NederlandReview

  Ervaringen Kredietdesk

  Wat zeggen anderen over Kredietdesk? Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Kredietdesk is goed! Volgens velen. Wat vind jij?

  Over Kredietdesk

  Kredietdesk kun je samenvatten in drie woorden: persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Zo omschrijven ze zichzelf op hun website. Ze zijn persoonlijk, omdat ze jouw financiële wensen voorop zetten. E zijn een bemiddelaar in kredieten en zetten jouw persoonlijke situatie voorop. Het is heerlijk en goed om te zien wat er allemaal kan. Ze kijken hierbij niet alleen naar vandaag, maar ook naar de toekomst. Het is belangrijk om te ontdekken wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt genieten. Natuurlijk zijn alle medewerkers gediplomeerd en deskundig. Daarnaast beschikken ze over een jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening. Ze zijn betrouwbaar, omdat ze alleen samenwerken met betrouwbare en deskundige maatschappijen voor hun bemiddeling.

  MKB Kredietdesk: praktische tips en informatie over krediet voor ondernemers

  Een vrijblijvend advies!

  Het is altijd mogelijk om een gratis advies te krijgen. Ze brengen namelijk geen kosten in rekening voor de kredietbemiddeling. Het bedrijf krijgt een maandelijkse vergoeding voor hun kredietbemiddeling. Het is dus niet nodig om dubbel te betalen.

  Uiteraard heeft Kredietdesk een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (de AFM). Hierdoor weet je, dat je samenwerkt met een gerenommeerde partij.

  Diensten van Kredietdesk

  Kredietdesk biedt verschillende producten aan. De adviseur kan je verschillende leenproducten aanbieden.
  Denk hierbij aan:
  - Een autofinanciering
  - Een doorlopend krediet
  - Een krediet voor zelfstandigen
  - Een persoonlijke Lening
  - Een plus krediet
  - Een WOZ- Krediet
  - Het oversluiten van je lening

  Klachten, tips en complimenten over Kredietdesk

  Wanneer je een klacht hebt over Kredietdesk dan is het belangrijk om deze klacht eerst bij hun in te dienen. Kom je er samen niet uit, dat kun je een stapje verder gaan en op zoek gaan naar een oplossing bij een geschillen commissie. Ook kun je uiteindelijk bij de AFM een klacht indienen. Natuurlijk zal Kredietdesk er alles aan doen om naar een eerlijke en rechtvaardige oplossing te zoeken voor een eventuele klacht.
  Opmerkingen, tips en complimenten worden natuurlijk met open armen door hun ontvangen.

  Heb jij ervaring met Kredietdesk?

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu, Kredietdesk? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten.

  Wat zeggen anderen over Kredietdesk? Kredietdesk kun je samenvatten in drie woorden: persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Maar wat vindt u? Lees het op NederlandReview

  Kredietdesk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kredietdesk

  Uw beoordeling

  omslachtig en duur

  omslachtig en duur. wij zijn afgehaakt

  Door: PBennekom05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  duur maar nodig

  Toch best wel duur
  Maar als je het nodig hebt dan moetjewel

  Het gaat wel makkelijk dat scheelt

  Door: marius26-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Kredietdesk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Kredietdesk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kredietdesk actief?

  Kredietdesk is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kredietdesk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.