Ervaringen Drogisterij.net

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertrouwen en wat de ervaringen zijn van klanten die u voor gingen, dan bent u hier bij NederlandReview aan het goede adres.

Over Drogisterij.net

Zoals de naam al zegt is het een online drogisterij. Drogisterij.net heeft een groot aanbod aan producten. U kunt hier terecht voor verzorgende producten, zoals bodylotion, douchegel of shampoo. Er is ook een hele collectie parfums waar u een keuze uit kunt maken en ook kunt u er alles bestellen voor uw baby. Heeft u medicijnen nodig, dan kunt u hier ook verschillende pillen en zalfjes aanschaffen, zodat u niet naar de winkel hoeft. Er wordt ook een flinke dosis dieet producten aangeboden bij Drogisterij.net. Wilt u die extra kilo’s kwijt en lukt het niet door het volgen van gezonde recepten? Dan kunt u bij Drogisterij.net goedkoop afvallen. Dit kan doormiddel van dieet shakes, dieet pillen of dieet gel. Alles wat u maar wil om uw afvalrace sneller te laten verlopen.

Diensten

Drogisterij.net biedt een snelle service aan, zowel in het bestellen als in het leveren. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! U betaalt hiervoor wel 2,99 euro aan verzendkosten. Betaling gaat heel gemakkelijk via iDeal en u krijgt gelijk een bevestiging van uw bestelling in uw mail. U heeft als klant ook het recht om binnen 14 dagen het product op te sturen als u het toch niet wilt hebben. De verzendkosten (3,95) worden vervolgens wel op u verhaald. Verder biedt Drogisterij.net klanten een korting tot wel 10% aan. Addertje onder het gras is alleen dat u steeds 1 procent korting opbouwd, bij elke 100 euro die u heeft uit gegeven. Pas als u dus 1000 euro heeft uitgegeven bij Drogisterij.net heeft u recht op die 10% korting. Een beetje misleidend, maar iets is beter dan niets!

Interview met drogisterij.net

Drogisterij heeft naast het aanbieden van de dieetproducten ook verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het goed en verantwoord afvallen. Deze kunt u vinden op de site bij het kopje “Afvallen”.

Klachten

Drogisterij heet een erg snelle service en de levering wordt discreet geleverd. U hoeft zich dus niet te schamen voor wat u besteld heeft, want vanaf de buitenkant is niks te zien. Qua service heeft drogisterij.net volgens ons van NederlandReview niks te vrezen. Wij betwijfelen echter of de dieetproducten die ze aanbieden wel werken, of dat het kwakzalverij is. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met deze producten van Drogisterij.net. Als u geen ervaring heeft met deze producten, maar andere artikelen van de site of de dienstverlening van Drogisterij.net dan willen we dat uiteraard ook van u weten. Dus schrijf snel een review, zodat iedereen kan lezen waar ze bij Drogisterij.net op kunnen rekenen!

Afvallen, sport, make-up of parfum? Lees ervaringen over de producten, service en levering van drogisterij.net

Drogisterij.net
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

7
71% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,2

Service

6,8

Prijs

7,4

Leveren

6,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zeer tevreden

Ontzettend groot assortiment, lage prijzen als je vergelijkt via google shopping. Ik had alles de volgende dag al in huis!

Door: Marion08-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fijne winkel, goede prijzen

Fijne winkel met goede prijzen en snelle service. Natuurlijk zie je wel eens reviews waarvan de bestelling niet goed is gegaan, maar ik denk dat je dat bij alle bedrijven wel hebt.

Die review van die zogenaamde 'ex-werknemer' klinkt meer alsof hij/zij boos is dat hij/zij ontslagen is. Ik neem dit als consument dus ook absoluut niet serieus.

Mijn bestellingen zijn 9/10 keer altijd op tijd en compleet. Er zitten geen gebroken items tussen en de producten zijn altijd naar omschrijving. Als drukke werkende moeder vind ik het heel fijn dat het gewoon voor de deur afgeleverd wordt of bij een pickup point opgehaald kan worden. Hele fijne winkel!

Door: Lotte25-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fijne bestelservice

Mijn dochtertje had haar tandenborstel gebroken. 's avonds om 21:45 een nieuwe besteld, snel nog wat extra benodigdheden toegevoegd. Volgende ochtend om 11 uur al in huis. Top service!

Door: Carola Bonderman19-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

WAARDELOZE SERVICE VAN DROGISTERIJ.NET

1 x besteld niet compleet en 3 x betaald voor het zelfde. Niet bestellen bij deze winkel, doe ik ook nooit meer. Het was een duur grapje voor een flesje zonnebrand heb ik bijna 80 euro betaald. Ik probeer het terug te krijgen, maar helaas is dat nog niet gelukt.

Door: Petra ietswaart22-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Vervolg...

Even als vervolg op mijn review hier onder. Ik heb de bestelling nog steeds niet. En ik heb thuiswinkel.org ingeschakeld. Die erg netjes en reageren snel en adequaat. Drogisterij.net is daarbij aangesloten. Voor hoe lang nog... Bekijk de reviews over het bedrijf eens op het net: het is werkelijk om te huilen.
Nog even dit. Toen ik mijn laatste bestelling plaatste, was alles (ruim) op voorraad. Volgens de site dan...
Nou, mooi niet: een deel van mijn bestelling bleek een artikel opeens niet leverbaar. Mailtje, drie dagen na de bestelling én een verzendbevestiging. Voor wat die laatste waard is...
In het mailtje (24-8) meldde drogisterij.net dat het geld voor de niet leverbare goederen 'binnen drie dagen' zou worden terug gestort. En weer mooi niet...
Heb ze twee dagen geleden gesommeerd dat geld binnen twee dagen aan mij over te maken. Dat is wonderwel gelukt!
Maar het blijven prutsers; bestel er niet. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een webwinkel vooral niet hoort te werken.

Door: Paul K.04-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Niet doen!

Ik heb dit jaar vier bestellingen geplaatst. Drie werden te laat geleverd. Terwijl er vrolijk werd gemeld dat de zaak bijtijds was verzonden. Op mailtjes wordt niet of nauwelijks gereageerd. De telefonische klantenservice bestond de laatste keer dat ik belde uit een ingeblikte stem die meldde dat er 'problemen in het magazijn' waren en dat de bestelling ongeveer twee dagen later zou worden geleverd. Nou, mooi niet. Ik koop hier van mijn levensdagen niet weer.
Tip! Ik wacht nog op een bestelling en heb www.thuiswinkel.org ingeschakeld. Op die klacht werd wél gereageerd. Nu nog even afwachten of het pakket alsnog binnen loopt...

Door: Paul K.23-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Bestel hier niet

Meer dan 1,5 week geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niet geleverd. Ook zijn ze niet bereikbaar per telefoon en op mijn e-mail reageren ze niet. Bestel hier niet!

Door: Gijs Tiebot11-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

product betaald niet gekregen

Ik heb een bestelling gedaan en product zou dag erna aankomen. Geen product ontvangen, wel 40 euro betaald. Gemaild zou drie dagen later komen. Inmiddels nog niets on tranen. nog erger is dat de klantenservice niet bereikbaar is. Meerdere malen gebeld op verschillende tijdstippen. Krijg bandje dat he te druk is. Ik heb twee keer telefoonnummer achter gelaten maar wordt niet teruggebeld.

Door: margot22-08-2017
Ferdinand27-10-2017

Als ex werknemer kan ik u vertellen dat dit bedrijf zeer slecht is voor u als klant en het product dat u wilt kopen waar deze personeelsleden zeer slonzig mee om gaan! Ten eerste, men buit de uitzendkrachten uit die men mongolen noemt (een nieuwe teamleider "Olaf" die net met een contractie is begonnen bij dit bedrijf en die zelf totaal niet weet hoe het logistieke proces werkt in dit bedrijfje!) Het uitzend personeel is niet meer gemotiveerd omdat deze als werkslaven worden behandeld! Het vaste personeel is alles behalve capabel! Het aantal mensen dat komt en gaat is niet te bevatten waarbij de eigenaar die totaal geen affiniteit heeft met de mensen op de werkvloer (en al helemaal niet met de uitzendkrachten) die hij bij DS People (uitzend koppelbaas in naast gelegen pand) aan het werk heeft in samenwerking met de sociale diensten. Deze mensen worden uitgebuit tot op het bot en tegen elkaar uitgespeeld op de werkvloer in het kleine magazijntje in Stellendam. Wat de klanten niet zien en horen! De vaste medewerkers die niet functioneren naar behoren en lak hebben aan het werk, de producten, de uitzendkrachten en geen inzicht, geen gekwalificeerde opleidingen en gebrek aan ervaring hebben. De producten (die steeds vallen of waarmee gegooid worden toch op hun beurt inpakken en naar de nietsvermoedende klanten toe verzend). De uitzendkrachten worden elke dag rond gecommandeerd door een groepje van acht vaste medewerkers dat zij sneller moeten werken en die de mensen (de uitzendkrachten) mongolen noemen! De werkvloer is vies en een ongecontroleerde rommel waarbij de leidinggevende André genaamd totaal incapabel is voor de functie omdat deze totaal geen leiding weet te geven. De uitzendkrachten worden als Orderpicker binnengehaald via DS People (uitzend bureau) deze mensen moeten vervolgens ook de kantine en toiletten schoonmaken plus andere werkzaamheden waar zij mee uitgebuit worden door het vaste personeel en de eigenaar. De medewerkers lopen rond zonder veiligheidsmiddelen zoals werkschoenen en rijden zonder diploma's en certificaten rond op de heftrucks (ook op de weg naar een ander pand op het bedrijventerrein Nijverheidsweg in Stellendam.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

drogisterij.net geen aanrader

dit is mijn review over Drogisterij.net
na 9 dagen gewacht te hebben en meerdere telefoontjes te hebben gepleegd vanuit mijn kant heb ik net te horen gekregen dat mijn bestelling niet geleverd kan worden door problemen met de leverancier. dus vraag ik mij af waarom het product op hun website staat en waarom mij niet vermeld is dat het product niet zou kunnen komen.
als ik dus niet gebeld zou hebben zou ik niet weten dat mijn product niet eens meer zou komen en zou ik waarschijnlijk mijn geld niet hebben ontvangen.
ik ben geholpen door middel van mijn geld terug te krijgen, ik had liever een vervangend product gekregen voor dezelfde prijs of een andere oplossing. Ik vind het erg jammer dat dit mij best wat tijd gekost heeft en anderen en ik gewacht hebben op dit pakket dat niet gekomen is en dit dus voor niks is geweest.
ik weet dat het wat aanstellerig klinkt maar dit is niet de service die ik hier had verwacht.
maarja dat word nooit meer wat bestellen op Drogisterij.net

Door: Alex21-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Yogi Tea met korting

Ik drink graag van die biologische kruidenthee en dan het liefst Yogi Tea.
Bij Drogisterij.net krijg je dan korting als je er meer dan 2 koopt, wat ik altijd doe.
Dus dat is een goede aanbieding, want Yogi Tea is best duur vind ik.
Ik koop altijd totdat de verzendkosten gratis zijn, dus tot 20 euro. Scheelt ook geld.

Door: Lane05-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

heel fijn

Heel fijn om online drogisterij artikelen te kunnen kopen

Door: L.14-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Spijsverterings problemen

Wegens spijsverterings problemen maagzuurremmers moeten kopen.
Dat vind ik gênant, dus niet bij de Kruidvat gekocht maar op Drogisterij.net
Gelukkig snel geleverd

Door: K.26-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

De enige betrouwbare online drogist??

Er zijn heel wat van die online drogisten en de een lijkt nog loucher dan de andere als ik al die ervaringen en beoordelingen en klachten zo lees!

Zelf bestel ik al jaren bij Drogisterij.net en ik heb daar zelf altijd prima ervaringen mee gehad. Ze leveren snel en ik heb nog nooit een verkeerde levering ontvangen, ook al heb ik veel en divers besteld, van deodorant tot shampoo en zelfs een hartslagmeter.

Misschien is dit wel de enige betrouwbare online webshop drogist!

Door: Jan F.02-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

snel en anoniem

Lekker snel geleverd en anoniem besteld

Door: Martijn05-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Discreet

Het fijne aan zo een online drogist is dat het heel discreet is, van mij hoeft niet iedereen mijn boodschappen te zien. Ik vindt het een tegenvaller dat het bij mij heel lang duurt om aan te komen, verzending is dus niet echt optimaal.

Door: Robert04-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

dit is de beste

Ik heb ze allemaalgeprobeerd. drogisterijdeals, drogisterijgigant etc etc want ik ben klaar om het zelf bij de winkel te halen. Neem het van een ervaringsdeskundige die ze allemaal heeft gehad; drogisterij.net is degene die (meestal) zijn afspraken gewoon nakomt. Alhoewel het niet altijd de goedkoopste is voor elk product, maar in totaal wel.

Door: kenner07-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Whahahaaaa

OMG oh neee dat filmpje hiernaast op de pagina dat is toch echt WAY TOO SAAAI!!!

Was wel benieuwd hoe dat dan gaat als ik iets bestel bij deze online Drogisterij (superhandig online bestellen daar!). Maar dit heb ik echt niet zo lang kunnen kijken hoor haha. wel schattig

Door: fiep29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Discreet

Het grootste voordeel, vooral met zoiets als een drogist, van online bestellen, is dat het discreet is. Niemand hoeft te weten wat ik allemaal koop. Niemand hoeft mij met een zakje van de winkels in de buurt te zien lopen. Dus ik koop online. En dan voel ik me een stuk prettiger. Het is nog snel geleverd ook, al is dat ook wel prijzig.

Door: Anoniempje29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Wat een onzin

Kom op zeg, er zitten toch overal drogisten in Nederland? Niemand hoeft toch zo ver te lopen of te fietsen dat je het dan maar online moet bestellen? Denk toch eens aan het milieu! Al dat verzend! Ik ga gewoon naar de Etos of de Kruidvat ofzo hoor, 5 minuten lopen, dat is echt geen moeite.

Door: Annemiek29-09-2015
Evert.29-09-2015

Ja zag, we wonen niet allemaal in het centrum van een stad! Ik maak me ook zorgen om het milieu, maar als sommige mensen met de auto naar de drogist gaan, dan is het opsturen niet per se slechter.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Volgende dag in huis

Geen gesleep meer met shampoo en anderen artikelen. Ik bestel alles online. Echt stom eigenlijk dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan, maatja het zit denk ik een beetje in je systeem om dit echt gewoon bij een winkel te halen. Maar kruidvat enzo is zelfs een stuk duurder. Is de volgende dag direct in huis dus ik raad dit bedrijf aan.

Door: Sandra Rademakers13-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

drogisterij is een uitkomst voor iedereen met een baby

ik heb een drie maanden oude baby en ik wilde alle aanstaande ouders toch even waarschuwen dat je dus geen slaap meer krijgt. En ook even waarschuwen hoeveel tijd je kwijt bent met alles kopen. Tegelijk wil ik hier dus gelijk even drogisterij aanraden want dat scheelt me zoveel. Kwam geen einde aan wat ik allemaal moest hebben en elke keer moest kopen en toen drogisterij geprobeerd. die hebben dus alles van babydoekjes, voeding en vooral LUIERS. Echt een uitkomst. Bestel in 1x alles online en klaar.

Door: Sjoukje de Brei08-08-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Schrijf zelf een review over Drogisterij.net

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)