NederlandReview

    Ervaringen Domino's

    Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

    Over Domino's
    Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. 


    Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

    Diensten van Domino's
    Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen. 

    Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken. 

    Pizza Top 5
    Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

    Klachten, problemen of complimenten voor Domino's
    Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube. 

    Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?
    Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's. 

    Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino’s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza’s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

    Domino's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

    5,4
    34% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    4,8

    Prijs

    5,4

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2,5u wachten

    Ahajam18-11-2018

    Heb mijn pizza pas 2,5uur later bezorgt gekregen. Ze hebben hem voor de 2e keer moeten maken. Had een paar keer gebeld en ik heb normaal gesproken wel geduld maar na een uur gewacht te hebben, belde ik toch maar op om te vragen hoe t zat. Werd daarna gegarandeerd dat het binnen 20 minuten aankomt. Ik 40 minuten later weer bellen van waar blijft mijn pizza. "Ja, de koerier kan ieder ogenblik aankomen" Okay, weer halfuur verder, uiteindelijk 2,5uur. Belde nog een keer terug. Toen werd er gevraagd om te wachten, na 5min aan de lijn werd er aan de andere kant lekker opgehangen. Inmiddels was het na 23:20 en was mijn bestelling nog steeds niet gearriveerd en had ik het wel zo'n beetje gehad :/ Pizza kwam ook louw/koud aan.. Ik zou het niemand aanraden om hier te bestellen. Jammer..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Deeg pizza

    Hessel Hofman15-11-2018

    4 kazen pizza besteld. Heb het opgegeten maar had het idee dat ik een klomp deeg opat met door elkaar gegooid kaas. Niet lekker. Dus niet weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    vette pizza

    marc13-11-2018

    pizza tonno en margherita, ingedrienten dreven in het vet, hier bestel ik niet meer, vette bagger pizza's met weinig smaak, en best duur....jammer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Klaar mee

    Nieuwegein03-11-2018

    Na de 4e keer op rij langer dan 1.5 uur moeten wachten op bestelling. Daar word je redelijk aggressief van ja. Kan jij op het moment van bestellen nog 1.5 tot 2 uur wachten op je eten?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    pizza lekker vet

    mathilda29-10-2018

    Pizza was met 20 minuutjes bij ons thuis bezorgd en nog warm toen ik de doos openmaakte
    ik vond m erg lekker, voor mn vriend was het te vet vond hij. Maar ik hou daar wel van
    Veel kaas!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slechste service ooit

    Simba27-10-2018

    Echt een onwijs bizar om te beseffen dat zo’n grote keten zulke slechte services kan geven. Personeel die de telefoon ophangt als je ze aan de lijn hebt. pizza die verkeerd worden bezorgd en heel koud. sorry dominos maar ik ben niet van plan om voorlopig pizza bij jullie te bestellen maar lekker bij de New York maar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    New low, zelfs voor Domino's

    Aukje26-10-2018

    Na ruim een uur kwam slechts de helft van de bestelling, koud welteverstaan, aan. Er was geen bonnetje, geen sticker op de doos om ook maar te checken of het überhaupt onze pizza was. We is letterlijk iedere bestelling wel iets mis gegaan, vlees op een vegetarische pizza, missende ingrediënten, vergeten dingen (die toen gelukkig wel mee waren en snel naar boven gebracht kon worden). Maar dit is zelfs voor (deze vestiging van) Domino's een new low. Ondanks dat we de pizza wel lekkerder vinden dan die van andere plekken, is de service van dusdanige kwaliteit dat we niet meer bij Domino's zullen bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Koude pizza

    Peter21-10-2018

    Na een uur wachten een koude pizza.De pizzatracker gaf keurig aan binnen 30 min. geleverd.pffffff

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Baquette

    P. kes21-10-2018

    Broodje pulled pork is broodje saus met welgeteld 6 stukjes pulled pork. Zeer slecht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Waardeloze pizza's van Domino's

    A.J.T09-10-2018

    Kan Domino's zeker niet aanraden. Ze leveren pizza shoarma met vis. Pizza hawai wordt ook geleverd met extra topping zijnde een meegebakken vlieg. Tevens was de pizza salami veelste vet. ????????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Domino's Vathorst bezorgde slechte pizza

    Eline28-09-2018

    We bestede via de domino's pizza website, ten eerste lukte het de eerste 4x niet omdat de website aangaf dat er helemaal geen betaalmethode beschikbaar was. Op een gegeven moment na vele timeouts en refresh om de bestelling invoeren en kregen we de optie om een betaal methode aan te klikken... De pizza kwam snel, maar de half half pizza met cheese crust was niet gaar, de bodem was zo zacht dat die meteen van de cheese crust afviel, je kon um ook niet normaal vast pakken. M'n vriend had de meatlovers met extra bacon besteld, maar op de hele pizza waren wel geteld 3 snippers bacon te vinden.... Ook was de 30cm pizza zo licht dat we eerst dachten dat er niks in de doos zat. Onze beschrijving van de pizza was te vergelijken met een luchtige cracker met een beetje gehakt en ui er op... We hebben de pizza's opgegeten omdat we enorm honger hadden, bellen had geen zin want de telefoon werd niet opgenomen. Erg teleurgesteld, gingen we naar de jumbo voor een nieuwe betere pizza omdat de cracker niet vulde. Was dood zonde van het geld!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Bezorger verdwaald

    Marcel25-09-2018

    Gisteren pizza's laten bezorgen. Is 5 minuten fietsen vanuit domino's Tegelen naar mijn adres. De bezorger was 25 minuten onderweg, ondertussen zelf nig gebeld. Ze konden de bezorger niet traceren. Pizza's waren dus koud. Klacht doorgegeven, tot nu toe niets mee gedaan. Ze hebben best lekkere pizza's, maar zo hoeft t voor mij niet meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bezorger verdwaald

    Marcel25-09-2018

    Gisteren pizza's laten bezorgen. Is 5 minuten fietsen vanuit domino's Tegelen naar mijn adres. De bezorger was 25 minuten onderweg, ondertussen zelf nig gebeld. Ze konden de bezorger niet traceren. Pizza's waren dus koud. Klacht doorgegeven, tot nu toe niets mee gedaan. Ze hebben best lekkere pizza's, maar zo hoeft t voor mij niet meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    3 x helemaal fout gegaan

    Veerman17-09-2018

    Met gezin pizza willen eten.. een drama. Beste pizza's van de dorp alleen altijd gaat het fout. Pizza beenham had geen beenham en geen honingmostard saus? Shoarma pizza- bijna altijd knoflook erbij bestellen maar komt word altijd vergeten om leveren ? Op saus wachten 30min. Het is echt triest. .. waarom en hoe kan het altijd zo mis gaan ? Echt jammer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Helemaal ontevreden

    Aleksandra Rakovac07-09-2018

    Ze zijn onbetrouwbaar ze sturen bijna nooit bestselling bevestiging(zodat je geen recensie door hun website kunnen plaatsen) en je moet meer dan 1 uur voor het eten wachten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Grondpizza/broodje en loze beloftes

    Rob02-09-2018

    Onze pizza en burger broodjes werden laat geleverd. 1 broodje zag er niet uit en dat bleek later terecht, de buurvrouw meldde ons dat het broodje op de grond gevallen was en de bezorger er alles tussenpropte. Achteraf dus beetje misselijk van het idee, helemaal als je weet hoe onze trap er uit ziet. Bij reclamatie werd voor de volgende bestelling een gratis broodje genoteerd. Dat werd echter geweigerd bij de, voor altijd nu, laatste bestelling. Prijs is ook erg hoog t.o.v. de rest. Concept wel leuk maar de uitvoering......Never nooit doen is mijn advies

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Was verbrand en koud

    Marco 27-08-2018

    Pizza was verbrand en koud!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Telefonisch bestellen

    Ron31-07-2018

    Met 2 telefoons 4x gebeld. Iedere keer de 9e in de lijn. Eindelijk aan de beurt wordt verbinding verbroken. Niet 1 keer maar gewoon alle 4 de keren. Via internet lukt ook al niet, kent de postcode niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gelukkig kreeg ik mijn geld terug.

    Laurens27-07-2018

    Bestellen gaat prima via internet, maar die bestelling lijkt te verdwijnen in een bodemloze put. Na 2,5 uur maar naar de vestiging gegaan. Daar trof ik zes tieners aan die probeerden zonder leiding een zaak te runnen. Wat niet lukte. De ene boze klant na de andere hing aan de telefoon. Ik kreeg mijn geld terug, want ze kregen het niet voor elkaar om 4 pizza's te maken en te leveren. Met dat geld ging ik naar de buren. De friet speciaal was daar lekker. Snel klaar ook.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Niet geleverd

    Annie26-07-2018

    Gisteren pizza’s besteld bij Domino Wassenaar.
    Deze zijn nooit bezorgd.
    Wel betaald.

    Als je belt, wordt er een bandje afgedraaid en zodra je aan de beurt bent, wordt de verbinding verbroken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Verkeerde bestellingen

    Langendoen 17-07-2018

    Nu al 2 keer in ander halve week verkeerde pizza bezorgd ! Slechte zaak betalen voor iets wat je niet wilt. Voor mij dus ook geen dominos meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Echt niet goed

    F15-07-2018

    Slecht! Veel deeg, weinig vulling! Geen smaak, eentonig! 2 pizza’s €30 lichter! Ik dacht dat m’n brakke dag niet slechter kon!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Negeren klacht

    Vron12-07-2018

    Pizza besteld bij Domino's Almere buiten, met opmerking dat er GEEN paprika op moest vanwege allergie. Helaas, pizza was vergeven van de paprika. Bezorger kon er verder niets aan doen, na enig vissen de meeste paprika verwijderd maar kon niet voorkomen dat er af en toe een stuk was achtergebleven. Na twee keer uitspugen was mijn trek in pizza wel verdwenen, in de vuilnisbak gemikt en ergens anders eten besteld.
    Geen enkele reactie van het filiaal. Klacht gedeponeerd op de klachtensite van Domino's en ook daar geen enkele reactie. Fantastisch, al die belangstelling voor mijn gezondheid! Dit was dus de laatste bestelling bij dit fantastische bedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    klacht

    i huisman11-07-2018

    Ik heb 3 mails moeten sturen , omdat ik geen gare pizza had. Als vaste klant kreeg ik stukjes brood te compensatie. Ik ging hier niet mee Akkoord. dus kreeg code voor gratis pizza en drinken. Bestel ik 4 pizza en zou er dan 1 gratis krijgen met code, was week actie van 3.99 per pizza. nou ik moest nog meer betalen als anders, want werd er gezegd , we doen geen 2 acties samen. Nu was de code van mijn van gratis pizza geen actie maar compensatie voor rauwe pizza. ik had er dus nu 4 besteld en nee volgens hun kon dat echt niet. Ik heb de 4 pizza's laten staan en heb een mail gestuurd, dit al meer als een week geleden. Grote schande voor Domino's.
    ik ga nog eenmaal een mail sturen , anders ga ik ander stappen ondernemen. ik laat me door kinderen de daar werken niet de wet lezen. ben vaste klant, maar zo bedien je je klanten niet !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Nieuwe pizza's in het dorp: Domino's

    Edward08-07-2018

    Na enkele weken wel een logo aan de gevel is er nu ook een kok in de keuken. Domino's pizza is de nieuwste pizzakoerier in het dorp. Maar lieve dorpsgenoten.... ga alstublieft gewoon naar het traditionele adres. Waarom? Toegegeven de bestelling was op tijd en ook warm. Dat de pizza's oneerlijk gesneden waren kan nog onervarenheid zijn alhoewel dat bij ons thuis wel tot ruzie leidt. De knoflooksaus is heerlijk. Maar de aanpassingen aan de pizza's zoals we die hebben doorgegeven bij de bestelling zijn volkomen genegeerd. Extra ananas en vleesballetjes die we wel hebben betaald (3 euro!) hebben we niet aangetroffen. En in plaats van de pepertjes er af te halen leek het wel of er vijf keer zoveel rode en groene pepers opzaten. En vet!!!!
    Mijn vrouw en kinderen zijn dol op pizza maar deze keer is de pizza niet eens opgegaan en was het gevecht juist om het kleinste stuk. Een onaangename ervaring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Heerlijke pizza's

    Laats06-07-2018

    We eten bijna iedere week pizza van Domino's. We hebben ze nu bijna allemaal geprobeerd. Heerlijk! Met uitzondering van de pizza four cheese, deze was erg flauw van smaak. Jammer!
    De pizza's gaan in een 'ovenmachine' waardoor je nooit een aangebrande pizza hebt.
    Tip: ik zou graag een kinderpizza op het menu zien komen. Mijn dochter eet slechts een halve pizza (Margaritha) en de rest kan ik weggooien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Droge pizza

    Evelien Kuling29-06-2018

    Net een creamy spinazie pizza laten bezorgen.
    Nou....was weinig creamy aan. Super droog en geen smaak.
    Voor mij geen domino pizza meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Hoe je het best van je dominos pizza kunt geniete

    Ari Aziz28-06-2018

    Wil jij je pizza om 19:00 thuis hebben? Dan is het het beste om het 3 uurtjes vanaf tevoren te bestellen.
    De pizzas van Dominos kenmerken zich met het ongare, koude vlees. Het is daarom geadviseerd om een paar weken f***ing hete eten te vreten zodat jij warm eten zat bent wanneet je bij Dominos besteld.
    Koop alvast bij een winkel een flesje wijn en je cola. Cola wordt altijd vergeten door de bezorgsters. En wijn om je bezig te houden voor een uur of twee zodat je niet door je woede zat raakt en nog van de heerlijke koude pizza kunt genieten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Never nooit meer

    Johnson21-06-2018

    Heb besteld via de website. Bestelling was 'niet gelukt' maar het geld op mijn bankrekening vinden was heel goed gelukt. Heb naar de vestiging gebeld waar de telefoon wordt opgenomen en dan wordt neergelegd. Je hoort dus hoe de jongens geiten op de achtergrond. Na 4x bellen is er eindelijk iemand die je te woord kan staan en die zegt ja je geld krijg je automatisch terug binnen 3 dagen. Dus na 3 dagen ik naar het hoofdkantoor bellen, is het nummer dat op de website is aangegeven FAKE. Nou ik een mailtje sturen staat de vestiging waarover het gaat niet eens in hun keuzelijst (waaruit je MOET kiezen). Nou nog steeds geen reactie op mijn mailtje. En geen geld terug op mijn rekening. Noooooooooooit meer dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Zeeeeeer slecht en onvriendelijk

    Ger21-06-2018

    We waren gisteren met een groep verstandelijke beperkte mensen bij Domino's Pizza in Steenwijk en zijn daar behoorlijk onvriendelijk behandeld door de manager! Tevens stond er op het bord dat er een wachttijd was van 7 minuten, echter hebben we een half uur moeten wachten op onze pizza ( we waren ook met diverse autistische kinderen die hier niet blij mee waren). De manager deed net alsof er niets aan de hand was. Er liepen veel klanten weg omdat ze veel te lang moesten wachten) Wat een baggerzaak, komen er nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ontevreden, andere pizza

    Jenske de Boer20-06-2018

    Gister had ik dominos online besteld, en wou ik het daarna zelf ophalen in de winkel. Ik had op de site op een Peperoni pizza geklikt (medium). Later bleek er in de bestelling peperoni glutenvrije pizza te staan, terwijl ik dit niet besteld had. Deze glutenvrije pizza was ook nog eens heel klein (22 cm) terwijl een medium 25 cm is. Ik belde zodra ik thuiskwam en dit zag gelijk dominos op en vertelde dat ik 2 glutenvrije pizzas had gekregen en dat ik dat niet besteld had. Zij zeiden mij dat zij er niets aan konden doen en dat ik dat zo besteld had. Ik vond het geen fijne ervaring en klantvriendelijkheid mag ook wel verbeterd worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Really bad service!

    Aleksandrq19-06-2018

    Waat aan idioten werken daar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    wat triest

    Frank17-06-2018

    De meest grootste onzinnige benedenmaatse pizza keten die er bestaat .
    Geen ster waardig voor een ieder die toch denkt ,zal wel meevallen dan ben je gewaarschuwd.
    Misleidende reclame .
    Ga naar de pizza in je buurt smaakt beter en krijg je meer voor je geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gratis bezorgen!!!

    Evie15-06-2018

    Het is nu de tweede keer dat ik wil laten bezorgen en dat er dan 2 euro per pizza extra wordt gerekend. 6 pizza x 2 =12 euro! Op de site staat dat bezorgen altijd gratis is, nee was niet zo volgens de medewerker. Elke dag deal medium pizza voor 5 euro, nee dat is tot 16.00uur, mijn bestelling is 15.45 uur en ik betas direct. Ophalen wil ik graag om 17.00uur. Nee kan niet dan moet ik ze direct meenemen. Kortom pizza prijs wordt met 2 euro verhoogd! De site is erg misleidend. Is me nu 2 x overkomen de 3e keer ga ik zeker naar een andere pizzeria. Het is te zot en belachelijk!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Belachelijk

    Huub Everts15-06-2018

    Wat een idioten werken er bij de dominos. Moest nog geld terug krijgen en dan zegt de bezorger wil je je wisselgeld hebben. Zwaar ontevreden en ga er nooit meer bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Nooit meer

    JGR10-06-2018

    Smakeloze hap. Nooit meer. Ik kan geen pluspunten vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    sorry voor laatst

    Bennie24-05-2018

    Sorry mannen...ik had laatst met zijn dronken harses een recensie geschreven die achteraf gezien niet gunstig over zou kunnen komen. Ik heb het niet zo bedoeld ! Het lag ook niet aan jullie, ik had die dag ook erg veel last van winderigheid en daar zijn veel mensen de dupe van geworden helaas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    in 1 woord kutpannekoeken

    Bennie24-05-2018

    Domino is het slechste pannekoekenhuis van Barneveld. Alles ondergekotst thuis!


    Bah!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    WAAR IS VEGAN KAAS?!

    Veganmeisje05-05-2018

    Lanceert Domino’s Vegan pizza’s met VEGAN KAAS! Wij dolgelukkig. Krijgen we te horen nadat we online besteld hadden.. ja de vegan kaas is op.. we zeggen oke dan doe maar extra groenten. Kregen we een pizza met tomaat & champignon en er miste nog 3 dingen + waar zijn de extra groenten? Koude pizza, onsmakelijk !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Vegan Pizza’s Domino’s

    Anoniem05-05-2018

    Ik ben een vegan en was SUPER blij dat er vegan pizza’s zijn nu bij Domino’s. Bestel ik eens een veganpizza.. Zit er GEEN vegan kaas op, GEEN lente ui, GEEN spinazie. De bodem is dun en slap en de pizza koud. We zijn teleurgesteld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Dit maak je nooit mee

    Bo nick robbie ed15-04-2018

    Dit is t slechtste 'restaurant' wat ik ooit mee heb gemaakt. Dominos leiden .....
    Ongekend tot 2x toe een pizza werken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Smaakloos, koud en aangebrand

    Simone15-04-2018

    Eerst 2 pizzas opgehaald waarvan 1 quattro formaggi (waar was de gorgonzola en waar was de geitenkaas??) Noem het dan een 2 kazen pizza! en 1 meatlover. Beide zonder ui besteld en ja hoor de meatlover had wel ui. Gebeld om te melden en een nieuwe zou gebracht worden. 1,5u gewacht. Deze pizza was koud en het vlees aangebrand! Nooit meer. Jammer want het personeel was wel vriendelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Verbrande pizza

    Hj06-04-2018

    Bestel je een kebab pizza krijg je een verkoolde pizza geleverd echt balen
    Al meer daar besteld was altijd goed maar nu is dat verleden tijd
    Weinig vlees maar wat er op lag was verbrande kebab
    Een mail gestuurd met foto's naar de vestiging Krimpen aan den IJssel maar ook daarop geen reactie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Pizza's bestellen Domino's

    Roderick Hamersma30-03-2018

    Hele stapel pizzas voor een feestje besteld bij Domino's.
    Het duurde wel lang voor ze er waren vonden we - 45 minuten

    MAAR toen ze er eenmaal waren, was het feest

    Enorme grote pizza's en lekker veel beleg.
    We hadden allemaal soorten en ik vond ze allemaal lekker... vooral de pepperoni. En champignons. Die met ananas vond ik zelf iets minder, maar de ham was wel erg lekker

    Zeker vaker doen, erg makkelijk als je veel mensen te eten hebt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Dit nooit meer.

    Piet16-03-2018

    Dit nooit meer iets van Domino. Venray.
    We hadden 1 x Pizza Veggi - (25cm) Medium Classic €9,95 Die was wel goed.
    Daan hadden we 1 x Pizza Shoarma - (25cm) Medium Classic € 10,95
    Nauw die laatste moest ik een fiets bij pakken om het Shoarma vlees te vinden.
    Heel weinig knoflook saus.
    Ik weet zeker dat ze bij de supermarkt veel en veel beter zijn.
    Wij dachten ons eens lekker te verwennen met een Domino Pizza.
    Maar sorry het was een straf. Gewoon 20,90 weggegooid.
    NEE DANK U NOOIT GEEN DOMINO MEER

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Smakeloze pizza's

    Titia van Gemert15-03-2018

    De pizza was zo goed als smakeloos. De enige smaak die ik ervoer was de suiker in de tomatensaus en de tomatenpuree die waarschijnlijk als basis dient voor deze saus. Het valt mij tevens op dat de meeste aandacht van dit pizzabedrijf en van deze enquete naar de bestelservice gaat en dat de kwaliteit van de pizza op onbegrijpelijke wijze naar de achtergrond wordt verdrongen. Je kunt precies volgen waar jouw pizza zich bevindt: in de oven en waar het brommertje onderweg rijdt, maar daar zou het toch niet over moeten gaan. Ik zou liever zien dat de aandacht van Domino's zou uitgaan naar de kwaliteit van de pizza en niet naar de randverschijnselen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    lekkere producten, slechte service

    Anneke10-03-2018

    Pizza's en andere producten zijn lekker, maar de service kan heel wat beter. Ongeveer de helft van de keren dat ik iets bestel bij Domino's is er wel iets wat niet klopt. Sausje dat er niet bij zit... pizza niet juiste formaat... Als je geluk hebt komt er met moeite een flauw excuus uit, waarna de bestelling wordt hersteld maar zonder korting of iets dergelijks. Nu na de zoveelste keer zal ik wel heel goed nadenken voor ik nog eens iets bestel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    veel over van pizza's bestellen

    Dennis05-03-2018

    Met een hele groep stuk of 6 van de grootste pizza's besteld. Was er met een half uurtje ongeveer, kon sneller vind ik.

    We hadden met en stuk of 10 man ruim genoeg aan die 6 pizza's, we hadden zelfs heel veel over. relax en niet duur want we hadden een aanbieding

    vaker hier bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Lijken wel oude pizzas

    E. Visser27-02-2018

    4 pizzas besteld. Het leken wel oude pizzas. Karton.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Asociale bezorger

    Marcel Keij18-01-2018

    Ik reed op 18 jan 2018 door Vlaardingen toen een bezorg auto van domino's op de baan voor linkse af richting centrum naar rechts kwam met zijn richting aanwijzer aan dat wel .
    Maar moest flink in de remmen anders hadden we scadeau gehad. Ik ben toen achter hem aan gereden en verteld dat hij eerst moest kijken voor hij van baan wisselde . En hij zei met een glimlach dat er genoeg ruimte was en dat hij richting aan gaf.
    Toen ik thuis kwam heb ik gebeld met domino's Vlaardingen en gevraagd naar een leiding gevende. En deze persoon zei dat hij dat was.
    Toen ik mijn verhaal deed vertelde hij dat hij het was geweest en zei lachent goede dag en hing op. Toch fijn hoe ze bij domino's met klachten van klanten omgaan. Zeker als hij echt de leiding gevende was. Weet ook verder niet waar ik bij domino's terecht kan met klachten.
    Beetje jammer voor zo'n organisatie.
    Mag Marcel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    klacht over pizza

    fred20-10-2017

    vorige week 2 pizza opgehaald bij afrekenen 2 euro teveel betaald .16,90 euro 24cm pizza
    bij thuiskomst doos openen ik heb met vergrootglas naar ingredienten gezocht
    na deze ervaring kom ik hier nooit meer wat een ...zaak. fred

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestelling nooit afgeleverd

    Anoniem03-10-2017

    Nadat wij een pizza bestelde werd aan ons verteld dat het over een uur er zou zijn, anderhalf uur later hebben we maar gebeld, om er vervolgens achter te komen dat onze bestelling nooit is doorgegeven, en dus moesten we nog eens anderhalf uur wachten na 3 uur wachten hadden we onze pizza, terwijl de pizza 2 uur geleden al wilden opeten, in plaats van onze pizza die er om 20:00 zou komen, was hij er dus om 21:30. Lekker dan:(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Snel pizza in huis

    Noach Bezelaar14-09-2017

    Natuurlijk niet te vergelijken met de kwaliteit van een echte Italiaanse pizza, maar wel lekker snel in huis en smakelijk als je honger hebt.

    van der heijden03-10-2017

    Onze ervaring met domino's pizza te oegstgeest is slecht. Een hawaï pizza die belegd is met paprika en een verdwaald plakje salami en niet gaar..En ook de andere pizza was niet gaar. Een klacht ingediend, bij de desbetreffende vestiging en op het hoofdkantoor, maar nooit antwoord gekregen. Wel constant emails met acties. Een verontschuldiging of op zijn minst voor mijn man een nieuwe hawai pizza die wel gaar is, was toch het minste wat zij konden doen. Maar nee helemaal niets. Maw een zeer ontevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    snelle levering goedkope aanbieding.

    Rogier02-08-2017

    Blij met de snelle levering (20 min!) en de goedkope aanbieding.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Als je de pizzabezorgers gaat herkennen

    B. Lepelaar13-07-2017

    Ik doe dit te vaak... alleen domino's komt echt snel, meestal met 20 minuten. Een keertje was het 35 minuten ofzo en toen hebben ze gebeld dat het later werd, megadrukte ofzo. Niet erg.
    Ik begin de bezorgers gewoon te herkennen...

    Veel lekkerder dan sommige andere pizza's, handiger dan zelf maken en minder langdradig dan uit eten... Ik eet meestal alleen namelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Handig tussendoor eten en met korting

    Joep Cornelisse11-07-2017

    Vooral handig als je snel ff wat moet eten tussendoor. Ik doe het vaak als ik tentamens heb,

    Tip: doe het met een kortingscode of aanbieding, want dat scheelt echt veel geld.

    Bezorger is er meestal met een half uurtje bij me, ik vind dat snel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    4 pizza's in Amsterdam

    Remco Plantink02-07-2017

    4 pizza's besteld voor groep vrienden hier in Amsterdam.
    Pizza's waren er echt binnen een half uur, sneller dan ik zelf had gedacht.

    Handig en grappig om te zien waar de bezorger is onderweg.

    Hij kwam het zelfs boven brengen, heel relaxed.

    Pizza was echt lekker, niet heel erg ruim belegd, maar wel voldoende. Hij was in ieder geval nog goed warm en de korst was lekker knapperig. Vooral de peperoni erg lekker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Pizza

    Mariet Krimpmann30-06-2017

    vandaag 3 pizza`s besteld bij Domino`s, Pizza's waren lekker maar veel te duur.
    Voor zelf ophalen betaal je 6,95 en voor bezorgen betaal je per pizza 2 euro extra. Pizza's zijn al niet goedkoop en dan ook nog per pizza 2 euro extra betalen. De volgende keer zoek ik wel een andere pizzeria.
    Maar nooit meer Domino`s

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Slechte levering

    C Kruger25-06-2017

    Had zaterdag 24 juni j.l pizza besteld had voor bijna 43 euro aan bestelling had via de site besteld. Na 3 kwartier nog geen pizza! Opgebeld naar domino's ze wisten niet echt wat er aan de hand was dus werd er gezegd hij moet er nu binnen 5 minuten zijn na 10 minuten geen pizza en weer gebeld! Sorry mevr er is wat mis gegaan we gaan uw bestelling nu gelijk opnieuw maken dus weer half uur moeten wachten! Uiteindelijk na 1 1/2 uur wachten was die er en miste er dus 1 pizza gelukkig stond deze binnen 3 minuten weer aan de deur. Maar helaas was de bestelling afgeraffeld de bodum was erg dun en pizza was schots en scheef gesneden en ook nog eens karig belegd. Uiteindelijk wel een korting gehad van 12.25 euro maar het was het niet waard erg jammer domino's!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    kortingscode voor pizza's, snel geleverd

    pizza-eters amsterdam20-06-2017

    Net pizza's besteld bij Domino's omdat we een kortingsbon hadden. Tweede pizza was maar 2 euro.

    we hebben met extra beleg gedaan, extra peperoni, extra champignons, extra paprika. Dat kost niet eens iets extra's, zolang de ingrediënten er al op horen, maar dan krijg je dus extra VEEL.

    Pizza's werden razendsnel bezorgd, echt binnen twintig minuten, zonder bijbetalen voor extra snelle levering.
    Je kunt online dan volgen waar je pizza is: in de bereiding, in de oven, onderweg, etc.

    Juicy pizza's met luchtige korst. Lekker! wel wat weinig ingrediënten of ze hebben niet de extra hoeveelheid gedaan.

    Ik weet niet of onze kortingscode geldig is voor een tweede keer, maar ik hoop het wel, want ik wil hier best nog een keer bestellen.

    Twee mediumpizza's waren trouwens ruim voldoende voor drie personen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    snel

    Sandreia10-06-2017

    Prima pizza voor weinig. Ok, een echte italiaanse pizzeria is beter maar ook duurder. Dus voor tussendoor is het een aanrader als je ECHT honger hebt want bij ons (in amsterdam) zijn ze er binnen een kwartiertje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    pizza niet niet te eten

    Aryan09-06-2017

    vandaag pizza bested minder dan een half uur bezorgd maar was niet te eten. Pizza was niet gaar teveel tomaten saus
    sorry voor de tweede keer!!!
    gaat niet meer bestellen bij Domino's

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Slecht

    Rob13-05-2017

    Op website staat gratis lavacake bij 2 pizza's. Maar komt nergens op de bestelling te staan. Gebeld met de zaak waar de aanbieding van is. Is volgens hun een zaak van de website. Geen gratis lavacake dus. Bovenop zijn de pizza's niet eens heet. Heb ik voor het eerst in de magnetron moeten doen. Ik ga in het vervolg wel bij american pizza.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Grote pizza's

    L. Knoop26-04-2017

    Vorige week pizza besteld bij Domino's voor het gemak.

    Je krijgt hier echt megagrote pizza's, we konden deze allemaal niet op.

    Ik vond hem wel lekker, mijn vriendin vond het een beetje te vet, zij had met veel vlees erop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Pizza bestellen bij Domino's

    G. Lodewijks09-02-2017

    Enorme pizza met vlees besteld bij Domino's. Werd binnen een half uur geleverd en was gelukkig nog warm. Als het niet zo duur was, zou ik elke dag hier pizza bestellen haha.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Eén pizza voor twee personen

    Denise 04-02-2017

    De pizza's zijn hier altijd zo groot, dat wij vaak met zijn tweeën één pizza bestellen en dat is dan gewoon echt wel genoeg!
    Maar wel erg lekker altijd. Snel besteld en geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mega pizza's altijd feestje

    Sergio van Eijl30-01-2017

    Altijd weer een feestje om hier lekker pizza's te bestellen.

    Ze zijn echt mega groot, dus meestal bestellen we er eentje voor ons tweeën. En als we een feestje geven, doen we gewoon een aantal haha.

    Mijn favoriet is de Perfect Pepperoni, lekker Italiaans met veel vlees!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Weer of geen weer: Domino's komt langs

    Jurrit van M. 11-01-2017

    Op een regenachtige herfstdag was ik eigenlijk van plan om boodschappen te doen, maar door het weer kon ik mij niet echt motiveren. Daarom Domino's gebeld en een bestelling gedaan. De koerier kwam keurig op tijd, ook al regende het behoorlijk hard. Verder heb ik ook niets aan te merken op de prijs. Is gewoon hetzelfde als elders. Het is wel leuk dat ze per regio andere aanbiedingen hebben. Dit kan namelijk nog behoorlijk wat schelen in de prijs. Ik ben een tevreden klant van Domino's en dat zal ook niet snel veranderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Domino's

    Uw beoordeling