Ervaringen Flinndal

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij NederlandReview aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden van mensen die al een bestelling bij Flinndal hebben gedaan. Hiermee kunt u de keuze maken of u ook een bestelling doet of toch opzoek gaat naar een ander bedrijf.

Over Flinndal

Flinndal is een webwinkel dat is opgericht in 2005 en richt zich voornamelijk op producten ter bevordering van de gezondheid. Het heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, zodat u zelf kan bepalen welk supplement u nodig heeft. Daarnaast kan Flinndal u ook erg goed helpen met afvallen door middel van dieet pillen, shakes en energierepen. U kunt ook kiezen voor verschillende pakketten, waardoor u nog goedkoper kunt afslanken.

Flinndal heeft ook verschillende pillen en tabletten die ervoor zorgen dat ouderen langer gezond en fit blijven, door de juiste vitamines en mineralen.

Bekijk dit filmpje voor als u meer informatie wilt over Flinndal:

Diensten Flinndal

Flinndal zegt dat ze service erg belangrijk vinden. Persoonlijk contact met de klant vinden ze erg belangrijk en de klantenservice luistert dan ook naar uw vraag of probleem en probeert daar een antwoord op te geven. De medewerkers van de klantenservice zitten naast de overige werknemers. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat er altijd iemand aanwezig is die u te woord kan staan en weet waar hij/zij het over heeft.

Verder zorgt Flinndal ervoor dat als u iets voor 17:30 besteld heeft, u het de volgende dag in huis heeft. Hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen. Flinndal verpakt hun producten niet in potjes, maar in zakjes. Dit zorgt ervoor dat het pakketje door de brievenbus past, zodat u niet thuis hoeft te wachten op uw pakketje.

Naast de producten heeft Flinndal ook een speciale pagina voor testen en adviezen. Doormiddel van de testen kunt u snel te weten komen welk supplement bij u past, of u een goede nachtrust heeft of dat u niet teveel voedingsstoffen binnen krijgt doordat u bepaalde producten tegelijkertijd gebruikt.

Flinndal geeft ook advies wanneer u bepaalde producten kunt gebruiken. Deze zijn onderverdeeld in: energie & weerstand, afvallen, geheugen & rust, hart en bloedvaten, kinderen, sporten en bewegen, ouder worden, vrouw en gezondheid en tenslotte vegetariërs. Bij elk kopje staat ook een tip, waardoor u nog beter op uw gezondheid kunt letten.

Klachten Flinndal

Flinndal beweert een uitstekende service te hebben en dat de klant koning is en dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Echter blijkt vaak dat bedrijven dit wel beweren, maar dat het tegenovergestelde waar is. Heeft u ervaring met Flinndal en klopt het wat ze beweren? Deel dan nu uw positieve, maar ook uw eventuele negatieve ervaringen op NederlandReview

Lees beoordelingen van consumenten die reeds ervaringen hebben met Flinndal, met dieet, vitamine pillen en glucosamine

Flinndal
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

8
83% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,6

Service

8,4

Prijs

6,6

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

gezonder en 7,5 kilo kwijt

Ik voel mij een stuk gezonder en ben in totaal 7,5 kilo kwijt geraakt. heel blij mee, was mij met eerdere pogingen niet gelukt en nu wel dus happy

Door: Annemarijn17-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Beter in mijn vel en pas net begonnen

Ik heb lang gezocht naar een bedrijf dat gewoon goede voedingssupplementen levert. Vaak kun je wel iets bestellen, maar dan weet je maar nauwelijks wat je krijg en is er geen service.

Flinndal heeft gelukkig allemaal adviseurs in dienst en nu weet ik precies wat ik nodig heb.

Ik heb bijvoorbeeld een stressverlagend pakketje en Curcuma omdat ik hoorde dat dat een wonderproduct is.

Volgens mij helpt het allemaal wel, ik heb het idee dat ik beter in mijn vel zit en ik ben eigenlijk pas net begonnen hiermee!

Door: Femke Maarschalk14-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

weer leuk naar buiten in de zomer

voor mij heeft het echt gewerkt ik ben best wat kilos kwijt geraakt en gelukkig net op tijd voor de zomer want met het mooie weer nu kan ik gewoon weer met leuke kleren naar buiten

blij mee!!

Door: me20-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

veilig?

hallo allemaal ik vind het altijd een beetje eng klinken, die tabletten waar je van afvalt en met voedingssupplementen enzo, maar ik zou het wel willen proberen. flinndal vond ik er op zich wel goed uitzien, maar ik wil graag weten wat jullie vinden. is het veilig? en werkt het? alvast bedankt groetjes yvette

Door: yvette04-08-2015
steffie29-09-2015

Volgens mij mag het niet op de markt komen als het niet veilig is, toch? Dus ik denk dat het gewoon kan (heb het zelf niet gedaan).

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Lange levertijd

Omega-3 Forte besteld bij Flinndal. Zou volgende dag in huis zijn maar was niet het geval. Na een week was het er nog steeds niet. Moest iets in de post fout zijn gegaan. Ja, daar heb ik dus niks aan. Gelukkig hebben ze het nogmaals verstuurd en kwam het de volgende dag aan. Nouja..ok dan.

Door: Mare van B29-07-2015
Steffie29-09-2015

Wat een lage cijfers! Ze hebben het toch alsnog geleverd?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Energierepen ok

Ik heb de energierepen van flinndal geprobeerd. Niet goedkoop, wel goed. Had een hoop energie wat me hielp met het sporten en afvallen.

Door: Giedo H.23-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Flinndal

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)