NederlandReview

    Ervaringen Fit for Free


    Wilt u ook van die extra kilootjes af of u weer lekker fit en gezond in uw lijf voelen? Bent u opzoek naar een sportschool, maar wilt u niet te diep in de buidel hoeven tasten? Bij Fit For Free bent u dan aan het goede adres! Bewegen is goed voor u, zowel voor uw gewicht als voor preventie van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of diabetes. Daarnaast is bewegen ook erg leuk om te doen. Als u overweegt om bij Fit For Free een sportabonnement af te sluiten, kunt u hier op NederlandReview ervaringen en reviews van klanten lezen. Hierdoor kunt u zelf bepalen of u kiest voor Fit For Free.

    Over Fit For Free

    Fit For Free is een goedkope fitnessclub die niet alleen goedkoop is, maar ook ruime openingstijden heeft. Hierdoor kunt u altijd wel een geschikt moment vinden op de dag om even te gaan sporten. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00! Er zijn 72 vestigingen over het hele land. Als u lid wordt krijgt u een pas die geldig is bij alle vestigingen. Bent u dus een keer in een andere stad en heeft u zin en tijd om te sporten, dan is dat gewoon mogelijk bij de dichtstbijzijnde Fit For Free.
    U sport al vanaf €9,95 per maand, maar dit is een pakket waarmee u alleen in de daluren kunt sporten (doordeweeks 7:00-17:00 en het hele weekend). Voor €17,95 per maand heeft u een onbeperkt fitness abonnement voor een jaar. Als u een tweejarig abonnement afsluit, betaalt u slechts €13,45 per maand. Als u wilt meedoen met groepslessen dan komt er nog €6,- bovenop het bedrag van uw gekozen abonnement.


    Bekijk wat een fitness intructeur allemaal doet bij fit for free...

    Diensten

    Fit For Free heeft een breed aanbod aan diensten. Ten eerste zijn daar de cardio en kracht apparaten waar u als lid gebruik van kunt maken. Bij Fit For Free werken goed opgeleide fitnessinstructeurs, die u altijd kunnen helpen bij vragen of problemen. Voor €10,- kunt u bij een van hen persoonlijk beweegschema laten maken. U kunt ook gratis bij een inloopspreekuur advies vragen aan een fysiotherapeut of voedingsdeskundige. Daarnaast kunt u bij Fit For Free ook meedoen aan veel verschillende groepslessen, zoals zumba, bodypump, grit, pilates, bodycombat en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook meedoen aan een circuit training of zelfs ‘Virtual Spinning”. Een virtuele instructeur begeleidt je tijdens de les op een groot scherm, waar ook op wordt weer gegeven waar je fietst. Dit kunnen verschillende plaatsen zijn, bijvoorbeeld Afrika of een stad in Nederland.
    Tenslotte zou u ook nog gebruik kunnen maken van de zonnebank tegen een vergoeding van €4 en kunt u altijd gratis gebruik maken van de sauna!

    Klachten

    FitForFree geeft niet duidelijk aan wat u moet doen bij een eventuele klacht. U kunt wel altijd de medewerkers persoonlijk of per mail bereiken.

    Al u een minder goede ervaring heeft, willen we dit ook graag weten. Problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook uw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

    Gezond en gespierd door FitforFree? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen?

    Fit for Free
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (71)

    4.6
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Prima sporten

    Na een gezondheids probleem moest ik toch echt gaan sporten.
    Mijn ex wilde mee sporten dus meteen 2 jaar abonnementen afgesloten.
    Helaas is mijn ex nooit wezen sporten dus na een maand opgezegd, ja natuurlijk dus een jaar voor niets betaald maar goed.
    Zelf ga ik wel en voel me er erg goed bij.
    Ook nog een jaarabonnement voor mijn zoon gekocht die het ook binnen 2 maanden voor gezien hield dus ook hierbij fff een jaar gesponsord zonder tegenprestatie maar goed.
    Het zou fijn zijn als ze ook andere vormen van abonnementen zouden invoeren. Voor een maand of een soort strippenkaart bijvoorbeeld.
    Dat zou het makkelijker maken om mijn zoon toch af en toe mee te krijgen.

    Door: Robert 28-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    geen daluren meer

    Leuke sportschool. Was tot voor kort qua prijs heel aantrekkelijk, vooral de dalurenabonnementen waren interessant geprijsd. Helaas zijn de abonnementen vanaf februari 2019 flink veranderd. De goedkope dalurenabonnementen zijn er niet meer. En de overige abonnementen gelden niet meer per maand, maar per 4 weken (dus niet 12x per jaar, maar 13x per jaar betalen). Voor mensen met een kleine uitkering daardoor niet meer interessant. Jammer!
    Blijkbaar wil de nieuwe eigenaar zo gauw mogelijk flink binnenlopen?!

    Door: Ger 20-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    opzeggen is makkelijk

    Ik had vele verhalen gehoord van sportscholen waar je nog maanden zo niet jaren aan vast zit als je niet op tijd opzecht of wel opzecht maar dat ze dan alsnog moeilijk gaan doen. In verband met zwangerschap wilde ikopzeggen dus gelijk per aangetekende brief opgezegd en dat ging prima. Ook het pasje inleveren geen probleem. Dus over 4 maanden, als de pondjes er weer af moeten dan ben ik er weer bij!

    Door: Chantal 08-10-2015
    C. B. 24-04-2016

    Je had natuurlijk ook kunnen opzeggen via het formulier op hun website; maar het schijnt dat veel mensen daar opgelicht worden omdat de opzegging niet wordt doorgevoerd.

    Eleni 07-02-2020

    Ooit een jaar lidmaatschap cash betaald. Ze moesten en zouden een kopie van mijn bankpas nodig hebben. Lidmaatschap voortijdig opgezegd. Wordt al 4 jaar achtervolgd door incassobureau en deze maand zelfs 400,- van mijn bankrtekening afgeschreven voor lidmaatschap 2020. Waar haal je de arrogantie vandaan!!!!

    Marco 12-03-2020

    Zo dan! Dat is een ardnekkig incassobureau!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Fit For Free Arnhem is een top club!

    Sinds de verbouwing/ vernieuwing van kracht, cardio, spinning en de kleedkamers, is F4F Arnhem echt een super sportschool geworden!

    Materialen zijn uitgebreid met extra dumbells, kracht is uitgebreid met de nieuwste TECHNOGYM waarbij je echt maximaal kan trainen.

    Bijna ongelooflijk dat je voor zo weinig geld zo'n kwaliteit hebt!

    Door: Mateusz 08-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement

    Bij Fit for Free veranderen ze de spelregels tijdens het spel. Ze voeren een abonnementsverhoging door onder het mom van een verbeterde aanbieding. Marketing technisch hebben ze het daar nog niet begrepen kennelijk. Je kan wel zeggen dat je mensen nu in staat stelt om onbeperkt te trainen voor een 'luttele' contributie verhoging van 50% maar daar zaten die mensen dus helemaal niet op te wachten over het algemeen. Die gingen en gaan toch niet 's avonds trainen. Daarmee schoffeer je dus regelrecht je klanten.

    Vervolgens krijg je als je vooruit hebt betaald je geld gewoon niet terug. Constant worden er weer dingen beloofd die vervolgens niet worden nagekomen. Kennelijk heeft het bedrijf een liquiditeit probleem. Ik zou nu zeker niet meer een langlopend contract bij ze afsluiten. Nou in feite gezien het feit dat ze zeer onbetrouwbaar blijken liever helemaal niet meer.

    Door: John 28-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Abonnement

    Grappig......als je een review op de site van FitforFree zet en die is negatief, plaatsen ze m niet.....

    Door: H Dirkes 25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    het kan ook goed gaan

    Ik ben sinds oktober 2013 lid van Fit for Free, dus ruim vier jaar, en ik sport in Leeuwarden. Het lidmaatschap en het sporten bevallen me goed. Ik heb geen problemen gehad. Personeel is altijd vriendelijk geweest. Behalve 1 groepslesinstructrice, met haar is het contact wat onaangenaam geweest, maar dat kan overal voorkomen, dat je met iemand geen klik hebt.

    Door: Claire Steenberg 18-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    goedkope sportschool

    Ik vind het vooral relaxt dat ze heel goedkoop zijn, maar de sfeer is niet altijd top in elke sportschool.
    Ik had ook voor ze gekozen omdat er eentje heel dicht bij mijn huis zit, maar ik vind de sfeer daar echt naar, dus ik fiets nu altijd een stukje verder. Op 15 minuten zit er een betere en daar is het veel beter binnen.

    Door: Liselotte 10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Goedkoopste sportschool voor het nieuwe jaar

    Voor na de feestdagen en in het nieuwe jaar een abonnement voor de sportschool afgesloten bij Fit For Free omdat het hier het goedkoopste is.
    Heb ook al gesport en alle apparaten zijn heel nieuw en de sfeer was goed!

    Hoop die kilootjes te verliezen en gewoon ook wat strakker in mijn vel te zitten!

    Door: Leonie 02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Daluren kaart

    Ik heb een dalurenkaart voor 9.95 per maand en als je alleen al 1x per maand gaat is het al waard. Nou val je niet af van 1 x dus heb ik mezelf voorgenomen minimaal 1 x in de week te gaan en dat gaat prima. Weekenden zijn vaak rustig en heb ik tijd zat dus met een daluren bespaar je 4 euro in de maand!

    Door: Chantal B. 23-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    1 jaar lidmaatschap

    Ooit 1 jaar lidmaatschap cash betaald. Ze moesten en zouden bij inschrijving een kopie van mijn bankpas nodig hebben. Tijdig lidmaatschap opgezegd. Ik wordt al 4 jaar achtervolgd door een incassobureau en vandaag hebben ze zelfs (tig jaar na dato) € 400,- van mijn bankrekening gehaald (op basis van mactiging?????). Waar haal je de moed vandaan!!! Blijf met je fikken van mijn bankrekening af!!!

    Door: eleni 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ervaringen Fit For Free

    Goede ervaring met de FitForFree ondersteuningsdesk
    Ik sport nu ruim een maand bij FitForFree in Leidschenveen Den Haag. Prima ervaringen aldaar. Goede apparatuur en ondersteuning van de staf. Echter een proeftijd mbt gebruik Yangawater is abusievelijk niet goed gegaan. Ik zie na mijn proefperiode af van deze aanvulling en heb dat aangegeven. Echter er is toch iets administratief gezien verkeerd gegaan want bij de 1e betaling werd er €3.99 extra ingehouden. Ik heb meteen bij mijn vestiging bezwaar gemaakt en werd meteen goed geholpen. Mails werden gemaakt naar het hoofdkantoor en gebeld om eea te rectificeren. Echter tot vandaag stond het vinkje bij de Yanga-aanvulling nog steeds op “AAN”. Zojuist gebeld met JUSTIN van het hoofdkantoor en werd door hem uitstekend geholpen. Buiten dat ik vriendelijk en correct werd geholpen, kreeg ik een uitgebreide uitleg waar het verkeerd gegaan zou kunnen zijn. Bovendien heeft hij eea meteen opgelost en administratief gecorrigeerd. Justin; goed gedaan en nogmaals bedankt! Grt Wim Groeneveld

    Door: Wim Groeneveld 10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    2-jarige contract

    Welkom bij de slechtste sportschool van Nederland. Geen woorden meer voor.

    Door: Tarik 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Abonnement

    Hoi hoi,

    Service van deze organisatie is ronduit belachelijk. Na 2 jaar lidmaatschap sluiten ze de sportschool en sturen daarmee een mail of ik nog lid wil blijven, met het motto "wie zwijgt stemt toe" uiteraard. Hier kom ik dan zelf veel te laat achter. Op dit moment wil ik gelijk mijn abonnement stop zetten. Het is "verplicht" om je abonnement online op te zeggen, waar je eerst nog vier keer gevraagd wordt of je zeker bent dat je wilt stoppen voordat je uiteindelijk bij de benodigde link komt. Na een paar pogingen lukt het nog steeds niet, gelukkig hebben ze een klantenservice die ik kan bellen! Dit gaat precies zoals je verwacht, 40 minuten in de wachtrij om na 5 minuten van je abonnement af te zijn, geen cent terug te krijgen (ondanks dat je eigen sportschool al maanden gesloten is) en nog een maand opzegtermijn door je neus geboord krijgt.

    Deze sportschool is super goedkoop, en zodra het om iets anders dan de prijs gaat zie je ook gelijk waarom het zo goedkoop is.

    Groetjes,
    Chrétien

    Door: Chretien Lijftogt 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Monthly membership


    Gill, Mitchell
    Wed, Oct 30, 4:02 PM
    to me

    I transferred my membership over to a friend on the 30th Sept at the Looiersgracht gym. I was told there would be no more charges to my bank account and that membership fees would now only be withdrawn from the new member from now on. On the 16th Oct, a month’s membership fee was withdrawn from my account. I called 0900 3483673733 on the day but was met with a 30min + wait time. As I work through the day, I couldn’t just wait on hold for that long. I sent an email that day as well (16th Oct) – I still have not received a response (that is 2 weeks to the day). I have tried calling on the 18th, 23rd and 25th Oct as well. Every time there was a 30min + wait time. On the 25th I even tried waiting it out and was on hold for 40min before I gave up. I went into the Looiersgracht gym on the evening of 28th Oct to see if they could help me. I was very unhelpfully and rudely told I had to come back to that specific gym between 9-5pm so he could call the same number I had been trying to call for the last two weeks. I explained due to work that was difficult for me (I work 9-5:30 and am a 30min cycle from the Looiersgracht location), and if there was any alternative to help resolve this. Let’s just say I was met with a very disappointing response to that question (just a thought - maybe you could have taken my details and followed this up for me through the day? Seeing as I am apparently still a paying customer).

    I returned two weeks later (Fri 8th Nov) at 3:30pm. I was told the manager was not there, even though i had done exactly what was asked previously (return between 9-5, Mon-Fri). He called HQ, and they told him they would contact me about it. No time frame given, and no idea how they would contact me.

    Today, i have been charged another months memberships fee (13th Nov).

    I’m just hoping to have someone reach out at this point as I have no idea how to get in touch with the head office of this gym to discuss this issue. It is becoming exhausting, and just bizarre at this point.

    Door: Mitchell Gill 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Monthly membership

    I transferred my membership over to a friend on the 30th Sept at the Looiersgracht gym. I was told there would be no more charges to my bank account and that membership fees would now only be withdrawn from the new member from now on. On the 16th Oct, a month’s membership fee was withdrawn from my account. I called 0900 3483673733 on the day but was met with a 30min + wait time. As I work through the day, I couldn’t just wait on hold for that long. I sent an email that day as well (16th Oct) – I still have not received a response (that is 2 weeks to the day). I have tried calling on the 18th, 23rd and 25th Oct as well. Every time there was a 30min + wait time. On the 25th I even tried waiting it out and was on hold for 40min before I gave up. I went into the Looiersgracht gym on the evening of 28th Oct to see if they could help me. I was very unhelpfully and rudely told I had to come back to that specific gym between 9-5pm so he could call the same number I had been trying to call for the last two weeks. I explained due to work that was difficult for me (I work 9-5:30 and am a 30min cycle from the Looiersgracht location), and if there was any alternative to help resolve this. Let’s just say I was met with a very disappointing response to that question (just a thought - maybe you could have taken my details and followed this up for me through the day? Seeing as I am apparently still a paying customer).

    I’m just hoping to have someone reach out at this point as I have no idea how to get in touch with the head office of this gym to discuss this issue. But in general, after this experience I wouldn’t recommend this gym.

    Door: Mitch 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 Month's gym membership

    I signed up for a 1 month's gym membership with Fit for Free gym at their Bijlmer Arena branch back in September 2019. I explicitly stated to the staff member serving me there at that time that I only needed 1 month's gym membership, and not any of their other packages or commitments.

    Everything seemed to go well and as per my requests (or I thought it did) and I was told to pay their 27 Euros fee for their one month only gym membership (which coincidentally seemed to match their tariff on their website too at that time). I was then told by the staff member to cancel my membership the very next day in order to get out of the automatic commitment, which I actually found quite strange, since I only requested for one month's membership anyway! But still duly followed the staff member's instructions nevertheless.

    No where in the Fit for Free literature, or on their website, does it define 1 month as being only 4 weeks, or 28 days. So it came to my total shock and surprise when Fit for Free automatically withdrew another 2.89 Euros from my bank account towards the end of my 1 month contract with them. I initially rejected this withdrawal request and successfully got a refund from my bank.

    I then contacted Fit for Free head office to query this transaction and why they were trying to charge this additional fee (which by the way, I was left waiting in their phone queue for more than 40 minutes before someone decided to pick up the telephone and serve me). It is only then that I came to realise the deception, and Fit for Free's definition of 1 month (and no, I'm not referring to the month of February here either, but for the month of September!).

    As I mentioned above, none of this was made clear and many would rightly assume 1 month to be defined as, well, 1 entire calendar month of typically 30 or 31 days (unless it is February). It is very deceptive and scandalous for Fit for Free to be claiming 27 Euros fee for 1 month, when it is actually referring it to a 4 week / 28 day charge, and where Fit for Free automatically then charge you an additional fee to cover for the remaining days of that month!

    In short, and after a heated discussion with head office staff on the phone on this matter, I was forced to pay this extra charge, which by now somehow had surprisingly had increased to 3.89 Euros! Again, utterly ridiculous and scandalous of Fit for Free!

    This monthly fee which, as I have point out is actually closer to 30 Euros per month rather than 27 Euros, is exorbitant in its own right! For that sort of monthly fee anywhere else (and especially in the UK) I would typically get access to, not only gym facilities, but spa and swimming facilities too. But yet, both the clubs that I visited (in Bijlmer Arena and Loosduinseweg in Den Haag) didn't have these facilities at all.

    The Loosduinseweg club that I visited the most had a good range of gym equipment and was hardly busy around the time I visited, around 9:30 pm till 11 pm (but I wouldn't expect it to be anyway). That is as much positive my experience gets to using this club.

    Shockingly, the club in Loosduinseweg didn't even have a drinking water fountain, and when I asked about this I was told the only options were to either pay for it using their drinks machines, or to get it from the toilet sink.

    Their storage lockers are ridiculously narrow too, and hardly have the width to even fit even a standard size sports backpack in them.

    The showers operate on a token based system, which I thought at first was another chargeable fee to use, until I was told by the staff members at the club (towards the end of my month's membership) that it was actually free, but only limited to a maximum of 10-12 minutes usage (2 tokens provided).

    In conclusion, I can't help but stop wondering that everything this club / organisation / staff and management team do is to solely (and ruthlessly) maximise and line its own pockets. Whether it is by deception on its written terms and conditions, or staff members not informing you and over complicating things / taking advantage of uninformed foreigners joining their gym, to even limiting the use of their showers and providing poor and inadequate facilities; Everything it does is to solely and ruthlessly squeeze as much money out of you where they can, regardless of whether it is considered morally or ethically correct, or not. It is an absolute travesty that this club is named 'Fit for Free', when the organisation and their staff / management team's attitude is anything but that! 'Fit for Free'?! - Hardly. More like 'Fit for (exorbitant) Fee'.

    All i'll say to those considering joining this club (and especially if you are a foreigner like myself) is to be very careful, and make sure as to what you are being informed and signing up to!

    Door: Manish 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    jaar abonnement

    SUPERSLECHTE KLANTENSERVICE, sta al 30 minuten in de wachtrij via telefonisch contact. Zit ondertussen op klant nummer 8, waarvan klant nummer 9, 28 minuten aan het bellen was.
    Staat nergens duidelijk iets aangegeven over een betalingsregeling, maar als ze je een betalingsherinnering moeten sturen, dan weten ze je wel te vinden.
    Ze maken het je extra moeilijk, zodat ze zoveel mogelijke extra kosten kunnen trekken!

    Door: anoniem 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Abo 1 jr opzeggen.

    Als je lid wilt worden, dan heb je echt direct reactie per mail.
    Wil je opzeggen, dan 0,0 reactie. Ook niet na 3 mailtjes.

    Ik weet nu al dat ik over 4 weken reactie ga krijgen met : u heeft niet betaald (ik ga het blokkeren, jaartermijn is voorbij) en dat ze zullen zeggen: wij hebben niks ontvangen.

    geldklopperij.

    jaar of 8 geleden kreeg ik aanmaningen nadat ik had opgezegd. Dacht dat het een foutje was. Kan gebeuren. Nu besef ik, dat het structureel lijkt. Een verdienmodel.

    Door: remco formal 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    abonnement

    Oplichters opgezegd en per mail bevestigd gekregen dat er is opgezegd na 2x 45 minuten aan de telefoon gehangen te hebben tot je iemand eraan krijgt en nog incasseren ze het abonnements geld nooit aan beginnen

    Door: edwin 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Fit for Free

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Fit for Free een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 71 ervaringen geplaatst over Fit for Free. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Fit for Free actief?

    Fit for Free is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Fit(ness), Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fit for Free gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.