Aan Zee
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

U bent nu bij:

Totaal

8,8

Bestellen

9,2

Service

8,6

Prijs

8,4

Leveren

8,8
17 rating90 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

28-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bette

Aan Zee - prachtig huisje

prachtig huisje gevonden via aanzee

een stuk goedkoper dan een strandvakantie in griekenland of spanje of turkijke ofzo
en een veiliger gevoel

maar eigenlijk net zo mooi en dat gewoon in Nederland!!

aanzee ga ik zeker vaker boeken!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


06-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Belanie

Aan Zee - leuke huisjes vriendelijke service

hele leuke huisjes hier en ik heb altijd hele goede service gehad ook
vriendelijke mensen en mooie locaties!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Edwin de Lange

Aan Zee - Vakantie aan zee in eigen land!

Goedkoper dan een verre reis. Ivm financien konden we ons dat niet veroorloven dit jaar. Maar wat een ontdekking, een huisje aan de eigen Nederlandse kust! We hadden toevallig geluk met het weer, daarmee deed het weekje zee niet eens echt onder voor een week aan het strand in Italie of Spanje ofzo! Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: fam. Van der Hoeven

Aan Zee - Heerlijke vakantie

Wij hebben met ons gezin een huisje gehuurd via Aan Zee en we zijn heerlijk uitgewaaid. Het bestellen ging eenvoudig, de verhuurder was zeer vriendelijk. Dus dat doen we vast een volgende keer weer zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mw van Dongen

Aan Zee - Familieweek was zeer gezellig

Toch even een pluim geven aan "aanzee" want ze hebben ons weekje prima verzorgd en gezorgd dat we een heel gezellige week hebben gehad in zeeland met de hele familie. Ik heb zelf niet besteld maar wel de ervaring van het weekend gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan T.

Aan Zee - Leuk!

Leuk huisje, leuk weekend. Prima om bij te boeken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fenny P.

Aan Zee - Zeer tevreden!

Leuk huisje, snel geboekt en alle info die we nodig hadden. Heel erg leuk weekend gehad. Doen dus!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Myla Budak

Aan Zee - Aan zee doen!

Wij kwamen op deze site omdat we een huisje, specifiek aan zee wilden. En als je dus iets aan zee zoekt, dan is dit wel erg handig omdat alles wat je ziet aan huisjes, dus aan zee is. Last-minute geboekt en leuk huisje. Lekker uitgewaaid dus wij zijn tevreden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ilkay S.

Aan Zee - Mwa, middelmatig

Leuk vakantiehuisje, niks bijzonders. Dus als je goedkoop zoekt en middelmatig dan kun je er zeker gewoon boeken. Maar ik zoek even verder de volgende keer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Petra Pieters

Aan Zee - Leuk weekendje gehad

Een last-minute geboekt met aan zee. We hadden een weekendje vrij dus spontaan met vriendinnen een last-minute geboekt. Super goedkoop (omdat het last-minute was) maar echt helemaal prima. Super dat ze dus grote huizen hebben. Ik denk dat het zo goedkoop kan omdat ze het huis anders toch niet meer verhuren dus zijn ze met alles blij. Maar de aandacht was persoonlijk, ze helpen je met alles en was allemaal erg betrouwbaar uiteindelijk. Een dikke pluim van ons voor aanzee!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • De Krim, Texel

    De Krim, Texel

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen
  • VVV Texel | Texel.net

    VVV Texel | Texel.net

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9,2Lees ervaringen
  • Vakantieveluwe.com

    Vakantieveluwe.com

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Aan Zee

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Aan Zee?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Aan Zee

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je lekker uitwaaien in de zeewind. Als je een vakantiehuis in Nederland wilt huren, dan kun je kiezen uit tal van aanbieders. Hoe weet je of je de juiste te pakken hebt? Waarin onderscheidt Aan Zee zich? Wat vinden anderen van deze vakantiehuizen en bungalowparken, zijn ze comfortabel, liggen ze echt wel aan die zee, kun je er wel goed uitwaaien of zijn er onvoorziene ongemakken? Kom er met NederlandReview achter hoe goed Aan Zee is in het aanbieden van hun ‘gezellige vakantiehuizen in Nederland’!

Over Aan Zee
Aan Zee bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuizen in Nederland, zowel zelfstandige en vrij liggende woningen als villa’s en bungalows in vakantieparken en groepsaccommodaties. Het aanbod varieert van luxe villa’s en tenten tot appartementen en knusse vakantiehuisjes. Zoals te verwachten, staan veel van die vakantieverblijven in kustgebied, maar dat betekent niet direct dat alle huisjes letterlijk aan de zee liggen; er zijn bijvoorbeeld ook huisjes bij de Loosdrechtse Plassen of in het centrum van Leiden. Het grootste aantal huisjes bevindt zich bij de stranden Egmond aan Zee en Bergen aan Zee (vast niet toevallig dat daar ook het hoofdkantoor zit), maar de bekende stranden van Zandvoort en Scheveningen zijn ook opgenomen in het aanbod, en natuurlijk beheert Aan Zee vakantieverblijven op de Waddeneilanden.

De leukste reclame van Aanzee.com!

Diensten van Aan Zee
De medewerkers van Aan Zee zorgen ervoor dat de huizen regelmatig persoonlijk worden geïnspecteerd en pas na goedkeuring aangeboden worden op de website. Alle vakantiehuizen van Aan Zee worden via internet of telefonisch verhuurd; het bedrijf brengt geen gidsen of brochures uit. Via de website zoek je op typen accommodatie en gebied. Hier vind je alle kustgebieden maar kun je ook terecht voor een stedentrip naar Den Haag. Ook zijn er speciale aanbiedingen, zoals last minutes en vroegboekkortingen. Verschillende instanties hebben hun goedkeuring aan Aan Zee gegeven, zo zijn ze gecertificeerd door Travelife, aangesloten bij de SGR en lid van de ANVR. Aan Zee biedt ook de mogelijkheid om je eigen huis te verhuren. En dat huis hoeft niet in Nederland te staan: een vakantievilla in een ander Europees land of zelfs Aruba, Bonaire of Curaçao kan ook door Aan Zee voor je worden verhuurd.

Klachten over Aan Zee
Op de website van Aan Zee is een lijst met veel gestelde vragen te vinden. Mocht de vraag of klacht daar niet vermeld worden, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen met het verhuurbedrijf, zoals via het contactformulier op de website, per telefoon (bereikbaar op kantooruren) of schriftelijk per post. Klachten die optreden terwijl je op vakantie bent, dienen direct te worden gemeld aan de eigenaar of beheer van de accommodatie, die dan zal proberen de klacht direct ter plaatse op te lossen. Lukt dat niet, dan kan de huurder binnen 24 uur telefonisch melding maken bij Aan Zee, die dan vervolgens de taak opneemt het probleem te verhelpen. Mocht ook dat niet helpen, dan is er de schriftelijke weg: een schriftelijk ingediende klacht wordt binnen 14 dagen na ontvangst bevestigd en in behandeling genomen door Aan Zee. Is zelfs dat niet genoeg, dan rest de Geschillencommissie Thuiswinkel. Maar hopelijk hoeft dat allemaal niet te gebeuren en kan er volop genoten worden van een vakantiehuis Aan Zee! Op vakantie geweest in een huisje van Aan Zee? Kon je de zee ruiken, de wind voelen? Of viel het allemaal tegen? Laat het weten via NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!