SportCity
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

U bent nu bij:

Totaal

7,2

Bestellen

7,2

Service

7,2

Prijs

6,6

Leveren

7,4
12 rating64 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: GI JOE

SportCity - THIS CLUB SUCKS!!!

The owners only wants more and more members and only care about making the most money!
Thats why all machines and weights are always busy because there are too much members for this club.

There are no calves and hamstring machines. The hygiene is really bad!
When you say something to girls they cancel your membership.
All the women who work there are really cranky!

This club sucks and only started for the money!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Fast girl17-09-2017

Wat GI Joe zegt klopt als een bus! Ik kan 9 van de 10 keer niet bij een apparaat omdat hij door groepjes jongens bezet wordt gehouden. Ze trainen vaak met groepjes tegelijk bij 1 apparaat waardoor je op 5 mensen moet wachten ipv 1. En de leiding doet hier niets aan. Sterker nog ze blijven maar nieuwe mensen lokken om lid te worden.

24-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ieder

SportCity - NIET KLANTVRIENDELIJK

Sportcity medewerkers zijn om het maar even kort neer te zetten: ZEIKERS. Continu corrigeren op gedrag en kleding en daarbij even vergetend dat we hier BETALENDE KLANTEN zijn, en dat ze alleen kaas op hun boterham hebben dankzij deze BETALENDE KLANTEN. Bij sportcity voel je je net een peuter die wordt aangesproken op het vergeten van een handdoekje, of OH JEE, de verkeerde schoenen of EN DAT KAN ECHT NIET: het niet afvegen van je apparatuur. Daarnaast zou ik zeggen"let zelf eens wat beter op wat je eigenlijk aanbiedt, de helft van de apparatuur is kapot of internet werkt niet, en dat wordt even makkelijk weggewoven. SPORTCITY BAH!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Giuseppe03-08-2017

I joined SportCity on monthly payment than after 1 month I requested to stop the membership and I handle my card. After 4 months I received a bill because the membership was going on and they asked for money. I contacted them and they said they could not find the termination form and because it was after many months I did not kept my receipt as I moved outside Holland. I tried to explain all but they blackemail me with extra cost and to make it short I just paid. I will never used this Gym again. Please read careful the contract also the payment is every 4 weeks and not monthly

31-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: kenneth zeemeijer

SportCity - meneer

enkele opmerkingen herken ik helemaal niet maar dat gedonder om die parkeergarage begint me wel aardig te irriteren. wat @maike hiervoor ook aangaf; de parkeergarage is leeg. vorige managers deden hem wel open, mits je een goede reden had. dit is een heel irritant mannetje die het allemaal wel "even"gaat regelen maar hij vergeet dat leden daar al heel lang trainen. wij weten echt wel hoe de onderetage eruit ziet. Pascal komt met de fiets; zeker omdat hij nog steeds werkloos is er gratis mag sporten op sportcity maar PASCAL de MEESTE LEDEN werken gewoon !!!!! is "Pascal"misschien gewoon dhr XX (admin) die weer eens probeert intelligent te doen? Probeert hij op de sportschool ook maar wel opvallend dat hij totaal geen kennis heeft van sport en hoe je met je leden omgaat en........ ze behoud. Daarnaast is het een irritatie dat je je eigen staigaires alles maar laat schoonmaken. Hier hebbben zij geen opleiding voor. dit heeft misbruik maken van je stagaires. Achter de balie staan een paar paarden die te lui zijn om je te helpne. ze verweizen je gewoon door naar het hoofdnummer van het hoofdkantoor. lekker makkelijk. ze kunnen niks zelf oplossen. en als laatste......... HOU JE APPERATUUR EENS BIJ !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: M.Verhulst01-11-2016

Beste Kenneth, ik zou je graag persoonlijk willen uitleggen hoe het in elkaar zit en daarom willen uitnodigen op de club voor een kop koffie. Aangezien ik geen gegevens van jou kan vinden in het systeem, zou je eventueel via de mail contact met mij kunnen opnemen via denhaag@sportcity.nl. hoor graag van je. met sportieve groet, Michiel

Reactie op deze post:

Door: Ieder24-06-2017

Herkenbaar! Alle reacties hier die gaan over de weinig klantvriendelijke houding van Sportcity filialen. Wij sporten bij meerdere filialen, hebben ondertussen de beste ontdekt en die zijn wat informeler. In veel andere filialen wordt je continu aangesproken op gedrag, maar vooral op kleding"geen haltershirts, de goede schoenen, handdoekje mee, en allemaal van dat soort geneuzel. Sportcity vergeet GRANDIOOS dat klanten komen voor hun ONTSPANNING en niet om als een stel peuters te worden gecorrigeerd

19-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: André Verbaak

SportCity - niet klantvriendelijk

Al eerder in 1 review gezien maar de parkeergelegenheid is er wel. Sportcity geeft de garage gewoon niet vrij omdat ze te beroerd zijn om op een knopje te drukken. Heel eenvoudig maar OOO zo klantonvriendelijk. Jammer; ik ben uitgeweken naar leiderdorp. Prima daar en vriendelijk personeel; altijd behulpzaam. Overigens is dit een ergernis van veel leden want dat vang ik regelmatig op in de kleedkamers. Ze zullen het dan ook wel niet zo lang vol houden in Den Haag... maar gelukkig zijn er ook fijne Sportcitys.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: M.Verhulst01-11-2016

Beste André, ik zou je graag persoonlijk willen uitleggen hoe het in elkaar zit en daarom willen uitnodigen op de club voor een kop koffie. Aangezien ik geen gegevens van jou kan vinden in het systeem, zou je eventueel via de mail contact met mij kunnen opnemen via denhaag@sportcity.nl. hoor graag van je. met sportieve groet, Michiel

11-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: John

SportCity - Kleding

Ik werd aangesproken door de bedrijfsleider dat ik een te kort t-shirts aan had want je zag m'n navelpiercing. Misschien omdat ik homo ben ? Ik voel me gediscrimineerd ! Personeel was ook niet al te vriendelijk tegen mij. Er was geen hond om ook maar een kont te zien

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Elco14-10-2016

Dat is echt stom inderdaad!!!

Reactie op deze post:

Door: Mariet14-10-2016

Nou vind ik niet eerlijk gezegd. Ik vind het zelf fijner dat iedereen gewoon netjes is aangekleed hier. Voelt veiliger. En het staat overal aangegeven op bordjes in de sportschool en ook in het regelement dus je weet toch dat het dan de bedoeling is dat je je aankleedt?

04-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kendra

SportCity - Goede sportschool! Sauna, shakes, smoothies en groepslessen

Goede sportschool,

ik blijf vaak nog even hangen voor een shake of een smoothie (of een tosti;)) en maak vooral gebruik van de groepslessen. dat is altijd flink energiek en voor mij is een stok achter de deur gewoon nodig om vaak te sporten.

achteraf vaak nog even een sauna'tje, heerlijk.

Personeel is altijd erg vriendelijk, of je ze nou aan de bar treft of een van de sportinstructeurs die rondlopen.

Met spitstijd kan het wel druk worden in de kleedkamer, maar meestal ga ik 's middags en in de weekenden en dan heb ik daar geen last van.

Ik sport bij Waterlooplein (Amsterdam).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-10-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maike

SportCity - Verheeskade

Prima sportschool, vooral sauna is erg fijn, echter nergens parkeergelegenheden.... ze zijn er wel. Sportcity Verheeskade heeft ook een eigen parkeergarage maar weigert deze open te doen voor leden. Pas vanaf 17.45 uur kan je bij ze terecht, anders kost het je zo n 5 euro parkeergeld, sport je 3 x per week reken dan maar uit wat je kwijt bent. Het is ook onbespreekbaar voor de manager al ben je jaren lid, je krijgt geen antwoord op mails. Als u voor sportcity kiest let dan goed op de parkeergelegenheid; bij Rijswijk is parkeren ook een groot probleem.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: pascal03-10-2016

Ik ga altijd op de fiets of te voet naar de sportschool... dat is direct een stuk gezonder en sportiever! Zulke lage cijfers alleen voor de parkeergelegenheid? Wel erg rigoureus!

28-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Femke

SportCity - Jaren sporten bij Sportcity - top ervaringen

Hallo ik heb jaren gesport bij Sportcity. Vond het altijd echt een hele fijne sportschool. Eerst was ik lid van de USC en ook ooit van Fitness First, maar toen ik verhuisde ben ik overgestapt naar Sportcity, die zat toen het dichtst bij.

De sfeer is altijd goed daar. Mensen zijn over het algemeen zeer beschaafd en netjes gekleed. Noem me preuts, maar dat vind ik gewoon prettiger Ik weet dat men er in andere sportscholen soms halfnaakt bij loopt en dat vind ik onhygiënisch. Bovendien zorgt het voor een meer gespannen sfeer, want ze willen gewoon hun spieren laten zien.

Wat ik vooral fijn vond aan Sportcity, naast de goede sfeer, was het buikspieruurtje. Elk uur kun je zo aanschuiven en dat is altijd weer zwaarder dan gedacht! En het werkt dus goed: mijn buikspieren werden echt veel sterker!

Helaas ging ik weer verhuizen en daar in de buurt was geen Sportcity meer te vinden. Uitschrijven bleek heel makkelijk. Als je namelijk te ver uit van een vestiging van Sportcity woont, kun je heel makkelijk opstappen. Dat vond ik heel sympathiek.

Ik ben dus heel tevreden over deze Sportschool! Erg jammer dat ik verhuisde wat dat betreft. Want hierna kwam ik terecht bij een FitForFree en ik kan je vertellen: dat was heel wat minder qua sfeer en service. En mijn buikspierenuurtje is nu ook verleden tijd.

Ik hoop nu dus stiekem dat Sportcity in mijn buurt een nieuwe vestiging gaat openen ;)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jessica Krooswijk

SportCity - Prima sportschool

Prima sportschool hoor!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dennie

SportCity - Slechte leiding en begeleiding

Ben hier jaar wezen sporten.
Eerste half jaar was ik zeer tevrede,
Kreeg zeer goede begeleiding, waarbij
Iedere week een afspraak had met de coach,
Over de vooruit gang en vooral ook bedoelt voor stok achter de deur. Ook via app dagelijks contact
Na vijf maanden ging die coach naar andere locatie.
Helaas hebben ze mij toen zonder begeleiding achter gelaten vier maanden nauwelijks meer gegaan.
Omdat ik geen geen aandacht en support meer kreeg
Na vier maanden ben ik me oude coach achter na gegaan en ben ik naar andere locatie gegaan, en hebben we de draad weer opgepakt en met succes, na drie maanden is ze weg gegaan bij sportcity. Na maand weer coach loos te zijn heb ik goed gesprek gehad met de leiding hier over, ze gaven toe dat bij mij zeker de gang van zaken geen schoonheid prijs verdient en dat hij nu persoon ging oplossen. Hij ging zorgen voor een nieuwe coach en hij zou zelf ook in de gate houden en we zouden om paar weken evalueren. Nieuwe coach had iedere week mar 5 min de tijd en verder kon je eigenlijk maar zelf uit zoeken en de gesprek met leiding hebben nooit plaats gevond na twee maanden met ik toch maar weg gegaan, dacht misschien belt de leiding in de maanden daarop waarom ik weg gegaan bent maar dat zelfs niet. Zoek je sportschool met begeleiding dan ben je bij sportcity helaas niet aan het goede adres.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elselien R.

SportCity - in shape voor de zomer!

lid geworden van Sportcity om in shape te komen voor de zomer
goede sportschool, veel mogelijkheden en netjes personeel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ingrid

SportCity - Goede voornemens volhouden paar kilo lichter al!

Mijn goede voornemens houd ik nog steeds vol hoor!!
Stipt 1 januari ben ik begonnen
Beter eten en ingeschreven bij SportCity!
Ook al is het koud buiten, toch ga ik om de dag en vind het nog leuk ook. Vooral de sauna achteraf ;)
Ben al een paar kilo lichter dus ik houd nog wat langer vol!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Deniesje

SportCity - ervaring aanvaring

Ik wil gewoon sporten en prima dat ze er wat van zeggen als mensen er schaamteloos gekleed of onverzorgd bijlopen maar ik had gewoon een wat kort shirtje aan dus je kon mn buik zien nou en dan wordt daar dus meteen wat van gezegd ik voelde me zwaaar voor lul echt belachelijk stomme 'service'! ik vond het altijd een fijne sportschool maar dit verandert mijn mening toch wel na zon ervaring of moet ik zeggen aanvaring

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elizabeth

SportCity - sporten + sauna + loungen

Heerlijke sportschool
Saunaatje achteraf, lekker drankje in de lounge nog...
Gezondheid en verwennerij ineen :D

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dikkie dik (nu niet meer)

SportCity - 1 jaar transformatie

Ik heb vorig jaar de plechtige belofte gedaan om af te vallen. De meeste goede voornemens worden na een maandje al weer naast je neergelegd, maar ik dacht dit keer niet. Ik ben doorgegaan. Ik heb vorig jaar december gelijk een jaarabbonement gekocht zodat ik ook geen excuse had om eronder uit te komen. En nu, precies 1 jaar later, op de laatste dag van het jaar heeft zich uitbetaald dat van 150 kilo naar 100 kilo. Het heeft aardig wat bloed zweet en tranen (en kotsen!) gekost, maar het was het allemaal waard! Ik ben helemaal blij en ga vanavond een hele grote fles champagne opentrekken en..een oliebol eten!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hayet

SportCity - dankjewel

Heeey sportcity! Complimentje hier hoor. Dank voor de aanmoediging enzo. Ik wil Peter (die vaak bij jullie rondloopt) enorm bedanken want ik heb na tijdje doorbijten, nu echt zin om elke week lekker te sporten. Die aanmoediging was in het begin wel nodig anders was ik denk ik gekapt. Word nu al een beetje verslavend enzo. Thaaaaanks

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Manuelo

SportCity - Mij te duur

Mooi binnen inderdaad maar het is mij te duur en ik bepaal zelf wel wat voor kleding ik draag als ik ga sporten!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Denise

SportCity - Goedkoper dan mijn vorige

Heerlijke sportschool en een stuk goedkoper dan mijn vorige, daar betaalde ik elke maand bijna 90 euro en hier maar 35! Daar was dan wel een zwembad, maar daar ging ik toch nooit in haha

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anke

SportCity - Openingstijden vervroegd!

Heel fijn dat de sportscholen in Amsterdam nu eerder open zijn 's ochtends. Nu heb ik meer tijd om net even voor mijn werk te gaan en het scheelt in de drukte ook nog! Bedankt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sanne

SportCity - Beste sportschool ever

Zat eerst bij Basic Fit en nu bij SportCity. Daar was altijd alles bezet en er hing een rottige sfeer, daarom ben ik overgestapt. Moet nu iets verder fietsen en het is ook een stuk duurder (bijna twee keer zoveel), maar ik vind het veel fijner bij SportCity. Mensen zien er netter uit, zijn vriendelijker en de inrichting is veel mooier en moderner. Ik ga daarom vaker sporten dus het hogere bedrag verdient zich zo een beetje terug.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dunnetje :P

SportCity - Top!

Topsportschool dit, ik kom er al jaren en heb wel eens bij een andere tent gekeken, maar dat was echt NIKS vergeleken met SportCity. Sauna, Turks Bad, veel douches, buikspieruurtje en heel veel apparaten, dus ook als het druk is, heb ik een plekje. En dan achteraf lekker smoothies drinken in de bar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martine

SportCity - Wow!

Inspirerende omgeving bij sportcity en ik zit weer strak in mijn vel na 6 maanden. Echt gelee blij mee!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Inez

SportCity - Goede sportclub!

Ben erg tevreden over Sportcity. Had bij andere sportclubs gesport voor ik hier kwam (USC, Fitness First, Basic Fit), maar vind het bij Sportcity duidelijk het prettigst. Fijn dat er kledingvoorschriften zijn, dat komt toch een stuk netter over. En de aankleding van de club is keurig. Daardoor ga ik echt vaker sporten (en dat is nodig ook ...).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kees Coppens

SportCity - Slank dankzij iedereen bij Sportcity

Ik ben niet zo van het sporten, maar ik moest wel door mijn overgewicht. Wilde er echt een keer wat aan gaan doen. Maar gemotiveerd was ik niet, dat was ver te zoeken. Dus sportcity was voor mij echt een probeersel. Maar door de topsfeer en hulp van andere sporters ben ik er echt blijven hangen en werd het op een gegeven moment een verslaving om 3 x in de week te gaan en ook vol te houden. Buikje is er nu helemaal af! Dankjewel iedereen bij Sportcity!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: angelique

SportCity - prima sportschool!

heb altijd met plezier bij sportcity gesport. aardig personeel en een goede sfeer. de sauna was wel vaak best vol, maar ik kwam ook altijd op de drukste tijden... toen ik wilde opzeggen omdat ik ging verhuizen, ging dat eigenlijk verrassend makkelijk (hoorde altijd alleen maar slechte verhalen over opzeggen van abonnementen bij sportscholen)! aanrader dus

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over SportCity

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij SportCity?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over SportCity

Ervaringen SportCity

SportCity: Ervaringen
Gezond fit worden, een paar kilootjes kwijtraken of veranderen in een sterke spierbundel: er zijn legio redenen om lid te worden van een sportschool. Maar welke kies je uit? Inmiddels is menig stad voorzien van een keuze in sportscholen waar je u tegen zegt. Van budgetopties zoals BasicFit en Fit for Free tot luxere sportscholen: er is voor ieder wat wils. SportCity is een sterke speler in deze sportscholenwereld en valt eerder binnen het luxe dan binnen het budgetsegment, maar wat zeggen de ervaringen? Kun je er goed sporten en fitnessen, zijn er sterke aanbiedingen en wat hebben ze nog meer te bieden?

Over SportCity
Wellicht zullen niet veel mensen weten dat SportCity een bedrijf vormt met Fit for Free en daarmee de op één na grootste plaats inneemt als fitnessketen in Nederland. Waar Fit for Free marktleider is wat betreft goedkope prijs, vertegenwoordigt SportCity juist een hogere prijsklasse. En dat merk je aan de vele luxe voorzieningen in eigenlijk elke fitnessschool van SportCity. Abonnementen zijn inclusief alles wat alle vestigingen te bieden te hebben, zoals zonnebanken, saunafaciliteiten en kinderopvang. Sommige vestigingen zijn zelfs voorzien van squashbanen en zwembaden. Wel zijn er verschillende prijsklassen, maar anders dan bij sommige andere sportscholen zijn die niet afhankelijk van de af te nemen diensten (alles is dus inclusief bij SportCity), maar van de looptijd van het abonnement: per maand, na het eerste jaar of pas na de eerste twee jaar opzegbaar. Verspreid door Nederland heeft SportCity al bijna twintig locaties, vooral veel in Amsterdam, Leiden en midden-Nederland. En die vestigingen kennen ruime openingstijden en zijn zeven dagen per week geopend.

Bekijk hoe het er aan toe gaat bij sportcity!

Diensten van SportCity
Vooral als je SportCity vergelijkt met goedkopere concurrenten valt op hoeveel SportCity te bieden heeft. Zo kun je in de sportschool zelfstandig trainen, groepslessen volgen (Zumba, yoga, Sh’Bam, spinnen, et cetera. Lesroosters zijn onder andere online te vinden) en een personal fitplan volgen en daar al dan niet bij gesteund worden door professionele coaches. Verder is er een Fit & Fun Circuit waar je in een korte periode trainen allerlei spiergroepen kunt gebruiken en zijn er verschillende mini-workouts en buiktrainingen om specifieke onderdelen extra aandacht te geven. In de sportschool geldt een kledingvoorschrift: geen tanktops en de buik bedekt houden. Een minimum aan spiegels moet er voor zorgen dat iedereen zich prettig voelt in de sportschool. De meeste sportscholen van SportCity bieden een fysiotherapeut en een loungegedeelte, waar je broodjes kunt bestellen of kunt genieten van sapjes en sportsupplementen zoals eiwitshakes. Tot slot zijn er allerlei voordeeltjes voor leden, waaronder het gratis magazine met sportnieuws, wedstrijden en aanbiedingen, en de mogelijkheid voordeliger te sporten via de bedrijfsfitness. Als je eerst wilt weten of SportCity wel wat voor je is, zonder direct ergens aan vast te zitten dan kun je eerst een dagje proberen met een gratis dagpas.

Klachten over SportCity
Met klachten over SportCity kun je in de eerste plaats bij één van de filialen langs, daar kun je meestal het snelst geholpen worden. Opzeggen van abonnementen kan schriftelijk of via een opzegformulier via de receptie van één van de SportCity-clubs. Voor andere vragen of problemen kan men zich wenden tot het SportCity Servicekantoor in Leiderdorp.

Sport jij ook met veel plezier bij SportCity, of vind je eigenlijk dat er nog heel wat te verbeteren valt aan deze sportclub? Laat nu je mening achter bij NederlandReview!
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!