Weight Watchers
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

U bent nu bij:

Totaal

7,8

Bestellen

8,2

Service

8,6

Prijs

6

Leveren

8,6
15 rating80 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rina Pavers

Weight Watchers - Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


09-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martina Peters

Weight Watchers - Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laura Prot

Weight Watchers - Weer op gewicht na de Kerst

Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
Makkelijk zat

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paula Bovenbeek

Weight Watchers - Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Trudy

Weight Watchers - Afvallen met weight watchers

Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mirjanna

Weight Watchers - enige programma dat werkt, vooral de meetings

Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Renée Koopman

Weight Watchers - regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Carola van der Laan

Weight Watchers - af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

werkt altijd

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Linda

Weight Watchers - Mw.

Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Georgine

Weight Watchers - Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vanessa

Weight Watchers - YES eindelijk die kilo's eraf

Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Josie

Weight Watchers - Heerlijke producten maar helaas

Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Berna04-01-2016

hahahaha wat sufffffff!!!

29-09-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: nee

Weight Watchers - werkt niet

jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sanne

Weight Watchers - wel handig maar ook duur

af en toe als ik wat wil afvallen doe ik ff een weight watchers dieetje, en dat werkt meestal wel een beetje, hoewel het effect elke keer minder is. en het is ook best duur eigenlijk. ik hou het langer in ieder geval niet vol dus dan maar zo, maar misschien moet ik toch iets anders gaan proberen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dirk-Jan Kuiper

Weight Watchers - Ik kom er niet van af

Kan iemand mij vertellen wat voor schema zij hebben aangehouden bij weight watchers? Want ik heb het nu 3 maanden geprobeerd maar er gebeurd niet veel. Wat doe ik fout? Ik ga op zoek naar iets anders dan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Yaniek k.

Weight Watchers - Weight watchers werkt!

Begonnen met weight watchers en werkt best wel. Misschien niet zo snel als je wil maar je valt af en ook nog op een normale manier zodat je het vol kan houden. Voor mij was trouwens de activity tracker echt een uitkomst. Ik kon zien hoeveel ik deed en het motiveerde mij om juist nog meer te gaan doen. Dat is wel een aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandra de Booij

Weight Watchers - Combi pas werkt!

Met de combi pas cursussen gevolgd en aan de hand daar van 10,5 kilo afgevallen in 2 maanden. De recepten die ze geven zijn echt heel handig zodat je weet wat je wel en niet kunt eten. Voor mij was het het geld meer dan waard!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elco IJsselstijn

Weight Watchers - Blij met de repen

Blij met de repen. Ik eet ze elke dag en ze helpen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-07-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: lieveheersbeestje

Weight Watchers - aan en af

Het was makkelijk om in een korte tijd een paar kilo kwijt te raken met WeightWatchers, maar helaas had ik het al gauw er weer aan zitten. plus ietsje meer zelfs :(...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elize

Weight Watchers - WeightWatchers is top!

WeightWatchers heeft mij echt geholpen met het kwijt raken van 10 kilo! Ik heb goede begeleiding gekregen en met behulp van de app was het allemaal nog makkelijker en leuker om te bewegen en bij te houden wat ik at.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Drogisterij.net

    Drogisterij.net

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • Flinndal

    Flinndal

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • NFZ - New Figures Zoetermeer

    NFZ - New Figures Zoetermeer

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Weight Watchers

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Weight Watchers?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Weight Watchers

Ervaringen Weight Watchers

Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

Over Weight Watchers
Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

Diensten Weight Watchers
Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

Naar gezond eten is bewegin natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

Klachten Weight Watchers
Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!