NederlandReview

  Ervaringen Verzekeruzelf

  Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Verzekeruzelf.nl? Dan is dit stuk interessant om te lezen. Verzekeringen maken voor veel mensen een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Iedere dag worden we blootgesteld aan risico’s. Sommige van deze risico’s willen we afdekken en andere liever niet. Maar hoe vindt u nu een goede verzekeraar die een goede verzekering levert tegen een scherpe premie?

  Over Verzekeruzelf

  Verzekeruzelf is een online verzekeraar die staat voor voordelig en snel verzekeren.. Het bedrijf investeert weinig in dure reclamecampagnes. In plaats daarvan investeert Verzekeruzelf naar eigen zeggen vooral in het leveren van een goede dienstverlening. Dat is volgens het bedrijf beter dan investeren in dure reclamecampagnes. Door deze campagnes niet te doen is Verzekeruzelf, naar eigen zeggen, in staat om uitstekende dienstverlening te leveren en scherpe premies te hanteren.

  Verzekeruzelf is volledig digitaal. Van Verzekeruzelf krijgt u dus geen papieren. Alle informatie die u van de verzekeraar krijgt wordt opgeslagen in uw digitale dossier. Dit dossier kunt u overal ter wereld raadplegen. Verzekeruzelf.nl stelt zelf dat ze dit doen uit milieuoverwegingen, maar je zou aan kunnen voeren dat dit ook een mooi middel is om de kosten wat te drukken. Waar verder niets mis mee is. Sterker nog, kosten laag houden zijn nodige om goedkope verzekeringen aan te kunnen bieden.

  Zelfs een caravanverzekering kun je bij Verzekeruzelf afsluiten.

  verzekeringen die je bij Verzekeruzelf kunt afsluiten

  Wie op zoek is naar een verzekering kan bij Verzekeruzelf zeker terecht. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan verzekeringen. Van oldtimerverzekering, tot aansprakelijkheidsverzekering en van een wintersportverzekering tot een alles-in-1-verzekering. Het pakket met verzekeringen die Verzekeruzelf aanbiedt is dus zeer uitgebreid. Dat is aantrekkelijk als je meerde verzekeringen nodig hebt, zo is het mogelijk om verschillende verzekeringen bij 1 verzekeraar onder te brengen.

  Hieronder staat een greep uit de verzekeringen die Verzekeruzelf aanbiedt. Let er wel op dat dit slechts een kleine selectie is en dat Verzekeruzelf nog veel meer goedkope verzekeringen aanbiedt.
  · Wintersportverzekering
  · Scooterverzekering
  · Glasverzekering
  · Hondenverzekering
  · Kattenverzekering
  · Paardenverzekering
  · Zorgverzekering
  · Studentenverzekering
  Bij Verzekeruzelf zit u nooit lang aan contracten vast. De verzekeringen die u via Verzekeruzelf.nl afsluit kunnen dagelijks opgezegd worden. Als u premie vooruit moet betalen, dan krijgt u de teveel betaalde premie weer terug.

  Verzekeruzelf Klachten

  Heeft u een klacht over Verzekeruzelf? Dan hoeft u in ieder geval niet te proberen om Verzekeruzelf te bellen. Verzekeruzelf heeft geen telefoonnummer. De redenering daar achter is dat een telefooncentrale erg duur is, en dat dit betaalt moet worden door hogere premies. Om goedkope verzekeringen aan te kunnen bieden heeft Verzekeruzelf besloten om geen telefoonnummer te hebben. Hier zijn ze wel heel duidelijk over op hun site, dus het is een keuze die iedereen zelf kan maken!

  Klachten kunt u wel indienen via de website, via uw dossier, of door een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om te chatten met Verzekeruzelf. Dit kan op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

  Verzekeruzelf stelt zelf dat zij door consumenten goed beoordeeld wordt? Maar is dat ook zo? Heeft u al eerder een verzekering bij Verzekeruzelf afgesloten? Deel dan hieronder uw ervaringen. Zo kunnen mensen die overwegen om een verzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten beter beoordelen of ze dat ook echt moeten gaan doen!

  Heel veel verzekeringen, maar zijn ze ook goed? Lees onafhankelijke beoordelingen van Nederlanders op die al een verzekering hebben afgesloten bij Verzekeruzelf en leer van hun ervaringen hier op NederlandReview!

  Verzekeruzelf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  6.8
  62% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Verzekeruzelf

  Uw beoordeling

  Gewoon zelf doen dus!

  ok, ik vind dit dus wel een uitvinding. Het is echt niet normaal meer hoeveel verzekeraars en zijn in Nederland en ik zie door de bomen het bos niet meer. Kwam er achter dat ik voor verschillende dingen dubbel verzekerd ben. Kwam voornamelijk omdat ik met autoverzekering weer ergens anders zat dan inboedelverzekering etc. Dat blijkt allemaal niet zo lekker op elkaar aan te sluiten en DUS ben je dubbel verzekerd en DUS betaal je teveel. Verzekeruzelf vind ik wel een uitvinding. De wbesite is echt superhandig want in 1 overzicht heb je alle verzekeringen op een rij. Ik ben daar echt over te spreken. Eindelijk weer eens iets eenvoudig en duidelijkheid. Nu mijn auto, inboedel, opstal en zelf mijn boot verzekered (die ik maar een paar maanden per jaar hoef te verzekeren) en ik betaal minder dan voorheen.

  Door: Jessamy Minten10-07-2015
  vyxnysvnpt08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Autoverzekering was makkelijk!

  Ik heb een autoverzekering afgesloten bij verzekeruzelf. Ik had net mijn rijbewijs gehaald - op een vrijdagmiddag. Ik wil de ambtenaar van hilversum nog even bedanken omdat die mij toch nog hielp met het rijbewijs klaar maken zodat ik dat zelfde weekend nog kon gaan autorijden. Dus zaterdag de fiat punto gekocht die ik al heel lang op het oog had (oudje hoor) en toen moest die natuurlijk nog verzekerd worden. Doordat ik het gewoon online kon doen, was ik binnen 5 minuten verzekerd! Ik dacht dat dit een hoop papierwerk zou zijn (en handtekeningen zetten). Dat klopt, maar kan dus ook later, je bent wel direct verzekerd. Dat betekende dat ik nog dat weekend kon gaan autorijden. Helemaal top!

  Door: Saskia Dijk30-06-2015
  ger23-12-2015

  heb de verzekering opgezegd wegens slechte communicatie...en dan begint de ellende pas echt, heb de rekening moeten blokkeren omdat ze er niets van begrijpen op de administratie.

  sxhoaujaem08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Rechtsbijstand particulier

  Ik heb al heel lang de rechtsbijstand verzekering van verzekeruzelf. Was het al helemaal weer vergeten totdat mijn zoontje een ongeluk maakte bij een vriendje. Ouders boos...maar wat doe je eraan. Gelukkig waren we verzekerd en we zijn supergoedgeholpen door deze club. Je hoort wel eens dat een rechtsbijstand niet echt helpt en je niet verzekerd bent waar je voor verzekerd zou moeten zijn. Maar in dit geval was het echt een uitkomst. Dank verzekeruzelf!

  Door: Wiard van den Berkmortel10-07-2015
  yqvbxwrsnp08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gelukkig wel gedaan

  Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten. Ik vond het invullen van alle informatie om tot een prijs te komen veel te lang en moeilijk. Ik wilde gewoon snel een idee van de prijs (ongeveer) wat ik maandelijks kwijt ben. Maar goed, omdat ik dus van anderen hoorde dat ze erg goedkoop uit waren, heb ik het toch maar allemaal ingevuld. Dat bleek uiteindelijk de moeite waard want ik kon nergens een goedkopere vinden.

  Door: Sjaak Doelen30-06-2015
  bytintzsgh08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Slecht bereik en slechte service

  Maak het jaar rond en dan snel weg hier. Ze zijn moeilijk te bereiken, telefoonnummer moeilijk te vinden en als je vraagt een schaderapport in te zien dan wordt er niet gereageerd.
  Verzeker uzelf oftewel zoek het lekker zelf uit.

  Door: Stefan 15-03-2019
  iezeefvsqk08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Niet zo best

  Het lijkt goed, zo cel mogelijk zelf en een goede prijs...
  Omdat mijn verzekeringen niet werden getoond is een goed beheer niet mogelijk. Dat is nooit goedgekomen. Opzeggen is een ramp ( klik op uw product, maar die zijn er niet)
  De serviceafdeling is standaard erg druk en beantwoord de vragen niet inhoudelijk, schijnt vraag ook niet te lezen.
  Telefonisch geen contact mogelijk.
  Een opzegbrief wel...
  Al met al de moeite niet waard. Ook blijkt de prijs niet eens zo goedkoop. Wat er gebeurt als je iets claimt laat zich raden.
  Er gaat niets boven persoonlijk contact, dat is hier niet mogelijk

  Door: Carlos20-02-2019
  pshvmyezpa08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Altijd goed!

  Ik heb tegenwoordig alles zo beetje verzekerd bij verzekeruzelf. Voornamelijk omdat alles heel duidelijk op de website staat en je zelf precies kan bepalen wat je wel en niet wil. Ik heb nog geen ander gezien die het je zo makkelijk maakt. En daar ben ik altijd wel voor.

  Door: Sjanneke I.24-12-2015
  eilivxduxp08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  makkelijk en snel verzekeren

  makkelijk en snel
  wel een beetje een gepuzzel, maar dat hoort er ook een beetje bij toch
  fijn als het allemaal in een keer geregeld is tenminste!

  Door: eske 13-06-2016
  vltvpomflj08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Snel geregeld verzekering

  Best wel snel geregeld allemaal en ik had een goede deal voor een nieuwe verzekering

  Door: Lisa Kamperman27-11-2017
  gnzcndoifv08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Snel afgesloten, goedkoper en goed geregeld

  Volgens mij zegt de titel alles. Gewoon doen dus! Ik ben dit tevreden!

  Door: Janette Knop, Reeuwijk14-07-2015
  eqonjjmlsa08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Rare manier van werken

  Heb vorig jaar mijn paard verzekerd voor de dood helaas is ons paard op 5 maart overleden we hebben hem in moeten laten slapen. wegen een grote bot breuk in de boven been! we weten niet wat er gebeurt is! toen ik de polis af sloot moesten we het verzekerde bedrag door geven en we werden geaccepteerd zonder dat er een exper is komen kijken naar ons paard! nu kwam hij plotseling te overlijden gaf het aan bij de verzekering kreeg ik eerst een mail dat ze precies wouden weten wat er gebeurt was. Maar dat weten we niet. Heb 3 keer gebeld en gevraagd hoe gaat het nu in zijn werk! want we hebben zoiets nog nooit mee gemaakt zijden ze er gaat een exper u schade bepalen. Waarop ik zij het gaat hier wel om een dier niet om spullen werd ik af gedaan u zal er wel van horen. Naar anderhalve week werd ik gebeld door de exper dat ie lang ging komen om de waarde van ons paard te bepalen. ik was in shock ik zij als een mens dood is en die is verzekerd voor 10000 ga je toch ook niet kijken of die dat wel waard is ze hadden een exper moeten sturen voor ik de verzekering werd toegelaten om de waarde van het paard te bepalen ik had liever nog 20 jaar premie betaald en me paard niet verloren. Uit eindelijk kwam ie 20 maart en Heefd ie de waarde bepaald hij vond de waarde van het paard rieeel maar vind het zo'n rare manier van werken kan er niet over uit ben dan ook benieuwd wanneer ik dan eindelijk mijn geld ga ontvangen!

  Door: Pfaff21-03-2018
  koxuswcwym08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  verzekering huisdieren duur

  Ik heb ook hier gekeken naar een verzekering voor onze huisdieren
  maar het is allemaal erg duur en ook (nodeloos) ingewikkeld.
  Waarom moet dit zoveel kosten?

  Door: Ester G22-06-2017
  qmudxdrqxo08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Slechte ervaringen gehad

  Het ging helemaal niet zoals het zou moeten gaan. Verkeerde factuur, verzekeringen door elkaar gehaald. Ik hoop dat ik er snel vanaf ben want anders stap ik over een jaar over. Bestellen ging makkelijk daarom heb ik daar wel hoog gegeven. De rest was jammer.

  Door: Albert W.29-07-2015
  aouuagvztg08-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Verzekeruzelf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Verzekeruzelf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Verzekeruzelf actief?

  Verzekeruzelf is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Verzekeruzelf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.