NederlandReview

  Ervaringen Hertz

  Hertz: Ervaringen
  Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat die betrouwbaar is. Daarnaast zitten er vaak allerlei haken en ogen aan autoverhuur, dus is het ook wat dat betreft essentieel dat je met een betrouwbare partij in zee gaat. Hertz heeft als autoverhuurbedrijf het grote voordeel dat het zeker geen onbekende speler is in de autobranche, bovendien zijn ze ruimschoots gevestigd in zowel binnen- als buitenland. Maar hoe betrouwbaar is Hertz nou echt, wat voor services bieden ze en natuurlijk niet onbelangrijk: bieden ze een beetje fijne wagens aan?

  Over Hertz
  Hertz is een van de grootste bedrijven voor het verhuren van auto’s. Het bedrijf werd in 1918 opgericht en is vernoemd naar John T. Hertz, die het bedrijf in 1923 overnam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, actief in meer dan 150 landen en gevestigd op meer dan achtduizend locaties. Naast de standaard keuzes voor personenauto’s, bestelwagens en stationwagens zijn de auto’s van Hertz onderverdeeld in verschillende collecties. Zo is er een Green Collectie, met hybrides zoals de Toyota Auris en de Honda Insight; een Fun Collectie, met chique cabrio’s als de Audi A5 en de Mercedes SLK 200; een Prestige Collectie met dikke Range Rovers en Jaguars; een Family Collectie met bijvoorbeeld de Renault Scenic en de Dream Collectie met een Porsche 911, Cayman, Boxter en Panamera. een Bentley Continental en een Jaguar F-type. Of je nou gewoon veel moet vervoeren of een dag lang indruk wil maken op je schoonfamilie; Hertz heeft met een groot wagenpark voor iedere automobilist een gewenste wagen.

  Wist u dat u deze autos ook kon huren?

  Diensten van Hertz
  Hertz biedt haar klanten een uitgebreid dienstenpakket, dat verschilt per regio. Voor Europa kunnen automobilisten onder andere gebruik maken van een Mobile Wi-Fi Hotspot, toe te voegen aan de auto om overal toegang te hebben tot snel internet; een reeks winteraccessoires met onder meer winterbanden, sneeuwkettingen en skidragers garandeert een veilige wintertocht; routebegeleiding in de vorm van satelliet navigatiedienst NeverLost; de handige Brandstof Aankoop Optie; toevoeging van extra bestuurders; de Hertz Limousine Service; Hertz eReceipt; het Hertz Gold lidmaatschap en het Hertz Loyaliteitsprogramma. En natuurlijk zijn er altijd verschillende acties en aanbiedingen te vinden. Auto’s en eventuele extra’s kunnen zowel telefonisch als via de website worden gereserveerd.

  Klachten over Hertz
  Voor het opnemen van contact met Hertz zijn er tal van mogelijkheden. Niet alleen is er de website, maar ook een speciale Internet Helpdesk voor eventuele problemen en vragen die daar kunnen optreden. Ook is er een Hertz Mobiel App, voor iPhone, Android en Windows Phone. Daarnaast zijn er aparte telefoonnummers voor reserveringen en de klantenservice. Bovendien is de website van Hertz zeer uitgebreid, opdat de bezoeker waarschijnlijk daar al een antwoord op een vraag zal kunnen vinden.

  Huur je zelf wel eens een auto bij Hertz, of doe je dat juist niet? Laat anderen weten wat jij van Hertz vindt!

  Lees ervaringen over autoverhuur van Hertz. Beoordelingen van consumenten die een auto hebben gehuurd bij Hertz

  Hertz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  7,6
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  7,6

  Prijs

  7,2

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schandalige service

  Jurrian08-08-2017

  Ondanks dat wij via een coupon van Rentalcars teveel betaald hadden voor onze boeking (650$ vs 550$) en dat verschil niet terug kregen, was ons beloofd dat we een afgekochte tank (vooraf betaald zodat je auto leeg kan inleveren) zouden terug krijgen als we de auto met volle tank zouden afleveren.

  Helaas zegt Hertz dat dit niet hun voorwaarden zijn en we kunnen fluiten naar ons geld.

  Hertz is een schandalig bedrijf en de laagste prijs niet waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Opgelicht door medewerker Hertz auto verhuur

  Corné Monsieurs23-06-2017

  We hebben we hebben vorige week woensdag onze auto op gehaald bij Hertz volgens afspraak.

  Dit ging niet zoals verwacht, de man aan de balie was in het begin heel vrienden en sprak goed Engels.

  Toen wij aangaven dat wij geen extra verzekering af wilde sluiten begon hij mogelijk te doen en kon geen woord Engels meer..
  Wij hadden een Peugeot 2008 automaat gereserveerd op aanvraag na een dag bevestigd door Sunnycars dat dit mogelijk was.

  Maar was geen discussie mogelijk vielen in de klasse van een Renault Clio en als we dat niet wilde moesten wij maar vertrekken.
  Toen ik aanstalten maken om Sunnycars te bellen liep hij boos terug en kon ik een Renault captur krijgen blijkt€40,00 euro goedkoper te zijn als de auto waar ik voor betaald had. moest teken dat de auto geen schade had zonder hem te mogen zien. Bij de auto aangekomen bleek het spatbord links achter beschadigd te zijn.
  Maar die meneer was nergens meer te bekennen. Zijn collega heeft ons formulier aangepast maar niet dat van hun. Echt zielig als je weet dat je elke dag mensen op moet lichten.

  Was niet leuk om zo onze vakantie te beginnen, en nu maar hopen dat we onze borg terug krijgen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  DO NOT book with Hertz

  maria12-06-2017

  My boyfriend did a booking with Hertz to pick the car in Paris, in the airport Charles de Gaule. He paid online 69 euros for the car and almost 100 euros for the insurance, when he went to pick the car they have not recognized the insurance and they made him pay again, they ado charged him an extra 100 euros for changing the car to give him one with GPS. On top of that they have charged OTHER FEES for around 90 euros more and 250 euros of deposit!!!! Today he returned the car with the fuel to the top, as agreed, and he has check his bank card and they have taken 150 euros more for the gas (that he already put in the car upon return) and other 64 euros of another extra fees!!!! In total he ha paid more than 500 euros for a car that was initially booked for 69. Hertz are THIEFS! DO NOT BOOK with them!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Auto gehuurd bij Hertz

  Jochem Loever18-04-2017

  Auto gehuurd bij Hertz
  Het ging met het reserveren een aantal keer fout. Reservering niet doorgekomen en in alle consternatie heb ik toen zelf een fout gemaakt in de boeking met het formaat van de auto, waar ik pas achter kwam bij het afhalen van de wagen.

  Gelukkig werd uiteindelijk alles goed geregeld door Hertz. Ik had het geluk dat er nog een wagen van mijn voorkeur klaar stond en deze heb ik direct kunnen meenemen.

  Personeel vriendelijk en behulpzaam, wel druk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Top service

  Marco Vredeveld24-03-2017

  Gewoon beter dan de rest

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede service bij Hertz

  David van Zulten06-01-2017

  Gewoon goed geholpen bij Hertz. We hadden een auto nodig voor een weekend weg en daarbij gekozen voor Hertz wegens de grote naam. Dat geeft toch meer betrouwbaarheid.

  We kregen een mooie wagen mee, schoon aangeleverd. Lage kilometerstand, altijd prettig. Voelt toch meer als een nieuwe auto dan!


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Te veel gedoe met een grotere auto

  Quintus16-05-2016

  Uiteindelijk kwam het goed,maar er was veel gedoe over de auto die we wilden huren

  We kregen aanvankelijk een 'vergelijkbare auto'. Stom, maar je weet dat dat kan.
  Deze was echter veel groter dan besteld, er was kennelijk niks anders, 'fijn toch!' zei de verkoper, nou maar ik vind groter niet fijner. Want die heeft veel meer tankbeurten nodig, dus duurder.

  Na heel veel zeuren kregen we toch en kleinere auto mee en kwam het dus goed maar ik huur liever ergens waar het wat sneller en efficienter gaat en waar de verkopers meer met je meedenken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Hertz is top

  Herman Willems08-03-2016

  Bekend bedrijf met goede auto's voor een mooie prijs.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Keurig geholpen

  Domenique04-10-2015

  Tja, wat valt er over te zeggen. Hertz is gewoon een bekend bedrijf toch? Ik word er altijd keurig geholpen in ieder geval. En ze zitten om de hoek, dat is ook handig.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Mooie bak hoor

  Jan Willem 29-09-2015

  Moest gisteren met spoed een auto want een vriend had hulp nodig bij een verhuizing en dat was geen enkel probleem. Had niet zoveel keuze meer qua auto's maar reed weg in een keurige BMW, daar kon ik in ieder geval mee aankomen. Volgende keer ga ik weer naar Hertz.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Gelukkig nog

  Nick Baarsen15-07-2015

  Ik had snel een busje nodig voor een verhuizing. Degene die ik geleend had ging stuk. Gelukkig waren zij 1 van de weinigen die nog een busje kon leveren zo snel! Topservice.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schade was geen probleem

  Froukje Bos08-07-2015

  Ik had een heel klein deukje gereden,stom van mij, tegen een paaltje dat ik niet zag omdat ik nog nooit zo'n grote bus had gereden. Tot mijn verbazing was het uiteindelijk geen probleem en hebben ze het zo gelaten. Echt superblij mee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Hertz

  Uw beoordeling