NederlandReview

    Ervaringen Domino's

    Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

    Over Domino's

    Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.

    Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

    Diensten van Domino's

    Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

    Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

    Pizza Top 5

    Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

    Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

    Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

    Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

    Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino™s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza™s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

    Domino's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (121)

    5.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Domino's

    Uw beoordeling

    Vandaag voor het eerst besteld

    Vandaag voor het eerst 3 pizza's besteld bij Domino's Volendam.
    Super service!! Binnen het kwartier waren de pizza's klaar!
    Normaal gesproken moeten we altijd krap een uur wachten dus dit was geweldig.
    Pizza Salami en de pizza kip met jalapenos etc. Super rijk belegt!
    Alleen de half om half was minder. Ik ben een echte kaas liefhebber, maar dit was echt te veel. De laag kaas was dubbel zo dik als de bodem. (Bodems zijn super lekker) Tomatensaus was niet te zien/proeven en de oregano was er denk ik ook afgewaaid.
    De andere helft was met kip kebab, 2 van de 4 punten waren kebab loos.
    Volgende bestelling komt er zeker maar dan wel met een ander soort beleg.

    Door: Heeres08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Weer of geen weer: Domino's komt langs

    Op een regenachtige herfstdag was ik eigenlijk van plan om boodschappen te doen, maar door het weer kon ik mij niet echt motiveren. Daarom Domino's gebeld en een bestelling gedaan. De koerier kwam keurig op tijd, ook al regende het behoorlijk hard. Verder heb ik ook niets aan te merken op de prijs. Is gewoon hetzelfde als elders. Het is wel leuk dat ze per regio andere aanbiedingen hebben. Dit kan namelijk nog behoorlijk wat schelen in de prijs. Ik ben een tevreden klant van Domino's en dat zal ook niet snel veranderen.

    Door: Jurrit van M. 11-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Pizza's bestellen Domino's

    Hele stapel pizzas voor een feestje besteld bij Domino's.
    Het duurde wel lang voor ze er waren vonden we - 45 minuten

    MAAR toen ze er eenmaal waren, was het feest

    Enorme grote pizza's en lekker veel beleg.
    We hadden allemaal soorten en ik vond ze allemaal lekker... vooral de pepperoni. En champignons. Die met ananas vond ik zelf iets minder, maar de ham was wel erg lekker

    Zeker vaker doen, erg makkelijk als je veel mensen te eten hebt

    Door: Roderick Hamersma30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4 pizza's in Amsterdam

    4 pizza's besteld voor groep vrienden hier in Amsterdam.
    Pizza's waren er echt binnen een half uur, sneller dan ik zelf had gedacht.

    Handig en grappig om te zien waar de bezorger is onderweg.

    Hij kwam het zelfs boven brengen, heel relaxed.

    Pizza was echt lekker, niet heel erg ruim belegd, maar wel voldoende. Hij was in ieder geval nog goed warm en de korst was lekker knapperig. Vooral de peperoni erg lekker.

    Door: Remco Plantink02-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veggie pizza

    Ik had een vegetarische pizza besteld en halverwege kwam ik erachter dat er een plakje salami op mijn pizza zat. Dit hoorde er niet op te zitten en het was ook echt 1 plakje. Helaas proefde mijn halve pizza er naar en kon ik hem niet verder opeten.

    Door: J10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Chicken meal

    Voor het eerst besteld. Was echt niet lekker! Aardappel partjes waren koud en klef en slap. De gepaneerde kipfilet, die dan krokant moet zijn, was echt zompig en koud. Het zag er allemaal heel onsmakelijk uit. Schande dat ik daar bijna 10 euro voor moet betalen. Ben erg teleurgesteld en boos. Bestel NOOIT meer iets Domino's!

    Door: S van Baal20-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Heerlijke pizza's

    We eten bijna iedere week pizza van Domino's. We hebben ze nu bijna allemaal geprobeerd. Heerlijk! Met uitzondering van de pizza four cheese, deze was erg flauw van smaak. Jammer!
    De pizza's gaan in een 'ovenmachine' waardoor je nooit een aangebrande pizza hebt.
    Tip: ik zou graag een kinderpizza op het menu zien komen. Mijn dochter eet slechts een halve pizza (Margaritha) en de rest kan ik weggooien.

    Door: Laats06-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Als je de pizzabezorgers gaat herkennen

    Ik doe dit te vaak... alleen domino's komt echt snel, meestal met 20 minuten. Een keertje was het 35 minuten ofzo en toen hebben ze gebeld dat het later werd, megadrukte ofzo. Niet erg.
    Ik begin de bezorgers gewoon te herkennen...

    Veel lekkerder dan sommige andere pizza's, handiger dan zelf maken en minder langdradig dan uit eten... Ik eet meestal alleen namelijk.

    Door: B. Lepelaar13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Domino Zwijndrecht

    Eerste keer een glutenvrije pizza geprobeerd, de peperoni was keihard en de zijkanten aangebrand. En daarna dus wel last van mijn darmen gekregen dus glutenvrij geloof ik niet. En dan is 10 euro echt teveel. Wel vriendelijk geholpen aan telefoon met bestellen en binnen half uur bezorgd maar ja dat is geen reden om weer te bestellen.

    Door: Jojo12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    veel over van pizza's bestellen

    Met een hele groep stuk of 6 van de grootste pizza's besteld. Was er met een half uurtje ongeveer, kon sneller vind ik.

    We hadden met en stuk of 10 man ruim genoeg aan die 6 pizza's, we hadden zelfs heel veel over. relax en niet duur want we hadden een aanbieding

    vaker hier bestellen

    Door: Dennis05-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tonno pizza en creme fresh bacon champignons pizza

    Uit geprobeerd, lauwe klef product. We zijn meteen genezen en escapen wel naar de Jumbo fresh....

    Door: R.Goezinne10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Medium pizza en garlic rolls

    Pizza was niet te eten. Pepperoni en kaas droog en hard ! Vreselijk

    Door: Kitty Tjong a Sie23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pizza creamy bacon

    Zeer slechte pizza. Slecht belegd en de bodem leek wel rubber om op te kauwen. Was lang niet goed gaar gebakken. Neem dan een voorbeeld aan de echte italiaan die tijd en aandacht besteed aan zijn pizza's. Hier absoluut niet het geval behalve dan de verscheidenheid aan smaken die ze leveren. Nooit meer bestellen hier. Massa productie

    Door: Don van Ruitenburg19-01-2021
    Don van ruitenburg19-01-2021

    ..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    pizza en cheese balls

    bestelling nooit aangekomen. optijd besteld (21:45) ze zijn open tot 22:00 voor bezorging. ik bestel vaker zo laat. ze hebben niks laten weten, mijn tracker bleef staan op bereiding. na een uur wachten nog niks en bellen kon niet meer want ze waren dicht. heel slecht dit, laatste keer bestellen. IN TERNEUZEN. niet de eerste keer dat ik dit hoor, te lui om te bezorgen.

    Door: Sharren de Ridder12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    2 pizza's

    2,5 uur gewacht op onze pizza's. zelf moeten bellen ipv dat we bericht vanuit hun krijgen dat er vertraging is. de bestelling was ook niet op orde; we hadden aangegeven geen paprika op de pizza te willen vanwege allergie, maar toch zat die er op. als 'tegemoetkoming' zouden we een voucher krijgen van 1+1 pizza gratis. blijkt dat je die sowieso op de site krijgt. te belachelijk voor woorden!!!!

    Door: marijne05-10-2020
    Marga10-10-2020

    De wachttijd bij de het online bestellen was net geen 2 uur, ja u leest het goed !! Keertje bellen, onvriendelijke medewerker, druk druk druk en geduld. Uiteindelijk daar zijn onze 3 koude pizza's joehoeee ...koud, taai. Kok die passie heeft voor zijn vak zou zoiets nooit nooit aan klanten bezorgen. Dikke vette NUL voor domino's

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    milkshakes en walgelijke pizza

    Kunnen jullie aub aub aub 1x gewoon een goeie pizza maken en geen fk fouten maken hele tijd met die milkshakes etc??? elk bestelling is verkeerd/ pizza is rauw en saus is walgelijk... sorry domino’s was eerst me favo pizzasnackie maaf nu... na 10x verkeerde/walgelijke bestellingen STOP IK MET BESTELLEN. ????

    Door: JNOEEENN30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    gebaarlijk rijden

    op de hoek Laan van Meerdervoort/ Laan van Eik en Duinen rijdt er weer een pizza boy van Domino's Pizza door rood en Voor zover dat zichtbaar was zat hij ook op zijn mobiel te werken rijdend Ik ga hier van een melding maken bij uw hoofdkantoor U bent verantwoordelijk dat al uw werknemers zich aan de verkeersregels houden ook gaat er een kopie naar de wijkagent Ik blijf niet waarschuwen als er wat gebeurt was had ik getuigt en had u een hoge letselschade kunnen betalen Het was een jonge mens Voor zover bekend donker haar het tijdstip was rond 18:50 uur Hij reed verder in de azaleaplein in Den Haag verder adviseer ik u alle medewerkers te waarschuwen dit niet meer te doen en zo nodig maatregelen te nemen
    Store : Den Haag Goudenregenplein 3

    Door: tim05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    pizza's

    Domino's Rozenplein 62 Ede. Pizza's besteld via internet en zelf ophalen. Kom daar precies op tijd zoals online aangegeven. De pizza's waren al klaar, maar helaas lauw en harde donkere bodem. Konden de pizza's niet goed opeten omdat het hard was. Merendeel pizza's richting de prullenbak. Had klacht doorgegeven maar tot op heden geen reactie, jammer. Kom daar niet meer. Weet niet of ze de pizza's al te lang op de plank hadden laten liggen dan volgens afspraak of dat de oven problemen had.

    Door: deya01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    30

    Aantal weken geleden hebben zoals gewoonlijk weer pizza's besteld bij domino's ,totaal 4 pizza's waarvan een grote pizza voor 2p .Al van uitgegaan dat de pizza's net als altijd goed zijn in de restaurant niet gekeken eenmaal thuis zagen we dat de pizza's niet zoals altijd uitzien ze waren beetje verbrand aan de bovenkant en kip en groente erop was erg droog en van de grote pizza met dikkere bodem was de binnenkant nog niet gebakken ,zeer teleurgesteld waren we omdat we na een lange dag werken echt zin in pizza hadden. Een fout maken is menselijk dus hebben we besloten domino's te bellen en onze verhaal vertellen ,ik had ook foto's gemaakt waarop duidelijk te zien was dat pizza's verbrand zijn en als vaste klant van domino's weten we precies hoe die pizza hoort uit te zien. Gelukkig was de manager aanwezig en hij heeft de probleem opgelost door ons nieuwe pizza's aan te bieden voor eerst volgende keer dat we bestellen zouden wij gratis pizza krijgen. netjes opgelost dachten wij ,hij vertelde ons dat het in het systeem was opgeslagen en verder in orde was. Een week later wilden we gebruik maken van ons tegoed om pizza's te bestellen ,tot onze verbazing vertelde de teamleider dat de manager dat vergeten is op te slaan dat het niks in het systeem staat, Onze vraag was of hij dat even in orde kon maken want het was niet onze fout toch. Nee dat kon hij niet en hij was erg onvriendelijk aan de telefoon ,we waren wederom teleurgesteld in Domino's zoiets kan toch niet we hebben foto's van de verbrande pizza's en zij konden in het systeem zien dat wij die dag besteld hadden.
    Nooit meer bij domino's pizza bestellen.

    Door: Lara20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Shoarma pizza

    Pizza in de aanbieding bij domino pizza nou ik kan je zeggen niet doen want ze bellegen de pizza zeer slecht!!!!

    Door: Henk06-06-2020
    San03-09-2020

    Ik bel nog speciaal op om te zeggen dat ik de pizza’s beter doorbakken wil hebben na de vorige keer maar helaas... een vette , slappe pizza die absoluut NIET doorbakken was... als je de korst opent lijkt het zelfs maar net aan gaar te zijn.. jammer... heel jammer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    FAQ

    Is Domino's een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 121 ervaringen geplaatst over Domino's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Domino's actief?

    Domino's is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Domino's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.