Simpel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

7,8

Service

7,2

Prijs

8,4

Leveren

7,4
13 rating67 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annie

Simpel - bellen

Volgens mij ben ik veel goedkoper uit nu. Vroeger belde ik zeker duurder! Bereik is ongeveer hetzelfde als met KNP

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


06-06-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: AzerdineG

Simpel - lokken met aanbiedingen en dan verborgen kosten!!

je wordt gelokt met leuke aanbiedinkjes en dan zijn er ineens allemaal verborgen kosten en zijn ze wel ineens heel duur.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anne

Simpel - Lekker goedkoop

Ik ben 3 maanden geleden klant geworden bij Simpel en ben zeer tevreden. 1 gb internet en onbeperkt bellen voor 10 euro! Geweldig!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-03-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: H. Peters

Simpel - Geweldige service

Onlangs een abonnement afgesloten bij Simpel. Na jarenlang dure abonnementen gehad te hebben, wilde ik eens proberen of een sim only iets voor mij was. Tot op heden heb ik er absoluut geen spijt van. Op de site van Simpel kun je eenvoudig en snel aanklikken waar je bundel uit moet bestaan en je krijgt de kosten direct te zien. Als je nog een goede telefoon hebt die tegen het einde van je abonnement nog wel even meekan, kan ik zeker een abonnement bij Simpel aanbevelen.

Minpuntje:
Het bereik is niet overal even goed. Waar ik bij mijn vorige provider (één van de grotere in Nederland) wel vrijwel overal bereik had, is dat hier wat minder. Ik kan wel bijna overal bellen, maar als ik op het platteland ben wil het nog wel eens voorkomen dat ik geen internet heb. Simpel ondersteunt namelijk nog geen 4G, waardoor je het met 3G moet doen. In steden is er echter wel een goede verbinding, maar ik maak me er niet zo druk om. Tegenwoordig is er bijna overal wifi, dus ik zie het probleem niet!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: <B.A.>

Simpel - Dus niet Simpel

Abonnementje afgesloten hie want ze waren het goedkoposte. Maar als dan op vrjdag om 17.01 inoeens niks het meer doet dan kun je dus wachten tot maandag tot je ze weer mag bellen. kloteservice!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sieben G.

Simpel - Lekker simpel

Handig site. Lekker overzichtelijk, snel een abonnementje af kunnen sluiten en prima ervarignen mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-08-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jaap

Simpel - Goed geholpen

Ik had geen bereik, kon niemand bellen en had geen idee hoe ik mijn mobiel weer aan de praat moest krijgen. Toen heeft mijn vriendin ze gebeld en was binnen een paar minuten weer online en kreeg ik een (persoonlijk) mailtje met hoe zeer het ze speet. Echt zeer goed geholpen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: C. Goethem

Simpel - Dubbele bundel is ok

Dubbele bundel van simpel genomen dus was goedkoop. Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jaap Gillissen

Simpel - Goed bedrijf, maar ik stap wel over

Ik zit al 5 jaar bij simpel en ze zijn echt prima. Goede service en niet duur. Enkel de rede die ik ga overstappen is dat ik een abonnement wil waarbij je gewoon 1 vast bedrag betaalt en verder geen kosten hebt maar onbeperkt kan bellen. Dat kunnen zij "simpel"weg niet leveren dus daarom ga ik naar een ander. Jammer want ik was graag gebleven.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Simpel

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Simpel?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Simpel

Ervaringen simpel
“Oh Simpel, ik ben zo dubbel blij met jou. Sinds ik met jou bel betaal ik mij niet meer blauw”. Tegenwoordig kent iedereen Simpel wel, helemaal na de reclame van Nick en Simon. Soms gaat het zelfs zo ver dat niet het origineel in je hoofd blijft hangen, maar de versie van Simpel. Goede marketing zou je zeggen!

Wil je een nieuw mobiel abonnement afsluiten en overweeg je dat bij Simpel te doen? Hier kunt u alle recensies van andere klanten vinden, zodat u weet wat hun ervaringen zijn.

Over Simpel
Simpel is vrij jonge aanbieder van sim-only abonnementen. Het is in 2007 opgestart en in 2010 werd het onderdeel van T-mobile. Sinds 2014 is het weer onafhankelijk geworden, maar maakt nog wel gebruik van het T-mobile netwerk. De telefoonabonnementen die Simpel aanbiedt, zijn veel goedkoper dan bij andere aanbieders, omdat u er geen telefoontoestel bij koopt. Dit zorgt ervoor dat u zeker niet teveel betaald voor uw abonnement. Bellen kan u bij Simpel al vanaf 2,50 per maand en onbeperkt smsen kan vanaf 2,50 per maand. Internet + onbeperkt smsen kan vanaf 4,50 per maand. Stel uw eigen abonnement samen, zodat u geen cent te veel betaald.

De simpel verdubbeldagen. Irritant of goedkoop? Of beide? Wat vindt u?

Diensten
Simpel zorgt ervoor dat u zelf uw abonnement kunt samenstellen, helemaal naar uw wensen. U krijgt snel mobiel internet tot wel 14 Mbps. U kunt zelf aangeven wat uw limiet is qua kosten, zodat u nooit meer moet betalen dat u had verwacht. Als u bijna aan uw limiet zit krijgt u een smsje, zodat u hiervan op de hoogte gebracht wordt. Als uw limiet bereikt is, wordt alles geblokkeerd wat zorgt voor extra kosten, zoals uitgaand telefoonverkeer of internet. U kunt uiteraard nog wel gebeld worden (mits er geen extra kosten aan verbonden zijn) of gebruik maken van uw bundels.

Simpel zorgt ervoor dat u uw nummer kunt behouden, ook al maakt u nu gebruik van prepaid. Wanneer u er achter komt dat uw bundel te hoog of te laag is, kunt u dat gratis elke maand aanpassen door uw bundel te verhogen of te verlagen. Dit wordt kosteloos gedaan.

Klachten Simpel
Via Simpel kunt u niet via de website uw eventuele klachten indienen. Er staat wel een overzicht van veelgestelde vragen en kunt u online uw vraag via een vragenformulier insturen. Er kan ook contact worden opgenomen met de klantenservice, die op werkdagen van 9:00 tot 17:00 beschikbaar is. Hier betaald u wel 35 cent per minuut voor, dus dan is het altijd maar de vraag hoelang u aan de telefoon moet hangen. Een van de grootste ergernissen is een uur in de wachtrij staan voor u een medewerker aan de telefoon krijgt, maar ondertussen ijn de kosten voor het gesprek enorm opgelopen. Als u weet hoe het met de service van Simpel gesteld is, deel dan nu uw ervaringen met NederlandReview!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Simpel;
- Korting: dubbele bundels
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!