NederlandReview

  Ervaringen Shirt Supplier

  ​Waarom zou u uw  overhemden bestellen bij Shirt Supplier? Zijn zij echt anders dan de rest? Hoe is het assortiment en de kwaliteit van de shirts? Lees het hier bij NederlandReview.

  Over Shirt Supplier
  Shirt Supplier zit in Kudelstaart en is in 2010 begonnen met een webshop waarin zij trendy en hippe Italiaanse overhemden aanbieden. Zij kozen voor de Engelse benaming voor overhemden en daarom heet de webshop www.shirtsupplier.nl. Het eerste merk dat zij via de shop zijn gaan verkopen is Giordano Tailored, gevolgd door Thomais Maine, British Indigo, Olymp en Cavallaro en meer. Zij willen tegen betaalbare prijzen een ruime collectie trendy Italiaanse overhemden aanbieden.

  Diensten
  U kunt bij Shirt Supplier kiezen uit de volgende categorieën: Nieuw (Voor nieuw binnengekomen merken), overhemden, merken, kleuren, motief, maat,    boord (er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar) en outlet. Boven deze categorieën ziet u op de homepage nog een paar opties. Dat zijn:  onze shop (met informatie over de winkel), faq (een vraag en antwoord pagina), advies, strijkvrije overhemden, truien en T-shirts. De maten die Shirt Supplier aanbiedt gaan van XS tot 3XL, oftewel maat 35 t/m maat 52. Wanneer u twijfelt over uw maat, kunt u een zichtzending aanvragen. U ontvangt het overhemd dan  bijvoorbeeld in L en XL en kijkt thuis welke het best past. De ander kan dan terug met de bijgeleverde retoursticker en barcode. Als u twee of meer artikelen koopt voor € 119,- of meer, dan kost dit niets. U kunt uw bestelling ook ophalen of overhemden komen passen en bekijken. Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar representatieve overhemden voor uw verkoop medewerkers dan kunnen zij  u ook helpen. Zij hebben een ruim assortiment strijkvrije business overhemden van Thomas Maine. Deze zijn beschikbaar in de kleuren wit, blauw, met een blauw werkje en blauw-wit in de maten 38 t/m 48. Bij aankoop van tien overhemden of meer, ontvangt u minimaal € 10,- korting. Daarnaast kunnen zij in samenwerking met een derde partij pakken en jasjes (donkerblauw) leveren van de merken Roy Robson en Carl Gross.

  Klachten
  Als u een overhemd ontvangt dat wel goed past, maar niet helemaal voldoet aan uw verwachting van de kwaliteit of afwerking, willen zij graag dat u contact met ze opneemt. U ontvangt hiervoor altijd een waardebon van € 5,-. U kunt contact opnemen via e-mail naar info@shirtsupplier.nl of bellen met 06 4252 3280. Als u een klacht heeft over uw bestelling, neem dan contact op en beschrijf het probleem. Artikelen waarover u een klacht heeft kunnen teruggestuurd worden. U ontvangt dan een vervangend artikel of een tegoedbon. Wanneer u aannemelijk maakt dat de pasvorm en uitstraling van alle artikelen die zij aanbieden u niet aanspreekt, storten zij uw geld terug. Mocht er een geschil ontstaan, kan dit voorgelegd worden aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

  Bent u enthousiast over de overhemden van Shirt Supplier?
  En wat vindt u van de service van de shop? Laat uw mening hier achter, daar profiteren andere aspirant klanten van!

  Lees de reviews! Is ShirtSupplier een goede webshop om overhemden te bestellen? Wat zijn de ervaringen van hun eigen klanten?

  Shirt Supplier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  7

  Prijs

  6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Chique overhemden

  Mark Blijveld24-03-2017

  Ik vind het heerlijk om overhemden te dragen en mijn kast hangt er dan ook zo'n beetje vol mee. Ik ben helemaal van van overhemden met een motiefje en het mogen dus ook best wel bijzondere overhemden zijn. In de winkel vind ik dit altijd maar lastig te vinden. Bij Shirt Supplier is dit echter een eitje. Ze hebben hier overhemden met hele leuke motiefjes die ook nog eens bijzonder chique zijn. De laatste tijd bestel ik hier dan ook vrijwel al mijn overhemden. Zeer te spreken over de prijs en ook de kwaliteit is heel erg goed. Over de levering hoor je mij trouwens ook niet klagen, want je hebt je bestelling snel in huis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Strijkvrije overhemden: wat een uitvinding

  Reinout van Baarle10-03-2017

  Voor mijn werk draag ik dagelijks overhemden, maar ik vind het verschrikkelijk om deze dingen telkens weer te strijken. Helaas nog geen vrouw in mijn leven die dit van mij over wil nemen, dus ik was op mijzelf aangewezen. Nadat ik weer eens begon te klagen tegenover een collega, adviseerde hij mij om eens te kijken bij Shirt Supplier. Hier verkopen ze namelijk strijkvrije overhemden. Wat een fantastische uitvinding was dat. Ik vroeg me wel af in hoeverre dit ook echt het geval was, dus in eerste instantie eentje besteld. Kosten zijn redelijk hoog, maar het is het waard. Ze zijn inderdaad strijkvrij. Wat een tijd en moeite scheelt me dat. Ik heb er inmiddels al een groot aantal besteld en zal dit vast nog wel vaker doen. Tot op heden geen klachten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Shirt Supplier

  Uw beoordeling