Saxo bank

6.8

Bestellen

5.5

Service

6

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Saxo bank

Reviews over de Saxo bank

Wat vinden consumenten van de Saxo bank? De Saxo bank heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen (Denemarken) en heeft een sterk wereldwijd netwerk. Ze zijn niet alleen in Nederland aanwezig, maar in 25 andere landen. Hierdoor kunnen ze volgens eigen zeggen eersteklas service verlenen aan hun klanten in meer dan 180 landen. Het is dus een grote speler!  Ze zijn hoofdzakelijk actief om mensen te helpen bij online beleggen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook naar de opties om van de diensten van de Saxo bank gebruik te maken. Zowel grote institutionele beleggers als ook de particuliere belegger kan gebruik maken van het de Saxo bank platform. Hun innovatieve platform wordt door veel beleggers geprezen. Wat vind jij er echter van? 

Over de Saxo bank

De de Saxo bank wil boven alles betrouwbaar en veilig zijn. Dit zijn ze ook aangezien ze aan alle strenge EU regels voldoen en alle bankvergunningen hebben. De systemen zijn ontworpen op basis van de beste veiligheidsmaatregelen en beschermen niet alleen je persoonlijke gegevens, maar ook alle trades die je doet.  
Innovatie staat hoog in het vaandel bij de Saxo bank. Ze bieden een geweldig handelsplatform aan welke gemakkelijk te beheren is en waar transacties snel en feilloos uitgevoerd worden. 
Ook weten ze bij de Saxo bank, dat het belangrijk is om toegang te hebben tot zoveel mogelijk assets en beleggingsinstrumenten. Er worden nog dagelijks nieuwe assets toegevoegd aan het handelsplatform van de Saxo bank om je te helpen je geld goed te beleggen. De diensten van de Saxo bank

De belangrijkste dienst van de Saxo bank is het aanbieden van een beleggersrekening met toegang tot het innovatieve handelsplatform van hun. Hier kun je vervolgens handelen in de vele verschillende producten. Denk hierbij aan:

-    FX valutaparen welke verhandeld kunnen worden
-    Put en call opties 
-    9.000 CFD’s (op afzonderlijke aandelen, indexen en ook op grondstoffen)
-    19.000 aandelen op 36 beurzen wereldwijd
-    Aandelenopties in de Verenigde Staten, Azië, de Pacific en Europa
-    3.101 ETF en ETC;s op 36 beurzen in de hele wereld.
-    200+ future contracten
-    75 contractopties op grondstoffen energie en andere zaken
-    7.000 obligaties in 26 landen over de hele wereld

Daarnaast bieden ze ook volop training en ondersteuning aan om je belegging skills nog beter te maken. Iets wat natuurlijk ook te prijzen is! 

De Saxo bank en klachten

In 2013 telde de Saxo bank net geen 90.000 klanten. Deze klanten hebben gezamenlijk meer dan 17 miljoen trades uitgevoerd. Hoewel er geen speciale pagina is om je klachten te melden bij de bank is dit natuurlijk wel mogelijk. Bij de contact pagina zien we, dat je zonder een keuzemenu direct doorverbonden wordt met een medewerker. Iets wat natuurlijk goed te noemen is bij zo’n grote organisatie. Ook is het mogelijk om via email of per post contact met hun op te nemen. 

Ben jij een klant bij de Saxo bank? Of was je dit in het verleden? Dan zien we graag jouw beoordeling over hun op onze website verschijnen. Schrijf een eerlijke review en help zo vele andere mensen, die onze website bezoeken. 


 


Wilt u weten hoe de klantenservice bij Saxo Bank is? Hoe eerste klas is de service en hoe is de rente? Lees ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Beleggersrekening

Zeer slechte klantenservice. Ik kwam van Binck, en jaja, vroeger was alles beter... Maar dan in dit geval echt. Kinderen die 18 worden geven opeens een heleboel gedoe, en dat lossen ze niet goed op. Ik kan er niet bij, mijn dochter kan er niet bij, en ze voelen zich nergens verantwoordelijk voor. (Vul hier uw eigen gevoelens van verlies aan eigenwaarde in met uitroepteken)-bank

M

Martin van de Wardt-Olde Riekerink

09-11-2023

0

Saxo online beleggen

Saxo Bank is compleet onbereikbaar voor support. Standard is er "1 wachtende voor u" als je probeert te bellen.....maar er neemt nooit iemand op. Als je een bericht achterlaat om teruggebeld te worden gebeurt dat gewoon niet. Absoluut af te raden. Compleet onbetrouwbaar. Gelukkig ben ik dus nooit klant geworden en heb ik ook niet onterechte kosten afgeschreven gekregen zoals blijkbaar veel anderen.

B

Beleggen vanuit bedrijf

09-07-2020

0

beleggingsfonds

Saxo heeft een geweldig beleggingsfonds. ik meegedaan. en gestopt. en ingestapt. maar sinds vorige jaar bizarre kosten van mijn rekening afgeboekt. Klachten ingestuurd met fotos van deze afboekingen en het is nog steeds niet opgelost. geen cent. klachten zijn tel. toegegeven en zouden opgelost worden. Terugbetalingen zouden volgen maar het is nooit gebeurd. En sinds december 2019 krijg ik niemand meer aan de lijn bij saxo. en geen reactie op mails.

D

Dirk de hoog

09-01-2020

0

Keurige partner

Keurige partner in de financiële wereld. Ik doe hier al lang mijn bankzaken.

M

Mill

29-07-2016

1

Drs

Ik heb tienduizenden euro's schade opgelopen bij Saxo vanwege aantoonbaar incorrect verstrekte informatie/advies. Doen vriendelijk totdat je kritiek geeft dan komt de ware aard van deze organisatie naar boven. LET OP: Ze staan niet zelfstandig ingeschreven in Nederland. je kunt dus geen klacht indienen bij de Kifid en een rechtzaak zul je in Denemarken moeten beginnen in geval van een geschil.

M

Mark

21-04-2016

0

Positief over beleggen bij Saxo Bank

Mijn broer tipte mij onlangs over de gunstige beleggingstarieven bij Saxo Bank. Ben inderdaad erg tevreden en de prijs is bijzonder aantrekkelijk.

M

Maarten B

09-03-2016

0

Gedegen zakenpartner

Op advies van een zakenrelatie in zee gegaan met de Saxo Bank. Dat bevalt vooralsnog uitstekend. De communicatie verloopt soepel en er worden sterke producten aangeboden. Wij zijn daarom zeer positief over dit bedrijf als zakenpartner.

J

Jonker

09-11-2015

0

Deense bank

Een Deense bank, kunnen we dat vertrouwen? Ben benieuwd wat mensen zeggen, ik ben zo te zien de eerste hier?

M

Mark

19-10-2015

0