NederlandReview

    Ervaringen Fit for Free


    Wilt u ook van die extra kilootjes af of u weer lekker fit en gezond in uw lijf voelen? Bent u opzoek naar een sportschool, maar wilt u niet te diep in de buidel hoeven tasten? Bij Fit For Free bent u dan aan het goede adres! Bewegen is goed voor u, zowel voor uw gewicht als voor preventie van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of diabetes. Daarnaast is bewegen ook erg leuk om te doen. Als u overweegt om bij Fit For Free een sportabonnement af te sluiten, kunt u hier op NederlandReview ervaringen en reviews van klanten lezen. Hierdoor kunt u zelf bepalen of u kiest voor Fit For Free.

    Over Fit For Free

    Fit For Free is een goedkope fitnessclub die niet alleen goedkoop is, maar ook ruime openingstijden heeft. Hierdoor kunt u altijd wel een geschikt moment vinden op de dag om even te gaan sporten. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00! Er zijn 72 vestigingen over het hele land. Als u lid wordt krijgt u een pas die geldig is bij alle vestigingen. Bent u dus een keer in een andere stad en heeft u zin en tijd om te sporten, dan is dat gewoon mogelijk bij de dichtstbijzijnde Fit For Free.
    U sport al vanaf €9,95 per maand, maar dit is een pakket waarmee u alleen in de daluren kunt sporten (doordeweeks 7:00-17:00 en het hele weekend). Voor €17,95 per maand heeft u een onbeperkt fitness abonnement voor een jaar. Als u een tweejarig abonnement afsluit, betaalt u slechts €13,45 per maand. Als u wilt meedoen met groepslessen dan komt er nog €6,- bovenop het bedrag van uw gekozen abonnement.

    Bekijk wat een fitness intructeur allemaal doet bij fit for free...

    Diensten

    Fit For Free heeft een breed aanbod aan diensten. Ten eerste zijn daar de cardio en kracht apparaten waar u als lid gebruik van kunt maken. Bij Fit For Free werken goed opgeleide fitnessinstructeurs, die u altijd kunnen helpen bij vragen of problemen. Voor €10,- kunt u bij een van hen persoonlijk beweegschema laten maken. U kunt ook gratis bij een inloopspreekuur advies vragen aan een fysiotherapeut of voedingsdeskundige. Daarnaast kunt u bij Fit For Free ook meedoen aan veel verschillende groepslessen, zoals zumba, bodypump, grit, pilates, bodycombat en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook meedoen aan een circuit training of zelfs ‘Virtual Spinning”. Een virtuele instructeur begeleidt je tijdens de les op een groot scherm, waar ook op wordt weer gegeven waar je fietst. Dit kunnen verschillende plaatsen zijn, bijvoorbeeld Afrika of een stad in Nederland.
    Tenslotte zou u ook nog gebruik kunnen maken van de zonnebank tegen een vergoeding van €4 en kunt u altijd gratis gebruik maken van de sauna!

    Klachten

    FitForFree geeft niet duidelijk aan wat u moet doen bij een eventuele klacht. U kunt wel altijd de medewerkers persoonlijk of per mail bereiken.

    Al u een minder goede ervaring heeft, willen we dit ook graag weten. Problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook uw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

    Gezond en gespierd door FitforFree? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen?

    Fit for Free
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

    4,8
    42% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,8

    Service

    4,2

    Prijs

    5,6

    Leveren

    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    abbo

    Blijven incasseren ondanks opzegging. Zijn telefonisch niet bereikbaar.

    Door: Martijn O20-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Dagpas

    Dagpas voor 9 euro gekocht. Kom een paar weken later om hem te gebruiken, medewerkster zegt dat ze hem niet kan vinden. Ik zoek in bankafschriften die afschrijving op, op dezelfde datum als in de mail €8,99 aan SportCity. Zij zeggen: wij zijn geen SportCity, vroeger zat hier een SportCity. U heeft geen dagpas en moet een nieuwe kopen.

    VETTE OPLICHTING DUS

    Door: Kristina18-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Recensie F4F Zomerhofstraat

    Het personeel op de Zomerhofstraat is niet bepaald vriendelijk. Vooral de laatste jaren is de sfeer stukken minder geworden en wordt er met 2 maten gemeten;

    Mensen met petjes mogen niet naar binnen omdat ze zogezegd niet herkenbaar genoeg in beeld zouden zijn op de beveiligingscamera, maar mensen met bijv rastaharen in zo’n panty of een tulband mogen wél zo naar binnen. Heel apart.

    Vandaag werd ik bij binnenkomst afgesnauwd door een medewerkster die qua leeftijd m’n dochter had kunnen zijn. Ze vroeg letterlijk... Wat kom je doen? Waarop ik antwoordde....”trainen”. Toen zei ze: die zonnebril moet nu dan wel af waarop ik dus zei: “Hallo... Ik stap net binnen en ben nog niet eens het poortje door”

    Ik was het ineens zo zat dat ik me omgedraaid heb en zo weg ben gelopen en zo zijn er nog wel meer van die dingen dat ik denk: Klaar nu!

    Ik ga wel naar de concurrent waar ze nog wel daluren hebben voor slechts €10 per maand bij een contract van 3 jaar. Dat dan weer wel, maar ach... moet toch trainen. Train al sinds 1995.

    Bij F4F heb ik ook 8 jaar gezeten dus ach... die 3 jaar maak ik toch wel vol. :-) En nog wel meer ook. :-)

    Even wat nadelen van F4F:

    - je hebt sinds kort nog maar 1 type abonnement.
    - je mag alleen stoten op de zak en niet trappen
    - je mag geen petje op. Belachelijk!
    - betaald parkeren :-(
    - toestellen zijn vaak bezet waardoor je moet wachten
    - assortiment shakes en sportdrank is zeer beperkt. Was voorheen veel beter.
    - Zonnenbank abonnement gaat eruit als ik het goed heb begrepen.
    - meeste personeel is niet bepaald vriendelijk.
    - Zonnenbank is vaak ranzig: sterker nog: vorige zomer zaten er gewoon wespen in de luchtkanalen van de Zonnenbank waardoor er toen meerdere mensen gestoken zijn.
    En maar beweren dat dat niet kon, maar dat kon dus wel want ik heb er toen zelf 2 doodgeslagen nadat mijn vriendin en ik zelf ook gestoken waren
    Genoeg is genoeg!
    De leukste tijd op de Zomerhofstraat was toch wel toen het nog Lifeline was.

    Door: Rocco Perez24-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    S’bam

    Ben 6 weken niet naar groepsles geweest van S’bam wegens gezondsheidsproblemen. Instructrice is hier van op de hoogte. Maar geen een keer gevraagd hoe het met mij gaat, terwijl groepsleden dit wel deden. Komt bij mij over als oppervlakkig, onpersoonlijk, ongeïnteresseerd en heel erg commercieel. Ik ga nu uitsluitend voor de bewegingen die bevordelijk zijn voor reumatoïde artritis en spierziekte.

    Door: Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma20-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Review

    Pluspunten: -prijs, - ruimte openingstijden.
    Minpunten: - verouderde apparatuur, - op bepaalde tijden echt te druk bij bepaalde secties (gewichten/ dumbells) . Ook is het vreemd dat er veel zware dumbells liggen 25 plus gewichten, terwijl bijna iedereen tussen de 7 en 20 kg. gewichten pakt. Wie gaat er 40/45 kg. dumbells pakken, maar die liggen er dus echt! Al met al geen verkeerde sportschool, ik ben er meerdere malen contracten mee aangegaan, als je minimaal een jaar lid blijft is opzeggen geen probleem, nu heb ik weer opgezegd omdat Basic Fit hier ook zit (ruimer, nieuwe apparatuur, zelfde openingstijden en iets scherpere prijs), maar anders zou ik er waarschijnlijk zijn gebleven. Wel zijn er uit de kleedkamers spullen gestolen van medesporters, waaronder autosleutels (!!!) die ook echt gebruikt zijn om auto's mee te nemen en joy te rijden. Een kluisje is dus absoluut geen overbodige luxe Ik heb nu weer opgezegd, maar verwacht geen problemen.

    Door: Marcel v L24-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Contract voortijdig afgekocht, maar toch dreigen met kosten.

    Wij hadden een 2-jarig contract afgesloten en besloten eerder te stoppen. Wij kregen netjes een mail met het terugbetalen van de genoten korting. Kort hierna bleven de dreig- sms'jes en mails komen
    , maar na een telefoontje met F4F werd ons verzekerd dat wij deze konden negeren.

    Dit hebben wij gedaan op 12 mei 2018 totdat wij dreigmails begonnen te krijgen van Flanderijn namens F4F of wij even 70 euro de man konden lappen. Het mooie was dat de bedragen in de dreigbrieven zo willekeurig als wat waren. De ene keer moesten we 50 euro betalen, andere keer 30. Echt te hilarisch voor woorden!

    Ik schrijf nu deze recensie nadat wij WEER een mail hebben ontvangen van Flanderijn waarin vermeldt wordt dat wij voor 11 maart 2019 moeten betalen, en anders er een rechtzaak komt.
    Net contact gehad met Flanderijn en ook zij snappen niks van de openstaande schuld en nemen voor de zoveelste keer contact op met F4F. Even afwachten dus, maar even voor de duidelijkheid, dit loopt al vanaf 12 mei 2018 tot 8 maart 2019. Ik heb wel iets beters in mijn weekend te doen dan opgelicht te worden door dit 'bedrijf'.

    Ik raad niemand aan om ook maar een contract af te sluiten bij Fit4Free. Wanneer je er sport is het allemaal leuk en aardig, totdat je er klaar mee bent door wat voor reden dan ook. Dan komt het gezeik en de dreigementen.

    Door: Marnix Overvoorde08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Keiharde (dreun) muziek bij Fit For Free.

    Sinds een aantal jaren ga ik (indien mogelijk s'morgens vroeg) 2 x per week bij FFF sporten/fitnessen.
    Het sporten/fitnessen op zich bevalt mij wel.
    Waar ik (en wat ik ook hoor van andere mensen) mij mateloos aan stoor is het keiharde volume van de muziek die daar wordt gespeeld. Los van het feit dat de gespeelde muziek niet mijn smaak is, is dit hoogst irritant, zeker in combinatie met de dreunende bas.
    Als je vraagt om de volume knop terug te draaien, dan gebeurt dit wel, maar de keer erop weer hetzelfde irritante hoge volume.
    Als je dan ook nog ziet dat de meeste sporters hun eigen muziek/koptelefoon gebruiken, dan zou voor mij logisch zijn: laat die muziek achterwege en als FFF vindt dat muziek erbij hoort dan als achtergrond muziek.
    Medio mei loopt mijn jaar contract af en als de muziek blijft zoals het nu is, overweeg ik om bij FFF te stoppen.

    Door: Piet29-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    geen daluren meer

    Leuke sportschool. Was tot voor kort qua prijs heel aantrekkelijk, vooral de dalurenabonnementen waren interessant geprijsd. Helaas zijn de abonnementen vanaf februari 2019 flink veranderd. De goedkope dalurenabonnementen zijn er niet meer. En de overige abonnementen gelden niet meer per maand, maar per 4 weken (dus niet 12x per jaar, maar 13x per jaar betalen). Voor mensen met een kleine uitkering daardoor niet meer interessant. Jammer!
    Blijkbaar wil de nieuwe eigenaar zo gauw mogelijk flink binnenlopen?!

    Door: Ger20-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Twee kanten

    Heel aardig personeel, hygienische sportschool en veel verschillende apparaten op de plek waar ik een half jaar gesport heb. Helaas na dat half jaar kreeg ik iets aan mijn knie en dacht ik mijn jaarabbonement opgezegd te hebben, maar kreeg eind december een rekening van nog een jaar abbonement. En raad eens, een maand opzegtermijn. Dus heb een half jaar niet gesport en daar boven op komt nog eens een maandje aan kosten om het even lekker uit te melken.

    Locatie: 5/5
    FFF financiele praktijken: 0/5

    Door: Casper18-01-2019
    Casper18-01-2019

    Naast dat hebben ze een ledenstore waar het lijkt alsof je producten voor met ledenkorting kan kopen. Als je deze producten op andere sites opzoekt blijkt dit niet waar te zijn. Naast dat staat er onder elk artikel 'Nog X artikelen in voorraad'. Dit is een doorzichtige sales tactic wat de 'consument' een gevoel van tijdsdruk geeft. Dit geeft aan dat het goed behandelen van de 'leden' een illusie is en je aan het eind van de dag voor FFF een sportende portomonnee bent. Houd hier wel rekening mee dat de mensen die voor FFF werken en geen onderdeel zijn van marketing wel gewoon mensen kunnen zijn die je ook daadwerkelijk als mens behandelen.

    Casper18-01-2019

    Naast dat hebben ze een ledenstore waar het lijkt alsof je producten voor met ledenkorting kan kopen. Als je deze producten op andere sites opzoekt blijkt dit niet waar te zijn. Naast dat staat er onder elk artikel 'Nog X artikelen in voorraad'. Dit is een doorzichtige sales tactic wat de 'consument' een gevoel van tijdsdruk geeft. Dit geeft aan dat het goed behandelen van de 'leden' een illusie is en je aan het eind van de dag voor FFF een sportende portomonnee bent. Houd hier wel rekening mee dat de mensen die voor FFF werken en geen onderdeel zijn van marketing wel gewoon mensen kunnen zijn die je ook daadwerkelijk als mens behandelen.

    Wim01-02-2019

    Als je alle reacties hier leest bekruipt mij gevoel dat het allemaal zinloos is om hier iets te schrijven. Er zijn geen reacties van FFF, het laat ze blijkbaar allemaal koud. Zoals er ook geen reacties worden gegeven op emails en vragen. Het is een groepje onopgevoed en ongemanierd gepeupel dat waarschijnlijk druk is met Pokémon of zoiets dergelijks maar niet met de klanten. Het beste advies dat ik kan geven is bepaal je eigen positie en laat het er dan maar op aan komen. Alle incasso's kun je tegenwoordig toch terugdraaien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Vriendelijk personeel

    Ik ben sinds 2 jaar lid bij de Fit For Free, ik vind het personeel erg vriendelijk en de persoonlijke begeleiding is ook prettig. Wanneer ik incheck met mij pasje spaar ik ook nog eens voor punten waarvan ik leuke producten kan kopen met korting. Jammer dan als je een jaar abbonement afsluit en je wilt voor een maandje groepslessen doen dat het gelijk voor een jaar word afgeschreven met terugwerkende kracht. Over het algemeen ben ik tevreden!

    Door: Pieter M03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Prima sporten

    Na een gezondheids probleem moest ik toch echt gaan sporten.
    Mijn ex wilde mee sporten dus meteen 2 jaar abonnementen afgesloten.
    Helaas is mijn ex nooit wezen sporten dus na een maand opgezegd, ja natuurlijk dus een jaar voor niets betaald maar goed.
    Zelf ga ik wel en voel me er erg goed bij.
    Ook nog een jaarabonnement voor mijn zoon gekocht die het ook binnen 2 maanden voor gezien hield dus ook hierbij fff een jaar gesponsord zonder tegenprestatie maar goed.
    Het zou fijn zijn als ze ook andere vormen van abonnementen zouden invoeren. Voor een maand of een soort strippenkaart bijvoorbeeld.
    Dat zou het makkelijker maken om mijn zoon toch af en toe mee te krijgen.

    Door: Robert 28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Onterechte afschrijvingen!

    Fit for free blijkt al lange tijd geld van mijn rekening te incasseren. Maar ik ben nooit lid geweest! Geld terug,? Nee hoor. Een incassobureau inschakelen. Idiote kosten. Dreigen met zaken. Wel erkennen dat ik nooit lid ben geweest en nimmer een pas heb gehad.... terugbellen? Nee hoor. Lekker blijven dreigen met zaken. Bijzonder onfatsoenlijke leiding bij dit bedrijf. Slechte moraliteit.

    Door: Robert23-11-2018
    Edris Hernandez21-12-2018

    Als ik je review lees zie ik mijn verhaal terug, het zijn hele grote oplichters. Hetzelfde hebben die mieren porno acteurs bij mij gedaan met ultimoo incasso als gevolg. zie mijn review. Ik hoop dat ze falliet gaan met zulke praktijken. Groet Edris Hernandez

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    OPLICHTER en GROTE MIEREN NEUKERS

    Voor mensen die hun gezondheid en conditie willen verbeteren opgepast met Fit for free, bij een betalingsachterstand sturen zij geen herinnering maar gelijk een incasso dreiging met € 40,00 incasso kosten ook bij betaling geven ze aan dat klanten zicht niet aan afspraak houden.

    Ik raad iedereen af om lid te worden en de mensen die al lid zijn opzeggen, er zijn genoeg opties om te sporten met professionele apparatuur en goedkoper dan deze oplichters makers van mieren porno.

    Ik heb telefonisch Fit for free aangegeven slechte reviews te schrijven ook via social media en daar hadden ze maling/schijt aan volgens hun genoeg stomme sukkels waarvan ze kunnen stelen.

    wees gewaarschuwd


    Door: Edris Hernandez23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS

    Een maand terug sloot ik een abonnement af bij Fit For Free. Ik heb meermalen gevraagd of het geen jaar abonnement was, wat volgens hun absolúút niet zo was. Vorige maand heb ik mijn abonnement opgezegd, werd gebeld dat ik voor een jaar contract had getekend en er voor een jaar lang 19,99 euro per maand van mijn rekening werd afgeschreven.

    Door: S.T.12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oneerlijk!

    Wat een stelletje geldplukkers en dan ook nog van mensen die daar komen met een coupon van rechtop! Er was met mij afgesproken dat als er geen geld meer op mijn coupon zou staan dat mijn abonnement dan stopte en ik niks bij moest betalen ik moest alleen mezelf op tijd uitschrijven. En nu moet ik alsnog voor de laatste maand bijbetalen. Erg vervelend als je het niet kan missen! Ik ga nooit meer naar fit for free. Blij dat me abonnement daar afgelopen is. Daarbij was de vrouw van de klantenservice ook nog eens heel erg onbeschoft. Liet me niet uitpraten en het was allemaal me eigen schuld en ik moest maar gewoon betalen.

    Door: Gabriëlla17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechte service bij opzegging

    Mails over opzegging van mijn abbonement worden voor drie weken genegeerd, krijg ik wel een mail om dringend te betalen omdat het incasso anders om de hoek komt kijken. Na meer dan een half uur wachten aan de telefoon kan ik opzeggen maar dien ik nog wel een maand te betalen. Kortom, zeer ontevreden.

    Door: Harma20-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Opzeggen contract vanwege chronische ziekte onmogelijk!!

    Vanwege een chronische ziekte colitus ulcerosa is het voor mij onmogelijk om te sporten. Meerdere malen Fit For Free gemaild en hier ook duidelijk in vermeld, waarom ik niet kan sporten. Hierbij heb ik een verklaring van de arts bijgevoegd, dat ik al in behandeling ben sinds 2016. Helaas doet Fit For Free hier moeilijk over en vragen ze iedere keer weer iets anders. Helaas mag een arts géén brief geven met dat ik NIET kan sporten, omdat dit per persoon erg verschilt. Wel is het bekend, dat er een aantal mensen met deze ziekte NIET kunnen sporten. k sponsor ze al sinds vorig jaar december 2017. Ze kunnen ook zien, dat ik maar 1 keer ben geweest. (helaas vanwege de klachten). Coulance is ver te zoeken!

    Door: Lysanne08-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    De prijs is het bewijs.

    In aansluiting op diverse bovenstaande reacties is ook mijn ervaring:
    Fit for Free heeft:
    Administratief ( lees digitaal) zaken niet op orde. In mijn geval had ik me via mijn mobile telefoon aangemeld voor groepslessen, rara...aanmelden lukte blijkbaar prima want diezelfde maand werd de extra € 6,75 ingehouden op mijn rekening....Afmelden leek mobiel te lukken ...echter de inhouding op mijn rekening liep maanden door. (Overigens had ik dit te laat in de gaten omdat mijn partner de boekhouding doet). Ze waren totaal ongevoelig voor alle gegronde argumenten zelfs een opzegging op locatie met een aantekening van medewerkster dat ze op de hoogte was van de problemen en heeft gezien dat ik op mijn mobile telefoon sinds maandeb geen gebruik meer maakte van het groepsarangement mocht niet baten. Minimaal 8 mnd ten onrechte dit bedrag van mijn account ingehouden zonder enige vorm van excuus! Mij zullen ze er nooit meer zien en reklame zal ik zoals u begrijpt niet voor hun maken...in tegendeel. Goedkoop blijkt ook hier....duurkoop!!!

    Door: Eva21-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ongeïnteresseerd

    De lage prijs is het enige voordeel van FFF. Het personeel is wel in elkaar en de smartphone geïnteresseerd, maar niet in de leden. De receptie is vaak onbemand. Dat gebrek aan interesse leidt inmiddels tot irritatie. De meeste medewerksters zijn erg jong en hebben waarschijnlijk net de leeftijd bereikt dat ze schaamhaar krijgen. De lage prijs is waarschijnlijk ook de oorzaak van het verloop onder het personeel. Vanochtend moest één van de schoonmaaksters de werking van een apparaat uitleggen. Ik maak de termijn van mijn abonnement vol en stap met plezier over naar een ander fitnesscentrum.

    Door: G.J. Krol18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Opzeggen lidmaatschap

    In maart mijn lidmaatschap opgezegd. Een nette opzegbrief en pasje ingeleverd. Na opzegging nog steeds afschrijvingen. Ze zijn alles kwijt of hebben zogenaamd niets ontvangen. Ze hebben er werkelijk schijt aan. Ik moet maar bewijzen dat ik opgezegd heb. 1 ding is belangrijk bij Fit for Free.....Lid worden!!!!....Als je vervolgens geen gebruik maakt of kan maken...het zal ze een worst zijn. Dus never en nooit meer Fit for Free.

    Door: Ype Copinga29-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Ik zag nog iets over het hoofd.

    Zou ik terug gaan. NEE!

    Door: Gaitrie 27-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onbeschoft

    Ik lees hier de berichten en ben zwaar overdonderd dat het lijkt of ik mijn verhaal teruglees.

    Ik wilde een maand trainen bij Fit4Free en geen jaarcontract. Dus ik sloot een contract voor 1 maand. Na overgehaald te zijn, dat ik wel per maand kon pinnen voorafgaand aan de maand dat ik sport, heb ik opgeschreven dat ik vier maanden wil trainen.
    Ik had er zelf bijgeschreven dat ik geen Incasso wens. Had netjes betaald via PIN. Vervolgend werd vlak na mijn betaling toch geïncasseerd. Wat ik logischerwijs heb gestorneerd, want anders betaal ik dubbel.
    Ik heb gelijk aangegeven dat ik niet meer door wil sporten omdat ze afspraken niet nakomen en gelijk onterecht dreigbrieven en mails sturen.
    Ik heb ze gebeld. Ik ben in de eerste maand naar de bali geweest om verhaal te doen en toen werd verteld dat er ook geschorst kan worden. Kortom ik loop steeds tegen medewerkers aan die slecht advies geven en loze beloftes doen. En ik kom intussen niet van ze af en blijf aanmaningen ontvangen.

    Ik begrijp niet dat een organisatie zo met hun klanten omgaat. Ik vind het te onbeschoft voor woorden.

    Door: Gaitrie27-05-2018
    Rocco Perez 24-08-2019

    Zo! Ik ben weg bij F4F. Van €24 per maand ga ik nu naar €10 ???????????????? Deze recensie mogen ze diep in hun dikke aars steken.???????????? Het personeel op de Zomerhofstraat is niet bepaald vriendelijk. Vooral de laatste jaren is de sfeer stukken minder geworden en wordt er met 2 maten gemeten; Mensen met petjes mogen niet naar binnen omdat ze zogezegd niet herkenbaar genoeg in beeld zouden zijn op de beveiligingscamera, maar mensen met bijv rastaharen in zo’n panty of een tulband mogen wél zo naar binnen. Heel apart. Vandaag werd ik bij binnenkomst afgesnauwd door een medewerkster die qua leeftijd m’n dochter had kunnen zijn. Ze vroeg letterlijk... Wat kom je doen? Waarop ik antwoordde....”trainen”. Toen zei ze: die zonnebril moet nu dan wel af waarop ik dus zei: “Hallo... Ik stap net binnen en ben nog niet eens het poortje door” Ik was het ineens zo zat dat ik me omgedraaid heb en zo weg ben gelopen en zo zijn er nog wel meer van die dingen dat ik denk: Klaar nu! Ik ga wel naar de concurrent waar ze nog wel daluren hebben voor slechts €10 per maand bij een contract van 3 jaar. Dat dan weer wel, maar ach... moet toch trainen. Train al sinds 1995. Bij F4F heb ik ook 8 jaar gezeten dus ach... die 3 jaar maak ik toch wel vol. :-) En nog wel meer ook. :-) Even wat nadelen van F4F: - je hebt sinds kort nog maar 1 type abonnement. - je mag alleen stoten op de zak en niet trappen - je mag geen petje op. Belachelijk! - betaald parkeren :-( - toestellen zijn vaak bezet waardoor je moet wachten - assortiment shakes en sportdrank is zeer beperkt. Was voorheen veel beter. - Zonnenbank abonnement gaat eruit als ik het goed heb begrepen. - meeste personeel is niet bepaald vriendelijk. - Zonnenbank is vaak ranzig: sterker nog: vorige zomer zaten er gewoon wespen in de luchtkanalen van de Zonnenbank waardoor er toen meerdere mensen gestoken zijn. En maar beweren dat dat niet kon, maar dat kon dus wel want ik heb er toen zelf 2 doodgeslagen nadat mijn vriendin en ik zelf ook gestoken waren Genoeg is genoeg! De leukste tijd op de Zomerhofstraat was toch wel toen het nog Lifeline was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Camera's

    In 2017 ging de autoriteit bescherming persoonsgegevens in discussie met FFF omtrent camera toezicht in de vestigingen. FFF vertelde dat dit toezicht 'alleen maar..."van toepassing was op heren kleedkamers in de Randstad. En noodzakelijk om diefstal te voorkomen. FFF heeft na het gesprek toegezegd dat de camera's al uitstaan en niet meer worden aangezet.
    Echter....FFF heeft tot op de dag van heden nog op de website staan onder algemene voorwaarden dat men camera toezicht toepast op ópenbare ruimten' en dat de klant hier mee akkoord gaat indien deze lid word van deze sportschool.
    Wat zijn openbare ruimten? Indien u zo dom bent om lid te worden van deze goedkope sportschool die wetgeving aan hun laars lapt, zou ik u aanraden om in ieder geval een uitzondering te noteren voor enig beeldmateriaal wat gemaakt zou kunnen worden in de openbare ruimten waar u zich verkleed en of doucht. Daar MAG GEEN camera hangen/gebruikt worden. Ook niet als u de algemene voorwaarden niet helemaal hebt begrepen. De Nederlandse en Europese wetgeving prefaleert boven de algemene voorwaarden oopgesteld door deze sportschool.

    Door: yvin17-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Dramatisch bedrijf

    Na meerdere malen zelf gebeld te moeten hebben over het opzeggen van mijn abbo, zou ik een mail krijgen met alle info aangaande de opzegging. Nooit gehad. Door de klantenservice zonder enige empathie te woord gestaan met de mededeling dat ik maar moest betalen of er anders een incassobureau wordt ingeschakeld. In een woord; Dramatische service. Voor mij nooit meer fit for free!

    Door: JJ07-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    het kan ook goed gaan

    Ik ben sinds oktober 2013 lid van Fit for Free, dus ruim vier jaar, en ik sport in Leeuwarden. Het lidmaatschap en het sporten bevallen me goed. Ik heb geen problemen gehad. Personeel is altijd vriendelijk geweest. Behalve 1 groepslesinstructrice, met haar is het contact wat onaangenaam geweest, maar dat kan overal voorkomen, dat je met iemand geen klik hebt.

    Door: Claire Steenberg18-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Wat ben ik blij

    Ik ben zo ontzettend blij dat ik niet met dat bedrijf in zee ben gegaan. Een paar jaar geleden had ik een vraag ik werd als oud vuil behandelt en nu wilde ik echt lid worden omdat mijn vriendin lid is nou ik doe het toch maar niet na al die slechte reviews.

    Door: Madelene10-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ik kom niet van ze af

    Jaarabo afgesloten, stom natuurlijk, na een maand opgezegd maar moet natuurlijk jaar afbetalen, echter maanden daarna bleven ze maandelijks afschrijven.
    Laten storneren want ik ben natuurlijk niet gek, na meerdre emails eindelijk een reactie, excuses enz. Echter de boeven gaan door en reageren niet op je mails, bellen onmogelijk niets eens aan beginnen! bleek er toch twee dagen niet betaald. ze blijven nu maanden later dreigbrieven sturen waar een boete bedrag continue wordt verhoogd....jezus.
    Ben benieuwd, iemand ooit voor de rechter verschenen door deze firma? Deurwaarders?
    Laat een bericht achter als je daar mee te maken hebt gehad.

    Door: Lola05-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klantvriendelijkheid

    Datum 29 januari 2018 Betreft Fit For Free Nijmegen.
    De klantvriendelijkheid van de enkele medewerkers is ver onder de maat.
    Waarschijnlijk heeft de jeugd die hier achter de balie zit, zit, zit, nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord.
    Muziek die staat veel te hard, tot zelfs 86 Decibel. (achtergrondmuziek wat het zou moeten zijn mag maximaal 60 DB zijn.
    Bij een verzoek van een viertal leden deze ochtend werd schandalig gereageerd door de baliemedewerkster. (een jonge dame die mij mededeelde dat zij er geen last van had.
    Wij moesten maar naar het Kruidvat gaan want daar hebben ze prima oordopjes.
    Later toen een andere medewerker de groepsles moest geven op de plaats waar wij over de te harde muziek klaagden en deze medewerker bij de balie ging vragen om de de muziek zachter te zetten werd dat wel gedaan.
    Wat klantvriendelijkheid betreft geef ik dit bedrijf met de medewerkers niet 1 ster maar MIN 5 sterren.

    Door: Eef Hu29-01-2018
    yvin17-05-2018

    Valt nog mee. Toen ik een zelfde opmerking eens maakte bij Sport city/de grote broer van FFF, werd mij verteld dat 'dat wel vaker werd gezegd door oudere mensen' Ik was toen 48 wat natuurlijk stokoud is. Navraag bij mijn mede sportgenoten in de kleedkamer leverde een 'veel te hard score'op van 85% van de aanwezigen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    DRAMATISCH

    Zo'n twee weken nadat mijn lidmaatschap begon heb ik middels een telefoongesprek getracht mijn lidmaatschap weer op te zeggen. Dat is nu 40 maanden geleden. Ik kom er werkelijk niet van af. Doe jezelf een plezier en vermijd deze organisatie.

    Door: Willem Jason Stel29-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Tenenkrommend slechte service

    Zojuist FFF proberen te bellen. 25 min. in de wacht gestaan omdat AL de medewerkers bezig waren met de 2 wachtenden voor mij te helpen...

    De maandelijkse termijn werd nl. niet automatisch afgeschreven omdat er een cijfer te weinig in mijn rekeningnummer zou staan, wat achteraf helemaal niet juist blijkt te zijn.

    Hierdoor liep ik 2 hele termijnen à 16,95 achter en dat kan natuurlijk niet.

    Op de vraag of de “aanmaningskosten” in mindering konden worden gebracht als ik het volledige lidmaatschap t/m 2019 in één zou voldoen werd negatief gereageerd. Daar kon de “directie” niet aan beginnen.

    Tenenkrommend slechte service. Heb meteen m’n lidmaatschap opgezegd.

    Ps. De reden waarom je bij bedrijven als FFF geen reviews bij Google achter kan laten is omdat ze waarschijnlijk veel meer slechte recensies krijgen.

    Door: Bartus22-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Fit For Free is een grote oplichters bende na opzegging gingen ze gewoon door met automatische incasso na 3x maanden na elke keer langs te zijn geweest en elke keer zou het nu opgelost zijn werd er weer afgeschreven, toen de postbank de betalingen laten storneren en verdere betalingen blokkeren, toen wel een reactie van Fit For Free met een overzicht dat er nog een halve maand betaald moest worden dit gedaan en nu weer dreigbrieven! een grote dievenbende waar je nooit zaken mee moet doen

    Door: Q de leeuw20-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze service

    Bijna twee jaar geleden mijn eerste bezoekje gebracht aan Fit For Fee. En eerlijk is eerlijk: ik was positief verrast. Leuke medewerkers, goede uitleg en een fijne persoonlijke support. Ook de prijs viel reuze mee. Elke week deed ik één of twee groepslessen, ook daar leuke instructeurs die op een enthousiaste manier lesgaven. Nou je moet het wel heel erg verpesten, wil je mij nog een negatieve ervaring bezorgen.

    Het begon eigenlijk allemaal toen ik ging verhuizen en niet meer in de buurt van een Fit For Free woonde. Ik had een tweejarig abonnement, dus begreep ook wel dat ik deze niet zomaar op kon zeggen. Wel geprobeerd, maar nee, ik moest de twee jaar wel afmaken. Heb ik verder niet moeilijk om gedaan, want heb zelf een contract getekend.

    Wel heb ik mijn nieuwe adres en rekeningnummer doorgegeven. En gelijk opgezegd, zodat ik dat later niet alsnog hoef te doen (en vergeet). Inmiddels aan het sporten bij Fitland in Deventer (zeer tevreden), maar wel doorbetalen bij Fit For Free. Gelukkig niet al te hoge kosten, dus vooruit.

    Mijn nieuwe adres is goed doorgekomen, maar mijn rekeningnummer helaas niet. Daarom kreeg ik elke keer een aanmaning, omdat ze het bedrag van mijn oude rekeningnummer af probeerde te schrijven. Hier heb ik echt heel veel contact over gehad. In de sportschool (verwezen naar de website), via de website (verwezen naar de sportschool) en uiteindelijk maar via de klantenservice. Nou ja, klantenservice: die naam zouden ze niet eens mogelijk dragen. Wat een asociale dame die zonder aarzelen een discussie aanging. In plaats van mij te helpen, reageerde ze heel aangevallen. Ook nog een grote mond. Heb dit nog nooit meegemaakt. Hoewel in zo rustig het gesprek inging, kon ik daarna bijna koken van woede. Ik word als een crimineel behandeld in plaats van als klant. Terwijl ik zoveel moeite heb gedaan om mijn rekeningnummer doorgegeven. En elke keer als het mis is gegaan, heb ik gewoon netjes betaald via iDeal. Ook al kost mij dit veel meer tijd en een extra handeling. Ik zou degene moeten zijn die boos is en dan moet ik niet de les worden gelezen door deze brutale kauwgomkauwende (of etende) dame.

    Ik heb gevraagd om een bevestiging per mail. Na twee keer vragen nog steeds niet gekregen. Daarna een ontevreden mail gestuurd ook tot twee keer toe. Nog steeds niks van gehoord. Ik heb geen vertrouwen meer in deze organisatie en zal deze oplichters dan ook niemand aanraden. En de klantenservice raad ik echt aan om op klantgerichtheid en communicatie te selecteren.

    Wat ik wel heel knap vind van Fit For Free is dat ze een positieve klantervaring hebben omgedraaid naar een extreem negatieve ervaring.

    Leest Fit For Free dit wel? Ik hoop dat ze wat met al die negatieve reviews doen.

    Door: Louise Claasen18-12-2017
    Yvin17-05-2018

    Dat als crimineel behandeld...dat ken ik. Toen ik aan de balie van FFF L'dorp vroeg om een bevestiging dat een bepaald formulier was ingeleverd(men heeft WEL jouw handtekening, maar jij hebt geen bewijs dat ingeleverd is) weigerde de medewerkster mij dit te geven. De kopie was 'bewijs genoeg'. Dat is het niet dus wilde ik een foto maken van het overhandigen van het formulier. Dat mocht niet. En heb ik dus ook niet gedaan. Daarna kreeg ik een officiele waarschuwing over het maken van beeldmateriaal tegen het huisreglement. Wat ik niet alleen niet had gedaan, maar wat OOK NIET in de huisregels staat. Op straffe van verbeurdverklaring van lidmaatschapsgeld ..............

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    FitForFree VRESELIJK!!!

    Na een lange periode heb ik besloten om lid te worden bij FitForFree, de doorslag was het geld.
    Ik wou dat ik nooit van ze had gehoord en het is echt waar; Goedkoop is Duurkoop!
    Heb een abb voor 1 jr afgesloten maar gelijk bij mijn 1e bezoek aan de sportschool werd ik geweigerd, 2e keer geweigerd, 3e keer geweigerd! Toen geprobeerd bij een andere FitForFree maar werd ook geweigerd. Contact opgenomen en het bleek dat ze administratie achterstanden hadden en druk, druk, druk en hierdoor niet alles goed verwerkt. Ik wilde van het contract af en zei dat ik het wil ontbinden wegens wanprestatie van FitForFree. Je komt niet van ze af, vreselijk, ik wou dat ik dat geld aan iemand had gegeven op straat. Noooit meer FitforFree en niet doen want echt de frustraties, onkunde en onvriendelijkheid van de mensen die daar werken daar is zelfs die paar centen niet waard. Dus Goedkoop is Duurkoop!!!!!!!!!!!

    Door: Kiki15-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    horro film

    Nare medewerker van fit for free wordt agressief als je te veel vraagt, in mijn geval wilde ik mijn lidmaatschaap verlengen maar in plaats daarvan moest ik naar de politie want met zo iemand en de managerthijs) die zijn medewerkers beschermt en niet de klanten, wil je niet blijven sporten.
    Kort na de agressieve benadering van deze medewerker van fit for free locatie watergraafsmeer werd een bestelling gedaan online bij neckermann met mijn gegevens alleen maar om te pesten want hij kon natuurlijk niet betalen.
    Min advies? goedgoop is duurkoop. Kijkt u maar wat een niveau van medewerkers hebben ze!. De hoofdkanttor deed niks, mijn e-mails werden niet beantwoord en alleen maar de polite heeft ingegrepen.I
    Dus? jullie zijn gewaarschuwd/ Ga maar naar andere fitness. Fit fotr free is een horror film

    Door: Brito. Nico30-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ervaring

    Een jaar geleden ben ik langs geweest bij Fit For Free. Ik wou een 1 jarig abonnement. Er werd door gepushed op een 2 jarig abonnement. Dit zou 'goedkoper' zijn en je zou er een voordeel mee doen. Na 1 jaar kon ik het gemakkelijk opzeggen zeiden ze en zou ik goedkoper uitkomen werd mij verteld. Na 1 jaar probeerde ik het op te zeggen met veel moeite. De mailtjes kwamen maar niet door. Uiteindelijke lukte het. Toen ging er ineens nog 45 van mijn rekening af. Ik ging naar Fit For Free zelf toe om te vragen waarom het geld eraf ging. Ze schoten gelijk in de verdediging als ik mijn vragen stelde. "Het is logisch dat alle voordelen van een twee jarig abonnement terug betaald moet worden als je na 1 jaar stopt". Ja... maar waarom werd er dan zó hard gepushed dat ik een twee jarig abonnement moet hebben om dat zogenaamd "voordeliger zou zijn". De medewerkster werd na 1 minuut al super geïrriteerd en ik zag haar medewerker de ogen rollen. Nou, dan ben ik er al snel klaar mee. LAAT JE NIET OMPRATEN IN LANGERE ABONNEMENTEN ALS JE DAT NIET WILT. HET IS ABSOLUUT NIET VOORDELIG EN HET KOST HARTSTIKKE VEEL TIJD OM HET OP TE ZEGGEN. Zoals mijn zus al zegt die in de sportwereld werkt: "Fit For Free leeft van de slapende klanten".

    Ook wil ik wel melden dat je absoluut geen hulp krijgt in de sportschool. Met vragen moet je maar naar mede klanten toe in de hoop dat zij het misschien begrijpen. Je kan alleen hulp krijgen als je geld betaald voor een uitlegrondje + advies. Erg vrijgevig zijn ze er niet.

    Door: Laura06-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Als je zo je geld wil verdienen

    Voor mijn Dochter vorig jaar een goedkoop abonnement aangeschaft voor een jaar (25-09-2016) toen nog bij FitALLday. Inmiddels in de zomer hebben we besloten om het op te zeggen. 10-6-2017 per email. Geen reactie! In augustus nogmaals contact gezocht per email geen reactie. 24-09-2017 netjes het pasje ingeleverd bij nu Fit For Free. Geen reactie. Nu een rekening binnen voor verlening van een jaar! Bellen, e-mailen geen reactie. Nu moeten we alsnog 2 maanden gaan betalen en ik ben bang extra administratie kosten! Wat slecht als je op deze manier van minderjarige wil stelen. Ik had zelf een maand abonnement die ik ook per direct heb opgezegd. Kort termijn denken van Fit for Free. Ik stop nu +/- € 200,-- en ik zal niemand deze zwendel club aanraden! Les: GOEDKOOP IS DUURKOOP!

    Door: Hans Reints31-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Waardeloze service

    Enkele dagen te laat met betalen, en het bedrag wordt meteen verhoogd met 40 euro. Valt met telefonische medewerkers niet over te praten.
    Sportschool zelf, medewerkers zijn onzichtbaar behalve achter de balie. Geen enkele begeleiding voor mensen die niet weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb daar kinderen in de groei dingen zien doen die echt om bijsturing vroegen van begeleiders. ze zijn goedkoop, maar je krijgt toegang tot een ruimte met apparatuur en verder niets, geen gratis douche, sterk geurende kleedkamers en geen medewerkers in de trainingsruimten.

    Door: John08-05-2017
    Kim08-09-2017

    Waardeloos service, lag je in het ziekenhuis in het buitenland. Perongeluk incasso teruggehaald. Geen mail en niks, vergeten te betalen door al het gedoe. Kom ik thuis meteen betaald. Volgende dag brief 90 euro. Geprobeerd om netjes te overleggen, zeer onvriendelijke mevrouw. Vervolgens weer gebeld moet je alsnog wel 20 euro minder weer betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goeie sportschool maar hele slechte service

    Hallo ik ben zo 8 jaar lid bij fit for free met een kleine onderbreking ,jaren geweldig gesport bij fit for free Overvecht Utrecht ,maar ik werd 3 jaar geleden ziek ,erg ziek moest aan de dialyse .
    Geprobeerd door te sporten maar dat ging niet .opgezegt !! Nou dat ging niet makkelijk .maar toch gelukt.
    Half jaar later toch weer gaan proberen te sporten bij fit for free ,onder begelijding van fhysio ,ging goed dus verder gewoon sporten .afgelopen december kreeg ik het aan mijn hart operatie 5 omleidingen met nodige complicaties
    Ik mailde fit for free om te vragen mijn abonnement even stop te zetten dat kon niet ,ik vertelde dat ik ook een niertransplantatie moest ondergaan ,maar werd gezegd dat ik lid moest blijffen
    Maar er werd afgelopen twee maanden geen geld afgeschreven ,ik ben twee keer bij fit for free Overvecht geweest
    En de manager vertelde dat hij het in order zou maken ,maar nu krijg ik een aanmaning van zo 75 euro
    4 januari mijn laatste afschrijving bij de sportschool februari en maart gepint en weer een aanmaning gekregen
    Gebeld maar daar werd ik zo onbeschoft te woord gestaan
    Wat een zooitje bij fit for free als je op wil zeggen je doet alles

    Door: Wim de ruig30-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Fit For Free Arnhem is een top club!

    Sinds de verbouwing/ vernieuwing van kracht, cardio, spinning en de kleedkamers, is F4F Arnhem echt een super sportschool geworden!

    Materialen zijn uitgebreid met extra dumbells, kracht is uitgebreid met de nieuwste TECHNOGYM waarbij je echt maximaal kan trainen.

    Bijna ongelooflijk dat je voor zo weinig geld zo'n kwaliteit hebt!

    Door: Mateusz08-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen goede service

    Ik zoek een sportschool om regelmatig te gaan sporten. Ik ging op een gratis dagpas naar FitforFree Houtrust alleen omdat het dichtbij mij in de buurt is.

    Ikoest me bij de balie melden. Ik kom binnen, zitten er 3 personeel achter de balie te praten met elkaar en te eten. Ze kijken me allemaal wel aan maar geen een die mij kwam helpen. Het was meteen duidelijk dat de klanten service slecht was. Ze lieten me 10minuten staan ondanks dat ik probeerde te vragen of iemand mij kon helpen. Uiteindelijk kwam iemand me aanspreken maar hij was niet erg hulpzaam met het uitleggen van hoe dat ging met de gratis dagpas. Er stond ook in de mail dat ik gratis een locker met gratis slot kreeg inbegrepen. Toen ik dat vroeg zei hij 'ja je kunt bij ons een slot huren'. Ik zie dat in de mail staat dat ik het gratis mocht lenen. Hij bleek hier niet zo blij mee te zijn (aan zijn gezicht te zien en dat hij daar zelf niets van zei) en gaf me toch uiteindelijk de slot.

    Er zijn veel apparaten maar de sfeer was niet echt leuk en het was hartstikke druk. Je moest daarom op vele van de apparaten wachten en toch behoorlijk lang vooral waarbij twee vrienden samen sportten en met zijn tweeën de machines deelde.

    Ik ben maar anderhalf uur gebleven ondanks dat ik de hele dag daar mocht doorbrengen.

    Bij het vertrek wilde ik over lidmaatschap vragen. Alweer stond ik 10 tot 15 minuten aan de balie waar nogmaals ze met zijn drieën zaten te praten, me wel aankeken verschillende malen maar mij niet te woord stonden. Ik moest drie keer vragen voordat iemand van zijn luie kont de stoel afkwam om mij te helpen. Werd ik toen geholpen - eigenlijk niet nee want nadat ik vroeg of ze mij een kleine uitleg van de verschillende tarieven, advies wilde welke het voordelogste voor mij zou zijn en wat betreft daluren (welke tijden dat zijn), werd gezegd 'kijk maar op de website' verder niks.

    Ik vond ze lui en heel onvriendelijk daar. Geen een van de personeel met een glimlach behalve een vrouw die daar werkte die op het laast mij probeerde te helpen. Maar ja, toen had ik het al gezien.

    Ik probeer nu echt de kracht te verzamelen om verder van huis te gaan sporten en meer betalen want het maakte echt geen indruk op mij daar.

    Door: Lor27-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Onaangenaam en vies

    Onaangename sfeer en ik vind het een vieze sportschool. Daarom zo goedkoop waarschijnlijk.

    Door: Mees de zwager03-01-2017
    Elly 23-01-2017

    Prima sportschool er zijn wel wat min punten zoals Klanten komen sporten met hun smerige straat schoenen. Helaas ook in de groeps lessen komen klanten met hun jas binnen lig je op de grond reuk en Kijk ije tegen de smerige schoenen aan, dat vindt ik echt heel vies ik heb vaak mijn beklacht gedaan die word denk ik niet serieus genomen, Jammer dat fit for free klanten niet op de huisregels wijst,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goedkoopste sportschool voor het nieuwe jaar

    Voor na de feestdagen en in het nieuwe jaar een abonnement voor de sportschool afgesloten bij Fit For Free omdat het hier het goedkoopste is.
    Heb ook al gesport en alle apparaten zijn heel nieuw en de sfeer was goed!

    Hoop die kilootjes te verliezen en gewoon ook wat strakker in mijn vel te zitten!

    Door: Leonie 02-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoop afvallen

    Je moet gewoon sporten om gezond te blijven en Fit for Free is gewoon lekker goedkoop

    Door: Marissa Jaspers05-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    .

    Prima sportschool, in beide vestigingen waar ik kom is de sfeer prima. Er is een groot aanbod in groepslessen. Ook ftness apparaten zijn er genoeg. Ruime openingstijden. Vooral het in meerdere vestigingen kunnen sporten is een pluspunt!

    Door: Joyce18-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer asociale service en geldklopperij!

    In 2015 een abonnement bij Fit for Free genomen.
    Hierna ziek geworden (ziekenhuis en alles) waardoor ik er nooit gebruik van heb kunnen maken.

    Eind 2015 een verzoek ingediend bij Fit for Free of ik misschien uit coulance, omdat ik zo ziek was geworden en moest revalideren, mogelijk uit coulance een paar maanden verlenging mocht krijgen zodat ik toch kon gaan sporten. Ze konden aan mijn ledenpas zien dat ik hem *nooit* heb gebruikt, en heb abonnement dus voor niets had afgesloten.
    Hier kreeg ik totaal geen reactie op, ik werd genegeerd.

    Hoewel het natuurlijk Fit For Free's recht is om geen coulance te bieden en mijn verzoek te weigeren, en ik het dus volledig zou hebben gerespecteerd als ze het niet willen geven (het zou ze sieren en erg netjes zijn, maar absoluut geen verplichting...); is het natuurlijk wel super asociaal van Fit For Free om gewoon helemaal niet te reageren.

    Vervolgens heb ik via hun website het abonnement opgezegd, omdat het me niet zo lekker zat dat ze geen eens de moeite hadden genomen om te reageren op mijn verzoek. Een nee had ik jammer gevonden, maar niet bijzonder erg; dan waren ze in ieder geval zo netjes geweest om te reageren!

    Nu krijg ik opeens in Maart een brief dat ik moet verlengen en of ik ff voor een jaar aan ledengeld wil aftikken. Nou mooi niet natuurlijk! No way! Ik heb opgezegd, dus ik betaal jullie geen cent meer.
    Vervolgens maar een aangetekende brief gestuurd, en wat krijg ik terug?
    "Sorry, maar u moet bewijzen dat u heeft opgezegd. U had een screenshot moeten maken. Als u geen screenshot heeft als bewijs, dan zeggen wij uw abonnement op per 1 Mei en u moet alsnog €22.50 betalen! Dit moet u ons binnen 14 dagen betalen."

    Lekker verhaal! Dus hun website werkt niet goed, en dan moet ik daarvoor opdraaien; en had ik blijkbaar moeten weten dat hun systeem zo brak in elkaar zit dat ik een screenshot had moeten maken als bewijs??

    Ik vind dit oplichterij. Ik heb het geld maar naar ze overgeboekt omdat ik geen zin had om moeite te steken in het aanvechten van een case met zo'n verschrikkelijk asociaal bedrijf; maar ik ga hier zeker nooit van m'n leven nog een abonnement afsluiten, en raad iedereen die service zoekt aan om ook absoluut niet bij Fit For Free te gaan sporten!

    Door: C. B.24-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Prima sportschooltje

    Prima sportschool voor een lage prijs. Je kan pakketten samenstellen, zodat het helemaal aansluit op jouw wensen. Ik heb een fitnessabonnement, met groepslessen en voor 6 euro kan ik onbeperkt gebruik maken van de zonnebank. Dit alles voor 28 euro per maand. Het is niet gratis natuurlijk, maar vergeleken met andere sportschool toch echt het goedkoopste.
    Het enige nadeel vind ik dat de persoonlijke service niet heel goed is. Als je vragen hebt aan de instructeurs worden ze wel beantwoord, maar als je echt veel persoonlijke begeleiding wilt kan je denk ik beter naar een duurdere sportschool gaan.

    Door: K. Roerdings13-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Prima sportschool

    Prima sportschool
    Apparaten werken goed
    Aanmelden gaat makkelijk, ook online.

    Door: Bas de Jong04-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    opzeggen is makkelijk

    Ik had vele verhalen gehoord van sportscholen waar je nog maanden zo niet jaren aan vast zit als je niet op tijd opzecht of wel opzecht maar dat ze dan alsnog moeilijk gaan doen. In verband met zwangerschap wilde ikopzeggen dus gelijk per aangetekende brief opgezegd en dat ging prima. Ook het pasje inleveren geen probleem. Dus over 4 maanden, als de pondjes er weer af moeten dan ben ik er weer bij!

    Door: Chantal08-10-2015
    C. B.24-04-2016

    Je had natuurlijk ook kunnen opzeggen via het formulier op hun website; maar het schijnt dat veel mensen daar opgelicht worden omdat de opzegging niet wordt doorgevoerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Dichtstbij maar ok

    Had liever een wat luxere sportschool, maar deze zit aan de overkant van de straat, nog geen twee minuten lopen, maar hij is eigenlijk wel prima. geen sauna enzo maar wel apparaten genoeg.

    Door: Tako08-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Alles doet het

    Er zit maar een sportschool tegenover mijn huis - die van fit for free. dus dan ga je toch niet lopen shoppen bij andere ketens? Alles doet het gewoon ook, de openingstijden zijn prima, dus geen reden tot wisselen of iets.

    Door: Ralph30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waar je voor betaalt

    Cheap ass allemaal als je het vergelijkt met andere sportscholen. Maar daar betaal je ook voor. Dus ik ben tevreden. Ook omdat hij gewoon tegenover mijn huis zit.

    Door: Sabrien29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Rotterdam is prima!

    Aardige sportschool voor niet teveel geld. Ook aardige trainers trouwens die je helpen als je er voor het eerst bent.

    Door: Mendel27-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    niks

    Wat een pauper sport school is dit joh, ik snap niet waarom iedereen zo positief is. ja wel goedkoop maar ik vind dat de kleedkamers stinken en de sfeer niet altijd geweldig. ga overstappen naar een betere, dan maar duurder.

    Door: William08-08-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Almere is top!

    Alhoewel je overal kan met je kaart, ben ik alleen altijd bij die in Almere want daar woon ik dichtbij. Maar die gym is helemaal prima!

    Door: Tara M.23-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Daluren kaart

    Ik heb een dalurenkaart voor 9.95 per maand en als je alleen al 1x per maand gaat is het al waard. Nou val je niet af van 1 x dus heb ik mezelf voorgenomen minimaal 1 x in de week te gaan en dat gaat prima. Weekenden zijn vaak rustig en heb ik tijd zat dus met een daluren bespaar je 4 euro in de maand!

    Door: Chantal B.23-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ik ga nog steeds

    Direct een 2 jarig abonnement afgesloten. Wel een risicotje want je hoort veel mensen die na een tijdje niet meer gaan enzo. Maar ben nu anderhalf jaar bezig en ga nog steeds elke week. Prima gym trouwens.

    Door: Jorieke van Alphen15-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tevreden

    Van gym overgestapt naar fit for free. Goedkoper en net zo goed als mijn oude. Dus tevreden.

    Door: Renzo Kalk10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    klopt dus niet

    Fit for FREE, dat klopt dus niet he, ik heb nooit begrepen waarom ze zich zo noemen als je er niet eens gratis kan sporten. goedkoop ja misschien maar dus niet FREE

    dus

    Door: Jochem Geheniau08-07-2015
    L. Otten08-07-2015

    Wat een gekke review

    P. Mijdrecht23-07-2015

    Misschien wel gek maar ook wel waar. 10 euro (of 14 euro) per maand is niet gratis. Maarja, gratis was dan ook wel weer raar geweest...

    Yvonne05-04-2017

    De naam kan verwarrend zijn, maar het is een blijft slechts een naam. Op de site staat netjes beschreven hoe het werkt en dat het niet letterlijk 'free' is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima gym

    Prima elke keer. Zou alleen willen dat ik iets vaker ga.

    Door: L. Otten08-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Fit for Free

    Uw beoordeling