Drogisterij.net
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8,2

Service

7,4

Prijs

7,4

Leveren

7
15 rating79 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: margot

Drogisterij.net - product betaald niet gekregen

Ik heb een bestelling gedaan en product zou dag erna aankomen. Geen product ontvangen, wel 40 euro betaald. Gemaild zou drie dagen later komen. Inmiddels nog niets on tranen. nog erger is dat de klantenservice niet bereikbaar is. Meerdere malen gebeld op verschillende tijdstippen. Krijg bandje dat he te druk is. Ik heb twee keer telefoonnummer achter gelaten maar wordt niet teruggebeld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


21-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Alex

Drogisterij.net - drogisterij.net geen aanrader

dit is mijn review over Drogisterij.net
na 9 dagen gewacht te hebben en meerdere telefoontjes te hebben gepleegd vanuit mijn kant heb ik net te horen gekregen dat mijn bestelling niet geleverd kan worden door problemen met de leverancier. dus vraag ik mij af waarom het product op hun website staat en waarom mij niet vermeld is dat het product niet zou kunnen komen.
als ik dus niet gebeld zou hebben zou ik niet weten dat mijn product niet eens meer zou komen en zou ik waarschijnlijk mijn geld niet hebben ontvangen.
ik ben geholpen door middel van mijn geld terug te krijgen, ik had liever een vervangend product gekregen voor dezelfde prijs of een andere oplossing. Ik vind het erg jammer dat dit mij best wat tijd gekost heeft en anderen en ik gewacht hebben op dit pakket dat niet gekomen is en dit dus voor niks is geweest.
ik weet dat het wat aanstellerig klinkt maar dit is niet de service die ik hier had verwacht.
maarja dat word nooit meer wat bestellen op Drogisterij.net

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lane

Drogisterij.net - Yogi Tea met korting

Ik drink graag van die biologische kruidenthee en dan het liefst Yogi Tea.
Bij Drogisterij.net krijg je dan korting als je er meer dan 2 koopt, wat ik altijd doe.
Dus dat is een goede aanbieding, want Yogi Tea is best duur vind ik.
Ik koop altijd totdat de verzendkosten gratis zijn, dus tot 20 euro. Scheelt ook geld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: L.

Drogisterij.net - heel fijn

Heel fijn om online drogisterij artikelen te kunnen kopen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: K.

Drogisterij.net - Spijsverterings problemen

Wegens spijsverterings problemen maagzuurremmers moeten kopen.
Dat vind ik gênant, dus niet bij de Kruidvat gekocht maar op Drogisterij.net
Gelukkig snel geleverd

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan F.

Drogisterij.net - De enige betrouwbare online drogist??

Er zijn heel wat van die online drogisten en de een lijkt nog loucher dan de andere als ik al die ervaringen en beoordelingen en klachten zo lees!

Zelf bestel ik al jaren bij Drogisterij.net en ik heb daar zelf altijd prima ervaringen mee gehad. Ze leveren snel en ik heb nog nooit een verkeerde levering ontvangen, ook al heb ik veel en divers besteld, van deodorant tot shampoo en zelfs een hartslagmeter.

Misschien is dit wel de enige betrouwbare online webshop drogist!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martijn

Drogisterij.net - snel en anoniem

Lekker snel geleverd en anoniem besteld

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robert

Drogisterij.net - Discreet

Het fijne aan zo een online drogist is dat het heel discreet is, van mij hoeft niet iedereen mijn boodschappen te zien. Ik vindt het een tegenvaller dat het bij mij heel lang duurt om aan te komen, verzending is dus niet echt optimaal.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: kenner

Drogisterij.net - dit is de beste

Ik heb ze allemaalgeprobeerd. drogisterijdeals, drogisterijgigant etc etc want ik ben klaar om het zelf bij de winkel te halen. Neem het van een ervaringsdeskundige die ze allemaal heeft gehad; drogisterij.net is degene die (meestal) zijn afspraken gewoon nakomt. Alhoewel het niet altijd de goedkoopste is voor elk product, maar in totaal wel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: fiep

Drogisterij.net - Whahahaaaa

OMG oh neee dat filmpje hiernaast op de pagina dat is toch echt WAY TOO SAAAI!!!

Was wel benieuwd hoe dat dan gaat als ik iets bestel bij deze online Drogisterij (superhandig online bestellen daar!). Maar dit heb ik echt niet zo lang kunnen kijken hoor haha. wel schattig

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anoniempje

Drogisterij.net - Discreet

Het grootste voordeel, vooral met zoiets als een drogist, van online bestellen, is dat het discreet is. Niemand hoeft te weten wat ik allemaal koop. Niemand hoeft mij met een zakje van de winkels in de buurt te zien lopen. Dus ik koop online. En dan voel ik me een stuk prettiger. Het is nog snel geleverd ook, al is dat ook wel prijzig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Annemiek

Drogisterij.net - Wat een onzin

Kom op zeg, er zitten toch overal drogisten in Nederland? Niemand hoeft toch zo ver te lopen of te fietsen dat je het dan maar online moet bestellen? Denk toch eens aan het milieu! Al dat verzend! Ik ga gewoon naar de Etos of de Kruidvat ofzo hoor, 5 minuten lopen, dat is echt geen moeite.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Evert.29-09-2015

Ja zag, we wonen niet allemaal in het centrum van een stad! Ik maak me ook zorgen om het milieu, maar als sommige mensen met de auto naar de drogist gaan, dan is het opsturen niet per se slechter.

13-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandra Rademakers

Drogisterij.net - Volgende dag in huis

Geen gesleep meer met shampoo en anderen artikelen. Ik bestel alles online. Echt stom eigenlijk dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan, maatja het zit denk ik een beetje in je systeem om dit echt gewoon bij een winkel te halen. Maar kruidvat enzo is zelfs een stuk duurder. Is de volgende dag direct in huis dus ik raad dit bedrijf aan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjoukje de Brei

Drogisterij.net - drogisterij is een uitkomst voor iedereen met een baby

ik heb een drie maanden oude baby en ik wilde alle aanstaande ouders toch even waarschuwen dat je dus geen slaap meer krijgt. En ook even waarschuwen hoeveel tijd je kwijt bent met alles kopen. Tegelijk wil ik hier dus gelijk even drogisterij aanraden want dat scheelt me zoveel. Kwam geen einde aan wat ik allemaal moest hebben en elke keer moest kopen en toen drogisterij geprobeerd. die hebben dus alles van babydoekjes, voeding en vooral LUIERS. Echt een uitkomst. Bestel in 1x alles online en klaar.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Drogisterij.net

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Drogisterij.net?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Drogisterij.net

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertrouwen en wat de ervaringen zijn van klanten die u voor gingen, dan bent u hier bij NederlandReview aan het goede adres. 

Over Drogisterij.net
Zoals de naam al zegt is het een online drogisterij. Drogisterij.net heeft een groot aanbod aan producten. U kunt hier terecht voor verzorgende producten, zoals bodylotion, douchegel of shampoo. Er is ook een hele collectie parfums waar u een keuze uit kunt maken en ook kunt u er alles bestellen voor uw baby. Heeft u medicijnen nodig, dan kunt u hier ook verschillende pillen en zalfjes aanschaffen, zodat u niet naar de winkel hoeft. Er wordt ook een flinke dosis dieet producten aangeboden bij Drogisterij.net. Wilt u die extra kilo’s kwijt en lukt het niet door het volgen van gezonde recepten? Dan kunt u bij Drogisterij.net goedkoop afvallen. Dit kan doormiddel van dieet shakes, dieet pillen of dieet gel. Alles wat u maar wil om uw afvalrace sneller te laten verlopen.

Diensten
Drogisterij.net biedt een snelle service aan, zowel in het bestellen als in het leveren. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! U betaalt hiervoor wel 2,99 euro aan verzendkosten. Betaling gaat heel gemakkelijk via iDeal en u krijgt gelijk een bevestiging van uw bestelling in uw mail. U heeft als klant ook het recht om binnen 14 dagen het product op te sturen als u het toch niet wilt hebben. De verzendkosten (3,95) worden vervolgens wel op u verhaald. Verder biedt Drogisterij.net klanten een korting tot wel 10% aan. Addertje onder het gras is alleen dat u steeds 1 procent korting opbouwd, bij elke 100 euro die u heeft uit gegeven. Pas als u dus 1000 euro heeft uitgegeven bij Drogisterij.net heeft u recht op die 10% korting. Een beetje misleidend, maar iets is beter dan niets! 

Interview met drogisterij.net

Drogisterij heeft naast het aanbieden van de dieetproducten ook verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het goed en verantwoord afvallen. Deze kunt u vinden op de site bij het kopje “Afvallen”. 

Klachten
Drogisterij heet een erg snelle service en de levering wordt discreet geleverd. U hoeft zich dus niet te schamen voor wat u besteld heeft, want vanaf de buitenkant is niks te zien. Qua service heeft drogisterij.net volgens ons van NederlandReview niks te vrezen. Wij betwijfelen echter of de dieetproducten die ze aanbieden wel werken, of dat het kwakzalverij is. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met deze producten van Drogisterij.net. Als u geen ervaring heeft met deze producten, maar andere artikelen van de site of de dienstverlening van Drogisterij.net dan willen we dat uiteraard ook van u weten. Dus schrijf snel een review, zodat iedereen kan lezen waar ze bij Drogisterij.net op kunnen rekenen!
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!