NederlandReview

    Ervaringen Weight Watchers

    Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

    Over Weight Watchers

    Dit bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

    Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

    Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

    Diensten Weight Watchers

    Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die u helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

    Naar gezond eten is beweging natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

    Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

    Naast het aanbieden van cursussen bij u in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe u gezond afvallen kunt.

    Klachten Weight Watchers

    Heeft u klachten over dit bedrijf? Dan kunt u uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wilt u liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop u uw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.

    Heeft u zelf al ervaring met dit bedrijf? Heeft u ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heeft u ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deelt u hieronder uw ervaringen. Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

    Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met weight watchers? Lees ervaringen en zie of u echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    6.2
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Meerdere kilo's afgevallen en nu volhouden

    Wij zijn als stel al meerdere jaren met hulp van Weight Watchers aan het afvallen. In het begin zijn we vooral erg veel kilo's kwijtgeraakt. Mijn man heeft ook een maagverkleining ondergaan en kan nu niet veel meer eten. Bij mij was dat gelukkig allemaal niet nodig, maar ik wilde ook behoorlijk wat kilootjes kwijt.
    Het is moeilijk om een levensstijl helemaal om te gooien - maar we moesten wel. Voor mij is het erg fijn om met anderen te kunnen praten hierover, dat houdt mij echt op de been. Voor mijn man is het prettig dat hij wel gewoon lekkere snacks mag eten zo nu en dan, en dat hij precieze informatie krijgt over hoeveel calorieën etc.
    De ondersteuning is vooral erg prettig bij Weight Watchers. Afvallen hoeven we niet meer zo enorm veel: ik ben inmiddels al 38 kilo kwijt! Maar het moeilijkste en het belangrijkste is volhouden, en daarin vind ik de ondersteuning van Weight Watchers gewoon erg goed. Dus voor wie serieus af wil of moet afvallen, zoals mijn man en ik, kan ik dit zeker wel aanbevelen.

    Door: D Landzaat 04-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    afvallen met WW

    Ik vind de support hier heel fijn, dit heb ik echt nodig om het vol te houden. Ook vind ik het fijn dat je exact weet wat je binnenkrijgt. ik let op mijn calorie inname om af te vallen en ben dus veel aan het tellen. Dat is erg lastig als je gewone producten eet want dan weet je vaak niet hoeveel het EXACT is. je kunt wel gokken maar dan is het natuurlijk verleidelijk om laag te gaan zitten.... ik ken mezelf.... maar met Weight Watchers weet je het wel precies en dan kun je ook niet sjoemelen. Ik vind het een goed systeem. Wel lastig dat je dan alsnog aan het tellen bent maar het is gewoon even niet anders. Ik ben nog steeds meer dan twintig kilo te zwaar. Maar dat was eerst veel meer dus ik ben al een heel eind.

    Door: J. 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

    Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

    Door: Renée Koopman 01-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Stoppen en doorgaan met afvallen

    Jammer dat het zoveel tijd kost en ik vond het in het begin best wel moeilijk volhouden
    Maar het werkt wel goed.
    De eerste keer ben ik maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt!!
    De keren erna was het minder, de tweede keer nog wel 12 kilo, de keren erna rond de 8. Ik kom in de tussentijd soms wel weer wat aan, maar niet alles, dus ik ga de goede kant uit.
    Andere dieten vond ik veel moeilijker nog om vol te houden. Dit is ook moeilijk, maar er is veel ondersteuning en je kunt gewoon stoppen en doorgaan, dat helpt mij.

    Door: Angelique van Putten 12-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Online

    Als je online een programma volgt zeg dit dan op tijd op. Voor je het weet ben je € 40 in incasso kosten kwijt bij het slechtste bureau wat je maar kunt bedenken. Intrum. Ondanks afspraken dat deze kosten niet betaald hoeven te worden word je maandenlang achtervolgd door Intrum !!

    Door: Jolanda 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    App

    Tis een oplichters zooitje schrijven 2x per maand geld af..normaal comunieceren kunnen ze niet..sturen meteen een incasso op je af...

    Door: Willem 06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

    Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

    Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

    Door: Rina Pavers 13-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

    Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

    Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

    Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

    Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

    Door: Martina Peters 09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    lekkere recepten om af te vallen

    heel blij met de recepten van weight watchers en dat het echt duidelijk is hoeveel je precies binnen krijgt


    ik moet regelmatig een paar kilootjes afvallen en met weight watchers lukt dat iedere keer goed


    en ik vind de recepten ook heel lekker dat is ook fijn
    niet van die vieze diëten dat je rare dingen moet eten. dat heb ik ook wel eens geprobeerd maar ik hou dat niet vol.


    dus ik ben fan van weight watchers!

    Door: marianne gerards 16-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen. Dat vind ik persoonlijk best veel, al is het nog niet genoeg.
    Ik vind het op zich wel te doen, maar het is het moeilijkst op de vaste momenten waarop ik normaal gesproken een snack zou eten of gewoon een lekker stukje chocola. Dat kan nu wel, maar niet van mijn vaste favoriete merken en dat is toch anders. Maar ik wil graag volhouden en ik vind dit wel een goed en professioneel bedrijf om het mee samen te doen

    Door: Lineke Gerards 23-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    jaar abbo

    vind het echt n top 'dieet'maar de app laat zeker te wensen over.
    enorm veel data gebruik,waar al door diverse mensen over is geklaagd,een app die niet altijd optimaal werkt,en een klantenservice die niet naar behoren werkt... dat is jammer,over ww progamma zelf,niets dan lof.

    Door: Astrid Meeg 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    app

    Slechtste klantenservice in tijden. Men kan daar niks oplossen maar "geeft alles door aan het hoofdkantoor" Om vervolgens niks meer te horen. Vele malen gebeld, nooit een oplossing aangeboden gekregen. Service die de naam service niet mag dragen. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf daarmee weg kan komen!

    Door: Rob 03-01-2020
    Jolanda 10-02-2020

    Klopt zijn administratief echt amateuristisch zooitje vreselijk veel gedoe mee gehad ga nooit met weight watchers in zee. Ze spiegelen alles erg mooi voor maar als je er vanaf wilt ben je mooi in de aap gelogeerd !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement op Weight Watchers

    Voor mij is Weight Watchers het enige dat echt helpt om niet alleen af te vallen maar ook om dat gewicht blijvend kwijt te zijn. ik heb gewoon die steun in de rug nodig anders ga ik weer snacken.

    De prijs is niet zo laag, maar een sportabonnement is ook duur en dit werkt voor mij beter.

    Door: Sofia 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Abonnement

    Ontzettend slechte service, zonder enige mededeling dat er een betaling niet goed is gegaan moet ik incassokosten betalen. Dankzij de fout van WW zelf omdat zij mijn abonnement opzegging gewoon niet in behandeling hebben genomen. Lijkt mij normaal dat je als bedrijf zijnde je klant informeert over een misgegaande betaling en een dat er een rekening open staand ipv zonder enige melding een incasso bureau te sturen. Enorm veel spijt dat ik hier een abonnement heb genomen, soort gelijke apps en media zijn gratis want de begeleiding van WW is niks waard.

    Door: Lisanne 26-11-2019
    Esther 08-01-2020

    Nou geen enkel bedrijf stuurt zomaar een incassobureau. Let voortaan maar beter op je betaalrekening!

    Jolanda 10-02-2020

    Niet mee eens ook hoop gedoe mee gehad. Ze communiceren ver onder de maat en als je eenmaal met het incassobureau te maken hebt ben je er mooi klaar mee. Betaal altijd keurig op tijd met opzeggen ging er iets mis met de datum voordat je het weet heb je zo uit het niets incassokosten te betalen en zie daar maar weer vanaf te komen. Iets wat ten onrechte in rekening word gebracht en je maandenlang achtervolgt. Nooit met deze amateuristische organisatie in zee gaan zijn administratief gezien behoorlijk onder de maat !!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    11-11-2019

    Slechte service, geld belust! Soortgelijke app's zijn gratis!

    Door: Syl0403 13-11-2019
    LiMa 17-02-2020

    Welke dan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW app

    Verschrikkelijke service. Tot drie keer toe geprobeerd het abonnement op te zeggen, ontvang nog steeds automatische incasso's. Uiteraard ook gebeld. Ze weigeren geld terug te geven, terwijl ik op de mail heb dat ik het abonnement bij hen op zeg. Dit nooit meer!

    Door: Manon 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gebruik app

    App werkt tergend slecht. Eind januari stopt mijn abonnement en verleng niet.
    Zeer slechte klantenservice.

    Door: Ew 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    opzegging abonnement

    Ik had (inderdaad dat dacht ik) een abonnement voor 3 maanden. Prima had ik zo aangevraagd. Bij de planning bleek mijn personal coach op vakantie te zijn en de vervangende dagen waren voor mij geen optie.
    Gebeld met het contactcentrum waar mijn vraag heel correct werd beantwoord door aan te geven dat mijn abonnement met 2 weken verlengd zou worden. In dit gesprek ook aangegeven dat ik wilde stoppen na de termijn alleen: DAT WERD NIET IN HET SYSTEEM VASTGELEGD.....
    Dus geen opzegging van mijn abonnement en een automatische incasso van WW.
    Diverse keren hierover teruggebeld maar het standpunt van WW is:
    We zien niet terug in het systeem dat u zich wilde afmelden (niet vastgelegd door de medewerker dus) en helaas we kunnen niets voor u doen.
    Mijn woord tegen het woord van de medewerker WW???? Verbaast me maar mogelijk trek ik dus aan het kortste eind???

    Door: Christien Poelsma 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg 09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 49 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Weight Watchers actief?

    Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.