NederlandReview

  Schrijf zelf een review

  Zoek het bedrijf waar u een review over wilt schrijven:

  Schrijf een review

  Ervaringen, beoordelingen en reviews van en voor consumenten

  Als consument kom je met ongelofelijk veel verschillende bedrijven in aanraking om je te voorzien van de dagelijkse behoefte. Zo maken we dagelijks gebruik van een energiemaatschappij, verzekeraar, (online) winkels en ga zo maar door. Maar nog veel belangrijker: er zijn ook heel veel van deze bedrijven waar we nog geen ervaringen mee hebben. Deze bedrijven kunnen wel een belangrijke rol spelen als het aankomt op geld besparen, betere service of gewoonweg omdat je ze nodig hebt. Blind met zo een bedrijf in zee gaan is niet aan te raden, want met programma's als Kassa zien we vaak genoeg dat dit tot een hoop ellende kan leiden. Ervaringen kunnen dan ook een belangrijke rol zijn om voor bepaalde bedrijven wel of niet te kiezen.

  Waarom spelen ervaringen een belangrijke rol bij mijn keuze?

  Veel mensen komen in aanraking met nieuwe bedrijven. Met iets simpels als een nieuwe wasmachine kopen kan je al met een nieuw bedrijf in aanraking komen. Je wilt dan wel zeker weten dat je correct geholpen wordt en zeker niet teveel betaalt. De ervaringen van andere consumenten kunnen jou hierbij helpen! Door ervaringen van andere consumenten door te nemen krijg je betrouwbaar beeld van een bedrijf krijgen en voorkom je dat je voor ongewenste verassingen komt te staan!

  Deel jouw ervaringen met anderen!

  Om deze ongewenste verassingen voor andere consumenten weg te nemen, is het belangrijk dat er ervaringen, reviews en beoordelingen bekend zijn van het bedrijf waarmee zij in aanraking komen. Jij als consument die dus al ervaring heeft met dit bedrijf kan hier een belangrijke rol in spelen. Deel je ervaringen, reviews en beoordelingen met andere consumenten en zij weten waar ze aan toe zijn. Behoed elkaar voor de slechte bedrijven en prijs de bedrijven die dit verdienen. Hierdoor weten wij met zijn allen waar we aan toe zijn!