NederlandReview

  Second Love
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  5.6
  54% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5.6

  Service

  5.2

  Prijs

  5.4

  Leveren

  5.8

  Meer info over Second Love

  Second love
  Zit je relatie in een sleur en zie je de spanning van internetdating wel zitten? Dan is Second Love iets voor jou. Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannende affaire of een avontuurtje. Ontmoet andere getrouwde mannen en vrouwen die net als jou dat extraatje zoeken in hun liefdesleven, een second love. Maak gratis een profiel aan en vind die ene sexy dame of knappe man. 

  Een geschiedenislesje
  Door de opkomst van het internet en bijbehorende sociale media en websites, is de manier waarop we contact maken met elkaar voorgoed veranderd. Niet alleen het contact met familie en vrienden, maar ook het contact met geliefden en dates. Waar vroeger relaties ontstonden met mensen uit de eigen gemeenschap en sociale klasse, worden nu alle ‘regels’ doorbroken. In 1914 duikt het woord ‘date’ voor het eerst op in de Verenigde Staten. ‘Een ontmoeting in de openbare ruimte zonder toezicht van de familie’. Dat klinkt nu heel braafjes, zeker nu we bekend zijn met internetdating. Honderden mogelijk dates, flirts of partners zijn maar één muisklik van je vandaan. Na het ontstaan van verschillende sites voor singles, bleken ook getrouwde mannen en vrouwen op zoek naar avontuur. Sinds 2008 helpt Second Love deze mensen in hun zoektocht naar spanning en geluk.

  Van plain naar premium
  Als je een basisprofiel hebt aangemaakt op secondlove.nl kun je andere profielen bekijken van -wie weet- je toekomstige dates. Heb je je oog op een knapperd laten vallen? Met een premium lidmaatschap kun je berichten sturen en lezen, foto’s bekijken en zelf foto’s plaatsen. Stuur tot wel 15 contactverzoeken per dag en beantwoordt onbeperkt berichten. Als premium lid krijg je veel aandacht. Log je in, dan komt je profiel bovenin de zoekresultaten te staan. Je kunt kiezen uit vier verschillende lidmaatschappen. Kies een lidmaatschap van één, drie of zes maanden of ga voor de promotieaanbieding. De laatste heeft een wisselende duur. Kom je er niet helemaal uit? Je kunt contact opnemen met Second Love, zij helpen je met het kiezen van het meest geschikte abonnement. De keuze voor het gebruik van dergelijke -betaalde- lidmaatschappen op secondlove.nl zorgt ervoor dat de meeste nepprofielen van de site worden geweerd. Second Love is er alléén voor getrouwde mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn. Alle profielen worden beoordeeld, zo weet je zeker dat jouw flirt geen fata morgana is. Vind het geluk en trek jezelf uit de sleur, al vanaf €25,83 per maand. Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand. Let ook op de promoties en profiteer van een mooie aanbieding. Als de aankoop voltooid is, kun je direct gebruik maken van je premium profiel. Maak je gebruik van PayPal, dan kan dit iets langer duren. 

  Tips en trucs 
  Zijn dit je eerste stappen in het land van internetdating? Een paar tips en trucs voor succesvol daten via secondlove.nl.

  Succesvol
  -    Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Zo weet je zeker dat je een klik hebt met je date. 
  -    Zorg dat je profiel actueel is, vertel wat je kortgeleden hebt gedaan en wat je momenteel bezighoudt. Zo blijven andere leden geïnteresseerd.
  -    Laat persoonlijke gegevens zoals e-mail, huisadres en telefoonnummers achterwege. 
  -    Plaats één of meerdere foto’s. Profielen met foto’s krijgen zeker 10 keer meer reacties. 
  -    Let op spelfouten in je profiel, een nette tekst levert meer dates op. 
  -    Respecteer andere leden. Behandel hen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Leden die contact blijven opnemen, terwijl jij hebt aangegeven dat je geen interesse hebt, kun je blokkeren. 

  Veilig
  -    Gebruik het interne mailsysteem van Second Love en reageer nooit op verzoeken via sms. Bel ook nooit met een (betaald) telefoonnummer dat begint met 0906.
  -    Maak een ‘geheim’ e-mailadres aan. Gebruik daarnaast niet je echte naam, ook niet als je later contact met elkaar hebt buiten Second Love. 
  -    Gebruik geen foto’s die je ook op social media gebruikt of geplaatst hebt. Zo blijven je datingavonturen geheim.
  -    Bel of sms voordat je afspreekt. Let er wel op dat je nummer dan bekend is bij je date. Spreek op de eerste date af op een openbare plek. Baseer op het eerdere contact of je meteen al toe bent aan een diner bij kaarslicht, of dat je eerst kort een drankje gaat drinken samen. 

  De date
  -    Misschien spreekt het voor zich maar; kom op tijd. Een paar minuutjes fashionably late kan uiteraard wel. Dat voert de spanning juist op. 
  -    De beste manier om in gesprek te blijven is het stellen van vragen. De meeste mensen vertellen graag over zichzelf. Vind je het spannend en merk je dat je veel en snel praat, neem dan even gas terug. Je wilt je date niet van tafel kletsen.
  -    Blijft het al snel niet bij kletsen? Bezint eer ge begint. Kortom, ben je klaar voor dit avontuur? En dan natuurlijk ook de welbekende tip: better safe than sorry.
  -    Wees eerlijk. Twijfel je na de date of je nog een keer wilt afspreken maar is de ander juist razend enthousiast? Laat hem of haar dan toch weten dat je er een nachtje over wilt slapen. Naderhand wel wat laten weten natuurlijk. 

  Wil je meer tips of heb je nog vragen, neem dan contact op met de helpdesk: charlie@secondlove.nl.

  Geniet langer
  Als je het premium lidmaatschap met een creditcard hebt betaald, zal deze automatisch worden verlengd. Zo kun jij je online datingavonturen ongestoord voortzetten. Mocht de spanning je toch even te veel worden, dan kun je de verlenging tot 48 uur van tevoren tegenhouden. Dit kun je eenvoudig doen onder het tabblad ‘Contact’.

  Heb je op een andere manier betaald (iDeal, PayPal, bankoverschrijving of contant), dan zal je lidmaatschap niet verlengd worden. Houd je profiel dus goed in de gaten, zodat je kunt blijven genieten van jouw second (third, fourth?) love. Heb je op de vervaldatum geen nieuw premium lidmaatschap aangeschaft, dan krijg je een gratis lidmaatschap dat drie jaar geldig is. Je blijft dus toegang houden tot je profiel.

  Het kan natuurlijk zo zijn dat je het lidmaatschap op wilt zeggen. Log in en ga naar het menu met je profielnaam. Ga naar ‘Profiel’ en klik op ‘Annuleren’. Als je hebt bevestigd, heb je direct geen toegang meer tot de diensten van Second Love. Ook verlenging is niet meer mogelijk. Begint het na een tijdje toch weer te kriebelen, een nieuw profiel is zo gemaakt.

  Incognito
  Je wilt natuurlijk niet dat familie, kennissen of je partner lucht krijgen van jouw tweede liefde. Second Love neemt privacy daarom zeer serieus. De gegevens die je de site toevertrouwt worden goed beschermd. In tegenstelling tot veel andere sites gebruikt Second Love de gegevens niet voor commerciële doeleinden en spelen ze niets door aan derden. Alleen medewerkers van Second Love kunnen de gegevens inzien. Ook je creditcardgegevens worden niet in de database opgeslagen. 

  Deel je een computer of tablet met je partner, dan wil je de bezoekjes aan secondlove.nl verbergen. Maak daarom altijd een nieuw e-mailadres aan als je gebruik gaat maken van Second Love. Zo weet je zeker dat je thuis of op je werk geen mails krijgt die argwaan kunnen wekken. Er zijn genoeg manieren om een gratis e-mailaccount aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan Hotmail of Gmail. 

  Daarnaast is het aan te raden om je browsergeschiedenis te verwijderen na een bezoekje aan de website. Sommige browsers geven je de optie om een incognitovenster te gebruiken. De pagina’s die je bezoekt worden dan niet bewaard in de geschiedenis. Gebruik je geen incognitovenster, verwijder dan inderdaad je geschiedenis, cookies en eventueel de cache. 

  Kritiek 
  In de media is er vaak kritiek op secondlove.nl. Vreemdgaan is taboe. Toch zijn er veel succesverhalen van mensen die na een avontuur via secondlove.nl gelukkiger zijn in het huwelijk. Het leven is kort, dus waarom zou je vasthouden aan een situatie waar je eigenlijk niet gelukkig in bent? Geniet. Onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers van Second Love door hun afspraakjes de eigen relatie weer meer op waarde kunnen schatten. Het flirten, aandacht krijgen, je gewaardeerd voelen, dat doet wat met je. Flirten is niet alleen voor singles. 

  Vier sterren
  Nog niet helemaal overtuigd? Second Love, kort samengevat: Second love heeft een duidelijke doelgroep; getrouwde mannen en vrouwen. Zo weet je waar je aan toe bent. Je kunt je gratis inschrijven en dus even sfeer proeven en bekijken of het iets voor jou is. Het betaald lidmaatschap levert je extra functionaliteiten op, het echte werk kan beginnen. Op zoek naar die date. Op deze manier worden ook de fakers buitengesloten. Zij willen meestal niet betalen om hun geintjes uit te halen. Met de betaalde lidmaatschappen voorkomt Second Love ook dat een toevallige passant of een nieuwsgierig aagje toegang heeft tot alle details en foto’s van de betalende leden. De profielen worden gecontroleerd voordat ze online gaan. Leden die je niet aanstaan, kun je blokkeren. Op datingsites.nl ontvangt secondlove.nl maar liefst vier van de vijf sterren. 
  Waar wacht je nog op.?


  Bekijk ervaringen van Second Love