NederlandReview

    Ervaringen Fit for Free


    Wilt u ook van die extra kilootjes af of u weer lekker fit en gezond in uw lijf voelen? Bent u opzoek naar een sportschool, maar wilt u niet te diep in de buidel hoeven tasten? Bij Fit For Free bent u dan aan het goede adres! Bewegen is goed voor u, zowel voor uw gewicht als voor preventie van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of diabetes. Daarnaast is bewegen ook erg leuk om te doen. Als u overweegt om bij Fit For Free een sportabonnement af te sluiten, kunt u hier op NederlandReview ervaringen en reviews van klanten lezen. Hierdoor kunt u zelf bepalen of u kiest voor Fit For Free.

    Over Fit For Free
    Fit For Free is een goedkope fitnessclub die niet alleen goedkoop is, maar ook ruime openingstijden heeft. Hierdoor kunt u altijd wel een geschikt moment vinden op de dag om even te gaan sporten. In het weekend is Fit For Free geopend vanaf 9:00 tot 16:00 en doordeweeks van 7:00 tot 23:00! Er zijn 72 vestigingen over het hele land. Als u lid wordt krijgt u een pas die geldig is bij alle vestigingen. Bent u dus een keer in een andere stad en heeft u zin en tijd om te sporten, dan is dat gewoon mogelijk bij de dichtstbijzijnde Fit For Free. 
    U sport al vanaf €9,95 per maand, maar dit is een pakket waarmee u alleen in de daluren kunt sporten (doordeweeks 7:00-17:00 en het hele weekend). Voor €17,95 per maand heeft u een onbeperkt fitness abonnement voor een jaar. Als u een tweejarig abonnement afsluit, betaalt u slechts €13,45 per maand. Als u wilt meedoen met groepslessen dan komt er nog €6,- bovenop het bedrag van uw gekozen abonnement.

    Bekijk wat een fitness intructeur allemaal doet bij fit for free...

    Diensten
    Fit For Free heeft een breed aanbod aan diensten. Ten eerste zijn daar de cardio en kracht apparaten waar u als lid gebruik van kunt maken. Bij Fit For Free werken goed opgeleide fitnessinstructeurs, die u altijd kunnen helpen bij vragen of problemen. Voor €10,- kunt u bij een van hen persoonlijk beweegschema laten maken. U kunt ook gratis bij een inloopspreekuur advies vragen aan een fysiotherapeut of voedingsdeskundige. Daarnaast kunt u bij Fit For Free ook meedoen aan veel verschillende groepslessen, zoals zumba, bodypump, grit, pilates, bodycombat en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook meedoen aan een circuit training of zelfs ‘Virtual Spinning”. Een virtuele instructeur begeleidt je tijdens de les op een groot scherm, waar ook op wordt weer gegeven waar je fietst. Dit kunnen verschillende plaatsen zijn, bijvoorbeeld Afrika of een stad in Nederland.
    Tenslotte zou u ook nog gebruik kunnen maken van de zonnebank tegen een vergoeding van €4 en kunt u altijd gratis gebruik maken van de sauna!

    Klachten
    FitForFree geeft niet duidelijk aan wat u moet doen bij een eventuele klacht. U kunt wel altijd de medewerkers persoonlijk of per mail bereiken. 

    Al u een minder goede ervaring heeft, willen we dit ook graag weten. Problemen met de service, begeleiding of wat dan ook, laat het de rest van Nederland weten! Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook uw positieve ervaringen nu op NederlandReview!
     

    Gezond en gespierd door FitforFree? Lees ervaringen hier hoe goed deze sportclub is. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen?

    Fit for Free
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    5
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5

    Service

    4,2

    Prijs

    6

    Leveren

    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    OPLICHTERS

    S.T.12-11-2018

    Een maand terug sloot ik een abonnement af bij Fit For Free. Ik heb meermalen gevraagd of het geen jaar abonnement was, wat volgens hun absolúút niet zo was. Vorige maand heb ik mijn abonnement opgezegd, werd gebeld dat ik voor een jaar contract had getekend en er voor een jaar lang 19,99 euro per maand van mijn rekening werd afgeschreven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oneerlijk!

    Gabriëlla17-10-2018

    Wat een stelletje geldplukkers en dan ook nog van mensen die daar komen met een coupon van rechtop! Er was met mij afgesproken dat als er geen geld meer op mijn coupon zou staan dat mijn abonnement dan stopte en ik niks bij moest betalen ik moest alleen mezelf op tijd uitschrijven. En nu moet ik alsnog voor de laatste maand bijbetalen. Erg vervelend als je het niet kan missen! Ik ga nooit meer naar fit for free. Blij dat me abonnement daar afgelopen is. Daarbij was de vrouw van de klantenservice ook nog eens heel erg onbeschoft. Liet me niet uitpraten en het was allemaal me eigen schuld en ik moest maar gewoon betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechte service bij opzegging

    Harma20-08-2018

    Mails over opzegging van mijn abbonement worden voor drie weken genegeerd, krijg ik wel een mail om dringend te betalen omdat het incasso anders om de hoek komt kijken. Na meer dan een half uur wachten aan de telefoon kan ik opzeggen maar dien ik nog wel een maand te betalen. Kortom, zeer ontevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Opzeggen contract vanwege chronische ziekte onmogelijk!!

    Lysanne08-08-2018

    Vanwege een chronische ziekte colitus ulcerosa is het voor mij onmogelijk om te sporten. Meerdere malen Fit For Free gemaild en hier ook duidelijk in vermeld, waarom ik niet kan sporten. Hierbij heb ik een verklaring van de arts bijgevoegd, dat ik al in behandeling ben sinds 2016. Helaas doet Fit For Free hier moeilijk over en vragen ze iedere keer weer iets anders. Helaas mag een arts géén brief geven met dat ik NIET kan sporten, omdat dit per persoon erg verschilt. Wel is het bekend, dat er een aantal mensen met deze ziekte NIET kunnen sporten. k sponsor ze al sinds vorig jaar december 2017. Ze kunnen ook zien, dat ik maar 1 keer ben geweest. (helaas vanwege de klachten). Coulance is ver te zoeken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    De prijs is het bewijs.

    Eva21-07-2018

    In aansluiting op diverse bovenstaande reacties is ook mijn ervaring:
    Fit for Free heeft:
    Administratief ( lees digitaal) zaken niet op orde. In mijn geval had ik me via mijn mobile telefoon aangemeld voor groepslessen, rara...aanmelden lukte blijkbaar prima want diezelfde maand werd de extra € 6,75 ingehouden op mijn rekening....Afmelden leek mobiel te lukken ...echter de inhouding op mijn rekening liep maanden door. (Overigens had ik dit te laat in de gaten omdat mijn partner de boekhouding doet). Ze waren totaal ongevoelig voor alle gegronde argumenten zelfs een opzegging op locatie met een aantekening van medewerkster dat ze op de hoogte was van de problemen en heeft gezien dat ik op mijn mobile telefoon sinds maandeb geen gebruik meer maakte van het groepsarangement mocht niet baten. Minimaal 8 mnd ten onrechte dit bedrag van mijn account ingehouden zonder enige vorm van excuus! Mij zullen ze er nooit meer zien en reklame zal ik zoals u begrijpt niet voor hun maken...in tegendeel. Goedkoop blijkt ook hier....duurkoop!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ongeïnteresseerd

    G.J. Krol18-07-2018

    De lage prijs is het enige voordeel van FFF. Het personeel is wel in elkaar en de smartphone geïnteresseerd, maar niet in de leden. De receptie is vaak onbemand. Dat gebrek aan interesse leidt inmiddels tot irritatie. De meeste medewerksters zijn erg jong en hebben waarschijnlijk net de leeftijd bereikt dat ze schaamhaar krijgen. De lage prijs is waarschijnlijk ook de oorzaak van het verloop onder het personeel. Vanochtend moest één van de schoonmaaksters de werking van een apparaat uitleggen. Ik maak de termijn van mijn abonnement vol en stap met plezier over naar een ander fitnesscentrum.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Opzeggen lidmaatschap

    Ype Copinga29-06-2018

    In maart mijn lidmaatschap opgezegd. Een nette opzegbrief en pasje ingeleverd. Na opzegging nog steeds afschrijvingen. Ze zijn alles kwijt of hebben zogenaamd niets ontvangen. Ze hebben er werkelijk schijt aan. Ik moet maar bewijzen dat ik opgezegd heb. 1 ding is belangrijk bij Fit for Free.....Lid worden!!!!....Als je vervolgens geen gebruik maakt of kan maken...het zal ze een worst zijn. Dus never en nooit meer Fit for Free.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Ik zag nog iets over het hoofd.

    Gaitrie 27-05-2018

    Zou ik terug gaan. NEE!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onbeschoft

    Gaitrie27-05-2018

    Ik lees hier de berichten en ben zwaar overdonderd dat het lijkt of ik mijn verhaal teruglees.

    Ik wilde een maand trainen bij Fit4Free en geen jaarcontract. Dus ik sloot een contract voor 1 maand. Na overgehaald te zijn, dat ik wel per maand kon pinnen voorafgaand aan de maand dat ik sport, heb ik opgeschreven dat ik vier maanden wil trainen.
    Ik had er zelf bijgeschreven dat ik geen Incasso wens. Had netjes betaald via PIN. Vervolgend werd vlak na mijn betaling toch geïncasseerd. Wat ik logischerwijs heb gestorneerd, want anders betaal ik dubbel.
    Ik heb gelijk aangegeven dat ik niet meer door wil sporten omdat ze afspraken niet nakomen en gelijk onterecht dreigbrieven en mails sturen.
    Ik heb ze gebeld. Ik ben in de eerste maand naar de bali geweest om verhaal te doen en toen werd verteld dat er ook geschorst kan worden. Kortom ik loop steeds tegen medewerkers aan die slecht advies geven en loze beloftes doen. En ik kom intussen niet van ze af en blijf aanmaningen ontvangen.

    Ik begrijp niet dat een organisatie zo met hun klanten omgaat. Ik vind het te onbeschoft voor woorden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Camera's

    yvin17-05-2018

    In 2017 ging de autoriteit bescherming persoonsgegevens in discussie met FFF omtrent camera toezicht in de vestigingen. FFF vertelde dat dit toezicht 'alleen maar..."van toepassing was op heren kleedkamers in de Randstad. En noodzakelijk om diefstal te voorkomen. FFF heeft na het gesprek toegezegd dat de camera's al uitstaan en niet meer worden aangezet.
    Echter....FFF heeft tot op de dag van heden nog op de website staan onder algemene voorwaarden dat men camera toezicht toepast op ópenbare ruimten' en dat de klant hier mee akkoord gaat indien deze lid word van deze sportschool.
    Wat zijn openbare ruimten? Indien u zo dom bent om lid te worden van deze goedkope sportschool die wetgeving aan hun laars lapt, zou ik u aanraden om in ieder geval een uitzondering te noteren voor enig beeldmateriaal wat gemaakt zou kunnen worden in de openbare ruimten waar u zich verkleed en of doucht. Daar MAG GEEN camera hangen/gebruikt worden. Ook niet als u de algemene voorwaarden niet helemaal hebt begrepen. De Nederlandse en Europese wetgeving prefaleert boven de algemene voorwaarden oopgesteld door deze sportschool.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Dramatisch bedrijf

    JJ07-05-2018

    Na meerdere malen zelf gebeld te moeten hebben over het opzeggen van mijn abbo, zou ik een mail krijgen met alle info aangaande de opzegging. Nooit gehad. Door de klantenservice zonder enige empathie te woord gestaan met de mededeling dat ik maar moest betalen of er anders een incassobureau wordt ingeschakeld. In een woord; Dramatische service. Voor mij nooit meer fit for free!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    het kan ook goed gaan

    Claire Steenberg18-03-2018

    Ik ben sinds oktober 2013 lid van Fit for Free, dus ruim vier jaar, en ik sport in Leeuwarden. Het lidmaatschap en het sporten bevallen me goed. Ik heb geen problemen gehad. Personeel is altijd vriendelijk geweest. Behalve 1 groepslesinstructrice, met haar is het contact wat onaangenaam geweest, maar dat kan overal voorkomen, dat je met iemand geen klik hebt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Wat ben ik blij

    Madelene10-03-2018

    Ik ben zo ontzettend blij dat ik niet met dat bedrijf in zee ben gegaan. Een paar jaar geleden had ik een vraag ik werd als oud vuil behandelt en nu wilde ik echt lid worden omdat mijn vriendin lid is nou ik doe het toch maar niet na al die slechte reviews.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ik kom niet van ze af

    Lola05-02-2018

    Jaarabo afgesloten, stom natuurlijk, na een maand opgezegd maar moet natuurlijk jaar afbetalen, echter maanden daarna bleven ze maandelijks afschrijven.
    Laten storneren want ik ben natuurlijk niet gek, na meerdre emails eindelijk een reactie, excuses enz. Echter de boeven gaan door en reageren niet op je mails, bellen onmogelijk niets eens aan beginnen! bleek er toch twee dagen niet betaald. ze blijven nu maanden later dreigbrieven sturen waar een boete bedrag continue wordt verhoogd....jezus.
    Ben benieuwd, iemand ooit voor de rechter verschenen door deze firma? Deurwaarders?
    Laat een bericht achter als je daar mee te maken hebt gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klantvriendelijkheid

    Eef Hu29-01-2018

    Datum 29 januari 2018 Betreft Fit For Free Nijmegen.
    De klantvriendelijkheid van de enkele medewerkers is ver onder de maat.
    Waarschijnlijk heeft de jeugd die hier achter de balie zit, zit, zit, nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord.
    Muziek die staat veel te hard, tot zelfs 86 Decibel. (achtergrondmuziek wat het zou moeten zijn mag maximaal 60 DB zijn.
    Bij een verzoek van een viertal leden deze ochtend werd schandalig gereageerd door de baliemedewerkster. (een jonge dame die mij mededeelde dat zij er geen last van had.
    Wij moesten maar naar het Kruidvat gaan want daar hebben ze prima oordopjes.
    Later toen een andere medewerker de groepsles moest geven op de plaats waar wij over de te harde muziek klaagden en deze medewerker bij de balie ging vragen om de de muziek zachter te zetten werd dat wel gedaan.
    Wat klantvriendelijkheid betreft geef ik dit bedrijf met de medewerkers niet 1 ster maar MIN 5 sterren.

    yvin17-05-2018

    Valt nog mee. Toen ik een zelfde opmerking eens maakte bij Sport city/de grote broer van FFF, werd mij verteld dat 'dat wel vaker werd gezegd door oudere mensen' Ik was toen 48 wat natuurlijk stokoud is. Navraag bij mijn mede sportgenoten in de kleedkamer leverde een 'veel te hard score'op van 85% van de aanwezigen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    DRAMATISCH

    Willem Jason Stel29-12-2017

    Zo'n twee weken nadat mijn lidmaatschap begon heb ik middels een telefoongesprek getracht mijn lidmaatschap weer op te zeggen. Dat is nu 40 maanden geleden. Ik kom er werkelijk niet van af. Doe jezelf een plezier en vermijd deze organisatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Tenenkrommend slechte service

    Bartus22-12-2017

    Zojuist FFF proberen te bellen. 25 min. in de wacht gestaan omdat AL de medewerkers bezig waren met de 2 wachtenden voor mij te helpen...

    De maandelijkse termijn werd nl. niet automatisch afgeschreven omdat er een cijfer te weinig in mijn rekeningnummer zou staan, wat achteraf helemaal niet juist blijkt te zijn.

    Hierdoor liep ik 2 hele termijnen à 16,95 achter en dat kan natuurlijk niet.

    Op de vraag of de “aanmaningskosten” in mindering konden worden gebracht als ik het volledige lidmaatschap t/m 2019 in één zou voldoen werd negatief gereageerd. Daar kon de “directie” niet aan beginnen.

    Tenenkrommend slechte service. Heb meteen m’n lidmaatschap opgezegd.

    Ps. De reden waarom je bij bedrijven als FFF geen reviews bij Google achter kan laten is omdat ze waarschijnlijk veel meer slechte recensies krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Q de leeuw20-12-2017

    Fit For Free is een grote oplichters bende na opzegging gingen ze gewoon door met automatische incasso na 3x maanden na elke keer langs te zijn geweest en elke keer zou het nu opgelost zijn werd er weer afgeschreven, toen de postbank de betalingen laten storneren en verdere betalingen blokkeren, toen wel een reactie van Fit For Free met een overzicht dat er nog een halve maand betaald moest worden dit gedaan en nu weer dreigbrieven! een grote dievenbende waar je nooit zaken mee moet doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze service

    Louise Claasen18-12-2017

    Bijna twee jaar geleden mijn eerste bezoekje gebracht aan Fit For Fee. En eerlijk is eerlijk: ik was positief verrast. Leuke medewerkers, goede uitleg en een fijne persoonlijke support. Ook de prijs viel reuze mee. Elke week deed ik één of twee groepslessen, ook daar leuke instructeurs die op een enthousiaste manier lesgaven. Nou je moet het wel heel erg verpesten, wil je mij nog een negatieve ervaring bezorgen.

    Het begon eigenlijk allemaal toen ik ging verhuizen en niet meer in de buurt van een Fit For Free woonde. Ik had een tweejarig abonnement, dus begreep ook wel dat ik deze niet zomaar op kon zeggen. Wel geprobeerd, maar nee, ik moest de twee jaar wel afmaken. Heb ik verder niet moeilijk om gedaan, want heb zelf een contract getekend.

    Wel heb ik mijn nieuwe adres en rekeningnummer doorgegeven. En gelijk opgezegd, zodat ik dat later niet alsnog hoef te doen (en vergeet). Inmiddels aan het sporten bij Fitland in Deventer (zeer tevreden), maar wel doorbetalen bij Fit For Free. Gelukkig niet al te hoge kosten, dus vooruit.

    Mijn nieuwe adres is goed doorgekomen, maar mijn rekeningnummer helaas niet. Daarom kreeg ik elke keer een aanmaning, omdat ze het bedrag van mijn oude rekeningnummer af probeerde te schrijven. Hier heb ik echt heel veel contact over gehad. In de sportschool (verwezen naar de website), via de website (verwezen naar de sportschool) en uiteindelijk maar via de klantenservice. Nou ja, klantenservice: die naam zouden ze niet eens mogelijk dragen. Wat een asociale dame die zonder aarzelen een discussie aanging. In plaats van mij te helpen, reageerde ze heel aangevallen. Ook nog een grote mond. Heb dit nog nooit meegemaakt. Hoewel in zo rustig het gesprek inging, kon ik daarna bijna koken van woede. Ik word als een crimineel behandeld in plaats van als klant. Terwijl ik zoveel moeite heb gedaan om mijn rekeningnummer doorgegeven. En elke keer als het mis is gegaan, heb ik gewoon netjes betaald via iDeal. Ook al kost mij dit veel meer tijd en een extra handeling. Ik zou degene moeten zijn die boos is en dan moet ik niet de les worden gelezen door deze brutale kauwgomkauwende (of etende) dame.

    Ik heb gevraagd om een bevestiging per mail. Na twee keer vragen nog steeds niet gekregen. Daarna een ontevreden mail gestuurd ook tot twee keer toe. Nog steeds niks van gehoord. Ik heb geen vertrouwen meer in deze organisatie en zal deze oplichters dan ook niemand aanraden. En de klantenservice raad ik echt aan om op klantgerichtheid en communicatie te selecteren.

    Wat ik wel heel knap vind van Fit For Free is dat ze een positieve klantervaring hebben omgedraaid naar een extreem negatieve ervaring.

    Leest Fit For Free dit wel? Ik hoop dat ze wat met al die negatieve reviews doen.

    Yvin17-05-2018

    Dat als crimineel behandeld...dat ken ik. Toen ik aan de balie van FFF L'dorp vroeg om een bevestiging dat een bepaald formulier was ingeleverd(men heeft WEL jouw handtekening, maar jij hebt geen bewijs dat ingeleverd is) weigerde de medewerkster mij dit te geven. De kopie was 'bewijs genoeg'. Dat is het niet dus wilde ik een foto maken van het overhandigen van het formulier. Dat mocht niet. En heb ik dus ook niet gedaan. Daarna kreeg ik een officiele waarschuwing over het maken van beeldmateriaal tegen het huisreglement. Wat ik niet alleen niet had gedaan, maar wat OOK NIET in de huisregels staat. Op straffe van verbeurdverklaring van lidmaatschapsgeld ..............

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    FitForFree VRESELIJK!!!

    Kiki15-12-2017

    Na een lange periode heb ik besloten om lid te worden bij FitForFree, de doorslag was het geld.
    Ik wou dat ik nooit van ze had gehoord en het is echt waar; Goedkoop is Duurkoop!
    Heb een abb voor 1 jr afgesloten maar gelijk bij mijn 1e bezoek aan de sportschool werd ik geweigerd, 2e keer geweigerd, 3e keer geweigerd! Toen geprobeerd bij een andere FitForFree maar werd ook geweigerd. Contact opgenomen en het bleek dat ze administratie achterstanden hadden en druk, druk, druk en hierdoor niet alles goed verwerkt. Ik wilde van het contract af en zei dat ik het wil ontbinden wegens wanprestatie van FitForFree. Je komt niet van ze af, vreselijk, ik wou dat ik dat geld aan iemand had gegeven op straat. Noooit meer FitforFree en niet doen want echt de frustraties, onkunde en onvriendelijkheid van de mensen die daar werken daar is zelfs die paar centen niet waard. Dus Goedkoop is Duurkoop!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    horro film

    Brito. Nico30-11-2017

    Nare medewerker van fit for free wordt agressief als je te veel vraagt, in mijn geval wilde ik mijn lidmaatschaap verlengen maar in plaats daarvan moest ik naar de politie want met zo iemand en de managerthijs) die zijn medewerkers beschermt en niet de klanten, wil je niet blijven sporten.
    Kort na de agressieve benadering van deze medewerker van fit for free locatie watergraafsmeer werd een bestelling gedaan online bij neckermann met mijn gegevens alleen maar om te pesten want hij kon natuurlijk niet betalen.
    Min advies? goedgoop is duurkoop. Kijkt u maar wat een niveau van medewerkers hebben ze!. De hoofdkanttor deed niks, mijn e-mails werden niet beantwoord en alleen maar de polite heeft ingegrepen.I
    Dus? jullie zijn gewaarschuwd/ Ga maar naar andere fitness. Fit fotr free is een horror film

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ervaring

    Laura06-11-2017

    Een jaar geleden ben ik langs geweest bij Fit For Free. Ik wou een 1 jarig abonnement. Er werd door gepushed op een 2 jarig abonnement. Dit zou 'goedkoper' zijn en je zou er een voordeel mee doen. Na 1 jaar kon ik het gemakkelijk opzeggen zeiden ze en zou ik goedkoper uitkomen werd mij verteld. Na 1 jaar probeerde ik het op te zeggen met veel moeite. De mailtjes kwamen maar niet door. Uiteindelijke lukte het. Toen ging er ineens nog 45 van mijn rekening af. Ik ging naar Fit For Free zelf toe om te vragen waarom het geld eraf ging. Ze schoten gelijk in de verdediging als ik mijn vragen stelde. "Het is logisch dat alle voordelen van een twee jarig abonnement terug betaald moet worden als je na 1 jaar stopt". Ja... maar waarom werd er dan zó hard gepushed dat ik een twee jarig abonnement moet hebben om dat zogenaamd "voordeliger zou zijn". De medewerkster werd na 1 minuut al super geïrriteerd en ik zag haar medewerker de ogen rollen. Nou, dan ben ik er al snel klaar mee. LAAT JE NIET OMPRATEN IN LANGERE ABONNEMENTEN ALS JE DAT NIET WILT. HET IS ABSOLUUT NIET VOORDELIG EN HET KOST HARTSTIKKE VEEL TIJD OM HET OP TE ZEGGEN. Zoals mijn zus al zegt die in de sportwereld werkt: "Fit For Free leeft van de slapende klanten".

    Ook wil ik wel melden dat je absoluut geen hulp krijgt in de sportschool. Met vragen moet je maar naar mede klanten toe in de hoop dat zij het misschien begrijpen. Je kan alleen hulp krijgen als je geld betaald voor een uitlegrondje + advies. Erg vrijgevig zijn ze er niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Als je zo je geld wil verdienen

    Hans Reints31-10-2017

    Voor mijn Dochter vorig jaar een goedkoop abonnement aangeschaft voor een jaar (25-09-2016) toen nog bij FitALLday. Inmiddels in de zomer hebben we besloten om het op te zeggen. 10-6-2017 per email. Geen reactie! In augustus nogmaals contact gezocht per email geen reactie. 24-09-2017 netjes het pasje ingeleverd bij nu Fit For Free. Geen reactie. Nu een rekening binnen voor verlening van een jaar! Bellen, e-mailen geen reactie. Nu moeten we alsnog 2 maanden gaan betalen en ik ben bang extra administratie kosten! Wat slecht als je op deze manier van minderjarige wil stelen. Ik had zelf een maand abonnement die ik ook per direct heb opgezegd. Kort termijn denken van Fit for Free. Ik stop nu +/- € 200,-- en ik zal niemand deze zwendel club aanraden! Les: GOEDKOOP IS DUURKOOP!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Waardeloze service

    John08-05-2017

    Enkele dagen te laat met betalen, en het bedrag wordt meteen verhoogd met 40 euro. Valt met telefonische medewerkers niet over te praten.
    Sportschool zelf, medewerkers zijn onzichtbaar behalve achter de balie. Geen enkele begeleiding voor mensen die niet weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb daar kinderen in de groei dingen zien doen die echt om bijsturing vroegen van begeleiders. ze zijn goedkoop, maar je krijgt toegang tot een ruimte met apparatuur en verder niets, geen gratis douche, sterk geurende kleedkamers en geen medewerkers in de trainingsruimten.

    Kim08-09-2017

    Waardeloos service, lag je in het ziekenhuis in het buitenland. Perongeluk incasso teruggehaald. Geen mail en niks, vergeten te betalen door al het gedoe. Kom ik thuis meteen betaald. Volgende dag brief 90 euro. Geprobeerd om netjes te overleggen, zeer onvriendelijke mevrouw. Vervolgens weer gebeld moet je alsnog wel 20 euro minder weer betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goeie sportschool maar hele slechte service

    Wim de ruig30-03-2017

    Hallo ik ben zo 8 jaar lid bij fit for free met een kleine onderbreking ,jaren geweldig gesport bij fit for free Overvecht Utrecht ,maar ik werd 3 jaar geleden ziek ,erg ziek moest aan de dialyse .
    Geprobeerd door te sporten maar dat ging niet .opgezegt !! Nou dat ging niet makkelijk .maar toch gelukt.
    Half jaar later toch weer gaan proberen te sporten bij fit for free ,onder begelijding van fhysio ,ging goed dus verder gewoon sporten .afgelopen december kreeg ik het aan mijn hart operatie 5 omleidingen met nodige complicaties
    Ik mailde fit for free om te vragen mijn abonnement even stop te zetten dat kon niet ,ik vertelde dat ik ook een niertransplantatie moest ondergaan ,maar werd gezegd dat ik lid moest blijffen
    Maar er werd afgelopen twee maanden geen geld afgeschreven ,ik ben twee keer bij fit for free Overvecht geweest
    En de manager vertelde dat hij het in order zou maken ,maar nu krijg ik een aanmaning van zo 75 euro
    4 januari mijn laatste afschrijving bij de sportschool februari en maart gepint en weer een aanmaning gekregen
    Gebeld maar daar werd ik zo onbeschoft te woord gestaan
    Wat een zooitje bij fit for free als je op wil zeggen je doet alles

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Fit For Free Arnhem is een top club!

    Mateusz08-02-2017

    Sinds de verbouwing/ vernieuwing van kracht, cardio, spinning en de kleedkamers, is F4F Arnhem echt een super sportschool geworden!

    Materialen zijn uitgebreid met extra dumbells, kracht is uitgebreid met de nieuwste TECHNOGYM waarbij je echt maximaal kan trainen.

    Bijna ongelooflijk dat je voor zo weinig geld zo'n kwaliteit hebt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen goede service

    Lor27-01-2017

    Ik zoek een sportschool om regelmatig te gaan sporten. Ik ging op een gratis dagpas naar FitforFree Houtrust alleen omdat het dichtbij mij in de buurt is.

    Ikoest me bij de balie melden. Ik kom binnen, zitten er 3 personeel achter de balie te praten met elkaar en te eten. Ze kijken me allemaal wel aan maar geen een die mij kwam helpen. Het was meteen duidelijk dat de klanten service slecht was. Ze lieten me 10minuten staan ondanks dat ik probeerde te vragen of iemand mij kon helpen. Uiteindelijk kwam iemand me aanspreken maar hij was niet erg hulpzaam met het uitleggen van hoe dat ging met de gratis dagpas. Er stond ook in de mail dat ik gratis een locker met gratis slot kreeg inbegrepen. Toen ik dat vroeg zei hij 'ja je kunt bij ons een slot huren'. Ik zie dat in de mail staat dat ik het gratis mocht lenen. Hij bleek hier niet zo blij mee te zijn (aan zijn gezicht te zien en dat hij daar zelf niets van zei) en gaf me toch uiteindelijk de slot.

    Er zijn veel apparaten maar de sfeer was niet echt leuk en het was hartstikke druk. Je moest daarom op vele van de apparaten wachten en toch behoorlijk lang vooral waarbij twee vrienden samen sportten en met zijn tweeën de machines deelde.

    Ik ben maar anderhalf uur gebleven ondanks dat ik de hele dag daar mocht doorbrengen.

    Bij het vertrek wilde ik over lidmaatschap vragen. Alweer stond ik 10 tot 15 minuten aan de balie waar nogmaals ze met zijn drieën zaten te praten, me wel aankeken verschillende malen maar mij niet te woord stonden. Ik moest drie keer vragen voordat iemand van zijn luie kont de stoel afkwam om mij te helpen. Werd ik toen geholpen - eigenlijk niet nee want nadat ik vroeg of ze mij een kleine uitleg van de verschillende tarieven, advies wilde welke het voordelogste voor mij zou zijn en wat betreft daluren (welke tijden dat zijn), werd gezegd 'kijk maar op de website' verder niks.

    Ik vond ze lui en heel onvriendelijk daar. Geen een van de personeel met een glimlach behalve een vrouw die daar werkte die op het laast mij probeerde te helpen. Maar ja, toen had ik het al gezien.

    Ik probeer nu echt de kracht te verzamelen om verder van huis te gaan sporten en meer betalen want het maakte echt geen indruk op mij daar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Onaangenaam en vies

    Mees de zwager03-01-2017

    Onaangename sfeer en ik vind het een vieze sportschool. Daarom zo goedkoop waarschijnlijk.

    Elly 23-01-2017

    Prima sportschool er zijn wel wat min punten zoals Klanten komen sporten met hun smerige straat schoenen. Helaas ook in de groeps lessen komen klanten met hun jas binnen lig je op de grond reuk en Kijk ije tegen de smerige schoenen aan, dat vindt ik echt heel vies ik heb vaak mijn beklacht gedaan die word denk ik niet serieus genomen, Jammer dat fit for free klanten niet op de huisregels wijst,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goedkoopste sportschool voor het nieuwe jaar

    Leonie 02-01-2017

    Voor na de feestdagen en in het nieuwe jaar een abonnement voor de sportschool afgesloten bij Fit For Free omdat het hier het goedkoopste is.
    Heb ook al gesport en alle apparaten zijn heel nieuw en de sfeer was goed!

    Hoop die kilootjes te verliezen en gewoon ook wat strakker in mijn vel te zitten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoop afvallen

    Marissa Jaspers05-09-2016

    Je moet gewoon sporten om gezond te blijven en Fit for Free is gewoon lekker goedkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    .

    Joyce18-07-2016

    Prima sportschool, in beide vestigingen waar ik kom is de sfeer prima. Er is een groot aanbod in groepslessen. Ook ftness apparaten zijn er genoeg. Ruime openingstijden. Vooral het in meerdere vestigingen kunnen sporten is een pluspunt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer asociale service en geldklopperij!

    C. B.24-04-2016

    In 2015 een abonnement bij Fit for Free genomen.
    Hierna ziek geworden (ziekenhuis en alles) waardoor ik er nooit gebruik van heb kunnen maken.

    Eind 2015 een verzoek ingediend bij Fit for Free of ik misschien uit coulance, omdat ik zo ziek was geworden en moest revalideren, mogelijk uit coulance een paar maanden verlenging mocht krijgen zodat ik toch kon gaan sporten. Ze konden aan mijn ledenpas zien dat ik hem *nooit* heb gebruikt, en heb abonnement dus voor niets had afgesloten.
    Hier kreeg ik totaal geen reactie op, ik werd genegeerd.

    Hoewel het natuurlijk Fit For Free's recht is om geen coulance te bieden en mijn verzoek te weigeren, en ik het dus volledig zou hebben gerespecteerd als ze het niet willen geven (het zou ze sieren en erg netjes zijn, maar absoluut geen verplichting...); is het natuurlijk wel super asociaal van Fit For Free om gewoon helemaal niet te reageren.

    Vervolgens heb ik via hun website het abonnement opgezegd, omdat het me niet zo lekker zat dat ze geen eens de moeite hadden genomen om te reageren op mijn verzoek. Een nee had ik jammer gevonden, maar niet bijzonder erg; dan waren ze in ieder geval zo netjes geweest om te reageren!

    Nu krijg ik opeens in Maart een brief dat ik moet verlengen en of ik ff voor een jaar aan ledengeld wil aftikken. Nou mooi niet natuurlijk! No way! Ik heb opgezegd, dus ik betaal jullie geen cent meer.
    Vervolgens maar een aangetekende brief gestuurd, en wat krijg ik terug?
    "Sorry, maar u moet bewijzen dat u heeft opgezegd. U had een screenshot moeten maken. Als u geen screenshot heeft als bewijs, dan zeggen wij uw abonnement op per 1 Mei en u moet alsnog €22.50 betalen! Dit moet u ons binnen 14 dagen betalen."

    Lekker verhaal! Dus hun website werkt niet goed, en dan moet ik daarvoor opdraaien; en had ik blijkbaar moeten weten dat hun systeem zo brak in elkaar zit dat ik een screenshot had moeten maken als bewijs??

    Ik vind dit oplichterij. Ik heb het geld maar naar ze overgeboekt omdat ik geen zin had om moeite te steken in het aanvechten van een case met zo'n verschrikkelijk asociaal bedrijf; maar ik ga hier zeker nooit van m'n leven nog een abonnement afsluiten, en raad iedereen die service zoekt aan om ook absoluut niet bij Fit For Free te gaan sporten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Prima sportschooltje

    K. Roerdings13-04-2016

    Prima sportschool voor een lage prijs. Je kan pakketten samenstellen, zodat het helemaal aansluit op jouw wensen. Ik heb een fitnessabonnement, met groepslessen en voor 6 euro kan ik onbeperkt gebruik maken van de zonnebank. Dit alles voor 28 euro per maand. Het is niet gratis natuurlijk, maar vergeleken met andere sportschool toch echt het goedkoopste.
    Het enige nadeel vind ik dat de persoonlijke service niet heel goed is. Als je vragen hebt aan de instructeurs worden ze wel beantwoord, maar als je echt veel persoonlijke begeleiding wilt kan je denk ik beter naar een duurdere sportschool gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Prima sportschool

    Bas de Jong04-01-2016

    Prima sportschool
    Apparaten werken goed
    Aanmelden gaat makkelijk, ook online.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    opzeggen is makkelijk

    Chantal08-10-2015

    Ik had vele verhalen gehoord van sportscholen waar je nog maanden zo niet jaren aan vast zit als je niet op tijd opzecht of wel opzecht maar dat ze dan alsnog moeilijk gaan doen. In verband met zwangerschap wilde ikopzeggen dus gelijk per aangetekende brief opgezegd en dat ging prima. Ook het pasje inleveren geen probleem. Dus over 4 maanden, als de pondjes er weer af moeten dan ben ik er weer bij!

    C. B.24-04-2016

    Je had natuurlijk ook kunnen opzeggen via het formulier op hun website; maar het schijnt dat veel mensen daar opgelicht worden omdat de opzegging niet wordt doorgevoerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Dichtstbij maar ok

    Tako08-10-2015

    Had liever een wat luxere sportschool, maar deze zit aan de overkant van de straat, nog geen twee minuten lopen, maar hij is eigenlijk wel prima. geen sauna enzo maar wel apparaten genoeg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Alles doet het

    Ralph30-09-2015

    Er zit maar een sportschool tegenover mijn huis - die van fit for free. dus dan ga je toch niet lopen shoppen bij andere ketens? Alles doet het gewoon ook, de openingstijden zijn prima, dus geen reden tot wisselen of iets.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waar je voor betaalt

    Sabrien29-09-2015

    Cheap ass allemaal als je het vergelijkt met andere sportscholen. Maar daar betaal je ook voor. Dus ik ben tevreden. Ook omdat hij gewoon tegenover mijn huis zit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Rotterdam is prima!

    Mendel27-09-2015

    Aardige sportschool voor niet teveel geld. Ook aardige trainers trouwens die je helpen als je er voor het eerst bent.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    niks

    William08-08-2015

    Wat een pauper sport school is dit joh, ik snap niet waarom iedereen zo positief is. ja wel goedkoop maar ik vind dat de kleedkamers stinken en de sfeer niet altijd geweldig. ga overstappen naar een betere, dan maar duurder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Almere is top!

    Tara M.23-07-2015

    Alhoewel je overal kan met je kaart, ben ik alleen altijd bij die in Almere want daar woon ik dichtbij. Maar die gym is helemaal prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Daluren kaart

    Chantal B.23-07-2015

    Ik heb een dalurenkaart voor 9.95 per maand en als je alleen al 1x per maand gaat is het al waard. Nou val je niet af van 1 x dus heb ik mezelf voorgenomen minimaal 1 x in de week te gaan en dat gaat prima. Weekenden zijn vaak rustig en heb ik tijd zat dus met een daluren bespaar je 4 euro in de maand!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ik ga nog steeds

    Jorieke van Alphen15-07-2015

    Direct een 2 jarig abonnement afgesloten. Wel een risicotje want je hoort veel mensen die na een tijdje niet meer gaan enzo. Maar ben nu anderhalf jaar bezig en ga nog steeds elke week. Prima gym trouwens.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tevreden

    Renzo Kalk10-07-2015

    Van gym overgestapt naar fit for free. Goedkoper en net zo goed als mijn oude. Dus tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    klopt dus niet

    Jochem Geheniau08-07-2015

    Fit for FREE, dat klopt dus niet he, ik heb nooit begrepen waarom ze zich zo noemen als je er niet eens gratis kan sporten. goedkoop ja misschien maar dus niet FREE

    dus

    L. Otten08-07-2015

    Wat een gekke review

    P. Mijdrecht23-07-2015

    Misschien wel gek maar ook wel waar. 10 euro (of 14 euro) per maand is niet gratis. Maarja, gratis was dan ook wel weer raar geweest...

    Yvonne05-04-2017

    De naam kan verwarrend zijn, maar het is een blijft slechts een naam. Op de site staat netjes beschreven hoe het werkt en dat het niet letterlijk 'free' is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima gym

    L. Otten08-07-2015

    Prima elke keer. Zou alleen willen dat ik iets vaker ga.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Fit for Free

    Uw beoordeling