NederlandReview

  Ervaringen Style Meubels

  Je huis moet je eigen plekje zijn dat helemaal naar jouw smaak is ingericht. Alleen op die manier kun je na een lange dag werken even helemaal tot rust komen. Maar waar vindt je nou de mooiste en meest stijlvolle meubels om je huis in te richten? Één winkel die dit soort dingen verkoopt is StyleMeubels.nl. Maar wat voor kwaliteit bijzettafels zal StyleMeubels.nl verkopen? Zal je vitrinekast jouw mooiste spullen wel goed doen uitkomen? Hoe comfortabel zullen hun eetkamerstoelen zijn?Zal het lang duren voor de bezorgservice van StyleMeubels.nl je nieuwe verlichting bezorgd? En wat voor een klantenservice zal StyleMeubels.nl verlenen als je om hun hulp vraagt? De enigen die deze vragen kunnen beantwoorden zijn klanten die StyleMeubels.nl al eerder gebruikt hebben om hun huis in te richten. Lees hun reviews om te ontdekken of zij wel tevreden zijn over de aankoop van hun boekenkast of salontafel. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen helpen je bij de beslissing wel of niet bij StyleMeubels.nl te winkelen.

  Over StyleMeubels.nl

  StyleMeubels.nl is een winkel die meubels verkoopt. Je kunt er alles vinden voor iedere kamer in je huis. Zo is er een categorie woonkamer met daarin opbergkasten salontafels, dressoirs, hoektafels, tv-meubels, roomdividers, hangkasten, tv-vloerstandaards, bloemenzuilen, bijzettafels, barkasten, open kasten, tv-wandmeubels en nog veel meer. Bij deze categorie hoort ook accessoires zoals sierkussens, spiegels, wandplanken, passpiegels enzovoort. Ook voor je eetkamer hebben ze behoorlijk wat artikelen. Je kunt kiezen uit uitschuifbare eettafels, keukenkasten, barkrukken, eethoeken, fauteuils, verrijdbare kasten, bartafels en meer. Voor je slaapkamer heeft StyleMeubels.nl commodes, bedden, kledingkasten, kaptafels en nachtkastjes. Nieuw is hun categorie kinderkamer. Daarin vind je wandplanken, halfhoogslapers, kajuitbedden, stapelbedden, bedbanken, kinderkasten, hoogslapers en kinderbedden. Hun afdeling kantoormeubelen bevat opbergkasten, bureaustoelen, boekenpanken, ladeblokken, laptoptafels, archiefkasten, verlichting en ga zo maar door. Op die manier kun je dus een heel kantoor bij je thuis inrichten. Je badkamer kan wat aangekleed worden met hun badkamerkasten, badkamerspiegels en badkamerlampen. Natuurlijk moet je hal niet vergeten worden. Dat is immers de eerste plek die een gast ziet. Plaats een kapstok, schoenenkast, garderobekast, halkast of stel kledinghangers zodat je kasten jassen en schoenen op kunnen bergen als ze je huis binnenkomen.


  Één van de garderobekasten die StyleMeubels.nl aanbiedt.

  Diensten van StyleMeubels.nl

  Alle meubels van StyleMeubels.nl kunnen online besteld worden. Als je dat doet dan wordt de kast, tafel of stoel bezorgd via StyleMeubels.nl’s bezorgservice. Daarnaast kun je een verlanglijst samenstellen. Dit is handig als je gaat verhuizen. Zo weten anderen wat ze als housewarming gift kunnen geven. En als laatste is er nog een StyleMeubels.nl klantenservice om je bij te staan als er iets onverwachts gebeurd.

  Klachten, Complimenten en Tips van StyleMeubels.nl

  Staan er in jouw huis al meubels van StyleMeubels.nl? Dan zouden wij graag meer horen over jouw ervaring met deze meubelwinkel. Hoe makkelijk was het om een eettafel te bestellen via hun website? Zitten die bureaustoelen nou echt wel zo lekker als je er een hele dag in moet zitten? Werd de nieuwe fauteuil bezorgd voordat de vorige aan vervanging toe was? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van StyleMeubels.nl? Schrijf een review en vertel ons alles over StyleMeubels.nl.

  Style Meubels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Style Meubels

  Uw beoordeling

  Bureau

  Bureau besteld in feb. Werd geleverd zonder aankondiging. Bureaublad was stuk, gebroken. Meteen foto’s gemaakt en doorgestuurd. Werd gezegd dat er een nieuw bureaublad zou worden verstuurd. Na ruim 20 mails en 3 maanden verder nog steeds niks ontvangen en ook mijn geld niet terug gekregen. Nooit meer hier bestellen.

  Door: Claudia Wennekes18-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dressoir

  Dressoir werd, ondanks diverse mails waar nauwelijks of niet op werd gereageerd, niet binnen de termijn van 4 tot 6 weken geleverd, maar pas na ruim 7 weken. En dan ook nog eens incompleet. Wacht inmiddels alweer ruim 2 weken op het niet meegeleverde.
  Kwaliteit van de hoogglansverf is slecht. Beschadigt heel snel.
  Men reageert niet of nauwelijks op (herhaalde) emails en is ook niet bereid om te komen tot compromissen..

  Door: Geert Buurman14-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Style Meubels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Style Meubels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Style Meubels actief?

  Style Meubels is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Style Meubels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.