NederlandReview

    Ervaringen Mobiel.nl

    Lees nu! Wat anderen zeggen over Mobiel.nl. Mobiel.nl is een nieuwe speler in de markt voor abonnementen en smartphones. De eigenaar is KPN en er worden abonnementen aangeboden van Hi, Telfort en natuurlijk van KPN zelf. Doordat Mobiel.nl geen tussenpartij is, is het mogelijk voor Mobiel.nl om scherpe aanbiedingen op de site te plaatsen. Een goede aanbieding met de juiste prijs waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk in combinatie met de kwaliteit van de goede netwerken van de aanbieders. Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.  

    Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?
    Iedereen houdt ervan om een smartphone te gebruiken om te bellen, te internetten en ook mom WhatsApp, Facebook en bijvoorbeeld internet te gebruiken. Mobiel.nl begrijpt dit volledige en biedt hiervoor de beste aanbiedingen aan van een toptelefoon met een scherp abonnement met kwaliteit. 

    Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:
    -    ze er voordelig zijn. De laatste telefoons in combinatie met een goed abonnement hoeven niet duur te zijn. 
    -    Een veilig en goede afwikkeling van je bestelling. Mobiel.nl is opgericht door KPN en alle zaken worden door de aanbieder rechtstreeks afgehandeld.
    -    Kwaliteit. Niet alleen een kwalitatief goede smartphone van sterke merken als Apple, Sony, HTC of Samsung. Nee, ook een sterk netwerk van KPN. Erg betrouwbaar en betaalbaar.
    -    Transparante prijzen. Door een heldere communicatie is het mogelijk voor iedereen op de website om te zien wat de kosten zijn. 
    -    Service.  Iedereen kan een keer een vraag, een klacht of een compliment hebben. Het is dan goed om dit via de klantenservice kenbaar te maken. 

    Even terug naar 1999 waar wij allen dachten dat we geen mobiele telefoon nodig hadden! 
    Over Mobiel.nl
    Met drie sterke merken in de markt heeft KPN er voor gekozen om een eigen verkoopsite op te richten van smartphones en mobiele telefonie abonnementen. KPN biedt hier haar eigen abonnementen van Hi, KPN en Telfort aan. Je kunt het abonnement in combinatie met een smartphone van Apple, HTC, LG, Huawei, Sony of bijvoorbeeld Samsung afsluiten. Een sterk netwerk in combinatie met een hoge kwaliteit smartphone voor een scherpe prijs is de insteek van Mobiel.nl. 
    KPN wil met Mobiel.nl de tussenpartijen weg laten vallen om zo de consument een nog betere aanbieding te kunnen doen.  

    Diensten van Mobiel.nl
    Mobiel.nl is een website welke bemiddelt in mobiele abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Het zijn allemaal bedrijven van KPN (inclusief Mobiel.nl). Mobiel.nl bemiddelt in abonnementen en biedt hierbij ook mobiele telefoons en smartphones aan. Je kunt er abonnementen afsluiten met of zonder een smartphone, een los abonnement afsluiten, een sim-only abonnement kiezen en ook losse toestellen kopen. Er is volop keuze. Het mooie is dat het vandaag besteld kan worden en dan ook morgen geleverd zal worden. 

    Tips en Klachten over Mobiel.nl 
    Op de website van Mobiel.nl tref je een aparte klantenservice pagina aan. Hier zie je een complete set van vragen en antwoorden welke door veel mensen gesteld worden. Als je er niet uitkomt dan hoef je niet bang te zijn, dat je niemand kunt bellen. Het is mogelijk om iedere dag (behalve zondag) contact op te nemen met Mobiel.nl. Hierdoor is het mogelijk om je vragen, klachten en complimenten kenbaar te maken. 
    Met een grote naam als KPN achter Mobiel.nl is het natuurlijk zo, dat je volop kwaliteit en ook een goede klachtenafhandeling mag verwachten. 

    Jouw mening over Mobiel.nl?
    Graag zien we jouw beoordeling en review over Mobiel.nl op NederlandReview. Je helpt hier andere consumenten mee.

     

    Mobiel vergelijken en kopen op internet? Dat kan bij mobiel.nl - Maar lees eerst ervaringen over mobiel.nl bij NederlandReview om te kijken hoe goed(koop) ze zijn!

    Mobiel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    8,8
    89% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    8,8

    Prijs

    8,8

    Leveren

    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    review

    tanja16-11-2018

    top, bestellig was optijd en ben super bij met me nieuwe telefoon/abbonement.
    gr. tanja

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Good service

    Fe16-11-2018

    The quality of the smartphone is good as well as the service. One thing is not good is that it says order before 23:00 then you get your phone next day.. But I just got my phone 2 days later.. Never mind. It's still good.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Wat een verschrikkelijk kill bedrijf is dit

    Raymond16-11-2018

    Wat een verschrikkelijk kill bedrijf is dit. Binnen de omruilgarantie termijn een kras op mijn iPhone X (in de 8 iPhone jaren daarvoor nooit een kras gehad!). Op internet veel vergelijkbare gevallen gelezen dus eerst telefonisch aangemeld bij Mobiel. Gebeurde niets dus via mail wederom probleem bij ze neergelegd. De mail wordt gebruikt als start contactmoment en valt enkele dagen buiten de garantie. Na een maand mailcontact over en weer sturen ze me ongevraagd een screenprotector en wordt de case gesloten! Alsof een screenprotector de kras op mijn iPhone verhelpt?!

    Op de klantservicepagina van mobiel.nl staat het volgende:
    "Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Mocht je toch een opmerking of klacht hebben, horen wij dat natuurlijk graag. Dan doen wij er alles aan om jou alsnog tevreden te stellen."

    Ik zou graag willen weten wanneer ze hiermee gaan beginnen en mij alsnog tevreden gaan stellen. Ik heb er op dit moment weinig vertrouwen meer in en voel me dus ook ontzettend benadeeld (zeker omdat ik al binnen de garantie termijn telefonisch contact heb gehad)..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Snelle levering.

    Mark15-11-2018

    Goed verpakt en vlot geleverd bij het afhaalpunt. 15:00 Zou ik het pakketje mogen afhalen. 11:00 had ik al een afhaalbericht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super tevreden

    V Meyer15-11-2018

    Al verschillende keren verlengd via mobiel.nl, ze hebben toch wel betere aanbiedingen ondanks dat je al 20 jaar bij dezelfde provider zit. Verder een goede en snelle service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Overzichteljj duidelijk en snel

    BW13-11-2018

    Min: Op de site staat voor 20u besteld volgende dag in huis, als je dan gaat bestellen dan blijkt dit voor een duurder bezorg tarief te zijn. De normale levering moet voor 18u zijn gedaan, dis een dag later in mijn geval. Maar ja, wat is 1 dag tegenwoordig...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Telefonisch goed geholpen!!

    Nadine12-11-2018

    Ik mocht mijn abonnement verlengen maar in de winkels/ben.nl was het assortiment telefoons niet heel groot. Ik werd geattendeerd op mobiel.nl en zag dat daar inderdaad wel de iPhone 7 en 8 plus waren, daar waar ik tussen twijfelde. Toen ik eenmaal wou verlegen dacht ik dat ik niet in aanmerking kwam voor een BKR registratie en had ik het verlengen van de telefoon opgeven. Paar dagen later werd ik gebeld door mobiel.nl omdat ik mijn abbonoment kom verlengen. Medewerker aan de telefoon heeft mij goed geholpen en uiteindelijk met wat goede hulp is het verlengen van mijn abbonoment met de iPhone 8+ gelukt! Ook heb ik gelijk een hoesje en een screenprotecter aangeschaft, het hoesje kreeg ik gratis! Super snelle service, de telefoon had ik na 1 dag al binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aankoop mobiel + abonnement

    Stef12-11-2018

    +snelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    hoi

    elco11-11-2018

    duidelijk en netjes geleverd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Goed geregled

    Mohamed benali10-11-2018

    Alles goed geregled

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon goed

    Rob08-11-2018

    + duidelijk
    + simpel
    + snelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Sabrina de groot07-11-2018

    Goede site, duidelijke info en snelle en goede service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geld terug

    Geert Ottens 06-11-2018

    Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, had binnen 3 dagen geld terug zonder te vragen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top

    Anneke06-11-2018

    + Duidelijk
    + Snelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    .

    tim06-11-2018

    alles perfect

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    J Koopman06-11-2018

    + Snelle levering
    + Makkelijk vergelijken
    + Goede prijzen
    - Vriendenkorting is wat omslachtig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden klant

    Olgun06-11-2018

    Ik ben al meer dan 10 jaar tevreden klant bij mobiel.nl (studentenmobiel.nl voorheen). Alles naar de wens en nooit problemen gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles TOP

    Hans05-11-2018

    Was zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn verlenging icm nieuw toestel. Ik had nog een paar vragen via de mail gesteld en kreeg binnen een half uur antwoord wat ik zelf erg fijn vind. Toestel de dag erop geleverd gekregen. Al met al zeer tevreden! Ga zo door????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Lidy05-11-2018

    Super service! Erg behulpzaam

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfect!

    Bibi04-11-2018

    Dit is de 2e keer dat ik een telefoon bij mobiel.nl bestel. Het abonnement is eenvoudig te verlengen en binnen 1 dag heb je je nieuwe toestel in huis. Ik had ook nog een vraag en heb daarover moeten bellen, de medewerkers zijn enorm behulpzaam en vriendelijk. Kortom een top bedrijf met een top service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles verloopt makkelijk

    Annemiek03-11-2018

    Prima leveringen, via watts app vraag gesteld. Snel antwoord terug. Makkelijk te bestellen.
    Begreep aleen niet meteen dat je het hele rijtje moest doen bij de betaling. Was mij even iets onduidelijk.
    Vwrder erg blij mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Service plus

    Tamara 01-11-2018

    Tijdens het bestellen heb ik een administratieve fout gemaakt waardoor het abbonnement niet maar wens was. Telefonisch werden proactief mogelijkheden/oplossingen aangeboden, het was snel en makkelijk aangepast. Eerg blij om. Daarnaast is de levering snel en prijs/kealiteit goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede, snelle service!

    Janick01-11-2018

    Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Samsung S9+ bestelling

    E. Hos-Vermeulen29-10-2018

    Voor de bestelling met ze gebeld hoe het bestellen precies moest, en werd netjes door de medewerker uitgelegd.
    Het ging daarna dus heel eenvoudig om de bestelling te plaatsen, geen enkel probleem.
    Na een dag kreeg ik het toestel al binnen.
    Helemaal top, ik ben zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    S9

    Pawirodikromo28-10-2018

    Kreeg goed advies over de hoogte van het abonnement, duidelijk wat ik zou krijgen qua prijs, belminuten en databundel.

    Vriendelijke service, goed uitleg en goede afhandeling.


    Telefoon was binnen een dag geleverd.
    Wallet case hoesje vergeten bij te leveren, maar kon alsnog nageleverd worden met korting.


    Gewoon Top.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iphone 8 plus

    hamid28-10-2018

    ben er heel blij mee goeie internet nette telefoon. Maar is niet echt een verschil met iPhone 7 plus alleen dat het een glazen achterkant heeft dus weet eigenlijk niet waarom het veel duurder dan de 7 plus is maar voor de rest echt een fijn toestel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Top

    Michelle27-10-2018

    Ik ben super blij met mijn nieuwe telefoon!

    Ik heb in het begin met bestellen een klein foutje gemaakt en had het makkelijker gevonden als jullie er een sms over hadden kunnen sturen (over de mail had ik niks ontvangen) en had daardoor zelf gebeld en heb ik mijn telefoon dik een week later pas kunnen ontvangen...

    Maar de service over de telefoon was erg goed en het probleem was in eens snel uit de wereld! Na 4 jaar bij jullie, zou ik het zo weer doen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goeie service

    B.M. Martina27-10-2018

    Heel goed service niks te klachten prima ik zal 100% bij MOBIEL.NL willen blijven kopen Dikke 10+

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pluim voor Mobiel.nl

    Willeke26-10-2018

    Goede uitleg. Besteld en volgende dag op de afgesproken tijd in goede staat afgeleverd. Mobiel.nl doet wat zij zeggen. Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geregeld!

    Mirjam23-10-2018

    Na een duidelijke uitleg over de mogelijkheden bij de verlenging van mijn abonnement en mijn wensen, had ik al snel een passend aanbod. Ook de nieuwe telefoon was heel snel in huis. Zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede service!

    Verwijs23-10-2018

    Klantvriendelijk en goede service.
    Ook snel in orde gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima service

    Joshua Veens22-10-2018

    Snelle levering en alles naar wens het duurt alleen wel lang om alle gegevens goed in te vullen. Veel wat mij onnodig lijkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer tevreden

    Zoë21-10-2018

    Alles liep vlot, er kwam een mailtje dat er een wachtwoord nodig was van mij om mijn abonnement om te zetten. Geen probleem. Binnen een uur was alles opgelost en heb ik mijn nieuwe telefoon met abonnement.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Josklijnenlaan 647

    Mahmoud 21-10-2018

    طلبت سامسونج s9 وانا سعيد به وصل بلوقت المحدد

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meer dan tevreden

    E. 21-10-2018

    Ik heb hier mijn Huawei P20 Pro gekocht, waarover ik zeer tevreden ben. Ik ontving de telefoon dezelfde dag waarop ik 'm bestelde, waar ik uiteraard blij mee was. De klantenservice was snel, vriendelijk en behulpzaam. De prijs was ook oké, goedkoper dan in de winkels van mijn provider. Het was mijn eerste bestelling hier, maar aangezien ik niks op- of aan te merken heb, raad ik zeker aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Jolanda20-10-2018

    Nu al een aantal maal een bestelling geplaatst, de laatste twee keer ging dit prima. Vriendelijke medewerker en vlotte levering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en makkelijk

    L17-10-2018

    iPhone 7 bij verlening gekocht, vrijdag avond besteld, maandag in huis!
    Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    ik heb een samsung s9 gekocht

    Ron hack16-10-2018

    alles is naar wens gegaan
    ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooi toestrl

    De Leeuw15-10-2018

    Samsung S8 besteld, mooi toestel voor een knappe prijs. Helaas alleen niet zoals aangegeven de volgende dag in huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    Yakup14-10-2018

    Ik heb een iPhone XS Max besteld en heb hem keurig de volgende dag binnen gekregen, alles ging lekker snel en zonder problemen.

    Al was de telefoon wel een Britse dus kreeg er een stekker bij die ik hier niet kon aansluiten, eenmaal gebeld en uitgelegd kreeg ik de volgende dag in de post een originele Apple oplader!

    Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bedankt

    M12-10-2018

    Supers service bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering en goede service.

    Henk-Jan11-10-2018

    Na het verkeerd bestellen van een abonnement met de nieuwe Samsung Galaxy S9 was ik helaas te laat om nog de helpdesk te bellen. Maar geen nood, de volgende dag werd ik super snel geholpen en hoefde ik alleen maar het pakketje te weigeren. De rest werd voor me geregeld, de bestelling werd geannuleerd en het abonnement stop gezet.

    Ook keek de medewerker mee naar mijn juiste bestelling, zodat deze wel zo snel mogelijk aan zou komen bij mij thuis. En dat is gebeurd.

    Kortom; top service, snelle levering en betrouwbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Feedback

    Karam shebat07-10-2018

    Mobiel.nl is de beste van Nederland

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte top service!!

    Juan06-10-2018

    Perfecte service, tot op de seconde na het bestel, keuring en bezorg service kunnen volgen. In de na middag om 5 uur telefoon besteld en om 11 uur in de avond bevestiging ontvangen dat het pakket de volgende dag wordt bezorgd. Tevens zijn de prijzen van de telefoon goedkoper dan bij de concurrenten. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon super!

    Richard 05-10-2018

    Ik ben zeer te spreken over mobiel.nl en over hun service en prijzen. Door een domme fout van mijzelf lukte het in eerste instantie niet om de telefoon te betalen en heb ik via de chat om hulp gevraagd en ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en het probleem was binnen 2 minuten opgelost.

    Ik plaatste de bestellintg voor mijn nieuwe Huawei p20 pro met een tele2 abonnement rond 21u en volgende ochtend kreeg ik een melding dat alles was goedgekeurd en dat het meteen was verstuurd. Dezelfde dag rond 19u kwam postNL al de telefoon brengen en ben dus zeer te spreken over de snelheid van mobiel.nl

    Voor ik de telefoon kocht heb ik natuurlijk eerst overal rond gekeken maar mobiel.nl was toch het goedkoopste en kreeg ook nog eens een gratis speaker, die ze bij tele2 op hun site niet eens aanboden dus dikke thumbs up en 5 sterren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede koop en goedkoop.

    Jos04-10-2018

    Snel, duidelijk, veel keuze, goede service en.... niet duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Wendy30-09-2018

    Super tevreden al voor de 3e keer een contract via mobiel.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal super

    Peter de Vries27-09-2018

    Service vn mobiel.nl is geweldig! Ik ben echt supergoed geholpen en had mijn iphone de volgende dag al in huis. Ik ga zeker vaker bij mobiel.nl bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht!

    B en C28-02-2018

    Juist bestel bij mobiel.nl vanwege hun belofte op de site, voor 2200 uur besteld, de volgende dag in huis. Gisteravond om 2130 nog besteld ivm een plotseling kapotte mobiel. Vandaag kunnen afhalen maar bleek nog niet bezorgd te zijn. Mobiel.nl opgebeld over tekst en uitleg maar werd me gezegd dat ze mijn bestelling over het hoofd hebben gezien gisteravond. Ik kreeg hier ook geen vergoeding voor, want daar deden ze niet aan, aldus mobiel.nl. Erg jammer want heb bewust voor hun gekozen ivm de belofte van de snelle bezorging. Nooit meer mobiel.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Mobiel.nl NOOOIT MEEEEEEEEER !!!!!

    Antonio Neves28-04-2017

    Dacht een goede koop te doen mobiel S8plus voor mij ,abonnement voor mijn vrouw.De ene probleem na de andere .
    Zogenaamd KPN probleem ,bellen met KPN niks aan de hand Mobiel.nl probleem.
    Tot KPN mij voorstelde mobiel.nl een andere contract te laten maken ,was geen probleem alleen de contract was er niet meer en nu moest ik ineens geen 635,- euro voor de mobiel betallen , maar liefst 741,-euro en dit is allemaal binnen 1 week gebeurd.

    Voor mij Familie en Vrienden NOOOOOOOIIIIIIT MEEEEEEEER Mobiel.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede webshop, waardeloze

    Sjors27-12-2016

    Goede webshop, helaas heeft de webshop een waardeloze garantieafhandeling en weigert men aan alle kanten om het goed te behandelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    SCHANDALIG KLANTENSERVICE

    BP27-12-2016

    3 maanden lang nadat Note7 weg was willen jullie me telefoons aansmeren en als ik vraag voor zelf een kleur te kiezen gaan jullie fucked up doen, ja daaaag, ik kan hier het heel verhaal kwijt maar het komt PRECIES hetzelfde neer als eerste gebruiker + nooit mijn beloofte SD kaart gekregen, SCHANDALIG.
    Moet wel zeggen de deal was anorm goed en is niet hun schuld dat Note7 uit ligt, maar wat er daarna komt is WEL eigen verantwoordelijkheid of je nou teveel mailtjes moet beantwoorden of niet ga mensen gewoon normaal behandelen!?!
    krijg in november dat ik mijn geld terug zou krijgen DENK DAT IK DAT KRIJG?? Dus niet, heb met gevecht moeten vragen om mijn 550 euro en nu afwachten, pfft

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer slechte service / goedkoop is duurkoop

    gebruiker06-12-2016

    Die 1 ster vind ik zelfs te veel. Het is inmiddels 6 weken verder. Meerdere malen gemaild. Onbeschofte medewerkers bij de klantenservice (info@mobiel.nl). Bedrogen praatjes en website informatie. Als je niet kunt leveren, zegt het gewoon eerder. Ga niet oplichten en doorspelen. Verwachte levertijd van 2-3 weken is al lang verstreken. Je laat de consument niet eens een keuze doen. Maar nee, elke keer een ander verhaal. Eerst willen ze je een andere telefoon aansmeren, omdat ze de telefoon niet op voorraad hebben. Gaan jullie nu bepalen wat de consument krijgt? Je gaat toch ook niet naar een winkel iets betalen die je niet zelf hebt gekozen? Ik wil bijvoorbeeld brood kopen en dan gaan jullie muizenvoer aansmeren, omdat brood een verwachte levertijd van 2-3 weken heeft. Alles lijkt wel omgekeerd. Draai even de rollen om en misschien ben je nog bozer dan ik. Goed, jullie zeggen "Wij sluiten klanten pas aan bij de provider op het moment dat wij de toestellen binnen hebben, omdat er anders problemen ontstaan met de 14 dagen bedenktermijn van klanten. Daarom ben je ook nog niet aangesloten bij T-mobile en heb je dus ook nog niet betaald voor dit abonnement, je betaald nu nog gewoon voor je huidige abonnement." en dit "Wij hebben je niet verplicht om voor dit toestel te gaan. Er was duidelijk aangegeven dat dit levertijd van het toestel onbekend was. Helaas is het zo dat de vertraging van de levering bij Apple en de leveranciers ligt. Mocht je het te lang vinden duren kan er ook gewijzigd worden van toestel." Hallo, lees even goed en ga niet je eigen verhaal verzinnen (ik zeg al tig keren dat het al 6 weken is), 2-3 weken nog eens 2-3 weken, dus ruim overschreden en hoe lang moet ik dus nog wachten? nog 2-3 weken extra of nog 2-3 maanden extra? Je laat me dus gewoon onterecht voor mijn huidige abonnement betalen. Het is een oplichting. Je hebt mij inderdaad niet verplicht om voor dit toestel te kiezen. Maar jullie zijn wel tot de verplichting op jouw website aangegeven informatie van 2-3 weken (6 weken geleden) levertijd na te komen. Jullie hebben mij en misschien ook andere consumenten nogmaals daarover bedrogen (onbekende levertijd? duidelijk aangegeven, ja waar? je hebt me niet gemaild daarover, dus die streep ik weg en ik heb jouw website al een aantal keren bezocht en printjes gemaakt over je "in bestelling en levertijd" en die streep ik ook weg). Zet anders onbekende levertijd, zoals je al eerder hebt gezegd oftewel geen voorraad voor 2-3 maanden en kijk of er nog mensen bij jullie gaan bestellen. Jullie zijn ook verplicht om de consument te informeren dat jullie de aangegeven levertijd niet kan nakomen en dat ik nog extra 2-3 weken moet wachten en dit hebben jullie dus ook niet gedaan. Ik moet continu achteraangaan wat er gaande is. Ik ben er echt strontziek van en tijdverspilling aan die circulerende nutteloze discussies. Volgens de klantenservice doen jullie niet aan een compensatie. Ik heb wel gevraagd om een redelijke compensatie en dat jullie je verantwoordelijkheid moeten opnemen, maar blijkbaar wil je daar niet op ingaan en heb je daarover weer niks gezegd en weer maar doorspelen naar de leverancier. Moet een klant zelf de kosten opdraaien? Laten we zeggen jullie gaan mij de telefoon in mid januari leveren. Ik betaal dus vanaf mid januari voor 55 euro per maand en bijbetaling van 85 euro die ik al heb betaald? Terwijl het nu op jullie website staat 46 euro per maand en bijbetaling telefoon van 77 euro (was het niet 75 euro een paar dagen terug? zeker omdat ik om compensatie heb gevraagd of niet?). Als ik dus nu opnieuw bij jullie aanvraagt, komt het op hetzelfde neer (zelfde levertijd) en ben ik dus nog goedkoper uit per maand en aan bijbetaling. Sorry, maar je kunt beter uw webshop sluiten. Er is namelijk geen enkele service en schaamte.
    Als zulke dingen gebeuren, schrijf ik nooit een recensie (eerste recensie) en wacht ik meestal netjes af en na 1x mailen is het al genoeg. En daarna komt het nog wel in orde met een redelijke compensatie zonder erover moeite te doen. Maar hier moet ik echt even aan kwijt, het is echt belachelijk voor woorden. Ik sluit hier vaker abonnementen af, maar dit is zeker de laatste keer, kijk maar na als jullie weer niet geloven en ik weet dat jullie het wel gaan doen. Voor die paar euro minder is het niet waard om hier je abonnement af te sluiten. Ik had beter bij T-mobile moeten verlengen toen ze nog wel op voorraad hadden. Dit komt duidelijk door jullie dat ik nu geen andere keuze kan doen. Anders wou ik direct mijn geld terug en ben ik gelijk overgestapt naar T-mobile zelf. Vandaar goedkoop is duurkoop.
    Ik raad nieuwe consumenten af om hier je toestel te bestellen, als ze eenmaal niet op voorraad hebben dan beginnen ze met bedriegen en compensatie kennen ze ook niet.

    Antonio Neves28-04-2017

    Mobiel.nl NOOOOOOIIIIT MEEEERRRRRR !!!!!! Wat een raar bedrijf ,contract gemaakt ,zelfs de telefoonS8 plus in een keer betaald na veel problemen en na overleg met KPN (die de gang van zaken ook heel raar vond)hun vroeg om een nieuw contract aan te maken was het geen probleem ,moest even aan de lijn blijven.Tot en of andere mevrouw aan de lijn kwam en mij vertelde dat het geen probleem was maar de contract 110 euro extra duurder zou worden????? nee bedankt,nu hoop ik dat mijn geld ,snel terug komt op mijn rekening ,anders advokaat erop af sturen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    ABO

    Jessica30-09-2015

    Hey wat grappig ik heb hier net een abonnement afgesloten maar dacht dat ze nieuw waren. Dat is helemaal niet zo, ze bestaan al veel langer zo te zien!! Grappig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte service!

    Bart14-09-2015

    Echt binnen no-time een mobiel abonnement afgesloten, toestel ontvangen en binnen een dag online. Binnen 2 dagen wist ik waar ik aan toe was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Happy met mobiel

    Nadia09-08-2015

    ik heb een Iphone 5 genomen met abonnement. aangezien ze nu dus de 6 hebben is die 5 ineens supergoedkoop. Echt, de nieuwste moet je dus niet nemen, maar net die daaronder en je bent gewoon de helft goedkoper uit. Helemaal happy hier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Mobiel.nl

    Uw beoordeling