NederlandReview

  Ervaringen Conrad Electronic

  Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 

  Over Conrad
  Elektronica en techniek, dat is Conrad! Het is een bedrijf waar iedereen terecht kan met een liefde voor deze twee onderdelen. Ze hebben een zeer ruim assortiment van 700.000 artikelen welke allemaal snel geleverd kunnen worden. Zo zijn er de nieuwste 3D printers tot de meest geavanceerde quadrocopters en drones. Er zijn ook batterijen en opladers, actieve componenten en passieve componenten, computers, development-kits, gereedschap, huis en tuin artikelen, kabels, modelbouw en multimedia. Er is eigenlijk zoveel bij dit bedrijf.  
  Ook zijn er een aantal exclusief verkrijgbare merken voor Conrad Energy, C-control, Toolcraft, Voltcraft en Renkforce.    

  Het assortiment is trouwens nog steeds groeiende. Het is eigenlijk ook wel logisch, aangezien er zoveel passie is voor elektronica. Het is natuurlijk wel handig voor je, wanneer je van zo’n uitgebreid assortiment gebruik kunt maken. Conrad is eigenlijk jouw one stop shop voor techniek en elektronica. 

  Alle bestellingen boven de 35 euro worden trouwens gratis verzonden door Conrad


  De Jeugd van Tegenwoordig - Elektrotechnique

  In het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig en is er volop kennis om je goed te helpen. Door de goede afspraken met de leveranciers en fabrikanten is het ook mogelijk om zeer scherpe prijzen af te spreken met hun.  

  Producten van Conrad
  Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment van producten. Het gaat hier onder andere om:
  •    Auto & eMobility 
  •    Automatisering 
  •    Batterijen & Opladers 
  •    Componenten - Actief 
  •    Componenten - Passief 
  •    Computer & Kantoor 
  •    Development-kits 
  •    Elektromechanica 
  •    Gereedschap & Werkplaats 
  •    Vrije tijd & huishouden 
  •    Huistechniek 
  •    Kabels 
  •    Meettechniek & Voedingen 
  •    Modelbouw & Modelspoor 
  •    Multimedia

  Klachten, tips en complimenten over Conrad
  Het is goed om te zien, dat je natuurlijk ook een klacht snel en gemakkelijke kunt indienen bij hun. Er kan altijd iets misgaan. Ze lossen je problemen, klachten en vragen graag snel en goed op. Natuurlijk moet het wel binnen de mogelijkheden van hun liggen. 

  Heb jij ervaring met Conrad? 
  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van Conrad vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview.nl verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier de reviews van klanten van Conrad. Is dit het beste adres voor al jouw benodigheden in electronica en techniek? Vind je hier alles voor jouw auto, computer, kabels, batterijen, etc?

  Conrad Electronic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8,4
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8,6

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Betrouwbare en goed

  Milan de Kruif29-03-2017

  Regelmatig reclames op televisie gezien bij Conrad, dus was vrij snel overtuigd van de betrouwbaarheid van deze organisatie. Was op zoek naar een televisie en deze wil ik wel graag bij een bedrijf kopen waar ik van op aan kan. Bij Conrad had ik geen enkele twijfel en heb de televisie dan ook besteld. De prijs was immers aantrekkelijk en ik ging er ook gewoon vanuit dat het product snel en goed afgeleverd zou worden. Dat was inderdaad ook het geval. Doordat het product niet op voorraad was, duurde het wel zo'n anderhalve week. Maar dat was voor mij geen probleem, want ik kon tot die tijd gewoon mijn oude tv nog gebruiken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Grote voorraad aan elektronica producten

  Mark Slager27-12-2016

  Mensen die op zoek zijn naar nieuwe elektronica voor huis, tuin en keuken, zijn hier aan het juiste adres. Het assortiment dat bij Conrad Electronic wordt aangeboden is zo groot, dat je er vast en zeker zult vinden wat je zoekt. Ik zelf heb er bijvoorbeeld een nieuwe boormachine gekocht met daarbij een extra accu. De prijs was conform de marktwaarde en dat heeft mij er uiteindelijk toe doen besluiten tot aankoop over te gaan. Bij Conrad Electronic kon ik verschillende soorten boormachines makkelijke met elkaar vergelijken, waardoor ik zelf geen moeite hoef te doen om naar de winkel te gaan. Producten worden ook snel geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Fijne webshop met veel voorraad

  Freek10-09-2016

  Erg veel producten, als ik iets nodig heb vind ik het hier altijd voor een schappelijke prijs en een snelle levertijd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  Drones bij Conrad kopen

  Schrijf zelf een review over Conrad Electronic

  Uw beoordeling