Lendico

7.6

Bestellen

7.1

Service

5.8

Prijs

7.1

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Lendico

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lendico? Nieuw in Nederland is Lendico! Misschien is het bij het grote publiek nog niet zo bekend. Zeer waarschijnlijk zal dit echter niet lang duren. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld van Lendico te krijgen. Een van de betere opties hierbij is het lezen van ervaringen van klanten en gebruikers van Lendico over Lendico. Bij NederlandReview is het mogelijk om te ontdekken welke verschillende beoordelingen er al zijn over dit bedrijf en ook andere sparen, beleggen en vermogen bedrijven. Lendico is trouwens een peer to peer kredietverschaffer. Het is dus een bemiddelaar in kredieten, waarbij er geen bank is maar het geld van een persoon welke het geld aan een andere persoon uitleent. De mogelijkheden om een lening te krijgen zijn daardoor een stuk ruimer. Ook is het mogelijk om meer rendement op het geld van uw spaarrekening te krijgen. 

Over Lendico 


Lendico  is:
-    Aantrekkelijk! Er zijn gunstige kredietvoorwaarden voor de geldlener en ook gunstige rendementen voor de geldgever. 
-    Eenvoudig! In een paar stappen is het mogelijk om een nieuw project aan te maken. 
-    Veilig! Er is een professioneel team en een betrouwbare organisatie welke de hoogste veiligheidseisen hanteren. 

U kunt bij Lendico:


-    sparen
-    beleggen
-    geld lenen
-    doorlopend krediet afsluiten

De voordelen voor de kredietnemers zijn de gunstige voorwaarden. De rente is aantrekkelijk en het is altijd mogelijk om vervroegd af te lossen zonder een boete.  Lendico zorgt voor kredieten welke maatwerk zijn en aansluiten bij iedere situatie. 

Voor de geldgever is het natuurlijk zo dat u een goed rendement krijgt. U kunt hierdoor een goede investering maken via Lendico. 

Diensten van Lendico

Lendico is de partij welke bemiddelt tussen kredietgevers (investeerders) en kredietnemers. Ze doen dit om de kredietnemer meer ruimte te bieden voor een betaalbaar krediet met geen idiote eisen. De investeerder krijgt bij Lendico juist een hoger rendement dan op zijn spaarrekening. Het is hierdoor ideaal om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn.  Het rendement wordt maandelijks uitgekeerd en de kredietnemer moet volgens de afspraken aflossen en rente betalen iedere maand. Klachten, tips en complimenten over en voor Lendico

Heeft u een klacht of een tip over Lendico? Dan is het belangrijk om contact met hun op te nemen. Ontdek de mogelijkheden om uw ongenoegen op een goede manier te uiten. Hierna zal Lendico contact met u opnemen. 

Uw mening over Lendico

Heeft u al eens gebruik gemaakt van Lendico? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via NederlandReview. Het is mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van deze Peer to Peer kredietverstrekker.


 


Peer to peer lenen, wat is dat? En investeren bij Lendico een goed idee? Lees ervaringen van klanten van Lendico die u voorgingen. Bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Zoek beter alternatief

Het duurt wel even voordat e.e.a. geregeld was. Betalingsachterstand van inmiddels 6 maanden bij een project leiden niet zichtbaar tot acties van Lendico. Geen communicatie hierover. Risico ligt bij investeerder dus hoeft Lendico niet zo hard te lopen.

J

Jelmer

11-04-2018

0

Extra financiele steun nodig

Omdat wij na moeilijke financiële tijden een extra steuntje in de rug nodig hebben, hebben wij nu een doorlopend krediet afgesloten bij Lendico. Het viel mij mee hoe makkelijk en eenvoudig je zoiets af kunt sluiten. Voor mij en voor ons was het een hele drempel om over te stappen naar een doorlopend krediet. Het is dan extra prettig als er mensen zijn die met je meedenken en kunnen adviseren over wat het handigste is in zo'n situatie. Ik wil financieel zo min mogelijk risico's lopen, dat heb ik in het verleden genoeg gedaan, en daarom is elke professionele hulp welkom als het gaat om financiële bijstand. Bij Lendico voelden we ons goed geholpen en de extra bestedingsruimte die het creëert is absoluut zeer goed. Voor wie een extra financiele steun nodig heeft, zou ik zeker aanraden eens met Lendico te gaan praten.

T

Teun

16-02-2017

0

ik heb geld geleend bij Lendico

wij hadden direct geld nodig voor de aankoop van een nieuwe auto. Onze vorige auto was er plotseling mee opgehouden en zonder auto kunnen wij gewoon niet. Hoe komen we dan efficient bij de klant? Het ging eenvoudiger dan we dachten, het geld hadden we relatief snel binnen. Het kost allemaal veel extra geld, maar het lijkt hier voordeliger dan bij andere bedrijven. We hopen het nooit meer nodig te hebben. Maar onze ervaring met Lendico is verder wel positief.

F

Frans

05-12-2016

0

Risicovol

Net als anderen heb ik de indruk dat investeren in projecten via Lendico best risicovol is. Twee van mijn zes investeringen hebben inmiddels een achterstand, maar ik had ook wel voor wat risicovollere projecten gekozen (met hoge rente). Eén project betaalt sinds twee maanden niet. De ander loopt gewoon wat achter (geen probleem, duurt het gewoon wat langer). Zoals altijd bij crowdfunding: spreiden, spreiden, spreiden.

G

Gerben

02-09-2016

0

Geld verdiend

Ik heb nu wat geld verdiend!! Niet veel, maar wel wat! Dus ik blijf het nog even volhouden! Leuke manier om bezig te zijn ook.

H

Harmen

04-08-2016

0

Investeren via Lendico

Goede punten: - je kunt zowel aan bedrijven als particulieren geld uitlenen. - wekelijks diverse nieuwe projecten. - inleg vanaf 25 euro, dus met weinig geld kun je toch voldoende spreiden. - verschillend risico, looptijd en rente, dus je kunt zelf spreiden en investeren naar wens. Verbeterpunten: - omschrijvingen van leendoelen van particulieren zijn soms heel karig. - niet alle projecten worden daadwerkelijk gefund. - financiele informatie over particuliere lener is soms karig. Alleen inkomsten, huur/hypotheek en andere financieringskosten worden weergegeven. Overige vaste lasten worden niet genoemd. - 2 van mijn 17 projecten hebben nu betalingsachterstanden. Dat is meer dan op andere platforms waar ik actief ben. Kan natuurlijk toeval zijn. - weinig tot geen communicatie over door Lendico ondernomen acties in projecten met betalingsachterstanden.

W

Wessel

07-04-2016

0

klant

Waardeloze projecten, je geld gaat in een bodemloze put naar het lijkt. Te laat met uitkeren maandelijkse termijnen. Slechte projecten: 4 van de 20 betalen al niet meer. Dat verdien je nooit met de rente terug. Kortom, begin er niet aan!

M

Menne Glas

10-02-2016

3

Investeren via Lendico

Ook voor een leek als ik is het best gemakkelijk om te investeren. Wij doen dat nu via Lendico, en dat gaqt plezierig. Het contact is goed, ik begrijp het meeste ook zelf nu en het rendement gaat de goede kant op.

F

Francisco

02-12-2015

0

Goed geholpen

Lenen is altijd duur, maar het ging wel gemakkelijk.

H

Hans J.

19-10-2015

0