NederlandReview

  Auto europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  4
  27% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4.6

  Service

  3

  Prijs

  4.4

  Leveren

  3.6

  Meer info over Auto europe

  Autoeurope
  Op de website van Autoeurope kun je met een paar klikken gemakkelijk en snel de auto van jouw keuze selecteren. Uiteraard kun je meteen bekijken of er nog speciale aanbiedingen zijn en door het grote aanbod zijn die er zeker weten. Ook prettig is dat er door de vele verhuurlocaties altijd een verhuurpunt zit bij de plek waar jouw reis begint. Zo hoef je nooit ver te reizen of lang te wachten voor je je auto in kunt. Daarnaast denken ze bij Autoeurope graag met je mee. Om het reizen voor jou zo prettig en voordelig mogelijk te maken rekenen ze geen extra creditcardkosten en mocht onverhoopt je reis niet door gaan, kun je tot 48 uur van tevoren je boeking kosteloos annuleren of wijzigen.

  Een auto huren
  Het is de manier om je horizon te verbreden. En natuurlijk om even lekker los te komen van alle dagelijkse beslommeringen die het werk en een gezinsleven met zich meebrengen. Want op reis hoef je niets te plannen, de dagen vullen zich als vanzelf en je doet precies waar jij zin in hebt. Eigenlijk hoef je gewoon even niets en dat is wel zo lekker. En als je dan een onverwachte situaties meemaakt, is dat juist een spannend onderdeel van het maken van een reis. Dit is eerder enerverend dan vervelend. Tenzij…

  Je plotseling met je huurauto aan de kant van de weg staat
  En die pechhulp ineens niet zo heel goed geregeld blijkt te zijn. Of, je een discussie krijgt met de verhuurmaatschappij of die kras daar aan de zijkant van je auto daar nou echt wel zat. Het is jouw woord tegen dat van het verhuurbedrijf en in het buitenland trek je doorgaans aan het kortste eind. Naast het feit dat dat je veel extra geld gaat kosten, kost het een hoop energie en kan het je plezier van je vakantie bederven. Vervoer op je reis? Kun je het beste goed regelen.

  Een auto huren doe je bij Autoeurope
  Autoeurope is namelijk een soort Marktplaats voor het huren van een auto, maar dan wel met alleen de allerbeste en betrouwbaarste verhuurbedrijven die er zijn. Het is niet voor niets dat ze in maar liefst 180 landen zitten en meer dan 20.000 verhuurlocaties hebben. Doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn, heb jij altijd de laagste prijs en de beste service. En wat is dan de laagste prijs? Vanaf slechts €4 per dag huur je al een auto, op deze manier hou je geld over om op je reis leuke dingen te doen.

  Of reis je graag in luxe?
  De meeste mensen kiezen bij het huren van een auto voor een standaard, simpele, maar wel degelijke auto. Toch kan het zijn dat jij het een keertje leuk vindt om lekker luxe op reis te gaan. Misschien wel omdat je thuis al dag en dagelijks in dat boodschappenwagentje rijdt. Op vakantie heb je zin om een keertje gek te doen. En gek doen is voor jou een week een kekke sportwagen huren. Zin in snelheid? Zin in luxe? Ook dat kan allemaal bij Autoeurope. Ze hebben meerdere, prachtige sportwagens in het assortiment zitten waaruit je kunt kiezen. En ook hier geldt weer; doordat ze zoveel aanbieders hebben kun jij gemakkelijk de laagste prijs kiezen. Uiteraard kun je ook zoveel mogelijk extra’s bijboeken als je zelf wilt, dat is helemaal aan jou. Een ding is zeker: bij Autoeurope vind je wat jij voor deze vakantie in je gedachten had.

  Ook zakelijk staat Autoeurope je bij
  Je hebt een zakelijke bespreking in een dorpje vlakbij Milaan. Waarom zou je moeilijk gaan doen met uren in de rij staan bij een plaatselijk verhuurbedrijf als je aankomt op het vliegveld? Ook voor je zakenreis regel je je auto eenvoudig via autoeurope.nl. Goed verzekerd en snel onderweg, met een keurige factuur voor je administratie. Tijdens een zakenreis kan een klant al zorgen voor genoeg onverwachte dingen, daarom is het prettig als je vervoer in elk geval goed geregeld is.

  Onverwachte situaties? Autoeurope denkt met je mee
  Daar zit je mooi mee. De dingen lopen inderdaad weer eens anders tijdens je zakenreis. De bespreking vindt de eerste dagen plaats in Milaan, maar de drie dagen erna wil je klant dat je meereist naar een beurs in Bologna. Nou is dat natuurlijk geen probleem, de gehuurde auto van Autoeurope brengt je immers overal veilig naar toe. Alleen na die beurs terugrijden naar Milaan om daar je auto af te moeten leveren? Daar heb je niet zo’n zin in. Bij Autoeurope is dit geen probleem. Je kunt namelijk in overleg altijd je auto elders afleveren als het niet anders gaat. Hiervoor rekent Autoeurope geen extra kosten, het is al vervelend genoeg dat jij je zakelijke plannen moet wijzigen. Dus ook als het even anders loopt dan jij had verwacht, Autoeurope denkt graag met je mee.

  Van sportwagen tot camper
  Dat lijkt je nou echt gaaf. Op pad met een camper. Je ziet jezelf al 6 weken door Canada trekken, niet wetend in welk dorp of welke plek je die nacht zult slapen. Dat maakt namelijk niets uit, want je huis heb je altijd bij je. Is dat niet het ultieme vrijheidsgevoel? Na een dag rijden hoef je alleen de motor uit te zetten, je stoeltjes en je tafeltje naar buiten en je kunt lekker genieten van de stilte en de prachtige natuur om je heen. Maarja, je hebt de prijzen van het huren van zo’n camper wel eens opgevraagd en daar werd je niet vrolijk van. Om eerlijk te zijn sloeg je er steil achterover van. Plus dan hak je de knoop door om zo’n investering te doen, blijkt dat je de camper in Timboektoe moet ophalen. Nee, voor jou voorlopig geen reis met een camper. Of toch wel? Wist je dat je bij Autoeurope naast allerlei verschillende soorten auto’s ook campers kunt huren?

  Kies uit 3 verschillende soorten campers bij Autoeurope
  De diversiteit die je tegenkomt bij auto’s, heb je natuurlijk ook bij campers. Op www.autoeurope.nl kun je 3 verschillende categorieën campers bekijken. Zo heb je bijvoorbeeld de Hightop camper. Deze camper is geschikt is voor een wat kleiner gezelschap, bijvoorbeeld een leuke roadtrip met z’n tweetjes. Ruimte en comfort voor een klein prijsje. Daarnaast heb je de C-klasse camper, voor bijvoorbeeld een gezin. In de C-klasse kunnen 4 tot 6 personen slapen, een ideale camper dus als je niet al te duur met je gezinnetje een gave rondreis wilt maken. Maar ook voor de luxedieren heeft Autoeurope iets geweldigs in de aanbieding. Als je echt wilt genieten van alle luxe, ruimte en comfort dan is de A-klasse camper echt iets voor jou. 

  De camper haal je op bij jou in de buurt
  Waar je de camper op kunt halen, kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen. Wil je vanuit huis bijvoorbeeld een trip naar Zweden maken? Dan is er door de hoeveelheid verhuurpunten altijd wel een locatie te vinden dicht bij jouw huis. Of wil je misschien een reis maken waarvoor je eerst een stuk moet vliegen? Dan regelt Autoeurope dat jouw camper voor je klaar staat op het vliegveld waar je landt. Bij Autoeurope heb je geen vervelende addertjes onder gras, voor het afleveren op een bepaalde locatie worden geen extra kosten gerekend. Ook is het geen enkel probleem om je camper aan de andere kant van het land af te leveren. Dat is juist het doel van jouw reis vinden ze bij Autoeurope. En je profiteert natuurlijk weer van de laagste prijs, omdat Autoeurope met meerdere aanbieders werkt. Ontspannen en goedkoop op reis, wel zo prettig.

  Al 8 miljoen tevreden klanten gingen je voor
  Of het nou gaat om het huren van een auto voor vakantie, het vervoer voor een zakelijke trip of een camping voor een rondreis, Autoeurope vindt het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. En dat zijn ze. Maar liefst 8 miljoen mensen hebben in volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Autoeurope. Ruime keuze, goede service en altijd scherp geprijsd zijn de meest gelezen commentaren die tevreden klanten achterlaten op www.autoeurope.nl. 

  Boek jij binnenkort ook je vervoer via Autoeurope?
  Zeker weten dat jij tot de 8 miljoen tevreden klanten gaat behoren, nog even speciaal voor jou kort op een rijtje waarom. Autoeurope is een van de grootste verhuurorganisaties die je tegen komt op internet. Ze hebben wel 20.000 verhuurlocaties in maar liefst 180 landen. Doordat ze zo groot zijn, kun je hier bijna altijd de beste en goedkoopste deals vinden. Groot zijn is 1, maar groot blijven is 2. Alleen door de beste service te leveren slaagt Autoeurope er in om groot te blijven, zo rekenen ze bijvoorbeeld geen creditcardkosten, kun je 48 uur van tevoren je aanvraag kosteloos wijzigen of annuleren en kun je altijd, tevens kosteloos, je auto afleveren op een ander punt dan vooraf afgesproken. Van camper tot sportwagen, naar een gewone personenauto, bij Autoeurope vind je altijd het vervoer waar naar je op zoek bent. Eigenlijk willen ze bij Autoeurope maar 1 ding en dat is dat jij ontspannen en veilig lekker je reis kunt maken. 


  Bekijk ervaringen van Auto europe