NederlandReview

    Ervaringen Mobiel.nl

    Lees nu! Wat anderen zeggen over Mobiel.nl. Mobiel.nl is een nieuwe speler in de markt voor abonnementen en smartphones. De eigenaar is KPN en er worden abonnementen aangeboden van Hi, Telfort en natuurlijk van KPN zelf. Doordat Mobiel.nl geen tussenpartij is, is het mogelijk voor Mobiel.nl om scherpe aanbiedingen op de site te plaatsen. Een goede aanbieding met de juiste prijs waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk in combinatie met de kwaliteit van de goede netwerken van de aanbieders. Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.

    Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?

    Iedereen houdt ervan om een smartphone te gebruiken om te bellen, te internetten en ook mom WhatsApp, Facebook en bijvoorbeeld internet te gebruiken. Mobiel.nl begrijpt dit volledige en biedt hiervoor de beste aanbiedingen aan van een toptelefoon met een scherp abonnement met kwaliteit.

    Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:

    - ze er voordelig zijn. De laatste telefoons in combinatie met een goed abonnement hoeven niet duur te zijn.
    - Een veilig en goede afwikkeling van je bestelling. Mobiel.nl is opgericht door KPN en alle zaken worden door de aanbieder rechtstreeks afgehandeld.
    - Kwaliteit. Niet alleen een kwalitatief goede smartphone van sterke merken als Apple, Sony, HTC of Samsung. Nee, ook een sterk netwerk van KPN. Erg betrouwbaar en betaalbaar.
    - Transparante prijzen. Door een heldere communicatie is het mogelijk voor iedereen op de website om te zien wat de kosten zijn.
    - Service. Iedereen kan een keer een vraag, een klacht of een compliment hebben. Het is dan goed om dit via de klantenservice kenbaar te maken.

    Even terug naar 1999 waar wij allen dachten dat we geen mobiele telefoon nodig hadden!

    Over Mobiel.nl

    Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle willen ze je wegwijs maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld.

    Diensten van Mobiel.nl

    Mobiel.nl is een website welke bemiddelt in mobiele abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Het zijn allemaal bedrijven van KPN (inclusief Mobiel.nl). Mobiel.nl bemiddelt in abonnementen en biedt hierbij ook mobiele telefoons en smartphones aan. Je kunt er abonnementen afsluiten met of zonder een smartphone, een los abonnement afsluiten, een sim-only abonnement kiezen en ook losse toestellen kopen. Er is volop keuze. Het mooie is dat het vandaag besteld kan worden en dan ook morgen geleverd zal worden.

    Tips en Klachten over Mobiel.nl

    Op de website van Mobiel.nl tref je een aparte klantenservice pagina aan. Hier zie je een complete set van vragen en antwoorden welke door veel mensen gesteld worden. Als je er niet uitkomt dan hoef je niet bang te zijn, dat je niemand kunt bellen. Het is mogelijk om iedere dag (behalve zondag) contact op te nemen met Mobiel.nl. Hierdoor is het mogelijk om je vragen, klachten en complimenten kenbaar te maken.
    Met een grote naam als KPN achter Mobiel.nl is het natuurlijk zo, dat je volop kwaliteit en ook een goede klachtenafhandeling mag verwachten.

    Jouw mening over Mobiel.nl?

    Graag zien we jouw beoordeling en review over Mobiel.nl op NederlandReview. Je helpt hier andere consumenten mee.

    Mobiel vergelijken en kopen op internet? Dat kan bij mobiel.nl - Maar lees eerst ervaringen over mobiel.nl bij NederlandReview om te kijken hoe goed(koop) ze zijn!

    Mobiel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (150)

    9,2
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9

    Prijs

    9

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone XS

    Duidelijke site. Bestelling snel uit te voeren. Zeer snelle informatie en levering. (Binnen 24 uur !)

    Door: Kees14-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Xiaomi note 7

    Snelle levering.
    Duidelijke omschrijvingen.
    Prima

    Door: Jok10-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wiko Harry 2 + abonnement

    Prima service, overzichtelijke site, snel bezorgd, komen beloftes na qua levering.
    Geen minpunten

    Door: Rick06-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mobiel lg

    Mooie telefoon
    Twijfels ofdat hij nieuw was eerst doosje was gescheurd maar mobiel zat goed ingesaild dus dacht toen dat zal oke zijn.
    Wel snelle levering ook
    Verder weet ik het nog niet ofdat mocht je problemen hebben dat ze oke handelen denk het wel.
    Mvg

    Door: Cm03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Samsung s10+

    Overdreven gezegd een half jaar van te voren bellen lijkt me overdreven. Al helemaal wanneer je aangeeft dat je over 2 maanden een keer wil beslissen.
    Verder ging het afsluiten soepel en de verkoopster wist zelfs veel over de accesoires.
    Het enige waaraan ik me ontzettend mateloos aan kan irriteren is de bezorging.
    Het maakt ook niet uit wie het komt bezorgen, alle grote bedrijven zijn waardeloos.
    kort samenvattend:
    mobiel.nl :8
    bezorger :1

    Door: Koen Timmermans01-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    iPhone/Samsung

    Wij komen al jaren bij Mobiel.nl in Leidschendam en zijn zeer tevreden over de service en deskundigheid

    Door: Ausha 29-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Huawei P 30 lite

    Verandering abonnement ivm inkomenstoets was ingewikkeld. 3 keer moeten bellen. Voor de rest prima afgehandeld

    Door: Rolf Burgert27-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    iPhone XR met abo

    Voor de tweede keer bij mobiel.nl besteld. Weer is alles keurig en snel afgehandeld. Enige minpuntje vind ik dat de site (op mobiel) erg traag werkt. Maar verder helemaal top!

    Door: Rolinda26-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    One plus 7

    Duidelijke en snelle afhandeling. Goede service, en je wordt prima op de hoogte gehouden!!

    Door: Yvon24-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    usb C voor Samsung A50

    snel geleverd, goede kwaliteit. tevreden klant

    Door: Petra Polkamp24-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    S10 e t mobile

    1 woord super makkelijke site goede prijs snelle levering top

    Door: Geerlings 17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samsung Galaxy S10 + verlengen

    Supersnel geregeld, binnen 1,5 uur vanaf aanvragen kon ik mijn telefoon al ophalen! Vriendelijk geholpen, goede prijs.

    Door: Marco17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samsung S10 Plus

    Contract verlenging bij Hollandsnieuwe en meteen gekeken voor een S10 plus omdat ik die heel graag wauw hebben. Besteld bedrag bijbetaald en dag erop int weekend haar gekregen. Echt super tof!! Bedankt! Voor het uitzoekwerk en het snelle regeling.

    Door: Floris benink13-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samsung Galaxy Note 9

    Perfecte levering, zeer tevreden. Mooie telefoon. Mijn 4e telefoon die ik via Mobiel.nl heb besteld.

    Door: Eric11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samsung Galaxy A70 en de S9 plus

    Wat een verademing! Allereerst de bereikbaarheid. Er staat op de website van Mobiel.nl een whatsappnummer, een telefoonnummer en een emailadres! Geen langdradig keuzemenu en binnen enkele minuten een uiterst vriendelijke en correcte medewerker aan de lijn die weet waar je het over hebt, meedenkt en een oplossing aandraagt waar je echt wat aan hebt. Na wat onduidelijkheid bij onze provider KPN omtrent de tenaamstelling (prive/zakelijk) en hierdoor het niet online kunnen verlengen bij KPN heeft Mobiel.nl dit zeer kundig opgepakt en toch geregeld bij KPN. Dit heeft ons heel wat tijd gescheeld! Binnen no time was het geregeld. Alle documenten keurig in de mail en uiterst gebruiksvriendelijk om het vervolgens af te ronden. Verbazingwekkend...ook van KPN direct de bevestiging in de mail aangetroffen! En de prijs is echt veel lager dan andere aanbieders met nog een leuke actie bovendien. Levering zoals aangekondigd, track en trace van Post.nl direct in de mail. Wij kunnen Mobiel.nl van harte aanbevelen!

    Door: RE Zitter06-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Samsung galaxy s9+

    Na lang kijken waar ik terecht kwam voor mijn nieuwe mobiel terecht gekomen bij mobiel.nl.
    Nog nooit eerder hier iets besteld maar heeeeel tevreden. Erg snel geleverd voor een ontzettend goede prijs. Hoop lang van mijn smartphone te kunnen genieten maar mocht ik hem vervangen kom ik zeker weer hier.

    Door: Daniel 01-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Huawei P 2019

    Snelle levering

    Door: Willem31-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Huawei p30

    Alles top geregeld zoals ik gewent ben bij mobiel. nl
    Service is ook top!
    Ben al jaren klant en blijf dat ook.

    Door: Ton30-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    S10+ gogogodeal +ing rentepunten

    Goede aanbieding van t mobile en nog mooier door de voordelige prijs van m mobiel.nl en daar ging nog eens 60 vanaf ivm inherente punten.

    Bestellen eenvoudig

    Levering bij postnl punt ook erg soepel

    Erg blij

    Door: Paul29-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overzichtelijk en goedkoop

    Vanwege korting via ING bij deze website besteld. Website is overzichtelijk en door korting heb ik de Samsung Galaxy s10 goedkoper kunnen aanschaffen dan ik deze elders heb gezien.
    Bezorging kostte meen ik €2,95, waarna ik heb aangeven de telefoon graag op maandag te ontvangen. Deze kwam echter dinsdag pas. Dit kan natuurlijk ook aan PostNL liggen. Verder uiterst tevreden.

    Door: Arthur23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Duidelijk en eenvoudig

    Prima 1e ervaring, snel helder duidelijk en stipt!

    Door: Ron C.H. Mooyman23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Review mobiel.nl

    Snel en duidelijk

    Door: Theo22-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Snel en correct

    Ik heb mijn TM abbo verlengd icm een nieuwe mobiel. Informatie op de site was makkelijk te vinden. Bestelproces ging vlot en ook de levering was top. Geen negatieve punten.

    Door: J. van der Meer15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Like it

    Perfect and fast

    Door: Tamas04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    Zeer goede en snelle levering gewoon top!

    Door: Ruudhake22-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Snel telefonisch geholpen,niet lang in de wacht.goed geholpen.snelle levering.

    Door: Truus08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden!!

    Dit is de derde keer dat mijn vrouw en ik ons abonnement verlengen bij GSMwijzer/Mobiel.nl altijd zijn de afspraken nagekomen en was verlengen geen probleem. Ze hebben goed geprijsde toestellen. Gelukkig van de servicedesk geen gebruik hoeven maken. Onze volgende verlenging doe ik zeker weer bij Mobiel.nl
    Dus alleen maar pluspunten, niets negatiefs kunnen vinden.

    Door: Twan04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    Ik was altijd heel tevreden over studentmobiel en later mobiel.nl, maar dit keer was ik onaangenaam verrast. Ik had een order geplaatst en die moest nog gewijzigd worden omdat bij de provider een en ander niet mogelijk was in het systeem. Dat is prima geregeld door Mobiel.nl.

    Echter stond er op de website voor 22:00 besteld, morgen in huis. Dat bleek niet waar, want hij werd pas een dag later verstuurd. Daar kon ik nog mee leven.

    De telefoon werkte prima, maar na 5 dagen laadde ik de telefoon op (niet de eerste keer natuurlijk) en er sprong een vonk uit de connector en de stoppen sprongen uit. Er ontstond een soort schroeiplek aan de bovenkant van het toestel, maar hij werkte nog wel. Ik bel Mobiel.nl op, omdat er wel schade aan de telefoon is en ik weet niet hoe het er in de telefoon zelf uitziet, maar zo'n schok zal niet veel goeds doen.

    Ik kreeg een chagrijnige telefoniste aan de telefoon die al niet helemaal in haar sas was toen ze opnam. Wellicht had ze een vervelende klant aan de lijn gehad voor mij, maar dat is niet mijn probleem. Ik leg het verhaal uit en ze zegt dat mijn verhaal wel heel onwaarschijnlijk is en dat ik het toestel best mag opsturen, maar de kans zou vrijwel 100% zijn dat ik waardeverminderingskosten zou moeten betalen. Ik geef aan dat ik van een garantie verwacht dat een slecht functionerend toestel vervangen wordt. Zij vond dat niet kon worden bewezen dat de schade ook daadwerkelijk zo was ontstaan zoals ik het uitlegde (ook al had ze de schade niet gezien).

    Ik dacht dat deze vrouw gewoon haar dag niet had, maar ze ging in gesprek met de technische afdeling en vertelde dat zij ook zeiden dat het waarschijnlijk niet op deze manier was gebeurd. Ik verwacht dat als ik een product koop dat het naar behoren functioneert en als dat niet zo is, dat het dan gratis vervangen wordt. Slechte service mobiel.nl.

    Door: Ruben03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Aftersales bagger

    Toestel gekocht en tot en met levering alles ok. Maar dan problemen met toestel en dan alleen bericht dat je toestel moet opsturen naar reparateur. Na 2 x opgestuurd te hebben nog steeds zelfde probleem. Hun reactie was dat ik maar klacht naar reparateur moest sturen en dat het hun probleem niet meer was. Heb nu van Wiko gratis nieuw toestel omdat oude niet meer gerepareerd kon worden

    Door: W Craanen27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Geweldige service

    Snelle levering. Als je vragen hebt, krijg je antwoord via bv de what's app of via de chat. Zeer vriendelijk. Ik beveel deze site anderen zeker aan!

    Door: Deborah 21-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloze verzending

    Tot 2x toe een aangekondigde levering niet afgeleverd..... via post.nl verstuurde telefoon wordt botweg niet afgeleverd....

    Door: Jan Clement20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Levering Iphone X

    Zeer scherpe prijs en perfect met mijn verlenging. Snelle levering. Super tevreden!!

    Door: Waldo Verrips12-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel tevreden

    Ik regel mijn nieuwe telefoon al jaren via Mobiel.nl, al toen ze nog Studentmobiel.nl heetten. Goeie deals en heel makkelijk te regelen.


    Door: JET08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Snel, simpel en handig. Niets op aan te merken!

    Door: Syreetha06-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles naar wens, behalve de afleverdatum.

    Ik heb hier mijn T-Mobile abonnement verlengd met telefoon (SAMSUNG note 9 128GB)
    Alles thuis online gedaan.
    Ik ben op deze site terecht gekomen na een aantal keer zoeken waar ik het beste terecht kon.
    Dit was in mijn zoektocht de goedkoopste site waar ik ook nog aanspraak kon maken op de 100 euro cashback actie van SAMSUNG.
    Dit is alleen mogelijk met een orgineel Nederland's toestel, en dat is dus niet bij alle (web)winkels het geval.
    Het enige nadeel bij deze winkel was dat de afleverdatum niet helemaal klopt.
    Er werd gesteld dat als je voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis zou hebben.
    Ik heb rond 21:50 besteld. en niet de volgende dag, maar de dag daarna ontvangen.
    Heel logisch natuurlijk dat het een dag langer duurt, vind ik ook helemaal niet erg. Maar beloof het dan niet.
    Over de service kan ik nog niet oordelen, omdat ik dit nog niet nodig heb gehad. toch lijkt het me wat lastig, omdat ze maar 2 service punten hebben in Nederland. vandaar ook 3 sterren hiervoor, simpelweg om dit in het midden te laten.
    Tot zover ben ik nog altijd tevreden over mijn bestelling.

    Door: Willem21-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Beoordeling

    Grandioos voor de derde keer een een abonnement verlengd bij mobiel.nl. Grandioos geholpen. Ze zijn allemaal even behulpzaam. Niets is teveel. Over twee jaar zeker weer verlengen bij mobiel.nl.
    Geen minpunten.
    Met vriendelijke groet,
    Jos Swart

    Door: Jos Swart16-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verlenging Tele2 via Mobiel.nl

    Zeer tevreden met de service van mobiel.nl
    Duidelijke site met veel mogelijkheden om goed te kunnen vergelijken. Ook zeer fijn dat het een snelle levering betreft en je ook via deze site gebruik kan maken van bepaalde aanbiedingen. Ik heb mijn abonnement verlengd via mobiel.nl voor Tele2. Goed en gemakkelijk, en bij mobiel.nl zelfs nog goedkoper dan via Tele2. Top!

    Door: L Schipper13-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Van bestelling tot levering zonder problemen. Een dikke ????????

    Door: Ilse Everink11-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende service

    Snelle afhandeling contract en levering product

    Door: Joyce verheijen09-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slechte klantenservice

    Goede en overzichtelijke site. Makkelijk bestellen en snelle levering. Helaas is er een fout gemaakt en heb ik een abonnement met minder GBs gekregen. De klanterservice via de app is echt waardeloos. Men is niet van plan het uit te zoeken. Waardeloos dus.

    Door: A. van der Velden08-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Verlenging abonnement en bestellen toestel Samsung S8

    super snelle en aardige service via de mail

    Door: Hellen de Graaf05-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Ronduit slecht

    Op 29 januari 2018 overeenkomst voor het leveren van 2 Samsung telefoons, betaald, met verlenging. De afspraken zijn niet nagekomen. Op de website staat “vandaag besteld, de volgende dag geleverd”. Omdat overdag lastig in te plannen was speciaal avondlevering gekozen en extra bedrag betaald. Alles liep goed maar geplande levertijd niet. Woensdagavond contact met klantenservice van Mobiel.nl. Zou de volgende dag geleverd worden. Nieuwe levertijd donderdagavond, wederom geen levering. Hierop aangegeven de aankoop te annuleren. Pakketten zijn door klantenservice Mobiel.nl terug gehaald. Zouden vandaag, 2 februari 2018, bij Mobiel.nl afgeleverd worden. Ook nu uitstel van levering vanwege “gesloten verklaring” die schijnbaar bij Post.nl geregistreerd staat terwijl alles open is en gisteren ook bevestigd werd dat het pakket vandaag binnen zou komen. Mobiel.nl weet dit en maakt hier blijkbaar MISBRUIK van. Na overleg met onze provider bleek dat wij totdat Mobiel.nl de verlenging annuleert elders geen telefoons met verlenging kunnen aanvragen. Op 1 februari 2018, nadat de pakketten door Post.nl terug naar afzender zijn gestuurd, hebben wij telefonisch diverse malen gebeld en Mobiel.nl verzocht om deze reden de verlengingsovereenkomst direct te annuleren. Dit werd geweigerd met de mededeling dat de pakketten eerst door Mobiel.nl ontvangen moeten zijn, ze hebben ons geld al voor de telefoons daarnaast zijn de telefoons NIET ons risico maar die van de verzender. Tevens staat dit staat los van de verlenging en kan direct geregeld worden. De opstelling van Mobiel.nl waarin zij dit weigeren zorgt voor diverse problemen. Dit betekent dat wij niets kunnen doen. In het ergste geval kan dit nog dagen of weken duren. Zeer slecht bedrijf met een nog slechtere service. Geen aanrader!

    Door: Bijl02-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Snelle levering

    Nette prijs, overzichtelijke website, snelle levering! Geen minpunten

    Door: Yvonne Lentz-Hofstede01-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verlenging abonnement met telefoon

    Prima snelle service en duidelijke informatie via email.
    Hele goede prijs!
    Ik ben een tevreden klant????

    Door: Nannette Reinartz31-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Alleen maar plus punten ,.
    Ben uitstekend geholpen, en zeer tevreden over de service

    Door: jlslootweg24-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal tevreden ????

    Ik krijg begin december een mailtje dat mijn abonnement bijna afloopt.
    Mobiel laat verschillende opties zien ,helemaal top.
    Januari nieuwe telefoon besteld super snelle levering. Super te vrede. Dank mobiel.nl

    Door: Gerda20-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer goede en erg betrouwbare webshop !

    Heb er al 2 maal besteld en het artikel heb je de volgende dag goed verpakt in huis en de prijs is ook nog eens uitstekend !

    Door: Jan Vullings19-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal tevreden!

    Voor het eerst een nieuwe telefoon bij mobiel.nl aangeschaft, wat een zeer goede ervaring was. Duidelijke site. Goede service; wees mij o.a. op dubbel abonnement. Snelle levering. Alles verliep zo goed dat ik mobiel.nl aanbevolen heb bij mijn huisgenoten, die er inmiddels ook al een telefoon besteld hebben.

    Door: Evert Nitrauw 18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top winkel

    Samsung begin van de middag besteld en eind van de middag opgehaald bij service punt

    Door: J.g Deinum 18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekend.

    Mobiel.nl best site !!!

    Door: Monica17-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De beste

    Doe al jaren zaken met mobiel.nl als ik een nieuwe telefoon ga uitzoeken. Zij zitten zeer goed met de prijzen van de abonnementen, de keuze uit telefoons, de service en de leversnelheid. Zodoende zie ik geen enkele reden om met een ander bedrijf te werken. Super.

    Door: Arjen15-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedediensten

    İk heb al derde jaar,abonementen met hun,hadden ze op tijd gebeld,toen voor dat mijn abonnement afloop,telefoon stuk gegaan,nieuwe gekeregen,ik heb nu weer nieuwe abonement met hun,ik ben blij mij,hun regelt alles ????????????????????????????????❤️❤️❤️

    Door: S.Ipeksoy14-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aankoop Telefoon

    Duidelijke site, aanleiding voor een "gladde" aankoop. Alle beloften nagekomen. Snelle levering.

    Door: Henk Piek 14-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    Snel en Netjes

    Volgende dag in huis, terwijl hij op "in bestelling". Super! Netjes verpakt en alles prima in orde!

    Door: Belin12-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top

    Voor 12:00 betseld dezelfe avond binnen!

    Door: Danny Bukulin12-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    GEWELDIG

    Geweldige service, snelle afhandeling gewoon TOP

    Door: Yasmina11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mijn simonly abonnement verlengd en verbeterd

    Toen mijn abo verlengd kon worden zocht ik contact met Mobiel. Dankzij het goede advies van Daan heb ik nu een goedkoper abonnement met meer data en onbeperkt bellen bij dezelfde provider. Enorm bedankt

    Door: Wilco09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Blij met mobiel.nl

    Ik heb de huawei p smart+ genomen je kunt de prijs klasse van telefoons goed te vergelijken zeer tevreden zeker een aanrader ????????????????

    Door: Sangieta09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kwaliteit toestellen goed, leveringsproces kan veel beter!

    Over het geheel genomen heb ik een goede indruk van de kwaliteit van de toestellen. Als ik daarop had kunnen scoren was het een 5.
    Ik geef niet de maximum score maar een 4 en qua levering zelfs een 2,5.
    * De telefonische wachttijd is erg lang! Gemiddeld 20 minuten.
    * Verwachtingen omtrent levertijd dienen te worden bijgesteld! Ik heb vrijdag 2 toestellen besteld.
    Beide toestellen wilde ik verzekerd hebben. Bleek levering op dezelfde dag toch niet mogelijk bij ons. 1 toestel kreeg ik de volgende dag.
    * Communicatie moet beter. Er wordt niets gemeld over de reden! Als ik daarover bel krijg ik te horen dat het 2de toestel maandag wordt geleverd omdat er administratief 2 bestellingen van moet worden gemaakt. Anders is verzekering niet mogelijk. Ik wijs erop dat Post NL helemaal niet bezorgt op maandag!
    * Deze late levering van het 2de toestel komt ook door het volgende interne proces-knelpunt bij mobiel.nl:
    Het administratieve proces van opsplitsing van de bestelling duurt te lang! Pas op maandag na 13.00 is het bestelproces afgerond!
    Vandaag komt toestel 2 binnen. Hopelijk net zo mooi en goed zoals toestel 1.
    Dat maakt weer wat goed!

    Door: Ria Braaf-Fränkel08-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Top service

    Goede service en prettig telefonisch geholpen heel erg klantvriendelijk. Ik zou zeker de volgende keer ook bij mobiel.nl een bestelling plaatsen.

    Door: Simone 07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Goede service

    Een prima service en veel keus! Goed bereikbaar voor vragen, al met al geen minpunten! mijn complimenten voor jullie.

    Door: marieke06-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top.

    Goed geholpen! En top geregeld!

    Door: Iris03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Excellent

    Alles prima. Goed geregeld.

    Door: Arthur02-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede ervaring met Mobiel.nl

    Vorige week een abonnement + Galaxy S8 besteld. Bestelling ging vlekkeloos en eenvoudig. Alles werd steeds door diverse e-mails medegedeeld en bevestigd. Overgang naar de nieuwe provider verloopt tot heden voorspoedig. Nu nog wachten tot mijn nieuwe abonnement ingaat.

    Door: John V01-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekend

    De vierde bestelling bij mobiel.nl alleen maar tienen voor alles.
    Altijd alles naar wens.
    Uitstekende aanbiedingen, netjes en op tijd geleverd.

    Door: Ellen de Nobel01-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima

    veel sneller dan verwacht. ook de follow-up is uitstekend

    Door: wil31-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering, duidelijk en goedkoop

    Snel, duidelijk .. prima service !

    Door: RAI Paulo30-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Alles is altijd duidelijk en goed geregeld.

    Door: Tamar28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Een geweldig goed bedrijf!!!

    Door de jaren heen eerst als studentmobiel en later als mobiel.nl , een zeer vriendelijke , duidelijke en informatieve organisatie, met goede prijstechnische deals.
    Bij deze raad ik iedereen aan om dit bedrijf te bezoeken voor de goede deals !!!

    Door: Henk Mons23-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Fijn geholpen en helemaal tevreden!

    Door: Peet22-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Goede aanbiedingen,overzichtelijke site ,snelle service

    Door: Cynthia17-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service!

    Zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van de klantenservice. Het ging om een verlenging. Alles is geregeld door mobiel.nl

    Levering van de simkaart reeds al ontvangen.

    Top!!

    Door: Wouter16-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede site met goede prijzen

    Goede site met goede prijzen

    Door: Carlo van Doesburg13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal blij

    + voor mij is het telefonische contact heel handig geweest
    + vriendelijke mensen ad lijn en geduldig
    + maken waar wat ze toegezegd hadden
    + snelle levering
    Ik heb eigenlijk GEEN min punten
    Zeer blij met ze

    Door: F pennings10-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super snel en goed

    +snel
    +goed
    +makkelijk

    Door: Frank09-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle service

    Binnen no-time besteld en net zo snel geleverd.
    Alleen het vergelijken van toestellen & abbonementen vind ik iets onoverzichtelijk. Zou het graag gemakkelijk naast elkaar willen zien.
    Maar, tevreden!

    Door: Yvonne06-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Uitermate tevreden

    Pluspunten, snelle levering, prima bereikbaarheid van klantenservice, goede informatie, zorgvuldige update van leveringsproces.
    Klein minpuntje is de communicatie tussen de site van mobiel.nl en samsung. Informatie over handelswijze kan beter geformuleerd worden.

    Door: H. Tiebie06-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Goede info, goede prijs, kortom alles goed geregeld en tenslotte snel ontvangen! Kortom een tevreden klant.

    Door: Cake05-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer tevreden klant

    s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ook telefonisch en via de chat zeer goed geholpen

    Door: Astrid 03-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aankoop smartphone plus abonnement

    Aankoop telefonisch geregeld. Uitgebreide en uitstekende uitleg gekregen. Prima service.
    Met dank
    W. Pop

    Door: W. Pop01-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede prijs / goede services

    Top!

    Door: Marco klippel29-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima!

    Makkelijk te bestellen, snel te verwachten, je wordt goed op de hoogte gehouden en levering is perfect.

    Door: Irene Helmond-van Damme28-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    GE WEL DIG

    Bestelling wordt snel verwerkt en dus ook snel bezorgd!!

    Door: Dyonne van leeuwen27-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede prijs

    Makkelijk met bestellen
    Levering heeft wat vertraging maar dat komt door black friday

    Door: Rene Mulder 26-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    In de ochtend besteld en in de avond al in huis

    Door: RA26-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    aanrader

    Heb nu voor de 2e keer mijn telefoon met abonnement via deze website besteld. Goed overzicht, goed aanbod, goede prijzen, snelle levering.

    Door: Karin Nannings24-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Zeer makkelijke site super snelle levering helemaal top

    Door: Brands23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en makkelijk

    De prijzen zijn voordelig. Het bestellen zelf gaat makkelijk en wordt snel in behandeling genomen. Niks om te klagen.

    Door: Rolan22-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dit is pas service!

    Ik ben nu al een aantal jaar klant bij mobiel.nu en dit komt door verschillende redenen.
    1. De meest beslissende reden is toch echt de prijs, ik heb veel lopen zoeken waar ik het goedkoopste een telefoon abonnement kon aansluiten en telkens kwam ik hier weer terecht.
    2. De service is echt top, ik kwam in de problemen met mijn bestelling waardoor ik hem moest annuleren en een week later kwam ik weer in de problemen door bepaalde omstandigheden. Ik stuurde een WhatsAppje naar hun en ze geven super snel maar ook super handig antwoord. Sterker nog, hun hebben bijna alles voor mij aangepast en gedaan zodat deze problemen binnen no time waren verholpen.
    3. De levering van hun producten zijn super snel. ik had mijn iPhone X rond 16.00 besteld en hij werd de volgende dag (op een zaterdag) voor 10.00 nog bij mijn deur geleverd.

    Ik kan geen negatief woord over hun bedenken.

    Ga zo door!

    Door: Niek de Groot20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Supersnel besteld en supersnel geleverd!

    Door: Dwight20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verlenging abonnement

    Ben naar de winkel geweest bij BCC Sliedrecht. Ben daar fantastisch geholpen door Ramazan. Alles werd snel en vakkundig gedaan. Koffie werd ook aangeboden. Alles was top. Volgende keer verlengen we daar weer. Bedankt Ramazan

    Door: I.Ergin19-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heb laten bezorgen bij een afhaal punt,

    Hij lag de dag na mijn bestelling middags klaar bij het ophaal punt.
    Verder heb ik er niet zo veel over te zeggen

    Door: Rens 19-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Levering

    Snelle levering savonds besteld voor de middag af te halen!

    Door: Anouk18-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service, super prijs

    Al voor de 5e keer iets besteld bij mobiel.nl en iedere keer PERFECT!!! Kan gewoon geen negatieve punten bedenken.

    Door: Jeffrey van den Burg 17-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    review

    top, bestellig was optijd en ben super bij met me nieuwe telefoon/abbonement.
    gr. tanja

    Door: tanja16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Good service

    The quality of the smartphone is good as well as the service. One thing is not good is that it says order before 23:00 then you get your phone next day.. But I just got my phone 2 days later.. Never mind. It's still good.

    Door: Fe16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Wat een verschrikkelijk kill bedrijf is dit

    Wat een verschrikkelijk kill bedrijf is dit. Binnen de omruilgarantie termijn een kras op mijn iPhone X (in de 8 iPhone jaren daarvoor nooit een kras gehad!). Op internet veel vergelijkbare gevallen gelezen dus eerst telefonisch aangemeld bij Mobiel. Gebeurde niets dus via mail wederom probleem bij ze neergelegd. De mail wordt gebruikt als start contactmoment en valt enkele dagen buiten de garantie. Na een maand mailcontact over en weer sturen ze me ongevraagd een screenprotector en wordt de case gesloten! Alsof een screenprotector de kras op mijn iPhone verhelpt?!

    Op de klantservicepagina van mobiel.nl staat het volgende:
    "Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Mocht je toch een opmerking of klacht hebben, horen wij dat natuurlijk graag. Dan doen wij er alles aan om jou alsnog tevreden te stellen."

    Ik zou graag willen weten wanneer ze hiermee gaan beginnen en mij alsnog tevreden gaan stellen. Ik heb er op dit moment weinig vertrouwen meer in en voel me dus ook ontzettend benadeeld (zeker omdat ik al binnen de garantie termijn telefonisch contact heb gehad)..

    Door: Raymond16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Snelle levering.

    Goed verpakt en vlot geleverd bij het afhaalpunt. 15:00 Zou ik het pakketje mogen afhalen. 11:00 had ik al een afhaalbericht.

    Door: Mark15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super tevreden

    Al verschillende keren verlengd via mobiel.nl, ze hebben toch wel betere aanbiedingen ondanks dat je al 20 jaar bij dezelfde provider zit. Verder een goede en snelle service

    Door: V Meyer15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Overzichteljj duidelijk en snel

    Min: Op de site staat voor 20u besteld volgende dag in huis, als je dan gaat bestellen dan blijkt dit voor een duurder bezorg tarief te zijn. De normale levering moet voor 18u zijn gedaan, dis een dag later in mijn geval. Maar ja, wat is 1 dag tegenwoordig...

    Door: BW13-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Telefonisch goed geholpen!!

    Ik mocht mijn abonnement verlengen maar in de winkels/ben.nl was het assortiment telefoons niet heel groot. Ik werd geattendeerd op mobiel.nl en zag dat daar inderdaad wel de iPhone 7 en 8 plus waren, daar waar ik tussen twijfelde. Toen ik eenmaal wou verlegen dacht ik dat ik niet in aanmerking kwam voor een BKR registratie en had ik het verlengen van de telefoon opgeven. Paar dagen later werd ik gebeld door mobiel.nl omdat ik mijn abbonoment kom verlengen. Medewerker aan de telefoon heeft mij goed geholpen en uiteindelijk met wat goede hulp is het verlengen van mijn abbonoment met de iPhone 8+ gelukt! Ook heb ik gelijk een hoesje en een screenprotecter aangeschaft, het hoesje kreeg ik gratis! Super snelle service, de telefoon had ik na 1 dag al binnen.

    Door: Nadine12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aankoop mobiel + abonnement

    +snelle levering

    Door: Stef12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    hoi

    duidelijk en netjes geleverd

    Door: elco11-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Goed geregled

    Alles goed geregled

    Door: Mohamed benali10-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon goed

    + duidelijk
    + simpel
    + snelle levering

    Door: Rob08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Goede site, duidelijke info en snelle en goede service

    Door: Sabrina de groot07-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geld terug

    Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, had binnen 3 dagen geld terug zonder te vragen

    Door: Geert Ottens 06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top

    + Duidelijk
    + Snelle levering

    Door: Anneke06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    .

    alles perfect

    Door: tim06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    + Snelle levering
    + Makkelijk vergelijken
    + Goede prijzen
    - Vriendenkorting is wat omslachtig

    Door: J Koopman06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden klant

    Ik ben al meer dan 10 jaar tevreden klant bij mobiel.nl (studentenmobiel.nl voorheen). Alles naar de wens en nooit problemen gehad.

    Door: Olgun06-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles TOP

    Was zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn verlenging icm nieuw toestel. Ik had nog een paar vragen via de mail gesteld en kreeg binnen een half uur antwoord wat ik zelf erg fijn vind. Toestel de dag erop geleverd gekregen. Al met al zeer tevreden! Ga zo door????????

    Door: Hans05-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Super service! Erg behulpzaam

    Door: Lidy05-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfect!

    Dit is de 2e keer dat ik een telefoon bij mobiel.nl bestel. Het abonnement is eenvoudig te verlengen en binnen 1 dag heb je je nieuwe toestel in huis. Ik had ook nog een vraag en heb daarover moeten bellen, de medewerkers zijn enorm behulpzaam en vriendelijk. Kortom een top bedrijf met een top service!

    Door: Bibi04-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles verloopt makkelijk

    Prima leveringen, via watts app vraag gesteld. Snel antwoord terug. Makkelijk te bestellen.
    Begreep aleen niet meteen dat je het hele rijtje moest doen bij de betaling. Was mij even iets onduidelijk.
    Vwrder erg blij mee.

    Door: Annemiek03-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Service plus

    Tijdens het bestellen heb ik een administratieve fout gemaakt waardoor het abbonnement niet maar wens was. Telefonisch werden proactief mogelijkheden/oplossingen aangeboden, het was snel en makkelijk aangepast. Eerg blij om. Daarnaast is de levering snel en prijs/kealiteit goed.

    Door: Tamara 01-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede, snelle service!

    Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding ????????

    Door: Janick01-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Samsung S9+ bestelling

    Voor de bestelling met ze gebeld hoe het bestellen precies moest, en werd netjes door de medewerker uitgelegd.
    Het ging daarna dus heel eenvoudig om de bestelling te plaatsen, geen enkel probleem.
    Na een dag kreeg ik het toestel al binnen.
    Helemaal top, ik ben zeer tevreden.

    Door: E. Hos-Vermeulen29-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    S9

    Kreeg goed advies over de hoogte van het abonnement, duidelijk wat ik zou krijgen qua prijs, belminuten en databundel.

    Vriendelijke service, goed uitleg en goede afhandeling.


    Telefoon was binnen een dag geleverd.
    Wallet case hoesje vergeten bij te leveren, maar kon alsnog nageleverd worden met korting.


    Gewoon Top.

    Door: Pawirodikromo28-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iphone 8 plus

    ben er heel blij mee goeie internet nette telefoon. Maar is niet echt een verschil met iPhone 7 plus alleen dat het een glazen achterkant heeft dus weet eigenlijk niet waarom het veel duurder dan de 7 plus is maar voor de rest echt een fijn toestel

    Door: hamid28-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Top

    Ik ben super blij met mijn nieuwe telefoon!

    Ik heb in het begin met bestellen een klein foutje gemaakt en had het makkelijker gevonden als jullie er een sms over hadden kunnen sturen (over de mail had ik niks ontvangen) en had daardoor zelf gebeld en heb ik mijn telefoon dik een week later pas kunnen ontvangen...

    Maar de service over de telefoon was erg goed en het probleem was in eens snel uit de wereld! Na 4 jaar bij jullie, zou ik het zo weer doen!

    Door: Michelle27-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer goeie service

    Heel goed service niks te klachten prima ik zal 100% bij MOBIEL.NL willen blijven kopen Dikke 10+

    Door: B.M. Martina27-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pluim voor Mobiel.nl

    Goede uitleg. Besteld en volgende dag op de afgesproken tijd in goede staat afgeleverd. Mobiel.nl doet wat zij zeggen. Prima.

    Door: Willeke26-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geregeld!

    Na een duidelijke uitleg over de mogelijkheden bij de verlenging van mijn abonnement en mijn wensen, had ik al snel een passend aanbod. Ook de nieuwe telefoon was heel snel in huis. Zeer tevreden.

    Door: Mirjam23-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede service!

    Klantvriendelijk en goede service.
    Ook snel in orde gemaakt.

    Door: Verwijs23-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima service

    Snelle levering en alles naar wens het duurt alleen wel lang om alle gegevens goed in te vullen. Veel wat mij onnodig lijkt.

    Door: Joshua Veens22-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer tevreden

    Alles liep vlot, er kwam een mailtje dat er een wachtwoord nodig was van mij om mijn abonnement om te zetten. Geen probleem. Binnen een uur was alles opgelost en heb ik mijn nieuwe telefoon met abonnement.

    Door: Zoë21-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Josklijnenlaan 647

    طلبت سامسونج s9 وانا سعيد به وصل بلوقت المحدد

    Door: Mahmoud 21-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meer dan tevreden

    Ik heb hier mijn Huawei P20 Pro gekocht, waarover ik zeer tevreden ben. Ik ontving de telefoon dezelfde dag waarop ik 'm bestelde, waar ik uiteraard blij mee was. De klantenservice was snel, vriendelijk en behulpzaam. De prijs was ook oké, goedkoper dan in de winkels van mijn provider. Het was mijn eerste bestelling hier, maar aangezien ik niks op- of aan te merken heb, raad ik zeker aan.

    Door: E. 21-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Nu al een aantal maal een bestelling geplaatst, de laatste twee keer ging dit prima. Vriendelijke medewerker en vlotte levering.

    Door: Jolanda20-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en makkelijk

    iPhone 7 bij verlening gekocht, vrijdag avond besteld, maandag in huis!
    Top!

    Door: L17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    ik heb een samsung s9 gekocht

    alles is naar wens gegaan
    ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen.

    Door: Ron hack16-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooi toestrl

    Samsung S8 besteld, mooi toestel voor een knappe prijs. Helaas alleen niet zoals aangegeven de volgende dag in huis.

    Door: De Leeuw15-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    Ik heb een iPhone XS Max besteld en heb hem keurig de volgende dag binnen gekregen, alles ging lekker snel en zonder problemen.

    Al was de telefoon wel een Britse dus kreeg er een stekker bij die ik hier niet kon aansluiten, eenmaal gebeld en uitgelegd kreeg ik de volgende dag in de post een originele Apple oplader!

    Top!

    Door: Yakup14-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bedankt

    Supers service bedankt

    Door: M12-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering en goede service.

    Na het verkeerd bestellen van een abonnement met de nieuwe Samsung Galaxy S9 was ik helaas te laat om nog de helpdesk te bellen. Maar geen nood, de volgende dag werd ik super snel geholpen en hoefde ik alleen maar het pakketje te weigeren. De rest werd voor me geregeld, de bestelling werd geannuleerd en het abonnement stop gezet.

    Ook keek de medewerker mee naar mijn juiste bestelling, zodat deze wel zo snel mogelijk aan zou komen bij mij thuis. En dat is gebeurd.

    Kortom; top service, snelle levering en betrouwbaar.

    Door: Henk-Jan11-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Feedback

    Mobiel.nl is de beste van Nederland

    Door: Karam shebat07-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte top service!!

    Perfecte service, tot op de seconde na het bestel, keuring en bezorg service kunnen volgen. In de na middag om 5 uur telefoon besteld en om 11 uur in de avond bevestiging ontvangen dat het pakket de volgende dag wordt bezorgd. Tevens zijn de prijzen van de telefoon goedkoper dan bij de concurrenten. Top!

    Door: Juan06-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon super!

    Ik ben zeer te spreken over mobiel.nl en over hun service en prijzen. Door een domme fout van mijzelf lukte het in eerste instantie niet om de telefoon te betalen en heb ik via de chat om hulp gevraagd en ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en het probleem was binnen 2 minuten opgelost.

    Ik plaatste de bestellintg voor mijn nieuwe Huawei p20 pro met een tele2 abonnement rond 21u en volgende ochtend kreeg ik een melding dat alles was goedgekeurd en dat het meteen was verstuurd. Dezelfde dag rond 19u kwam postNL al de telefoon brengen en ben dus zeer te spreken over de snelheid van mobiel.nl

    Voor ik de telefoon kocht heb ik natuurlijk eerst overal rond gekeken maar mobiel.nl was toch het goedkoopste en kreeg ook nog eens een gratis speaker, die ze bij tele2 op hun site niet eens aanboden dus dikke thumbs up en 5 sterren.

    Door: Richard 05-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede koop en goedkoop.

    Snel, duidelijk, veel keuze, goede service en.... niet duur.

    Door: Jos04-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Super tevreden al voor de 3e keer een contract via mobiel.nl

    Door: Wendy30-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal super

    Service vn mobiel.nl is geweldig! Ik ben echt supergoed geholpen en had mijn iphone de volgende dag al in huis. Ik ga zeker vaker bij mobiel.nl bestellen!

    Door: Peter de Vries27-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht!

    Juist bestel bij mobiel.nl vanwege hun belofte op de site, voor 2200 uur besteld, de volgende dag in huis. Gisteravond om 2130 nog besteld ivm een plotseling kapotte mobiel. Vandaag kunnen afhalen maar bleek nog niet bezorgd te zijn. Mobiel.nl opgebeld over tekst en uitleg maar werd me gezegd dat ze mijn bestelling over het hoofd hebben gezien gisteravond. Ik kreeg hier ook geen vergoeding voor, want daar deden ze niet aan, aldus mobiel.nl. Erg jammer want heb bewust voor hun gekozen ivm de belofte van de snelle bezorging. Nooit meer mobiel.nl

    Door: B en C28-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Mobiel.nl NOOOIT MEEEEEEEEER !!!!!

    Dacht een goede koop te doen mobiel S8plus voor mij ,abonnement voor mijn vrouw.De ene probleem na de andere .
    Zogenaamd KPN probleem ,bellen met KPN niks aan de hand Mobiel.nl probleem.
    Tot KPN mij voorstelde mobiel.nl een andere contract te laten maken ,was geen probleem alleen de contract was er niet meer en nu moest ik ineens geen 635,- euro voor de mobiel betallen , maar liefst 741,-euro en dit is allemaal binnen 1 week gebeurd.

    Voor mij Familie en Vrienden NOOOOOOOIIIIIIT MEEEEEEEER Mobiel.nl

    Door: Antonio Neves28-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede webshop, waardeloze

    Goede webshop, helaas heeft de webshop een waardeloze garantieafhandeling en weigert men aan alle kanten om het goed te behandelen.

    Door: Sjors27-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    SCHANDALIG KLANTENSERVICE

    3 maanden lang nadat Note7 weg was willen jullie me telefoons aansmeren en als ik vraag voor zelf een kleur te kiezen gaan jullie fucked up doen, ja daaaag, ik kan hier het heel verhaal kwijt maar het komt PRECIES hetzelfde neer als eerste gebruiker + nooit mijn beloofte SD kaart gekregen, SCHANDALIG.
    Moet wel zeggen de deal was anorm goed en is niet hun schuld dat Note7 uit ligt, maar wat er daarna komt is WEL eigen verantwoordelijkheid of je nou teveel mailtjes moet beantwoorden of niet ga mensen gewoon normaal behandelen!?!
    krijg in november dat ik mijn geld terug zou krijgen DENK DAT IK DAT KRIJG?? Dus niet, heb met gevecht moeten vragen om mijn 550 euro en nu afwachten, pfft

    Door: BP27-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer slechte service / goedkoop is duurkoop

    Die 1 ster vind ik zelfs te veel. Het is inmiddels 6 weken verder. Meerdere malen gemaild. Onbeschofte medewerkers bij de klantenservice (info@mobiel.nl). Bedrogen praatjes en website informatie. Als je niet kunt leveren, zegt het gewoon eerder. Ga niet oplichten en doorspelen. Verwachte levertijd van 2-3 weken is al lang verstreken. Je laat de consument niet eens een keuze doen. Maar nee, elke keer een ander verhaal. Eerst willen ze je een andere telefoon aansmeren, omdat ze de telefoon niet op voorraad hebben. Gaan jullie nu bepalen wat de consument krijgt? Je gaat toch ook niet naar een winkel iets betalen die je niet zelf hebt gekozen? Ik wil bijvoorbeeld brood kopen en dan gaan jullie muizenvoer aansmeren, omdat brood een verwachte levertijd van 2-3 weken heeft. Alles lijkt wel omgekeerd. Draai even de rollen om en misschien ben je nog bozer dan ik. Goed, jullie zeggen "Wij sluiten klanten pas aan bij de provider op het moment dat wij de toestellen binnen hebben, omdat er anders problemen ontstaan met de 14 dagen bedenktermijn van klanten. Daarom ben je ook nog niet aangesloten bij T-mobile en heb je dus ook nog niet betaald voor dit abonnement, je betaald nu nog gewoon voor je huidige abonnement." en dit "Wij hebben je niet verplicht om voor dit toestel te gaan. Er was duidelijk aangegeven dat dit levertijd van het toestel onbekend was. Helaas is het zo dat de vertraging van de levering bij Apple en de leveranciers ligt. Mocht je het te lang vinden duren kan er ook gewijzigd worden van toestel." Hallo, lees even goed en ga niet je eigen verhaal verzinnen (ik zeg al tig keren dat het al 6 weken is), 2-3 weken nog eens 2-3 weken, dus ruim overschreden en hoe lang moet ik dus nog wachten? nog 2-3 weken extra of nog 2-3 maanden extra? Je laat me dus gewoon onterecht voor mijn huidige abonnement betalen. Het is een oplichting. Je hebt mij inderdaad niet verplicht om voor dit toestel te kiezen. Maar jullie zijn wel tot de verplichting op jouw website aangegeven informatie van 2-3 weken (6 weken geleden) levertijd na te komen. Jullie hebben mij en misschien ook andere consumenten nogmaals daarover bedrogen (onbekende levertijd? duidelijk aangegeven, ja waar? je hebt me niet gemaild daarover, dus die streep ik weg en ik heb jouw website al een aantal keren bezocht en printjes gemaakt over je "in bestelling en levertijd" en die streep ik ook weg). Zet anders onbekende levertijd, zoals je al eerder hebt gezegd oftewel geen voorraad voor 2-3 maanden en kijk of er nog mensen bij jullie gaan bestellen. Jullie zijn ook verplicht om de consument te informeren dat jullie de aangegeven levertijd niet kan nakomen en dat ik nog extra 2-3 weken moet wachten en dit hebben jullie dus ook niet gedaan. Ik moet continu achteraangaan wat er gaande is. Ik ben er echt strontziek van en tijdverspilling aan die circulerende nutteloze discussies. Volgens de klantenservice doen jullie niet aan een compensatie. Ik heb wel gevraagd om een redelijke compensatie en dat jullie je verantwoordelijkheid moeten opnemen, maar blijkbaar wil je daar niet op ingaan en heb je daarover weer niks gezegd en weer maar doorspelen naar de leverancier. Moet een klant zelf de kosten opdraaien? Laten we zeggen jullie gaan mij de telefoon in mid januari leveren. Ik betaal dus vanaf mid januari voor 55 euro per maand en bijbetaling van 85 euro die ik al heb betaald? Terwijl het nu op jullie website staat 46 euro per maand en bijbetaling telefoon van 77 euro (was het niet 75 euro een paar dagen terug? zeker omdat ik om compensatie heb gevraagd of niet?). Als ik dus nu opnieuw bij jullie aanvraagt, komt het op hetzelfde neer (zelfde levertijd) en ben ik dus nog goedkoper uit per maand en aan bijbetaling. Sorry, maar je kunt beter uw webshop sluiten. Er is namelijk geen enkele service en schaamte.
    Als zulke dingen gebeuren, schrijf ik nooit een recensie (eerste recensie) en wacht ik meestal netjes af en na 1x mailen is het al genoeg. En daarna komt het nog wel in orde met een redelijke compensatie zonder erover moeite te doen. Maar hier moet ik echt even aan kwijt, het is echt belachelijk voor woorden. Ik sluit hier vaker abonnementen af, maar dit is zeker de laatste keer, kijk maar na als jullie weer niet geloven en ik weet dat jullie het wel gaan doen. Voor die paar euro minder is het niet waard om hier je abonnement af te sluiten. Ik had beter bij T-mobile moeten verlengen toen ze nog wel op voorraad hadden. Dit komt duidelijk door jullie dat ik nu geen andere keuze kan doen. Anders wou ik direct mijn geld terug en ben ik gelijk overgestapt naar T-mobile zelf. Vandaar goedkoop is duurkoop.
    Ik raad nieuwe consumenten af om hier je toestel te bestellen, als ze eenmaal niet op voorraad hebben dan beginnen ze met bedriegen en compensatie kennen ze ook niet.

    Door: gebruiker06-12-2016
    Antonio Neves28-04-2017

    Mobiel.nl NOOOOOOIIIIT MEEEERRRRRR !!!!!! Wat een raar bedrijf ,contract gemaakt ,zelfs de telefoonS8 plus in een keer betaald na veel problemen en na overleg met KPN (die de gang van zaken ook heel raar vond)hun vroeg om een nieuw contract aan te maken was het geen probleem ,moest even aan de lijn blijven.Tot en of andere mevrouw aan de lijn kwam en mij vertelde dat het geen probleem was maar de contract 110 euro extra duurder zou worden????? nee bedankt,nu hoop ik dat mijn geld ,snel terug komt op mijn rekening ,anders advokaat erop af sturen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    ABO

    Hey wat grappig ik heb hier net een abonnement afgesloten maar dacht dat ze nieuw waren. Dat is helemaal niet zo, ze bestaan al veel langer zo te zien!! Grappig

    Door: Jessica30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte service!

    Echt binnen no-time een mobiel abonnement afgesloten, toestel ontvangen en binnen een dag online. Binnen 2 dagen wist ik waar ik aan toe was.

    Door: Bart14-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Happy met mobiel

    ik heb een Iphone 5 genomen met abonnement. aangezien ze nu dus de 6 hebben is die 5 ineens supergoedkoop. Echt, de nieuwste moet je dus niet nemen, maar net die daaronder en je bent gewoon de helft goedkoper uit. Helemaal happy hier.

    Door: Nadia09-08-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Mobiel.nl

    Uw beoordeling