bestellen

    Door: Dennis 05-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Funghi & Tonno

    Wij dachten laten we eens een xtje pizza halen.. Nooit meer, melige kleffe bodem. Nul komma nul krokant. Pizza a la supermarkt...

    Door: Roos 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Pizza

    Zit al 1 uur te wachten op me pizza echt nooit bestellen

    Door: Thijs Vijn 30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    5 pizza s en 2 bbqsaus

    Om 17.28 bestelling gekregen helaas weer geen bbqsaus.om 17.30 gebeld zouden ze komen brengen.om 17.43 nog maar een keer gebeld ze zouden iemand sturen.om 17.55 eindelijk iemand met de saus. Pizza koud om 18.00 kwam er nog iemand met de saus. Helaas wordt de saus 8 van de 10 keer vergeten.

    Door: moos 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    2 pizza

    Asociaal duur wil je er wat af kost het even duur wil je wat bij betaal je meer en het wordt ook nog eens slecht gemaakt bodem is zacht weinig beleg de cakejes die ze verkop3n als lava zijn achterlijke brouwnies in de winkel lidl zijn ze goedkoper je krijgt meer en veeel lekkerder pure kanker gewoon de dominos

    Door: Ronldo 18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    4 x pizza (2e gratis)

    Gisterenavond heb ik gebruik gemaakt van de aanbieding waarin de 2e pizza gratis was. Dat lijkt een mooie actie ware het niet dat de prijzen van de pizza's t.o.v. 2019 met 20%(!!!) zijn verhoogd.
    Een medium pizza chicken kebab was vorige maand 7,99 Euro en nu 9.95 Euro!! Dat is een prijsverhoging van 20%!!
    Volstrekt belachelijk en natuurlijk niet te verklaren. Wat doet Domino's om deze prijsverhoging te "verbergen"? Ze beginnen met een actie waarin de 2e pizza gratis is zodat de prijsverhoging niet opvalt. Daarna zullen de mensen toch wel de prijsverhoging accepteren.
    Nou ik(wij) dus niet!
    Daarbij was de kwaliteit van de pizza's erbarmelijk. Ze waren bijna koud en er waren nauwelijks ingredienten op gegooid (5 stukjes kip!!).
    Dit is blijkbaar de nieuwe koers van Domino's pizza, nou wij zijn er klaar mee.
    Tevens zal ik dit stuk delen op alle beoordelingsites die er zijn zodat mensen iig weten dat ze besodemieterd worden!

    Door: Rob 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    3 pizzas

    Bestellen via de websaid ging mooizaam. Belle met vragen over de websaid hoef je ook niet te doen. Eindelijk gelukt met bestellen. Na 1 uur maar gebeld waar me pizza bleef kan me voorstellen dat het op zaterdag druk is en dat het iets langer duurd, werd gezegt over 10 min zij de pizzas er maar helaas heb in totaal 1.5 uur moeten wachten op de pizzas heel slecht dit!!!

    Door: Bas 11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Pizza kip kebab

    Heerlijke pizza lekker veel knoflooksaus. Kon eindelijk na 3 dagen weer goed schijten. Pfoee wat een opluchting bedankt dominos heb gelijk minder last van obstipatie. Love naar jullie!

    Door: Hanzina 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    niks

    ik was van plan om vandaag de deal te pakken van 2 pizza halen krijg er 2 gratis bij zodra ik de bestelling wauw maken was de deal plotseling weg ik vroeg nog een paar mensen om mij heen of ze de deal hadden maar die hadden de deal ook niet meer en de deal was nog rustig de hele dag geldig heel jammer dit dominos maar echt slecht en triest ga dan niet zulke deals promoten overal als je ze niet nakomt IK RAAD DOMINOS NIET AAN!!!!!

    Door: leon 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pizza

    Mooie nieuwe zaak achter de balie vies werknemers te veel spelen niet poetsen tafels 3 stuks in afgeruimd blikjes dozen menu kaarten vies balie vies werken zonder handschoentjes eerst vlees en dan in de kaas

    Door: Dennis velthuizen 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    margarita en kippizza

    slecht gevuld en smakeloos.€13,45,Verse Pizza van Lidl €4,95 was top!

    Door: de jong 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Domino's

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Domino's een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 106 ervaringen geplaatst over Domino's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Domino's actief?

    Domino's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Online eten bestellen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Domino's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.