Hertz

6

Bestellen

5

Service

5.5

Prijs

5

Levering

46%

Zou hier weer kopen

Hertz

Hertz Autoverhuur: Betrouwbaarheid en Diensten


Bij het huren van een auto is betrouwbaarheid essentieel. Hertz, een van 's werelds grootste autoverhuurbedrijven, biedt een uitgebreid scala aan diensten en heeft een lange staat van dienst. Maar hoe betrouwbaar is Hertz echt? Wat voor auto's bieden ze aan en welke services leveren ze?


Over Hertz

Sinds de oprichting in 1918 is Hertz uitgegroeid tot een van 's werelds grootste autoverhuurbedrijven, met vestigingen in meer dan 150 landen en op meer dan 8000 locaties. Het bedrijf begon met de verhuur van 12 T-Fords en groeide snel, onder andere door overnames en uitbreidingen. Hoewel Hertz verschillende andere kernactiviteiten heeft, staat autoverhuur centraal in haar dienstverlening.


Diensten van Hertz

Hertz biedt een breed scala aan diensten aan haar klanten, variërend per regio. Voor Europese automobilisten omvat dit onder meer een Mobile Wi-Fi Hotspot voor snel internet onderweg, winteraccessoires zoals winterbanden en sneeuwkettingen, satellietnavigatie, extra bestuurdersopties, limousineservice en loyaliteitsprogramma's. Auto's en extra's kunnen zowel telefonisch als via de website worden gereserveerd, met handige afhaal- en inleveropties op locaties zoals luchthavens.


Autoverhuur bij Hertz

Hertz Rent-A-Car is wereldwijd bekend en heeft vestigingen op bijna alle grote luchthavens en in veel stadscentra. Het bedrijf biedt een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto's, bestelwagens, SUV's en luxe auto's. Deze voertuigen zijn onderverdeeld in verschillende collecties, zoals de Green Collection (hybride auto's), Fun Collection (cabrio's), Prestige Collection (luxe auto's) en Family Collection (gezinsauto's). Hertz biedt ook speciale voertuigen voor mensen met een fysieke beperking.


Hertz Gold Plus Rewards

Voor frequente klanten biedt Hertz het loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards aan. Leden profiteren van voordelen zoals snelle afhandeling bij het ophalen en inleveren van een auto, speciale kortingen en de mogelijkheid om punten te sparen voor gratis huurdagen.


Klantenservice en Klachtenafhandeling


Hertz biedt verschillende manieren om contact op te nemen, waaronder een internet helpdesk, een mobiele app en speciale telefoonnummers voor reserveringen en klantenservice. De uitgebreide website van Hertz bevat ook veel informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.


Ervaringen Delen


Ben je zelf een klant van Hertz? Deel dan je ervaringen en mening over hun diensten en klantenservice. Lees ook de ervaringen van andere consumenten om een goed beeld te krijgen van Hertz autoverhuur.


Lees Ervaringen over Hertz Autoverhuur

Wil je meer weten over de ervaringen van consumenten die een auto hebben gehuurd bij Hertz? Lees dan de beoordelingen en recensies om een goed geïnformeerde beslissing te kunnen nemen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (37)

bus gehuurd van hertz

De locatie en de autohuur is prima. De klantenservice is echt dramatisch. Het is onmogelijk hertz telefonisch te bereiken en kan alleen per mail. Per mail copy pasten ze antwoorden van de veelgestelde vragen en gaan ze niet in op je klacht. De chatfunctie is ook al beroerd, na een half uur wachten ben ik nog steeds de eerst wachtende. Ik heb een bus gehuurd en ben naar zweden gegaan. Ik moet in zweden tol betalen in gothenburg. Hertz krijgt een keer per maand een overzicht van the swedish transport agency van ALLE tol die al hun gehuurde auto's moeten betalen. Omdat mijn tol op 1 juni was moet ik alle tol van alle gehuurde auto's over de hele maand juni betalen omdat blijkbaar hertz niet naar de hele bijlage kan kijken en ziet dat het een gecombineerde rekening is van al hun voertuigen. En voor deze dienst betaal ik ook nog eens 32 euro administratiekosten. Nu al tweemaal per mail uitgelegd wat het probleem is en dat ze de rekening moeten uitsplitsen en verdelen over de verschillende huurders. Hun antwoord: als ik bezwaar heb tegen de heffing moet ik me wenden tot the swedish transport agency. Ik betaal nu alle tol van alle huurders van hertz die in juni in zweden tol moeten betalen.....

T

Tjerk van den Bos

07-09-2023

0

Huurauto zakelijke reis

Auto gehuurd op vliegveld Budapest. Twee dagen na retourneren auto kreeg ik een email waarin werd gesteld dat ik voor 390 euro schade had veroorzaakt. Na mailverkeer een foto ontvangen van krassen welke aan de onderkant van de auto zitten. Absoluut niet te zien bij het ophalen of inleveren van de auto. Grote oplichterij aldaar, huur uw auto elders!

L

Lars Cuijpers

29-08-2023

0

send me fines while i didn't book anything to them

J

Jean

14-08-2023

0

Vakantie huurauto

Via Easyterra heb ik een auto gehuurd bij Hertz op Valencia airport. Ik kreeg een upgrade naar een grotere auto. Normaal heel erg fijn, maar omdat wij in het oude centrum van Denia verblijven en daar ook moeten parkeren is dat helemaal niet fijn en zelfs heel erg onhandig. Bij Hertz werd erg onvriendelijk gereageerd op ons verzoek om een auto te leveren zoals geboekt, maar ook bij Easyterra werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels zijn we meer dan 4 telefoontjes verder naar Easyterra, die ons niet wilden helpen en ons door verwezen naar Hertz. Zeker 20 telefoontjes naar Hertz Valencia, waarvan er niet één werd opgenomen. Na een aantal mailpogingen werden we door Hertz Valencia weer naar Easyterra verwezen. Hertz Nederland wilde wel maar kon niets regelen. ‘So sorry sir’ is de meeste gehoorde zin van deze vakantie. Wij zijn helaas genoodzaakt om onze huurauto op 20 minuten lopen van ons vakantie verblijf te parkeren. En bedankt!

S

Scherpenzeel

13-07-2023

0

Auto

Beste, ik schrijf dit in de plaats van de zoon, ze huren voor 6 dagen een voertuig in Zweden voor ong 400 euro via Bol com, blijkbaar staat er ergens in het contract dat na 2 uur de reservering vervalt en je het geld 400 euro kwijt bent,ze waren iets later door de vlucht, ik persoonlijk vind dat diefstal van de bovenste plank, voor ik contact opneem met de ombudsman en test aankoop zou ik eerst willen weten wat jullie ervan vinden en of er een compromis kan gevonden worden, de periode was van 11 april tot 16 april op naam van Caroline De Vos of Maes Hendrik en luchthaven was Bromma. In de hoop een gunstig antwoord te krijgen groet ik Maes A

M

Maes a

21-04-2023

0

Auto gehuurd

Auto gehuurd via bij Hertz, de auto is net een jaar oud. De Hertz man weigerde om samen rond de auto te lopen om te kijken naar de gebreken, omdat de auto toch gehuurd was via een ander bedrijf. Op een warmer dag onderweg naar bestemming komen we erachter dat de airco niet werkt! Maar nog erger de remmen trillen! Linksvoor kwam zelfs rook van de rem af.Gelijk gemeld bij Hertz, reactie we hebben het genoteerd (punt). Ondanks dat in de er in hun rapport staat "Freshly cleaned and safety checked" klopt dat totaal niet. Alle stoelen zijn te vies om op te zitten. Op het dashboard kan je een stukje papieren tegen het dashboard aanhouden en dat blijft gewoon zitten vanwege de viezigheid. Niet echt professioneel om ze een auto mee te geven. Nog een keer een auto gehuurd via een ander bedrijf. Deze had ook gebreken. Op de dag van inlevering moesten we deze keer wachten totdat de auto was gecontroleerd op schade. En ze hadden schade gevonden! Dat was raar, want we hadden geen schade gemaakt. Ik heb zelfs niet eens gekeken waar ik de ‘schade’ zou hebben gemaakt die dag. Toen de Hertz man erachter kwam dat we deze auto hadden gehuurd via een ander bedrijf was er ineens niets meer aan de hand. Raar! Toch even het rapport van Hertz erbij gepakt en daar bleek dat het geen recente foto’s (van veraf en niet scherp) betreft. Wellicht hebben ze het zelf niet door, maar ik merkte in hun communicatie dat ze het niet zo nauw nemen met AVG van hun klanten.

M

Monica

23-10-2022

0

Jeep gehuurd Lisabon

Afschuwelijke tent. Auto vooraf via Booking.com gereserveerd en betaald. Auto die gereserveerd was is niet voorradig u krijgt een vervangende vergelijkbare auto. Na inlevering van de auto werd twee weken later ruim € 2000,= van mijn rekening afgeschreven omdat ik een upgrade geaccepteerd zou hebben. Op klachten wordt niet gereageerd, mails worden niet beantwoord. Ik ga vervolgstappen ondernemen. Aan een ieder die van plan is een auto te huren, doe dit NOOIT bij hertz

J

Jeroen Opstal

21-01-2022

0

Huurwagen

Aankomst op 3/1/2022 in Tenerife en meer dan 2 uur moeten wachten/aanschuiven aan de balie op onze wagen. Alles nochtans vooraf geregeld en betaald. Gevolg overzet naar La Gomera niet gehaald en paar 100 euro betaald voor een overnachting. Hertz, nee niet meer.

L

Leman Francis

15-01-2022

0

Autohuur

Belachelijk hoge administratiekosten bij verkeersboete (net zo hoog als de verkeersboete in mijn geval). Goede service en redelijke auto maar dit achteraf graaien staat me tegen.

L

Leo

21-11-2021

0

Autohuur

Picked up the car at London Heathrow and returned at London City Airport. There was nobody to inspect the car at the returning point. Delivered the Keys to Hertz office and within 30 minutes they semd me an invoice where it's stated that I had caused damage on left front rim. First of all I've been from Heathrow to Essex and from Essex back to London City Airport and used motorway only, so I am wondering how this happened. Obviously they refer to the general terms and conditions and I have signed for it. So I have to pay. I will pay 110GBP for the damage with a smile, well done Hertz, today you've earned 110GBP but will loose a customer worth 25 business trips a year plus holidays. I rather prefer to pay a bit more without hassle then using Hertz ever again.

B

Bart

25-09-2021

0

Huur auto

Ik moet mijn review van 20-07-2021 herzien . Na nogmaals contact te hebben gehad met Hertz is mij toe gezegd de extra overnachting plus de helft van de autohuur terug te geven . Voor ons is de zaak zo netjes afgehandeld. Dus voor ons is het geen probleem om in het vervolg weer bij Hertz te huren. Bij een grote organisatie kunnen altijd dingen fout gaan,maar dit is op professionele wijze afgehandeld. Jos Beentjes

J

Jos Beentjes

10-08-2021

0

Huur auto

Bij pech in het buitenland waardeloze hulp. Je krijgt een telefoonnummer van een Italiaanse hulpdienst die geen woord Engels spreekt.. Vervolgens wordt de beloofde Email met een eventuele oplossing niet verstuurd. Het komt er eigelijk op neer dat je het zelf maar uit moet zoeken. Voor mij de laatste keer geweest

J

Jos Beentjes

29-07-2021

0

Oppassen bij HERTZ autoverhuur

Via officiële website van HERTZ auto geboekt. In het buitenland helaas problemen ondervonden. Zo werd een factuur achtergehouden en ondanks dat ik had aangegeven dat ikgeen additionele verzekeringen wilde werd dit op een zeer geraffineerde manier aan mijn creditcard afschrijving toegevoegd. Resultaat een aanzienlijk hogere eindafrekening. Zeer louche praktijken van een bedrijf waarvan je dit niet zou verwachten. Ik heb meteen na thuiskomst contact gezocht met HERTZ via de website waarop ik ook de boeking had gemaakt. Een aantal emails verder laten zij weten dat de auto is gehuurd bij een lokale vertegenwoordiger van HERTZ en dat zij verder niets aan mijn klacht kunnen doen. Kortom ik moet het maar uitzoeken met het lokale bedrijf. Er is dus geen enkele reden om te denken dat huren via de officiële website van HERTZ enigzins betrouwbaar is. Klantenservice bestaat hier niet. Ik ben heel diep teleurgesteld. Een hoge rekening met leugens en bedrog!!

D

Daniel

27-01-2021

0

Autohuur voor een maand in Nieuw-Zeeland (Februari 2020)

Hertz breekt eigen voorwaarden. Plus: goede auto, soepele pick up en drop off. Zeker niet de goedkoopste, maar dat is van ondergeschikt belang. Hoe kies je een aanbieder? Hertz was de enige die aanbood dat je auto op het Noordereiland opgehaald kon worden en op het Zuidereiland ingeleverd. Daarom kozen we Hertz en boekten een overtocht incl. auto. Eenmaal in NZ aangekomen kregen we een formulier met de mededeling: If you are going one way, you are not permitted to bring your Hertz vehicle on the Ferry, even if your booking confirmation suggesties this is possible. Dan zakt je broek af. (jammer dat ik hier geen foto van dat document kan plaatsen). Gelukkig was Inter Islander zo sympathiek het deel voor de auto-overtocht terug te boeken. Voor ons dus nooit meer Hertz.

P

P.J.L. Franssen

16-06-2020

0

Ford gehuurd

De auto die we de laatste meekregen, was netjes en had een lage kilometerstand. Was ook conform wat we hadden besteld, dat is niet altijd zo. De auto geregeld via de website van Hertz, want zo doe ik het eigenlijk altijd. Gaat snel en kan op eigen tijden. Ik kies meestal voor Hertz omdat ik ook weleens ergens anders heb gehuurd maar toen met slechte ervaringen en dan kom je daar niet meer terug. Hertz is tot nu toe altijd goed bevallen. Inleveren ook altijd snel en correct.

H

H. Yumuk

07-02-2020

0

Huren van een voertuig Hertz (THRIFTY)

Bij het receptionneren van het voertuig in GERONA werd ons een bijkomende verzekering aangesmeerd alhoewel in ons contract reeds een full verzekering was inbegrepen. De balie verantwoordelijke aan de vlieghaven verzekerde ons : "Het is te nemen of het voertuig (dat reeds betaald was) te laten".... Dus : bijbetalen 300 € + BTW! Van bij de start huurperiode ondervonden wij problemen met de koppeling. Dit ging van kwaad naar erger. Wij namen telefonisch contact om dit probleem te melden. Na verschillende rappels kwam een depannage naar ons hotel (wij durfden het voertuig niet meer gebruiken). De depanneur kon niets vinden. Na lang aandringen werd een proefrit uitgevoerd. De depanneur bevestigde ons dat er een probleem was met de schakeling. Er ontstond een intens getelefoneer tussen de depanneur en TRIFTY (Hertz). Resultaat : het voertuig rijd nog en wordt aldus NIET vervangen! Zoals gezegd durfden wij het voertuig niet meer gebruiken tenzij het de laatste dag terug binnen te brengen op de vlieghaven. Het laat zich raden, wij vielen in panne op de terugweg naar GERONA. Opnieuw een depanneur en een taxi welke ons net voor het vertrek van ons vliegtuig heeft afgezet (oefff). Bij onze terugkomst hebben wij klacht neergelegd bij onze reisagent. Deze bekwam een kleine commerciële tussenkomst voor genotsderving van HERTZ (bravo!). 1 maand later ontvingen wij van HERTZ een factuur van 800 € voor herstelkosten van de koppeling.... Wij zagen ons verplicht om de diensten van onze advocaat in te roepen ons bij te staan omdat HERTZ dreigt ons op de zwarte lijst te zetten en een gerechtsprocedure aan te smeren. BRAVO HERTZ wij zullen vanaf nu uw publiciteit behartigen.

G

Gaston CEUTERICK

29-01-2020

0

Huurauto Rome Ciampino

Applaus voor Hertz. Na een zeer onbeschofte behandeling op Rome Ciampino door Europcar, waar ik een betaalde huurauto niet meekreeg zonder een fatsoenlijk argument, werd ik door de vriendelijk jongeman van Hertz netjes aan een huurauto geholpen. Hertz, dank je wel !

C

Cisca de Graaf

14-10-2019

0

autohuur Hertz

In 2012 heb ik problemen gehad met Hertz autohuur in Johannesburg Zuid Afrika. (onterecht geclaimde schade) Na anderhalf jaar ben ik in het gelijk gesteld en heb het geld teruggekregen dat ten onrechte van mijn creditcard was gehaald. Ik nam mij voor nooit meer een auto te huren bij Hertz. Begin dit jaar heb ik online, via Budget car rental, een auto gehuurd in Zuid Afrika bij FireFly op Nelspruit airport. Ik heb deze betaald en kreeg keurig het huurcontract waarbij niets verwees naar Hertz. Aangekomen op Nelspruit Airport kan ik FireFly niet vinden en wordt naar het kantoor van Hertz verwezen. Hier blijk FireFly een onderdeel van Hertz te zijn, wat ik niet wist. Ik geef mijn contract en een bedrag wordt op de card geblokkeerd. Vervolgens moet het laatste contract geprint worden wat niet lukt omdat ik op de zwarte lijst van Hertz blijk te staan. Waarschijnlijk vanwege het voorval in 2012 waarin ik in het gelijk ben gesteld (Hertz blijkt een slechte verliezer) Alles (behalve het laatste contract) ligt voor mij klaar maar ik krijg – de al betaalde – auto niet mee. De balie medewerker kan niet zeggen waarom ik blacklisted ben, er is geen profiel van mij (zou wel moeten, zegt hij). Hij zegt dat het toentertijd niet goed is afgehandeld, maar kan de auto niet meegeven. Op het hoofdbureau van Hertz (het is zaterdag),niemand aanwezig. Ik bel met Budget car rental in Nederland en die gaan het uitzoeken. Ik probeer de huur te annuleren maar dat gaat niet omdat de huurperiode al is ingegaan. Ik wil het bedrag op mijn cc gedeblokkeerd hebben en de medewerker zegt dat mijn bank in Nederland dat moet doen. Ik bel met mijn bank, maar die zeggen dat Hertz dat moet doen en dat gaat zo even heen en weer. Ik laat uiteindelijk de medewerker een verklaring ondertekenen waarin hij beloofd geen geld van mijn cc te halen. Als laatste probeer ik nog om met Hertz Nederland te bellen maar ook daar is niemand aanwezig. Tenslotte huur ik op het vliegveld bij een ander verhuurbedrijf een auto. Deze auto kost mij 2 keer zoveel maar ik heb geen andere keus. Wat mij het meest irriteerde, is dat in Nederland bij het boeken van de auto men mij gewoon liet betalen en een contract toestuurde. Er werd niets gezegd over een zwarte lijst. Alles leek in orde. Intussen heb ik via Budget Car rental het huurbedrag terug gekregen. Ik wil mensen waarschuwen voor het huren van een auto bij Hertz, Zuid Afrika. Ik heb al vaak een auto gehuurd in Zuid Afrika. Hertz is het enige bedrijf dat mij opgelicht heeft (vooral in Johannesburg was echt fraude gepleegd)

M

Mia

06-09-2019

0

Huurauto

Mocht je denken dat je met een bevestiging op mail helder hebt wat je betaalt voor je huurauto in de aangegeven huurperiode en dat alles wat op je bevestiging staat ook daadwerkelijk inclusief is dan heeft Hertz een verrassing voor je: je betaalt namelijk gewoon bijna het dubbele. In discussie gaan met de betreffende medewerker/manager met als ondersteuning de bevestiging heeft dan geen zin: er wordt gewoon gezegd dat men in NL bij Hertz niet kan weten hoe het er in andere landen bij Hertz aan toe gaat. Bel je vervolgens de NL klantenservice dan kunnen ze je niet helpen met “een lopende reservering”. Stuur je op hun advies een mail, heb je 3 weken later nog geen enkele reactie. Maar ondertussen wel een zeer fors bedrag incasseren van je credit card. Dus: huur hier niet!

D

Danielle van der Kaap

23-08-2019

0

Schade geclaimd na inleveren

Bij Hertz in Stockholm Skavsta staat een Herz automaat waar je je sleutel krijgt. Als je de auto gaat inleveren moet dat bij diezelfde automaat (gesloten van 00:00 - 07:00). Dit verliep redelijk ok, het is een beetje zoeken. Maar nadat ik de auto had ingeleverd kreeg ik na 2 dagen een mail dat ze schade hadden geconstateerd aan de auto. Heb deze niet geaccepteerd maar op deze manier willen ze gewoon extra geld verdienen. Als je toch met Hertz in zee wilt adviseer ik om vooraf en bij inlevering foto's te maken met getuige.

V

Verkuijlen

23-05-2019

0