NederlandReview

    Ervaringen Domino's

    Trek in pizza? Keuzes te over waar je dan terecht kunt. Van de lokale pizzeria tot de supermarkt: er zijn pizza’s in alle soorten en maten. Waar staat Domino's precies in deze sector? Zijn de pizza’s hier simpelweg fantastisch of komen ze langs met een stuk karton? En hoe is de bezorgservice? Krijg je hier nog een warme pizza of zijn ze zo laat dat deze al lang is afgekoeld? Veel mensen hebben al besteld bij Domino's: laat jouw keuze voor of juist niet voor deze bezorgende pizzadienst bepalen door de echte ervaringen van de klanten die jou vóór gingen!

    Over Domino's

    Domino’s is het grootste bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld voor pizza’s. Volgens Domino’s zelf verkopen ze jaarlijks meer dan negentig miljoen pizza’s. In Nederland werd het eerste filiaal geopend in 1989, in Breda door Eduard Swagemakers. Hij had een stage gelopen bij Domino’s in Amerika en was daar zo enthousiast van geworden dat hij het fenomeen naar Nederland wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is Domino’s ook in Nederland marktleider met 190 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum.


    Domino's Pizza Safe Sound - Domino's weet originele manieren te vinden om de aandacht te trekken

    Diensten van Domino's

    Je kunt op allerlei manieren aan een pizza komen bij Domino's. Ben je toevallig in de buurt van een vestiging, dan kun je gewoon even langs lopen om een pizza op te halen. Maar voor de meeste mensen zal het het makkelijkst zijn even een pizzaatje te bestellen via de website. Binnen de kortste keren komt er dan een bezorger langs, al dan niet op een scooter, om jou jouw pizza te overhandigen.

    Het assortiment aan pizza’s bij Domino's is groot. Op de website vind je een uitgebreid menu, van standaard pizza’s als Four Cheese tot originelere varianten zoals de Pizza Cheeseburger. Zelf jouw pizza samenstellen kan natuurlijk ook. Daarnaast biedt Domino’s nog allerlei bijgerechten aan om iedere maaltijd compleet te maken. Zo hoef je echt niet meer de deur uit als je een keertje geen zin hebt om te koken.

    Pizza Top 5

    Benieuwd wat De Top 5 aan pizza’s is? De meeste klanten kiezen voor een Perfect Pepperoni, gevolgd door de klassieker Margharita, de Shoarma-pizza staat op nummer 3, op nummer vier staat de Chicken Supreme en Pizza Hawaii, die andere klassieker, staat nog net in de top 5.

    Klachten, problemen of complimenten voor Domino's

    Heb je problemen met de diensten van Domino’s? Was de pizza vies, te laat, koud? Via de website van Domino’s kun je met het bedrijf in contact komen, bijvoorbeeld telefonisch, via de app of de sociale media Facebook, Twitter en YouTube.

    Heb jij wel eens een of meerdere pizza’s besteld bij Domino's?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je mening over Domino's en laat volgende klanten weten hoe jij hun diensten hebt ervaren. Had je een klacht? Hoe gingen ze hiermee om? Ben je razend enthousiast over Domino's en hun pizza’s? Dan mag je natuurlijk ook gewoon even een complimentje voor ze achterlaten! Bij NederlandReview streven wij naar een zo’n compleet mogelijk beeld over Domino's.

    Lees hier reviews en beoordelingen van klanten die bij Domino’s een pizza bestelden. Hoe vet zijn de pizza’s, hoe is de smaak en de prijs? Snelle levering?

    Domino's
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (94)

    5,4
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4,8
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pizzas

    Ik had twee pizzas besteld op thuis afleveren. En betaald. En niet gekregen. Aan de telefoon een jonge meid die van toeteren nog blazen wist en geen oplossing had. Twee nieuwe pizs besteld , en weer betaald. Wordt ik gebeld door een of andere manager met excuses en belofte van terug betaling van het teveel betaalde. Helemaal niets gekregen. En ook de twee extra gratis pizzas welke hij beloofde niets ontvangen. En ik ben toch een weeklijkse klant. Lekker bedrijf man. Zo redt ik ook m,n omzetverhoging

    Door: Emil03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    28-8-19

    Trap niet in de kleine letters twee halen een betalen alleen bij afhalen. In de winkel doorgeven bezorgen, dit kan toch echt niet. We zijn er ingetrapt en bellen heeft geen zin. Pech had maar de site goed moeten lezen. Voor ons geen Domino meer. Kan echt niet

    Door: Alexander Pkug28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Forstiere medium vestiging dronten

    Smakeloos, en welgeteld 1champion gesneden over de hele pizza en 1 plakje ham, heel teurstellend.

    Door: Norder 22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    18 augustus 2019

    Locatie Zwijndrecht....

    Onprofessioneel. Staan mensen te werken, die niet weten wat ze moeten doen!

    Werk je personeel goed in, dat voorkomt fouten en ontevreden klanten..
    Alles ging fout vanavond wat fout kan gaan....

    By the way.. heb mijn milkshake met een lepel moeten eten/ slurpen, want bijgeleverde rietjes waren in midden gescheurd!


    Erg jammer...

    Door: Klein18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Milkshake

    Heel leuk die nieuwe milkshakes, maar ze zijn telkens uitverkocht (bij meerdere vestigingen in Leiden en Oegstgeest).
    Ze zijn lekker, maar dus niet te bestellen :(

    Door: Linda18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    1 pizza 4 kazen en 3 blikjes limo

    Ik bestel om 20:00.uur een pizza 4 kazen een red bull een coca cola en een fanta sinas. Ik krijg om 21:23 uur, 1,5 uur later , een koude pizza bezorgd geen 4 kazen en zonder fanta !!! Ik schrijf vervolgens een klacht naar Domino's en krijg als antwoord dankjèwel voor je feedbacks tot ziens in 1 van onze winkels....NOOIT MEER . Ik bestel voortaan mijn pizza ergens anders. 1,5 uur wachten en koud en niet complete bezorging en niet serieus genomen worden !!! Slechte zaak hoor DOMino's.

    Door: Marco 23-07-2019
    Marco23-07-2019

    Was bij Domino's Zuidplein 117....in Rotterdam.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    4 kazen pizza

    Er zou gorgonzola op deze pizza moeten zitten, maar helaas was dit niet te zien / te proeven. Veel geld voor een slechte pizza

    Door: Bert20-07-2019
    Bert20-07-2019

    Was in Goes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Pizza pepperoni

    Loved it, snelle levering en een heerlijke maaltijd !!<3

    Door: Rosalina 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    3 keer pizza medium

    Heb al vaker pizza bij Dominos in Zutphen bestelt. Maar vandaag toch wel besloten dat het de laatste keer was . Al herhaaldelijk niet gekregen wat ik had bestelt, vandaag weer iets vergeten. Daarnaast zijn prijzen verhoogt en voor dat wat ik nu bij Domino,s krijg eet ik in Restaurant , maar dan wel een grotere pizza en met alles erop wat ik bestel. Dus een klant minder bij Domino,s in Zutphen.

    Door: Carmen23-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Pizza pepperoni

    Zwijndrecht erg slecht na een uur pas je bestelling bellen heeft geen zin krijg alleen te horen het is druk dus streven met een half uur ? Gooi dat maar in je oven

    Door: Karel 12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Perfect!

    Besteld in Zutphen en ze waren erg vriendelijk, de pizza was er erg snel en ook lekker en warm. Ik bestel zeker vaker bij Domino's.

    Door: Theo18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Minder pizza meer geld

    Deze zaak is flink duurder geworden, maar je krijgt minder pizza! ook halen zij betaling's opties weg. na 9 uur kun je niet meer contant betalen bij bezorgen!
    ook waren de pizza's de laatst tijd lauw!
    kortom meer betalen voor minder pizza en serves!

    De zaak gaat hard achteruit bij Domino's

    Door: G17-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2x betaald voor 1 pizza

    Drama om jullie te bereiken.
    Bellen kan niet want dan geeft een bandje aan dat jullie niet in mijn postcode bezorgen terwijl ik een vaste klant ben.

    Mailen is ook geen succes maar ik blijf volhouden voor mijn 17.74 euro.

    2 dagen geleden heb ik 1 een pizza besteld t.w.v 17.74 euro via iDeal maar dat is 2 keer van mijn rekening afgeschreven!
    Gisteren al een bericht gestuurd maar nog geen reactie mogen ontvangen.
    Nog een paar keer geprobeerd via de site van dominos maar na verschillende keren geprobeerd te hebben word die niet verzonden, dus daarom op deze manier.

    Door: Erwin24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Haar in me pizza!

    Bestelde een pizza, ik was extreem hongering, het was laat en er was geen eten in huis.

    Pizza besteld maar na 3 stukjes eten zie ik opeens een haar in me pizza dus ik hopen dat het een kleintje is maar dat was niet zo... toen ik de haar eruit wou halen trok ik toespijs van 3 pizza punten eruit ...!

    Ik hun bellen, zeggen ze 15 % korting op volgende pizza maar heb dat nooit via de email ofzo bevestigd gekregen. Dus kan niet eens aangeven dat dit afgesproken is. Bij new york pizza krijg je gelijk een nieuwe gestuurd dat is service...
    Maar na deze ervaring bij dominos word het zoiezo nooit meer. Er was te zwakke service om weer daar te bestellen. Misselijk makende troep! Sluiten die plek!

    Door: Jordan28-03-2019
    Jordan28-03-2019

    Was ook te boos door deze situatie dat ik dat ik niet eens achter de bevestigings email wilde gaan voor de korting.

    Jordan01-04-2019

    Gebeurde in Almere trouwens

    mika29-05-2019

    Hele slechte service, echt kut

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Slechte service eindhoven gestel

    Na uur gebeld, er zouden nieuwe pizza's worden gemaakt, na nog eens 20 minuten arriveren lauwe gortdroge pizza's

    Door: Willem18-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Koud

    Koud, 2 uur te laat, claimden dat ik hem zelf op zou halen en ze gooiden de hoorn erop. Om te huilen!

    #dominoseindhovengestel

    Door: Tom Valkhoff02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Domino’s Wormerveer

    De bezorgster was heel vriendelijk en was ook nog eens eerder dan verwacht. De kwaliteit van de pizza is prima. (Veel beter dan die van New York Pizza haha)

    Door: Roy27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    pizza was goed, maar niet goed geluistert

    onderweg naar huis gebeld om pizza's te bestellen, vroeg een chocolate koekje erbij voor mijn kleindochter, zou erbij gedaan worden, mijn adres doorgegeven en toen vroeg ze nogmaals mijn adres, ik zei die heb ik net doorgegeven, ohh ze bedoelde de postcode! oké kan gebeuren, er wordt niet bij verteld dat je niet kan pinnen. enfin de bezorging komt, geen koekje voor mijn kleindochter en ik kon niet pinnen ( wist ik niet ) gelukkig had ik nog contant geld, en kreeg ik in de gaten dat er geen koekje bij zat, ik snel naar buiten, maar meisje had zo haast dat ze gelijk weg reed, nog fooi gegeven. ik vond dit slechte service. de pizza's waren goed maar voortaan haal ik ze wel.

    Door: wilma17-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Gert-Jan Burghart

    Goede prijs/kwaliteits verhouding. Heb nog steeds geen betere pizza’s ergens anders gevonden. Zeven pizza’s besteld in totaal en heb er vijf naar binnengeschoven. Kan er geen genoeg van krijgen, helaas kan mijn lichaam het niet meer aan na de vijfde pizza en moet je echt stoppen met eten.

    Door: Gert-Jan Burghart16-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Je moeder eet teveel pizzas

    Je moeder word te dik om genomen te worden door jullie stink pizza’s

    Door: Je moeder is dik08-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Domino's

    Uw beoordeling