NederlandReview

    Ervaringen Drogisterij.net

    Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertrouwen en wat de ervaringen zijn van klanten die u voor gingen, dan bent u hier bij NederlandReview aan het goede adres.

    Over Drogisterij.net

    Zoals de naam al zegt is het een online drogisterij. Drogisterij.net heeft een groot aanbod aan producten. U kunt hier terecht voor verzorgende producten, zoals bodylotion, douchegel of shampoo. Er is ook een hele collectie parfums waar u een keuze uit kunt maken en ook kunt u er alles bestellen voor uw baby. Heeft u medicijnen nodig, dan kunt u hier ook verschillende pillen en zalfjes aanschaffen, zodat u niet naar de winkel hoeft. Er wordt ook een flinke dosis dieet producten aangeboden bij Drogisterij.net. Wilt u die extra kilo’s kwijt en lukt het niet door het volgen van gezonde recepten? Dan kunt u bij Drogisterij.net goedkoop afvallen. Dit kan doormiddel van dieet shakes, dieet pillen of dieet gel. Alles wat u maar wil om uw afvalrace sneller te laten verlopen.

    Interview met drogisterij.net

    Diensten

    Drogisterij.net biedt een snelle service aan, zowel in het bestellen als in het leveren. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! U betaalt hiervoor wel 2,99 euro aan verzendkosten. Betaling gaat heel gemakkelijk via iDeal en u krijgt gelijk een bevestiging van uw bestelling in uw mail. U heeft als klant ook het recht om binnen 14 dagen het product op te sturen als u het toch niet wilt hebben. De verzendkosten (3,95) worden vervolgens wel op u verhaald. Verder biedt Drogisterij.net klanten een korting tot wel 10% aan. Addertje onder het gras is alleen dat u steeds 1 procent korting opbouwd, bij elke 100 euro die u heeft uit gegeven. Pas als u dus 1000 euro heeft uitgegeven bij Drogisterij.net heeft u recht op die 10% korting. Een beetje misleidend, maar iets is beter dan niets!



    Drogisterij heeft naast het aanbieden van de dieetproducten ook verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het goed en verantwoord afvallen. Deze kunt u vinden op de site bij het kopje “Afvallen”.

    Klachten

    Drogisterij heet een erg snelle service en de levering wordt discreet geleverd. U hoeft zich dus niet te schamen voor wat u besteld heeft, want vanaf de buitenkant is niks te zien. Qua service heeft drogisterij.net volgens ons van NederlandReview niks te vrezen. Wij betwijfelen echter of de dieetproducten die ze aanbieden wel werken, of dat het kwakzalverij is. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met deze producten van Drogisterij.net. Als u geen ervaring heeft met deze producten, maar andere artikelen van de site of de dienstverlening van Drogisterij.net dan willen we dat uiteraard ook van u weten. Dus schrijf snel een review, zodat iedereen kan lezen waar ze bij Drogisterij.net op kunnen rekenen!

    Afvallen, sport, make-up of parfum? Lees ervaringen over de producten, service en levering van drogisterij.net

    Drogisterij.net
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    5.8
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fijne winkel, goede prijzen

    Fijne winkel met goede prijzen en snelle service. Natuurlijk zie je wel eens reviews waarvan de bestelling niet goed is gegaan, maar ik denk dat je dat bij alle bedrijven wel hebt.

    Die review van die zogenaamde 'ex-werknemer' klinkt meer alsof hij/zij boos is dat hij/zij ontslagen is. Ik neem dit als consument dus ook absoluut niet serieus.

    Mijn bestellingen zijn 9/10 keer altijd op tijd en compleet. Er zitten geen gebroken items tussen en de producten zijn altijd naar omschrijving. Als drukke werkende moeder vind ik het heel fijn dat het gewoon voor de deur afgeleverd wordt of bij een pickup point opgehaald kan worden. Hele fijne winkel!

    Door: Lotte 25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    De enige betrouwbare online drogist??

    Er zijn heel wat van die online drogisten en de een lijkt nog loucher dan de andere als ik al die ervaringen en beoordelingen en klachten zo lees!

    Zelf bestel ik al jaren bij Drogisterij.net en ik heb daar zelf altijd prima ervaringen mee gehad. Ze leveren snel en ik heb nog nooit een verkeerde levering ontvangen, ook al heb ik veel en divers besteld, van deodorant tot shampoo en zelfs een hartslagmeter.

    Misschien is dit wel de enige betrouwbare online webshop drogist!

    Door: Jan F. 02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    drogisterij is een uitkomst voor iedereen met een baby

    ik heb een drie maanden oude baby en ik wilde alle aanstaande ouders toch even waarschuwen dat je dus geen slaap meer krijgt. En ook even waarschuwen hoeveel tijd je kwijt bent met alles kopen. Tegelijk wil ik hier dus gelijk even drogisterij aanraden want dat scheelt me zoveel. Kwam geen einde aan wat ik allemaal moest hebben en elke keer moest kopen en toen drogisterij geprobeerd. die hebben dus alles van babydoekjes, voeding en vooral LUIERS. Echt een uitkomst. Bestel in 1x alles online en klaar.

    Door: Sjoukje de Brei 08-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    dit is de beste

    Ik heb ze allemaalgeprobeerd. drogisterijdeals, drogisterijgigant etc etc want ik ben klaar om het zelf bij de winkel te halen. Neem het van een ervaringsdeskundige die ze allemaal heeft gehad; drogisterij.net is degene die (meestal) zijn afspraken gewoon nakomt. Alhoewel het niet altijd de goedkoopste is voor elk product, maar in totaal wel.

    Door: kenner 07-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Corona producten

    Dit bedrijf is een oplichter. Klantenservice is nooit bereikbaar en de status van je order word maar niet veranderd. Order geannuleerd maar nog steeds geen geld terug.
    Ik betwijfel de positieve reviews van dit bedrijf. Je kan fluiten naar je centen mensen, kijk uit!

    Door: Ada 24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    leonurus

    + ik kreeg een herinneringsmail dat leonurus weer leverbaar was.
    + ik kreeg een mail dat mijn bestelling klaarstond maar door drukte 1 dag later dan gebruikelijk bij post nl afgeleverd zou worden.
    - ondank dat ik de leonurus direkt na ontvangst van de herinneringsmail bestelde, kon het toch niet geleverd worden
    - ondanks de toezegging dat mijn bestelling klaar stond, kon het niet geleverd worden.
    ZE LIEGEN DUS GEWOON TEGEN JE BIJ DROGISTERIJ. NET

    Door: tjinta 20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Yogi Tea met korting

    Ik drink graag van die biologische kruidenthee en dan het liefst Yogi Tea.
    Bij Drogisterij.net krijg je dan korting als je er meer dan 2 koopt, wat ik altijd doe.
    Dus dat is een goede aanbieding, want Yogi Tea is best duur vind ik.
    Ik koop altijd totdat de verzendkosten gratis zijn, dus tot 20 euro. Scheelt ook geld.

    Door: Lane 05-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Discreet

    Het grootste voordeel, vooral met zoiets als een drogist, van online bestellen, is dat het discreet is. Niemand hoeft te weten wat ik allemaal koop. Niemand hoeft mij met een zakje van de winkels in de buurt te zien lopen. Dus ik koop online. En dan voel ik me een stuk prettiger. Het is nog snel geleverd ook, al is dat ook wel prijzig.

    Door: Anoniempje 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Volgende dag in huis

    Geen gesleep meer met shampoo en anderen artikelen. Ik bestel alles online. Echt stom eigenlijk dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan, maatja het zit denk ik een beetje in je systeem om dit echt gewoon bij een winkel te halen. Maar kruidvat enzo is zelfs een stuk duurder. Is de volgende dag direct in huis dus ik raad dit bedrijf aan.

    Door: Sandra Rademakers 13-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Whahahaaaa

    OMG oh neee dat filmpje hiernaast op de pagina dat is toch echt WAY TOO SAAAI!!!

    Was wel benieuwd hoe dat dan gaat als ik iets bestel bij deze online Drogisterij (superhandig online bestellen daar!). Maar dit heb ik echt niet zo lang kunnen kijken hoor haha. wel schattig

    Door: fiep 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diverse tvw 35-4 euro

    Bedrijf reageerd niet op mails en is nooit telefonishe bereikbaar. Ik wacht al een maand op geld terug. Bedrijf is NIET THUIS!

    Door: Taff Row 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    stinkendegouwetinctuur

    Ik heb onlangs stinkendegouwetinctuur besteld bij drogisterij.net. Omdat ik toch verzendkosten moest betalen, heb ik er nog een potje Q10-capsules bij besteld. Ik heb voor de bestelling afgerekend. Vervolgens ontving ik van ze een mailtje dat de tinctuur tijdelijk niet leverbaar was, het leverbare product al naar me was verzonden en ik geen wijzigingen en toevoegingen meer kon aanbrengen aan de bestelling. Ik vind het niet netjes van het bedrijf dat ze geen contact met me hebben opgenomen om te controleren of ik nog interesse had in deze bestelling. In plaats daarvan hebben ze me een potje voedingssupplement opgestuurd dat ik ook bij de drogisterij om de hoek had kunnen halen zonder de verzendkosten te hoeven betalen en waarschijnlijk zelfs voor een lagere prijs bij een aanbieding. Ook is het product maar liefst vier werkdagen na de bestelling bij me afgeleverd. Kortom, niet aan te raden.

    Door: O. Biletsky 29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Xxxx

    Eigenlijk geen ster waard.
    5 dagen geleden bestelling gedaan, vooraf betaald en nog steeds geen verzendbevestiging gekregen.
    Er wordt niet gereageerd op e-mails, chatmogelijkheid is door drogisterij.net uitgeschakeld en telefonisch onbereikbaar met de mededeling via een bandje dat er geen bericht kan worden achter gelaten.
    Het lijkt wel alsof we in een of ander zuid-amerikaans land wonen.
    Of zou drogisterij.net in de problemen zitten?
    Het is de eerste en tevens de laatste keer dat ik hier besteld heb.

    Door: Hans 26-02-2020
    Aad 08-03-2020

    Ik heb op 25 februari een bestelling geplaatst. Ruim een week hoorde ook ik niets van ze. Na anderhalve week werd voor mij een verzendbevestiging aangemaakt en kreeg ik een mail dat levering volgende dag zou plaatsvinden. Niet dus, ben al weer 5 dagen verder en nog steeds geen levering gehad. Op e-mails wordt inderdaad niet gereageerd. Het ligt voor de hand te denken dat hier iets aan de hand is.

    Sil 08-03-2020

    Idem. Ik heb 2 (grote) bestellingen vooraf al betaald. Nu ruim een week verder en nog steeds niks ontvangen. Bij telefonisch contact krijg je een bandje en niemand te spreken. Heb op mijn e-mails ook nog geen reactie gehad.

    Gwen 12-03-2020

    Ik heb op 28 februari 2020 een bestelling geplaatst... en ja hoor.. nog steeds geen pakket! Nog nooit meegemaakt dit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zarqua

    Lage prijzen maar verstrekte kortingscoupon werkt niet. Zgn.omdat ze al korting geven. Geen bevestiging van bestellen e/o betaling. Moet je op de site naar zoeken. Verzenden een hele dag later pas via DHL die net doet alsof ze zijn langs geweest( geen briefje in debus terwijl ik gewoon thuis was) vervolgens kan ik weer wachten tot volgende week.

    Door: Tom 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    eau de parfum 2 x van DKNY

    Beloofde levertijd wordt niet aangehouden. Op de website meldt deze verkoper dat als voor bestelde voorraadgoederen de bestelling voor 22.00 is geplaatst en voor een bepaald tijdstip betaald de volgende dag wordt afgeleverd. Ofschoon men voor de bestelde geurtjes niet de goedkoopste is was het moment van leveren bepalend voor mij maar is nu een grote deceptie want men meldt mij daags na bestelling dat het nog 5-7 werkdagen gaat duren. Voor mij was dit de eerste en gelijk ook de laatste keer dat ik bij drogisterij.net bestel. Kan ik alsnog naar ETOS om het cadeautje voor de jarige te halen.

    Door: Wim van Gompel 04-02-2020
    Rob Smit 06-02-2020

    Hetzelfde hier... op 31.01. overdag besteld, omdat ik eea nodig had, het is vandaag 06.02 nog niet binnen, sterker nog het is nog niet eens verstuurd. Dat terwijl alles toch gewoon binnen was volgens het systeem.. Slechte ervaring dus.

    Bij mij idem 13-02-2020

    Bij mij idem 5 februari besteld en nog steeds niets ontvangen. Bij vorige bestelling idem. Als ik mail krijg ik steeds zelfde antwoord.

    273603 FJ 24-02-2020

    Geen contact mee te krijgen, wachten nu al een paar dagen. Chat niemand beschikbaar, whatsapp geen antwoord, telefoonnummer wat zichzelf ophangt. Ik zou niemand aanraden hier wat te kopen

    Paul 28-02-2020

    Besteld betaald, niets ontvangen, geen contact mee te krijgen. Geld kwijt dus! Riekt naar oplichting!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Afslankrepen

    2x20 stuks besteld en betaald.. 2 stuks geleverd..

    Door: Sylvie 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Divers

    Bestelling van 3 januari nog niet ontvangen. Ik krijg geen reactie op mails hierover. Helpdesk is telefonisch niet te bereiken, je krijgt een bandje en dan wordt het contact verbroken. Ik ben bang dat ik niks van mijn bestelling zal gaan zien.

    Door: Paul 10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    div dingen


    ik had bestelling geplaatst op 18 dec, op de site staat nog steeds in behandeling?terwijl alles op voorraad was, gemaild 2x geen antwoord gebeld word niet verbonden ,via messenger bericht gestuurd ook geen antwoord ,dus heb alles maar geannuleerd ,want dit is al de 2e keer dat het bij mij gebeurd , ben blij dat ik achteraf betaling heb gedaan anders had je daar ook nog achter aan kunnen gaan ,dus ik bestel dus nooit meer bij deze site

    Door: therese 21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zeer tevreden

    Ontzettend groot assortiment, lage prijzen als je vergelijkt via google shopping. Ik had alles de volgende dag al in huis!

    Door: Marion 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijne bestelservice

    Mijn dochtertje had haar tandenborstel gebroken. 's avonds om 21:45 een nieuwe besteld, snel nog wat extra benodigdheden toegevoegd. Volgende ochtend om 11 uur al in huis. Top service!

    Door: Carola Bonderman 19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Drogisterij.net

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Drogisterij.net een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Drogisterij.net. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Drogisterij.net actief?

    Drogisterij.net is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen, Apotheken & Drogisterijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drogisterij.net gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.