Govolt.nl

Alle reviews

Govolt.nl

64% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Waardeloos bedrijf. Misleidende reclame en valse beloftes. Klant is de dupe bij Go Volt.
  Verloren tijd, geld en zenuwen voor de klant. Nog nooit zo vreselijk slecht functionerend bedrijf tegen gekomen. Schofterige manier om klanten te behandelen door de planning en de klantenservice.
  Tot de aanbetaling communiceren ze met de klant. Na aanbetaling bestaat klant niet meer voor Go Volt.
  Tot nu toe, 24 weken verder, nog geen enkel afspraak en belofte nagekomen door Go Volt.
  Aanbetaling gedaan op 31 maart. Nu is het 24 weken later. Zonnepanelen zijn nog steeds niet geïnstalleerd. De zomer is voorbij. Ook geen schouw geveest.
  Aantal keer voor niets samen met mijn man snipperdagen opgenomen. Go Volt komt gewoon niet opdagen voor afspraken met allerlei smoezen in de avond voor installatie. Wanneer er al vervangers op onze werk zijn geregeld en de snipperdagen zijn genomen.
  Uiteindelijk na 23 weken, op 31 augustus kwamen er drie monteurs. Om 12.30 uur in plaats van zoals afgesproken 9 uur. Zonder enkel tegenbericht. Klanten service bellen en monteurs zoeken, die niet op de afgesproken tijd komen, het is het probleem van de klant zelf. Excuses van Go Volt hoeft u ook niet te verwachten. Als je klantenservice om 11.00 uur belt met de vraag waar de monteurs zijn, wordt tegen je gezegd… bel maar over anderhalf uur terug, als de monteurs dan nog niet aangekomen zijn. Schandalig is dat, vind ik.
  Later blijkt dat het zelfs dat de monteurs die dag bij ons de enige afspraak hadden..
  Van 12.30 tot 15.45 hebben ze rails en omvormers geïnstalleerd, meermalen koffie gedronken, privé telefoontjes gepleegd. Niets is in de meterkast aangesloten. Om 15.45 vertrekken monteurs samen met onze 9 zonnepanelen. Daarbij verklaren ze dat ze nog ver terug naar huis moeten rijden. Wordt ook keihard gelogen dat ze geen elektricien vandaag mee hebben. Hoewel overduidelijk is dat de 1 van de monteurs een elektricien is. Omdat een uur daarvoor hij de meterkast nog bekijkt en vertelt waar hij de extra elektra groep wilt gaan installeren.
  Wij werden ook niet van te voren door de klantenservice geïnformeerd dat er geen elektricien zou komen en dat onze 9 zonnepanelen niet in 1 dag geïnstalleerd kunnen worden door Go Volt.
  Liegen, bedriegen en de klant voor de gek houden is een normale ‘bedrijfscultuur’ en de gang van zaken bij Go Volt. Als er maar een aanbetaling is gedaan door de klant.
  Klanten service en de planning nemen zelf geen contact op, zelfs na zo’n blunder.
  Klant moet proberen ze zelf telefonisch te bereiken. Na ingediende klacht over de gang van de zaken, tot de dag van vandaag nog geen fatsoenlijke reactie terug ontvangen. Niemand maakt zich zorgen bij Go Volt over het niet afgemaakte werk en de gedupeerde klant.
  Vanzelfsprekend komt ook geen enkel excuus of compensatie voor morele en de financiële schade welke is geleden door de klant. Bevestiging van een beloofde nieuwe afspraak van planning heb ik ook niet gekregen. Mijn e-mails en telefoontjes worden niet door Go Volt beantwoord. Eigenaar van de bedrijf reageert ook niet op de schriftelijk ingediende klacht.
  Eindeloos geduld is op. Rechtsbijstand aangeschreven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  16 zonnepanelen incl. installatie

  GoVolt is met afstand het slechtste wat ik in jaren heb meegemaakt wat betreft klantenservice en contact. Wees verstandig en koop je zonnepanelen bij een lokale installateur. Kost misschien een paar tientjes extra maar scheelt een hoop ellende. En straks komt hier vast weer een reactie van hun met smoesjes en marketingpraatjes maar ik ben er klaar mee. Zal even uitleggen hoe dit tot stand is gekomen.
  Wij hebben 19 mei de offerte goedgekeurd en meteen de aanbetaling overgemaakt. Vervolgens zou er binnen 2 weken contact met ons opgenomen worden over een installatiedatum. Niet gehoord - dus weer zelf bellen. En in eens kon de installatie worden ingepland op 23 juli. Nou mooi dacht ik, kunnen we van de zonnigste zomer ooit profiteren. Op dit moment had ik de meneer van de planning al op gewezen dat ons huis hoger is dan de gemiddelde woning en dat ze een steiger nodig zouden hebben. Dit datum wordt 18 Juli in eens weer gecanceld onder het mum van dat de omvormers niet leverbaar zijn. Toen ging ik drie! toeleveranciers van componenten bellen en kijk aan - de omvormers liggen in de loods en ik kan ze zo ophalen. GoVolt gemaild en gebeld en zelfs nog voorgesteld dat ik de omvormers regel als zij de installatie doen. Kon al niet meer want het kwam natuurlijk prima uit dat ze ons al uit de planning hadden gehaald.
  De komende weken ontelbare keren probeert te bellen tijdens onze vakantie met de accountmanager die deze functietitel zeker niet heeft verdiend (ik ga geen namen noemen maar LG...), de planning, klantenservice, teamleidster. Niemand was in staat om iets te regelen tot dat er eindelijk een nieuwe afspraak op 1 september stond. Afgelopen donderdag stonden er dan twee vriendelijk monteurs met hun mond vol tanden omdat ze het dak niet op zouden komen (en ja ik had dus aangegeven dat ze meer dan een ladder nodig zouden hebben). Maar dit was niet het enige wat mis ging:
  -de legplan klopte niet, ze hadden een oude versie en de materialen waren al op maat gemaakt
  -er zat een doos met goedkopere omvormers (Enphase 7+ ipv 7A) in de bus
  -ze hadden geen idee dat het een 3-fase installatie moest worden
  - ze hadden ook andere panelen in de bus zonder dit te melden. Er werd me later verteld dat dit toch in mijn voordeel zou zijn omdat het 395 ipv 385 wp panelen zijn . wat een onzin. Bij 16 panelen is dit nog geen half paneel verschil en kies ik liever voor kwaliteit en niet voor wat er toevallig beschikbaar is.
  Na deze shit-show GoVolt gebeld en daar was men weinig van onder de indruk. Ja meneer, wat vervelend voor u, we gaan het oplossen.
  Vervolgens weer moeten bellen en mailen om er vaart achter te krijgen. Als dit mijn bedrijf was zou ik toch echt wel alles en iedereen in beweging zetten om dit te fixen. Donderdag nog een mail gestuurd en GoVolt een deadline gezet. Uiterlijk vrijdag zou iemand mij bellen met een datum voor installatie binnen een week. En natuurlijk belt vrijdag niemand tot dat het 18:00 is en ik weer twee reminders heb gestuurd. De meneer van de planning durft dan ook nog doodleuk te vragen of hij niet maandag terug mag bellen omdat hij dan meer inzicht zou hebben in de planning! Plannen jullie 24 uur vooruit of hoe kan dit gedurende het weekend wijzigen. Nieuwe afspraak staat nu voor 15 september - ik hou mijn hart vast.
  Wij zijn de hele opbrengst van augustus misgelopen, geen sprake van compensatie tot nu toe.
  Wees verstandig en koop je installatie bij een ander bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen installatie

  Geweldig werk van GoVolt! Vriendelijke adviseurs met verstand van zaken en monteurs die graag meedenken! Een mooie installatie in een halve dag opgeleverd, laat de zon maar schijnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Complete installatie van 10 zonnepanelen

  Ik heb bij GoVolt een aanvraag ingediend, en binnen 24 uur had ik een offerte van één van de accountmanagers.

  De accountmanagers waren heel vriendelijk, professioneel en wisten mij een goed advies te geven.

  Omdat ik schaduw op mijn dak heb is mij een parallel geschakeld systeem aangeboden. Kortom advies op maat!

  Pluspunten:

  - Snel en professioneel advies op maat.
  - vriendelijke monteurs die echt kennis hebben van hun vak.
  - goede service.

  Kortom wil je zonnepanelen ben je zeker bij GoVolt aan het juiste adres.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beste deal

  Ben zo blij dat ik mijn zonnepanelen set bij Govolt hebt gekocht. Wil ze meer dan een 10 geven helaas is dat niet mogelijk. Wat een service, kwaliteit, plan van aanpak, planning. Communicatie staat hoog in de vaandel bij Govolt. Zeker een aanrader!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen aangeschaft bij Govolt die er ook zeer tevreden over zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen installatie

  Super tevreden. Wij zijn erg tevreden over Govolt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Doe-het-zelf installatie

  Vanaf het eerste contact met de adviseurs direct een goed gevoel gekregen. Zij dachten met mij mee en deden een aanbod terwijl ik ze aan de lijn had! Na een 2e contactmoment heb ik besloten met GoVolt in zee te gaan. Binnen 2 weken alles netjes afgeleverd en kon ik aan de slag.

  Erg prettig!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Kort geleden een bestelling geplaatst. Erg tevreden met de resultaat en het verloop van de installatie. Ook mijn buren hebben vervolgens een bestelling geplaatst en ook super blij mee ! Ziet er Top uit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Govolt kan geen afspraken nakomen

  Dit bedrijf verdient geen bestaansrecht.
  Verkoopkansen worden snel opgevolgd, daarna ben je de pineut. Panelen werden met een installatiegarantie van 4-6 weken verkocht, het staat zelfs beschreven. Het duurde 22 (!) weken voordat er panelen op mijn dak lagen.

  DE AFSPRAAK GING 5 KEER NIET DOOR (!) Tuurlijk het kan druk zijn, maar de eerste 2 keer belden ze een uur voor tijd af. De andere 3 afspraken HEBBEN ZE GEWOON NIETS LATEN WETEN.
  Je moet zelf bellen om erachter te komen dat ze niet komen.

  Talloze keren heb ik gebeld, gemaild met de vraag mij terug te bellen met een nieuwe afspraak. ZE DOEN HET GEWOON NIET! En áls je iemand spreekt die de belofte maakt "morgen" met een planning terug te bellen gebeurd het niet. Keer op keer.

  Ben ik de enige? Nee. Ik heb samen met mijn vader panelen besteld. Die doen het nauwelijks. Zelfs met aantoonbaar bewijs is er VIJF weken later nog altijd geen monteur langs geweest en zélfs geen datum afgesproken want: ze bellen steeds niet terug.

  De App die alles inzichtelijk maakt waarmee ze op hun website pronken: DIE BESTAAT NIET. Ze hebben geen eigen app.

  Als je zó met je klanten omgaat dan verdien je het niet om nog langer te bestaan. Voor de evt. toekomstige klanten zou dit maar beter zijn ook.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnepanelen

  Zeer onprofessioneel! Het begon al dat ze de afgesproken dag (20 april) niet hadden ingepland; dat was de eerste dag dat ik een verlof voor niets opgenomen heb. Nadat ze beweerde dat ze die dag helemaal niet afgesproken hadden met me, bleek uit een mail waarin de afspraak stond, dat ze het toch niet in mijn schoenen konden schuiven. De vrijdag erop (23 april) zouden ze om 09.00 uur komen, maar dat werd 10.00 uur. Kort nadat ze begonnen waren bleek er een elektricien nodig te zijn en die was voor die dag niet meer te krijgen. Gebeld en na een half uur in de wacht mocht een van die mannen het zelf doen. zouden daarover nog wel terugbellen, maar niet gedaan natuurlijk! Einde van de dag alles klaar blijkt de drie fase omvormer niet geschikt voor 13 panelen, je moet er minimaal 14 hebben; kortom het apparaat werkte nog steeds niet! Dan in het weekend zag ik dat er een aantal dakpannen kapot gemaakt zijn en dat het lood niet goed lag. Dat is na de storm van laatst allemaal goed neergelegd en zij hebben over die pannen gelopen de draden eronder gelegd. Dan kijk je naar de panelen en dan zie je dat ze allemaal anders liggen, dus niet in 1 lijn. Alles naar ze toegemaild en dan denk je maandag meteen een reactie te krijgen of uit eigen initiatief een belletje met daarin een plan om het meteen die dag op te lossen, maar niets! Heel de dag niets, na meerdere mailtjes, niets van ze vernomen. Natuurlijk zullen op moet draaien voor eventuele lekkage en andere nevenschade, maar ook goed om mensen voor hen te waarschuwen. Gelukkig heb ik de buren kunnen weerhouden om ook bij hen te kopen.

Anderen bekeken ook

ENGIE Zakelijk
1 reviews

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Heeft jouw bedrijf een te hoge energierekening? Draag je graag bij aan een duurzame samenleving?...

Electrabel
5 reviews

Electrabel is een energieleverancier. Het bedrijf is in 1905 in Antwerpen opgericht, maar is nu in handen van een Franse energieleverancier. Naast ...

om Nieuwe Energie
9 reviews

De trend van duurzaam en bewust leven is al een tijdje overal terug te vinden. Het wordt daardoor ook steeds makkelijker om groen te leven. Of het ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Govolt.nl

Ben je op zoek naar zonne-energie? Overweeg je in jouw huis zonnepanelen te laten installeren? Dan is GoVolt misschien wel net het juiste bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is GoVolt?

GoVolt is leverancier van apparatuur voor zonne-energie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk. Deze organisatie is in 2011 opgestart door een jonge ondernemer. Deze persoon wilde de wereld graag beter maken op een duurzame manier. De eigenaar kwam al snel tot de conclusie bij te dragen aan een beter milieu door middel van de levering van zonne-energie. Dit is energie van de zon in de vorm van warmte en licht.

Visie

De visie van deze onderneming is erop gericht consumenten te voorzien van de allerbeste zonnepanelen installatie. Ze geven aan dit te willen doen tegen de scherpste prijs. Deze wijze zorgt er volgens GoVolt voor dat steeds meer personen plezier zullen hebben van eigen opgewekte energie. Onder het motto ‘voor niets gaat de zon op’ hebben ze geloof in duurzame energie die afkomstig is van zonnepanelen. Er wordt aangegeven dat ze door hun dienstverlening aan een beter milieu en lagere energierekening bijdragen. Service en kwaliteit staan bij GoVolt hoog in het vaandel. Terugbelverzoeken worden in de regel binnen 4 uur beantwoord.

Missie

Met betrekking tot duurzame energie hebben ze dezelfde mening als de overheid. Er moet overal zoveel mogelijk verduurzaamd worden. Energie uit zon wordt gezien als een onuitputbare vorm van duurzaamheid. Er wordt gewerkt met energiebronnen die duurzaam zijn. Deze moeten de drempel tot investeren verlagen. Ze willen de wereld kennis laten maken met deze energievorm en dat tegen een betaalbare prijs. Volgens deze onderneming krijgt iedereen zo de mogelijkheid om van het natuurkundige verschijnsel te profiteren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Als het ware ben je op duurzame wijze je eigen energieleverancier. Door de panelen wordt elektriciteit opgewekt. Dit gebeurt door het opvangen van zon dat wordt omgezet naar stroom. Deze vorm van energie is vergelijkbaar met waterenergie en windenergie. In Nederland schijnt de zon gemiddeld 4 uur op een dag. Volgens GoVolt wordt het steeds zonniger in ons land. Onder het motto 'groen lenen' kan er in termijnen betaald worden. Er wordt aangegeven dat er slechts een lage rente betaald moet worden.

Installatieproces

Het installatieproces begint met kennismaken. Nadat er kennis is gemaakt wordt het installatieproces met je doorgenomen. Het plaatsen van de omvormer is het belangrijkste tijdens het proces. Er wordt aangeven dat er wordt gewerkt met de juiste producten. Andere zaken zoals het trekken van kabels speelt eveneens een rol. Alle artikelen worden voor de zekerheid nog even doorgenomen. Het proces moet namelijk aan speciale voorwaarden voldoen. Nadat alles is besproken worden de zonnepanelen door monteurs geïnstalleerd. Tijdens de installatie zal je op de hoogte gehouden worden van de voortgang. De medewerkers van het bedrijf geven aan wanneer ze verwachten dat alles is afgerond. Na het installeren wordt de installatie nog een keer uitvoerig nagekeken.

Klantervaringen

Ben je al klant bij GoVolt? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb jij zonnepanelen via deze onderneming aangeschaft? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Hoe is het kennismakingstraject verlopen? Ben je tevreden over hoe de installatie tot stand is gekomen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.

 

}