NederlandReview

  Ervaringen Domino's

  Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

  Over Domino's

  Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.

  Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

  Diensten van Domino's

  Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

  Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

  Pizza Top 5

  Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

  Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

  Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

  Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

  Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino™s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza™s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

  Domino's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (116)

  5.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  pizza en cheese balls

  bestelling nooit aangekomen. optijd besteld (21:45) ze zijn open tot 22:00 voor bezorging. ik bestel vaker zo laat. ze hebben niks laten weten, mijn tracker bleef staan op bereiding. na een uur wachten nog niks en bellen kon niet meer want ze waren dicht. heel slecht dit, laatste keer bestellen. IN TERNEUZEN. niet de eerste keer dat ik dit hoor, te lui om te bezorgen.

  Door: Sharren de Ridder12-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  2 pizza's

  2,5 uur gewacht op onze pizza's. zelf moeten bellen ipv dat we bericht vanuit hun krijgen dat er vertraging is. de bestelling was ook niet op orde; we hadden aangegeven geen paprika op de pizza te willen vanwege allergie, maar toch zat die er op. als 'tegemoetkoming' zouden we een voucher krijgen van 1+1 pizza gratis. blijkt dat je die sowieso op de site krijgt. te belachelijk voor woorden!!!!

  Door: marijne05-10-2020
  Marga10-10-2020

  De wachttijd bij de het online bestellen was net geen 2 uur, ja u leest het goed !! Keertje bellen, onvriendelijke medewerker, druk druk druk en geduld. Uiteindelijk daar zijn onze 3 koude pizza's joehoeee ...koud, taai. Kok die passie heeft voor zijn vak zou zoiets nooit nooit aan klanten bezorgen. Dikke vette NUL voor domino's

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  milkshakes en walgelijke pizza

  Kunnen jullie aub aub aub 1x gewoon een goeie pizza maken en geen fk fouten maken hele tijd met die milkshakes etc??? elk bestelling is verkeerd/ pizza is rauw en saus is walgelijk... sorry domino’s was eerst me favo pizzasnackie maaf nu... na 10x verkeerde/walgelijke bestellingen STOP IK MET BESTELLEN. 😭😭😭😭

  Door: JNOEEENN30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  gebaarlijk rijden

  op de hoek Laan van Meerdervoort/ Laan van Eik en Duinen rijdt er weer een pizza boy van Domino's Pizza door rood en Voor zover dat zichtbaar was zat hij ook op zijn mobiel te werken rijdend Ik ga hier van een melding maken bij uw hoofdkantoor U bent verantwoordelijk dat al uw werknemers zich aan de verkeersregels houden ook gaat er een kopie naar de wijkagent Ik blijf niet waarschuwen als er wat gebeurt was had ik getuigt en had u een hoge letselschade kunnen betalen Het was een jonge mens Voor zover bekend donker haar het tijdstip was rond 18:50 uur Hij reed verder in de azaleaplein in Den Haag verder adviseer ik u alle medewerkers te waarschuwen dit niet meer te doen en zo nodig maatregelen te nemen
  Store : Den Haag Goudenregenplein 3

  Door: tim05-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  pizza's

  Domino's Rozenplein 62 Ede. Pizza's besteld via internet en zelf ophalen. Kom daar precies op tijd zoals online aangegeven. De pizza's waren al klaar, maar helaas lauw en harde donkere bodem. Konden de pizza's niet goed opeten omdat het hard was. Merendeel pizza's richting de prullenbak. Had klacht doorgegeven maar tot op heden geen reactie, jammer. Kom daar niet meer. Weet niet of ze de pizza's al te lang op de plank hadden laten liggen dan volgens afspraak of dat de oven problemen had.

  Door: deya01-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  30

  Aantal weken geleden hebben zoals gewoonlijk weer pizza's besteld bij domino's ,totaal 4 pizza's waarvan een grote pizza voor 2p .Al van uitgegaan dat de pizza's net als altijd goed zijn in de restaurant niet gekeken eenmaal thuis zagen we dat de pizza's niet zoals altijd uitzien ze waren beetje verbrand aan de bovenkant en kip en groente erop was erg droog en van de grote pizza met dikkere bodem was de binnenkant nog niet gebakken ,zeer teleurgesteld waren we omdat we na een lange dag werken echt zin in pizza hadden. Een fout maken is menselijk dus hebben we besloten domino's te bellen en onze verhaal vertellen ,ik had ook foto's gemaakt waarop duidelijk te zien was dat pizza's verbrand zijn en als vaste klant van domino's weten we precies hoe die pizza hoort uit te zien. Gelukkig was de manager aanwezig en hij heeft de probleem opgelost door ons nieuwe pizza's aan te bieden voor eerst volgende keer dat we bestellen zouden wij gratis pizza krijgen. netjes opgelost dachten wij ,hij vertelde ons dat het in het systeem was opgeslagen en verder in orde was. Een week later wilden we gebruik maken van ons tegoed om pizza's te bestellen ,tot onze verbazing vertelde de teamleider dat de manager dat vergeten is op te slaan dat het niks in het systeem staat, Onze vraag was of hij dat even in orde kon maken want het was niet onze fout toch. Nee dat kon hij niet en hij was erg onvriendelijk aan de telefoon ,we waren wederom teleurgesteld in Domino's zoiets kan toch niet we hebben foto's van de verbrande pizza's en zij konden in het systeem zien dat wij die dag besteld hadden.
  Nooit meer bij domino's pizza bestellen.

  Door: Lara20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Shoarma pizza

  Pizza in de aanbieding bij domino pizza nou ik kan je zeggen niet doen want ze bellegen de pizza zeer slecht!!!!

  Door: Henk06-06-2020
  San03-09-2020

  Ik bel nog speciaal op om te zeggen dat ik de pizza’s beter doorbakken wil hebben na de vorige keer maar helaas... een vette , slappe pizza die absoluut NIET doorbakken was... als je de korst opent lijkt het zelfs maar net aan gaar te zijn.. jammer... heel jammer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  2 pizza's

  Snel geleverd
  Pizza's waren slap
  De kip was er over gevlogen. Hoofdzakelijk groente terwijl er kip en gehakt op moest zitten. In de supermarkt meer kwaliteit voor je geld. Niet voor herhaling vatbaar

  Door: John Massey23-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  3 pizza's

  Wat een slechte service!

  Ik bestel en weet 100 % zeker dat ik op thuisbezorgen had geklikt, na 3 kwartier te hebben gewacht nog niks. Gebeld en er wordt gezegd dat de bestelling al is opgehaald!

  Nou niet dus! Want ik zit te wachten. Ik word voor leugenaar uitgemaakt omdat ik het 'zou hebben opgehaald'. En dat ik volgens hun op ophalen heb geklikt, terwijl ik 100 % zeker weet van niet, aangezien ik mijn adres heb ingevuld!

  Vervolgens mijn geld teruggevraagd om de bestelling te annuleren, niet mogelijk! Want ik zou het al opgehaald hebben.... De enige optie was 6 euro extra betalen zodat ze het nog komen bezorgen...

  Kortom: Slechte service! En voor mij nooit meer bij Domino's!!!

  Door: Cynthia29-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fresh pan Pizza

  Jarenlang vaste klant door de fresh pan Pizza. nu deze er niet meer is al maanden niet meer geweest. Tja, dan maak ik er zelf wel een natuurlijk. Erg dom beleid.

  Door: Jeroen Kramer26-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  4 pizza’s domino Heemskerk

  48 euries , smakeloos, dr oetker is hierbij vergeleken n delicatesse. Klacht ingediend, zou terug gebeld worden, uiteraard nooit terug gebeld. Haal n pizza bij de supermarkt! beter en n stuk goedkoper.

  Door: Jw meder15-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  vegan pizza's

  de vegan pizza's zijn plots dubbel zo duur, wat flauw. Kom daar niet meer, zoek wel naar alternatieven. Jammer, ze hadden een vaste klant.
  Ook werden er vaak fouten gemaakt, verkeerde toppings erop of te weinig. Als er acties waren werden de prijzen niet correct verrekend, je betaalde dan teveel.

  Door: ruthia07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Funghi & Tonno

  Wij dachten laten we eens een xtje pizza halen.. Nooit meer, melige kleffe bodem. Nul komma nul krokant. Pizza a la supermarkt...

  Door: Roos 31-01-2020
  Francois04-05-2020

  Heb een keer de pizza besteld bij Domino's maar nooit weer. Vet, heel vet. Bodem helemaal doorweekt van de vettigheid en heel zout. Inderdaad, Dr. Oetker van de supermarkt voor € 2,99 met wat extra kaas en olijven smaakt veel beter.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Pizza

  Zit al 1 uur te wachten op me pizza echt nooit bestellen

  Door: Thijs Vijn30-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  5 pizza s en 2 bbqsaus

  Om 17.28 bestelling gekregen helaas weer geen bbqsaus.om 17.30 gebeld zouden ze komen brengen.om 17.43 nog maar een keer gebeld ze zouden iemand sturen.om 17.55 eindelijk iemand met de saus. Pizza koud om 18.00 kwam er nog iemand met de saus. Helaas wordt de saus 8 van de 10 keer vergeten.

  Door: moos24-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  2 pizza

  Asociaal duur wil je er wat af kost het even duur wil je wat bij betaal je meer en het wordt ook nog eens slecht gemaakt bodem is zacht weinig beleg de cakejes die ze verkop3n als lava zijn achterlijke brouwnies in de winkel lidl zijn ze goedkoper je krijgt meer en veeel lekkerder pure kanker gewoon de dominos

  Door: Ronldo18-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  4 x pizza (2e gratis)

  Gisterenavond heb ik gebruik gemaakt van de aanbieding waarin de 2e pizza gratis was. Dat lijkt een mooie actie ware het niet dat de prijzen van de pizza's t.o.v. 2019 met 20%(!!!) zijn verhoogd.
  Een medium pizza chicken kebab was vorige maand 7,99 Euro en nu 9.95 Euro!! Dat is een prijsverhoging van 20%!!
  Volstrekt belachelijk en natuurlijk niet te verklaren. Wat doet Domino's om deze prijsverhoging te "verbergen"? Ze beginnen met een actie waarin de 2e pizza gratis is zodat de prijsverhoging niet opvalt. Daarna zullen de mensen toch wel de prijsverhoging accepteren.
  Nou ik(wij) dus niet!
  Daarbij was de kwaliteit van de pizza's erbarmelijk. Ze waren bijna koud en er waren nauwelijks ingredienten op gegooid (5 stukjes kip!!).
  Dit is blijkbaar de nieuwe koers van Domino's pizza, nou wij zijn er klaar mee.
  Tevens zal ik dit stuk delen op alle beoordelingsites die er zijn zodat mensen iig weten dat ze besodemieterd worden!

  Door: Rob13-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  3 pizzas

  Bestellen via de websaid ging mooizaam. Belle met vragen over de websaid hoef je ook niet te doen. Eindelijk gelukt met bestellen. Na 1 uur maar gebeld waar me pizza bleef kan me voorstellen dat het op zaterdag druk is en dat het iets langer duurd, werd gezegt over 10 min zij de pizzas er maar helaas heb in totaal 1.5 uur moeten wachten op de pizzas heel slecht dit!!!

  Door: Bas 11-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Pizza kip kebab

  Heerlijke pizza lekker veel knoflooksaus. Kon eindelijk na 3 dagen weer goed schijten. Pfoee wat een opluchting bedankt dominos heb gelijk minder last van obstipatie. Love naar jullie!

  Door: Hanzina 30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  niks

  ik was van plan om vandaag de deal te pakken van 2 pizza halen krijg er 2 gratis bij zodra ik de bestelling wauw maken was de deal plotseling weg ik vroeg nog een paar mensen om mij heen of ze de deal hadden maar die hadden de deal ook niet meer en de deal was nog rustig de hele dag geldig heel jammer dit dominos maar echt slecht en triest ga dan niet zulke deals promoten overal als je ze niet nakomt IK RAAD DOMINOS NIET AAN!!!!!

  Door: leon12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Domino's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Domino's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 116 ervaringen geplaatst over Domino's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Domino's actief?

  Domino's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Domino's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.