NederlandReview

    Ervaringen Domino's

    Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

    Over Domino's

    Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.

    Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

    Diensten van Domino's

    Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

    Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

    Pizza Top 5

    Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

    Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

    Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

    Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

    Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino™s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza™s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

    Domino's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (132)

    5
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Domino's

    Uw beoordeling

    pizza's met gehakt, geleverd met medeweten van ontbreken ingrediënten

    Op vestiging Voorburg, schandalig telefonisch en, toen dat niet hielp, aan de balie behandeld door "manager" Samuel de Ruiter.
    Om circa 19:30 besteld om circa 20:15 bezorgd. Tot dat moment prima alleen 2 pizza's met als ingrediënt gehakt zonder gehakt geleverd.
    Gebeld en als antwoord van een persoon gekregen dat gehakt op was. Uiteraard dus de vraag gesteld waarom er dan niet gebeld wordt als Domino's niet kan leveren wat ze als bestelling aanneemt, en de klant misschien wel iets anders zou willen bestellen als niet geleverd kan worden volgens bestelling. Als reactie van de manager van dat moment kwam dat er wel net gehakt binnen was gekomen, ze nieuwe pizza's mét gehakt zouden leveren en we de foutieve pizza's moesten bewaren om mee terug te geven aan de bezorger. Geaccepteerd als oplossing, en gewacht.
    En gewacht...
    Inmiddels 21:30 toch maar eens gaan bellen waar de "nieuwe" pizza's bleven.
    Inmiddels een blijkbaar nieuwe manager(naar later bleek de heer Samuel de Ruiter) aan de lijn. Er was geen re-make-order bekend. Tevens had ik een andere collega gesproken en was die weg. Situatie uitgelegd, en vervolgens kwam van Samuel de Ruiter een verhaal dat hij wel een pizza kon maken maar dat met bevroren gehakt niks ging worden. Dus gevraagd hoe ze het dan wilde gaan oplossen... geen reactie behalve de wedervraag hoe ik wilde e.e.a. op te lossen.
    Nu werkt dat binnen sommige families wat anders dan de heer Samuel de Ruiter misschien gewend is, dus ik heb hem gezegd dat ik de pizza's wel even persoonlijk langs kwam brengen.
    Aan de balie, het smalend irritatie wekkende lachende gezicht van de heer Samuel de Ruiter die blijkbaar erg veel plezier beleefde aan de frustratie van mij over het feit dat Domino's zonder enig tegenbericht bestellingen bewust foutief bezorgd en dan ook nog zo met haar klanten om gaat.
    Aan de heer Samuel de Ruiter gevraagd of als hij in een restaurant gerecht A besteld en gerecht B geserveerd krijgt hij dat dan ook zonder morren opeet? Daarin moest hij het voor het eerst de hele avond met mij eens zijn. Domino's zou zich kapot moeten schamen met zulk personeel. En het ergste van alles, geen enkele excuses voor de situatie... alleen het smalende lachje en eerder uitlachen dan medeleven... echt vreselijk gedrag.
    Geen trek meer, en geld terug gevraagd.
    Nu maar hopen dat dat wel deze meneer Samuel de Ruiter wel gelukt is... en anders is het hoofdkantoor wel aan de beurt.

    Door: Jamie Sprenger20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Vandaag voor het eerst besteld

    Vandaag voor het eerst 3 pizza's besteld bij Domino's Volendam.
    Super service!! Binnen het kwartier waren de pizza's klaar!
    Normaal gesproken moeten we altijd krap een uur wachten dus dit was geweldig.
    Pizza Salami en de pizza kip met jalapenos etc. Super rijk belegt!
    Alleen de half om half was minder. Ik ben een echte kaas liefhebber, maar dit was echt te veel. De laag kaas was dubbel zo dik als de bodem. (Bodems zijn super lekker) Tomatensaus was niet te zien/proeven en de oregano was er denk ik ook afgewaaid.
    De andere helft was met kip kebab, 2 van de 4 punten waren kebab loos.
    Volgende bestelling komt er zeker maar dan wel met een ander soort beleg.

    Door: Heeres08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weer of geen weer: Domino's komt langs

    Op een regenachtige herfstdag was ik eigenlijk van plan om boodschappen te doen, maar door het weer kon ik mij niet echt motiveren. Daarom Domino's gebeld en een bestelling gedaan. De koerier kwam keurig op tijd, ook al regende het behoorlijk hard. Verder heb ik ook niets aan te merken op de prijs. Is gewoon hetzelfde als elders. Het is wel leuk dat ze per regio andere aanbiedingen hebben. Dit kan namelijk nog behoorlijk wat schelen in de prijs. Ik ben een tevreden klant van Domino's en dat zal ook niet snel veranderen.

    Door: Jurrit van M. 11-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Pizza's bestellen Domino's

    Hele stapel pizzas voor een feestje besteld bij Domino's.
    Het duurde wel lang voor ze er waren vonden we - 45 minuten

    MAAR toen ze er eenmaal waren, was het feest

    Enorme grote pizza's en lekker veel beleg.
    We hadden allemaal soorten en ik vond ze allemaal lekker... vooral de pepperoni. En champignons. Die met ananas vond ik zelf iets minder, maar de ham was wel erg lekker

    Zeker vaker doen, erg makkelijk als je veel mensen te eten hebt

    Door: Roderick Hamersma30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 xl pizza's

    Wij waren geduldig onze pizza's aan het opwachten, maar onze pizza's kwamen maar niet opdagen. We hebben echt veel geduld gehad , maar dit was buiten proportie. Ik heb nog zo lang op een maaltijd moeten wachten. Ik ben zeer teleurgesteld en ik raad niemand aan om hier te bestellen!

    Door: Arnaud 28-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza

    Wacht al een uur op me pizza ik vraag netjes hoelang het nog duurt voordat mijn bestelling er is krijg je te horen ik heb geen glazen bol wat een service …..

    Door: Hans22-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    4 pizza's in Amsterdam

    4 pizza's besteld voor groep vrienden hier in Amsterdam.
    Pizza's waren er echt binnen een half uur, sneller dan ik zelf had gedacht.

    Handig en grappig om te zien waar de bezorger is onderweg.

    Hij kwam het zelfs boven brengen, heel relaxed.

    Pizza was echt lekker, niet heel erg ruim belegd, maar wel voldoende. Hij was in ieder geval nog goed warm en de korst was lekker knapperig. Vooral de peperoni erg lekker.

    Door: Remco Plantink02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Heerlijke pizza's

    We eten bijna iedere week pizza van Domino's. We hebben ze nu bijna allemaal geprobeerd. Heerlijk! Met uitzondering van de pizza four cheese, deze was erg flauw van smaak. Jammer!
    De pizza's gaan in een 'ovenmachine' waardoor je nooit een aangebrande pizza hebt.
    Tip: ik zou graag een kinderpizza op het menu zien komen. Mijn dochter eet slechts een halve pizza (Margaritha) en de rest kan ik weggooien.

    Door: Laats06-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Als je de pizzabezorgers gaat herkennen

    Ik doe dit te vaak... alleen domino's komt echt snel, meestal met 20 minuten. Een keertje was het 35 minuten ofzo en toen hebben ze gebeld dat het later werd, megadrukte ofzo. Niet erg.
    Ik begin de bezorgers gewoon te herkennen...

    Veel lekkerder dan sommige andere pizza's, handiger dan zelf maken en minder langdradig dan uit eten... Ik eet meestal alleen namelijk.

    Door: B. Lepelaar13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Domino Zwijndrecht

    Eerste keer een glutenvrije pizza geprobeerd, de peperoni was keihard en de zijkanten aangebrand. En daarna dus wel last van mijn darmen gekregen dus glutenvrij geloof ik niet. En dan is 10 euro echt teveel. Wel vriendelijk geholpen aan telefoon met bestellen en binnen half uur bezorgd maar ja dat is geen reden om weer te bestellen.

    Door: Jojo12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Boneless chicken bucket

    Lees hier veel negatieve recensies, maar zojuist deze bucket besteld en vind het echt super lekker en zou het zo weer bestellen

    Door: Peter De ruiter27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Pizza BBQ & Chicken

    Opgelicht door Domino’s Pizza !
    Pizza besteld wacht een paar uur en nog niks.
    Aankoop wel betaald.

    Door: Jayden16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 pizzas

    Ik heb vier pizzas besteld en ze kwamen 3 uur later aan. En bijna elk uur hebben we gebeld. En elke keer kregen we te horen dat het nog 10 minuten zou duren dus nou uiteindelijk krijgen we de pizza om 21.00 en het was erg slap en vies. En toen kwamen we er via het bonnetje achter dag ie al 3 kwartier in een warmhoud zak lag. Dat komt omdat bezorgers anderen dingen doen dan alleen bezorgen zoals (met vrienden hangen of praten met mensen etc)

    Door: Peter16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Comfort BH

    Ik had 2 sets besteld, in het maten tabel was het niet echt duidelijk, dezelfde maten stonden bij verschillende grootes.
    De 1e set kwam binnen gelijk 1 gepast, veel te groot, gelijk gemaild dat ik maar 1 set had ontvangen, dat deze te groot waren, kon ze niet retourneren! Gevraagd of de 2e set dan kleiner kon, kreeg alsnog dezelfde groote binnen. Voor mij 1x nooit weer. 6 bus hier liggen die veel te groot zijn. Kunnen zo de prullenbak in!

    Door: Moniek Alberts05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pizza smeerworst

    De pizza was niet te vreten, de pepers komen Nick zijn reet uit waaien na een hapje van de pizza. Wouter mist een tand na een hap. En waalo heeft een afterdinner dip van 6 weken. Kortom dit was kut

    Door: Menno29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pizza

    1.5 uur moeten wachten na twee keer bellen was het bij de eerste keer nog 1 min in de oven en dan komt hij .... na 30 min weer bellen hij is er bijna nog 15 min (het is nog geen 10 min rijden naar mij huis ) pizza was er eindelijk ... wel zo koud als het maar kon zijn .... en ik gelijk weer bellen maar 22:36 niemand pakt meer op .... 22:30 sluit de winkel .... moet er niet schoon gemaakt worden en opgeruimt .... maar geen gehoor

    Door: Kurt Van den hoek08-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 pizza’s half om half

    Één woord; DRAMA! Wat is de Domino’s pizza in de loop der jaren toch bergafwaarts gegaan! Ik zit met mijn maat al bijna 2 uur te wachten. 3 keer gebeld naar het pauper personeel die ons uitermate slecht te woord staat, omdat ze gewoon een niveau van lik me reet hebben. Het is druk krijgen we 3 keer te horen! Flikker toch op man met het is druk. Je moet godverdomme die tyfus pizza’s beleggen en in die kut oven pleuren. Daarna als de sodemieter die meuk op plaats van bestemming bezorgen en klaar is Kees! Maar nee hoor, slechte service en waarschijnlijk ook nog een Griekse Pizza likmeklotus! Nooit meer deze grafzaak!!??

    Door: A. Nus08-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Pizza

    Bestelde minimaal één keer per week bij Domino's Geldrop, nu niet meer.
    De ene keer bestel je een pizza met dubbele ingrediënten, krijg je een karig belegde pizza met nog niet eens enkel de ingrediënten.
    De andere keer doe je hetzelfde en krijg je een pizza die zo vol gepropt zit dat je er 2 dagen van kunt eten.
    Wanneer je erover belt krijg je te horen dat dit helemaal niet kan omdat alle pizza's gecontroleerd worden voor ze de oven in gaan. Dien maar online een klacht in.....

    Door: JT05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Veggie pizza

    Ik had een vegetarische pizza besteld en halverwege kwam ik erachter dat er een plakje salami op mijn pizza zat. Dit hoorde er niet op te zitten en het was ook echt 1 plakje. Helaas proefde mijn halve pizza er naar en kon ik hem niet verder opeten.

    Door: J10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Chicken meal

    Voor het eerst besteld. Was echt niet lekker! Aardappel partjes waren koud en klef en slap. De gepaneerde kipfilet, die dan krokant moet zijn, was echt zompig en koud. Het zag er allemaal heel onsmakelijk uit. Schande dat ik daar bijna 10 euro voor moet betalen. Ben erg teleurgesteld en boos. Bestel NOOIT meer iets Domino's!

    Door: S van Baal20-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Domino's een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 132 ervaringen geplaatst over Domino's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Domino's actief?

    Domino's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Domino's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.