NederlandReview

    Ervaringen Weight Watchers

    Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

    Over Weight Watchers
    Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

    Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

    Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

    Diensten Weight Watchers
    Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

    Naar gezond eten is bewegin natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

    Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

    Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

    Klachten Weight Watchers
    Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

    Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

    Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met weight watchers? Lees ervaringen en zie of u echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    7,8
    79% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    8,4

    Prijs

    6

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geldklopperij!

    Miriam Jaspers09-04-2018

    Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Zeer matig

    Marielle09-01-2018

    En dan bedoel ik niet dat ik er matig door geworden ben ;-) niet afgevallen, maar ook niet bijgekomen. Heb het toch redelijk gevold. Het is op zich prettig dat ik niet aankwam, maar daar lijn je niet voor. Dus ik ga verder zoeken, is niet voor mij dit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Goede voornemens: afvallen

    Bernadette03-01-2018

    Al voor de Kerst begonnen met dieten, maar daarna even een korte pauze ;))
    En nu ben ik weer bezig. Ik vind het handig aan Weight Watchers dat je gewoon kunt pauzeren en doorgaan.
    Maar met het nieuwe jaar wil ik wel wat strenger aan de slag gaan en dan vaste resultaten halen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Stoppen en doorgaan met afvallen

    Angelique van Putten12-12-2017

    Jammer dat het zoveel tijd kost en ik vond het in het begin best wel moeilijk volhouden
    Maar het werkt wel goed.
    De eerste keer ben ik maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt!!
    De keren erna was het minder, de tweede keer nog wel 12 kilo, de keren erna rond de 8. Ik kom in de tussentijd soms wel weer wat aan, maar niet alles, dus ik ga de goede kant uit.
    Andere dieten vond ik veel moeilijker nog om vol te houden. Dit is ook moeilijk, maar er is veel ondersteuning en je kunt gewoon stoppen en doorgaan, dat helpt mij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Meerdere kilo's afgevallen en nu volhouden

    D Landzaat04-11-2017

    Wij zijn als stel al meerdere jaren met hulp van Weight Watchers aan het afvallen. In het begin zijn we vooral erg veel kilo's kwijtgeraakt. Mijn man heeft ook een maagverkleining ondergaan en kan nu niet veel meer eten. Bij mij was dat gelukkig allemaal niet nodig, maar ik wilde ook behoorlijk wat kilootjes kwijt.
    Het is moeilijk om een levensstijl helemaal om te gooien - maar we moesten wel. Voor mij is het erg fijn om met anderen te kunnen praten hierover, dat houdt mij echt op de been. Voor mijn man is het prettig dat hij wel gewoon lekkere snacks mag eten zo nu en dan, en dat hij precieze informatie krijgt over hoeveel calorieën etc.
    De ondersteuning is vooral erg prettig bij Weight Watchers. Afvallen hoeven we niet meer zo enorm veel: ik ben inmiddels al 38 kilo kwijt! Maar het moeilijkste en het belangrijkste is volhouden, en daarin vind ik de ondersteuning van Weight Watchers gewoon erg goed. Dus voor wie serieus af wil of moet afvallen, zoals mijn man en ik, kan ik dit zeker wel aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Dieet werkt altijd

    Lola Zonne23-10-2017

    Dit dieet werkt gewoon altijd goed. Ik doe het regelmatig en vind het fijn om goed begeleid te worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen

    Lineke Gerards23-09-2017

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen. Dat vind ik persoonlijk best veel, al is het nog niet genoeg.
    Ik vind het op zich wel te doen, maar het is het moeilijkst op de vaste momenten waarop ik normaal gesproken een snack zou eten of gewoon een lekker stukje chocola. Dat kan nu wel, maar niet van mijn vaste favoriete merken en dat is toch anders. Maar ik wil graag volhouden en ik vind dit wel een goed en professioneel bedrijf om het mee samen te doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Afvallen

    Pascal20-07-2017

    Voor de zomer een paar kilo's afgevallen met Weight Watchers. Ik vind het handig om af en toe een beetje extra af te vallen. Verder ga ik soms naar zo'n meeting, dat is meer om mijn algehele eetpatroon beter te reguleren. Ik vind het fijn om dan met lotgenoten te kunnen praten en heb wel het idee dat ik het dan beter volhoud.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    dieet werkt iedere keer weer

    Brenda Hovenaar06-07-2017

    Niet goedkoop, maar het werkt iedere keer weer.
    en ik vind alles van hun productlijn erg lekker, vooral de dingen met chocola, want dat 'mag' ik niet zo vaak.

    ik ben nog niet naar een meeting geweest, maar heb tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de producten om te eten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

    Rina Pavers13-05-2017

    Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

    Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

    Martina Peters09-01-2017

    Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

    Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

    Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

    Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Weer op gewicht na de Kerst

    Laura Prot29-12-2016

    Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
    Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
    Makkelijk zat

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

    Paula Bovenbeek22-12-2016

    Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
    Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Afvallen met weight watchers

    Trudy05-09-2016

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    amber19-06-2017

    Hoe werkt WW precies. waarom werk het goed????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Mirjanna 25-05-2016

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

    Renée Koopman01-02-2016

    Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Carola van der Laan04-01-2016

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mw.

    Linda 27-11-2015

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

    Georgine20-10-2015

    Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

    Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    YES eindelijk die kilo's eraf

    Vanessa14-10-2015

    Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heerlijke producten maar helaas

    Josie30-09-2015

    Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

    Berna04-01-2016

    hahahaha wat sufffffff!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    werkt niet

    nee29-09-2015

    jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    wel handig maar ook duur

    Sanne10-08-2015

    af en toe als ik wat wil afvallen doe ik ff een weight watchers dieetje, en dat werkt meestal wel een beetje, hoewel het effect elke keer minder is. en het is ook best duur eigenlijk. ik hou het langer in ieder geval niet vol dus dan maar zo, maar misschien moet ik toch iets anders gaan proberen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Ik kom er niet van af

    Dirk-Jan Kuiper21-07-2015

    Kan iemand mij vertellen wat voor schema zij hebben aangehouden bij weight watchers? Want ik heb het nu 3 maanden geprobeerd maar er gebeurd niet veel. Wat doe ik fout? Ik ga op zoek naar iets anders dan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Weight watchers werkt!

    Yaniek k.16-07-2015

    Begonnen met weight watchers en werkt best wel. Misschien niet zo snel als je wil maar je valt af en ook nog op een normale manier zodat je het vol kan houden. Voor mij was trouwens de activity tracker echt een uitkomst. Ik kon zien hoeveel ik deed en het motiveerde mij om juist nog meer te gaan doen. Dat is wel een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Combi pas werkt!

    Sandra de Booij16-07-2015

    Met de combi pas cursussen gevolgd en aan de hand daar van 10,5 kilo afgevallen in 2 maanden. De recepten die ze geven zijn echt heel handig zodat je weet wat je wel en niet kunt eten. Voor mij was het het geld meer dan waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Blij met de repen

    Elco IJsselstijn14-07-2015

    Blij met de repen. Ik eet ze elke dag en ze helpen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    aan en af

    lieveheersbeestje04-07-2015

    Het was makkelijk om in een korte tijd een paar kilo kwijt te raken met WeightWatchers, maar helaas had ik het al gauw er weer aan zitten. plus ietsje meer zelfs :(...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    WeightWatchers is top!

    Elize26-06-2015

    WeightWatchers heeft mij echt geholpen met het kwijt raken van 10 kilo! Ik heb goede begeleiding gekregen en met behulp van de app was het allemaal nog makkelijker en leuker om te bewegen en bij te houden wat ik at.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling