Voor consumenten

NederlandReview: Het échte verhaal

Wij zijn NederlandReview, aangenaam! De verzamelwebsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels. Op ons platform kun je gemakkelijk en snel een review achterlaten en duizenden reviews bekijken.

Laat andermans ervaringen een leidraad zijn voor toekomstige aankopen en return the favour door zelf als ervaringsdeskundige reviews te schrijven over bedrijven waar je klant van bent (geweest)!

Waarom je mening achterlaten bij NederlandReview?

Onafhankelijk, gemakkeijk én overzichtelijk

Deel jouw échte verhaal en help andere consumenten bij het maken van de juiste keuzes

NederlandReview voldoet aan de laatste regelgeving van mei 2022

Een eigen dashboard met al je reviews

Maak een gratis account aan

Laatst geplaatste reviews

Waardeloos

Beloven het pakket volgende dag op de post te doen, maar vervolgens gebeurt er niets. Reageren niet op mail, telefoon, whatsapp. Kortom: Niet doen.

Vlucht-Vertraadg.nl

Super easy, helpful and quick. 100/10 - thank you for getting my compensation!!!!! So slay.

Klm claim

Mijn probleem was zeer snel opgelost

Amino Alliance

Bestellen verliep om onbekende betalingstoring niet lekker. De verpakking past net door de brievenbus klep. Echter het deurtje van de postbak is een paar cm kleiner. Hierdoor kreeg ik het pakket bijna niet uit de postbak. Verder zie ik weinig wetenschappelijke onderbouwing van de medische beweringen.

Sta op stoel Almere

Vanmorgen in Almere geweest na een afspraak gemaakt te hebben die overigens telefonisch én via mail werd bevestigd. Wij werden door Bart hartelijk welkom geheten met een kopje koffie met een koekje (in de vorm van een fauteuil!). Fijn zitten praten en onderwijl aftasten wat er verwacht werd. Plaatsgenomen in een stoel die op een verstelbare ondergrond staat om juiste hoogte te bepalen. Ruim 2 uur geweest en een mooie sta op stoel besteld. Levertijd 7-8 weken, maar krijgt een leenstoel. TOP!

Een geweldige app

een geweldige bankapp voor gebruik in Nederland en heel Europa

Review hieronder klopt niet qua cijfer.

Erg slecht, wij hebben een avondticket gekocht alles was uitverkocht om 17:30 uur. Mensen staan je niet meer vriendelijk te woord. Ivm rolstoel wc toegankelijkheid niet mogelijk volgens een werknemer hierna ook teleurgesteld naar huis toegegaan. Alles stonk naar diarree. 23 februari 18:30 uur.

Huishoudbeurs

Erg slecht, wij hebben een avondticket gekocht alles was uitverkocht om 17:30 uur. Mensen staan je niet meer vriendelijk te woord. Ivm rolstoel wc toegankelijkheid niet mogelijk volgens een werknemer hierna ook teleurgesteld naar huis toegegaan. Alles stonk naar diarree.

Agua di Gio parfum

De geur kwam in een verpakking binnen vol met etiketten die niet te verwijderen waren zonder de doos volledig te beschadigen. Mijn man spuit de geur op en wist het meteen: zwaar nep. Alcoholgeur, dan verdwenen. Fles van dik 120 Euro. Kan zo naar de kringloop en gekocht via Bol.com Deal supplier NL Parmentierweg 5 Eindhoven. Voorheen superwinkel en Deloox

Seiko horloge

Wat een kansloos bedrijf is dit als het om service gaat. Je koop een horloge die vanaf dag een niet goed is. Je wil het horloge ruilen volgens hun eigen retourbeleid maar je krijg je gewoon te horen nee dat kan niet. Klantenservice van hun doet ook niets voor je die laten je ook gewoon barsten als het geld binnen is. Ze maken ook het merk van hun leveranciers kapot. Door hun houding koop ik nooit meer een seiko horloge en nooit meer iets bij Siebel. Vieze oplichters zijn het

Heb je onlangs een (online) aankoop gedaan of een dienst afgenomen? Vertel gemakkelijk en snel op NederlandReview wat je hiervan vond!

Login om een review achter te laten

Wist je dat er duizenden bedrijven zijn aangesloten op ons platform? We hebben ze overzichtelijk voor je ingedeeld in verschillende categorieën.

Bekijk alle categorieën en reviews