NederlandReview

  Ervaringen Hertz

  Hertz: Ervaringen

  Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat die betrouwbaar is. Daarnaast zitten er vaak allerlei haken en ogen aan autoverhuur, dus is het ook wat dat betreft essentieel dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Hertz heeft als autoverhuurbedrijf het grote voordeel dat het zeker geen onbekende speler is in de autobranche, bovendien zijn ze ruimschoots gevestigd in zowel binnen- als buitenland. Maar hoe betrouwbaar is Hertz nou echt, wat voor services bieden ze en natuurlijk niet onbelangrijk: bieden ze een beetje fijne wagens aan?

  Wist u dat u deze autos ook kon huren?

  Over Hertz

  Hertz is een van de grootste bedrijven voor het verhuren van auto’s. Het bedrijf werd in 1918 opgericht en is vernoemd naar John T. Hertz, die het bedrijf in 1923 overnam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, actief in meer dan 150 landen en gevestigd op meer dan achtduizend locaties. Naast de standaard keuzes voor personenauto’s, bestelwagens en stationwagens zijn de auto’s van Hertz onderverdeeld in verschillende collecties. Zo is er een Green Collectie, met hybrides zoals de Toyota Auris en de Honda Insight; een Fun Collectie, met chique cabrio’s als de Audi A5 en de Mercedes SLK 200; een Prestige Collectie met dikke Range Rovers en Jaguars; een Family Collectie met bijvoorbeeld de Renault Scenic en de Dream Collectie met een Porsche 911, Cayman, Boxter en Panamera. een Bentley Continental en een Jaguar F-type. Of je nou gewoon veel moet vervoeren of een dag lang indruk wil maken op je schoonfamilie; Hertz heeft met een groot wagenpark voor iedere automobilist een gewenste wagen.


  Diensten van Hertz

  Hertz biedt haar klanten een uitgebreid dienstenpakket, dat verschilt per regio. Voor Europa kunnen automobilisten onder andere gebruik maken van een Mobile Wi-Fi Hotspot, toe te voegen aan de auto om overal toegang te hebben tot snel internet; een reeks winteraccessoires met onder meer winterbanden, sneeuwkettingen en skidragers garandeert een veilige wintertocht; routebegeleiding in de vorm van satelliet navigatiedienst NeverLost; de handige Brandstof Aankoop Optie; toevoeging van extra bestuurders; de Hertz Limousine Service; Hertz eReceipt; het Hertz Gold lidmaatschap en het Hertz Loyaliteitsprogramma. En natuurlijk zijn er altijd verschillende acties en aanbiedingen te vinden. Auto’s en eventuele extra’s kunnen zowel telefonisch als via de website worden gereserveerd.

  Klachten over Hertz

  Voor het opnemen van contact met Hertz zijn er tal van mogelijkheden. Niet alleen is er de website, maar ook een speciale Internet Helpdesk voor eventuele problemen en vragen die daar kunnen optreden. Ook is er een Hertz Mobiel App, voor iPhone, Android en Windows Phone. Daarnaast zijn er aparte telefoonnummers voor reserveringen en de klantenservice. Bovendien is de website van Hertz zeer uitgebreid, opdat de bezoeker waarschijnlijk daar al een antwoord op een vraag zal kunnen vinden.

  Huur je zelf wel eens een auto bij Hertz, of doe je dat juist niet? Laat anderen weten wat jij van Hertz vindt!

  Lees ervaringen over autoverhuur van Hertz. Beoordelingen van consumenten die een auto hebben gehuurd bij Hertz

  Hertz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  6.4
  52% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Te veel gedoe met een grotere auto

  Uiteindelijk kwam het goed,maar er was veel gedoe over de auto die we wilden huren

  We kregen aanvankelijk een 'vergelijkbare auto'. Stom, maar je weet dat dat kan.
  Deze was echter veel groter dan besteld, er was kennelijk niks anders, 'fijn toch!' zei de verkoper, nou maar ik vind groter niet fijner. Want die heeft veel meer tankbeurten nodig, dus duurder.

  Na heel veel zeuren kregen we toch en kleinere auto mee en kwam het dus goed maar ik huur liever ergens waar het wat sneller en efficienter gaat en waar de verkopers meer met je meedenken.

  Door: Quintus 16-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Auto gehuurd bij Hertz

  Auto gehuurd bij Hertz
  Het ging met het reserveren een aantal keer fout. Reservering niet doorgekomen en in alle consternatie heb ik toen zelf een fout gemaakt in de boeking met het formaat van de auto, waar ik pas achter kwam bij het afhalen van de wagen.

  Gelukkig werd uiteindelijk alles goed geregeld door Hertz. Ik had het geluk dat er nog een wagen van mijn voorkeur klaar stond en deze heb ik direct kunnen meenemen.

  Personeel vriendelijk en behulpzaam, wel druk.

  Door: Jochem Loever 18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ford gehuurd

  De auto die we de laatste meekregen, was netjes en had een lage kilometerstand. Was ook conform wat we hadden besteld, dat is niet altijd zo. De auto geregeld via de website van Hertz, want zo doe ik het eigenlijk altijd. Gaat snel en kan op eigen tijden. Ik kies meestal voor Hertz omdat ik ook weleens ergens anders heb gehuurd maar toen met slechte ervaringen en dan kom je daar niet meer terug. Hertz is tot nu toe altijd goed bevallen. Inleveren ook altijd snel en correct.

  Door: H. Yumuk 07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Opgelicht door Hertz in Edinburgh centrum

  Bedrag van de huurauto netjes aan Sunnycars betaald. Proberen ze me bij Hertz een verzekering aan te smeren, duidelijk nee op gezegd. Medewerker Hertz was niet blij en bleef pushen. Ik nee gezegd nogmaals. Ineens word er 200 euro van mijn rekening afgeschreven voor de huur van deze auto. Dus in totaal 300 euro betaald voor 3 dagen auto huur, wat normaal 100 euro kost.

  Nooit meer. Oplichterijen bij Hertz

  Door: Pol 19-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Huren van een voertuig Hertz (THRIFTY)

  Bij het receptionneren van het voertuig in GERONA werd ons een bijkomende verzekering aangesmeerd alhoewel in ons contract reeds een full verzekering was inbegrepen. De balie verantwoordelijke aan de vlieghaven verzekerde ons : "Het is te nemen of het voertuig (dat reeds betaald was) te laten".... Dus : bijbetalen 300 € + BTW! Van bij de start huurperiode ondervonden wij problemen met de koppeling. Dit ging van kwaad naar erger. Wij namen telefonisch contact om dit probleem te melden. Na verschillende rappels kwam een depannage naar ons hotel (wij durfden het voertuig niet meer gebruiken). De depanneur kon niets vinden. Na lang aandringen werd een proefrit uitgevoerd. De depanneur bevestigde ons dat er een probleem was met de schakeling. Er ontstond een intens getelefoneer tussen de depanneur en TRIFTY (Hertz). Resultaat : het voertuig rijd nog en wordt aldus NIET vervangen! Zoals gezegd durfden wij het voertuig niet meer gebruiken tenzij het de laatste dag terug binnen te brengen op de vlieghaven. Het laat zich raden, wij vielen in panne op de terugweg naar GERONA. Opnieuw een depanneur en een taxi welke ons net voor het vertrek van ons vliegtuig heeft afgezet (oefff). Bij onze terugkomst hebben wij klacht neergelegd bij onze reisagent. Deze bekwam een kleine commerciële tussenkomst voor genotsderving van HERTZ (bravo!). 1 maand later ontvingen wij van HERTZ een factuur van 800 € voor herstelkosten van de koppeling.... Wij zagen ons verplicht om de diensten van onze advocaat in te roepen ons bij te staan omdat HERTZ dreigt ons op de zwarte lijst te zetten en een gerechtsprocedure aan te smeren. BRAVO HERTZ wij zullen vanaf nu uw publiciteit behartigen.

  Door: Gaston CEUTERICK 29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huurauto Rome Ciampino

  Applaus voor Hertz. Na een zeer onbeschofte behandeling op Rome Ciampino door Europcar, waar ik een betaalde huurauto niet meekreeg zonder een fatsoenlijk argument, werd ik door de vriendelijk jongeman van Hertz netjes aan een huurauto geholpen. Hertz, dank je wel !

  Door: Cisca de Graaf 14-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede service bij Hertz

  Gewoon goed geholpen bij Hertz. We hadden een auto nodig voor een weekend weg en daarbij gekozen voor Hertz wegens de grote naam. Dat geeft toch meer betrouwbaarheid.

  We kregen een mooie wagen mee, schoon aangeleverd. Lage kilometerstand, altijd prettig. Voelt toch meer als een nieuwe auto dan!


  Door: David van Zulten 06-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Prima service. Dus heel tevreden.

  We hebben de auto bij het vliegveld van Chania op Kreta gehuurd. Het ophalen ging vlot en het afhalen net zo. Prettig is dat bij ons er niet gesproken werd over afkopen eigen risico en dergelijke onzichtbare kosten. In het huurbedrag zat alles.
  We kunnen geen enkele minpunt opnoemen of bedenken.

  Door: Ron V. 29-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mooie bak hoor

  Moest gisteren met spoed een auto want een vriend had hulp nodig bij een verhuizing en dat was geen enkel probleem. Had niet zoveel keuze meer qua auto's maar reed weg in een keurige BMW, daar kon ik in ieder geval mee aankomen. Volgende keer ga ik weer naar Hertz.

  Door: Jan Willem 29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schade was geen probleem

  Ik had een heel klein deukje gereden,stom van mij, tegen een paaltje dat ik niet zag omdat ik nog nooit zo'n grote bus had gereden. Tot mijn verbazing was het uiteindelijk geen probleem en hebben ze het zo gelaten. Echt superblij mee!

  Door: Froukje Bos 08-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  autohuur Hertz

  In 2012 heb ik problemen gehad met Hertz autohuur in Johannesburg Zuid Afrika. (onterecht geclaimde schade)
  Na anderhalf jaar ben ik in het gelijk gesteld en heb het geld teruggekregen dat ten onrechte van mijn creditcard was gehaald.
  Ik nam mij voor nooit meer een auto te huren bij Hertz.

  Begin dit jaar heb ik online, via Budget car rental, een auto gehuurd in Zuid Afrika bij FireFly op Nelspruit airport.
  Ik heb deze betaald en kreeg keurig het huurcontract waarbij niets verwees naar Hertz.

  Aangekomen op Nelspruit Airport kan ik FireFly niet vinden en wordt naar het kantoor van Hertz verwezen.
  Hier blijk FireFly een onderdeel van Hertz te zijn, wat ik niet wist.
  Ik geef mijn contract en een bedrag wordt op de card geblokkeerd.
  Vervolgens moet het laatste contract geprint worden wat niet lukt omdat ik op de zwarte lijst van Hertz blijk te staan.
  Waarschijnlijk vanwege het voorval in 2012 waarin ik in het gelijk ben gesteld (Hertz blijkt een slechte verliezer)

  Alles (behalve het laatste contract) ligt voor mij klaar maar ik krijg – de al betaalde – auto niet mee.
  De balie medewerker kan niet zeggen waarom ik blacklisted ben, er is geen profiel van mij (zou wel moeten, zegt hij).
  Hij zegt dat het toentertijd niet goed is afgehandeld, maar kan de auto niet meegeven.

  Op het hoofdbureau van Hertz (het is zaterdag),niemand aanwezig.
  Ik bel met Budget car rental in Nederland en die gaan het uitzoeken. Ik probeer de huur te annuleren maar dat gaat niet omdat de huurperiode al is ingegaan.
  Ik wil het bedrag op mijn cc gedeblokkeerd hebben en de medewerker zegt dat mijn bank in Nederland dat moet doen.
  Ik bel met mijn bank, maar die zeggen dat Hertz dat moet doen en dat gaat zo even heen en weer. Ik laat uiteindelijk de medewerker een verklaring ondertekenen waarin hij beloofd geen geld van mijn cc te halen.
  Als laatste probeer ik nog om met Hertz Nederland te bellen maar ook daar is niemand aanwezig. Tenslotte huur ik op het vliegveld bij een ander verhuurbedrijf een auto.
  Deze auto kost mij 2 keer zoveel maar ik heb geen andere keus.

  Wat mij het meest irriteerde, is dat in Nederland bij het boeken van de auto men mij gewoon liet betalen en een contract toestuurde.
  Er werd niets gezegd over een zwarte lijst. Alles leek in orde.
  Intussen heb ik via Budget Car rental het huurbedrag terug gekregen.

  Ik wil mensen waarschuwen voor het huren van een auto bij Hertz, Zuid Afrika. Ik heb al vaak een auto gehuurd in Zuid Afrika. Hertz is het enige bedrijf dat mij opgelicht heeft (vooral in Johannesburg was echt fraude gepleegd)

  Door: Mia 06-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huurauto

  Mocht je denken dat je met een bevestiging op mail helder hebt wat je betaalt voor je huurauto in de aangegeven huurperiode en dat alles wat op je bevestiging staat ook daadwerkelijk inclusief is dan heeft Hertz een verrassing voor je: je betaalt namelijk gewoon bijna het dubbele. In discussie gaan met de betreffende medewerker/manager met als ondersteuning de bevestiging heeft dan geen zin: er wordt gewoon gezegd dat men in NL bij Hertz niet kan weten hoe het er in andere landen bij Hertz aan toe gaat. Bel je vervolgens de NL klantenservice dan kunnen ze je niet helpen met “een lopende reservering”. Stuur je op hun advies een mail, heb je 3 weken later nog geen enkele reactie. Maar ondertussen wel een zeer fors bedrag incasseren van je credit card. Dus: huur hier niet!

  Door: Danielle van der Kaap 23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schade geclaimd na inleveren

  Bij Hertz in Stockholm Skavsta staat een Herz automaat waar je je sleutel krijgt. Als je de auto gaat inleveren moet dat bij diezelfde automaat (gesloten van 00:00 - 07:00). Dit verliep redelijk ok, het is een beetje zoeken. Maar nadat ik de auto had ingeleverd kreeg ik na 2 dagen een mail dat ze schade hadden geconstateerd aan de auto.
  Heb deze niet geaccepteerd maar op deze manier willen ze gewoon extra geld verdienen.
  Als je toch met Hertz in zee wilt adviseer ik om vooraf en bij inlevering foto's te maken met getuige.

  Door: Verkuijlen 23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waardeloos

  Bij het terugbrengen van de huurauto bleek er werkelijk een minuscule krasje op de velg te zitten waarschijnlijk door steenslag. Je moest echt een loep gebruiken om het te zien. Gelukkig hadden we full insurence, maar dit was echt te belachelijk voor woorden. Voor mij nooit meer Hertz

  Door: P Arnoldus 18-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Firefly & Hertz onrechtmatige claim

  Bij aankomst in Malaga waren wij genoodzaakt om de extra verzekering aan te schaffen (zoals vele hier is overkomen).

  Dit was een geluk bij een ongeluk. De koppeling van de auto ging namelijk kapot tijdens het rijden. Ze hebben vervolgens de auto opgehaald.

  Maar nu proberen ze via de mail 1000 Euro op te eisen voor de schade. Het feit dat we helemaal gedekt zijn maakt ze niet uit. Ze blijven maar mails sturen. Gelukkig hebben ze het bedrag niet van onze credit card kunnen stelen vanwege de verzekering die wij hadden afgesloten. Toch vinden wij de situatie erg vervelend en weten we niet zo goed wat we moeten doen. Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt? Of weet iemand waar wij het beste juridisch advies kunnen inwinnen?

  Door: Abel Thijssen 13-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Opgelicht door FireFly

  Een auto gehuurd in Rome bij FireFly, onderdeel van Hertz. Opvallend was dat de auto van binnen en buiten smerig was. De chagrijnige meneer wilde hier niet op ingaan. 'Kwam van de bomen'. Ook opvallend was dat de matten op de vloer ontbraken. Bij terugkomst moesten we tot onze verbazing 74 euro + adminstratiekosten additioneel betalen, omdat de auto vuil geworden was met stof en grond. Logisch, dat is niet te voorkomen zonder matten. De auto was echter net zo smerig als dat we hem kregen. Je weet dit alles niet. Ze krabbelen er wat bij in het Italiaans en laten je tekenen bij het kruisje. We vragen ons af of het toeval is dat de matten ontbraken.

  Door: Frank 13-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schandalige service

  Ondanks dat wij via een coupon van Rentalcars teveel betaald hadden voor onze boeking (650$ vs 550$) en dat verschil niet terug kregen, was ons beloofd dat we een afgekochte tank (vooraf betaald zodat je auto leeg kan inleveren) zouden terug krijgen als we de auto met volle tank zouden afleveren.

  Helaas zegt Hertz dat dit niet hun voorwaarden zijn en we kunnen fluiten naar ons geld.

  Hertz is een schandalig bedrijf en de laagste prijs niet waard.

  Door: Jurrian 08-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Opgelicht door medewerker Hertz auto verhuur

  We hebben we hebben vorige week woensdag onze auto op gehaald bij Hertz volgens afspraak.

  Dit ging niet zoals verwacht, de man aan de balie was in het begin heel vrienden en sprak goed Engels.

  Toen wij aangaven dat wij geen extra verzekering af wilde sluiten begon hij mogelijk te doen en kon geen woord Engels meer..
  Wij hadden een Peugeot 2008 automaat gereserveerd op aanvraag na een dag bevestigd door Sunnycars dat dit mogelijk was.

  Maar was geen discussie mogelijk vielen in de klasse van een Renault Clio en als we dat niet wilde moesten wij maar vertrekken.
  Toen ik aanstalten maken om Sunnycars te bellen liep hij boos terug en kon ik een Renault captur krijgen blijkt€40,00 euro goedkoper te zijn als de auto waar ik voor betaald had. moest teken dat de auto geen schade had zonder hem te mogen zien. Bij de auto aangekomen bleek het spatbord links achter beschadigd te zijn.
  Maar die meneer was nergens meer te bekennen. Zijn collega heeft ons formulier aangepast maar niet dat van hun. Echt zielig als je weet dat je elke dag mensen op moet lichten.

  Was niet leuk om zo onze vakantie te beginnen, en nu maar hopen dat we onze borg terug krijgen.

  Door: Corné Monsieurs 23-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  DO NOT book with Hertz

  My boyfriend did a booking with Hertz to pick the car in Paris, in the airport Charles de Gaule. He paid online 69 euros for the car and almost 100 euros for the insurance, when he went to pick the car they have not recognized the insurance and they made him pay again, they ado charged him an extra 100 euros for changing the car to give him one with GPS. On top of that they have charged OTHER FEES for around 90 euros more and 250 euros of deposit!!!! Today he returned the car with the fuel to the top, as agreed, and he has check his bank card and they have taken 150 euros more for the gas (that he already put in the car upon return) and other 64 euros of another extra fees!!!! In total he ha paid more than 500 euros for a car that was initially booked for 69. Hertz are THIEFS! DO NOT BOOK with them!

  Door: maria 12-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Top service

  Gewoon beter dan de rest

  Door: Marco Vredeveld 24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Hertz

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Hertz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Hertz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hertz actief?

  Hertz is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hertz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.