NederlandReview

    Ervaringen Weight Watchers

    Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

    Over Weight Watchers

    Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

    Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

    Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

    Diensten Weight Watchers

    Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

    Naar gezond eten is bewegin natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

    Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

    Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

    Klachten Weight Watchers

    Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

    Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

    Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met weight watchers? Lees ervaringen en zie of u echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    6,8
    69% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    opzegging abonnement

    Ik had (inderdaad dat dacht ik) een abonnement voor 3 maanden. Prima had ik zo aangevraagd. Bij de planning bleek mijn personal coach op vakantie te zijn en de vervangende dagen waren voor mij geen optie.
    Gebeld met het contactcentrum waar mijn vraag heel correct werd beantwoord door aan te geven dat mijn abonnement met 2 weken verlengd zou worden. In dit gesprek ook aangegeven dat ik wilde stoppen na de termijn alleen: DAT WERD NIET IN HET SYSTEEM VASTGELEGD.....
    Dus geen opzegging van mijn abonnement en een automatische incasso van WW.
    Diverse keren hierover teruggebeld maar het standpunt van WW is:
    We zien niet terug in het systeem dat u zich wilde afmelden (niet vastgelegd door de medewerker dus) en helaas we kunnen niets voor u doen.
    Mijn woord tegen het woord van de medewerker WW???? Verbaast me maar mogelijk trek ik dus aan het kortste eind???

    Door: Christien Poelsma09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Jaarabbo

    Mijn vrouw en ik hadden een jaar abbonement afgesloten op WW nu zijn we enkele maanden verder en WW werkt niet voor ons. Maar de klantenservice kan je niet helpen het abbo eerder te beeindigen. We maken beide geen gebruik meer van WW maar je tegemoet komen om het abbo op te zeggen doen ze niet. Er zit helemaal geen tegemoetkoming in. Het enige wat ze doen en steenvast aan vast houden is dat hun je geld incasseren en er totaal niks verder voor willen doen! Zelfs een gulden middenweg kent men niet. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een abbo op WW nemen!

    Door: Jeroen10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Abonnement

    Bij opzegging abonnement wordt bedrag gewoon van je rekening gehaald. Gebeld en zou terug worden gestort. Zelf na 3 dagen teruggeboekt. Nu volgen er herinneringen en het dreigen met incassokosten

    Door: Ineke Van gosliga29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WW Is geen dieet

    Wat een geweldige methode. Spelenderwijs val ik gewoon af. Het feit dat je alles mag blijven eten maakt het zo draaglijk. Eindelijk eens een "dieet" waarbij ik niet de hele dag aan eten loop te denken, of aan wat ik nu moet missen.......Nee zeggen hoeft niet meer...FANTASTISCH DIT!!! Ik kan niet wachten mijn nieuwe ik in de spiegel te zien!!

    Door: Monique 02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer negatief

    Wordt aub geen lid.
    Slecht bedrijf ,geen normale afhandelingen en sturen meteen incasso op je af bij moeilijke kwesties.
    Trap er aub niet in en ga NOOIT een overeenkomst aan

    Door: Gevets31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Programma werkt goed, maar opzeggen gaat je geld kosten!!

    Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.

    Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

    WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

    Door: charles20-12-2018
    Jose 03-01-2019

    Je kunt beter een gratis app downloaden op je telefoon. Nooit meer WW.

    sylvie18-03-2019

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Ineke Van gosliga29-06-2019

    Zelf ervaring hier.

    Sandra Hautvast26-07-2019

    Net behoorlijk onbeschoft gebeld, abbo kan je idd niet stop zetten. Ee viel niet over te praten. Gelijk INTRUM op je dak,vervolgens niet reageren op je juiste mail adres maar een compleet ander mail adres gebruiken om de incasso te versturen.Waardeloos bedrijf. Advies niet mee in zee gaan.

    Time Montero21-09-2019

    heb. Heel logisch. Krijg mijn geld niet terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    lekkere recepten om af te vallen

    heel blij met de recepten van weight watchers en dat het echt duidelijk is hoeveel je precies binnen krijgt


    ik moet regelmatig een paar kilootjes afvallen en met weight watchers lukt dat iedere keer goed


    en ik vind de recepten ook heel lekker dat is ook fijn
    niet van die vieze diëten dat je rare dingen moet eten. dat heb ik ook wel eens geprobeerd maar ik hou dat niet vol.


    dus ik ben fan van weight watchers!

    Door: marianne gerards16-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Slechte service

    Goede recepten van WW maar hele slechte service. Moeilijk contact te krijgen met WW en late reacties via de mail. Er werd veel te veel geld van mijn rekening getrokken en geen enkel excuus word er aangeboden voor hun fout. Onwijs teleurstellende organisatie! Nog nooit zo een rampzalig bedrijf mee gemaakt wat betreft hun service of gebrek daar aan.

    Door: Mvr23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Geldklopperij!

    Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door: Miriam Jaspers09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Zeer matig

    En dan bedoel ik niet dat ik er matig door geworden ben ;-) niet afgevallen, maar ook niet bijgekomen. Heb het toch redelijk gevold. Het is op zich prettig dat ik niet aankwam, maar daar lijn je niet voor. Dus ik ga verder zoeken, is niet voor mij dit.

    Door: Marielle09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Goede voornemens: afvallen

    Al voor de Kerst begonnen met dieten, maar daarna even een korte pauze ;))
    En nu ben ik weer bezig. Ik vind het handig aan Weight Watchers dat je gewoon kunt pauzeren en doorgaan.
    Maar met het nieuwe jaar wil ik wel wat strenger aan de slag gaan en dan vaste resultaten halen.

    Door: Bernadette03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Stoppen en doorgaan met afvallen

    Jammer dat het zoveel tijd kost en ik vond het in het begin best wel moeilijk volhouden
    Maar het werkt wel goed.
    De eerste keer ben ik maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt!!
    De keren erna was het minder, de tweede keer nog wel 12 kilo, de keren erna rond de 8. Ik kom in de tussentijd soms wel weer wat aan, maar niet alles, dus ik ga de goede kant uit.
    Andere dieten vond ik veel moeilijker nog om vol te houden. Dit is ook moeilijk, maar er is veel ondersteuning en je kunt gewoon stoppen en doorgaan, dat helpt mij.

    Door: Angelique van Putten12-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Meerdere kilo's afgevallen en nu volhouden

    Wij zijn als stel al meerdere jaren met hulp van Weight Watchers aan het afvallen. In het begin zijn we vooral erg veel kilo's kwijtgeraakt. Mijn man heeft ook een maagverkleining ondergaan en kan nu niet veel meer eten. Bij mij was dat gelukkig allemaal niet nodig, maar ik wilde ook behoorlijk wat kilootjes kwijt.
    Het is moeilijk om een levensstijl helemaal om te gooien - maar we moesten wel. Voor mij is het erg fijn om met anderen te kunnen praten hierover, dat houdt mij echt op de been. Voor mijn man is het prettig dat hij wel gewoon lekkere snacks mag eten zo nu en dan, en dat hij precieze informatie krijgt over hoeveel calorieën etc.
    De ondersteuning is vooral erg prettig bij Weight Watchers. Afvallen hoeven we niet meer zo enorm veel: ik ben inmiddels al 38 kilo kwijt! Maar het moeilijkste en het belangrijkste is volhouden, en daarin vind ik de ondersteuning van Weight Watchers gewoon erg goed. Dus voor wie serieus af wil of moet afvallen, zoals mijn man en ik, kan ik dit zeker wel aanbevelen.

    Door: D Landzaat04-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Dieet werkt altijd

    Dit dieet werkt gewoon altijd goed. Ik doe het regelmatig en vind het fijn om goed begeleid te worden

    Door: Lola Zonne23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen. Dat vind ik persoonlijk best veel, al is het nog niet genoeg.
    Ik vind het op zich wel te doen, maar het is het moeilijkst op de vaste momenten waarop ik normaal gesproken een snack zou eten of gewoon een lekker stukje chocola. Dat kan nu wel, maar niet van mijn vaste favoriete merken en dat is toch anders. Maar ik wil graag volhouden en ik vind dit wel een goed en professioneel bedrijf om het mee samen te doen

    Door: Lineke Gerards23-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Afvallen

    Voor de zomer een paar kilo's afgevallen met Weight Watchers. Ik vind het handig om af en toe een beetje extra af te vallen. Verder ga ik soms naar zo'n meeting, dat is meer om mijn algehele eetpatroon beter te reguleren. Ik vind het fijn om dan met lotgenoten te kunnen praten en heb wel het idee dat ik het dan beter volhoud.

    Door: Pascal20-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    dieet werkt iedere keer weer

    Niet goedkoop, maar het werkt iedere keer weer.
    en ik vind alles van hun productlijn erg lekker, vooral de dingen met chocola, want dat 'mag' ik niet zo vaak.

    ik ben nog niet naar een meeting geweest, maar heb tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de producten om te eten

    Door: Brenda Hovenaar06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

    Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

    Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

    Door: Rina Pavers13-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling