NederlandReview

    Ervaringen Fit for Free

    Gezond en gespierd door Fit for Free? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen?

    Een goedkope sportschool vinden is voor veel mensen belangrijk. Tegenwoordig willen steeds meer mensen aandacht besteden aan hun lichaam en er goed uitzien. Veel mensen willen daarom wel naar een sportschool gaan, maar willen daar niet direct de hoofdprijs voor betalen. Een goedkope sportschool vinden is echter nog niet zo makkelijk. Zo kan je wel een goedkoop sportschool-abonnement scoren, maar daar is ook nog niet alles mee gezegd. Je wilt natuurlijk niet dat je in een hele drukke sportschool komt, waar al je favoriete apparaten iedere keer bezet zijn. Daarnaast is het voor veel mensen niet alleen belangrijk dat de sportschool goedkoop is, maar ook dat er een beetje begeleiding aanwezig is, zodat je op een snelle en doeltreffende manier je resultaten weet te realiseren.

    Fit for Free is een goedkope sportschool, je kan er al vanaf €9,95 per maand sporten. Dat is in vergelijking met andere sportscholen echt heel weinig. De faciliteiten die de sportschool heeft zijn redelijk breed. Dat is een extra reden om Fit for Free eens extra onder de loep te nemen.

    Horen Fit for Free en Sportcity bij elkaar?

    Wie de website van Fit for Free bezoekt, ziet al snel dat deze erg lijkt op de website van Sportcity. De bedrijven vallen ook onder hetzelfde concern, maar richten zich op een ander marktsegment. SportCity richt zich vooral op klanten die iets meer willen betalen, maar dan gelijk ook een all inclusive sport-abonnement willen. Fit for Free is een prijsvechter. Het bedrijf begon in 2005 met het als eerst aanbieden van sport-abonnement van €9.95. Dit is echt een waanzinnig lage prijs.

    Fit for Free heeft inmiddels meer dan 75 vestigingen en Sportcity heeft meer dan 18 vestigingen, die vooral in de Randstad gevestigd zijn.

    Bekijk wat een fitness intructeur allemaal doet bij fit for free...

    Wat heeft Fit for Free mij te bieden?

    Fit for Free garandeert dat er in iedere sportschool van de keten een aantal basis-faciliteiten te vinden zijn. Je moet dan vooral denken aan faciliteiten die eigenlijk iedereen gebruikt als hij of zij gaat sporten. Er zijn natuurlijk verschillende redenen te verzinnen waarom mensen gaan sporten. Grofweg laten zij zich opdelen in vier categorieën.

    Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je wilt afvallen, meer kracht wilt krijgen, je conditie wilt verbeteren of voor revalidatie. In iedere sportschool van Fit for Free zal je de faciliteiten vinden die je nodig hebt om goed te kunnen trainen. Zo vindt je in iedere sportschool de mogelijkheid om aan cardiotraining, krachttraining, en circuittraining te doen. Daarnaast vindt je in iedere sportschool van Fit for Free natuurlijk nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om groepslessen bij te wonen, professionele begeleiding te krijgen, aan spinning te doen, trainingsschema’s te maken en inloopspreekuren bij te wonen.

    Het is dus niet zo dat je bij deze goedkope sportschool een abonnement krijgt, aangewezen krijgt waar de apparaten staan en dat je het vervolgens maar uit moet gaan zoeken. Er is in iedere vestiging van Fit for Free de mogelijkheid om met een deskundige te praten en zo er voor te zorgen dat jij het maximale uit je workout haalt.

    Wat zijn de openingstijden van Fit for Free?

    Fit For Free heeft ruime openingstijden. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00. Let op: deze tijden kunnen natuurlijk wijzigingen, dus kijk ook even bij Fit for Free zelf (zie hierboven) voor actuele openingstijden, per vestiging.

    Kun je bij Fit for Free sporten met professionele begeleiding?

    Als je bij Fit for Free een sportschool-abonnement afsluit, dan mag je in iedere vestiging een deskundige instructeur verwachten die jou helpt om op een verantwoorde manier te gaan trainen. Voor veel mensen die lang niet gesport hebben, of mensen die nog nooit naar een sportschool zijn geweest is dit ideaal. Het heeft namelijk niet zoveel zin om te gaan trainen, als je op de verkeerde manier traint. De kans dat je dan afhaakt is behoorlijk groot.

    Bij deze sportschool lopen professionele instructeurs rond die jou kunnen helpen om een eerste trainingsschema op te stellen en jouw vragen kunnen beantwoorden. Als een een abonnement bij Fit for Free neemt, dan kan je introductieles nemen. Tijdens deze introductieles kan de fitnessinstructeur een persoonlijk trainingsschema voor je maken. De kosten van een introductieles zijn €10,00. Als je daarna verdere vragen hebt, dan kan je die natuurlijk stellen aan een van de deskundige instucteurs, of je kan een van de trainingsschema’s in de sportclub gebruiken.

    Aan de ene kant vinden we het een beetje mager dat je voor deze introductieles een tientje moet betalen. Aan de andere kant, 10 euro is ook weer niet een onoverkomenlijk bedrag. Als je even goed aan de slag wilt gaan en je netjes voor wilt laten lichten, dan is het waarschijnlijk een goede investering. Als ik zelf in de sportschool sta, zie ik maar al te vaak mensen die de eerste twee weken als een malle staan te trainen en meestal zie je ze daarna nooit meer. Hard trainen is niet zo moeilijk, dat kan iedereen wel even volhouden. Het is de kunst om op de lange termijn resultaten te behalen. Als je dat wilt, dan is het misschien wel een goed idee om even die €10,00 te betalen en dan succesvol aan de slag te gaan.

    Welke groepslessen heeft Fit for Free?

    Veel mensen vinden het belangrijk om bij hun sportschool ook groepslessen te kunnen volgen. Tijdens een groepsles is het voor veel mensen wat makkelijker om vol te houden en het kan ook een extra motivatie zijn om wat vaker naar de sportschool te gaan. Ook bij deze goedkope sportschool is het mogelijk om groepslessen te volgen, zij het dat je er wel extra voor moet betalen (we komen daar nog op terug bij het onderdeel “abonnementen”). Fit for Free gebruikt onder andere het Les Mills-programma, waarmee je je hele lichaam optimaal kunt trainen.

    De groepslessen die je bij Fit for Free kan volgens zijn ingedeeld aan de hand van een paar simpele categorieën. Zo kan je op een eenvoudige manier meedoen en bepalen welke les voor jou het meest geschikt is.

    De categorieën waarin groepslessen worden aangeboden zijn:

    Conditie met lessen als Bodystep en Spinnig Krachttraining met lessen als BBB en Bodypump Dansen met lessen zoals Zumba en Sh’Bam Body en Mind lessen zoals Yoga en BodyBalance Vechttraining met lessen zoals BodyCombat en FighFun

    Voor bovenstaande lessen heb je een aanvulling op je abonnement nodig. Er zijn echter ook lessen waar je gratis gebruik van kunt maken, de zogenaamde Fitnessworkouts. Tijdens deze fitnessworkouts, bijvoorbeeld het buikspierkwartier, train je bepaalde onderdelen van je lichaam. Uiteraard worden ook deze lessen gegeven door een gecertificeerde instructeur.

    Wat kost een abonnement bij Fit for Free?

    We hebben het al vaker in dit artikel geschreven: Fit for Free is echt een hele goedkope sportschool. Als je wilt gaan sporten dan kan dat al vanaf € 9.95 per maand.

    In totaal zijn er vijf verschillende abonnementen die je bij Fit for Free af kunt sluiten. De goedkoopste kost je € 9.95 per maand, en de duurste € 24,95 per maand. Bij het abonnement van € 24.95 per maand kan je 7 dagen per week onbeperkt fitnessen. Dat is niet het enige mooie van dit abonnement, het mooiste is dat je het maandelijks op kunt zeggen. Voor mensen die nog nooit naar de sportschool zijn geweest, of die van zichzelf weten dat ze nogal eens afhaken, is dit misschien wel een ideaal abonnement.

    Er zijn echter ook andere abonnementen die bij Fit for Free afgesloten kunnen worden. Zo kan je een abonnement afsluiten waarbij je 2 of 1 jaar onbeperkt kunt sporten. Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 19.95 per maand, terwijl een 2-jarig abonnement je €16.95 per maand kost.

    Fitness in de daluren tegen een gereduceerd tarief. Stel dat je een nog goedkoper sportschool-abonnement wilt, dan kan dit ook bij Fit for Free. Je kunt bij deze sportschool een zogenaamd daluren-abonnement afsluiten. Je mag dan doordeweeks van 07:00 tot 17:00 sporten en in het weekend van 09:00 tot 17:00. Een 1-jarig sportschool-abonnement kost je € 12.95 en een 2-jarig abonnement kost je slechts €9.95 per maand. Met ieder abonnement mag je trainen bij alle clubs in de buurt.

    Fit for Free is echter geen all inclusive sportschool. Als je extra modules aan je abonnement toe wilt voegen, dan moet je daar ook extra voor betalen. Wil je bijvoorbeeld deelnemen aan groepslessen, dan kost dat €6 per maand. Wel is het zo dat je bij deze sportschool de lessen eerst 3 keer gratis uit mag proberen. Als je gebruik wilt maken van de zonnebank, dan kost je dat €6 per maand. Fit for Free biedt je ook de mogelijkheid om van Yanga Sports Water gebruik te maken. Dit kost €4 per maand. De opties die hierboven zijn beschreven zijn maandelijks opzegbaar.

    Kun je een dagpas krijgen bij Fit for Free?

    Ja, bij Fit for Free kun je proefsporten met een dagpas. Als je geluk hebt, is de dagpas gratis. Op de website (zie hierboven) kun je deze aanvragen.

    Hoe krijg ik contact met de klantenservice van Fit for Free?

    Als je een klacht over deze sportschool hebt, dan kan je die op verschillende manieren kenbaar maken. Om te beginnen kan je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bellen. Dit kan alleen naar een 0900-nummer en kost €1,00 per gesprek. Mailen kan gelukkig ook. Daarnaast kan je het contactformulier op de website invullen. Deze sportschool is actief io Social Media als Twitter en Facebook, maar op dit moment worden deze media nog niet ingezet om klanten te helpen.

    Hoe kun je Fit for Free opzeggen?

    Ben je misschien verhuisd en is een andere sportschool nu dichterbij? Of ben je niet tevreden over de service van Fit for Free? Misschien heb je wel gemerkt dat je eigenlijk maar nauwelijks van jouw abonnement gebruikmaakt. Er zijn allerlei redenen om jouw sportabonnement bij Fit for Free op te zeggen. Dit kun je het beste regelen bij jouw sportschool, of online bekijken.

    Heb jij ervaring met Fit for Free?

    Dan lezen we die graag in een review! Heb je bijvoorbeeld problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook jouw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

    Fit for Free
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (89)

    4.4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Fit for Free

    Uw beoordeling

    Prima sporten

    Na een gezondheids probleem moest ik toch echt gaan sporten.
    Mijn ex wilde mee sporten dus meteen 2 jaar abonnementen afgesloten.
    Helaas is mijn ex nooit wezen sporten dus na een maand opgezegd, ja natuurlijk dus een jaar voor niets betaald maar goed.
    Zelf ga ik wel en voel me er erg goed bij.
    Ook nog een jaarabonnement voor mijn zoon gekocht die het ook binnen 2 maanden voor gezien hield dus ook hierbij fff een jaar gesponsord zonder tegenprestatie maar goed.
    Het zou fijn zijn als ze ook andere vormen van abonnementen zouden invoeren. Voor een maand of een soort strippenkaart bijvoorbeeld.
    Dat zou het makkelijker maken om mijn zoon toch af en toe mee te krijgen.

    Door: Robert 28-12-2018
    Dennis29-10-2020

    Vanaf het moment dat het filiaal in Breda-centrum opende ben ik klant geworden bij F4F Tramsingel. Schitterende sportschool, veel licht en veel ruimte. Personeel is altijd vriendelijk en klaar om je te helpen. Geen vuiltje aan de lucht, ik kwam er graag. Totdat..... Covid..... Ik wilde natuurlijk mijn sportschool steunen. Iedere maand mocht F4F keurig hun incasso's innen van mijn rekening. Echter, deden ze dat de eerste drie maanden niet. Waarna ze in de vierde maand, een bedrag van bijna €100,- incasseerde. Krankzinnig in mijn ogen. Nadat ik meerdere malen heb gestorneerd en meerdere malen zowel per mail als per telefoon contact heb gezocht met de klantenservice, ben ik in september eindelijk te woord gestaan. De dame in kwestie kon weinig voor me betekenen. De enige keuze die ik had was om mijn lidmaatschap op te zeggen. Nu krijg ik zelfs een mailtje met extra kosten omdat ik gestorneerd heb. Krankzinnig. Ik ben de dupe geworden van mijn goodwill om deze sportschool te steunen in barre tijden. Conclusie F4F Tramsingel is een prettige sportschool, de klantenservice behoort tot de allerslechtste klantenservice ervaring die ik ooit heb gehad. En dat is een hele prestatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    geen daluren meer

    Leuke sportschool. Was tot voor kort qua prijs heel aantrekkelijk, vooral de dalurenabonnementen waren interessant geprijsd. Helaas zijn de abonnementen vanaf februari 2019 flink veranderd. De goedkope dalurenabonnementen zijn er niet meer. En de overige abonnementen gelden niet meer per maand, maar per 4 weken (dus niet 12x per jaar, maar 13x per jaar betalen). Voor mensen met een kleine uitkering daardoor niet meer interessant. Jammer!
    Blijkbaar wil de nieuwe eigenaar zo gauw mogelijk flink binnenlopen?!

    Door: Ger20-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    opzeggen is makkelijk

    Ik had vele verhalen gehoord van sportscholen waar je nog maanden zo niet jaren aan vast zit als je niet op tijd opzecht of wel opzecht maar dat ze dan alsnog moeilijk gaan doen. In verband met zwangerschap wilde ikopzeggen dus gelijk per aangetekende brief opgezegd en dat ging prima. Ook het pasje inleveren geen probleem. Dus over 4 maanden, als de pondjes er weer af moeten dan ben ik er weer bij!

    Door: Chantal08-10-2015
    C. B.24-04-2016

    Je had natuurlijk ook kunnen opzeggen via het formulier op hun website; maar het schijnt dat veel mensen daar opgelicht worden omdat de opzegging niet wordt doorgevoerd.

    Eleni 07-02-2020

    Ooit een jaar lidmaatschap cash betaald. Ze moesten en zouden een kopie van mijn bankpas nodig hebben. Lidmaatschap voortijdig opgezegd. Wordt al 4 jaar achtervolgd door incassobureau en deze maand zelfs 400,- van mijn bankrtekening afgeschreven voor lidmaatschap 2020. Waar haal je de arrogantie vandaan!!!!

    Marco12-03-2020

    Zo dan! Dat is een ardnekkig incassobureau!

    Leo Graper26-11-2020

    Klopt, oha wordt de opzegging domweg niet doorgevoerd, zo in de trend van, als ze niet reageren of hun afschrijvingen niet genoeg controleren is het kat in het bakkie. Al vele jaren veel malheur daar, jaren geleden ook met mijn beide zoons. Afdeling administratie is al jaren onderbemand of heeft alleen incompetente medewerkers. Bagger zootje!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    het kan ook goed gaan

    Ik ben sinds oktober 2013 lid van Fit for Free, dus ruim vier jaar, en ik sport in Leeuwarden. Het lidmaatschap en het sporten bevallen me goed. Ik heb geen problemen gehad. Personeel is altijd vriendelijk geweest. Behalve 1 groepslesinstructrice, met haar is het contact wat onaangenaam geweest, maar dat kan overal voorkomen, dat je met iemand geen klik hebt.

    Door: Claire Steenberg18-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Stealing money

    They have taken money from every customer for jan/feb/March which they were legally not aloud to do and refuse to pay any back. They have also shut down their phone lines and any email you do get will be a no-reply email.

    If u are upset that fitforfree has taken money from your account while they were closed and are ignoring you/refusing to refund. Here is a link to read more.

    www.consumentenbond. nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/sportschoo l-abonnement-tijdens-corona

    Door: Colin06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lidmaatschap Fit For Free

    Slechte communicatie bij het bedrijf op elk vlak. Voor het aanvragen van een persoonlijke begeleiding ging het vier maal mis en per mail en telefoon zijn zij niet tot nauwelijks te bereiken. Laatst kreeg ik twee maanden later reactie op een mail. Tijdens de pandemie geen enkele update ontvangen. Word geen lid van deze rommelige organisatie!

    Door: Lars Fasel25-08-2021
    Lars Fasel25-08-2021

    'Zou hier weer' kopen hoort 'NEE' te zijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Fit For Free Arnhem is een top club!

    Sinds de verbouwing/ vernieuwing van kracht, cardio, spinning en de kleedkamers, is F4F Arnhem echt een super sportschool geworden!

    Materialen zijn uitgebreid met extra dumbells, kracht is uitgebreid met de nieuwste TECHNOGYM waarbij je echt maximaal kan trainen.

    Bijna ongelooflijk dat je voor zo weinig geld zo'n kwaliteit hebt!

    Door: Mateusz08-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkope sportschool

    Ik vind het vooral relaxt dat ze heel goedkoop zijn, maar de sfeer is niet altijd top in elke sportschool.
    Ik had ook voor ze gekozen omdat er eentje heel dicht bij mijn huis zit, maar ik vind de sfeer daar echt naar, dus ik fiets nu altijd een stukje verder. Op 15 minuten zit er een betere en daar is het veel beter binnen.

    Door: Liselotte10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goedkoopste sportschool voor het nieuwe jaar

    Voor na de feestdagen en in het nieuwe jaar een abonnement voor de sportschool afgesloten bij Fit For Free omdat het hier het goedkoopste is.
    Heb ook al gesport en alle apparaten zijn heel nieuw en de sfeer was goed!

    Hoop die kilootjes te verliezen en gewoon ook wat strakker in mijn vel te zitten!

    Door: Leonie 02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Daluren kaart

    Ik heb een dalurenkaart voor 9.95 per maand en als je alleen al 1x per maand gaat is het al waard. Nou val je niet af van 1 x dus heb ik mezelf voorgenomen minimaal 1 x in de week te gaan en dat gaat prima. Weekenden zijn vaak rustig en heb ik tijd zat dus met een daluren bespaar je 4 euro in de maand!

    Door: Chantal B.23-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Fit For Free

    Echt een heel slecht bedrijf. Ze lichten klanten op door ze vantevoren te laten betalen en zeggen dan met terugwerkendekracht het abonnement op en houden de al betaalde kosten. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. Zie ook de twee aflevering over deze malafide onderneming op het bnn programma BOOS.

    Door: Janssens24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement

    Automatisch 2 jarige verlenging terwijl maandelijk nu opzegbaar. Geen contact mogelijk met klantenservice, maar wel voortdurend aanmaningen. Deze club heeft geen werkend contactnummer met als gevolg dat je vragen/opmerkingen volledig genegeerd worden.

    Wegblijven bij deze organisatie!!

    Door: Rene19-08-2021
    Henk19-08-2021

    Bij het aangaan van dat contract loopt het af na 2jaar. Als je een 1-jarig of 2-jarig betaling hebt aangeslagen betaal je vooruit voor het 1 of 2 jaar. Natuurlijk als je eerder opzegt krijg je het resterende bedrag wat buiten je contract valt terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonement stopzetten

    het sporten zal er wel goed zijn
    maar opzeggen is een drama
    al weken bezig
    ze reageren niet op mail en op telefoonnummers staat een bandje dat ze telefonische niet bereikbaar zijn
    het is vakantie periode

    Door: Marianne Nolle17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Abonement

    Wat een waardeloos bedrijf. De faciliteiten zijn okay maar ik sportte er via bedrijfs fitness. En omdat ik wel 2 hele euro's korting kreeg kwam ik niet in aanmerking voor compensatie toen het bedrijf 4 maanden gesloten was ivm Corona. Dit boden ze enkel aan als extra gratis tijd als ik een nieuw jaar contract zou aangaan. En toen ze op het einde een maand te vroeg mijn toegang tot de club uitzetten en daar 2 weken overheen gingen voordat ik weer mocht gaan sporten werd ook die maand netjes helemaal afgetikt. Dus waar je als klant maar moet betalen en je bek houden is dit bedrijf absoluut niet van plan om enige coulance of flexibiliteit te tonen. Dus Fit for Free veel plezier met die 90€

    Door: Michael14-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Abonnement

    Jaren lid geweest en best tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de eerste lockdown in 2020 hebben zij het initiatief genomen om de incasso te stoppen. Tijdens de 2e lockdown in dec 2020 tot april of mei 2021, bleven zij zelfs 2x per maand incasseren. Ik heb dat zelf rechtgetrokken. In januari 2021 werd ik aan mijn voet geopereerd en probeerde mijn abonnement stop te zetten.. Nou wat een onzin! Hoe kan ik een verklaring laten zien op de locatie.? TIJDENS LOCKDOWN!!! Uiteindelijk mijn abonnement opgezegd de dame aan de telefoon was niet vriendelijk maar vergat te zeggen dat het via een email moest. Daar kwam ik achter nadat FFF bleef incasseren. Uiteindelijk een email ontvangen en opgezegd....En ja hoor.....ze blijven mij lastigvallen ....dit is in en intriest. Wat een naar nasmaak geeft dit. Ik ben heel lang lid geweest en daarna een tijdje niet maar toch weer in 2018 teruggegaan naar FFF.. NOU NU DUS NIET MEER!!!!

    Door: Aida Le Couvreur07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Inschrijving met 2 jongeren

    1e keer mail 23 juni na de sportschool te hebben bezocht. Geen probleem om een 13 en 15 jarige in te schrijven is daar toen gezegd. Eenmaal online is de inschrijving vanaf geboortejaar 2005. Bellen lukt niet om te overleggen. Te druk. Mailen ook niet. Balen geen reactie op niets. Super slecht te bereiken !!

    Door: Helma04-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abo fit for free

    jammer jammer jammer,
    op 16 februari 2020 een jaar abonnement gesloten. 1 jaar vooruitbetaald. Maar toen kwam covid op bezoek.
    Kort na de 1e sluiting gebeld door locatie Arena Amsterdam, of ik gecompenseerd wilde worden, nou ja dat hoe je niet te vragen, graag.
    Maar een bevestiging, no way. Daarna gelukkig weer kunnen sporten.
    MMm weer sluiting door covid. Meerdere mails ontvangen over de compensatie, aan te vragen op de website, heel vreemd, moet je dus alle gegevens, van naam, adres, telefoon, geboortedatum etc etc invullen. Die gegevens zijn toch bekend en ze kunnen toch zo zelf het aantal dagen compensatie bepalen. Maar een bevestiging van het invullen, weer niet. In januari maar eens gaan mailen om het aantal compensatie dagen vast te leggen. Komen onbegrijpelijk op totaal verschillende weken uit. Om die reden mijn abonnement met de compensatie in het verschiet maar opgezegd.
    Hoera, 19 mei er kan weer gesport worden, maar voor de compensatie moet je wel even langs bij een medewerker op de vestiging. Maar die heeft werkelijk geen flauw benul. Die heeft het eerst over een half jaar compensatie in 2022. Na dat wil ik niet, wil nu gewoon graag de compensatie benutten. Gelukkig dat kan ook, maar dan is de periode in eens maar 22 weken. maar dat vind ik dan oké. Maar de medewerker geeft aan dat ik dan binnen een paar dagen een code ontvang. Waarvoor en wat daar mee te doen????
    Maar een mail gestuurd over het hoe en wat, geen antwoord. De zelfde medewerker nogmaals gesproken, antwoord nog even geduld. En nu zie ik net tot mijn verrassing, weet u nog, abonnement is opgezegd, is er fijntjes zonder toestemming een jaarbedrag geïncasseerd. Zoals in eerdere reacties als genoemd, de klantenservice is een drama.

    Nu het sporten, ik ga naar verschillende locaties, bij sommige is het prima toeven en krijg je goede hulp van het aanwezige personeel. Maar bij andere, veel te harde muziek. Op verzoek gaat het volume dan even wat zachter maar het volume daarna al weer gauw om hoog. Dan de toestellen, ik maak regelmatig gebruik van de hardloopband. Vooral locatie Arena tamelijk verouderd en maken bij het neerkomen veel te veel lawaai.

    Door: jan30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Terrible service

    Horrible customer service. Prepare to be charged after you have cancelled. Prepare for them to wait 4 months between replies. Prepare for them to copy and paste generic replies without reading your questions. It has been a nightmare. I recommend any other gym.

    Door: Ben20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lidmaatschap

    Oplichters!

    Door: Dirk Loois21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fit For Free incasseert onterecht

    Sinds dinsdag 15 december 2020 is het niet meer mogelijk om te sporten in de clubs van Fit For Free.
    De clubs zijn namelijk gesloten!
    De contributie van de gehele maand december van 2020 was toen al voldaan aan Fit For Free.
    Dat betekent dat er van de maand december 17 dagen zijn waarvan ik niet heb kunnen sporten “maar wel voor betaald is”
    Geen probleem!
    Maar tot mijn verbazing is er op 05-01-2021 weer een automatische incasso uitgevoerd voor de maand januari 2021. En dat terwijl we in een Lock down zitten, en dan ook nog eens in de wetenschap dat de clubs voorlopig nog wel gesloten zullen blijven.
    Ben het er daarom dan ook niet mee eens en vind het ongepast dat Fit For Free blijft incasseren. Heb daarom dan ook de automatische incasso gestorneerd en de automatische machtiging van Fit For Free geblokkeerd.
    Het lijkt mij een beter idee de incasso’s van alle leden te bevriezen, tot dat de clubs de deuren weer openen.
    Ben een overeenkomst aangegaan met Fit For Free waarbij beide partijen moeten presteren. Fit For Free levert niet, dus hoef ik dan ook niet te betalen. (zou je denken)
    Wil de overeenkomst ontbinden gedurende de periode dat ik niet volgens de voorwaarden kan sporten.
    Dus niet mijn contract compleet beëindigen, Nee !!, gewoon even bevriezen zeg maar. Heb via E-mail contact gehad met Fit For Free en heb gevraagd wat er bedoelt wordt met die 5 weken compensatie.
    De reactie van Fit For Free is als volgt: De einddatum hoef je niet aan te vragen, Het gaat er om als je bij ons opzegt dan zullen we de 5 weken aan je opzegdatum vast zetten zodat je 5 weken langer bij ons kan sporten als compensatie. Dus met andere woorden... ik betaal bijna anderhalve maand contributie om ooit eens in de toekomst een compensatie te krijgen om 5 weken te mogen trainen.
    Een sigaar uit eigen doos dus!
    Het is duidelijk wat er aan de hand is, Fit For Free kan geen diensten verlenen maar wilt wel geld hebben, dus dan maar op een hele slinkse gemene manier mensen van hun geld te ontdoen door ze 5 weken sporten te beloven (ooit eens in de toekomst) Mits je het formulier ingevuld hebt, want anders kan je helemaal naar je geld fluiten !
    Om in aanmerking te komen het recht te krijgen op die 5 weken sporten "als compensatie" moet je op een link klikken en vervolgens je privé gegevens invullen. Raar want ik hoefde dat ook niet te doen toen ze het geld van mijn rekening afschreven. Je zou dan ook verwachten dat het vanzelfsprekend is je daar automatisch recht op hebt.
    Heb vandaag op die link geklikt en werd doorverbonden naar een pagina waarop ik de melding kreeg: HET FORMULIER IS GESLOTEN
    Dus met andere woorden.... ik kan fluiten naar mijn 5 weken sporten in een van de clubs van Fit For Free op het moment wanneer ik ooit eens in de toekomt mijn contract beëindig.
    Alles samengevat; Het komt er dus op neer dat ik (en vele anderen met mij) op een slinkse wijze bestolen zijn door Fit For Free.

    Heel sportief Fit For Free !
    Wil dat alle incasso’s van alle leden bevroren worden tot dat de clubs weer open mogen.
    Tot slot wil nog even kwijt dat ik het heel frustrerend vind dat Fit For Free sinds enige tijd telefonisch niet meer bereikbaar is.
    er wordt gezegd dat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn vanwege de drukte.
    Vreemd want het lijkt mij dat er meer dan genoeg personeel is nu alle clubs gesloten zijn.

    Door: Andres Rotterdam07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Fit for Free een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 89 ervaringen geplaatst over Fit for Free. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fit for Free actief?

    Fit for Free is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fit for Free gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.