Upway

10
10

Bestellen

10

Service

9.9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Upway

Ben je op zoek naar een refurbished elektrische fiets? Dan is het aanbod van Upway wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze onderneming! Alle reviews die je hier leest zijn neutraal en onafhankelijk geschreven.

Wat is Upway?

Upway stelt specialist te zijn in refurbished elektrische fietsen. Via de webshop kun je allerlei soorten tweewielers kopen. Deze onderneming stelt dat het assortiment wordt aangeboden tegen lage prijzen. Ook wordt er 1 jaar garantie gegeven. Deze organisatie vindt dat mobiliteit op elektrische en circulaire wijze toegankelijk moet zijn. Upway is het eerste platform voor refurbished elektrische fietsen in eigen land. Een van de doelstellingen van dit bedrijf is om mobiliteit deugdzamer en toegankelijker te maken. Het hoofdkantoor van deze organisatie is gehuisvest in Frankrijk.

Bestellen

Het doen van een bestelling kan binnen een aantal stappen gedaan worden. Weet je al wat je graag wilt bestellen? Voer dan de artikelnaam in de zoekbalk in. Mocht je er nog niet uit zijn kun je eerst rustig rondkijken. Dit kun je doen via een van de categorieën. Ieder product dat besteld kan worden staat afgebeeld met een foto. Er wordt ook een prijs getoond en je kunt gedetailleerde informatie lezen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De betaalopties worden getoond tijdens het bestelproces. Er worden ook cadeaubonnen aangeboden. Deze kunnen uiteraard ingezet worden voor een betaling. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers. Op de website staan alle contactgegevens aangegeven.

Verzendinformatie

Er wordt geleverd in Nederland en België. Klanten kunnen een keuze maken uit diverse leveringsopties. Per optie variëren de kosten. De eerste optie die wordt aangegeven is ‘standaard levering’. Het duurt volgens het bedrijf dan 2 tot 8 dagen voordat je bestelling wordt afgeleverd. Het tarief dat hiervoor betaald moet worden is € 39,-. Er kan ook gekozen worden voor ‘Express levering’. De kosten zijn dan € 69,- en jouw pakket zal binnen 2 dagen bezorgd worden. Er wordt geleverd via transportbedrijven DHL, UPS of Geodis. De verantwoordelijkheid dat de levertijd wordt nageleefd ligt bij de vervoerder. Bestellingen kunnen afgehaald worden. Dit dien je dan wel te doen in het magazijn in Frankrijk. Daaraan zijn geen verzendkosten verbonden.

Retourinformatie

Wil jij van je aankoop afzien? Dat is onder een aantal voorwaarden mogelijk. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze bedenkfase van 2 weken gaat van start op het moment dat je jouw product fysiek hebt ontvangen. Als je een fiets wilt retourneren mag deze niet meer dan 50 kilometer zijn gebruikt. Het artikel zal zich ook in originele staat moeten bevinden. Retourzendingen moeten teruggestuurd worden in de originele verpakking. Voor het voltooien van een retourzending moet een bewijs van aankoop of ontvangst meegestuurd worden. Het is niet de bedoeling om de aankoop terug naar de fabrikant te sturen. Mocht er niet aan de retourvoorwaarden worden voldaan, kan er waardevermindering toegepast worden. Het kan dan voorkomen dat je niet het gehele aankoopbedrag terug zal ontvangen.

Klantervaringen

Ben jij al een klant bij Upway? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij hier een of meerdere elektrische fietsen besteld? Ben je te spreken over de kwaliteit en prijs? Wat vond je van de service en het bestelproces? Gebruikers van NederlandReview waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (40)

Anderen bekeken ook

close

Upway

Vergelijk reviews en bekijk Upway