Route Mobiel

7.6
7.1

Bestellen

6.7

Service

8.7

Prijs

7.8

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Route Mobiel

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe dimensie te geven. Route Mobiel is sinds 2004 verder gegroeid en levert nu ook andere diensten. NederlandReview.

Over Route Mobiel

Route Mobiel is in 2004 opgericht met als doel om de pechhulp een nieuwe impuls te geven. Het doel van Route Mobiel was om een zo strak mogelijk georganiseerde organisatie op te zetten die in staat zou zijn om de branche te vernieuwen. Inmiddels is Route Mobiel sterk gegroeid en heeft de organisatie meer dan 180 uitvalspunten in Nederland en is door heel Europa actief. Daarnaast zijn ook de producten van Route Mobiel gegroeid. Zo levert het bedrijf een goedkope autoverzekering, maar ook een goedkope reisverzekering.

Het doel van Route mobiel is en blijft echter om goedkope pechhulp te bieden aan iedereen die lid is. Route Mobiel heeft dit naar eigen zeggen gedaan door alles wat niet met pechhulp te maken heeft weg te doen. Hierdoor kunt u voor de laagste kosten ook echt pechhulp krijgen en betaalt u niet voor zaken die u niet nodig heeft. Goedkope pechhulp verlenen blijft dus nog steeds belangrijk voor Route Mobiel.


Diensten Route Mobiel

Het verlenen van goedkope pechhulp is een belangrijke activiteit van Route Mobiel. Niemand die pech heeft met zijn auto wil lang langs de weg blijven staan, maar wil snel weer onderweg zijn. Als je pech hebt, levert Route Mobiel goedkope pechhulp aan iedereen die lid is.

Route Mobiel is echter ook meer gaan doen. Zo levert het bijvoorbeeld een goedkope autoverzekering. Het is makkelijk om een autoverzekering af te sluiten als je lid bent bij Route Mobiel. Als je namelijk lid bent, ben je automatisch al verzekerd voor een aantal zaken die ook onder de dekking van een autoverzekering vallen. Door de goedkope autoverzekering van Route Mobiel te kiezen weet je zeker dat je niet dubbel verzekerd bent.

Op soortgelijke wijze biedt Route Mobiel ook een goedkope reisverzekering aan. Een reisverzekering wordt afgesloten als je op reis gaat en verzekert je tegen vervelende ongevallen die je onderweg kunnen overkomen. Als je echter al lid bent van Route Mobiel ben je automatisch al tegen een deel van dit soort ongevallen verzekerd. Door een goedkope reisverzekering bij Route Mobiel af te sluiten weet je zeker dat je niet dubbel betaalt.

Klachten Route Mobiel

Als je een klacht hebt over Route Mobiel, dan kun je Route Mobiel op verschillende manieren benaderen. Route Mobiel is telefonisch van 08:00 tot 20:00 te bereiken. Daarnaast heeft Route Mobiel een speciaal telefoonnummer voor noodgevallen. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag te bereiken. Ook heeft Route Mobiel een zogenaamde ‘Bel mij terug’ functie. Daarnaast kunnen klachten via de website of per post worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om langs te gaan bij een van de contactcenters van Route Mobiel.

Bent u zelf al lid van Route Mobiel? Wat zijn uw ervaringen met Route Mobiel? Als u uw ervaringen hieronder deelt kunnen toekomstige gebruikers zich een beter beeld van Route Mobiel vormen!

Meer dan alleen pech-hulp. Ook reisverzekeringen en autoverzekeringen. Kunnen ze dat? Wordt u goed of slecht geholpen? Vertel hier uw verhaal of lees ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook