Voor consumenten

NederlandReview: Het échte verhaal

Wij zijn NederlandReview, aangenaam! De verzamelwebsite voor reviews, ervaringen, feedback en klachten over alle bedrijven, winkels en webwinkels. Op ons platform kun je gemakkelijk en snel een review achterlaten en duizenden reviews bekijken.

Laat andermans ervaringen een leidraad zijn voor toekomstige aankopen en return the favour door zelf als ervaringsdeskundige reviews te schrijven over bedrijven waar je klant van bent (geweest)!

Waarom je mening achterlaten bij NederlandReview?

Onafhankelijk, gemakkeijk én overzichtelijk

Deel jouw échte verhaal en help andere consumenten bij het maken van de juiste keuzes

NederlandReview voldoet aan de laatste regelgeving van mei 2022

Een eigen dashboard met al je reviews

Laatst geplaatste reviews

jaar lang fotoboeken

Klinkt leuk en is geen geld, maar de tool loopt herhaaldelijk vast. Als je uren heb gespendeerd en net je boek wilt uploaden, kun je weer opnieuw beginnen. de tool onthoudt niets. Ook kun je beperkte indelingen en beperkt aantal foto's gebruiken. Resulteert dat je op gegeven moment foto's zelf maar gaan samenvoegen in andere programma's. Erg inefficient.

Trapsensor

Trapsensor heel snel binnen gehad wat een top service

Lederen versnellingspook

Product voldoet ruimschoots aan de verwachting. Snelle levering in drukke black friday en Sinterklaas periode. Super tevreden hoor

Qpark Amsterdam Bos en Lommer

Storing bij Qpark, niemand kon uitrijden. Medewerker die aanwezig is zegte niets te kunnen doen omdat niets werkt. Qpark gebeld en ze zijn niet bereikbaar. Ze sluiten je op in hun garage. Als dan na een kwartier wachten eindelijk een slagboom omhoog gaat en je achter een andere auto ook eruit rijdt, krijg je ineens de advocaat van Qpark op je dak. € 400 betalen omdat Qpark een storing had en je de optie niet bood je € 2 parkeerkosten te betalen. Vermijd aub Qpark want ze zijn niet te vertrouwen!

Diverse artikelen

Superslechte service! Steken veel in mooie reclame/insta, maar als je iets koopt en het wordt slecht en beschadigd geleverd dan geven ze niet thuis. Naast dat pakket bij de post beschadigd was, en daardoor een artikel ontbrak, zaten er ook al beschadigde artikelen in die zo zijn verzonden! Meerdere keren mail contact maar geen reactie of oplossing! Wil je je geld kwijt zonder artikelen zeker hier bestellen! Wil je service advies elders te bestellen.

Rondvaart light festival

Op 2 december hebben wij gebruik gemaakt van de van te voren bestelde kaartjes, waarvoor een vertrektijd 20.15 uur op vermeld was. 15 min. voor vertrek aanwezig zijn. Bij aankomst stonden er heel veel mensen te wachten voor zij aan boord konden. Er werd ons verteld dat wij in de goede rij stonden, maar het kon wel even duren. Uiteindelijk konden wij om 20.45 aan boord. Onbegrijpelijk dat ondanks een van te voren opgegeven tijd. Mede door het lange wachten zeker geen aanrader.

Vliegtickets zijn door Vliegticktets.nl geannuleerd zonder geldige reden

Mijn boeking is door vliegtickets.nl geannuleerd, omdat ze een 'melding [hebben] ontvangen dat de geselecteerde vluchten niet beschikbaar zijn'. Echter heb ik wel netjes op tijd betaald en al plannen gemaakt, denkend dat ik op reis zal zijn. Deze onzorgvuldigheid is uitermate onprofessioneel. Nooit meer dus. Of ik mijn geld terug krijg valt nu nog te zien.

Online bestelling retour niet verwerkt

Bestelling binnen retour termijn aangemeld. Aanvraag wordt niet verwerkt. Onmogelijk met bedrijf in contact te komen. Meerdere pogingen gedaan; telefonisch niet mogelijk. Via chatbox alleen via I.A mogelijk, FB, ontsta Via mail. Komt pas laat een reactie met als mededeling dat retour niet wordt verwerkt ivm verlopen termijn. Termijn is verlopen omdat Pull & Bear onbereikbaar is en niet reageert. Retour is wel degelijk binnen termijn aangemeld. Bewijs screenshots gemaakt van aanmelding retour.

HelloTv philips 65” ambilight microled TV

Zeer goede uitleg over kwaliteiten, voordelen en nadelen (prijs, pixelgrootte, zwarting, licht rondom, levensduur, pixelstoringen, kleuresolutie, kijkafstand) van alles wat voor de keuze van merk en niveau nodig was. Nog met n koffie daarna op een bank gezeten en samen wat (prijs-keuze-merk)verschillen doorgenomen en de knoop doorgehakt op vrijdag (inclusief hele leuke extra blackfriday korting). En maandag netjes op tijd door postnl in de huiskamer geplaatst. Alles perfect volgens plan. Blij!

Gym stok

Echt geen goede service en meer dan een maand levertijd. Ga hier nooit meer bestellen

Heb je onlangs een (online) aankoop gedaan of een dienst afgenomen? Vertel gemakkelijk en snel op NederlandReview wat je hiervan vond!

Login om een review achter te laten

Wist je dat er duizenden bedrijven zijn aangesloten op ons platform? We hebben ze overzichtelijk voor je ingedeeld in verschillende categorieën.

Bekijk alle categorieën en reviews