Fit for Free

4.3

Bestellen

3.6

Service

5

Prijs

4

Levering

37.8%

Zou hier weer kopen

Fit for Free

Gezond en gespierd door Fit for Free? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen?


Een goedkope sportschool vinden is voor veel mensen belangrijk. Tegenwoordig willen steeds meer mensen aandacht besteden aan hun lichaam en er goed uitzien. Veel mensen willen daarom wel naar een sportschool gaan, maar willen daar niet direct de hoofdprijs voor betalen. Een goedkope sportschool vinden is echter nog niet zo makkelijk. Zo kan je wel een goedkoop sportschool-abonnement scoren, maar daar is ook nog niet alles mee gezegd. Je wilt natuurlijk niet dat je in een hele drukke sportschool komt, waar al je favoriete apparaten iedere keer bezet zijn. Daarnaast is het voor veel mensen niet alleen belangrijk dat de sportschool goedkoop is, maar ook dat er een beetje begeleiding aanwezig is, zodat je op een snelle en doeltreffende manier je resultaten weet te realiseren.


Fit for Free is een goedkope sportschool, je kan er al vanaf €9,95 per maand sporten. Dat is in vergelijking met andere sportscholen echt heel weinig. De faciliteiten die de sportschool heeft zijn redelijk breed. Dat is een extra reden om Fit for Free eens extra onder de loep te nemen.


Horen Fit for Free en Sportcity bij elkaar?


Wie de website van Fit for Free bezoekt, ziet al snel dat deze erg lijkt op de website van Sportcity. De bedrijven vallen ook onder hetzelfde concern, maar richten zich op een ander marktsegment. SportCity richt zich vooral op klanten die iets meer willen betalen, maar dan gelijk ook een all inclusive sport-abonnement willen. Fit for Free is een prijsvechter. Het bedrijf begon in 2005 met het als eerst aanbieden van sport-abonnement van €9.95. Dit is echt een waanzinnig lage prijs.


Fit for Free heeft inmiddels meer dan 75 vestigingen en Sportcity heeft meer dan 18 vestigingen, die vooral in de Randstad gevestigd zijn.


Wat heeft Fit for Free mij te bieden?


Fit for Free garandeert dat er in iedere sportschool van de keten een aantal basis-faciliteiten te vinden zijn. Je moet dan vooral denken aan faciliteiten die eigenlijk iedereen gebruikt als hij of zij gaat sporten. Er zijn natuurlijk verschillende redenen te verzinnen waarom mensen gaan sporten. Grofweg laten zij zich opdelen in vier categorieën.


Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je wilt afvallen, meer kracht wilt krijgen, je conditie wilt verbeteren of voor revalidatie. In iedere sportschool van Fit for Free zal je de faciliteiten vinden die je nodig hebt om goed te kunnen trainen. Zo vindt je in iedere sportschool de mogelijkheid om aan cardiotraining, krachttraining, en circuittraining te doen. Daarnaast vindt je in iedere sportschool van Fit for Free natuurlijk nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om groepslessen bij te wonen, professionele begeleiding te krijgen, aan spinning te doen, trainingsschema’s te maken en inloopspreekuren bij te wonen.


Het is dus niet zo dat je bij deze goedkope sportschool een abonnement krijgt, aangewezen krijgt waar de apparaten staan en dat je het vervolgens maar uit moet gaan zoeken. Er is in iedere vestiging van Fit for Free de mogelijkheid om met een deskundige te praten en zo er voor te zorgen dat jij het maximale uit je workout haalt.


Wat zijn de openingstijden van Fit for Free?


Fit For Free heeft ruime openingstijden. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00. Let op: deze tijden kunnen natuurlijk wijzigingen, dus kijk ook even bij Fit for Free zelf (zie hierboven) voor actuele openingstijden, per vestiging.


Kun je bij Fit for Free sporten met professionele begeleiding?


Als je bij Fit for Free een sportschool-abonnement afsluit, dan mag je in iedere vestiging een deskundige instructeur verwachten die jou helpt om op een verantwoorde manier te gaan trainen. Voor veel mensen die lang niet gesport hebben, of mensen die nog nooit naar een sportschool zijn geweest is dit ideaal. Het heeft namelijk niet zoveel zin om te gaan trainen, als je op de verkeerde manier traint. De kans dat je dan afhaakt is behoorlijk groot.


Bij deze sportschool lopen professionele instructeurs rond die jou kunnen helpen om een eerste trainingsschema op te stellen en jouw vragen kunnen beantwoorden. Als een een abonnement bij Fit for Free neemt, dan kan je introductieles nemen. Tijdens deze introductieles kan de fitnessinstructeur een persoonlijk trainingsschema voor je maken. De kosten van een introductieles zijn €10,00. Als je daarna verdere vragen hebt, dan kan je die natuurlijk stellen aan een van de deskundige instucteurs, of je kan een van de trainingsschema’s in de sportclub gebruiken.


Aan de ene kant vinden we het een beetje mager dat je voor deze introductieles een tientje moet betalen. Aan de andere kant, 10 euro is ook weer niet een onoverkomenlijk bedrag. Als je even goed aan de slag wilt gaan en je netjes voor wilt laten lichten, dan is het waarschijnlijk een goede investering. Als ik zelf in de sportschool sta, zie ik maar al te vaak mensen die de eerste twee weken als een malle staan te trainen en meestal zie je ze daarna nooit meer. Hard trainen is niet zo moeilijk, dat kan iedereen wel even volhouden. Het is de kunst om op de lange termijn resultaten te behalen. Als je dat wilt, dan is het misschien wel een goed idee om even die €10,00 te betalen en dan succesvol aan de slag te gaan.


Welke groepslessen heeft Fit for Free?


Veel mensen vinden het belangrijk om bij hun sportschool ook groepslessen te kunnen volgen. Tijdens een groepsles is het voor veel mensen wat makkelijker om vol te houden en het kan ook een extra motivatie zijn om wat vaker naar de sportschool te gaan. Ook bij deze goedkope sportschool is het mogelijk om groepslessen te volgen, zij het dat je er wel extra voor moet betalen (we komen daar nog op terug bij het onderdeel “abonnementen”). Fit for Free gebruikt onder andere het Les Mills-programma, waarmee je je hele lichaam optimaal kunt trainen.


De groepslessen die je bij Fit for Free kan volgens zijn ingedeeld aan de hand van een paar simpele categorieën. Zo kan je op een eenvoudige manier meedoen en bepalen welke les voor jou het meest geschikt is.


De categorieën waarin groepslessen worden aangeboden zijn:


Conditie met lessen als Bodystep en Spinnig Krachttraining met lessen als BBB en Bodypump Dansen met lessen zoals Zumba en Sh’Bam Body en Mind lessen zoals Yoga en BodyBalance Vechttraining met lessen zoals BodyCombat en FighFun


Voor bovenstaande lessen heb je een aanvulling op je abonnement nodig. Er zijn echter ook lessen waar je gratis gebruik van kunt maken, de zogenaamde Fitnessworkouts. Tijdens deze fitnessworkouts, bijvoorbeeld het buikspierkwartier, train je bepaalde onderdelen van je lichaam. Uiteraard worden ook deze lessen gegeven door een gecertificeerde instructeur.


Wat kost een abonnement bij Fit for Free?


We hebben het al vaker in dit artikel geschreven: Fit for Free is echt een hele goedkope sportschool. Als je wilt gaan sporten dan kan dat al vanaf € 9.95 per maand.


In totaal zijn er vijf verschillende abonnementen die je bij Fit for Free af kunt sluiten. De goedkoopste kost je € 9.95 per maand, en de duurste € 24,95 per maand. Bij het abonnement van € 24.95 per maand kan je 7 dagen per week onbeperkt fitnessen. Dat is niet het enige mooie van dit abonnement, het mooiste is dat je het maandelijks op kunt zeggen. Voor mensen die nog nooit naar de sportschool zijn geweest, of die van zichzelf weten dat ze nogal eens afhaken, is dit misschien wel een ideaal abonnement.


Er zijn echter ook andere abonnementen die bij Fit for Free afgesloten kunnen worden. Zo kan je een abonnement afsluiten waarbij je 2 of 1 jaar onbeperkt kunt sporten. Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 19.95 per maand, terwijl een 2-jarig abonnement je €16.95 per maand kost.


Fitness in de daluren tegen een gereduceerd tarief. Stel dat je een nog goedkoper sportschool-abonnement wilt, dan kan dit ook bij Fit for Free. Je kunt bij deze sportschool een zogenaamd daluren-abonnement afsluiten. Je mag dan doordeweeks van 07:00 tot 17:00 sporten en in het weekend van 09:00 tot 17:00. Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 12.95 en een 2-jarig abonnement kost je slechts €9.95 per maand. Met ieder abonnement mag je trainen bij alle clubs in de buurt.


Fit for Free is echter geen all inclusive sportschool. Als je extra modules aan je abonnement toe wilt voegen, dan moet je daar ook extra voor betalen. Wil je bijvoorbeeld deelnemen aan groepslessen, dan kost dat €6 per maand. Wel is het zo dat je bij deze sportschool de lessen eerst 3 keer gratis uit mag proberen. Als je gebruik wilt maken van de zonnebank, dan kost je dat €6 per maand. Fit for Free biedt je ook de mogelijkheid om van Yanga Sports Water gebruik te maken. Dit kost €4 per maand. De opties die hierboven zijn beschreven zijn maandelijks opzegbaar.


Kun je een dagpas krijgen bij Fit for Free?


Ja, bij Fit for Free kun je proefsporten met een dagpas. Als je geluk hebt, is de dagpas gratis. Op de website (zie hierboven) kun je deze aanvragen.


Hoe krijg ik contact met de klantenservice van Fit for Free?


Als je een klacht over deze sportschool hebt, dan kan je die op verschillende manieren kenbaar maken. Om te beginnen kan je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bellen. Dit kan alleen naar een 0900-nummer en kost €1,00 per gesprek. Mailen kan gelukkig ook. Daarnaast kan je het contactformulier op de website invullen. Deze sportschool is actief io Social Media als Twitter en Facebook, maar op dit moment worden deze media nog niet ingezet om klanten te helpen.


Hoe kun je Fit for Free opzeggen?


Ben je misschien verhuisd en is een andere sportschool nu dichterbij? Of ben je niet tevreden over de service van Fit for Free? Misschien heb je wel gemerkt dat je eigenlijk maar nauwelijks van jouw abonnement gebruikmaakt. Er zijn allerlei redenen om jouw sportabonnement bij Fit for Free op te zeggen. Dit kun je het beste regelen bij jouw sportschool, of online bekijken. 


Heb jij ervaring met Fit for Free?


Dan lezen we die graag in een review! Heb je bijvoorbeeld problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook jouw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (98)

sportschool

een vriend van mij mag in lelystad bij fit for free niet meer trainen omdat hij door een longziekte de trap niet meer op kan en ze te lui zijn om een keer of 4 per week de achterdeur open te doen ,echt te ranzig voor woorden dat ze zo met een lid omgaan die al jaren netjes betaald ook tijdens de sluitingen .

V

vuik

14-07-2022

0

Wat een slecht bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar.. mailen? je krijgt geen antwoord.

M

Muhammed

23-06-2022

0

Abonnement

Ik wil iedereen hier waarschuwen nooit met dit bedrijf in zee te gaan. Ik ben opgelicht en er is daadwerkelijk geld van mij gestolen. Het is heel erg moeilijk om met ze in contact te komen. Ze reageren maanden niet op je mails. Het heeft mij veel geld gekost. Als je nog geen abonnement hebt: doe het niet!! Als je het wel hebt.. zeg het zo snel mogelijk op en zorg dat je voortdurend printscreens maakt van je ‘mijn fit for free’ omgeving. Sla die printscreentjes steeds goed op en houdt voortdurend je bankafschriften in de gaten.

J

Jos

15-05-2022

0

Abonnement

Jarenlang een tevreden klant geweest, tot ik mijn abonnement opzegde. Ze blijven het bedrag incasseren ondanks dat er geen abonnement meer actief staat op mijn account. Na vele mailtjes en contact pogingen, na 5(!) maanden eindelijk contact gekregen, om vervolgens te horen dat ik maar gewoon moet betalen, ondanks dat ik geen actief abonnement heb staan. Vervolgens zetten ze m'n actieve account non-actief en maken ze een andere aan met het abonnement actief. Alle oude gegevens, zoals het originele abonnement en de opzegtermijn, hebben ze daarmee ook verwijderd. Ze doen vervolgens alsof dit een normale gang van zaken is. Heel apart, je zou denken dat je meer verdiend aan een vast klant dan met deze oplicht trucjes...

P

Patrick

05-05-2022

0

Abonnement

Fit for Free negeert corona-besmettelijke lucht in de sportschool ------------------------------------------------------------------- Ik sport regelmatig bij Fit for Free op de Oudenoord in Utrecht. Vanwege mijn kwetsbare gezondheid en omikron besmettelijkheid sport ik er aan de randen van de dag wanneer het rustig is. Ik plaats dan steeds mijn Co2 meter in de buurt die de uitgeademde lucht in de ruimte meet. Dit is immers een bewezen indicatie voor COVID19 besmettingskansen. Dit ging maanden goed. Tot vorige week. Sinds de laatste corona-aankondigingen van de overheid meet ik er een sterk verhoogd Co2 gehalte in de sportschool. Het verbaast me daarbij dat dat de lucht die vanuit het klimaatsysteem de ruimte in stroomt een aanmerkelijk hoger Co2 gehalte bevat dan de Co2 in de ruimte zelf. Het wijst er op dat er geen verse lucht meer wordt bijgemengd. Dit is redelijkerwijs de oorzaak van het verhoogd Co2 gehalte en de verhoogde corona-besmettelijkheid in de FitforFree ruimte. Het doet vermoeden dat er bespaard wordt op verwarmingskosten. In ieder geval is dit niet bevorderlijk voor een gezond klimaat. Lastig in een periode dat 1 op 30 nederlanders besmettelijk is. Werkelijk zorgelijk is Fit for Free’s onverschilligheid; mijn vragen aan de filiaalhouder over verhoogde corona-besmettelijkheid door verhoogde Co2 niveau en door het gebrek aan verse lucht worden beantwoord met “we gaan hier niets aan doen”. Mijn vragen aan de Fit for Free Supportdesk worden nooit beantwoord. Fit for Free adverteert met “Al sinds mensenheugenis werken we aan de fysieke gezondheid”. Wanneer een klant echter een simpele vraag stelt over de ongezonde klimaatbeheersing is het oorverdovend stil. Dat geeft te denken voor ieder die overweegt bij Fit for Free te gaan sporten.

N

Nolo Creas

22-03-2022

0

1 year plan

I just added from someone else but since many people complain about the same things this means this company is a scam: Automatic 2nd year extension while I asked them how not to get an extension after my yearly subscribtion. No contact possible with customer service, but constant reminders. This club does not have a working contact number and as a result your questions/comments will be completely ignored. I think this is purely a scam. Stay away from this organization!!

T

TL Lemahieu

04-10-2021

0

Stealing money

They have taken money from every customer for jan/feb/March which they were legally not aloud to do and refuse to pay any back. They have also shut down their phone lines and any email you do get will be a no-reply email. If u are upset that fitforfree has taken money from your account while they were closed and are ignoring you/refusing to refund. Here is a link to read more. www.consumentenbond. nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/sportschool-abonnement-tijdens-corona

C

Colin

06-09-2021

0

Lidmaatschap Fit For Free

Slechte communicatie bij het bedrijf op elk vlak. Voor het aanvragen van een persoonlijke begeleiding ging het vier maal mis en per mail en telefoon zijn zij niet tot nauwelijks te bereiken. Laatst kreeg ik twee maanden later reactie op een mail. Tijdens de pandemie geen enkele update ontvangen. Word geen lid van deze rommelige organisatie!

L

Lars Fasel

25-08-2021

1

Fit For Free

Echt een heel slecht bedrijf. Ze lichten klanten op door ze vantevoren te laten betalen en zeggen dan met terugwerkendekracht het abonnement op en houden de al betaalde kosten. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. Zie ook de twee aflevering over deze malafide onderneming op het bnn programma BOOS.

J

Janssens

24-08-2021

0

abonnement

Automatisch 2 jarige verlenging terwijl maandelijk nu opzegbaar. Geen contact mogelijk met klantenservice, maar wel voortdurend aanmaningen. Deze club heeft geen werkend contactnummer met als gevolg dat je vragen/opmerkingen volledig genegeerd worden. Wegblijven bij deze organisatie!!

R

Rene

19-08-2021

2

abonement stopzetten

het sporten zal er wel goed zijn maar opzeggen is een drama al weken bezig ze reageren niet op mail en op telefoonnummers staat een bandje dat ze telefonische niet bereikbaar zijn het is vakantie periode

M

Marianne Nolle

17-08-2021

0

Abonement

Wat een waardeloos bedrijf. De faciliteiten zijn okay maar ik sportte er via bedrijfs fitness. En omdat ik wel 2 hele euro's korting kreeg kwam ik niet in aanmerking voor compensatie toen het bedrijf 4 maanden gesloten was ivm Corona. Dit boden ze enkel aan als extra gratis tijd als ik een nieuw jaar contract zou aangaan. En toen ze op het einde een maand te vroeg mijn toegang tot de club uitzetten en daar 2 weken overheen gingen voordat ik weer mocht gaan sporten werd ook die maand netjes helemaal afgetikt. Dus waar je als klant maar moet betalen en je bek houden is dit bedrijf absoluut niet van plan om enige coulance of flexibiliteit te tonen. Dus Fit for Free veel plezier met die 90€

M

Michael

14-08-2021

0

Abonnement

Jaren lid geweest en best tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de eerste lockdown in 2020 hebben zij het initiatief genomen om de incasso te stoppen. Tijdens de 2e lockdown in dec 2020 tot april of mei 2021, bleven zij zelfs 2x per maand incasseren. Ik heb dat zelf rechtgetrokken. In januari 2021 werd ik aan mijn voet geopereerd en probeerde mijn abonnement stop te zetten.. Nou wat een onzin! Hoe kan ik een verklaring laten zien op de locatie.? TIJDENS LOCKDOWN!!! Uiteindelijk mijn abonnement opgezegd de dame aan de telefoon was niet vriendelijk maar vergat te zeggen dat het via een email moest. Daar kwam ik achter nadat FFF bleef incasseren. Uiteindelijk een email ontvangen en opgezegd....En ja hoor.....ze blijven mij lastigvallen ....dit is in en intriest. Wat een naar nasmaak geeft dit. Ik ben heel lang lid geweest en daarna een tijdje niet maar toch weer in 2018 teruggegaan naar FFF.. NOU NU DUS NIET MEER!!!!

A

Aida Le Couvreur

07-08-2021

0

Inschrijving met 2 jongeren

1e keer mail 23 juni na de sportschool te hebben bezocht. Geen probleem om een 13 en 15 jarige in te schrijven is daar toen gezegd. Eenmaal online is de inschrijving vanaf geboortejaar 2005. Bellen lukt niet om te overleggen. Te druk. Mailen ook niet. Balen geen reactie op niets. Super slecht te bereiken !!

H

Helma

04-07-2021

0

abo fit for free

jammer jammer jammer, op 16 februari 2020 een jaar abonnement gesloten. 1 jaar vooruitbetaald. Maar toen kwam covid op bezoek. Kort na de 1e sluiting gebeld door locatie Arena Amsterdam, of ik gecompenseerd wilde worden, nou ja dat hoe je niet te vragen, graag. Maar een bevestiging, no way. Daarna gelukkig weer kunnen sporten. MMm weer sluiting door covid. Meerdere mails ontvangen over de compensatie, aan te vragen op de website, heel vreemd, moet je dus alle gegevens, van naam, adres, telefoon, geboortedatum etc etc invullen. Die gegevens zijn toch bekend en ze kunnen toch zo zelf het aantal dagen compensatie bepalen. Maar een bevestiging van het invullen, weer niet. In januari maar eens gaan mailen om het aantal compensatie dagen vast te leggen. Komen onbegrijpelijk op totaal verschillende weken uit. Om die reden mijn abonnement met de compensatie in het verschiet maar opgezegd. Hoera, 19 mei er kan weer gesport worden, maar voor de compensatie moet je wel even langs bij een medewerker op de vestiging. Maar die heeft werkelijk geen flauw benul. Die heeft het eerst over een half jaar compensatie in 2022. Na dat wil ik niet, wil nu gewoon graag de compensatie benutten. Gelukkig dat kan ook, maar dan is de periode in eens maar 22 weken. maar dat vind ik dan oké. Maar de medewerker geeft aan dat ik dan binnen een paar dagen een code ontvang. Waarvoor en wat daar mee te doen???? Maar een mail gestuurd over het hoe en wat, geen antwoord. De zelfde medewerker nogmaals gesproken, antwoord nog even geduld. En nu zie ik net tot mijn verrassing, weet u nog, abonnement is opgezegd, is er fijntjes zonder toestemming een jaarbedrag geïncasseerd. Zoals in eerdere reacties als genoemd, de klantenservice is een drama. Nu het sporten, ik ga naar verschillende locaties, bij sommige is het prima toeven en krijg je goede hulp van het aanwezige personeel. Maar bij andere, veel te harde muziek. Op verzoek gaat het volume dan even wat zachter maar het volume daarna al weer gauw om hoog. Dan de toestellen, ik maak regelmatig gebruik van de hardloopband. Vooral locatie Arena tamelijk verouderd en maken bij het neerkomen veel te veel lawaai.

J

jan

30-05-2021

0

Terrible service

Horrible customer service. Prepare to be charged after you have cancelled. Prepare for them to wait 4 months between replies. Prepare for them to copy and paste generic replies without reading your questions. It has been a nightmare. I recommend any other gym.

B

Ben

20-05-2021

0

Lidmaatschap

Oplichters!

D

Dirk Loois

21-01-2021

0

Fit For Free incasseert onterecht

Sinds dinsdag 15 december 2020 is het niet meer mogelijk om te sporten in de clubs van Fit For Free. De clubs zijn namelijk gesloten! De contributie van de gehele maand december van 2020 was toen al voldaan aan Fit For Free. Dat betekent dat er van de maand december 17 dagen zijn waarvan ik niet heb kunnen sporten “maar wel voor betaald is” Geen probleem! Maar tot mijn verbazing is er op 05-01-2021 weer een automatische incasso uitgevoerd voor de maand januari 2021. En dat terwijl we in een Lock down zitten, en dan ook nog eens in de wetenschap dat de clubs voorlopig nog wel gesloten zullen blijven. Ben het er daarom dan ook niet mee eens en vind het ongepast dat Fit For Free blijft incasseren. Heb daarom dan ook de automatische incasso gestorneerd en de automatische machtiging van Fit For Free geblokkeerd. Het lijkt mij een beter idee de incasso’s van alle leden te bevriezen, tot dat de clubs de deuren weer openen. Ben een overeenkomst aangegaan met Fit For Free waarbij beide partijen moeten presteren. Fit For Free levert niet, dus hoef ik dan ook niet te betalen. (zou je denken) Wil de overeenkomst ontbinden gedurende de periode dat ik niet volgens de voorwaarden kan sporten. Dus niet mijn contract compleet beëindigen, Nee !!, gewoon even bevriezen zeg maar. Heb via E-mail contact gehad met Fit For Free en heb gevraagd wat er bedoelt wordt met die 5 weken compensatie. De reactie van Fit For Free is als volgt: De einddatum hoef je niet aan te vragen, Het gaat er om als je bij ons opzegt dan zullen we de 5 weken aan je opzegdatum vast zetten zodat je 5 weken langer bij ons kan sporten als compensatie. Dus met andere woorden... ik betaal bijna anderhalve maand contributie om ooit eens in de toekomst een compensatie te krijgen om 5 weken te mogen trainen. Een sigaar uit eigen doos dus! Het is duidelijk wat er aan de hand is, Fit For Free kan geen diensten verlenen maar wilt wel geld hebben, dus dan maar op een hele slinkse gemene manier mensen van hun geld te ontdoen door ze 5 weken sporten te beloven (ooit eens in de toekomst) Mits je het formulier ingevuld hebt, want anders kan je helemaal naar je geld fluiten ! Om in aanmerking te komen het recht te krijgen op die 5 weken sporten "als compensatie" moet je op een link klikken en vervolgens je privé gegevens invullen. Raar want ik hoefde dat ook niet te doen toen ze het geld van mijn rekening afschreven. Je zou dan ook verwachten dat het vanzelfsprekend is je daar automatisch recht op hebt. Heb vandaag op die link geklikt en werd doorverbonden naar een pagina waarop ik de melding kreeg: HET FORMULIER IS GESLOTEN Dus met andere woorden.... ik kan fluiten naar mijn 5 weken sporten in een van de clubs van Fit For Free op het moment wanneer ik ooit eens in de toekomt mijn contract beëindig. Alles samengevat; Het komt er dus op neer dat ik (en vele anderen met mij) op een slinkse wijze bestolen zijn door Fit For Free. Heel sportief Fit For Free ! Wil dat alle incasso’s van alle leden bevroren worden tot dat de clubs weer open mogen. Tot slot wil nog even kwijt dat ik het heel frustrerend vind dat Fit For Free sinds enige tijd telefonisch niet meer bereikbaar is. er wordt gezegd dat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn vanwege de drukte. Vreemd want het lijkt mij dat er meer dan genoeg personeel is nu alle clubs gesloten zijn.

A

Andres Rotterdam

07-01-2021

0

Three month contract

DONT EVER SIGN A CONTRACT WITH FIT FOR… DONT EVER SIGN A CONTRACT WITH FIT FOR FREE. I signed a contract for three months. Now they tell me that I ow them money for the months after three months and they hired a collect agency to go after the payment. This is ridiculous. They trick you, lie to you, and find a way to ask for more money. DONT TRUST THEM!

A

Alexandre Maita

17-11-2020

0

2 yr subscription

Dealing w/ back office/HQ is unnecessarily unpleasant and takes for ever to getting anything done. Just short of rude. Gym/clubs are okay, most of them. Will eventually change because of organization behind it.

R

Raymond A

16-11-2020

0