NederlandReview

  Ervaringen Domino's

  Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

  Over Domino's
  Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. 


  Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

  Diensten van Domino's
  Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen. 

  Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken. 

  Pizza Top 5
  Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

  Klachten, problemen of complimenten voor Domino's
  Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube. 

  Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?
  Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's. 

  Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino’s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza’s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

  Domino's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  6,6
  54% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  6,2

  Prijs

  6

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dit maak je nooit mee

  Bo nick robbie ed15-04-2018

  Dit is t slechtste 'restaurant' wat ik ooit mee heb gemaakt. Dominos leiden .....
  Ongekend tot 2x toe een pizza werken

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Smaakloos, koud en aangebrand

  Simone15-04-2018

  Eerst 2 pizzas opgehaald waarvan 1 quattro formaggi (waar was de gorgonzola en waar was de geitenkaas??) Noem het dan een 2 kazen pizza! en 1 meatlover. Beide zonder ui besteld en ja hoor de meatlover had wel ui. Gebeld om te melden en een nieuwe zou gebracht worden. 1,5u gewacht. Deze pizza was koud en het vlees aangebrand! Nooit meer. Jammer want het personeel was wel vriendelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Verbrande pizza

  Hj06-04-2018

  Bestel je een kebab pizza krijg je een verkoolde pizza geleverd echt balen
  Al meer daar besteld was altijd goed maar nu is dat verleden tijd
  Weinig vlees maar wat er op lag was verbrande kebab
  Een mail gestuurd met foto's naar de vestiging Krimpen aan den IJssel maar ook daarop geen reactie

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Pizza's bestellen Domino's

  Roderick Hamersma30-03-2018

  Hele stapel pizzas voor een feestje besteld bij Domino's.
  Het duurde wel lang voor ze er waren vonden we - 45 minuten

  MAAR toen ze er eenmaal waren, was het feest

  Enorme grote pizza's en lekker veel beleg.
  We hadden allemaal soorten en ik vond ze allemaal lekker... vooral de pepperoni. En champignons. Die met ananas vond ik zelf iets minder, maar de ham was wel erg lekker

  Zeker vaker doen, erg makkelijk als je veel mensen te eten hebt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Dit nooit meer.

  Piet16-03-2018

  Dit nooit meer iets van Domino. Venray.
  We hadden 1 x Pizza Veggi - (25cm) Medium Classic €9,95 Die was wel goed.
  Daan hadden we 1 x Pizza Shoarma - (25cm) Medium Classic € 10,95
  Nauw die laatste moest ik een fiets bij pakken om het Shoarma vlees te vinden.
  Heel weinig knoflook saus.
  Ik weet zeker dat ze bij de supermarkt veel en veel beter zijn.
  Wij dachten ons eens lekker te verwennen met een Domino Pizza.
  Maar sorry het was een straf. Gewoon 20,90 weggegooid.
  NEE DANK U NOOIT GEEN DOMINO MEER

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Smakeloze pizza's

  Titia van Gemert15-03-2018

  De pizza was zo goed als smakeloos. De enige smaak die ik ervoer was de suiker in de tomatensaus en de tomatenpuree die waarschijnlijk als basis dient voor deze saus. Het valt mij tevens op dat de meeste aandacht van dit pizzabedrijf en van deze enquete naar de bestelservice gaat en dat de kwaliteit van de pizza op onbegrijpelijke wijze naar de achtergrond wordt verdrongen. Je kunt precies volgen waar jouw pizza zich bevindt: in de oven en waar het brommertje onderweg rijdt, maar daar zou het toch niet over moeten gaan. Ik zou liever zien dat de aandacht van Domino's zou uitgaan naar de kwaliteit van de pizza en niet naar de randverschijnselen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  lekkere producten, slechte service

  Anneke10-03-2018

  Pizza's en andere producten zijn lekker, maar de service kan heel wat beter. Ongeveer de helft van de keren dat ik iets bestel bij Domino's is er wel iets wat niet klopt. Sausje dat er niet bij zit... pizza niet juiste formaat... Als je geluk hebt komt er met moeite een flauw excuus uit, waarna de bestelling wordt hersteld maar zonder korting of iets dergelijks. Nu na de zoveelste keer zal ik wel heel goed nadenken voor ik nog eens iets bestel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  veel over van pizza's bestellen

  Dennis05-03-2018

  Met een hele groep stuk of 6 van de grootste pizza's besteld. Was er met een half uurtje ongeveer, kon sneller vind ik.

  We hadden met en stuk of 10 man ruim genoeg aan die 6 pizza's, we hadden zelfs heel veel over. relax en niet duur want we hadden een aanbieding

  vaker hier bestellen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Lijken wel oude pizzas

  E. Visser27-02-2018

  4 pizzas besteld. Het leken wel oude pizzas. Karton.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Asociale bezorger

  Marcel Keij18-01-2018

  Ik reed op 18 jan 2018 door Vlaardingen toen een bezorg auto van domino's op de baan voor linkse af richting centrum naar rechts kwam met zijn richting aanwijzer aan dat wel .
  Maar moest flink in de remmen anders hadden we scadeau gehad. Ik ben toen achter hem aan gereden en verteld dat hij eerst moest kijken voor hij van baan wisselde . En hij zei met een glimlach dat er genoeg ruimte was en dat hij richting aan gaf.
  Toen ik thuis kwam heb ik gebeld met domino's Vlaardingen en gevraagd naar een leiding gevende. En deze persoon zei dat hij dat was.
  Toen ik mijn verhaal deed vertelde hij dat hij het was geweest en zei lachent goede dag en hing op. Toch fijn hoe ze bij domino's met klachten van klanten omgaan. Zeker als hij echt de leiding gevende was. Weet ook verder niet waar ik bij domino's terecht kan met klachten.
  Beetje jammer voor zo'n organisatie.
  Mag Marcel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  klacht over pizza

  fred20-10-2017

  vorige week 2 pizza opgehaald bij afrekenen 2 euro teveel betaald .16,90 euro 24cm pizza
  bij thuiskomst doos openen ik heb met vergrootglas naar ingredienten gezocht
  na deze ervaring kom ik hier nooit meer wat een ...zaak. fred

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Bestelling nooit afgeleverd

  Anoniem03-10-2017

  Nadat wij een pizza bestelde werd aan ons verteld dat het over een uur er zou zijn, anderhalf uur later hebben we maar gebeld, om er vervolgens achter te komen dat onze bestelling nooit is doorgegeven, en dus moesten we nog eens anderhalf uur wachten na 3 uur wachten hadden we onze pizza, terwijl de pizza 2 uur geleden al wilden opeten, in plaats van onze pizza die er om 20:00 zou komen, was hij er dus om 21:30. Lekker dan:(

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Snel pizza in huis

  Noach Bezelaar14-09-2017

  Natuurlijk niet te vergelijken met de kwaliteit van een echte Italiaanse pizza, maar wel lekker snel in huis en smakelijk als je honger hebt.

  van der heijden03-10-2017

  Onze ervaring met domino's pizza te oegstgeest is slecht. Een hawaï pizza die belegd is met paprika en een verdwaald plakje salami en niet gaar..En ook de andere pizza was niet gaar. Een klacht ingediend, bij de desbetreffende vestiging en op het hoofdkantoor, maar nooit antwoord gekregen. Wel constant emails met acties. Een verontschuldiging of op zijn minst voor mijn man een nieuwe hawai pizza die wel gaar is, was toch het minste wat zij konden doen. Maar nee helemaal niets. Maw een zeer ontevreden klant.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  snelle levering goedkope aanbieding.

  Rogier02-08-2017

  Blij met de snelle levering (20 min!) en de goedkope aanbieding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Als je de pizzabezorgers gaat herkennen

  B. Lepelaar13-07-2017

  Ik doe dit te vaak... alleen domino's komt echt snel, meestal met 20 minuten. Een keertje was het 35 minuten ofzo en toen hebben ze gebeld dat het later werd, megadrukte ofzo. Niet erg.
  Ik begin de bezorgers gewoon te herkennen...

  Veel lekkerder dan sommige andere pizza's, handiger dan zelf maken en minder langdradig dan uit eten... Ik eet meestal alleen namelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Handig tussendoor eten en met korting

  Joep Cornelisse11-07-2017

  Vooral handig als je snel ff wat moet eten tussendoor. Ik doe het vaak als ik tentamens heb,

  Tip: doe het met een kortingscode of aanbieding, want dat scheelt echt veel geld.

  Bezorger is er meestal met een half uurtje bij me, ik vind dat snel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  4 pizza's in Amsterdam

  Remco Plantink02-07-2017

  4 pizza's besteld voor groep vrienden hier in Amsterdam.
  Pizza's waren er echt binnen een half uur, sneller dan ik zelf had gedacht.

  Handig en grappig om te zien waar de bezorger is onderweg.

  Hij kwam het zelfs boven brengen, heel relaxed.

  Pizza was echt lekker, niet heel erg ruim belegd, maar wel voldoende. Hij was in ieder geval nog goed warm en de korst was lekker knapperig. Vooral de peperoni erg lekker.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Pizza

  Mariet Krimpmann30-06-2017

  vandaag 3 pizza`s besteld bij Domino`s, Pizza's waren lekker maar veel te duur.
  Voor zelf ophalen betaal je 6,95 en voor bezorgen betaal je per pizza 2 euro extra. Pizza's zijn al niet goedkoop en dan ook nog per pizza 2 euro extra betalen. De volgende keer zoek ik wel een andere pizzeria.
  Maar nooit meer Domino`s

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Slechte levering

  C Kruger25-06-2017

  Had zaterdag 24 juni j.l pizza besteld had voor bijna 43 euro aan bestelling had via de site besteld. Na 3 kwartier nog geen pizza! Opgebeld naar domino's ze wisten niet echt wat er aan de hand was dus werd er gezegd hij moet er nu binnen 5 minuten zijn na 10 minuten geen pizza en weer gebeld! Sorry mevr er is wat mis gegaan we gaan uw bestelling nu gelijk opnieuw maken dus weer half uur moeten wachten! Uiteindelijk na 1 1/2 uur wachten was die er en miste er dus 1 pizza gelukkig stond deze binnen 3 minuten weer aan de deur. Maar helaas was de bestelling afgeraffeld de bodum was erg dun en pizza was schots en scheef gesneden en ook nog eens karig belegd. Uiteindelijk wel een korting gehad van 12.25 euro maar het was het niet waard erg jammer domino's!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  kortingscode voor pizza's, snel geleverd

  pizza-eters amsterdam20-06-2017

  Net pizza's besteld bij Domino's omdat we een kortingsbon hadden. Tweede pizza was maar 2 euro.

  we hebben met extra beleg gedaan, extra peperoni, extra champignons, extra paprika. Dat kost niet eens iets extra's, zolang de ingrediënten er al op horen, maar dan krijg je dus extra VEEL.

  Pizza's werden razendsnel bezorgd, echt binnen twintig minuten, zonder bijbetalen voor extra snelle levering.
  Je kunt online dan volgen waar je pizza is: in de bereiding, in de oven, onderweg, etc.

  Juicy pizza's met luchtige korst. Lekker! wel wat weinig ingrediënten of ze hebben niet de extra hoeveelheid gedaan.

  Ik weet niet of onze kortingscode geldig is voor een tweede keer, maar ik hoop het wel, want ik wil hier best nog een keer bestellen.

  Twee mediumpizza's waren trouwens ruim voldoende voor drie personen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  snel

  Sandreia10-06-2017

  Prima pizza voor weinig. Ok, een echte italiaanse pizzeria is beter maar ook duurder. Dus voor tussendoor is het een aanrader als je ECHT honger hebt want bij ons (in amsterdam) zijn ze er binnen een kwartiertje.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  pizza niet niet te eten

  Aryan09-06-2017

  vandaag pizza bested minder dan een half uur bezorgd maar was niet te eten. Pizza was niet gaar teveel tomaten saus
  sorry voor de tweede keer!!!
  gaat niet meer bestellen bij Domino's

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Slecht

  Rob13-05-2017

  Op website staat gratis lavacake bij 2 pizza's. Maar komt nergens op de bestelling te staan. Gebeld met de zaak waar de aanbieding van is. Is volgens hun een zaak van de website. Geen gratis lavacake dus. Bovenop zijn de pizza's niet eens heet. Heb ik voor het eerst in de magnetron moeten doen. Ik ga in het vervolg wel bij american pizza.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Grote pizza's

  L. Knoop26-04-2017

  Vorige week pizza besteld bij Domino's voor het gemak.

  Je krijgt hier echt megagrote pizza's, we konden deze allemaal niet op.

  Ik vond hem wel lekker, mijn vriendin vond het een beetje te vet, zij had met veel vlees erop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Pizza bestellen bij Domino's

  G. Lodewijks09-02-2017

  Enorme pizza met vlees besteld bij Domino's. Werd binnen een half uur geleverd en was gelukkig nog warm. Als het niet zo duur was, zou ik elke dag hier pizza bestellen haha.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Eén pizza voor twee personen

  Denise 04-02-2017

  De pizza's zijn hier altijd zo groot, dat wij vaak met zijn tweeën één pizza bestellen en dat is dan gewoon echt wel genoeg!
  Maar wel erg lekker altijd. Snel besteld en geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Mega pizza's altijd feestje

  Sergio van Eijl30-01-2017

  Altijd weer een feestje om hier lekker pizza's te bestellen.

  Ze zijn echt mega groot, dus meestal bestellen we er eentje voor ons tweeën. En als we een feestje geven, doen we gewoon een aantal haha.

  Mijn favoriet is de Perfect Pepperoni, lekker Italiaans met veel vlees!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Weer of geen weer: Domino's komt langs

  Jurrit van M. 11-01-2017

  Op een regenachtige herfstdag was ik eigenlijk van plan om boodschappen te doen, maar door het weer kon ik mij niet echt motiveren. Daarom Domino's gebeld en een bestelling gedaan. De koerier kwam keurig op tijd, ook al regende het behoorlijk hard. Verder heb ik ook niets aan te merken op de prijs. Is gewoon hetzelfde als elders. Het is wel leuk dat ze per regio andere aanbiedingen hebben. Dit kan namelijk nog behoorlijk wat schelen in de prijs. Ik ben een tevreden klant van Domino's en dat zal ook niet snel veranderen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Domino's

  Uw beoordeling