NederlandReview

    Ervaringen Weight Watchers

    Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

    Over Weight Watchers

    Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

    Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

    Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

    Diensten Weight Watchers

    Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

    Naar gezond eten is beweging natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

    Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

    Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

    Klachten Weight Watchers

    Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

    Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

    Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met weight watchers? Lees ervaringen en zie of u echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    6,2
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    6,6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    6,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    App

    Tis een oplichters zooitje schrijven 2x per maand geld af..normaal comunieceren kunnen ze niet..sturen meteen een incasso op je af...

    Door: Willem 06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    jaar abbo

    vind het echt n top 'dieet'maar de app laat zeker te wensen over.
    enorm veel data gebruik,waar al door diverse mensen over is geklaagd,een app die niet altijd optimaal werkt,en een klantenservice die niet naar behoren werkt... dat is jammer,over ww progamma zelf,niets dan lof.

    Door: Astrid Meeg 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    app

    Slechtste klantenservice in tijden. Men kan daar niks oplossen maar "geeft alles door aan het hoofdkantoor" Om vervolgens niks meer te horen. Vele malen gebeld, nooit een oplossing aangeboden gekregen. Service die de naam service niet mag dragen. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf daarmee weg kan komen!

    Door: Rob 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    abonnement op Weight Watchers

    Voor mij is Weight Watchers het enige dat echt helpt om niet alleen af te vallen maar ook om dat gewicht blijvend kwijt te zijn. ik heb gewoon die steun in de rug nodig anders ga ik weer snacken.

    De prijs is niet zo laag, maar een sportabonnement is ook duur en dit werkt voor mij beter.

    Door: Sofia 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Abonnement

    Ontzettend slechte service, zonder enige mededeling dat er een betaling niet goed is gegaan moet ik incassokosten betalen. Dankzij de fout van WW zelf omdat zij mijn abonnement opzegging gewoon niet in behandeling hebben genomen. Lijkt mij normaal dat je als bedrijf zijnde je klant informeert over een misgegaande betaling en een dat er een rekening open staand ipv zonder enige melding een incasso bureau te sturen. Enorm veel spijt dat ik hier een abonnement heb genomen, soort gelijke apps en media zijn gratis want de begeleiding van WW is niks waard.

    Door: Lisanne 26-11-2019
    Esther 08-01-2020

    Nou geen enkel bedrijf stuurt zomaar een incassobureau. Let voortaan maar beter op je betaalrekening!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    11-11-2019

    Slechte service, geld belust! Soortgelijke app's zijn gratis!

    Door: Syl0403 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WW app

    Verschrikkelijke service. Tot drie keer toe geprobeerd het abonnement op te zeggen, ontvang nog steeds automatische incasso's. Uiteraard ook gebeld. Ze weigeren geld terug te geven, terwijl ik op de mail heb dat ik het abonnement bij hen op zeg. Dit nooit meer!

    Door: Manon 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Gebruik app

    App werkt tergend slecht. Eind januari stopt mijn abonnement en verleng niet.
    Zeer slechte klantenservice.

    Door: Ew 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    opzegging abonnement

    Ik had (inderdaad dat dacht ik) een abonnement voor 3 maanden. Prima had ik zo aangevraagd. Bij de planning bleek mijn personal coach op vakantie te zijn en de vervangende dagen waren voor mij geen optie.
    Gebeld met het contactcentrum waar mijn vraag heel correct werd beantwoord door aan te geven dat mijn abonnement met 2 weken verlengd zou worden. In dit gesprek ook aangegeven dat ik wilde stoppen na de termijn alleen: DAT WERD NIET IN HET SYSTEEM VASTGELEGD.....
    Dus geen opzegging van mijn abonnement en een automatische incasso van WW.
    Diverse keren hierover teruggebeld maar het standpunt van WW is:
    We zien niet terug in het systeem dat u zich wilde afmelden (niet vastgelegd door de medewerker dus) en helaas we kunnen niets voor u doen.
    Mijn woord tegen het woord van de medewerker WW???? Verbaast me maar mogelijk trek ik dus aan het kortste eind???

    Door: Christien Poelsma 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg 09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Jaarabbo

    Mijn vrouw en ik hadden een jaar abbonement afgesloten op WW nu zijn we enkele maanden verder en WW werkt niet voor ons. Maar de klantenservice kan je niet helpen het abbo eerder te beeindigen. We maken beide geen gebruik meer van WW maar je tegemoet komen om het abbo op te zeggen doen ze niet. Er zit helemaal geen tegemoetkoming in. Het enige wat ze doen en steenvast aan vast houden is dat hun je geld incasseren en er totaal niks verder voor willen doen! Zelfs een gulden middenweg kent men niet. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een abbo op WW nemen!

    Door: Jeroen 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Abonnement

    Bij opzegging abonnement wordt bedrag gewoon van je rekening gehaald. Gebeld en zou terug worden gestort. Zelf na 3 dagen teruggeboekt. Nu volgen er herinneringen en het dreigen met incassokosten

    Door: Ineke Van gosliga 29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WW Is geen dieet

    Wat een geweldige methode. Spelenderwijs val ik gewoon af. Het feit dat je alles mag blijven eten maakt het zo draaglijk. Eindelijk eens een "dieet" waarbij ik niet de hele dag aan eten loop te denken, of aan wat ik nu moet missen.......Nee zeggen hoeft niet meer...FANTASTISCH DIT!!! Ik kan niet wachten mijn nieuwe ik in de spiegel te zien!!

    Door: Monique 02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer negatief

    Wordt aub geen lid.
    Slecht bedrijf ,geen normale afhandelingen en sturen meteen incasso op je af bij moeilijke kwesties.
    Trap er aub niet in en ga NOOIT een overeenkomst aan

    Door: Gevets 31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Programma werkt goed, maar opzeggen gaat je geld kosten!!

    Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.

    Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

    WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

    Door: charles 20-12-2018
    Jose 03-01-2019

    Je kunt beter een gratis app downloaden op je telefoon. Nooit meer WW.

    sylvie 18-03-2019

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Ineke Van gosliga 29-06-2019

    Zelf ervaring hier.

    Sandra Hautvast 26-07-2019

    Net behoorlijk onbeschoft gebeld, abbo kan je idd niet stop zetten. Ee viel niet over te praten. Gelijk INTRUM op je dak,vervolgens niet reageren op je juiste mail adres maar een compleet ander mail adres gebruiken om de incasso te versturen.Waardeloos bedrijf. Advies niet mee in zee gaan.

    Time Montero 21-09-2019

    heb. Heel logisch. Krijg mijn geld niet terug.

    PS 02-01-2020

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Carola 06-01-2020

    Kijk eens naar de app My Fitnesspal. Super app! Berekent de calorieën die je per dag mag hebben aan de hand van je wensen. Neemt sporten e.d. alles er in mee en je kunt heel makkelijk een dagboek bijhouden waarbij de app alles wat je eet berekent en weergeeft hoeveel je nog mag hebben om aan je doel te komen. Perfect! En gratis.

    Marion 24-01-2020

    Je zou ook de app van het Voedingscentrum kunnen proberen. Daar kun je ook een dagboek bijhouden, er staan recepten op en ook kun je bijhouden hoeveel eiwit, vet, zout, vocht, etc je per dag binnenkrijgt. Succes!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    lekkere recepten om af te vallen

    heel blij met de recepten van weight watchers en dat het echt duidelijk is hoeveel je precies binnen krijgt


    ik moet regelmatig een paar kilootjes afvallen en met weight watchers lukt dat iedere keer goed


    en ik vind de recepten ook heel lekker dat is ook fijn
    niet van die vieze diëten dat je rare dingen moet eten. dat heb ik ook wel eens geprobeerd maar ik hou dat niet vol.


    dus ik ben fan van weight watchers!

    Door: marianne gerards 16-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Slechte service

    Goede recepten van WW maar hele slechte service. Moeilijk contact te krijgen met WW en late reacties via de mail. Er werd veel te veel geld van mijn rekening getrokken en geen enkel excuus word er aangeboden voor hun fout. Onwijs teleurstellende organisatie! Nog nooit zo een rampzalig bedrijf mee gemaakt wat betreft hun service of gebrek daar aan.

    Door: Mvr 23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Geldklopperij!

    Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door: Miriam Jaspers 09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Zeer matig

    En dan bedoel ik niet dat ik er matig door geworden ben ;-) niet afgevallen, maar ook niet bijgekomen. Heb het toch redelijk gevold. Het is op zich prettig dat ik niet aankwam, maar daar lijn je niet voor. Dus ik ga verder zoeken, is niet voor mij dit.

    Door: Marielle 09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling